A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nonóka
Nem semmmi hét! :shock:
Gratula párodnak a diplomájához, na meg a szülinapjához is!

Szorítunk neked ezerrel! Próbálom hajtani is az időt, hogy minél hamarabb kedd legyen neked!
Kép
Hasznos tanácsot nem tudok adni, csak a szokásos csinálj minél több programot, de nekem sajnos ez sem szokott hatni! :(
Kép

Kép

Örülök, hogy sikerült végre beszélned velük, és hogy most már kicsit nyugodtabb vagy! A fájdalmad csökken legalább?

Törpe

Kép
törpehzs

Süni, örülök, hogy már jobban vagy! :D

Vic????????

El is felejtettem mesélni.... Nekem ma is jó napom-pom van :D Képzeljétek, délután felhívtak a biztosítómtól, hogy a petesejt leszívásos műtétemre, mint biztosítási eseményre, kifizetik nekem a 200.000 Ft-ot :D Ma bírálta el az orvosszakértő, pár napon belül utalnak!

Kép

KépKép
anett_1

Nonóka!
Párodnak hatalmas gratula!
Részvétem apósod miatt!
Iszonyatosan szorítok neked!!! Nekem is van ismerősöm aki az első 3 hónapban mensizett. Kitartás neked keddig!!! És nagyon drukkolok!!!Azt olvastam, hogy ilyenkor a szervezett még "emlékszik". Nagyon megjött?

Köszönöm mindnekinek hogy holnapra drukkoltok nekem. Nagyon kedvesek vagytok!!!Puszi nektek!!!
vucuska

Anett :shock:
ezt hogy csináltad?
Ilyen is van?
Nem is tudtam róla!
Gratulálok!
Tényleg jó időszak ez neked! :lol:

Vegyél lottót! :wink:

Holnapra mindenkinek egy kalappal!
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Anett
Azta............ Ez milyen biztosítás és milyen biztosító!???? nekem ilyen eszembe se jutott volna, pedig pár hetet eltöltöttem a kórházban. HOgy Neked mennyi eszed van!!!!! Írjál már erről lécci, priviben is jó.
Vendég

Sziasztok,

Képzeljétek, ma mentem a gégészhez konzultációra, hogy egyeztessünk a műtéttel kapcsolatosan. Megvizsgált, kezdődő tüdőgyulladásom van :shock: Kaptam lórúgás erősségű antibiotikumot, hétfőn kell mennem újra. :roll: A műtéttel kapcsolatosa le akar beszélni az altatásról, de szerintem nem hagyom magam, ha már van lehetőség az altatásra, ki is használom, semmiképpen nem szeretném ezt ébren végigkövetni. :? Amúgy fáj a torkom is, remélem elmúlik szombatra…

Sünci,
Örülök, hogy jobban vagy, remélem azóta még jobb. BMC-t sikerült elérni azóta?

Törpe,
Én is nagy House-rajongó vagyok :D

Mofly,
:oops: hát igen, láthatod, hogy én tényleg nem az a „jaj, feljött rám 2 kg, le kell fogynom” kategória vagyok :lol: :lol: :lol: Kitartásban én sem vagyok jó, de tudom, hogy muszáj fogynom a lombikig, így kitartónak KELL lennem… Igen, múlt szerdán láthattál a sorban, te hol álltál? Előttem, utánam? Hátha én is emlékszem rád :wink:

Anett,
Hűű, de eseménydús napok… :wink: Tök jó, hogy fizet a biztosító! :D

Nonóka,
Először is hatalmas gratula a HCG-d hez! :D:D:D:D:D Iszonyatosan szorítok, hogy minden rendben legyen, ez az eredmény nagyon jó eredmény, úgyhogy már csak a mensi nem fér ebbe a „képbe”. Szóval drukk hegyek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Másodszor: gratula a párod másoddiplomájához, és persze boldog szülinapcsit neki! :D
És végül: nagyon sajnálom az apósodat! Fogadjátok őszinte részvétemet! :cry: Remélem, nem értesz félre, de talán jobb így neki…meg talán nektek is. Rossz lehetett ebben az állapotban látni. Az viszont „jó”, hogy legalább nem szenvedett!!!

Vic????

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Nonóka
Nyugi elég magas az a hcg!Nekem van ismerősöm aki az első három hónapban mensizet és 2 hét múlva szülni fog!Nagyon-nagyon szorítok hogy minden renbden legyen!!!
Párodnak viszont gratula a diplomához!!!és fogadd őszinte részvétem apósod miatt.SAjnos ilyen az élet egyik részről ad a másikról pedig elvesz!!Sajnos én is így jártam :(

Zsókuci
Gyógyulj meg mielöbb!!Gondolom fekszel a tüdőgyuszival!!!

Anett
Látod a sok rossz után jön a sok jó!!Csak tartson ki jó sokáig!!:D Javítom a táblát,köszi hogy szóltál!Majd lesz egy kis változás,már dolgozom rajta :D

Törpi
Ari ez a menőmanó is,de nekem a cic-mic jobban tetszett :D

NAGY KALAPPAL A HOLNAPI BMC-S JÁRATNAK
gabicsibe

Madrin, ez elvileg nem az a változat, amit Te küldtél, hanem az az 5 részes, de olyan mérges vagyok, hogy nem reklámozták és lemaradtam az első részről.. :oops: Ez a kereskedelmi TV.

Anett,
milyen biztosítód van?? Én még életemben nem hallottam ilyet. És ezt Neked téríti vagy a BMC-nek. Mennyi a havi biztosítási díj, tudtad előre, hogy ha belépsz kifizetik?

Lexi
, nekem sincs Ridiskem. Miért pont ez kell? Nem írtál választ a mútkori levélre, vagy nem kaptam meg..
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Képzeljétek el tegnap voltan Wigandt-nál és hétfőn megcsinálják az inszemet :D :D (ez lesz az első). (pedig csak jövő hétvégére vártam) A tüszőkből 3 van 17 mm körül vannak. Szombaton szúrom a tüszőrepesztőt. Nagyon meglepett hogy ilyen hamar, de úgy látszik jól reagáltam a szurikra.

