Jucus,
én is majdnem láttalak a TVbn: azaz, ha 400valamennyi ft-ot fizetek, megtudhatom, ki mennyivel lóg az államnak.

Épp most mondták.
Nekünk most jött ki egy csekk, szerencsére 1500 ft körüli. És januárban kaptunk fejenként egy 100ast (ezreket) úgyhogy éljen az apeh!
Jajj, Moose,
tyúklétra rácsa rúlez még, ugye? Ha pedig mildipéped vagy valami ilyesmid van (ami nem üveges kaja) akkor arra még beneveznék, akár pénzért is, E nagyon falja. Ami bejön neki: áh, szinte mind, ami nem, az a vegyesgyümölcsös, és a málnásra nem emlékszem, de az nekünk nagyon begyütt.
Nekem meg van egy kissé hiányos tubus Garmastanom cicire, ha valakinek kell, viszem, októberig elhasználható.
Jucus,
én nagyon bánom, azaz bánni fogom, mert annyira semmihez nem fogható számomra ez a szopidolog. E már lassan 9 hós, de még reggel jóllakik velem, és este is elcuppog egy altatópiát, sőt mostanában napközben is megvígasztalódik velem, ha nincs még kész a kaja.

És épp a minap láttam, h tejes a szája széle, tehát nem csak lelki adalék, hanem tényleg issza. Mert nekem az már nem tűnik fel.
Gyerekek, egy életem, egy halálom, én elkezdtem a kenyeret is. Majdnem 9 hós, én ekkor már kitudjamiket ettem, felmenőim elbeszélései szerint. És tehéntejet is kap kis mennyiségben, vízzel higítva, tejbegríznek megfőzve.
neet, aki mindent meggyónt