Jesszus, hát tényleg nagyon nagy itt a csend, mindenki nyaral, meg családozik, meg babázik??
Brigi, húúú, izgiiii!!!!
Steffi, még nem írtam vissza, de fogok!
Györgyi, te már el is utaztál 2 hétre nem??? Jó nyaralást, ha még ezt esetleg olvasnád!!!
Masni, majd számolj be, hogy mire jutottál, mert nagyon érdekel, hogy végül mi mellett döntöttél és miért ( lehet, h mi már a te kutatási eredményeidre fogunk csak támaszkodni később

)
Nekünk egyébként erre a Maxi Cosi Cabrio hordozóra az van írva, hogy kb. 13 hónapos korig jó, asszem 11 kilóig, szóval nekünk még bőven van időnk...
Memme, hát igen, ilyenkor nagyon jól jönnek a nagyszülők, meg persze amúgy is
Cinicini, igazad van, eladókkal vigyázni kell, de ez a pasi tényleg tök jó fej volt és őszintén elmondta mindegyiknek a hátrányait is, nem kertelt (mondjuk lehet, h azért is, mert tudta, h nem fogunk venni semmit

)
Jaj, ez a sok zene tipp, annyira jó, hoyg írtátok, nem nagyon tudtam megjegyezni, még egyszer végig megyek a fórumon papírral, meg tollal, nekünk még nincs semmilyen babazenénk, de akarunk venni, mi Petőfi Rádiót hallgatunk, Danca azt is szereti
Ancsa, most, hogy ilyen vacak idők voltak, olyankor is kint van a babaúszás vagy akkor automatikusan bent? Daninak szinte már teljesen elmúltak a kiütései, szóval jövő hét második felében lehet, h lenézünk valamikor...
Na jó, és még felrakok egy nemrég készült képet, bár apa azt mondta, h ez neki már túl giccses, mindenki döntse el maga

Kincsekre leltem a szivárvány tövében