Vucuskának megy a drukk ezerrel.....

Kép
bobcsike

Sziasztok Lányok!

hú mennyit írtatok

Nonóka, nem semmi ami mostanában veletek történi, párodnak szívből gratulálok, egyúttal őszinte résztvétem a papája miatt :cry: sok erőt kívánok Nektek.
A másik kérdés, hát nem tudom, sztem is jól teszed ha nem éled túlzottan bele magad annál édesebb lesz az öröm ha igen...
Az eredmény hirdetésemkor 4-en üldögéltük a Tanárúr szobája előtt az egyik lány kisírt szemmel csak azért jött be mert ez volt megbeszélve, nagyon sírt ugyanis vérzett...És láss csodát csak neki sikerült 4-ből :shock: azóta nem tudom mi van vele, de csodák illetve furcsa dolgok vannak...

Anett, ez elég érdekes dolog, ha gondolod nem írnád le hogy mi ez az egész? VAgy a céged fizet egészségbiztosítási kártyára?
Egyik ismerősömnek meg kifizették a köldökzsinór vér levevést ( na tudom hogy magyartalan de még reggel van :) ), mondjuk ott a cég fizet utána valamit...

Zsókuci, hu nagyon sajnálom, de tényleg pihenj melg takaró alatt,párom pl leszarta amikor tüdőgyuszkója volt után a hónapokig szenvedett...

LÁnyok nekem is fáj a torkom, mi lesz így holnap???? Annyira szeretnék menni de megfertőzni nem akarok senkit, most narancs citrom c vitamin kúrán vagyok...
madrin

Zsókuci!
Köszönöm szépen a bíztatást, dehogy bántottál meg, minden szavad aranyat ér!! :lol: Megpróbálok nem agyalni. Nem akarok.
Sajnálom hogy tüdőgyulladásod van, pihenj és kúráld Magad. Gyors gyógyulást kívánok és köszönök szépen mindent!!!!!!
Sok- sok puszi!!!

Vucuska!
Hát igen, az biztos hogy pozitívan kell álnom a dologhoz de eddig ez nem nagyon sikerült. Bízom a Bmc- ben meg a Szűcs doktoromban is, csak hajlamos vagyok az "agyalásra", a hibát, az okot próbálom keresni és néha elszalad velem a ló....köszönöm szépen hogy írtál és amit írtál, megfogadom a tanácsodat!
Nagyon szorítok Neked mára, sok-sok sikert kívánok!!! :P
Puszillak.

Törpe!
Hát teljesen igazad van, én aztán mindig találok "agyalni valót" magamnak, teljesen bele tudom lovallni magam a témába...nem agyalok már, olyan rendesek Vagytok, mindig "visszatereltek" a normális "pályámra". Remélem a megfázásod már csak egy emlék és jól Vagy. Köszi mindent! :P Puszi.

Gabicsibe!
Köszönöm szépen a segítséget, elolvastam aztán leállítottam magamat, majd lesz valahogy és kész. Hamarosan beültetik a fagyasztott picikéket, rájuk összpontosítok inkább, hátha most sikerül...Remélem Ti jól Vagytok, puszi! :P

Rebe!
Azt hiszem már én sem foglalkozom vele, legalábbis nem olyan "mélyen" mint szerdán. Köszi Neked! :P

Mofly!
Nagyon szorítottam Neked!Jó szám az a 7, ne aggódj rendben lesz minden, kívánom szívből hogy 7 szép embriód legyen, de ha kevesebb lesz is, sikerülni fog!!!! Ne agyalj, koncentrálj Magadra, aztán Magatokra! Írj majd hogy mi volt ma.

Anett!
Ez aztán igazi siker-széria!!! Kívánom hogy még nagyon sokáig ennyi jó dolog történjen Veled!!Gratula a pályázathoz! :P

Kata!
Csak pozitívan: simán sikerülhet abból az egyből is!!!! Drukkolok nagyon!! :P

Nonóka!
Hát nem is tudom mit "mondjak". Ilyet még nem is hallottam. Szorítok Neked nagyon hogy minden rendben legyen!

MIndenkinek sok-sok puszi és köszönök mindent!!!Nagyon sokat segítettetek ismét! Azt hiszem ma vagy holnap megjön, hétfőn megyek Pestre és kezdjük a szurikat.
Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
krisztamili77

Zsókuci!
Jobbulást! Most aztán minden vonalon rendbe tesznek!
Kitartás! Utána jöhet a baba :lol:

Gabicsibe!
Szerintem is jobban hasonlít rám a morcos macska :wink: de az az otthoni gépen van! Szóval vasárnap éjjel, ha lesz még erőm javítom!

Bobcsike
sok sikert az inszemhez!

Milli!
ez a beszéd!
Köszönöm! Nálam már csak a végét járja a nátha!

Most pussszantás mindenkinek!
Vasárnap estig nem leszek az országban :lol: :lol:
Végre láthatom a bátyámékat! :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok,

Holnap lesz a találkozó, amit szervezünk! Ha még valaki esetleg szeretne jönni, még mindig lehet jelentkezni! :D

A XI. kerületben lesz, részletek az eggyel lentebbi, babás topikban.
Ott azt is megtudjátok nézni, hogy ki jön! :wink:

Szóval, ha valaki szeretne még jönni, szeretettel várjuk!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Süni, Madrin, Törpehzs, Krisztamili, Vucuska, Zsókuci és Gabicsibe:

Kép

Vic:

Holnapra a vizsgádhoz: Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Jó régen nem írtam, de most van egy kis időm, és igyekeztem visszaolvasni...

Madrin, Rómába és Firenzébe egyszer én is szeretnék eljutni... Izlandra mi is úgy mentünk, hogy most kell, mert az nem egy bababarát hely, és lőn csoda :) Jó lenne, ha Nálatok is így lenne!

