A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Eni

Benőke fél éves!!!!!!!!!!! Puszi!!!!!!!!

Kép
gyorgyi33

Vkbrigi: ugyanmá' csak rigykedünk! :oops: :lol: :oops: :lol:
Eni: puszi a féléves kis Druszánk kobakjára! Ne is mond ezt a nosztalgiázást! Épp ma mondtam a férjemnek, ahogy közeledik Benus 1 éves születésnapja, egyre jobban emlékszem konkrét napokra, mit hogyan éltem meg és hát, ízé... érzékenyülök el. Múlt hét pénteken este nézetm a Kék lagúnát a tv-ben - semmi bajom nem volt - és amikro szült a csaj egyik percről a másikra kitört belőlem a zokogás. Szerintetek normális vagyok? Már csak azért, mert Szandi után SEMMI bajom nem volt....... :roll: :shock: Azt hiszem szeptember 11-én jobb, ha senki nem fog hozzám szólni.....
Emano: nekem is kegyetlenül hullott a hajam és így is kevés van. Két oldalt szinte már látszott a fejbőröm.... Már bőgtem nem egyszer miatta. Sajnos aminek ki kell hullani az ki is fog. Segíteni azon tudsz, hogy minél hamarabb ki is nőjön. Erre van jó szerek. Nekem különben a (bánfi) csalánsampon és a hajszesz ( jó büdös és 20perc - fél órát fent volt minden hajmosás után ) segítette és marokszámra szedtem a Revalidot ( bár akkor én már nem szoptatam) Rákóczi Ági akkor nekem valami hajkencé-s termékeket emlegetett, talán ha beírod a goggle-ba találsz róla valamit.

Mi ma délután az állatkertben voltunk. Hát nem kellett volna. Egyrészt jó meleg volt ( azt hittem hűvösebb lesz) másrészt nagy átalakítások vannak, csomó állat nem ott van ahol, nem lehet bemenni helyekre, így alig láttunk valamit. Úgyhogy szeptember végéig szerintem nem érdemes menni - akkor fejeződnek be a munkálatok. Viszont baromi jót játszóházaztunk, Beni teljesen be volt zsongva, azt sem tudta hova-mire -merre menjen, másszon. Nagyon édes volt. És innen jött az ötelet, hogy alkalmanként talizhatnánk ott is, - igaz pénzes - de van külön hely a babáknak, ahol lehet mászni, játszani, mi meg eldőlhetünk a relaxpárnákon. :lol: :lol:
Mit szóltok?
És akkor a képek:
Kép A bőség zavara
Kép A legjobb játék mégis ez!
Kép Egyre jobban megy
Kép Anya, ez szuper!

Jó éjt!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Eni,
Már éjszaka van, és most itt vagyok! Csak miattatok! :wink:
csak azért hogy úgy legyen mint fél éve.
Boldog fél éves szülinapot az édes drága Benibabának!
Tegnap mit vettetek végül?

puszi

ancsaboszi

Jó reggelt mindenkinek!

Aludnom kéne még - kihasználva, hogy a lány alszik még- , hogy bepótoljam az éjszakai fennlétet, de nem tudok már.

Tegnap csa beleolvasni volt időm.

Eni, éljen a féléves kislegény! :)

Cukipofa, én udvarias hangon de egészen más visszakérdeznék, a beszólóknak, hogy "Valami probléma van?" Esetleg"Honnan emlékszik rá, hogy ön ilyen korában sosem üvöltött?" És lehet, hogy egyszerűen csak elküldeném a francba, attól függ milyen hangulatban vagyok. :twisted:

Annyiszor tapasztalom, hogy az emberek nem veszik emberszámba azt, aki babakocsival közlekedik.

Emano, nekem is hullt nagyon és le is vágtam belőle, úgy kevesebb jött ki legalább fésülködéskor. De vissza fog menni, hidd el. :)

Györgyi, nem tudom ezt az ízület dolgot. Pedig elvileg én tanultam mozgásbiológiát. Azt azért kétlem, hogy a tieid rossz állapotának ez, vagy csak ez volna az oka. Nem 'tom Jázminnal is hogy működhet ez. :?

