A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi: ilyen sírdogálás, nyöszörgés, tekergés nálunk is volt, ez bizti a pocija....én a saját káromon tanultam meg, hogy ki kell várni, amíg jelzi, hogy ő tényleg ébren van !

Beet: ügyes Lillus ezzel az elalvással Képszerintem most sokaknak meggyújtottad a remény fáklyáját Kép
ada007

Eszti!
Nem nekem kellene, én szerencsére vezetek elég sűrűn, hanem Anyukámnak. Persze most még nem aktuális, egyenlőre Apukámat kéne megfűzni, hogy vegyen neki egy kisautót, és akkor jöhetne hozzánk bármikor, nem kellenne Apukámhoz igazodnia...

Green!
ne légy pesszimista, állítólag még nincs vége a nyárnak: szeptember elejére 30 fokokat jósolnak Kép Remélem bejön, mert mi akkor megyünk megint nyaralni Kép

Ja! Az utvonalterv.hu-n állítólag vannak fent kerülőutak a 70-es lezárása miatt. Zsebi, Zsanci! Esetleg nézzétek meg, mert szüleim sem a Fehérvárin jönnek, hanem az Egérúton kanyarodnak fel a 70-es után valamivel, és akkor ott a Háros tájékán lyukadnak ki...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én is rakok fel egy vizimanót:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Tali : szívesen mennénk , bár nekünk jobb lenne kicsit előbb , ráadásul 1/2 5 -5 körül szoktam etetni . Neet ti mikor mentek ?

Kép
Kép
greenolive

Petra édes kis matróz! A helyszín a Balaton?
Green: szerintem mi is előbb ott leszünk, meg Neet-ék is....szóval gyertek bátran, no meg ott is meg tudod szoptatni Ábelt, majd takarunk Kép (nekünk 6 óra tájban van kajcsi, de ha kirándulunk, akkor fel szokott borulni, de a cici mindig kéznél van, no para)
ada007

beet,
nálunk is ez volt,sokáig,csak rajtam aludt aztán ringattam és úgy és olyan 3 hete elalszik rinagtás nélkül is,de nálunk úgy van hogy velem alszik el a nagyágyban és ha már mélyen alszik átrakom a helyére.....de így egy-másfél óra míg elalszik,küszködik még a picpicével meg....de én is tök boldog vagyok tőle Kép Kép Képpersze azért hajnalban ha felébred visszajön közénkKép
de én szeretem hogy ott szuszogKép

neet,
persze,de ezt már mútkor is mondtam hogy átvinném csak leráztálKép a balatonnalKép
Vendég

Johi!
Borostyán!!! ez kell a nyakba!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Eszterre rápróbáltam egy 17es cipőt: 2x belefér. Viszont már áll, és menni is akar. Ilyenkor mi van? Van ennél kisebb cipi? A tappancsos zokni se ér sokat a lakkozott hajópadlón, csúszik, mint a koripálya. (Szőnyeg nincs a kutyaszőr miatt.) Ötlet?

Campona: én akkor megyek, amikor valaki már tuti lesz ott, és amikor épp nem esik. Mert a buszmegálló egy negyedórás séta nekünk. Tőlem 3ra is odaérhetünk, majd viszek a dednek kaját.
Sztem Adát felismerem, de Greent nem bizti. Képet gyorsan profilba! Kép

Gigi,
hát igen, most már jobbat kell kitalálni, ha le akarlak rázni. Kép
neet
neet

jo talit nektek!

a gyerkok gyonyoruek! jo nezni ezeket a kepeket.

Eszti pedig orulet!!! mar menni akar?! meg alig nott ki a foldbol...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka ! Petra nagyon édes !
Ada ! Akkor valszeg megyünk , de majd még irok ezügyben . Ja és nem Ábel ,hanem Áron Kép
Neet ! 3 nekünk jobb lenne ! Mindjárt keresek képet .