Gabicsibe, nagyon klassz Tőled, hogy ennyire követed a dolgokat, és mindenkihez van 1-2 jó szavad; várom, hogy holnap végre személyesen is megismerjelek.

Süni, én hiányoltalak, ha nem is írtam. Jó, hogy megint itt vagy! Remélem, a görcsök azóta elmúltak...

Rebe, nem hajszolom :) Otthol bepótolok mindent, éjjel 9-10 órákat alszom, igazi mormota lettem.

Vucuska, minden rendben ment ma? Megy a randi ezerrel? ;)

Kátya, mi volt ma az UH-n?

Anett, én is készültem anygkontroll tanfolyamra, de aztán elmaradt; nem volt rá energiám a sok meló meg egyéb elfoglaltságaim mellett. De belevettem az ötéves tervbe, hogy elvégezzem, és gyakoroljam is. De azért nem semmi, hogy nálad ez milyen jól működik! Szuper! És ez a sok lóvé :) Sikerszériában vagy, tényleg lottóznod kéne :D

Vicky79, szia itt! :)

Törpe, nekem a menőmanó is tetszik ;) Én is odavagyok House-ért, de nem bírnám ilyen későn nézni. Mi letöltö... szóval megszerezzük ;), már bőven a 4 évadban járok. Isteni. Azt gondolná az ember, hogy kezd kimerülni, de egyre jobb és jobb.

Lexi, sajnos én sem tudok segíteni CD-ügyben :(

Mofly, Te is ma voltál ugye? Mi volt, ugye nem repedtek meg idő előtt?

Nonóka, gratulálok a párod új diplomájához! Ez nagyon nagy dolog. Apósod miatt részvétem....:( Viszont az jó, nagyon jó, hogy pozitív lett a teszt! Szorítok, hogy az aggasztó kezdés ellenére minden rendben legyen.

Zsókuci, a másik topicban már írtam, de itt is jobbulást kívánok a gyulából. Én is elhordtam lábon 1-2-őt és most jó heges a tüdőm, szerencse, hogy nálad észrevették!

Bobcsike, szorítok hétfőre, a remélhetőleg utolsó inszemedhez ;)

Krisztamili77, én is agyalós vagyok :/ Szóval ebben nem tudok segíteni, az embernek önmaga a legnagyobb ellensége, sajnos, ezt tapasztalom nap mint nap. Annak viszont örülök, hogy kezdtek, tessék az összes pozitív gondolatmennyiségedet mozgósítani! Rajtunk nem fog múlni, itt mindenki ezerrel szurkolni fog Neked, az tuti :)

Drága Vic, merre jársz??? Szorítok a holnapi vizsgához, ugye utána elmeséled, hogy vagy, hogy ment, és hova tüntél?

Kép
elan

Sziasztok Lányok!

Szerdán sikeressen megkaptuk a két kis pocakakot.
Lefagyizni nem birtak,mert arra már nem jutott.
Azota folyamatossan az ágyban pihizek,a pocakom még mindig nagyon fáj.
sok fehérjét kéne fogyasztanom de olyan nehezen megy.A torkom már egészen rendbe jött. Jövöhét pénteken kell menem fel vérvételre. Röviden ennyi.

Pusza mindenkinek :D

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Én is megjöttem. Nagyon sokan voltak ma. A párom 10!-re került sorra, én fél 12-re mentem be. Amikor én odaértem azt mondták a recin hogy ma 150-en voltak. Nagyon durva.
A szobában összeismerkedtem egy lánnyal, nagyon jól eldumáltunk. Ismerkedni a legjobb! 2-re kerültünk sorra. Mi ketten voltunk inszemesek és talán 17 transzferes volt. Minden rendben ment. Szegény dokimon már annyira látszott hogy nagyon fáradt , de nagyon kedves volt és a többiek is a műtőben mosolyogtak. Bal oldalon volt 2 tüsző, abból az egyik meg is repedt, a másik meg megrepedhet. Mindenestre reggel óta iszonyatosan feszült a bal oldalam. Valószínű akkor volt a peteérés. Most kb 5 percet feküdtem a nőgyógyász székben, annak ellenére hogy korábban 15-20 percig is ott maradhattam. Gondolom azért mert még utánam jöttek transzferesek.
Szóval most utróznom kell.
De lenne egy kérdésem: azt momdta a doki hogy holnap legyek együtt még a párommal. Utána kezdjem el használni az utrót, vagy már most? Ezt nem kérdeztem meg. De szerintem holnap együtt leszek a párommal és majd utána elkezdem használni. Szerintetek?
Dec 10-én kell visszamennem uhra.
Most megnéztem a Sejtjeinket, tegnap felvettük. De az volt kiírva hogy 1. rész. Nekem nagyon tetszett, főleg hogy mi is odajárunk és a szereplők egy részét is ismerjük. Persze egy párszor majdnem elkezdtem bőgni.

Nagyon köszönöm a drukkokat!!! :D

Zsókuci!
Jobbulást neked! Kúráld magad és pihizz sokat!!!!Nem szabad elbagatelizálni ezt a betegséget!!!
Sajnos én holnap nem tudok menni a találkozóra, mert délelőtt még pihizek, délután meg megyünk babalátogatóba. 2 munkatársammal találkozok, az egyiknek ikrei vannak, a másiknak meg most születet a kisfia.
Remélem azért lesz még alaklom találkozni veletek.

Bobcsike!
Drukkolok neked hétfőre!!!

Madrin!
Jobbulást neked! Egy barátnőm javasolta nekem egyszer hogy a mézbe citromkarikákat áztassak, azt hagyni kell állni egy éjszakán ét és azt kell másnap ezsegetni. Próbáld ki! Nagyon finom.

Krisztamilli!
Én átérzem az agyalós problémádat. Én is hasonló vagyok. De meg kell próbálni leküzdeni ezt a problémát. Talán az a legjobb ha kiírod magadból, vagy kibeszéled az aggodalmaidat és megpróbálunk segíteni.
Nem jó ha magadban örlődsz.
Minden rendben lesz, meglátod! :wink:

Vic!
Mi van veled????

