A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok csajszyk!

Lindi!

Kép szégyen h ilyen buta vagyokKép szóval vmi olyasmit mondott a védőnő h 2szuri helyett csak 1et kap és én ezt értettem félre. De most hogy te igy részletezted, már tudom mi a dörgésKép de tényleg milyen ciki h ennyire sötét vagyok ezekhez?? esztiszégyenlimagátKép

Ildi!

szivesen és tényleg szólj nyugodtan!

Jucus!

Miért nem tudsz jönni? KépKép
Természetesen teszek neked el és viszek is ha nem tudol jöszniKép
Gyerkőcök hogy vannak?
eszti25

Oxi!
okszi!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi!
okszi!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi, Oxi!
Nálunk dettó ez a helyzet. Petránál csak 8-10 hós kora körül jött elő a féloldalasság, aminek az eredménye az lett, hogy egy éves korától még fél évig csak egy ciciből szoptattam...úgy néztem ki, mint egy gnóm Kép Most viszont kezdettől így van... vannak jobb napok, vannak rosszabbak, mikor úgy érzem a balban 5x annyi van, mint a jobban... de úgy tűnik bele kell törődni, eddig semmi praktika nem segített Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi, Oxi!
Nálunk dettó ez a helyzet. Petránál csak 8-10 hós kora körül jött elő a féloldalasság, aminek az eredménye az lett, hogy egy éves korától még fél évig csak egy ciciből szoptattam...úgy néztem ki, mint egy gnóm Kép Most viszont kezdettől így van... vannak jobb napok, vannak rosszabbak, mikor úgy érzem a balban 5x annyi van, mint a jobban... de úgy tűnik bele kell törődni, eddig semmi praktika nem segített Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, írd meg légyszi, hogy mennyi volt a kocsi.
köszi
zsebi2004

Zsanci, írd meg légyszi, hogy mennyi volt a kocsi.
köszi
zsebi2004

Na, ezt az előző hozzászólást 6 óra magasságában írtam meg, és csak most tudtam küldeni... Kép Nálatok se működött???

Akkor nem hétfőn, hanem kedden hívom fel a takinénit, és akkor még hétfőn megbeszéljük, hogy kiket érdeklődjek meg nála...Sajna nem olcsó, de szépen takarít.

Na megyek vacsizni, dedek végre alszanak... ja, Doni ma semmit nem aludt napközben, azokat a pár perceket leszámítva, amikor bealudt a szopiba, vagy abba, hogy járkáltam vele Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, ezt az előző hozzászólást 6 óra magasságában írtam meg, és csak most tudtam küldeni... Kép Nálatok se működött???

Akkor nem hétfőn, hanem kedden hívom fel a takinénit, és akkor még hétfőn megbeszéljük, hogy kiket érdeklődjek meg nála...Sajna nem olcsó, de szépen takarít.

Na megyek vacsizni, dedek végre alszanak... ja, Doni ma semmit nem aludt napközben, azokat a pár perceket leszámítva, amikor bealudt a szopiba, vagy abba, hogy járkáltam vele Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisun, koszonom es egy masik keresem is lenne meg...

Bogarka, akkor a joido es a turkalas garantalva van? Kép a rendeleseket leadtad? szoval ha elobb erne oda a 86os vizlepergetos, kapucnis vekony kabatka, mint en, akkor ugye senki mast nem hagysz elszaladni vele?

Ja, az jutott eszembe, hogy a bebietel-keszletem nagyreszet magammal vihetnem hetfon, mert van egy csomo, amit mar biztosan nem fog megenni a csajom (mert ugye folyamatosan valtoztatja az izleset, vagy csak cikis mar egy egyevesnek a 4 hotol fogyaszthato gyumolcspep, kitudja), ugyhogy szivesen odaadnam, ha valakinek kell, minthogy felev mulva kidobjam a kukaba.
moosejaw

Kisun, koszonom es egy masik keresem is lenne meg...

Bogarka, akkor a joido es a turkalas garantalva van? Kép a rendeleseket leadtad? szoval ha elobb erne oda a 86os vizlepergetos, kapucnis vekony kabatka, mint en, akkor ugye senki mast nem hagysz elszaladni vele?