Kép
Kép
greenolive

Zsanci, mit csinal a borostyan?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Szeptember elején 30 fok?? Kép Az jó! Mi 22-ére vagyunk kiírva. Kép

Mesélek ha nem baj. Kép Ha baj akkor is Kép Kép

Sógornőmmel beszélt a férjem tegnap. Mondta neki, hogy már "csak" a héten dolgozok. Erre: biztos várom már a munka végét azért nem vállalok többet. Na, most ő hangoztatja, hogy ő is szülés előtt 4 héttel állt le, viszont, a 37. héten szült, és meg a 36. hétig dolgozok...

A másik, hogy akár utazhatnék még haza anyuékhoz, (200 km, 3 óra vonattal), mert ha ott indul meg a szülés, akkor sincs gond, mert első szülés el szokott húzódni.. Kép
A vonaton vajúdjak, ezer ember között? És hullafáradtan menjek szülni? És ha nem vagyok a vonaton?? Én a saját dokimnál akarok szülni, és nem egy idegen mészárosnál... Kép Kép

Noooormáliiis????

Vélemény?

Mkatus
35+6
mkatus

Sziasztok!

Katus!

Ha aggódsz, akkor ne utazz szerintem!

Juc!

Köszi a börzeinfót! Megnéztem a turit is kívülről, tök jónak látszik! Legközelebb be is merészkedek!

Timi mostanában úgy alszik el este, ha a hátát simogatom és közben éneklem neki az "Apartalatot"!
Anno anyukám is ezt énekelte nekem!Kép

Hú, jó sokan megyünk talira! És hova ülünk le vagy be? El fogunk férni valahol?
Remélem addigra kiderül az ég!

Dora! Hol vagy???
Pipocska........??????

Ildi
ildi76

Neet, nem mindegy hogy melyik márkából próbáltad, mert sajna nem egyforma méretezésűek, Brúnónak van 20-as és 22-es cipője is. Kitartás Kép biztos találsz, kicsi 17-est, szerintem egyébként nincs kisebb.

Bogárka, köszi, meg is nézem gyorsan, örülnék ha nem kellene nagyon bemenni a város felé.

Juc, akkor várom az értesítés majd hogy mikor megyünk magunknak túrniKép
Ja és ami nagyon kellene az vékony pamutnadrág Brúnónak, ha olyanod van akkor az is érdekel.
zsebi2004

Ildi!

Persze, hogy nem utazok, mert nem akarok kockáztatni. Nem is ez a pláne a dologban, hanem, ahogy a sógornőm vélekedik. Ez nem ment át? Kép Kép Kép
mkatus

Bocs Katus!

Nem jött át!Kép
Nem figyeltem eléggé, mostmár értem, hogy a sógornőd javasolta az utazást!
Van egy ötletem! TOJD LE! Kép

ILdi
ildi76

Mkatus: hát véleményem még mindig az mint régebben, hogy fura egy alak a sógornőd... nem kell vele foglalkozni...

Zsanci:Te aztán mindent tudsz... :-)) és ti próbáltátok a borostyánt? bevállt? itthon is lehet kapni? érdemes?

Ada: akkor nálatok is volt hasonló ezek szerint... És te is felkaptad és akkor már nem is tudott elaludni, ugye? én is sokáig ezt csináltam, de most már tudom, hogy nem szabad. De most nem ez volt a helyzet, most éhes volt a kis drága....

Beet: tök jó, hogy Lillus már tud igy aludni. hajrá remélem ez most már igy is marad. Tényeg jó hír, mert ugye nálunk is vannak gondok néha. Viszont éjszaka egy angyal a gyerek, egy mukk nélkül alszik, és ráadáusl egész hosszan, ha éppen úgy van kedve.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Itthon nem lehet kapni, de áll. kint Ausztriában a DM-ben is kapni. Nekünk nincs, mert nekem van az ujjamon, és azt dugom néha a szájába, ha már nagyon nyöfis!!!
Nem tudom mennyire használ (én másra használtam a borostyánt, nekem bejött) de ha lehetne itthon kapni, biztos vennék!!!Hiszek benne, hogy a kövekenek van + kisugárzásuk. Vagy éppen - .Mint az uránérc...Kép vagy az nem is kő??? Olyan ciki, hogy nem tom, pedig az egész családom az uránbányánál dolgozott anno, sugárzunk is a boldogságtól...
Juc!
Igen, már lebeszéltem Icával, sajnos elküldeni még nem tudtam, mert apa melletti xy bank épp felújitás alatt, és csak ő tud utalni, nekem esélytelen....de talán ma elintézi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi,
Kicsit ellentmondva Zsancinak, már itthon is lehet kapni borostyánláncot, megkeresem és majd beírom ide.

