A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka!
akkor én sem tudok arra menni???? Kép mert én nem tom, hogy lehetne másfele menni, és apa kijelentette, hogy nem tud szabira jönni, nem tud furikázni, stb....most nagyon para lettem...!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Bogárka!
Nem tudok menni. Kép
Pont az írt időpontra vagyok bejelentkezve a dokihoz, szerintem 5 előtt tuti nem érnék oda. Addigra meg belecsöppenni egy már talán szétszéledni készülő társaságba... Kép Majd legközelebb talán...
Azért köszi!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Oxi, Bogárka, Juc!

Köszönöm a helpinget! Remélem akkor tényleg minden visszaáll!

Juc!

Pal oksi! kb mennyit sütizzek 100-200 db? KépKépKép na de komolyan mennyit?

Zsanci!

Én érted tudok menni hétfő ha szeretnéd. Sajna én mivel diósdon lakom ezért engem is érint bár én tudok más uton menni mint a 70-es. De szívesen kiugrom értetek.
eszti25

Ja és az a szakasz van lezárva, ami a két shell közé esik, tehát mindenképp csak a város felől közelíthető.
eszti25

Proone!
Tényleg ott vagyokKép Köszönöm, de még túl korainak tartom, hogy bekerüljek a táblába. Majd 6 hét múlva!Kép

Neet!
Köszi, már eddig is nézegettem a honlapot. Onnan vettem Kocsis doktornöt is. Azt hittem, akik ott vannak, rendelnek SZTK. De nem.

Kép
Kép
maminti81

Eszti!

Nekem annyi elég leszKépKép

Juc
20170114224602

proone,
köszi, jó ez így. Kép

bogárka,
igen, megnéztem közben, nálunk még minden okés, de pont elvágtak tőled. Kép Na majd ha jön Gigi, a sofőr, jól elviszem a sűrűbe... Kép

Egyébként aki a város felől jön, az jöhet a Campona felé (kocsival: 6os út, vagy egy csomófajta busz), onnan csak egy verébugrásnyi a tali helye, (még ha egy tököt cipel, akkor is Kép)pontosabbat majd ír Bogárka, mert nem akarom a helyi maffiát rászabadítani. Kép

Eszti,
nagyon ráfizetsz, ha palacsinával készülsz, Jucus szívat. Kép Abból sosem elég.

Jucus,
ha nem uncsi még, mondjuk, mi lenne ha,... tésztasali? Kép Blaye meg hoz sajtosat, neet meg majd jóllakik. Kép Tényleg, Zanza és a többi teszttag jön???
neet
neet

Jucus!

nem ilyedek ám megKépKépKép akkor sütök 500at az elég lesz? KépKép

Neet!

Sokat kéne sütnöm? Esetleg vmi más ajánlat? Kép

Nálunk olyan vihar van, hogy amikor dörög mindig szeretnék leugrani a székről úgy megilyedekKép
eszti25

en palyazhatok ujfent zold golyobisokkal???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

bar ha Soma nem lesz ottKép, lehet, h haza kell majd hoznom oket...KépKépKép

Coolio
recca

Recca!
igen, majd én elviszem...megeszem, stb...
Eszti!
köszi az ajánlatot, majd még rábeszélem apát, ha nem, élek veled!!! Kép
ja, és itt is dörög az ég, de még nem annyira. MEgint az lesz mint tegnap??? Kép
Borisz úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy félt, hogy sirt, zokogott, le kellett húzni a redőnyt...igy jár az, aki túl korán kezd el Hófehérkét olvasni, Disney kiadásban...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus, emilcim???

Coolio
recca

Recca:

mkatal kukac freemail pont hu, vagy:

katalin pont mag kukac mtt pont hu

Utóbbi állandóan be van kapcsolva. Még a héten legalábbis. Kép Kép Mert céges. Kép
mkatus

Sziasztok!