Bonya!
Nagyszerű hírek!
Pihizz is sokat és gondolom kényeztet a párod!
Örülök hogy a torkod is jól van.
Szorítok neked nagyon!!!

Anett!
Nem semmi. Én még nem is hallottam erről a biztosítós dologról, de nagyon ügyesek vagytok! :D
vucuska

LÁnyok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de azért mekérdezem:
az lenne a kérdésem hogy most voltam pisilni és minden kijött belőlem amit 2-kor beraktak, ugye ez így normális? Ugye maradtak bennt még kis fickók?
Azt nem is írtam hogy a páromnak 30 millió volt. Azt mondta a doki meg a biológus is hogy ez nagyon jó. :)
vucuska

Vucuska, szerintem maradtak elegen ;) Ha elkezded használni az utrót, akkor tuti nem reped meg a másik tüsző. Úgyhogy ráérsz vele holnap.

Kép
elan

Lexi!

pü ment!

ppetike.
Vendég

Kép nektek!

Mi most indulunk a családhoz, mert hétfőn lesz a temetés. :cry:

Kedden pedig vérvételre kell mennem :shock: :shock: :shock: .

Kép

Nonóka
nonóka

Bonya, Vucuska!

Kép nektek!

Elan, Krisztamili!

Kép

Vikkata, Mofly!

Holnapra: Kép Boldog névnapot nektek!

Bobcsike!

A hétfői inszemhez: Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok !

Köszönöm mindenkinek a drukkolást.
A helyzet a következő:
1 db tüsző a jobb oldalon, ami 26-os
A mnyh 9mm
Tehát dokikám szerint ez az egy pindur szépen alakult a körülményekhez képest.
Vasárnap hajnalban jöhet a tüszőrepesztő és hétfőn reggel irány "Pestország". Szerencsére tegnap már Szűcs doki vizsgált.

Képzeljétek hogy jártunk:
10 óra után már végeztünk az UH-val és a vérvétellel, doki azt mondta, hogy 2-re menjünk vissza . Hát mi elmentünk bevásárolgatni (MOM Park , Eleven Cennter, hogy viszonylag közel legyünk)
Időben elindultunk mi visszafelé, de egy helyen elnéztük a kanyarodást és felkeveredtünk az Erzsébet hídra, na innen visszafordulni a péntek délutáni csúcsban... :twisted:
Szóval kb 3-ra sikerült a kórházhoz keveredni, próbáltam hívni őket , de nem nagyon vették fel. Már tiszta ideg voltam, majdnem elkapott a sírógörcs. Azt hittem hogy a doki mérges lesz, szinte féltem bemenni. :oops: Elmondtam neki , hogy mi történt , de szerencsére egyáltalán nem haragudott, sőt már Ő is kezdett kétségbe esni, hogy merre járunk. így nyugodtan indulhattunk haza

Szóval igy telt a tegnapi nap.
Most megyek sütni-főzni, mert anyósomék és a sógoraim jönnek délután köszönteni

Mofly nálad mi újság?

Kata
kata0411

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám ebben a pár napban. Szégyellem is magam, hogy nem jöttem, de nem volt erőm.
Ne haragudjatok rám, és annyira de annyira drágák vagytok, hogy azt sem tudom hogy köszönjem meg.

Igazából azt se tudom hl kezdjem, mert nagyon nehéz. Szóval kedden írtam utoljára, hgy mennyire szarul vagyok és hogy csináltam egy pozitív tesztet. egész éjjel olyan rosszul vltam, hogy azt hittem megszülök, úgy fájt a hasam mint mensikor csak 5x erősebben. (Nekem ez nem szokott fájni olyankor). Elkezdtem barnázni, már annyira fájt, hogy sugárzott a combomba, gerincembe. Reggel bementem a BMC-be, elmondtam a dokinak mi újság, és azonnal elküldött vérvételre. Délután ugye visszamentem, és hát HCG szint 60. Azt hittem leájulok a székről, miután megjött az inszemre 2 héttel, tök pontosan, semmi tünetem nem volt. Végigcsináltam a welness hétvégét, megmásztam az Írottkőt, 2 napig szaunáztam, voltam konditeremben futópadon, hasgépen ,mittomén min még. De megvolt és én nem is gondoltam arra, hogy mi van, ha-... hogy vigyézni kéne. Szóval HCG szint 60. Frankó. 3 héttel az inszem után. Doki közölte velem, hogy ez vagy méhenkívüli vagy előző nap szépen elment terhesség. Azt mondta menjek vissza tegnap vérvételre, és imádkozzak, hogy menjen lefelé a hormonszint, ugyanis az uh-n nem látott semmit, tehát nagy az esélye, hogy méhen kívüli. Totál ideg lettem, mert azt mondta a doki, biztos hogy terhes vagyok vagy voltam, és a teszt jót mutatott. Azonnal levert a víz. Hizsen végre sikerülhetett volna, de nem vagy elhalt a baba vagy méhenkívüli, ésa kkor még gondolom műteni is kell.
Annyira kettős érzés volt bennem: 1., dehát akkor csak van esélye az inszemnek, hizsen összejött, de akkor miért nem maradt meg, összejön a következővel és esetleg meg is marad és jó helyre ágyazódik? Ki tudja. Azért titkon örültem, hogy egyáltalán ez megtörtént velem, és sikerülhet, van esély és pozítivan kell hozzáállnom.
2., marhára besz...tam mert féltem a méhenkívülitől és egy műtéttől, ráadásul pont most a vizsga előtt.