Zsanci, netes utalás????? Azt te is tudod otthonról és apának sem kell vele időt tölteni.
zsebi2004

Sziasztok!

Ma reggel fél 8-tól a Szent Imrében voltam KépKépKép
Miket tud ez az uh gép, szegény gyerkőcöt töviről hegyire átvizsgálták: kzs keringés, lepény keringés, agyi keringés meg mittudom én. Szerintem csak azért mert a doki ott figyelt közben! mindegy még van pár HÉT a szülésig! Olyan becsült súlyt mértek, hogy 3048g. Marci 3930g-al született! A lepény is csak kettes fokozatúKép Kicsit vicces a fiacskám, először idősebbnek mutatja magát, most meg úgy dönt, hogy mégis vár még és kihúzza addig ami az első időpont voltKép (szept 21-22.) Tehát hiába is reménykedek itt abban, hogy hamarosan bébi lesz, viszont nyugodtabban csavargok mindenfeléKép

Annyira jók ezek a pancsizós képek, nekünk idei nincs, de mindjárt keresek a lányom pici korábólKép Igazság szerint én örülök ennek az időnek, még babátlan állapotban sem szeretem a melegetKép Bocsi mindenkitől aki nyaralna, meg élvezi a meleget!

Marcinál is volt ringatós időszak, meg simizős is, most napközben ált. magától alszik el a szivacson (mint most is, csak a feje a földön vanKép) este meg lefekszek az ágyunkra pocival kifelé, ő meg odabújik a hátamhoz és úgy alszik el, a helyezkedései meg felérnek egy hátmasszázzsalKép Azután megy a helyére!

Pusz: Pocak (papíron 38+6Kép)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsebi!
igen, csak ez apa számlája, és kissé bonyolult most, hogy van hitelkártyája, mert igy két szla lett, és én mindig belezavarodok...és csak a nem hitelkártyás szlához van netes dolog, és az hó végére már üres...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak,
ez tök jó, hogy láttad ficeregni a kicsit. Az érzés ugyanaz, mint először, vagy kissé "megfakul" már a többedik gyereknél? Vagy hülye vagyok, mert EZ mindig CSODA marad, ha 20x szül az ember, akkor is? Kép

Jó nekem a 3 is, csak legyen ott valaki. (Campona) Bár nekem még be kell ugranom a DMbe és a Tescoba is. Valaki csatlakozik?
neet
neet

Zsanci, mindent értek, én sem csípem a hóvégéket Kép
zsebi2004

Én gyorsan elrohantam lekötni a pízt, nehogy kiürüljön a számla, mert ha ott van rajta, akkor hajlamosak vagyunk vásárolni... tudom hülyeség de az ember már csak ilyen...

Zsanci,Zsebi: köszi a segítést borostyán ügyben. Mindenképpen szeretnék. Titkos hogy neked mire vóóóóóóót? Mármint Zsancinak....

Kép
Kép
johanna1975

Neet ! Én mennék veled , dm-ből ugyan nem kell semmi , de Tescoban , hátha van vmi jó pizsama Kép

Pocakpacni ! Hogy telik az idő , hihetetlen hogy már lassan szülsz Kép

Kép
Kép
greenolive

Rákerestem a borostyán láncra és ezt találtam:

www.lotek.hu/pelenka/html/arlista.html itt elvileg kapható... és ez tényleg nyűgizés ellen hat a bébire. Olyan brutálnak tűnik ezt a nyakába tenni...???