Ja, az jutott eszembe, hogy a bebietel-keszletem nagyreszet magammal vihetnem hetfon, mert van egy csomo, amit mar biztosan nem fog megenni a csajom (mert ugye folyamatosan valtoztatja az izleset, vagy csak cikis mar egy egyevesnek a 4 hotol fogyaszthato gyumolcspep, kitudja), ugyhogy szivesen odaadnam, ha valakinek kell, minthogy felev mulva kidobjam a kukaba.
moosejaw

Neet!

Izomszagodat érzem és majdnem láttalak a TV-ben!Kép

Eszti!

APeh kicsit bekavart,még intézkedünk de Zapa nagyon ki van és én most titokban írom ezt mert szegényt nem akarom bántani evvel is,hogy elkotyogom.Pedig nincsenek titkaink de annyira kiborult,hogy majdnem sírt az idegtől.GOndolhatjátok,hogy nem 20 FT-ot próbáltak behajtani aminek mint kiderült kevesebb mint a fele jogos.ÉS a könyvelő cseszte el,mert nem oda fizette ahova kellett volna.De ezzel nem érünk semmit.

És nekem már egyik cicimben sincs szinte semmi.És ma megjött.Pont mint Sománál,6 hónaposan.Azért Panna hajnalban még elcummog rakjta,nem tom,hogy mennyire éhes akkor mert aztán rögtön vissza is alszik mintha jól lakott volna.MÓKUSOK!Én ezt nem is bánom.

Zsanci!

És akkor most ez hányadik babacsokitok?Csak azért mert Sománál én is vásároltam összesen 4-etKép

Juc
20170114224602

Neet!

Izomszagodat érzem és majdnem láttalak a TV-ben!Kép

Eszti!

APeh kicsit bekavart,még intézkedünk de Zapa nagyon ki van és én most titokban írom ezt mert szegényt nem akarom bántani evvel is,hogy elkotyogom.Pedig nincsenek titkaink de annyira kiborult,hogy majdnem sírt az idegtől.GOndolhatjátok,hogy nem 20 FT-ot próbáltak behajtani aminek mint kiderült kevesebb mint a fele jogos.ÉS a könyvelő cseszte el,mert nem oda fizette ahova kellett volna.De ezzel nem érünk semmit.

És nekem már egyik cicimben sincs szinte semmi.És ma megjött.Pont mint Sománál,6 hónaposan.Azért Panna hajnalban még elcummog rakjta,nem tom,hogy mennyire éhes akkor mert aztán rögtön vissza is alszik mintha jól lakott volna.MÓKUSOK!Én ezt nem is bánom.

Zsanci!

És akkor most ez hányadik babacsokitok?Csak azért mert Sománál én is vásároltam összesen 4-etKép

Juc
20170114224602

És én mindig szeretnék takinénit,de amikor volt akkor meg tökre idegesített,hogy más nyúlkál a dolgaimhoz.Nem vagyok teljesen normális mi?

Juc
20170114224602

És én mindig szeretnék takinénit,de amikor volt akkor meg tökre idegesített,hogy más nyúlkál a dolgaimhoz.Nem vagyok teljesen normális mi?

Juc
20170114224602

Sok-sok babakocsival rendelkező anyukák van valakinek eladó esernyőkocsija??? ha igen akkor most szóljon mielőtt nekivágok az új kocsi vásárlásnak.

Moose,
A kabát csak akkor nincs veszélyben ha nem fiús, különben......... Kép
zsebi2004

Sok-sok babakocsival rendelkező anyukák van valakinek eladó esernyőkocsija??? ha igen akkor most szóljon mielőtt nekivágok az új kocsi vásárlásnak.

Moose,
A kabát csak akkor nincs veszélyben ha nem fiús, különben......... Kép
zsebi2004

És én mindig szeretnék takinénit,de amikor volt akkor meg tökre idegesített,hogy más nyulkál a dolgaimhoz.Nem vagyok teljesen normális mi?

Juc
20170114224602

És én mindig szeretnék takinénit,de amikor volt akkor meg tökre idegesített,hogy más nyulkál a dolgaimhoz.Nem vagyok teljesen normális mi?

Juc
20170114224602

Köszi Lányok a válaszokat!
Tényleg érdekes ez a pöttyösödési hullám!

