A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Nagyon édes!!!!

T

mtunde

Brigi, nagyon édespasi! Csatlakozom Valihoz, énBenőm szerintem olyan 6hetesen nézett így ki, formás.

Gratula és küzdjetek ügyesen a tejcsiért! :wink:
vbea

Brigi!
Nagyon szép baba! Gratulálok!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Brigi, ahogy nálunk a faluban a törzslakók mondják: Nőjön nagyra!! gratulálunk!!!

Persze Lara baba és Balázs is cuki!!!
Majd mi is rakunk fel képet az új játsziszőnyegünkkel :)

Mi is vettünk használt hordozót, én a neten vettem, tudtam, hogy bebe confort creatist keresek (azt már nem tudom, miért ez lett a szerelem..), az expresszen találtam egy budai lányt, 4 hónapja vette, csak kinőtte télre a sok ruha miatt a kisfia. nagyon jó vétel volt 25e 40e helyett. De nézheted a babszoba.hu-, nlc-n is. csak tipp..
:lol:
Azóta vettünk hozzá vázat és sportrészt is, szintén neten.. :lol:

Tikó,
üdv a csapatban!!

Heni,
Jobbulást a lázas betegManónak!!!

Mi is rosszul bírjuk a hőséget, főleg, mert hordozókendőzni akar Mica, így együtt izzadunk most is... :) 5,84 kg volt vasárnap, szép hátam lesz!!
Szép estét!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hahoo,

Kicsinyítettem még pár képet. Olyan furi, ahogy napról-napra változik a képe.
Jelentem a More Milk Plus kapszula nagy hatást gyakorol éppen rám... Pillanatnyilag a melltartót is letéptem magamról...
Már azt hittem, túl vagyok minden fájáson... :shock: Segítséééég.... :D :D

Hogyan kell megváltoztatni a vonalzót?
Segítsetek lécccccci, mert nincs most türelmem kitörpölni.

Jó éjt!

Kép Kép Kép

Kép
vkbrigi

sziasztok

Én is bejelntkezek, mi ma jöttünk haza. Csodálatos volt minden, olyan élmény maradt a szülésről bennem, hogy hihetetlen.... Majd ha lesz időm, akkor leírom pontosan a szüléstörténetet. Addig is teszek fel pár képet.

Brigi: graatulálok így is!!! Bár én élőben is láttam a babádat, aki nagyon szép!! Kép Kép Kép
cukorfalat

Látom, hogy túl kicsik lettek :-(( Megkérem a férjemet, hogy próbálja úgy átméretezni, hogy látni is lehessen valamit.
cukorfalat

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a kedves szavakat!! :D Megpróbálok névre szólóan válaszolni nektek! Remélem nem hagyok ki senkit........ :oops:

kriszta36:Egyenlőre nem tervezzük az újabb bébit, szeretnék még visszamenni dolgozni egy kicsit (már ha visszavesznek) mert a mai világban sajnos sorban dobálják ki a GYES-en lévőket.

mtunde:köszi, hogy beírsz a táblázatba:1978-ban születtem és Pilisvörösváron lakom.

memme:az én kislányomat Dorinának hívják és ő nevezte el magát tikónak (de a cumiját is így hívja, merthogy nagyon cumis a csajszi).

Én is szeretnék gratulálni a két újszülött babához!!!

Próbállak megismerni benneteket, visszaolvasgattam a beszélgetéseket...........idővel összeáll a képés felszabadultabban írok majd én is!

Küldök majd képet Dorináról (mi csak Dorcsinak hívjuk), remélem sikerül!

Kép
tikó

Megint én........

Tudtok segíteni? Hogy tudom idebiggyeszteni a babafalva.hu vonalzót amit csináltam? A kódot megkaptam e-mailbe.

köszi!