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gigi!
mél majd megy, addig is annyit, hogy sztem is kiccccsit gááááááz!!! Ezért is irtam!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak: szép nagyok a méretei babónak. Tök jó hogy minden okés....

Kép
Kép
johanna1975

Kép

Fura alak? Kép

Igaz! Kép Letojom. Kép
Nem féltékeny netán? nekem az is megfordult a fejemben...

Pocak! Jó lenne egyszerre szülni. Kép Találkozhatnánk a kórházba. Kép Tudnál nekem segíteni, ha kell. Kép
Na jó, nem fárasztalak tovább. Kép

Johi! Hogy szoktátok lekötni? Mibe fektetitek? Nem vagyok ám kíváncsi. Kép

Férjem beszél apóssal, hogy készülünk. Após visszakérdez: mire??? (Végülis csak szűk egy hónap múlva születik még egy onokája.. Kép Bár azért kérdezgeti, hogy hogy vagyok..
mkatus

Neet!
Petrának sem volt még 17-es a lába, mikor elkezdett lépegetni, sőt akkor is épphogy amikor már tök stabilan ment ... Két választás van: vagy tök drága branch cipő, vagy gagyi vászon, gumitalpas kínai ezerér Kép Mi ez utóbbi mellett döntöttünk, tudom, hogy egészségtelen meg miegymás, de nem voltam hajlandó majd 20 ezret kiadni egy pár hónapra szóló cipőért...valami meg kellett, mert már tényleg rendesen járt és zokniban meg csak nem vihetem sétálni...Kép

Ada!
Igen, Balcsi! És Petra tényleg ügyes kis matróz volt a Papi és a Papapa mellett Kép

Na, a többit majd szóban...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Greeeeeeeeeeeeeeeen: komolyan mondom, hogy amikor írtam a hsz-t, akkor direkt koncentráltam, hogy nehogy Ábelt írjak, mert a barátnőm kisfia Ábel és állandó a kavarodás bennem, erre tessék....ne haragudj, természetesen képben vagyok Áron fiadat illetően Kép

Katus: tiszta gáz ez a sógornős család Kép Letojni, és kész!

Pocak: nem szülsz még?.....és Dora?

Neet: nekünk szopifüggő, meg bkv függő, hogy mikor érkezünk, de sztem legkésőbb fél4-re ott vagyunk....és nekem kell mennem Tesco-ba!

Borostyán? Mifene?
ada007

<center></center>

KépKépKépKép
proone

<!--attachment: baby_ticker-256141.html*mime_html.gif*text/html*0.2**baby_ticker%2ehtml --><center><pre>
Kép
baby_ticker.html (0.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

ZsanciKép
zsancikant

csak gyakorlok...Kép
Igi egész nap kakil...nem csoda, ha nem hizik...Kép 3 hósan 7 kiló volt, 6 hósan meg 8....kicsit csalódott vagyok, h 3 hónap alatt csak 1 kilót sikerült hiznia...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus!

Nem irigyellek a sógornőd miatt! Ezt azthiszem már múltkor is írtam! Ritka rosszindulatú egy csajszi lehet! Én biztos, hogy nem sűrűn járnék össze velük! Egyébként meg biztos, hogy irígy rád és érzi, hogy cukkolhat és felveszed, amiket mond! Próbálj nem foglalkozni vele, ha már nincs más lehetőséged!

Egy hülye kérdés! A babakocsi miatt kell külön lyukasztanom a buszon? Csak mert nincs kedvem az ellenőrökkel vitatkozni!

Itt nagyon be van borulva! Mi lesz, ha elkap minket a zuhi? Kép Nálatok mi a helyzet? Én így nem merek elindulni!Kép
ildi76

Zsanci!

Jaj, ne legyél csalódott! Timi szerintem már bekerült a 10-en túliak társaságába! Jövőhét után megyünk méreckedni a dokinénihez, akkor megtudjuk pontosan hány kiló! De én majd meg szakadok, amikor ki kell emelnem a járókából! Igazán felállhatna már, úgy könnyebb lenne! Mondom is neki mindig!Kép
ildi76

Zsanci,
nyugi, Eszter 9 hós lesz, és csak 7 kilo. Elmúlt hónapbnan 1 grammot sem hízott, csak hosszra nőtt.