Zombi vagyok amúgy, Melinda négy napja felkel éjjel, sír-nyüszög, nem akar visszaaludni csak a karomban, vagy az apja vállán nyugszik meg. Ha bele vissza akarom tenni a kiságyába úgy kapaszkodik, mint egy kismajom és nem alszik vissza kicsi nyüszögés után, hanem magánkívül sír.
Arra tippelek, hogy egy-két hete akadt egy problémánk és kicsit idegesek vagyunk az apjával, meg néhány napja nem voltam annyit vele, mint máskor, meg stresszel a szakdolgozat, mert az idő most nagyon nem nekem dolgozik. Nekünk sosem volt ilyen problémánk, már átaludta az éjszakákat. Nappal sem sírt soha úgy, hogy ne tudtam volna neki segíteni, egy este történt csak ilyen, de félóránál tovább az sem tartott. Ma meg egy órahosszáig énekelgettem neki éjjel, de amint elengedtem felébredt. Sajnálom nagyon és hát fáradt vagyok. Most még anyós is elment.
Hát ez történt. Viszont a bőre javul végre.

jaj, Heni, ez a polcos kép nagyon tetszik. :) Gondolom ki van rögzítve a bútörzat.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Gyuzso: köszi, megpróbálom

KépKép

KépKép
cukorfalat

igen, sikerült !!!! Hurrá!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni:Boldog fél szülinapot Benőnek!!

Mi jól aludtunk az éjszaka 1-szer volt fent enni hajnali fél 1-kor, aztán 6-kor kelt megint, evett és most alszik :-)))

Memme: Sajnálom, hogy nem aludt Melinda :-(((

Gyuzso: Mégegyszer köszi.

Heni: Nagyon jók a képek!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!!

Heni

Jó ötlet!! :lol: Jók a fotók!

Memme

Nem lehet hogy ez az a szeparációs félelem vagy mi az izé??

Kép
gyorgyi33

Csajszik, nagyon köszönöm Benőke nevében! :D Be is nyomtunk egy-egy marlenkát az apájával... :oops: :shock: :lol:

Ancsa, végül csak bébikaját vettünk. TALÁLKOZTUNK a minap a dunakeszi kenguruban... :roll: Lara hatalmas, Benci méreteire tör. Édespofa, és olyan jó volt látni benneteket! :D

Találkahely, nekem még az ikea is bejön... :roll:

Heni, Benus, hát csodabogyó. Tényleg, majdnem egy éve. Hihetetlen.
vbea

Heni!
csúcs ez a polcos kép!!!! :lol: nem is gondoltam, hogy ilyen szuper babaszobát csináltak. :D

Eni!
Boldog féléves szülinapot Beninek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni/Beni,
boldog féléves szülinapot!!
Marlenkát irigyeljük!!
Ezért ma jól elmegyünk bűnözni a nagyival és Micával Vácra!! Pingvin cuki, reszkess!!! :lol:

Kriszta,
gratula a 400. oldal nyitásához!!! aki időben netezik.. :lol: :lol:

Brigi,
gratulaaa!! Ilyen szép vonalzóért megérte gürcölni!! :lol:

Heni,
a Ti Benitek nagyon drága a fotókon!!

Memme,
sipirc vissza aludni!! :lol:
bizti megérzi a feszültséget meg az időnyomást! tessék egy napot csak pihizni, apázni és babázni hétvégén!! Főzés, takarítás letiltva!!!

Veronikusz,
hajas-babás fotókat kérünk!! :lol: :lol:

Györgyi,
láttunk tegnap! hallani nem mindig hallottunk, mert valaki hangosabb akart lenni! :lol:

Nekünk is jó volt az éjszakánk relatíve: 3 óránként keltünk, bár hajnalban szélcsövezni kellett, szépen aludtunk előtte/utána.
Már írom a listát, mit kell vinnünk az első nem-otthon éjszakára..: kezdek málhás szamárnak tűnni, egyszerűbb lenne becsomizni a gyerkőcszobát !! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet...
Jó,hogy mondtátok (Cancan) az állatkertet, mert szerdán készültünk oda. De hát így megfontolandó. Mert ha tényleg nem mindent láthatunk... Bár nem is tudom mennyi idő, amíg az ember körbemássza az egészet? Én 1000 éve nem voltam... ugyhogy nagyon kiváncsi vagyok rá. Meg szeretnék elmenni mielőtt megszülök, mert utána nem tudunk menni amíg pici a hugica.
Szóval még a közeljövőben sort akartam keríteni rá. Mindegy! akkor marad a liget (ott sem volt még Enci) vagy a Margitsziget..

A hajhullásra én egy löttyöt ittam, gyógyszertárba vagy gyógynövényboltba lehet venni. Mindjárt eszembe jut a neve.... :D
Krautersblut szirup vagy valami ilyesmi.
Vendég

No, most meg evés után letettem és abban a pillanatban aludt...

