A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kedves Gigi!
Én is szeretnék olyan gumicsizmát, fiúsat, 29-est. Ezért cserébe szivesen megnézem neked a bogyót!!! Kép
Ja, és engem érdekelne a női gumicsizma is, 39-esben, a rózsaszin...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Szerintem nevezzükk ki Gigit Lidl beszerzönknek.Én is rózsaszín gumicsizmát is,és zoknit is gyereknek és...stb.Hol van az a Lidl Gigi?nem lenne egyszerűbb ha elmennénkKép

Juc
20170114224602

Ezt most találtam:
Sziasztok,

A nyári uborkaszezon után újra lesz börze a K" Étteremben, szeptember 10.-én szombaton, 9-13 óráig.
Van még szabad asztal 500 Ft.-ért aki árulni akar, aki meg vásárolni, azt is szeretettel várjuk, nekik a belépés ingyenes.
Cím: Schneider Irodaház "K2" Étterem, XI. ker. Hausszmann Alajos u. 3/b.
Budai Skála utáni 2. megálló villamossal a Fehérvári úton kifelé.
20170114224602

Gigi,
Én is Gazdagréten lakom!!!!!!!

Jucus,
képek nagyon jók, de puntovics még jobb, pont ilyenre fáj a fogam, nehogy eladd, de ha mégis én vagyok az első jelentkező!!!!! Kép
Milyen gumicsizma??? Fenn vann valahol?? Lehet, hogy révetem magam Gigire és kérek Brúnónak.

Ruhaméret: csajok tényleg óvatosan a mérettel, Brúnó nem kicsi a korához képest, és van olyan ruhája ami 74-es az elején belendülnek de utána nem marad ez az ütem. Amit most raktam ki kupacot van amit fel sem tudtam adni rá, mert elméreteztem korábban.

Bogárka, ezt nem mondod komolyan, hogy a 70-es útat lezárták???? Nem is tudom merre kell menni egyébként Kép Kép
A rucik ráérnek a bulin, viszek egy újabb kupacot.
zsebi2004

sőt, sőt, sőt...hol van a közeletekben Lidl, Gigi????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsebííííííííííííííííííííKép

tudom,de tőled mást akarokKépnem akartalak leterhelni,elosztom közöttetekKép
mindjárt írokKép

juc,
mailtem

mindenki aki gumicsizmát akar a gigi83kukacgalambpontnetre adja le a rendeléstKép szín,méret.....
mi harasztiba járunk a lidlbe,sehol nincs olyan finom sahnejoghurt mint ott a bálintnakKépezért másfél hetente-hetente járunk...
sztem pénteken megyünk mert kő menni az ikeába is meg vásárolni a kőcnek is.....remélem apa nem túlórázik kivételesenKép
Vendég

Szerintetek miért ment el kétszer a hozzászólásom????????

Jucus köszi a linket, én is szeretnék ilyen csizmát 22-es méretben. Gigi légyszi hozzál nekem is, naaaaaaaaaaaaaa mit kérsz érte?????
Ja és én is megyek szerdán a körmöshöz, de én előrelátó voltam és este 8-ra jelentkeztem be Kép

Juc, cserébe a portugál rucis link, ezek az 50-60 %-os akciós cuccok, nem olcsó, de egyedi darab Kép
http://www.vertbaudet.pt/browse.aspx?g=1&p=1
zsebi2004

Juc!
egyre jár az agyunk...Kép tudod mit? majd te kiviszel minket, és jóóól bevásározunk...nekem ugyan nincs lányom, de a virágos gumicsimma is kirrrrály, veszek olyat is, meg a pici Iginek 22-es fiú csimmát, meg én is MINDENT!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, van Szentendrén, Dunaharasztin. (ennél közelebbit nem tudok)Kép

Eszti, paliért mindenre képes vagyok, na jó, nagyon sok mindenre, még rendesen viselkedni is.Kép
Nagyon helyes Bendi! Kiskopé.Kép
zanza

Jucus,
szépségesek vagytok Kép!!!!