ANNABELL: mea maxima culpa!!!!!!!!!! 3 hósan sima Infanrix-et kaptunk, nem a Hibes verziót!!!! És a 4 hósra is csak az Infanrix-et írta ki a dokinéni, mert hozzá tudja szívni a másik anyagot, mivel kompatibilis a két oltás és így olcsóbb. Tényleg bocs, hogy bekavartam, most végre rákérdeztem.

Cookie: megy a drukk, habár úgy t&ucirc;nik nem súlyos az ügy, de azért mégis.....jó kezekben vagytok, ha ilyen lelkiismeretes az orvosnéni....

Benének add át jókívánságainkat :-)

Bakker leszakadt az ég itt nálunk

Macs: ügyes Tünde az oltással és jó kis méretek

Képzeljétek, bent voltunk a munkahelyemen, beszéltem a hr-essel.....aki egyébként jófej....szeretettel várnak vissza...mondtam, hogy most még azért otthon maradnék, de jöv&otilde; szeptembert&otilde;l vissza kell mennem dolgozni

Ja, ezt a nyaralás alatt ókumláltuk ki Vikkel, osztottunk, szoroztunk és úgy t&ucirc;nik, hogy jöv&otilde; szeptembert&otilde;l fél évig &otilde; marad itthon gyeden, én meg visszamegyek dolgozni, aztán 2007 májusra jöhet a kistesó....persze ezt jól elterveztük (ez ugye annyit tesz, hogy amikor visszamegyek dolgozni, akkor már pár hetes terhes vagyok , és ez persze kérdés, hogy mennyire etikus a munkaadó felé, vagy nyílt lapokkal játsszak és akkor én szívom meg, de majd elválik), de annyi mindent&otilde;l függ, hogy szinte tarthatatlannak t&ucirc;nik egyel&otilde;re a terv

Anyukáméknál kirámoltuk a padlást és átválogattuk a gyerekkori könyveinket...szóval most itthon figyel az iciri-piciri, meg a török és a tehenek leporello könyv formájában, akkor a bóbita, meg a ha a világ rigó lenne, meg az összes 1-8 osztályos zenetagozatos énekeskönyvem, szóval van mib&otilde;l csemegézni...olyan sokat verselünk és énekelünk, hogy szerintem Csodabogyó hamarosan megtanul beszélni, csakhogy azt mondhassa, hogy Elég legyen már!!!!

Szép kis özönvíz....

No, megyek mosok egy adagot, meg rendbevágom a konyhát, de előtte visszaolvasok Kép
ada007

Egy kis balatoni életkép:
Kép
akartok még?

Juc
20170114224602

perszehogy!!!

Coolio
recca

Juc!
jó kép!! a skacok ééééédik!!!
Ada!
ez nem nekünk szólt, ugye???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Basszameg!

Gyerek ordít, ég dörög én meg fordítva másoltam be a cuccokat....
Ez az nlc-re ment volna, az nlc-re meg ment a babanetes hsz Kép Mostanában csak wordben írok hsz-t, mert soha nem tudom befejezni és akkor elmentem és bemásolom, de ennek meg ez az eredménye....
Szép kis kalamajka Kép
Bocsánatot kérek.....
Természetesen a köv. hsz meg elveszett Kép
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ada007

Sziasztok!

Neet, hát persze, hogy megyünk, és Ficánka is jön jóképű Vincenzóval.
Sajtos-sós falatkák jöhetnek?
Jucus, tésztasali nélkül nehogy gyere, akkor hiába jöttél autóval, nem engedünk a palik közelébe.Kép
Eszti, tényleg felelőtlen kijelentés volt ez a palisütés.Kép Sokat, nagyon sokat süssél, légyszi.Kép

Ma sikerült cipőt vennem Rékának, egész olcsón. Kenguruban teljesen elhűltem, hogy mennyit képesek elkérni egy tenyérnyi pamutdarabért.Kép
zanza

Kép
Kép
Kép
Na még őket .

Juc
20170114224602

Elveszett minden Kép
Pedig mindenkinek írtam és tök jókat és nem tudom reprodukálni, mert most nincs ihletem, pedig szupervicces, gigamegaupdate infók voltak benne, mármint a hsz-ben Kép
Ez nem az én napom.