Csak egy szóra: Igen Györgyi, lehet, hogy az is benne van, vagy éppen az, mert olyan szívfájdítóan kapaszkodik, hogy jaj. És hát az még a jobbik eset tudom, hogy az énekszóra elalszik. Csak hát fáradtak vagyunk.
Gyuzsó, igenis. :) Egyébként lehet, h félreérthető voltam, apával nincs baj, egy külső probléma van, meg hát a szokásos, hogy ünnepi alkalom, ha egymáshoz jutunk, :oops: mert vagy én vagy ő a holtfáradt, vagy Melindával vagyunk és a nap 24 órából áll. És még csak egy gyerekünk van... :? (És én hármat akarok...)

No, megyek pihenni tényleg.

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj csajok!
Panna lázas, apja most hozza fel anyóséktól, én meg elkéredzkedtem, megyek velük a doktornénihez. Remélem nem megint mandulaizé. (Hétfőn kezdődött volna a bölcsi...)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
:oops: remélem mielőbb elmúlik a láza! jobbulást Pannának!

Gyuzso!
oké, oké! :D csak lusta vagyok letölteni a képeket. :oops: :D :wink:

Gabi!
ezek szerint hugi jön! :D :D :D de jó! nálatok is nő-uralom lesz :lol: :lol: :lol: a férjem folyton sajnáltatja magát miatta, közben meg látszik rajta hogy élvezi. :lol: :lol: :lol:

én meg jelentem, hogy Tündérke Szofiból - Kata tanítására - egy kis Ördögfióka lett. :wink: :D ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja, akkor képes bárhol padlóra vágni magát és hisztizni. LEgutóbb a bankban. :shock: Ja! és néha harap + ütöget is és olyan mint Kata, hogy csúnyán néz és direkt bosszant. Nyitogatja a konyhaszekrényeket és közben nézi - csúnyán, - hogy odamegyek és magyarázok neki. Ahogy visszalépek főzni (stb) már ki is nyitotta megint és nyafog és csúnyán néz. Olyan vagyok mint a lassított felvétel. EGyet lépek előre és kettőt hátra. Tegnap meg is mondtam nekik, hogy bocsi, de már nincs erőm mesélni. :oops: :wink: :D Férjem meg este 10 után jött haza. :oops: :D Csak azt látta, hogy lerakom a vasalót és bezúgok az ágyba. :shock: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta, jobbulást!
A bölcsi azt jelenti, hogy dolgozol?

Veronikusz, hát elképzelem, ahogy a kis nő csúnyán néz... :) Persze tudom, hogy ez neked nem ilyen komikus mindig.

Gabi, az én párom is "sopánkodik, hogy ha Kicsi lány lesz, akkor visszavonhatatlan nőuralom lesz a családban. Én meg mondom, hogy még lesz esély javítani az arányokon... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Puszi a 10 hónapos Melindának... :D
Veronikusz, tarts ki! Néha, amikor hallgatom egyszem Benőkém nyöszmöszét, és úgy érzem, hogy én ezt nem bírom napi 24 órában, ebből 13-ban egyedül (nálunk is sokat dolgoz apa), akkor eszembe jutsz... :wink: :!: Te meg két plusz nővel. Jóég!

Valaki tud segíteni, hogy römer lord és king között mi a különbség? Néztem honlapon, de nem tudom kideríteni... most nézegetnék üléseket Beninek (használtat). :shock:
vbea

Memme,
nem voltál félreérthető, nem feltételeztem családi zűröket, csak a 12.hétig rókakomával haverkodás, 1,5 gyerkőc miatti fáradtság, tuti rá kevesebb figyelem jut!! Ezek szerint így is van.. :lol:

Nálunk még nem volt "ünnepi alkalom", amióta Miklósunk csatlakozott hozzánk :lol: , majd egyszer.. :lol: :lol:
Még a nagyi sem tudott segíteni, mert Apa este jön, akkor meg sírós a fiú, én meg vele zuhanok ágyba.. az extra szobánkban meg ugye most a nagyi van.. :lol:
Pedig mi is még 2 gyerkőcöt szeretnénk!! :lol: :lol:

Veronikusz,
akkor 1 tündér és 1 ördög manó helyett most 2 ördögfiókád lett?
ideje a harmadikat összehozni :lol:
Drágák lehetnek és iszonyú fárasztóak is egyben!!

Nálunk is nőuralom volt itthon, egy idő után rém büszkék ám az apukák a lányaikra!! aztán meg rém féltékenyek!!! :lol:

Kriszta,
Pankának gyors gyógyulást!! Küldjük a jó energiákat!!!