Neet,
nincs mit Kép majd mingyá’ írok…

Moose,
neked is Kép

Recca,
éljenek a zöld golyók!!! Kép

Ruhaméret: legextrémebb ruhánk 126-os vagy valami ilyesmi, és pont jó Dócira Kép

Bogárka,
kár a 70-es útért, olyan jól ki lehetett kerülni a dzsumbujt… na mindegy, akkor Campona felé Kép ja, és ügyes húzás, de nem úszol meg minket Kép ha kell, hőlégballonon repülünk be, ugye csajok?

v
kisün

Gigi!

Méltem de abból kimaradt,hogy akkor én is kicsi Pannának pici csizmát is szeretnék és egyébként mindent ami szép és jó és occsó!Kép

Zsebi!

Ezt ismerem,azt hittem valami helyi bót az amiről írtál!Rendeltél már,és mit és megkaptad vagy csakmost?És milyen körmös és hol és én is mindent!

Zanza!

Hát ez az,hogy ilyen messzi vidéken vannak ezek a LIDLekKép

Juc
20170114224602

Gigi!
igaz, hogy milyen fincsik ott a joghurtok????én már azt hittem, csak én vagyok ennyire perverz...Kép Ollllllyan jók a joghurtok és a sajtok. Ja, meg a méz is...meg ez, meg az...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor kérünk joghurtot a talira!!!!!!

Zsanci!

Te már voltál LIDL-ben?Én még soha nem is láttam közelről.

Juc
20170114224602

Zsebi!
És akkor lestoppolhatom a 22-es csimmát, ha Brúnó kinőtte? Mert akkor azt nem rendelek Gigitől!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor most merre lehet menni Bogárkáékhoz?Fudaboki út rulez?Vagy a Szerémi és ott át a felüljáron?Na?Azt sem tudom,hogy a 70-en merre mentek Ti nőszemélyek.Komolyan mondom,hogy ha így bekavartok akkor nem is megyek még egyedül sem.Kép

Kisün!

És én vagyok a legszépségesebb ugyi?!
Juc
20170114224602

Hát zsanci,komolyan mondom,hogy te milyen egy kalmár szellem vagy,vagy milyen szellem,de mindegy!KépKépCsak kapkodom a fejemet!

Juc
20170114224602

Juc!
Igen, mert amikor hazamegyünk a családhoz, akkor mindig megállunk Dombóváron, és jól bevásározunk!!!! Eddig 10 ezer Ft volt a max, amit költöttünk, de akkor az egész csomagtartó tele lett...igaz akkor még az opel corsával jártunk...Kép
csak egy példa: a múltkor 150 Ft volt a 100%-os almalé/liter. És FINOM volt. Persze van egy két vacak darabjuk, de ki kell tapasztalni.
Ja, és tölcséres fagyit vettem 79 Ft-ért, és pont olyan volt, mint a Cornetto! Nem viccelek!! ... ez véresen komoly!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
hehe...Kép Kép ha egyszer vérszemet kapok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, Bogárkához Fehérvárin megyünk, ha a 70-esen nem lehet, azért jó arra, mert arról le lehet kanyarodni a Háros útra és már ott is vagy Bogárkánál vagy a Camponába. Most meg mehetünk be a Fehérvárira, de össze is szedlek ha akarod Kép

Juc, igen vettem és meg is jött, szuper anyagúak például kértem ujjatlan polót/atlétát, most meg van 3db-os alsógatya 900 Ft-ert és remélem ugyanilyen szuper minőségű lesz,

Zsanci, persze, hogy stoppolhatsz a csizmára.
zsebi2004

Juc!
szépek vagytok, verdástul. Ez az igazság!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
nálad szépességességesebb csak Panna vagyon Kép
kisün

Gigi!
Énisénis gumicsizmááát!!! Kép Mindjárt írom a mélt, egyébként 22-es kislányos!

Hogy merre hozzánk?
Mintha a Camponába mennétek (Budafoki, vagy Szerémi és át a felüljárón, ahogy Jucus írta), és akkor onnan fel a Hároson. Egyébként a mélekben benne van ez az útvonal is, nézzétek csak meg!!!