Tegnap elmentem a vérvételre, és délután kiderült, megy lefelé a hormonszint, tehát, nem maradt velünk a baba. Az nem derült ki, hogy méhen kívüli volt -e vagy rendesen megtapadt aztán elment, de gyanítom hogy inkább az előző, mert egy 4 hetes terhességnél azért gondolom rendesen ömlik a vér. De én csak barnázom ...azóta is. :(

És vádlom önmagam. Hogy nem figyeltem oda, de tényleg nem vettem észre, hogy nem törődtem magammal, és sík idegbeteg voltam, nem is csoda hogy nem maradt velünk. Minden olyasmit megtettem hogy ne maradjon meg, mégis az derült ki a számomra, hogy tehetünk akármit, egy gyerek ha meg akar maradni meg is marad, nem számít neki a futópad sem. A másik azt is megtanultam, hogy ne keressek 3 nap után tüneteket, mert nálam nem volt. A harmadik, igenis be kell tartani az orvos utasításait, és fel kell rakni rendesen az UTRot amit szégyellek, de sokszor nem tettem fel, mert nem hittem az inszemben eléggé.
De egyet megtanultam: igenis lehet gyerekem, meg tudok foganni, és mindent meg fogok tenni, hogy a következő megtapadjon, és megpróbálom nem csinálni azt a hisztit, amit tettem eddig, mert ez is sokat számított. És igen hibásnak érzem magam...........
De nem kívánom senkinek ezt az érzést, hogy megtudja babát vár, végre sikerül, aztán mégsem. Bár sajnos vagyunk egy páran, akik tudják milyen érzés.

Ja és akkor így menjél el vizsgázni, és tanulj még meg amennyit tudsz....
vic12

Ja vizsga.....hát nem igazán tudtam már erre koncentrálni, de ki tudna egy ilyen helyzetben.
Azért elmentem. A gyreket elvesztettem, mégha pici terhesség is volt, de akkor is....
Azért elmentem vizsgázni egy idegbeteg állapotban. Tudtam, hogy hát nagy szerencse kell ahhoz hogy ez most sikerüljön. De a Hősök terén már legszívesebben visszafordultam volna.

Szóval elkezdték a vizsgát, 2 csoportban vizsgáztunk. Volt egy angolod meg egy vegyes nyelves csoport. Én ugye kerültem az angolosba. Elkeztdék, ésa mikor megszólalt az első folyékony angl nyelvtudással, és közölte hogy ő kint élt, meg hogy ő tulajdon képpen évek óta illegálisan vezet, akkor begörcsölt a gyomrom, és legszívesebben elmenekültem volna. A 80% kint élt vagy folyékonyan beszélt. Na és akkor jövök én, aki a saját pénzén önerőből a 0-ról megcsinált egy gyatra középfokot, alig tudtam pár angol mondatot kinyögni. Igazából nekem a fő nyelvem a francia, csak olyan nyelvvizsgám van belőle, ami nem honosítható, nem fogadnak el. Speciális francia tagozatra jártam emelt szintű érettségit tettem belőle, amit akkor azt mondták el fogadják középfoknak bárhl. Jól át....tt a középiskla, ezért megccsináltam utána egy középfokú A típust ami akkor elég lett volna ehhez a vizsgához x évvel ezelőtt. A legnagyobb álmom volt az hgy idegenvezető legyek, ezért megkértem a szüleimet hogy fizessék ki nekem a tanflyamot. Az apám kerek perec elutasított hogy ilyen nnám sz...rra nem ad pénzt, mert ez nem diploma, csak egy felsőfokú izé. Azt hittem belehalok. Nem drogra kellett, nem alkholra csak tanulni szerettem volna és elérni az álmaimat. De nem sikerült. Nem baj elvégeztem a főiskolát államilag finanszírztt szakon, felvettem a diákhitelt, és abból finanszíroztam egy feélsőfkú marketing tanfolyamot, ugyanis akkorra megváltoztatták a vizsgaszabályzatot. Közben megszereztem egy középfokút angolból, jóllehet tudom a nylevtudásm közel sem középfokú, de akkr is küzdöttem. Elhelyezkedtem egy francia utazási irodában, és azt hittem beteljesíthetem végre az álmomat, még akkor is ha lehetőséget nem kapk rá. Pedig pont a lehető legjobb helyen lehetnék. Munka mellett íratkoztam be a tanfolyamra, és az össze vizsgát 5-ssel végeztem el. Csak a gyakorlati nylevi vizsgát húztam el idestova egy éve, mert tudtam, az angol nekem csak egy gyenge második valami. És igen, megkérdezhetitek, akkor mért nem tettem le franciából. Jó kérdés, sokat felejtettem és igazságtalannak éreztem, hogy becsaptak és hogy nem fogadják el, holott az én nyelvtudásom több mint a középfok. Napi szinten használom a franciát az irodában.

Na ilyen múlttal indultam neki ennek a vizsgának. És amikor meghallottam az elsőt, tényleg azt éreztem hogy elmenekülök.
De rám került a sor. Nyökögtem egy pár mondatot, először a Hősök terén aztán a Várban, végül az Andrássí úton a buszban (ezt tudtam a legjobban, kicsit úgy tűnt mintha bemagoltam volna. Néha ha nem jutott eszembe semmi nagy csend. Sz--r ügy. Pedig mindent megtettem, és reménykededtem egy 2-ben. Amikor vége lett megkérdeztem a viszgaszerveztőt sikerült-e ugyanis a többiekre még vár az elméleti vizsga amit én 5-re letettem. De azt mondták nem mondhatják meg majd telefonáljak a jövő héten.
Nem volt elég ez a hét a babával,már csak ez hiányzott.

Szóval a hab a tortán , hogy valószínüleg megvágtak, én voltam az egyik leggyengébb láncszem, várható volt sajnos. De megint beigazlódott, hogy rohadt igzsságtalan ez az élet, hogy megint annak van esélye, akinek pénze van, és aki ki tud menni külföldre, és aki illegálisan ugyan de évek óta csinálja. Én meg vérrel verejtékkel küzdök összevakarok egy rohadt középfokút, hogy elérjem az álmaim. És persze jogos, hogy ne vezessen idegent aki nem tudja rendesen a nyelvet, csak ha tudnák mi van a háttérbe akkor...........nyilván nem akarok egyáltalán angolul vezetni, csak szerettem volna megcsinálni ezt a vizsgát, de hogy rúgjak ilyenekkle labdába?