Voltunk ma Vácott, nem kellett volna, de muszáj volt bankolni.. Ma valami vigadalmi mulatság van, le van zárva a belváros, de ez nem volt gond.
az egyik kocsma előtt a nagyi véletlenül elvitte a babakocsival egy nagyszarvú bringa kormányát, az meg felborult. a járdán parkolt nyilván.. erre kijött a gazdája és nekünkesett, hogy direkt borogatjuk a bringáját és miért nem kerültük ki a járda mellett tolva?! mert ő direkt a nap ellen parkolt a kocsma elé középre, mert ott volt árnyék...
Lettem olyan ideges!! :twisted: :twisted:
csoda, hogy tudott még artikulálni a befolyásoltságtól....
Nem volt eddig sem a kedvencem Vác, brrrr...

Szép hétvégét, jó pihenést/pancsizást/babázást!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Melindának boldog hófordulót!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Eni,
ahogy elnézem, a Lord a korábbi változat (2002-ben már tesztelték), a King csak 2005-től rendelkezik teszteredményekkel
ha jól értelmezem..
Gondolom az áruk ennek megfelelő, de ezt Te látod, mit kóstálnak :)

KépKép
Kép
gyuzso

De rendi vagy!!! Köszönöm. Én is ilyesmire gondolok... :D
vbea

Pannának jobbulást kívánunk!!!

azt hiszem tegnap este sikerült azoknak adni egy indokot, akik úgy vélik, hogy kisgyerekes anyuka ne tegye ki a lábát a házból, amíg a gyerek kultúráltan nem tud viselkedni.
tegnap este a barátaimmal találkoztam, ahogy havonta szoktam, Ricsi az apjával itthon, de mivel Mikolt még erősen anyafüggő őt viszem mindig magammal. eddig még semmi gond nem volt, de a tegnapi hely nagyon nem tetszett neki, mert sehogy sem tudtam elaltatni. pedig 45 percet kőröztem ott az utcákban is, de semmi. látszott viszont rajta, hogy hulla fáradt. csak a kezemben volt hajlandó ülni. az utolsó lökés az volt, amikor valaki más kezében véletlenül lefejelte az asztalt. ekkor elkezdett sikítva sírni vígasztalhatatlanul. ekkor én gyorsan összekaptam a dolgaimat és irány kifele vele, mert visszhangzott az étterem. még a kocsiban sem nyugodott meg sokáig. szóval azt hiszem oda nem megyünk vissza egyhamar. :?

egy kis időre búcsút intek nektek, mert irány a Balaton ma délután!!!! végre egy kis láblógatás, ha lehet. :D :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vírusos torokgyulladás. :cry:

Tegnap olyan erdőtűz volt nálunk, hogy már öszepakoltam a cuccunkat, ha menni kell. Férjem elment segíteni, én itthon a gyerekkel, akinek 38,6 volt a láza. Tök jó. Le kéne vágni a kezét annak, aki meggyújtotta. Azt monja a férjem, hallotta, hogy mondta valaki a tűzoltóknak, hogy látott egy valakit, aki meggyújtotta. :evil:

Manóka!
Nyugi, szerintem ez benne van a pakliban, és ha nem értik meg a többiek, az nagyon sajnálatraméltó. Nem hinném, hogy ne lehetne elmenni valahova gyerekkel, ha gáz van, a kulturáltabb anyukák-apukák úgyis összecuccolnak és mennek. Lehet, hogy aki rondán néz rád, az különb dolgokat is művelt kiskorában.

Kriszta

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Kriszta! Jobbulást kívánok Pannának, szegénykém biztos más sem hiányzott most nektek... :cry: És bölcsibe azért jár PAnna, mert már dolgozol?
Aki meg gyújtogatja az erdőt az mehet a p....ba. Nem igaz! amúgy is nagy a hőség, miért kell még tetézni i s a bajt? Én nem tudom milyen teremtmények ezek? mert nem emberek az biztos! Még az állatok is különbek némelyiknél.
Dehát hiába mérgelődünk, attól még vannak ilyen pszichopata közveszélyes elemek. :evil:

Gyuzso! Olvastam a váci történetedet, hát mit mondjak, az biztos,hogy nem rakta volna zsebre amit tőlem kap, mégha a fél kocsma ki is szalad... A páromról nem is beszélve... :D (nem kis darab Apuci) szóval az ilyen alakokból csak a "pálinka" beszél...
De gondolom te sem keveredsz szívesen ilyen szitukba, pláne gyerekkel. Nekem is mindig mondja a párom, hogy ha ilyen van hagyjam a francba, mert 1er még megvernek a nagy szám miatt. :D

Memme! Igen nálunk is Apuci most nagyon "sajnáltatja" magát, hogy el lesz nyomva. Amúgy meg alig várja már... Most is "szerelmes" a lányába :D Meg már mondja,hogy zavarja majd el az udvarlókat!! :D :D Egyébként meg megsugta,hogy titkon lányt akart. Azt mondja majd a harmadik lehet fiú... :D
Most a nevekkel vagyunk bajba, milyen nevet válasszunk? De azt hiszem,hogy ami mindkettőnknek bejön az a Fruzsina. :D
Memme te mikor mész UH-ra? 19 hetesen te is? na akkor talán nálatok is kiderül....
Jövő kedden megyünk 4Dre. Kicsit mozizunk.. :D
Vendég

sziasztok!
kicsi fiam elindult! :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Amindenit Steffi, nagyon ügyes Martin! Gratula!

