Sziasztok!
Borsa, Barbi, remélem gyerekek már jól vannak. Sajnálom Borsa, hogy így kezdődött a második hónapotok, hihetetlen, hogy gyógyulni mentek a kórházba, s betegebben jöttök haza. Gratulálok, hogy a tejcsi visszajött, szuper anyuci vagy, remélem tudod!
Barbi, Dani???
Rita, szégyen, hogy ilyenek vannak, ezek az anyukák biztos nem tudják, hogy milyen ajándék nekik, hogy Veletek szülhettek! Nagyon meg kell becsülni benneteket, hiszen látszik, hogy szívből dolgoztok! Ezért aggódunk nagyon értetek, s reméljük, hogy mindenki aki szeretne még közülünk, nálatok adhat életet ismét a csemetéjének! Veletek, mellettetek!
Nagyon jók a képek, nyaralós vagy, nem, oly mindegy, tündériek a gyerkőcök!!!
Heni, szegény kutyó, Szandi nem volt ott? Szegény biztos nehezen viselte Ő is, egy ilyen pinduri kuty nagyon aranyos. Persze, ha megnő akkor is, de ilyenkor leginkább...
A vérzésre nekem azt mondta a doki tegnap, hogy a gyógyszertől van valószínű, s beleesek a nők azon 3%-ba, akinél ez a mellékhatás. Most ajánlotta, hogy próbáljam meg 2 órás csúszásokon belül szedni naponta, akkor hátha nem lesz vérzés... Na, hát én nem az az óramű pontosságú vagyok, tehát valószínű majd más fogamzásgátláson gondolkozhatunk. Addig meg 2 hetente vérezgetek... Állítólag az egészség szempontjából nem baj, de hát baromi kényelmetlen...
Gyuzsó, Miklósnak gratula a hősies viselkedéséért!
Veronikusz, Kata nagyon ügyes, ha így halad a nyáron el is hagyja teljesen a pelust!

Szofit ne siettesd, majd ha jönnek a pasik visszasírod még, hogy bárcsak még gügyögne és ügyetlenkedne a lépcsőzéssel.
Steffi, ha gondod van írj nyugodtan, szívesen meghallgatunk, esetleg még talán segíteni is tudunk. Amikor körbeírtam a wiw-en, hogy ellopták az autónkat, olyan emberektől jöttek vigasztaló szavak, akikkel évek óta nem beszéltem. S ez nagyon jól esett, talán ez mentette meg a tejcsit is, hisz az igazi dühömet feledtette a barátok összetartása!
Én biztos szívesen meghallgatlak, de ahogy ismerem az itteni embereket, ezzel tutti nem vagyok egyedül!
Ancsa, nagyon köszi jól vagyok, a vérzésről írtam, az autóról semmi hír, tegnap este megint jött a búz a bányából. Mit is mondhatnék, jól összejött minden, ráadásul úgy látszik okosabb lettem az esettől és elindult a bölcsességfogam is. Az egész jobb oldalam fáj (fülem, fogam, mirigyeim...). Ez van, hamarosan ezen is túl leszünk.
Györgyi, jó újra "látni", emlegettünk az elmúlt napokban, azaz hiányoztatok ám!
No jó sokat írtam, de most befogom egy darabig, mert megyünk mi is Balcsira, Széplakra. Eddig dolgoztam, holnapra határidős a munka, most kezdek csomagolni, h reggel tudjunk indulni.
Valaki nem jár a következő 1 hétben arrafelé? Jó lenne összefutni már nem csak virtuálisan. Eddig Borsával találkoztam egyedül, az is élmény volt számomra!
Esetleg Balatonátúszásra valaki? Ez az év nekem kimarad, de uram és a bátyám megy, mi meg majd Lellén várjuk őket.
Szép hetet, kellemes időt, sok-sok pihenést Nektek! Annyira vártam már a 400. oldalt, de valószínű nem leszek akkor itt veletek, majd azért gondolok Rátok!
Hali, vali