Kép
tikó

sziasztok!

brigi és brigi! :lol:
nagyon drágák a babák! gratulálok mégegyszer!

heni!
jobban van Beni? hallottam tegnap a tv-ben, hogy ilyenkor a magas láz előfordulhat, valami hajléktalant is 42 fokos lázzal vitték kórházba. remélem azért javultok, de tényleg! az egyik képen az anyukáddal van beni? olyan szép gyerekeid vannak! szandi tiszta te, jól látom?

gyuzso!
micád tudja mitől döglik a légy! jó is az anya ölében lógni! :D fényképet dobsz majd?

emano!
hát a te balázsod is eszméletlen! jó nézni ezeket a kis pöttömöket ahogy napról napra fejlődik. az enyém is már 9,5 hónapos...

veronikusz!
nagyon drága vagy az üléssel kapcsolatban! hogy szuperál az új cipő? és úgy volt, hogy kivitték felpróbálhattad és csak utána fizetted ki?

ki hogy aludt? azért ez a meleg egyszerűen elviselhetetlen! már ott tartunk, hogy csak egy ujjatlan bodyt adok martinra és textil pelenkával takarom be, ablak nyitva és még így is olyaaan meleg van! viszont mi egész jól aldutunk, 2x ébred a lurkó! képzeljétek tegnap egy nagyon kedves barátném mondta, hogy 7 hetes várandós! én is kezdek kedvet kapni :oops: :lol: tünde is babát vár, nemes gabi is, memme is... hát nem tudom, még van 2 levél gyógyim lehet utána a természetre bízom és nem tervezgetek semmit...

na megyek nem fárasztok senkit tovább, megyünk sétálni még nincs olyan meleg. ja akartam kérdezni? BARBI???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
:D
igen. Két méretet is bejelöltem, mind a kettőt kihozták, felpróbáltam és a jót a pasinak kifizettem. Nincs szállítási ktg. :D És remekül szuperál. Vaj puha bőr. A lányok néha el is lopját. Főleg Szofi, majd Kata elveszi tőle és hozza vissza, hogy bújjak bele. :lol: :lol: jól elvannak. :lol: :lol:

A babák meg egyszerűen gyönyörüek. :D

Heni!
jobban van Beni? jobbulást neki!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi lányok az érdeklődést. Este nem volt láza, de 10-11 körül amikor néztem megint meleg volt. :cry: ( nem mértem neki, mert már saccra tudom, hogy kb. 38 körüli ) Reggel láztalan volt, most mintha hőemelkedése lenne. SEMMI egyéb tünet. A szeme bágyadt kicsit és nyűgösebb, de ennyi. Többet alszik, mint szokott. És anyás baromira. Fogalmam sincs mi lehet ez, mert a 3 napos láz magasabb és majdnem folyamatos lázzal jár(na) . Meglátom milyen lesz a mai nap, lehet -este megmutatom a dokinak.
Nem is tudom, hoyg így megyünk-e a telekre ( apósomék is lent vannak és vasárnap szülinapja lesz ) de ebben a hőségben. Még ha nem is lenne Benus beteg, akkor sem tudom, mert ebben az iszoynat forróságban egyszerűen nem lehet kint lenni, max. egy fürdés erejéig. Azért hogy bent üljek a házban -akkor már kényelmesebb itthon.

Steffi: érik a kistesó-vágy?????? :lol: :lol: Hipphipphurrá! még a végén énis kedvet kapok idő előtt......
Cukorfalat: nem csodálom, hogy eufórikus állapotban vagy - Beni már 10 hónapos, de olyan mintha most történt volna az egész és én is bármikor újra csinálnám. ( csak ne lenne olyan nehéz két picivel, bár ha tudnám, hogy ilyen jó gyerek lenne, mint a bátyja.....) Én( azaz mi ) különben most úgy tervezem, hogy jövő júniusban nagy buli a 30. szülinapomkor és utána szabad az út.
AKármennyire is jó volt, nyáron többet nem akarok nagy pocit ( inkább legyen tavaszi baba ) és tényleg le kéne valahogy magamról szedni legalább 6kg-t. Nem akarok megint viziló lenni.-.....

Cukorfalat: várjuk ám a beszámolót nagyon és a nagyobb képet, bár azon is gyönyörű!!!!!!! Gratula!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

A Nyári terhességhez. Nos, Cancan, azért így, kis pocakkal sokkal könnyebb, valóban, hát még ha tavaszra várod majd :)
Bár azért kimenni így sem merek :)

mtunde

Hát én nem tudom, a ti gyerkőitek hogy viselik, de Bene kezd besokallni. Éjjel 3-tól 5-ig szórakoztatott minket az ágyban. Most nyűgös, joghurtot enne joghurttal, de elfogyott :( és nem tudok lemenni venni...