Neet!
Akkor lehet, hogy tényleg kihagyok pár kanalas napot, hátha jobb lesz! Hülyéskedés megvolt, hülyéskedés volt rá a válasz, úgyhogy az nem jött be!Kép

Egyébként nem vagyok mindig ilyen idegbeteg, csak ma rossz napom volt!
Délután meg elindultunk sétálni, egy sarkot mentem, mire óriási cseppekben elkezdett esni az eső! Visszafordultam, feljöttünk, erre semmi, elállt!Kép
ildi76

Köszi Lányok a válaszokat!
Tényleg érdekes ez a pöttyösödési hullám!

Neet!
Akkor lehet, hogy tényleg kihagyok pár kanalas napot, hátha jobb lesz! Hülyéskedés megvolt, hülyéskedés volt rá a válasz, úgyhogy az nem jött be!Kép

Egyébként nem vagyok mindig ilyen idegbeteg, csak ma rossz napom volt!
Délután meg elindultunk sétálni, egy sarkot mentem, mire óriási cseppekben elkezdett esni az eső! Visszafordultam, feljöttünk, erre semmi, elállt!Kép
ildi76

Jucus,
én is majdnem láttalak a TVbn: azaz, ha 400valamennyi ft-ot fizetek, megtudhatom, ki mennyivel lóg az államnak. Kép Épp most mondták.
Nekünk most jött ki egy csekk, szerencsére 1500 ft körüli. És januárban kaptunk fejenként egy 100ast (ezreket) úgyhogy éljen az apeh! Kép

Jajj, Moose,
tyúklétra rácsa rúlez még, ugye? Ha pedig mildipéped vagy valami ilyesmid van (ami nem üveges kaja) akkor arra még beneveznék, akár pénzért is, E nagyon falja. Ami bejön neki: áh, szinte mind, ami nem, az a vegyesgyümölcsös, és a málnásra nem emlékszem, de az nekünk nagyon begyütt. Kép

Nekem meg van egy kissé hiányos tubus Garmastanom cicire, ha valakinek kell, viszem, októberig elhasználható.

Jucus,
én nagyon bánom, azaz bánni fogom, mert annyira semmihez nem fogható számomra ez a szopidolog. E már lassan 9 hós, de még reggel jóllakik velem, és este is elcuppog egy altatópiát, sőt mostanában napközben is megvígasztalódik velem, ha nincs még kész a kaja. Kép És épp a minap láttam, h tejes a szája széle, tehát nem csak lelki adalék, hanem tényleg issza. Mert nekem az már nem tűnik fel.

Gyerekek, egy életem, egy halálom, én elkezdtem a kenyeret is. Majdnem 9 hós, én ekkor már kitudjamiket ettem, felmenőim elbeszélései szerint. És tehéntejet is kap kis mennyiségben, vízzel higítva, tejbegríznek megfőzve.
neet, aki mindent meggyónt
neet

Jucus,
én is majdnem láttalak a TVbn: azaz, ha 400valamennyi ft-ot fizetek, megtudhatom, ki mennyivel lóg az államnak. Kép Épp most mondták.
Nekünk most jött ki egy csekk, szerencsére 1500 ft körüli. És januárban kaptunk fejenként egy 100ast (ezreket) úgyhogy éljen az apeh! Kép

Jajj, Moose,
tyúklétra rácsa rúlez még, ugye? Ha pedig mildipéped vagy valami ilyesmid van (ami nem üveges kaja) akkor arra még beneveznék, akár pénzért is, E nagyon falja. Ami bejön neki: áh, szinte mind, ami nem, az a vegyesgyümölcsös, és a málnásra nem emlékszem, de az nekünk nagyon begyütt. Kép

Nekem meg van egy kissé hiányos tubus Garmastanom cicire, ha valakinek kell, viszem, októberig elhasználható.

Jucus,
én nagyon bánom, azaz bánni fogom, mert annyira semmihez nem fogható számomra ez a szopidolog. E már lassan 9 hós, de még reggel jóllakik velem, és este is elcuppog egy altatópiát, sőt mostanában napközben is megvígasztalódik velem, ha nincs még kész a kaja. Kép És épp a minap láttam, h tejes a szája széle, tehát nem csak lelki adalék, hanem tényleg issza. Mert nekem az már nem tűnik fel.

Gyerekek, egy életem, egy halálom, én elkezdtem a kenyeret is. Majdnem 9 hós, én ekkor már kitudjamiket ettem, felmenőim elbeszélései szerint. És tehéntejet is kap kis mennyiségben, vízzel higítva, tejbegríznek megfőzve.
neet, aki mindent meggyónt
neet

Na,milyen ügyes vagyok,hogy 2x ment el de közben Zsebi is beleszólt!

