Sziasztok!
Végre sikerült elolvasnom az előzményeket:
Jezsóerike!
Először is gratulálok-szerintem még nem mondtam neked. Olvastalak a másik topikon. Gondolom nagyon megijedtél, de most már biztos minden rendben lesz!!!!
Gabicsibe, Elan!
Hogy szalad az idő! Van már kicsi pocakotok?
Vic!
Sajnálom hogy nem sikerült az inszem.
Örömmel olvastam a legutóbbi üzenetedet hogy tele volt pozitív gondolatokkal és tervekkel és benned vagy az hogy jobban akarod érezni magadat a bőrödben.
Korábban viszont elég lehangolt voltál: nem szabad ennyi energiát pazarolni a negatív gondolatokra mert az mindent felemészt. Még rengeteg lehetőséged van. Ez még csak a 2. inszem volt. Nekem is most jön a 3. és én most érzem hogy össze fog jönni. Sikerülnie kell. Nem hagyom hogy bármilyen negatív gondolat elhatalmasodjon rajtam. Pedig én aztán max aggodalmaskodó vagyok! De majd valahogy küzdök ellene. Elhatározás kérdése az egész.
Egyébként ez az egész egy hatalmas ördögi kör: ne legyék ideges a baba miatt és aztán azért leszek ideges hogy ne legyek már ideges.....
Tudom hogy mindannyian mások vagyunk, mindenki másképpen dolgozza fel a problémákat de higgy benne hogy a te angyalkád is hamarosan megérkezik, de ha nagyon agresszíven akarod akkor megijed tőled.
És nyugodtan írj le bármit ami a szívedet nyomja hogy megszabadulj a problémáktól! Ez a legjobb terápia!
Bükfürdő az most nagyon felkapott hely én is szívesen elmennék oda. Örülök hogy jól érezted nagad!!!!
És fel a fejjel!!!!!
Lexi!
Nagyon sajnálom ezt az egészet ami most benned és körülötted zajlik és nem is tudok mit írni és most közhelyesen fogok fogalmazni de remélem elfogadod tőlem ezeket a bíztató szavakat: remélem azért egyszer lesz(-nek) valaki(-k) aki miatt érdemes lesz felkelned, tervezned előre és remélem hogy a pároddal is meg tudjátok oldani a problémáitokat!
Egy wellness hétvége tényleg csodákra képes!
Mi tavaly Visegrádon voltunk. Sajnos nem tudom a nevét, de majd megnézem. Nemrég adták át a hotelt és gyönyörű volt a környezet, pont a Duna-parton fekszik és tényleg, ott aztán mindenféle wellness szogáltatás van!
Zsókuci!
örülök hogy mag van a probléma forrása. Egy műtét nem hangzik olyan jól de minden rendben lesz és utána már jöhet a kis bébi!
Gina!
Remélem minden rendben lesz!
Rebe!
Gratula a két kis babóhoz!
Kriszti!
Sajnálom hogy ritkábban fogsz jönni. Olyan precízen vezetted a táblát. Én nem tudom bevállalni mert nem mindig vagyok az éterben.
Jól teszitek hogy utazgattok és felfedezitek a világot. Azért majd néha számoljál be merre jártatok és hova menjünk el mindenképpen.
Mi kicsiny hazánkat próbáljuk minél jobban felfedezni és annyi szép hely van. A szívem csücske a Káli-medence. Az őrségbe szeretnék nagyon eljutni.
Trin!
Hogy vagy?
Mikor kezdtek újra?
Lesznek vizsgálatok?
Nyunyi!
Nagyon eltüntél!
Mi van veled?
Mikor jössz inszemre? Én most készülök a 3-ra.
Vikatta!
Gratulálok a babához és ne izgulj ott marad még egy ideig!
Jó tanulást, ha lehet ilyet írni!
Nonóka!
Jó gyorsan végeztek veled! Szorítok hogy ez legyen az utolsó inszemed!
Bonya!
Nagyon sajnálom azt ami ma történt veled. Remélem minden rendben lesz holnapra!
Nagyon merész vagy hogy látóhoz mentél én nem merek elmenni mert félek hogy valami rosszat mondana és az tönkre tenne amilyen aggodalmaskodó vagyok.
De neked kívánom hogy minél előbb valósággá váljon amit mondott!!!
Krisztamilli!
Nekünk ez volt a 4. hetünk. Szerintem kérdezz rá te is. a recepciós nem mond semmit. Engem ma felkapcsoltak a biológushoz és elmondta az eredményt. Szerintem ha nem ajánlja fel a recis kapcsoltasd fel magad. De semmiképpen ne hétvége előtt hívjad őket mert nekem teljesen tönkretette a hétvégémet. Azért durva hogy 2 hetet mondanak és itt várakoztatják az embert.
Veletek is biztos minden rendben lesz!!!!!
Én holnap megyek!!! Annyira örülök neki! Remélem nuku baci lesz a párom eredményében. Ez nem lehet másképp hisz 20 napig volt antibiotikum kúrán, most meg áfonya kapszulával, áfonylével és vitaminnal tömöm. Úgy szeretném már szúrkáni magam -nagyon perverz vagyok, mi?
A 3 inszemnek sikerülnie kell!
Szorítsatok nekem!
Mindenkinek minden jót kívánok de elsősorban babát/babákat, hisz ezért vagyunk itt!!!!