Én is alig aludtam... már epedezve várom a délutáni sziesztát, most én is pihenni fogok.

A 25 fokos lakásunk már 28-29 fokos, és levegő semmi, hiszen az ablakok csukva vannak :(

mtunde

Tünde, hidd el nálunk sem jobb a helyzet. A nappaliban megy a mobilklíma, így van 27 fok, a lakás többi része pedig 30 fokos. Beninél bent megy egy ventillátor, hogy legalább legyen valami légmozgás. Bágyadtak a szemei, ugyan jobb a kedve, kint voltunk egy gyors pancsira, de nem tetszett neki a víz. Szóval valami van. Most leraktam, hátha alszik.

Szandi március végi gyerek, nekem az tökélesetesn megfelelt. De olyan február elejeitől már bőven boldog lennék.

Nektek iszank a lurkók rendesen? Nem tudom mi van Benivel, sokakl többet szokott inni és most löki el a teát. Pedog msot kéne igazán a láz miatt.

Ja, Steffi. igen, anyuval van az egyik képen. Szandi jobban apja, Beni pedig jobban én. Pedig valamiért tuti biztos voltam benne, ha lesz egy kisfiam, olyan lesz mint Balázs kicsinek. És nem. Még a haja is szőke, pedig apja tök fekete. Meg is lettem gyanusítva...... :oops: :lol:

Azt hiszem mától taktikát váltok és esténként fogok főzni másnapra. Ilyenkor kegyetlen jobban felfűteni a konyhát. Kelkáposztafőzeléket csináltam és szellőztetni sem tudok, úgyhogy most jó kis fokhagyma-káposzta illat terjeng a lakásban.

Nem tud valaki korrekt, megbízható konyhabútor-gyártó céget? Lassan tervezgetném az új konyhám.... Kika baromi drága és bő 2 hónap a szállítás és hallottam már róla rémtörténetet is. Viszont mindenképp olyan szeretnék , ahol csinálnak látványtervet. ÉS modern stílusú konyhát szeretnék. Ikeában még megnézzük, most építik épp újjá a konyharészleget, meg az RS-re gondoltam még. Valakinek van még ötlete esetleg?

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan! Beni szerintem a meléegre reagál így.

Konyhabútor: RexPlus Kft. nézd meg a honlapjukat, és van stúdiójuk a mammutban. Iszonyat korrektek, jók, beszerelik, olyat, amit akarsz, ha nincs olyan frontjuk, akkor is korrekt áron megcsinálják.

Az ikea ugyan olcsóbb, de szar ehhez képest.

mtunde

Sziasztok !!

Még nem jártam itt de most bekukkantok!!
(sajna heti 1* mert jellenleg otthon nincsen most internet de majd...

Tehát Kolos Benedek 2006.júl.11.én született Szabó dokinál a Kútvölgxiben szupi volt most csak arra várunk, h kiderüljőn mi lesz mert ragaszkodom a dokihoz és a korházhoz(ja meg felcsuszott 24 kg amiből még van 15 és ha az lecsuszik akkor hajrá a 2* babucika.

Képzeljétek a meleg mit tett a babával!!!
Vasárnap éjjel 5* hányt a gyerek,ami eddig soha nem volt és nem is beteges ,stram egy kisfiú.Azóta csak cicizik és nem eszik semmi mást ,2 napja már az egyébb folyadékot sem fogadta el
Természetesen 2 naponként kontrollra viszem a gyereket nehogy kiszáradjon és persze állandóan a cicin lóg.Még jó h nemhallgattam a csecsemős dokira amikor 2 hete leszurt h miért szoptatom még a gyereket ,felejtsem el és stb...

Ma már evett egy kis sütőtőkőt a gyerek ez a kedvence és ivott is egy kis foloyadékot ezek szerint kezd jobban lenni.
Természetesenn a kánikula sem segít ezért állandóan anyumnál vagyunk ahol van légkondi(persze csak 26 C beállítva nem 20ra

Életem legnehezebb napojai voltak ezek mert első gyerek lévén és stbb megijedtünk
majd jővők

Beáta

Kép
beataa

Ja és nálunk a lakás 32 C volt tegnap pedig régi tipusu!!
Kész horror

Kép
beataa

Brigik, még egyszer nagy grtaula nektek, édesek a babócák nagyon!!