Lassan elindulok, Green és a többiek. Kép
neet
neet

Ildi,
nem, elvileg egy babakocsi (meg egy facsemete és egy szánkó Kép) ingyenesen szállítható a bkvn.

v
kisün

Neet,
amint D ébred, megyünk mi is, DM kell nekem is, meg posta. Szerintem telefonozok, ha ott járunk.

v
kisün

Neet ! Nem tudok számot , de mi narancssárga babakocsival leszünk . Megbeszélünk vmit vagy keressem a babakocsis anyukákat ? Kép

Ildi ! Itt is borongós .

Kép
Kép
greenolive

Nálunk még megy a szunya, szerintem 3 körül indulunk. Kb. 40 perc az út.

Ildi!
Hozzál esővédőt, meg esernyőt. Ne állítson már meg ez a fránya eső!
ada007

Ja és nem biztos hogy sokáig tudunk maradni , mert Áronnak mintha fájna a pocija Kép , nagyokat durrogtat ...

Kép
Kép
greenolive

Vera!

Köszi az infót!
Azt írtam már, hogy úúútálom az ellenőröket?

Mi meg késünk valszeg a szopi miatt! Nem akarok útközben szoptatniKép, meg ott sem, ha nem muszáj!
ildi76

Sziasztok!

Képzeljétek a védőnőm azt mondta a tejciingadozásra, hogy a fogamzásgátló befolyásolhatja. Kép most abba kell hagynom. Nekem a bébikém mindennél fontosabb.!

Bogárka!

Van eladó kis autónk is. Ha gondolod küldök képet. Enyém tütüke, de nem tudok vele oktatni sajna és ezért kéne eladnom. 2éves.

Nagyon édik a képek!

Ada!
Cuki manó babád vanKép
Bogárka vizimanója, és Green baba is nagyon édike!
eszti25

Kicsit szunyáltunk Kép

Katus: felőlem szülhetünk együtt, de én már elvileg jövő héten szerettem volna, de "megnyugtattak" hogy még van időnkKép Szívesen segítenék, ha tudok! Sajnos ritkán jön össze ilyen, hogy együtt szülnek a fórumrólKép
Egyébként a sógornődet küldd el finoman melegebb éghajlatra!

Ada: Dora már lehet hogy szül! Kép Én még várok!

Neet: mindig csoda!!! Imádom, még akkor is az volt amikor Marcival két fájás között szülés előtt nézték!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi, Ada, Pocak!Kép Meg itthon, egyben...
Ma sem akar megszuletni ez a gyerok... viszont igy tudunk apaval unnepelni, ma van a 3. hazassagi evfordulonk. Kép

Tegnap dokibacsi megvizsgalt, az egy ujjnyi tagulast kiegeszitette bo egy ujjnyira. Joslo, kemenyedes minimalis, szuleszno szerint oruljek, hogy itt tartok, ennyivel kevesebbet kell szenvednem.

Jo talizast mindenkinek!

A gyerkocok pedig gyonyoruek!Kép

D.
40+1

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Eszti tütükéje eladó!
Ha valakit esetleg érdekel vagy tudnátok valakit aki autót akar venni. Akit részletek érdekelnek szóljon!
Köszi
Meg van 1 puntónk is eladó. KépKép
eszti25

Köszi Pocak! Kép
Igen, tudom, hogy ritkán jön össze az együtt benntartózkodás a kórházban. Kép Sajna. Kép
Bár Murral is egy szerencsétlenség (terhességi cukor) hozott össze. Kép
mkatus

kinek is rulez ma a campona?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Pl. nekem, meg ha látod föntebb a csajok (Ildi, Kisün, Ada, Green, Neet) is erről diskurálgatnak, úgyhogy gyere, leszünk páran!!!

Eszti!
Küldj részleteket is mélben!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?