Rita, megértem, ha dühös vagy, biztos én is az lennék, legalább most ki tudtad magadból adni
Tippet köszi, megnéztem, de semmi nincs a szájában, én a melegre saccolok, fütyije körül már tök szépen eltűnt, most a popójánál csúnyább, de kivülről szinte nem is látszik, csak ha széthúzom, gondolom ott szellőzik a legnehezebben

egyébként nem hólyagos, csak apró pöttyök és van két nagyobb is, azok sötétpirosak...
Györgyiiii!! Képek??
Ancsa, mi szerdán megyünk fél 5re!! Boldog féléves szülinapot Larababának!!
Gabbó, Eni, jó, hogy jöttetek!!
Eni, Benid tünemény, Danca utálja a spenótot, szal ti már jobban álltok, mint mi
Veronikusz, rég voltál, csak nem valami hétvégi kiruccanás?
Steffi?
Gabbó, Danának sajna attól lett valszeg ekcémája, mivel az ugye nem HA-s tejpép, tehát van benne rendes tejfehérje, HAt receptre írja fel a doki, nekünk valami milupa rizspép van HAs tejjel! (ahogy sima tápszert is bármilyen boltban lehet kapni, de HAst fel kell íratni!)
Tényleg, valaki meg tudja mondani, h miért van ez?? Miért nem adunk automatikusan mindenkinek HAs tápszert/tejpépet egyéves koráig?? És miért kell ezért kb. havonta elmennem dokihoz??
Danca ma nagyon beütötte magát, konkrétan tiszta erőből "leállazta" a padlót (parkettát), alig bírtam megvigasztalni, pedig máskor egy kis levegőbe dobálás simán megteszi, most van egy piros pötty az állán szegénynek, nem láttam az esetet, csak akoppanást hallottam, meg utána rögtön a nagy bömbi jött
Emano, mi 5 és fél hónaposan kezdtük el az almalevet adni, ha van elég tejcsi, akkor sztem mindenképpen várjatok addig!! Nálunk ugyanis az volt, mint a nagykönyvben, h egyre több szilárdat evett és a végén teljesen leszokott a ciciről, szal fennáll a veszélye, h akkor abbahagyja a szopást, plusz ugye a sokat emlegetett allergia...
Édes a pucérkodás!
Ja, és Dani új tudománya, már tudja a kezével "plömplömözni" a száját és közben ugye szaggatott hangot ad ki, nem tudom, h ezt hogy mondják szakszerűen!