Steffi, köszi a hiányolást, vagyok, vagyok, tegnap jöttünk haza Visegrádról nagyon jól sikerült, apával felváltva vigyáztunk Dancára, míg a másik a wellness részlegben dúskált (gőz, szauna, élményfürdő, hidromasszázs, aromaterápia, stb.) :D Azért danca is pancsizott negyedórát, nagyon élvezte, jó meleg volt a víz és bárhová be lehetett vinni, szóval volt a gyerekpancsolóba, meg az élményfürdőben is!
Gratula Martinnak, hát ez nagyon jó hír, h már csak kétszer kel és mindent ugyanúgy csinálsz, mint régen, magától múlt el vagy pedig valamilyen stratégiát követtél azért? Dan iis nagyon jól aludt, 11 órát egyben, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt ilyen! Ja, egyébként én is ujjatlan bodyban altatom Danit, de én nem takarom be őt egyáltalán, mondjuk nem is szereti, mert belegabalyodik :)

Veronikusz, végül tegnap találtam egy nagyon jó apartmant, 11000/éj Tihany központjától 1 km-re, egy emelet csak a miénk, saját konyha, fürdő, nappali, szal Danit tudjuk külön altatni, ami fontos szempont volt. Sajna ezáltal a másik helyet le kellett mondanom, pedig ott nagyon sokat szervezkedett a tulaj, hogy legyen egymás melletti két szobánk közös erkéllyel, de az 17ezerrel drágább lett volna, plusz csak közös konyha van, meg több apartman van egy szinten, elég ideges volt, kb. 5 perces kiselőadást tartott, kb. kiabált, de én mondtam, h legközelebb fizettessen előleget és akkor azt most elbuknánk... :evil: na mind1, sajnáltam őt, de sztem addig még ki tudja adni (1 hét múlva mentünk volna), plusz jogomban áll meggondolni magam!

Ancsa, mi péntek du. megyünk úszni fél 5re, jövő héten meg kedden vagy szerdán megyünk du!! Ti hová utaztok?

Na akkor még néhány kép a medence mellől:

Kép

Kép

KépKép
barimami

Beataa, Tiko, üdv itt!!!

Jaj, de hülye vagyok, többi baba is nagyon édes, Kriszta, Ancsa, meg még nem is tudom, h kinek kell írnom, majd mindjárt utána nézek!

KépKép
barimami

Sziazstok!

Brigik! NAgy nagy gratula és sok sok boldogságot...meg tejcsit...

Lányok nem tudjátok, hogy Daninak esetleg milyen teát lehetne adni???? Nem vagyok a nagy teáztatás híve, de ilyen melegben azt lehet,hogy jobban elfogadná két szopi között...
Amik vannak a hipptől azok asszem legkorábban 4 hónapostól vannak...valami ötlet?????

Egyébként most két napig tök nyűgi volt Dani (gondolom a meleg miatt) és alig-alig evett...ilyen melegben gond, ha nem nagyon eszik???? Sokszor cicizett, de mindíg nagyon keveset...egyszer megmértem és 30 volt...tehát a kötelező napi mennyiség tuti nem volt meg.... :(
Gyuzso, Vali nálatok??????? mi a helyzet szopi ügyben?????

Kép

Kép
cukipofa

Tudtam, hogy még kihagytam valakiket: Emano Balázs csücsörje édes, Heniék pancsizós képei is cukik és Memme, oltária a fotósorozat, Dani is szokott így pihizni, sőt, most a legújabb, hogy a parkettát nyalogatja, ill. rácuppan :D

KépKép
barimami

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa, Milupának műanyagdobozos, granulátumos teáját adtam én anno, azt 2 hetes kortól lehet (kamilla volt az egyik, másik gyógynövényes), de ajiba kaptam, itthon nem tudom, h lehet-e kapni, németül volt ráírva minden...ja, plusz én adtam Mecsek baby teát is (Rossmann vagy DM), az mondjuk kömény+kamilla, mások nagyon panaszkodtak az édesköményre (Steffi, Györgyi), de nálunk nem lett tőle rosszabb a hasfájás (mondjuk nem is múlt el), azt lehet adni elvileg bármikortól...