Kriszta: jobbulás Pannának! Szegénykém! Reméljük hamar túl lesz rajta, végül a múltkori 2 napos lázunk oka, nekünk is ugyanez volt! Gyógypuszik a kicsilánynak!

Mi ma konyhabútornézőben voltunk.... Hááát.... Ami tényleg szuper annak brutál ára van. Komolyan mondom nem normálisak. De szerencsére van egy az Rs-ben, ami nagyon-nagyon tetszik. Azért "félek" tőle egy picit mert elemekből lehet összerakni ( igaz csomó van) de van egy olyan hely nálunk ami nagyon speciális, így ha nem tudjuk összasakkozni, félek nem lesz jó. De hátha lehet hozzá még bútolapot venni és akkor betoldatom saját asztalossal.

Azért látom, többen gyúrunk itt majd 3 babára. :lol: A férjem teljesen be van zsongva, tegnap azt mondta, ha a harmadik is fiú lesz, akkor bevállalunk egy negyediket is, mert neki "kell" mégegy kislány. Aha...... mondom..... de azért örülök ám, hogy így áll hozzá. Azért négy gyerek merész....... De már lelkiekben készítem magam a harmadikra :lol: Aztán nekiállok testileg is ( lefogyni, formába hozni magam, erőt gyűjteni, vitaminnal feltölteni ) és akkor jövő tavasztól a természetre lesz bízva...... Steffi, Ti hogy is álltok ebben a témában?

Heni

Kép

Kép
cancan

heni!
kösziii! a pláne a dologban, hogy apukája is tanúja volt az első félszeg lépéseknek és ő sem maradt le a nagy eseményről! ennek örülök csak igazán!
hát mi is valamikor jövő tavasszal tervezük a másodikat, vagy idén télen nem is tudom majd még kitalálom. és mi is akarunk harmadikat! sőt negyediket is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
Jobbulást Pannának! :oops:

Pár kép a két kis TERRORISTÁMRÓL! :lol: :lol: :lol:

Kép a két kis "angyal" :lol:

Kép erről beszélek!!! :shock: rossazbb lesz mint a nővére! :shock: :D :lol:

Kép amikor éjjel bulizunk :D

Kép amikor már hártya nőtt az ujjai közé :lol:

Kép a két kis "ártatlanság" :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nagyyyon édesek :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok, Durca sorai:
Május 21-én megvolt a szívműtét,jól vette boró az akadáylt,azzal a kis malőrrel,hogy a műtét előtt egy nappal a kardiológiai intézet úgy ítélte meg,hogy a gyereknek akkora a gégeszűkülete,hogy gégemetszést kell végezni és kapott egy gégekanült.Ez ugye azt jelentette,hogy ott vesz levelgőt,illetve nincs hangja.És persze megrémítettek azzal,hogy a szívműtét után,nem csak a pocakműtétje lesz,hanem még ezt a gégerekonstrukciót is meg kell csinálni.
Nos az addig jól evő gyerek(már 100 miliket tolt)a szívműtét után,egy gégekanüllel szinte semmit nem evett.Két hét alatt végeztünk a kardin,június elején visszamentünk a tűzoltó utcai klinikára.Ott aztán elkezdődött a küzdelem..a kanül miatt 2x kapott olyan súlyos szepszist,hogy már búcsúztunk tőle,mi is és az orvosok is..túlélte,de enni sajnos továbbra sem evett,illetve evett volna,de hányt..
Július 16-án visszavarrták a bélsztómát,működött a pocakja,elkezdett enni(5 miliket)aztán egy hét múlva,ahogy emelték az adagot,megint hányogatni kezdett..így tegnap előtt kivették a gégekanült(kiderült,hogy a kardi félrediagnosztizált és nincs szűkület és nem kell gégeműtét),a gyerek azóta nem hány,éhes,mint a dög,már 25 miliknél tartunk(tegnap indultak 5 miliről az etetéssel..),jól van és marhára örül,hogy van hangja..
Szóval itt tartunk a kálváriával,nincs mese Boróka élni akar,mi pedig nem kérdezzük,hogy miért..Remélem,ha legközelebb érdeklődsz,már azt mondhatom,hogy hazajöttünk.
csókolok minden régi ismerőst,szilvi

Veronikusz: nagyon kis csibészek! Látszik rajtuk, hogy nem unatkozol melletük!
Steffi: negyedik?????? Juhéjj!!!!!!
megyek, leég az ebéd.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

cancan!