Nekem a nem esernyőkocsik jöttek be.ABC designe.Sokkal kisebbre csukható,jobban elfért a kocsicsomagtartójában és nekem is jobban kézre esett a kezelése..De az egyik kicsit rozoga(eltört egy kis kampó rajta)és lusta voltam elvinni javíttatni,így a nagyinál van a másik meg Pannikóra várKép

Jucus
20170114224602

Nekem a nem esernyőkocsik jöttek be.ABC designe.Sokkal kisebbre csukható,jobban elfért a kocsicsomagtartójában és nekem is jobban kézre esett a kezelése..De az egyik kicsit rozoga(eltört egy kis kampó rajta)és lusta voltam elvinni javíttatni,így a nagyinál van a másik meg Pannikóra várKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

ILdi, talin nem akartam említeni, hogy találkoztunk már, gondoltam nem fontos.Kép

Oxi, a popsi lehet, hogy csak pelenkakiütés: piros pöttyök, nálunk a Sudocream jött be, szinte minden ilyen kis kiütésre, horzsolásra.

Jucus, ha már kedved és időd lesz, akkor szívesen segítek msn-ügyben.

Ada, ha gondolod megkérdezem a csoptársamat, mert ő végzett babysintér. És épp munkanélkül van.
zanza

Sziasztok!

ILdi, talin nem akartam említeni, hogy találkoztunk már, gondoltam nem fontos.Kép

Oxi, a popsi lehet, hogy csak pelenkakiütés: piros pöttyök, nálunk a Sudocream jött be, szinte minden ilyen kis kiütésre, horzsolásra.

Jucus, ha már kedved és időd lesz, akkor szívesen segítek msn-ügyben.

Ada, ha gondolod megkérdezem a csoptársamat, mert ő végzett babysintér. És épp munkanélkül van.
zanza

Nekem a nem esernyőkocsik jöttek be.ABC designe.Sokkal kisebbre csukható,azt hiszem úgy kell mondani,hogy lapjára csukható,jobban elfért a kocsicsomagtartójában és nekem is jobban kézre esett a kezelése..De az egyik kicsit rozoga(eltört egy kis kampó rajta)és lusta voltam elvinni javíttatni,így a nagyinál van a másik meg Pannikóra várKép

Jucus
20170114224602

Nekem a nem esernyőkocsik jöttek be.ABC designe.Sokkal kisebbre csukható,azt hiszem úgy kell mondani,hogy lapjára csukható,jobban elfért a kocsicsomagtartójában és nekem is jobban kézre esett a kezelése..De az egyik kicsit rozoga(eltört egy kis kampó rajta)és lusta voltam elvinni javíttatni,így a nagyinál van a másik meg Pannikóra várKép

Jucus
20170114224602

Juc!

KépKépKép undorító APEH!!!
Nagyon sajnálomKép Kiba....ott gusztustalanok és azt sem tudják mit csinálnak. Apró pl. apa beküldött 1papírt amit lepecsételtek aláírtak, és a másolatot visszaküldték. Eltelt kb 2hét és küldenek 1 levelet h küldje be a papírt mert különben ez meg az lesz. Amit ők már rég megkaptak!!!! IDIÓTÁK!!!

Amúgy ha jól tudom ilyen esetekben amikor a könyvelő csesz el vmit akkor myugodt lélekkel kilehet vele fizetettni. Nekem volt zűröm a magnyugdíjpénztárral és szintén a könyvelő cseszett el vmit és azt mondták fizettessem ki vele. Persze közben sikerült megoldani de én gátlástalanul kifizettettem volna!

Próba szerencse.

Szóval Juc! ne légy ideges lécci(tudom könnyű ezt mondani), mert árt a szépségnek, és szólj ha bármiben tudnánk segíteni!

Puszy
eszti25

Jucuskám Te mindet 2x modsz 2x mondsz????? Kép
Nekem se volt eddig esernyő és eddig nem is gondolkoztam rajta, mert szerintem is nagyobb helyet foglal mint egy lapra csukható kocsi, és a graco kocsink kifejezetten könnyű, de sajna egyre többször nem praktikus egy egyszerűbb kolcsi talán jobb lenne.
Na majd megnézem ezt az abcdesigne kocsit.
zsebi2004

Moose!
Jóidőt mindjárt meglesem a metneten, kiderül teljesítették-e amit kértem Kép Rendelést meg nem ilyenformán adtam le, konkrét dolgokra, hanem a méreteket nagyjából, meg mondtam, hogy őszi-téli cuccok kellenek, úgyhogy ne legyél nagyon csalódott, ha nem lesz vízlepergetős dzseki...