KépKép
barimami

És ne aggódj, ilyen melegben nem csoda, h nem esznek sokat, képek alapján nem látszik alultápláltnak! :lol: Nagyon édesek Orsival együtt!

KépKép
barimami

Memme!
Boldogságos születésnapot kívánunk Neked!!!!!

Martin, Steffi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi, cukipofa!
jók a képek!!!

ja és Kriszta! a te pannádról alig vártam a képeket és szóra sem méltatom, tiszta hülye vagyok, bocsi! nagyon helyes kislányod van! olyan aranyos mikor alszik a babakocsiban és szinte elbújt!

Heni!
akkor jól benéztem, hogy a lányod rád hasonlít, na mindegy... anyukád nagyon aranyosnak tűnik a képen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,
Barbi, ez a Danca... az anyás-napszemcsis oltári! Csúnya leszek, de a nőtől egy kicsit durva, hogy még ő volt kiakadva. Ne haragudjon a világ, de ahogy mondtad, nem is kért előleget, így ez az ő hülyesége. Valóban, bármikor meggondolhatod magad... :roll:
Cukipofa, én filteres citromfű teával próbálkoztam Benő ilyen korában... az még nyugtató hatású is. Gyengén áztattam csak be.
vbea

Gyönyörűek a babák!!!!

ifjú Klein-nek üzenem, hogy hazudtolja meg a nevét és nőljön szép nagyra!!! :)

nálunk egészen jól viselik a gyerekek a meleget, igaz, a ház nem melegszik most sem 26-27 fok fölé.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme, Boldog Szülinapot kívánunk mi is ám!

KépKép
barimami

Memme,
boldog szülinapot!!! Jó tortaevést!!! :lol:

Tikó,
2 kódot küldenek vonalzóként, ebből a pphpb-t, vagy valami hasonló betűkombináció... :lol: , kell a profilodba másolni mellékletként.
Remélem sikerül!

Barbi,
nagyon jók fotók!!! Mekkora Daniiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Kúúl a napszemcsije! :lol:
Gratula a tihanyi kucokhoz!! Ne vedd fel az előző tulaj morgását.. Aki nem bírja a vendéglátás nehézségeit, ne foglalkozzon azzal!!

Cukipofa,
jó evőkéje lehet a fiatalúrnak.. :lol: Csak szerintem hasonlítanak egymásra Orsival?

Tejcsi-ügyben: kevesebb van talán, én döntöm magamba a vizet+mentes sört+gyümölcsleves, húsleves váltakozva
Mica gyakrabban szopik mint 3 óra napközben, de ez nála normális. Eleget eszik látszólag, van kakis pelus és nem panaszkodik, hogy üres a poci. És ugye mi együtt izzadunk a kendőben.. De ez sem zavarja
Én forralt vizet/humana bébivizet adnék inkább, ha csak folyadékot pótolnál.
Mi nem mérünk, úgyhogy számokkal nem tudok segíteni.. :oops:

Steffi,
kistesó-projekt..? :lol: :lol:
Drukkolunk!!! :lol:

Bea, üdv nálunk!!
Jobbulást Kolosnak!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Cukipofa! A sima filteres kamillateát adtam, szinte csak megmutattam a forralt víznek :) És azt ihatja lehűtve. vagy sima vizet forralva.

Naná, hogy keveset eszik. Tegnap Bene egész nap 4 joghurtot evett, este mondjuk már vacsorázott, de 2 évesen ez elég kevés :)

Tünde

mtunde

Tünde, hogy bírod ezt a tikkasztó időt???

KépKép
barimami

Barbi!
Rosszul :(
Ma már fizikailag is rosszul voltam, a gyomrom is rendetlenkedik. De majdcsak vége lesz :)

mtunde

Érdekes, hova tűnt az egy órával ezelőtti hsz-em??? :twisted:

Szóval: Köszi Tünde, megnéztem és tetszik. El is mentettem és ráadául a MaxCiti még közelbb van hozzánk , mint a Mammut. Úgyis kell majd beépített szekréyn is.
Ha elmúlik ez a borzadály forróság megnézem.
Tényleg, nem tudjátok meddig tart a hőség?