Ja, és jó hír: jön a Kriszta a talira, úgyhogy pénztárcákat nem otthon felejteni!!! Kép

Megvettük a kettes számú utazós babakocsit, ami még a bogárba is belefér Kép Végülis nem az lett, amit kinéztem (Graco Citisport), mert annak 7 ezerrel felemelték az árát (tavasz óta!) meg nem is tetszett már annyira, hanem találtam egy sokkal jobbat: ABC Desing Avanti, ami olcsóbb is volt csak az a poén, hogy ehhez hordozó is van, és külön nem lehetett venni, de még így is megérte. Szóval most van egy eladó easy-bobo hordozónk, amit csak Doni használt kb. eddig 5x, tehát szinte új... ha tudtok valakit, akinek kellhet szóljatok!!!

Akkor holnap Campona szökőkút 4 óra! Én ott leszek!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci ezek szerint kóstoltátok a fincsi fagyikat, nálunk a sláger a meggyes és epres fagyi, utóbbiban hatalmas eper darabok vannak. Nyami!
Ja, Jucus, láttam Hatvanban is Lidlt.Kép
zanza

HELP, HELP: Na akkor most azt mondjátok meg, hogy a Fehérváriról nem tudok felmenni a felüljáróra? Menjek ki inkább a Szerémire?
zsebi2004

No, megígértem:
Kép
Kép

huhh, tudnék még mutatni Kép
ada007

Ada, LÁSSUK Kép Kép
Nagyon tündéri !!!
zsebi2004

Zanza!
Most néztem utána, azt hiszem, nekünk gyorsabb, ha 103-assal megyünk át a Lágymányosin, de megkérdezem még apát.....holnap leszek és akkor nyilatkozom.
ada007

Zsebi!
Ha a Fehérvárin jösz, akkor a Savoyához érve választhatsz, hogy belül jösz a Budafokin, vagy a Szerémin. Ha a Budafokin jösz, akkor arról egyszerűen csak felkanyarodsz a Hároson, ha a Szerémin, akkor kell a felüljárón átjönni a Tesconál, és akkor ott tovább fel egyenesen a Jókai utcára.

Eszti!
A Te párod autóvezetés-oktató? ha igen, akkor vállal gyakorlóórákat olyannal, aki nagyon régóta nem vezetett már?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Igen az. És vállal. Szeretnél jönni? Amúgy én is az vagyok, csak még nem oktatok, majd csak jövőre. De ha szeretnél hozzá menni, megadom a számát szívesen. Csak szólj és mélek 1et.

Juc!

Olyan komolyan kinyomja már magát hogy a melle teljesen elemelkedik az ágytólKép olyan ügyes már. Egyre jobban élvezem az anyaság örömeitKép

Zanza!

KösziKép!
Akkor ha jól viselkedsz viszek sok-sok palitKépKép csak össze ne verekedjedek érteKép
eszti25

Bogárka!

Én is Eszti párjánál gyakoroltam.

Juc
20170114224602

Juc, most már miért próbálgattad Esztiék autójátKép (logikai szakkör)

Ada, most jutott eszembe, hogy ti a Vágóhíd u.nál laktok. Persze, miattunk ne kerülj ekkorát.
zanza

Zanza!

Nem érteni téged!

Ada!

Nagyon helyes a csaj,még képet!

Zsanci!

Icával lebótoltátok az akvárium?Mert most találtam egy mélt amiben Õ keresett nálam téged,de közben már te is kerested nálam ÕtKép

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Na mostanra értem a hétvégi termés végére.

Moose!
Nem akartam megbántani senkit mindenkinek a gyerkőce érdekel nagyon is! De talán Dóci van korban a legközelebb és csak kiváncsi voltam el van-e a Lillus maradva a fejlődésben vagy sem.
Egyébként gondoltam rád, mert most már másodszorra fordult elő, hogy a szárnyas tescoban vettem Bonduelle csemegeuborkát 1 hónap leforgása alatt és az egész üveg romlott volt. Próbáltam felhívni az üvegen megadott ügyfélszolgálat tlefonszámát, de mindig egy zene jön be. Nem úgy tűnik mintha lenne egy operátor a vonal másik végén. Ilyenkor mit kell tenni?
Ja és a júliusi szülést melyik évben gondoltad? Nekem a hónap megfelelne kérdés, miko?