Neet!
Petra 8 hótól evett kenyeret Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus,
ismétlés a tudás atyja, és még Zanza is belekotyogott... Kép Kép

Na, aki új, és a Hról akar olvasni, az most lapozhat párat, mi? Kép Írjunk már valami ONt.

Pl: a szobákba be lehet telefonálni a társalgóból, ha tudják a szobaszámod, és jól ki tudnak hívni élménybeszámolni. Pl ha lemerült a mobilod.
neet
neet

Eszti!

Drága vagy,de sajnos könyvelő ismerős anyukája és ilyenkor jön elő az,hogy nem jó az ismeretség.
Talán rendeződik a dolog.APEHnek meg kell a pénz és mindent megpróbál behajtani.Lásd Lindi 250Ft-ját,nevetséges.Na mindegy,az élet nem áll meg,küszöböt nem kell rágnunk egyenlőre de nem esik jól egy ilyen dolog.És Zapát sajnálom nagyon,annyira a lelkére veszi.

Juc
20170114224602

Juc!

Ez most duplán 2X ment el!Kép

Zanza!

De ciki!Kép
Lányok! Most kérek előre bocsánatot, ha a talin valakivel újra kezetfogok, pedig már találkoztunk!Kép

Neet!

Én most kérdeztem meg védőnénit! Azt mondta, hogy 1 éves korig semmiképpen ne adjak gluténes kaját! Fura, hogy minden védőnő mást mond! Jó lenne, ha véleményt egyeztetnének!
ildi76

Zsebi!
Képzeld én is leírtam ezt Jucusnak az előbb, hogy minden 2x mond 2x mond, csak aztán visszatöröltem, gondoltam nem idegesítem szegényt... erre most látom csak, hogy Te közben leírtad Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
attól ilyen kis mosolygós, nem? Kép

Egyébként hallottam én is, milyen káros a kenyér, be is akarták egy időben tiltani. Bizonyított tény, hogy a legtöbb gyilkosságot például kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el...Kép
neet
neet

Neet!Kép

Panna megállíthatatlan kajailag.Mindent akar,hiába mondom én neki,hogy szakirodalom mit írKépma pl.a tortillámból a pipi húst ette ki,ja és a jeges csokiért is remegve üvöltött.IGEN,voltunk ma Mayában ebédelniKép

Sszerintem legyen pletykálos SZt.Imrések a topik új címeKép
Juc
20170114224602

Egy kis ON, hogy tovább fűzzem Neet szavait:
a szobákba nemcsak a társalgóból lehet betelefonálni, hanem kintről a külvilágból is: a kórház kp-i száma, melléknek pedig beütni azt, ami kint van a társalgóban (négyjegyű szám)... én órákat dumcsiztam így Apával meg az ősökkel....Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi,
hja, erről az én védőnénim is így vélekedik. De vajon mit ettek a háborúban vagy közvetlen azután született gyerekek? Hol volt akkor tejpép meg gluténmentesség? Azt se tudták, van ilyen (gluten), azt milyen fasza gyerekek lettek. Mi az ő leszármazottjaik vagyunk, no nem?
neet
PS: Qrva nagy pók mászik a falon! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
neet

Ildi!

Megint kicsit para vagy.Anyéám azt sem tudja,hogy mi az a glutén és látod milyen szép,nagy,egészséges kislánya vagyok?!Védőnénik meg aztán annyira jól tudják a könyv szövegét!De szerintem jövőre már almát sem adhatnánk nekik,mert valaki ki fogja találni.Én azt mondaóom,hogy ami anyának és dednek görcsölés nélkül belefér,az hadd menjen.Görcsölést most nem fizikailag értettem,de lehet úgy isKép

Jucus
20170114224602

Juc,
annyit fossuk itt a szót, már épp írni akartam, h miért nem a csetre megyünk? Kép De én lassan abbafejezem, apa is hazaér lassan (??) és hozza a sörömet, szigorúan tejfenntartás céljából... Kép
neet
neet

Örülök h megismertelek titeket, mert én most éppen kenyeret majszolokKépKépha holnap nem jövök akkor öngyilettem és Neetnek igaza lettKép!!
eszti25

Pók majdnem felért már a lámpáig. Biztos Pipocska küldte...Kép
neet
neet

Neet!