Na mindegy, nagyon hosszúra nyúlt a nyavalygásom, de annyira ki akartam írni magamból, mert különben idegösszeroppanást kapok. sok volt ez a hét nekem.

Nagyon nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám, és bocs a hosszú rinyáért, asszem megyek leiszom magam.........

A vizsga helyett mehettem volna a Babanetes talira veletek találkozni.

Elan,
Régebben én azt hallottam csak azt húzzák meg aki nem mond semmit, hát én mondtam, de valószínű ez sem elég :(

Mindekinek jó hétvégét és drukk akinek kell, bocs még nem volt erőm se időm végigolvasni. Majd jelentkezem.
vic12

Kata, boldog névnapot! :) Izgis napod volt tegnap, nem semmi... de a lényeg, hogy szépen alakultok...

Vic12, nem is tudom, mit írjak... egyfelől nagyon sajnálom, amin keresztülmentél, másfelől meg... szerintem nagyon bíztató, hogy azért "kicsit" mégis sikerüt! Tényleg nagyon jó esélyekkel mentek a következőre, és talán most már tényleg hinni is tudsz majd benne. Én nagyon drukkolok Neked, hogy minél előbb mehess vissza D.J-hez!

A vizsgához meg egy kalappal, és mindenképpen írd meg, mi volt!

Kép
elan

Js, bocs a helyesírási hibákért, csak annyira hgyorsan gépelek, hogy erre nem figyelek.

Andrássí= Andrássy hehe

Csa próbálom gyorsan leírni a lényget bocs, arról nem beszéve, hogy kicsit nehéz 2 pohár BEcherovkával éhgyomorra irogatni.
vic12

Nefke!

Köszönöm a pü-d, válaszoltam volna is rá, csak senkinek nem tudok pü-t küldeni, mert nem jelenik meg a küldés gomb.
Azt hiszem mindent leírtam itt.
Remélem te jobban vaygy már kicsit, sokszor gondolok Rád.

Puszillak és szorítok mielőbb boldog légy és megkaphasd azt amire vágysz.
vic12

Sziasztok !

Még az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy hétfőn mit vigyek magammal .
Elég egy hosszú póló , papucs, zokni vagy kellhet még valami?

Pénteken ilyesmihez már nem volt idegzetem...

Kata
kata0411

Vic12, valószínűleg együtt küldtük el a hozzászólást (mármint Te a másodikat, a vizsgáról). Ha jól vettem le, azért beszéltél, és egyelőre nem tudod, hogy nem sikerült, csak érzed... ameddig nem mondják egyértelműen, hogy meghúztak, addig ne add fel! De tényleg, tudod Te hányszor éreztem már úgy, hogy tutira nem sikerült egy vizsga, aztán kiderült, hogy mégis? Mikor telefonálsz?

Kép
elan

Sziasztok,

Vic,
Örülök, hogy végre jelentkeztél. Sajnálom, hogy így alakult :cry: :cry: De ezt azért mindenképpen veheted jó jelnek, hiszen sikerülhet, és már kicsit terhes is lettél. Ne hibáztasd magad, hiszen nem tudhattad, hogy mensi mellett terhes voltál, erre szerintem senki nem gondolt!
A vizsgád remélem, hogy azért sikerült, drukkolok!

Gabicsibe,
Nem, mivel csak kezdődő a tüdőgyulám, így nem fekszem… :roll:

Böbcsike,
Nagyon örülök, hogy hétfőn meglesz az inszem! :D Drukkolok majd ezerrel :wink:

Madrin,
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek személyesen is :D:D:D

Krisztamili,
Hú, örülök, hogy nem bántottalak meg, kicsit izgultam azért ezen :roll: Én is köszönök mindent, sokszor puszillak!!!! :)

Törpe,
Hová utaztatok, ha nem titok? :wink: Jó utat (bár már ezt csak, ha hazaértél, akkor olvasod :wink: )

Bonya drága,
Megy ezerrel a babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vucuska,
Neked is megy a babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nonóka,
Kitartás a temetéshez :cry: :cry:
Drukkolok keddre nagyon!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kátya,
Akkor még hétfőig küldök némi tüszőnövesztőt, és mnyh-vastagítót: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Sok sikert a leszíváshoz!
Sajnálom, hogy ilyen forgalmi helyzetbe kerültetek, annyira utálom a dugókat, meg az ilyen helyzeteket én is…:?
Hétfőre elég, amiket írtál, és éhgyomorral legyél, egy korty vizet sem szabad :roll:

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vic!

Nagyon sajnálom!! :( :(

Lányok!

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket! :D :D :D
Már várom a következő talit! Remélem oda már pocakkal mehetek!

Kép
nika28

Nika,

Én is örülök! A párod is nagyon rendi és jó fej! :D Helyes pár vagytok!
Kívánom, hogy mindannyian babá(k)val a pociban menjünk a következő talira! :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Most jöttünk meg a babalátogatásból: 2 2éves ikerpárt és egy 8 hónapos babót látogattunk meg. Nagyon édesek és az ikerpár igazi rosszcsont volt.

Vic!
De jó hogy végre jelentkeztél.
Nagyon sajnálom ami veled történt az elmúlt napokban. Iszonyat lehetett. De ne vádold magad. Ez egy nagyon jó jel hogy valami beindult. Meg látod hogy a következő sikerülni fog!!!!
Ha egy baba el akar menni azt el kell engedni és igazad van hogyha egy baba életképes és meg akar maradni az bármilyen körülmények között is, de megmarad. Nagyon jó a hozzáállásod. Én is mikor meg tudtam hogy mégse vagyok terhes megpróbáltam pozitívan gondolkodni, hogy jobb ha most megy el a baba, ha el akar menni, mint később, amikor már ténylegesen beleélem magam a terhességbe. A mostani inszemhez meg úgy álltam hozzá hogy mindenképp sikerülnie kell mert az előző alkalommal már legalább beindult valami.
Hajrá Vic! Ne add fel!