Zsan, Juc: muszáj hoznotok a gyerököket, mert Lizzinek már beígértem és ezekre a korai lelki sérülésekre vezethető vissza az öngyilkosságok, és élvezetiszer, szex, egyéb-függőségek 99 %-a !!!!!!!!! Lelketek rajta!

Eszti: no para, csak növekedési ugrás! nálunk is volt ilyen Kép

Recca: zöld golyszlik jöhetnek Jucus: tésztasalira fel, Neet: most mizu a medencétekkel, nem csortuldt még túl???? Kép
Eszti: min. 500 darab, mert én az első 499-et bizton a magamévá teszem!

Valaki nem jön délkelet felől a talira? Jól jönne egy fuvar....Vagy esetleg a 103-as Etele úti megállójánál is tudnánk stoppolni....na??????? (habár ez utóbbi kényes ügy, de kivitelezhető Kép)

Holnap akkor lesz Campona? hol? mert ha igen, akkor főpróbát tartunk szupermegagiga bkv-zással (min. 1 óra, de nem érdekel, mert ott leszünk és kész!)

No, ennyit tudtam újraalkotni...de tudjátok, ez már nem a pöttyös, merthogy cska az az igazi!!!!
ada007

Ada!

MAcs az az a macs aki macskákat gyűjt és Kírának hívják?Ha igen akkor ad át üdvözletemet Buborek álnéven neki.

Köszi:Jucus
20170114224602

Juc: ééééééééééééééééééédesek
Este énisénis felpakolászok majd egy pancsizósat, de ezen a laptopon nincs rajta...
Milyen nagy már Pannikó!!!!! Soma meg tiszta vagány a bringájával!
ada007

Szia Juc!
Igen ő az! Átadom az üdvözletedet Kép
Micsoda átfedések vannak Kép
ada007

Sziasztok!

Ada: hiányoztál Kép

Juc: annyira aranyosak és vagának, főleg a kis fürdűbugyisKép, meg a bringás meg a medencés!

Most már kicsit jobb a tegnapinál a hangulatom! Beszéltem a mamimmal meg kiírtam magamból, majd illetékessel elolvastatom Kép

Bogárka: Mindjárt írom a beígértet Kép

Dora: még bármi lehet!
Amikor Marci született hasonló idő volt, csak tavasz! Reggel napsütés, amikor meg kibújt akkor jött egy jó nagy felhőszakadásKép Már akkor sem volt egyszerű, kis mágus? Kép
Ebből az irányból senki nem mén autóval a talira? Mindegy, majd tömegközlekedünk Kép Bár szülnöm még nem szabad utána, mert 1.-én még várnak jó kis programok! Évnyitó, szülői ért., mamavacsi!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ada, holnap együtt is mehetnénk. Mi is bkv-ra vagyunk ítélve. Mester utcai villanymegálló jó nektek?

Juc, nagyon édesek a gyermekek.
zanza

zsanci,

hatalmas kérésem lenne!!!!!!!!!!!!!!!képzeld hogy a gyógyszertár már egy hónapja nem tudja beszerezni nekünk az mmmr kivezetőszerétKépés azt szeretném kérdezni hogy mivel te gazdagréten laksz nem tudnád e beszerezni nekem az ottani patikából??????????
és a talin meg kifizetem...ha nem okoz gondot...és ha jársz arra....

neet,
na kösziKép ezzel csak az a baj hogy engem be is tudsz vinniKép
Vendég

Ada!

Igen,átfedek én is a NL-re.Melyik topikban vagytok?

Juc
20170114224602

Bogárka: bocsi, hogy nem irtammeg. Nem egy túl menő, de legalább az autósülés rácsatlakoztatható. Piere Carden esernyő változatban. 35ezer vagy valami ilyesmi. És még kaptunk egy Pegperego Roma tipusút kölcsön. Az jó régi, az csak amolyan ha minden kötél szakad babakocsi. A nagy batár ami eredetileg van azzal nagyon elégedettek vagyunk, csak nagyon nagy.