Bogárka!
Ha jönnne a turis csaj nekem is 74-es lányka ruha kéne ez én egy éves lánykámra. Megdöbbent, hogy a fiatalabb csemetéitek is már ekkora ruhákban nyomulnak. Azt hiszem Lillus is olyan kis kompakt, mint Dóci, nekünk is sok 68-as ruha jó még.

Valami kis víruska lehetett mostanában a levegőben, mert a hétvégén dögrováson voltam( zsibbadó fejfájás, torokfájás és nátha) és a Lillusnak is hőemelkedése volt. Szerencsére mára már semmi bajunk, de érdekes, hogy ilyen rövidke volt.

Jucus!
Olvastad az én beszámolómat a vezetéssel kapcsolatban? Csak annyit mondok nem vagy egyedül a "T" betű csak úgy villog a homlokomonKépÉdesek a nyaralás képekKép

Campona: még nem tudom, mert jön Anyukám és varni fogunk, de majd látjuk.

Szia Ada!
Jó, hogy itt vagy te is.

Hozzánk még mindig nem hoztak IKEA katalógust.Kép
beetrix

Bee!

Nem olvastam!Mikor írtad kb?És én sem kaptam még katalógust!

Moose!

Lopkod ki a szomszédok postaládájából és hozd el nekünk plízzzz!
Juc
20170114224602

Na míg írtam az előző hozzászólásomat addig is rengeteget írtatok.

Ada!
Éljenek a vizitündérek! Még!

Off: Lidl vagy LiDi, ahogy vidéken hívják. Szerintem se rossz. Igazság szerint olyan, mint bármilyen bolt, csak minden saját márka. Tehát senki se keressen benne Danone kefírt stb. Minden valaminek a koppintása. Viszont jó minőségű koppintás. Én is szeretem a joghúrtokat, sajtokat. Fincsi a virslijük és a Frischkäse( olyan mint a vajkrém, de sajtosabbb).A csokijuk se annyira százas, de a kekszek jók! Én nyárra vettem ott egy gagyi papucsot és az eddigi legjobb papucsom lett.Kép Sőt kipróbáltam a pelusukat is, végül is akár DM pelus is lehetne. Ja még egy a felvágottak és a sajtok csak fóliázva kaphatók, de többféle van összecsomagolva és szerintem ez tök jó ötlet. Bocs a kis monologomért, nem reklámnak szántam.
beetrix

Jucus!
Aug 16-án délelőtt írtam.Kép

Jó éjt!
beetrix

Juc, bocs, de lehagytam a tudom szót. Csak annyit akartam, hogy rájöttem, hogy honnan ismered Esztiék autóját. Ennyi.
zanza

Jó reggelt !

Ruhaméret : mi 74-eseket hordunk főként , meg 1-2 68-as még jó , de szerintem márkától is függ , pl.: a kenguru goldos termékek mintha kisebbek lennének . Bogárka lehet majd mi is néznénk fiúcuccokat , de akkor ilyen méret úgyis lesz KépKöszi az útba igazítást is .

Ada ! nagyon édi !!! Mi viztaxiban nyomtuk nyáron ( majd keresek képet ) , aminek úgy látom vége Kép Azaz reméelm hogy nem , de elkeserítő , megint milyen idő van Kép

Eszti ! Nekem fitolac jobban használt , no meg a sör !!!

Kép
Kép
greenolive

Kép
Kép

Kép
Kép
greenolive

Banyek! Engem szivat a Babanet, már megint elszállt egy hosszú hsz....Kép

Green: jó nagy kid ez az Áron, mi cska a feléig érünk a HableányCsónaknak Kép

Zanza: akkor a Camponában tali és megvitatjuk az útvonalakat és a menetidőt is Kép

No, mindenesetre délután 4-re ott leszünk a Campona-ban, a kérdés csak az, hogy HOL???????
Mert az egy bazi nagy izé és qrvára nem ismerem, szóval tessék nekem támpontot adni !!!!!!
Meg ki az aki bizti jön? Csakhogy legyen egy telószám is a tarsolyomban!
ada007

Gyerekek a képek marha jók! Kép

Uuuuuuuuuutálom ezt a vízes időt! Minden tele van kágyilókkal (-lovakkal?) tegnap még a lábamon is felkúszott egy, disgusting. Kép Kép Kép (Hányós szm helye)

Campona: mi megyünk, de mivel BKV, és sok séta, ha nem esik, lehet, h előbb megyünk. Majd elválik.