Kata!
Hétfőre drukkolok neked!!!!
Még szerintem vihetsz fürdőköppenyt, nem tudom mennyire vagy fagyos, de nekem kellett tegnapra. Vigyél betétet, törölközőt, tisztálkodószereket.
Pest közlekedés szempontjából iszonyú, de péntek a legborzalmasabb.
A vizsgád miatt is szorítok neked! Mondjuk ilyen lelkiállapotban biztos nem volt könnyű. Gondolom teljesen máshol járt az agyad.

A következő találkozó engem is érdekelne, remélem arra már el tudok menni, bár remélem az már inkább kismama tali lesz. :D
vucuska

Szép estét mindenkinek,

Mofly,
Hát igazából mi úgy voltunk vele, már az elején is, hogy ha megmarad mind a kettő picur, ám legyen! Szóval számítottunk rá, és nagyon örülünk neki. :lol:

Törpe,
Nekem meg nagyon tetszik az új menőmanód, jobban mint a macsek! :wink: Tuti jó! :D

Nonóka,
Először is nagyon-nagyon szorítok! Nem is igazán tudok okosat írni, csak annyit hogy pihenj nagyon sokat. Tudod, nálam is volt barnázás, bár nem számottevő, és világosbarna, aztán mégis… Egyet tehetsz, bízz abban hogy kapaszkodik a kis picur erősen!
Kép
Gratulálok a párod másoddiplomájához! Apósod miatt meg őszinte részvétem!

Vucuska,
Megy a drukk neked!

Süni,
Remélem már jobban vagy!

Anett,
Hű ez nem semmi, ilyet még én sem hallottam, nagyon ügyi vagy, hogy ezt elintézted! :wink:

Bobcsike,
Hatalmas drukk a hétfői inszemhez!

Krisztamilli,
Tényleg próbálj meg nem agyalni. Nem okoskodni akarok, de hidd el, sokkal jobb ha nyugodtan, és minden plussz gondolattól mentesen mész a beültire!

Bonya,
Pihikézzél!
Kép

Kata,
Gratula ahhoz az egy hatalmas tüszőhöz! Igen esetleg még köppeny! Én nem használtam sem törölközőt, sem tisztálkodószert, nem volt rá szükség, de esetleg legyen nálad.

Vic,
Hű nagyon sajnálom! De tényleg biztató, és a szervezeted igenis akarja a babát. És ha másért nem, de amiatt tényleg pozitív a dolog, hogy most már elhiszed sikerülni fog. És ez sokkal jobb, mint az eddigi gondolataid. Én nagyon fogok szorítani :!: :!:
A vizsga meg szerintem sikerült, még ha nem is olyan jó eredménnyel, mint a folyékony angolosoknak! Hidd el!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, Vic neked akartam írni amit Katának írtam utolsó mondatként. Szóval Vic:
A vizsgád miatt is szorítok neked! Mondjuk ilyen lelkiállapotban biztos nem volt könnyű. Gondolom teljesen máshol járt az agyad.
vucuska

Katalinok (nem tudom vagytok-e többen :oops:)
Boldog névnapot!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Kata, Vikkata, Mofly!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
vucuska

Kedves Katalinok!

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek! Kép
gabicsibe

Sziasztok,

Mofly, Kata,
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D

Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Mindenkinek szép napot!!

Vic
Sajnálom a történteket!!Remélem most már hiszel az inszem sikerességében és a következőben már bízni fogsz!!Meglásd sikerülni fog és anyuci leszel te is!!!Most már nyugis leszel és még nagyobb lesz az esélye a sikerességnek!!
A vizsgádat még ne temesd el,remény még van és hátha nem is volt olyan rossz mint gondolod!!!!

Kátya
Nagy kalappal holnapra!!!
Szerintem vigyél még köntöst,tisztaságibetétet.Más szerintem nem kell!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Mindenkinek a köszöntést! Aranyosak vagytok! :)

Holnap lesz a nagy nap! A 7 tüszőm megmaradt, remélem holnap is így lesz, és a kellő időben reped csak meg!

Azt hiszem holnap is nagyon sokan leszünk. Csak délután kerülök a műtőbe. Tényleg elképesztő, hogy milyen hihetetlenül sokan vagyunk már! Nagyon nehéz lehet ezt kezelni. Ennek ellenére doktorom még pénteken is nagyon kedves és figyelmes volt, mindent elmagyarázott amit kérdeztem. Úgy érzem minden tőle telhetőt megtesz, hogy sikerüljön. Én nagyon kedvelem, csak jót tudok mondani róla!

Most szaladnom kell, mert a férjem itt serte-pertél. Várja, hogy induljunk már!

Mindenkinek további jó hétvégét!

Kép
mofly

Katalinok!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Kép

Kép
nika28

Sziasztok Lányok!

Régen írtam már, de minden nap olvaslak titeket! Kicsit nehezen követem még az eseményeket, nem mindig tudom, hogy kivel mi történik....úgyhogy most bevallom jegyzeteltem, hogy kinek mit akarok válaszolni. :oops: :)

Vic
A vizsgával kapcsolatban nekem az jött le, hogy nagyon kitartó csaj vagy és a nehézségek ellenére tudsz küzdeni a céljaidért :!:
Arra gondolj, hogy volt bátorságod és erőd megpróbálni. Abban a lelkiállapotban :cry: nem hiszem, hogy mindenki képes lett volna erre!!! Nagyon nehéz úgy kiállni mások elé, hogy nem vagy elégedett a saját tudásoddal, de te adtál egy esélyt magadnak. Én sajnos sokszor bele sem kezdek dolgokba, mert úgy gondolom, hogy nem vagyok alkalmas a feladatra. Nagyon drukkolok hogy átmenj!

Mofly, Bobcsike, Kata,
drukkolok a holnapi naphoz! Elképesztő, hogy ennyien vannak a BMC-ben, mint ahogy Vucuska mondta!!! Már értem miért ilyen nehéz telefonálni!