Juc: képek édesek.

Proone: gyere mindenképpen talira, részleteket Bogárka tud neked mondani..... mármint a hol és pontosan mikor

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Eszter: nekem is volt ilyen, mármint Tej elment... fejéssel két nap alatt helyre állt. Remélem neked is igy lesz. Ne ess kétségbe, csak fejjél egy kicsit és etesdddddddddd jó sűrűn.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Kisün,
ezer köszi a dobozos ötlet miatt, E egész nap dobozolna (ki-bepakolásKép) és marad időm írni nektek! Kép

Gigi,
gondolhatod, ha én és a dedem is abban a kocsiban ülünk mennyire akarlak majd félrevezetni! Kép

Jucus!
Panna nem lehet ilyen nagy!!! Kizárt! És minden elismerésem a kendő miatt, nekünk mindig lejön, úgyhogy inkább egy ráköthetős sapit használunk.

Ada,
nekem gyanús volt ám, hogy a hsz-od nem idevaló. Kép

Recca,
a zöld golyóknak a múltkor már nem jutott hely, de most azzal kezdek majd! Kép

Palacsinta: lekváros, kakaós, fahéjas, túrós (mazsi nélkül légyszi), nutellás (gondolom, ez hóvégén nem lehetséges), egyszóval: minden jöhet, haminyami!!! Kép

Holnapi Camponát kicsit az időjáráshoz kéne igazítani. Ha nem esik, mindenki induljon neki. Kép

neet
neet

Ada,
medin fólia van, ami "védi" a lepotyogó vackoktól, de most 2 in 1: a teteje halastó (lassan azok is kikelnek benne...) a normális alsó rész meg algásodik, mert ebben az időben a vízforgatót se tudom beindítani. (Elektromos) Asszem, már csak a téli elpakolás végett leszünk vizesek benne. Kép
"De szomorú a nyár után/ Sárga levél zizeg a fán!"
neetPS: MaTildát kiírták a BKból??
neet

Neet, ennyire ráérsz, hogy BK-t nézel?Kép
Eszter már ki-bepakolásnál tart? Tényleg s-baby.Kép

Palacsinta: diós lesz?Kép
zanza

helló csajok!
megint lógtam Kép Balcsin voltunk 3 napot
igazából fáradtabb vagyok, mint előtte
Istit nehéz volt elaltatni, aztán meg kicsi volt az ágya (kisebb, mint itthon), meg a foga miatt elég sokat nyűglődött-zörgött álmában, én meg minden sóhajtására felébredtem, mert túl közel volt hozzám, és folyton riadóztatott az anyai ösztönöm, szóval félálomban aludtam 4-5 órákat...

na és ma reggelre végre kijött a 4. fog, de máris jön szegénykének az 5-6., megint lenn, de most kicsit jobban viseli, ill. még nem durvult be...

Jucus, a képek nagyon édesek! annyira tetszik, hogy milyen vagányak a gyerekeid!!!

ha valakit érdekel, itt egy érdekes cikk a nadrágpelenka és a szobatisztaság stb. összefüggéseiről:
http://www.tudatosvasarlo.hu/index.shtml?apc=t-1hnm&x=24553

majd még jövök, próbálok visszaolvasni!

votiv 8)
votiv

Sziasztok !

Bogárka ! Akkor hogy lehet hozzátok eljutni , ha le van zárva a 70-es ?

Juc ! Képek nagyon édesek !

Akkor lesz holnap Campona ? Már olyan szívesen megismerném a bandát ! Kép

Eszter ! tejmennyiség növelésére nekem a sűrű ciciztetés+fitolac tea és a sör vált be .

Kép
Kép
greenolive

Eszter,
főleg a sör. Kép
neet
neet

Zanza!
Elvileg oké a Mester u.
Holnap pontosítunk, oké?
ada007

Csajok!