Szívemből szóltál,pedig én nem is közvetlenül a háború után születtemKép

Zsebi!

Ez kicsike lepracsukhatós!Tök jó,majd megmutitom.Az a baj a ABC-vel,hogy nagyon hamar leáll egy-egy modell gyártásával.Már az enyémet(egyiket sem)lehet kapni.De van biztos valami újabb,szebb,jobb.Nekem a könnyűség volt a szempont a BKV miatt.

Juc
20170114224602

Szegény Mayások, a Brúnó meg a mútkor tejszínhabért üvöltött, hoztak is neki 2 gombóccal, következőleg akkor üvöltött amikor elvettem tőle, gondolván nem kellene elsőre benyomni rögtön 2 gombóc tejszínhabot. Szóval nagyon rendesek Kép
lehet, hogy holnap meglátogatom őket????

Bogárka, remélem nem sértődött meg Jucus, majd résen leszek és ha kicsit hanyagol akkor akkor ennek tudom b.
zsebi2004

Juc!

Az ismerős dologban 1et értek!
szegényjucuszapájaKép
Vígasztaldmeg h ne maradjon szomcsi.
eszti25

Szegény Mayások, a Brúnó meg a mútkor tejszínhabért üvöltött, hoztak is neki 2 gombóccal, következőleg akkor üvöltött amikor elvettem tőle, gondolván nem kellene elsőre benyomni rögtön 2 gombóc tejszínhabot. Szóval nagyon rendesek Kép
lehet, hogy holnap meglátogatom őket????

Bogárka, remélem nem sértődött meg Jucus, majd résen leszek és ha kicsit hanyagol akkor akkor ennek tudom be.
zsebi2004

Szóval időjárás:
metnet szerint 25-29 fok, és a napocska előtt átvonul egy felhő, idojaras.hu szerint 23-28 fok és szintén napocska és felhő... szerintem legideálisabb a talira! Nem? Kép

Neet!
Igen, biztos attól ilyen szép is! Kép Viszont ő tejet csak 14 hósan ivott először. Nem akartam elsietni, ő még elég sokat szopizott akkor. Bár igazából erre csak 15 hósan jöttem rá, mert akkor szombat reggeltől vasárnap délutánig a nagyszülőkre hagytuk, és a cicik szombat estétől olyanok lettek, mint a kő, és a fél éjszakát azzal töltöttem a kis mininyaraláson, hogy a kád fölé hajolva nyomkodtam ki a tejet a mellemből (na, akkor tanultam meg kézzel fejni), és ámuldozva néztem a mennyiséget... ha nem látom sosem gondoltam volna, hogy még ennyit szopizott akkor Petra Kép

Na, most megint jó off voltam! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi: jó utat Nektek, pihenjetek nagyot!

Neet: izomszag Kép, olyan, mint az aerobikszag Kép és persze hős vagy...
Ja, és a Micimackó könnyű étel, pláne a ragaccsal keverve, ha meg nem, akkor majd a kakiból visszaköszön.....persze az kevésbé garantálható, hogy fel is ismered, de hátha Kép Szerintem no para! Bár nem vagy egy parázós típus.

Ildi: ne idegeskedj ezen a kaja dolgon, szerintem minden ded ezt csinálja....fogd fel viccesen és írd le nekünk Kép Kitartás!

popsiizék: szerintem anyatej mindenre jó, én bigot cicitej-szérum hívő vagyok Kép

Bogárka: telcsiztem öcsikémnek és szives-örömest elvállalja az unokahugicáját..........nem számítottam ekkora buzgalomra, szóval bébisintér egylőre nem sürgős, no persze ezcsak annyit jelent, hogy van időm egy jót találni, talán....
de köszönöm, hogy gondoltál rám.....Zsebi, meg Zsan is kapva kapott a takarítónénin Kép

TündérBogyó alszik, holnap ilyenkor Vikkel mi már egy étteremben ülünk, bebeeeeeeeeeee......ha minden igaz és az Istenke (= LizaHanna) is úgy akarja.

No, menek apócával beszélgetni a kicsönbe....

Csóka, Ada
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?