Nonóka!
SZORÍTOK

Bonya, Vucuska!
Drukkolok, babaragacsot küldök! :wink:

És most rólam! 8)
Hosszas próbálkozás után végre sikerült elérnem a BMC-t, és kaptam is időpontot december 5-re. Totál meglepődtem, már fel voltam rá készülve, hogy csak januárban tudunk menni. Nagyon örülök, hogy ilyen hamar mehetünk :D

Mire számítsak első alkalommal, mennyi ideig fog tartani, hogy megy ez az egész? Csak annyit mondtak, hogy 12 és 13 óra között menjünk..
annn

KÖSZÖNÖM SZÉPEN a névnapi jókívánságot Mindenkinek!!!! :D
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Vic!
Hogy vagy? Írjál ha tudsz!

Nonoka!
És te hogy vagy? Vérzel még?
Nagyon szorítok ám neked keddre!!!!

Bobcsike, Mofly, Kata!
Holnapra nagyon drukkolok nektek!!!

Annn!
Köszi a drukkot.
Nekünk első alkalommal elbeszélgetés volt: mikor jött meg a meszesz, mióta próbálkozunk, betegségek nálunk, családbna, stb. A korábbi leleteidet mindenképpen vidd el magaddal és ha tudod fénymásold is le őket, mert az anyagodba is kellenek a korábbi leleteid. A doki ad majd beutalót vérvételre neked és a párpdnak. Neked a menstruáció 3., 10. meg talán a 20. napján kell menni. A napokat nem biztos hogy jól írtam, de a lényeg hogy 3* kell menned. Valamint lesz még neked nőgyógyászati vizsgálat, a párodnak meg spermavizsgálat. Ha mindezek megvannak, újra be kell majd mennetek még egy elbeszélgetésre ahol a doki elmondja az eredményeket és elmondja milyen kezelést javasol: inszem vagy lombik. Volt már átjárhatósági vizsgálatod? Mert ezt is megcsinálják.
Tényleg nagyon hamar mehettek. Nem is gondoltam volna. :D
Minden jót nektek!!!!! Szorítok értetek hogy minél előbb kopogtathasson nálatok a gólya!
vucuska

Sziasztok!

Most engem is elhalmoznak a negatív gondolatok, pedig annyira törekszem arra hogy az agyamból ezeket elhesegessem:
reggel arra ébredtem hogy fáj a torkom, remélem nem leszek beteg. Valamint hétvégén meg most is utaztam a villamoson és eléggé zötykölődik és ugye azon jár az agyam hogy ez hatással lehet-e a megtapadásra. Persze megpróbálom magamban erősíteni azt a gondolatot hogy egy gyerek ha akar bármilyen körülmények között megmarad, meg azért elég sok várandós nő utazik villamoson és ugye ha ez hatással lenne rá akkor eléggé csökkene a népesség azokban a városokban ahol van villamos. De hihetetlen hogy ilyeneken agyalok.
Ja ezt nem is akartam leírni de azon is agyaltam hogy este 9-kor még bevágtam egy nagy adag pattogatott kukit és lehet hogy az se jó....
Jaj, olyan hülye vagyok........
Gondolom egyeseket megdöbbentettem ezekkel a dolgaimmal mások meg biztos jót kacagnak ezen.
vucuska

Sziasztok LÁnyok!

Szuper volt a tali, örülök hogy pár embert megismerhettem, legközelebb azért többen is jöhetnétek:)
Nika28 :9 légy büszke a párodra hogy eljött veled, nagyon rendes tőle, az enyémet tuti nem tudnám ilyenre rávenni pedig úgy szeretném...

Brummadzag, Zsókuci és többiek örülök hogy találkoztunk :)

Vic látom hogy nem vagy túl jó hangulatban, szerintem nem érdemes magadat vádolni hogy nem vigyáztál eléggé, a párom unokatesójána ka falujában egy nő terhes lett mindent megtett hoyg a baba elmenjen, nagy vasrudakat emelgetett aztán mégis megmaradt ment abortuszra :twisted: :evil: :evil: így sztem nem ezen múlik
A vizsgáddal kapcsolatban én még reménykednék, ne add fel, sztem mondtál okosakat is és ezt értékelni fogják hidd el.
Egyébként meg ugyanazt érzem amit te érzel, én francia szakra akartam menni bölcsésznek, ezerrel tanultam, gimiben Francia Intézetben, mellette dolgoztam hoyg legyen miből fizetni. NAgy álmom volt imádom a francia irodalmat.
Persze kétszer neki futotam egyszer se vettek fel, együtt vizsgáztam olyan lányokkal akik a szüleik révén Algériában éltek vagy kéttannyelvű gimibe jártak.Gondolhatod mennyi esélyem volt, ráaadásul az bántott hoyg szarták le az egészet csak azért jöttek oda mert máshova esélyük se volt, franciául meg jól tudtak.

NAgyon várjuk a vizsga eredméynét :)
madrin

Sziasztok!

Madrin!

Köszönöm!:)
Örülök, hogy megismerhettelek! Tök jó fej vagy!:)

Lányok!

Teljesen kész vagyok! Nem tudtam ma elmenni dolgozni,mert olyan fejgörcsöm volt, hogy még az ágyból sem tudtam felkelni!
Most jobb egy fokkal, de még nem merném kijelenteni, hogy jól vagyok, igaz fel tudtam már kelni.

Kép
nika28

Mindenkinek szép Kép -ot!

Vucuska
Előszöris nem nevetünk ki,mert mindenkinek vannak ilyen buta gondolatai!!Másodszorne izgulj ezek nem üveggolyók amik kiessenek!!!Régen nagyanyáink kapálni jártak és még is megszülettek a szüleink :D Ilyenkor meg kényeztesd magad és ha egy tál pattogatott kukorica jól esett egészségedre!Fogsz még fura dolgokat is eszegetni esténként nem csak kukoricát :D Szóval nyugi,minden rendben lesz és millió Kép Neked!!!!!!

Nika
Ezek szerint te is érzékeny vagy a frontokra!REmélem már jobban vagy!!!!Nekem tegnap fájt,mert kettős fronthatás volt.
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?