Én nem ismerem Durcát...mennyi idős a gyermek????? És mi volt a baja, hogy így szenvedni e kell szegénynek?????

Veronikusz!
HÁÁÁÁÁTTTTTT........ :D :D :D :D
Írtó aranyosak...

Kép

Kép
cukipofa

Cancan!

Nagyon örültem hogy hírt adtál Borókáról! Egyszerűen hihetetlen amin keresztülmennek! :cry: Nagyon-nagyon szorítok és imádkozom értük,hogy mostmár tényleg otthon lehessenek! Amit ez a kislány végigcsinál....Most lehet 7-8 hónapos. Ha belegondolok, hogy szegény még otthon sem volt, születése óta kórházakban van. Szóval! Nagyon sok pozítív energiát küldök neki is, és a családjának is,hogy így küzdenek! és nem adják fel!!!!

Veronikusz! Ezeka csajok mint két tojás! :D :D Két kis göndör tojás!!! Tényleg te már teljesen rendben vagy a műtéted óta?
Már nem kell visszamenned sem?
Vendég

Sziasztok!!!
Én sem ismerem Durcát!!!De annak a gyerkőcnek mi a baja, hogy ilyen komoly műtétei voltak és hogy kórházba van :cry: ??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Cancan: Köszönjük a hírt Durcáékról. Bár én nem "beszéltem" vele, de már itt voltam veleltek, mikor megszületett Boróka. Kívánom, hogy minnél hamarabb felépüljön és hazamehessen a családjához. Hihetetlenül erős kislány, nagyon sok mindenen ment keresztül....

Veronikusz: Gyönyörűek a lányok!!

Steffi: Gratulálok Martinnak, hogy elindult.

Mi átaludtuk az éjszakát. Este 11-kor aludt el és reggel 6-kor kelt :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Boróka tavaly tavaly december elején született a Kútvölgyiben. A vizsgálatok mindent rendben mutattak, anyukája nem is sejt(he)ette, hogy baj lesz vele sajnos. Először valami fertőzést kapott, majd innen kezdődött a kálvára. Szív, tüdő, bélprobléma azt hiszem. Nagyon sokat szenvedett már az a kicsilány, már többször lemondtak róla, de Ő ÉLNI AKAR és hihetetlen erővel, kitartással és küzdelemmel veszi az akadályokat.

Heni

Kép

Kép
cancan

Hajrá Boró!!!!
Mi veled vagyunk!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
milyen műtét???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ó istenem. Hogyne akarna élni. Szeretik. A legjobbakat nekik, mondd meg nekik Heni légyszíves, hogy várjuk a híreket a hazaérkezésről. És hogy csodálatos kislánya van Durcának. :)

Manóka, ne is vedd fel. Igenis vidd csak el mindenféle helyekre, ahova mész, szépen ki fog alakulni. :)

Kriszta, torokgyulladás is meg erdőtűz is? Huh. Remélem, már jobb a helyzet.

Steffi, :) :) . Ő már egy nagyfiú... De megnézném. vagyis hát meg is fogom. Csak ezek az első lépések annyira meghatóak, nem tudok jobb szót. Amikor bébiszitter voltam, a kisfiú akire vigyáztam, akkor indult el először segítség nélkül, amikor épp én voltam vele. sírtunk mind a ketten az anyukájával a telefonban.

Veronikusz!, ismételten helyet adok a megállapításnak, hogy a lányaid gyönyörűek. Borzaztó jól mutatnak.

Melinda is felturbózta magát egyébként mozgás ügyben, most egy hét alatt teljesen átalakult, ül, nyomja ki magát, állni akar, csak még nem jött rá, hogy fekvőtámaszból miközben felnyomja a fenekét ez nem fog menni.
Én meg próbáltam volna a gép előtt elmélyülni egy táncfilmen, a párom figyelt is rá, de egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy alszik a földön, Melinda meg sertepertél körülötte... Teljesen ki van már merülve, és még egy hét a szabadságig.
Erdélybe fogunk menni, mint minden évben, bár most más stílusban fog működni, nem lesz olyan, hogy ott verjük fel a sátrunkat, ahol ránk esteledik (illetve csak akkor, ha beérnek bennünket a barátaink) és most nem ismeretlen utakon csángálunk sosejárt falvakban. De Gyimesbe mindenképp elmegyünk most is, van ott egy bácsi, aki örülni fog nekünk.

No elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi

Gratulálok MArtinnak!!!! De jó hogy Nimi is ott volt!

Heni

Köszi hogy leírtad! Mindjárt bőgök. SSok sok puszi Durcáéknak ha még beszélsz vele.

Veronikusz

Annyira édesek!! Gondolom egyszerűen nem lehet rájuk haragudni!!!! :lol: :lol:

Memme

Hú de jó lesz nektek!!!! Előre is jó utat, de addig még biztosan jössz.

Kriszta

Jobbulást szegénykéknek!!!

Kép
gyorgyi33

Steffi!
Wow! nagyon ügyes Martin! :D és tényleg ne aggódj az esések miatt! Szofinak sajnos "segítenek" is néha elesni .... de ezek a picik valahogy gumiból vannak. :lol: Azért minnél kevesebb puklit kívánok! :D

Memme!
gondolom már vágod a centimétert az indulásig!? :lol: ... nagyon jó pihenést nektek! 8)

Tünde!
itthon vagytok már??? már nagyon várunk vissza!!! :P

Cukorfalat!
De jó nektek :roll: én meg 3X keltem etetni Szofit. Komolyan mondom visszafejlődünk. Pedig már volt, hogy csak reggel 5.30-kor kelt először. :x Viszont napról napra egyre több tehéntejet rakok a tápszerébe és eddig még issza. Reggel raktam bele mézet is, mert sok volt benne a tej és mind megitta. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
:D :D :D szerintem lassan mondhatom, hogy KATA SZOBATISZTA. :D :D :D Az első 3 napban volt csak napi 1x ( ha hiszti volt 2x-3X) gond, viszont már vagy 4 napja reggel leveszem a pelust és a DU-i alváskor ráadott pelus is csont száraz. Már simán bugyiba jön velük várárolni, IKEÁ-ba, Dédihez Kistarcsára (vidékre). Ma is szólt az IKEÁ-ban, hogy kell pisilnie. (végül kiderült hogy azért szólt mert kakilnia kellett, azt meg már 3/4 éve csak WC-be intézi). Szóval: SZOBATISZTA :?: :idea: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

És persze köszönjük a hófordulós köszöntést!

"bugyiban jön vásárolni" - de tetszik!

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!

köszi mindenkinek :lol:

veronikusz!
de ügyes a 'nagy'lányod! és mennyire édesek! nagyon hasonlítanak, hihetetlen! kistarcsán hol lakik a rokon? mi egy köpésre lakunk kistarcsától...
kata végül elfogadta a másik tigrist? jól emlékszem, hogy azt 'eredetit' elhagytátok?'

heni!
köszi a híreket durciékról. eszméletlen erős a kiscsaj, de durca is nagyon kemény nőci... én is puszilom őket!

cukorfalat!
átaludt éjszaka? nagy nagy gratula!!!!!

kriszta!
pannának jóbulást! szegényke!

gyuzso!
meséltem a férjemnek a hülye kocsmás pasit, hát ő is kiakadt. ilyen idiótákat hord a föld a hátán, el sem hiszem...

memme!
utólag boldog hofordulót! bocsi! és gyertek, várunk :lol: bár most sűrűsődik a progi, de megoldjuk! mikor mész megint dokihoz?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!

Az aranyér-műtétre gondoltam..... :wink:
Ja és gratulálok, Kata nagyon ügyes!!!! :D :D
Vendég

Steffi!
a hév állomásnál indul a Baross Gábor utca. Na ott lakik! :D
és igen, valamikor tél végén vesztettük el, de már megvolt akkor az ÚJ és végül nem volt más, így jó volt az is. Már előre félek a téltől, mert Kata a lábujja között huzogatja a tigris farkát, :lol: ezért soha nincs rajta se papucs, se zokni. :cry: :oops: Le kell majd szoktatni róla, hogy ne legyen folyton beteg. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
igen tudom, csak ezzel akartam jelezni, hogy már HÍRE sincs a dolognak. Elmúlt ezer éve és azóta sincs semmi bajom. :D :D :D Aranyos vagy, hogy így érdeklődtél. Jól esett. :D

na megyünk játszótérre BUGYIBAN. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Megjöttünk. 2 órámba telt, hogy visszaolvassak :)

Ami nagyon megragadott: 1. Rita, ez nagyon elszomorító, hogy így kell dolgoznotok köszönet nélkül.
2. Brigi szüléstörténetén bőgtem
3. örülök, hogy Boróka így küzd!!!

A Börzsöny gynyörű volt, hűvös, a program tartalmas, én hulla fáradt :)

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:15-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mi is visszatértünk..