Senki közelében sincs LIdl?Csütörtöktöl lesz gumicsizma akció és nagyon kéne Somának viszont itten nálunk nincsen a közelben.

Zsebi!

Azt elfelejtettem,hogy a gatyókat újonan vettem OrbánAnnától,szóval csak SOma hordta őket.Igy is jó lesz?Kép

Juc
20170114224602

.....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szép volt ZSanci!Kép

Juc
20170114224602

juc,

meddig lesz?mert mi megyünk a lidlbe,csak nem tom mikor...
emilbe dobd át a számod és hívlak ha ott vagyunkKép
hányas kell?

zsanci
????????????????

gigi
Vendég

Gigi!

Nem tom,de megnézem és dobom a számomat is!

Köszi:Jucus
20170114224602

Gigi,
Én is Gazdagréten lakom!!!!!!!

Jucus,
képek nagyon jók, de puntovics még jobb, pont ilyenre fáj a fogam, nehogy eladd, de ha mégis én vagyok az első jelentkező!!!!! Kép
Milyen gumicsizma??? Fenn vann valahol?? Lehet, hogy révetem magam Gigire és kérek Brúnónak.

Ruhaméret: csajok tényleg óvatosan a mérettel, Brúnó nem kicsi a korához képest, és van olyan ruhája ami 74-es az elején belendülnek de utána nem marad ez az ütem. Amit most raktam ki kupacot van amit fel sem tudtam adni rá, mert elméreteztem korábban.

Bogárka, ezt nem mondod komolyan, hogy a 70-es útat lezárták???? Nem is tudom merre kell menni egyébként Kép Kép
A rucik ráérnek a bulin, viszek egy újabb kupacot.
zsebi2004

Bogárka: megalkottam, elküldtem!!!

Lindi: tegnap rossz címet adtam meg szerintem, ill. biztos. A jó: hajnaldia kukac invitel pont hu

A tejci nekem is csinált ilyent, hogy ingadozott. Onnan vettem észre hogy Marci néha másfél óránként kérte és nem volt nyűgös tehát nem azért kellett neki a cici Kép Ilyen még 4-5 hónaposan is volt. Sőt, a 6 hetes és 3 hónapos fejlődési ugrás után, amikor hirtelen kell a több tejci, szerintem van 4 hónaposan is egy ilyen ugrás! Nagyon sok anyucitól hallottam régebben, hogy 4 hónapos koráig tudta csak szoptatni a gyerkőcét, mert akkor ment el a tej, pedig nem is!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oké Ada, akkor holnap pontosítunk.
zanza

20170114224602

Gigi!

Nincsen meg az emilcímed,kérlek dobj meg vele!

Juc
20170114224602

Köszi, köszi, köszi mindenkinek a sok jó jó tanácsot a tejcivel kapcsban!

Johi!
Remélem ugy lesz ahogy mondod.

Neet!
Asszem élni fogok veleKépmármint a sörrel. Sok jót hallottam róla, bár én nem szeretem de a gyermekért mindent! Ja és Lesz sok ízű pali!

Green!
Köszi. Én a laktoherbet iszom az is jó? A sűrű cicizés az megvan!

Zanza!

Olyan szépen kértél, hogy igérem sok pala lesz!

Zsanci!

Ahogy gondolod. De nyugodtan szólj ha kellek!Kép persze érted hogy hogy Kép

Zsebi!

Ha érdekel nekünk van 1eladó puntónk. csak nem fekete hnem az a szép puntózöld. Vagy nem is tudom milyen. Juc tudja hogy hogy néz ki.(azon gyakoroltKép)

Jucus!

Tényleg gyönyörű puntovics!!! És a gyerkőcök zabálni valóak!

Ada!

És a 499 db milyen ízű legyen? Kép mert neked sütök különKép
eszti25

Juc!

Raktam fel tök ari képeket apáról, meg Bendiről!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6538
eszti25

Eszti!

Bendi baba nagyon helyesen nézelődik!
Palacsintát meg én kértem elöször,úgy hogy stipi stopi!

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?