Tündéri lehet Andris, amit vizet fakaszt!
Panda és minden fütyis problémával küzdő kezdő és haladó anyuka! Szerintem nem érdemes ezzel a problémával komoly pánikot kelteni. Mi ugyan mindennap fürdésnél visszahúzzuk, de ez egy korai húgyúti fertőzés következménye, uis a kórházban mindenáron húzogatták Máté fütyijét, az meg szerencsére úgy maradt. Egyébként ez valahogy minden fiús anya parája. Hogy miért?!
Annamari,
nekem ez a kicsi kép is hatalmas a profilodban, de most lett újrainstallálva a gépünk, így a beállítások még nincsenek a helyüköm!
Mindenki:
Szerintetek megfelelő méretű Annamari profiljában a fent levő kép? Mert nekem scrollozni kell, mint atom.
De nagyon tetszik, mindezek ellenére!
És még vmi: Egy másik topic ihletett meg. Ha egy újszülött kéken, vagy ne adj isten még sötétebben születik, akkor annak mi az oka? Oxigénhiány?
Sajnos azt hiszem Vojőrt felsőbb utasításra letiltották rólunk, pedig most érdekelne, hogy mit mond.
Shine,
nos?
Orsoly és Ti?
Lackó hogy bírja a tornát?
Na megyek, mert kell...
Solya
Erről jut eszembe: Vasárnap vendégségben voltunk, ahol a kisebbik gyerek akkora, mint Sárám. Szuper kertes házban laknak, de nincs kerítés. Kicsi falu, meg amúgy is, errefelé nem divat a kerítés, vagy ha mégis, inkább csak jelképes. Azért mikor körbenéztünk, mondtuk Heikénak, hogy bizony rám a frász jönne, az egyik oldalon patak, a másikon betonút, még csak egy bokor sincs. Azt mondta, ez nem okoz gondot, elég nagy a kert, stb. Majd úgy kb. félidőben, a játék hevében megjegyezte: "Azt hiszem nektek kéne az a kerítés."
Úgyhogy babaprojektre fel! Nem minden gyerek perpétum mobile, de nekem kettő is kijutott belőle.
Ebből kiindulva viszont a rossz emlékeket tessék félresöpörni, miszerint egy kétgyermekes anyuka nem tud leülni egy percre sem egy talin.