Sziasztok!
Régen nem volt érkezésem írni, csak olvasni
Lopott percekben..
De tegnap előkerült a hordozókendő, megtanultam a kötést és így ma már porszívóztam-felmostam-most mosok épp és a drága fiam mindezt a mellkasomra kötve átalussza!! Nagyon jó, hogy így Mica alszik és pihen, anya meg halad a háztartással!!
Nagyon jók a fotók!!
Barbi,
a szivárványos Apával csöppet nem giccses, sőt inkább művészi!
Tök jól haladsz a fogyókúráddal!! Gratulaaa!!
Manóka,
gyönyörűek a gyekőceid!!
az orfis sztori jellemző egy embercsoportra, sajnos ők vannak még többen..
Memme,
hát igen, szerzett rokonokat sem lehet megválasztani..
De nem jó, hogy még csak megnehezítik a helyzetet, hogy nem tartják be a Ti irányelveiteket..
Nálunk csak a dr. Spock és az én véleményem ütközik meglehetősen gyakran, nekem kell bizonygatni, hogy tényleg az osztályon is mondták az igény szerinti etetést, mert ugye rémlik mindenkinek 3-óránként-kell-etetni-és-éjjel-teáztatni című monológ..
és vannak még hasonlók, de heti 1x jönnek 1,5 órára, azt kibekkelem valahogy
Veronikusz,
Remélem Szofi jobban lett mostanra és láznak nyoma sincs!! Jobbulást kívánunk a kis Hölgynek!!
drukkolunk, hogy az pici bizonytalanság a pót-nagyszülőkkel kapcsolatban jó irányba változzon! Mikor megy nyugdíjba Betti pótmama? Hogy akar így segíteni a napközbeni gyerkőcmegőrzésben?
A hévízi meghívás nagyon aranyos!!
Tünde,
de jóóóó!!
már ilyen nagy a PocakLakótok!!
Pocakosok, remélem már úton vagytok haza a kis jövevényekkel!!
Nálunk szaporodott a család, tegnap Csipa cica 2 db egészséges cicamanónak adott életet!
Először Apa alsógatyás-zoknis fiókját nézte ki kucoknak, aztán megelégedett a cserébe felajánlott kamra-második polcon bélelt dobozzal
Itt nem zavarjuk a napi jövés-menéssel. Nagyon jó Anyuka, bújnak is hozzá a kiscicái: egy fekete-fehér és egy feketnek tűnő
Megvan az iwiwen a csapat, én is jelölgettem!