Totál kivagyok már tőle, Beni is tök nyűgös, csak a kezemben van el, megint lázas. Az a baj a germicid csak kg. 40-50 perc múlva hat és kb. 1-2 óráig, aztán visszamegy neki. Ugyan nem vészes ( 38 körüli ) de nyűgösen viseli. Éna 3 napos lázra tippelek.

18tól rendel a doki, lehet el kéne vinnem, de semmi kedvem kimozdulni az ajtóm.

Cukipofa: édesek a lurkók!

MEMME: mi se maradjunk le a köszöntésről: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! ( füled érjen bokáig!) :lol: ( szabad megkérdezni hányadik?) - most nem keresem vissza.....

Na, mennem kell,......

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, a nagy rohanásba,
Barbi: haláli a napszemcsis képetek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, hát teljesen kész vagyok, hogy micsoda figyelmes nők vannak. :) :)
Steffi, ez a cicás...
És éljen, hogy végre normalizálódik az alvás. És remélem ez nem elkiabálás. De nagyon ideje már, hogy te is úgy élj, ahogy neked is jó - meg persze Martinnak és a férjednak - és ahogy kibírható. :)

Torta nincs, de a párom egy gyögyörű fülbevaló+nyaklánccal lepett meg és tudom, hogy micsoda utánajárás volt ez neki, ráadásul munka közben és ebben a hőségben. És mindennek a tetejébe még este végig Melindával foglalkozott és egy percet se pihent, (pedig mögötte volt már vagy 500 km meg néhány építkezés,) mert a derekam miatt alig bírtam már mozdulni. Amúgy is mindig rögtön átvált, amikor hazaér, ez sose gond, de a tegnap csúcs volt.
Egy szavam sincs, no.

Brigi, Cukorfalat
pont erre a nagy hőségre mentetek haza, remélem jól bírjátok. Gyönyörű a Kristóf baba, hát hétfőn is láttam egy hathetes kontrlollos kisbabát, olyan érzések öntenek el, hogy le se tudom írni.
Annyira igaza van a barátnémnek (Kútvölgyis ő is), aki csak annyit mondott, amikor ez a babásdi szóba került, hogy "Csak ennek van értelme."

Tico, Cukorfalat, akkor várjuk a képeket! Ja a profil menübe másold be a kódot.

Beataa, üdv a fedélzeten! Elmúlt már a nagy ijedtség?

Barbi, hát ehhez a maffiózó képhez no comment. :) :)

Cukipofa, Orsi nagylány már! És nagyon hasonlítanak. Klassz a a testvéres kép. Hogy viszonyul egyébként a kismanóhoz?
Ja, ivás: esetleg a Humana-babavíz. De hát ha van tejed, elégnek kéne lennie nem? Vagy lehet, hogy ez a meleg tényleg túl szélsőséges még a ciciknek is. Különben Melinda is alig akart enni, viszont óriási mennyiséget megivott tegnap.

Ha nem jönnék, mert elég nehéz itt az ülés most

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

memme!

Hát mellreteszem én állandóan, de tegnap is el kellett mennem és hát úgy gondolom, hogy nem ártana, ha esetleg elfogadná a vizet vagy a teát...ilyen melegben...
A cicit igazából csak evésre "használja", de tényleg...amúgy hiába dugom a szájába, csak nyalogatja...
Meg hát látom, hogy izzad egész nap szegénykém...

Orsi hihetetlen nővérke...nagyon féltem a féltékenykedéstől, mert általában csak azt halottam mindenkitől ,hogy valamennyire biztos féltékeny lesz...
De eddigmég nem volt (lekopogom)...azt nem tudom, hogy késöbb még kialakulhat-e...
Egyébkén azért már mondogattuk neki, hogy lesz kistesó, de nem nagyon izgatta...aztán amikor monduk neki, hogy anya lassan el fog menni a doktorbácsihoz, hogy segítsen kibújni Daninak onnantól kezdve minden éjszaka átjött hozzánk aludni...be is voltunk tojva, hogy mi lesz ha elmegyek szűlni éjszaka és majd nem talál ott mindet csak a sógoromat...
Hát ezt egy csodának tartom, hiszen azon az éjszakán nem ébredt fel...csak reggel 9kor és akkor már apa itthon volt és elmondta mi történt.
Amióta meg hazajöttünk azóta megint nem jár át hozzánk.
Olyan kis érdekesek ezek a gyerekek.... :D

Kép

Kép
cukipofa

Memme!
Boldog születésnapot!!!!!!!! :lol: :lol:
LÁnyok a szopizás nálunk sem 1xű!Alig szopizik csak vizet iszik szinte!!!!!!!!!Vagy mit adjak víz helyett?????