Gigi,
ha elolvastad, könyvet hozd légyszi, tovább van ígérve, pocakos barinőmnek.

Jucus,
neked tál megy vissza.

Másvalaki,
van nálam, nálad valami, amit vissza kéne cserélnünk? Mert nem emlékszem. (Homlokát ráncoló, gondolkodó szm helye) Ja, igen, Bogárka, a bukszám! Kép
neet
neet

Ada: földszint kellős közepe, vizikút vagy micsoda van ott. És onnan szokták közvetíteni a forma1et. Kép De olyankor a kút le van takarva és versenyautósülések vannak beleapplikálva. (A lift mellett, a Libri előtt, tökközépen.)
neet
neet

Green,
kengurugoldos ruhák nálam is nagyobbak kellenek! Meg van egy schiesser body, 62-es, ami még mindig jó...

Beet,
uborka Kép

v
kisün

Köszi Neet!
Ott leszünk, mi is bkv, csak másik oldalról, vadkeletről támadunk Kép

De nemsokára lesz tütüke, és akkor mindenkit hozok-viszek Kép Na jó, a nemsokára az jövő tavasz, de akkor is lesz no!
ada007

Sziasztok!

Beindult a hisztike nálunk, szerintem a foga. Kép Jó dolog így indulás előtt... A Panadol szirupon kívül használ még valami? Érdemes feliratni, vagy nincs rajta támogatás? Reméltem, hogy nem ilyen hamar indul a foga, de úgy néz ki így jártunk. Kép Legalább hamar túl leszünk rajta (remélem)

Nagyon édesek a vizimanók Kép

Eszti: Ha rám hallgatsz, csúsztatott palacsintát viszel Kép Hamarabb kész van, kiadósabb.

Megyek pakolni, amíg csend van, nem lesz egyszerű így ez a dolog...

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
nekünk a dentinox gél is bevált, ezzel az ínyt kell bekenni, naponta 3x vagy 4x lehet Kép de panadolnál enyhébb. és FINOM (bölcsességfogamnál én is használtam Kép)

v
kisün

Mennyi mennyi édes babóca van itt. Tök cukik a képek.

Jól látom ma van tali? jó talit nektek. Nekem ma jön öcsikém haza Svájcországból, Õt fogadjuk.... De hétfőn megyek, már várom nagyon. csak az idő is legyen kegyes hozzánk.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggel!

Kisün!
Lenni korán reggel nem érteni te mit szeretnél mondani az uborkávalKép

Emlékeztek , hogy meséltem , hogy nálunk az altatás milyen probléma volt. 7 hónapig csak a mellkasomon napközben. Aztán már csak ringatás kellett. Viszont tegnap óta van egy olyan jó dolog, hogy beteszem az ágyába, leülök mellé, megfogja az egerét odajön hozzám , kicsit simogatom a kezét és elalszik magától. Számomra ez csodálatos élmény.
Úgyhogy mindenki aki hasonló problémákkal küzd fel a fejjel, mert biztos lesz jobb!!!Kép))))

Greenolive!
Jól megtermett csöppségetek vanKép
beetrix

Lányok: hallott már valaki valami nyakba tehető vacakról fogzás idején? állítólag Ausztriában lehet kapni és nagyon jó. Nyakba kell rakni a babának és úgy használ. Semmit nem tudok róla, csak amikor dolgoztam a dánokkal a sofőröm említette, hogy az unokájának ilyen volt. Persze semmit nem tudott róla mondani, csak,hogy "az asszony vette a gyereknek a patikában"... Hát ez nem sok, de hátha valaki hallott már róla.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Lányok: normális, hogy gyermekem csak egy- másfél órát bír ébren tölteni egyszerre?

Húúúúúú szegény álmában sírdogál, ezt tök sokszor csinálja és dokinén azt mondta föl se vegyem, mert akkor ébred fel és téynleg ilyenkor még alszik utána vagy egy órát... görcsöl a pocija. Rémes hallgatni, de kézben is ezt csinálja. Megyek megsimizem megpuszilgatom

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?