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok! Ne izguljatok! Hisz ilyen melegben nekünk-felnőtteknek sincs étvágyunk (kivéve engem :lol: ). Az meg, hogy sokat/nem sokat iszik a baba egyébként... nekik a 2-3 dl ugyanaz, mint nekünk a 2-3 l. Szerintem. A víz szerintem is tökéletes. Mi az óbudai gyémántot forraljuk-hűtjük, ha kirúgunk a hámból, akkor jana baby. Ha nem isszák a babók a vizet, lehet ízesíteni, ahogy Tünde mondta, kis kamillával vagy ajánlottam a citromfű filtert...
vbea

csak gyorsan egy fotó, mert Miklós nyűgös..

Kép Mica és a játsziszőnyeg

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi-köszi-köszi a dícsérő szavakat!

Én is nagyon szépnek látom! :D :D
És ezek szerint, nem csak elfogult vagyok. :D :D :D
Míg vártuk, sokat beszélgettünk róla, hogy valyon milyen lesz. Próbáltam elképzelni, de valahogy nem tudott megfogalmazódni egyikünk részéről sem. Aztán amikor Rita a pocakomra tette és tudjátok ÚGY rám nézett, az olyan volt, hogy igen Ő az. Visszagondolva azt éreztem, hogy 1000 baba közül is tudnám, hogy Ő AZ.

... és még a vonalzót is megszereltem. :)

Brigi
hogy vagytok otthon?

Kép
vkbrigi

Folyadéknak a pickwick gyerektea????

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso, ugyanilyen szőnyegünk van, mondjuk én kuponnal, plusz kedvezménnyel vettem 10ezerért, egyébként horror az ára, de nagggyon megéri, Dani imádja, minden korszakában mással szeret játszani rajta!

Köszi a dicsérő szavakat, Dani tényleg imádja a szemüvegét, csomóan odajöttek gratulálni, h milyen édes babám van, meg hogy jaj, de cuki! :lol:

Emano, sztem szopi mellett a víz tökéletes, ő tudja sztem, h mennyi vízre vagy mennyi tejre van szüksége, ne aggódj!

Cukipofa, Orsika tényleg hihetetlenül aranyos és megértő nővérke!! :shock: :D

Tünde, kitartás, már csak pár nap és reméljük vége a rosszulléteknek!

KépKép
barimami

Nagyon szupi ez a játszószőnyeg:)
Brendonos?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Memme boldog szülinapot!

MI is szenvedünk a melegtől. Szerencsére Panka anyósoméknál van a telken, ott van medence is, így tud fürdeni, meg minden. Mi meg itt árválkodunk apával kettecskén. :cry: :D A melóhelyen jó, mert van klíma, sőt - nem idegesíteni akarlak benneteket! - ma fázott a lábam :lol: és ki is kapcsoltam egy időre.

Ivás: Panka csak vizet ivott elejétől fogva, én nem is próbálkoztam teákkal. Manapság is inkább vizes, bár most a meggylé jön be neki nagyon, de ha nagyon szomjas, akkor inkább vizet kér.

Tünde!
Szegény, Neked nem jókor jött ez a hülye idő, már épp kezdtél volna jobban lenni.

Ancsa!
Pankánál még mindig a sült krumpli a favorit, de most a meggyleves az új sztár. Kénytelen leszek megtanulni, ugyanis én még soha nem főztem ilyet,mert senki nem ette meg. Magamnak meg megcsináltam porból. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Emano, az!! :lol:

KépKép
barimami

Fú lányok, hallottátok, hogy még keddig tart a hőség??? kezdek besokallni!

mtunde

keddig?
ez borzalom!!!Mi sem bírjuk, hát még a gyekőcök

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült a vonalzót felrakni!!!
Fényképet még nem küldök mert bíbelődöm az átméretezéssel......
"Jó" éjszakát mindenkinek, már amennyire jó lehet ebben a hőségben (tudom, hogy senkit nem vígasztal de nálunk 32 fok van a lakásban).

Kép
tikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?