Borókának az összes pozitív energiánkat küldjük!! Hihetetlen élniakarás van a kisManóban!! A szülők előtt is le a kalappal, hatalmas erőpróba ez mindannyiuknak!!

Steffi,
nagy gratulaaa Martinnak! Nimi mekkora mázlista, hogy ott volt a jeles eseményen! Újabb babaprojekt melegedik, szuper!!

Veronikusz,
köszi a csajszlis fotókat!!! A szemük se áll jól! :lol: meg persze gyönyörűek!!
És hát a szobatiszta Kata előtt le a kalappal! Belépett a bugyis nagylányok táborába, gratulálunk neki!!

Manóka,
ne törődj az intoleráns emberekkel!! És igenis menjetek nyugodtan csak Mikolttal együtt esti programra!
Remélem jól sikerült a pancsi a Balcsiban!

Kriszta,
remélem a torokgyuszi múlófélben!!
Hihetetlen milyen emberek vannak, 35 fokban erdőt gyújtogat!! Kiengedtek megint néhány őrültet?? :twisted:

Memme,
Melinda turbóra kapcsol!! :lol:

Mi szombaton mentünk le a Balcsira, 4 óra volt :twisted: Pedig Érdtől elhagytuk a pályát, állt a sor..
Egyébként nem viselte meg Miklóst a környezetváltozás, jól aludt/evett, volt sírás is persze, de ez normális.
Hallgattam és nyeltem az osztásokat: miért sír ez a gyerek..?
Elég a tejed..? (nem, a levegőtől 6,34 kg a gyerek 9,5 hetesen..) miért van állandóan kézben/kendőben/labdán? Apósom meg 2x megkérdezte, hogy miért nem kapcsolom ki a rezgőfunkciót a pihiszéken, majd egy óvatlan pillanatban kikapcsolta.. Persze felébredt.. mondtam neki, hogy aki szívózik, az fogja a gyereket szoptatni. Állítólag a mosoly mögött fenyegető volt a atekintetem..

Szóval normál rokonparti. Ilyen is kell, nem túl gyakran (monjuk havi 1-2x..
mostmár itthon!! Manó kendőben alszik, mint mindig :lol:
Nyafi és Kormi nevő 3 hetes macskáink elindultak felfedezni a világot, még 2 mozgó jószágra kell vigyázni :)
tehát minden a legnagyobb rendben!!!
:lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Csajok, ha még sokáig emlegetitek Brigi szüléstörténetét, idő előtt kedvet kapok..... :mrgreen:
Gyuzso: örülök,. hoyg jól sikerült a kikapcs. :lol:
Tünde: üdv. újta itthon, hiányoltunk!
Veronikusz: gratula Katának! Nagyon ügyi!
Szerettem volna még reagálni, de mennem kell Benushoz.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Hú szép termés lett itt, mióta utoljára voltam! :lol:

Brigi,
A szüléstörténeted nagyon szép volt! Kívánom, hogy még sok ilyenben legyen részed, és nagyon gratulálok!!! Sok puszi!!!

Heni,
Mint mindig most is édesek a képek a családodról, és olyan jó, hogy téged is látunk mindig. :lol:

Köszönjük hogy informálsz minket Durcáékról! Nagyon sokat gondolok rájuk. A férjem, nem nagyon szokott érdeklődni hogy mi történik itt :oops: (nincs rá ideje) de Boróka sorsa Őt is érdekli, és nagyon nagyon szurkolunk és szorítunk neki! Annyira jó, hogy így küzd az a Pici lány! Nagyon nagyon pusziljuk és szorítunk neki, és az egész családnak sok erőt! És még majd írj hogy, hogy vannak! Mandula hogy van? Hogy viseli?

És mikor múlt el a hajhullás?
Mert nekem még mindig nagyon hullik :oops: , és hasonlóan érzek, mint amiket írtál. :cry:

Kriszta,
Jaj szomorúan olvastam, hogy Panna beteg. Remélem már jobb!!! Szorítok!!!
Erdőtűz???
Jaj TE szegény, mi jön még? :cry:
Remélem most már csak a jó!!
Mentek még nyaralni??
megkaptam a privit, köszönöm, és majd írok!

Memme,
Örülök, hogy javul Melinda bőre.
És remélem a problémátok megoldódik, és így a kiscsajszi is nyugodtabb!
És boldog hófurdulót és nagy,nagy gratula a kis mozgónak!!!

Jó pihenést!!!!

Gabi,De jó! Gratulálok a Hugicához!!! Nekem is azt mondta a férjem, hogy majd Hugicát szeretne!

Gyuzso,
Hát ez a történet! Annyira bunkók tudnak lenni az emberek, mintha nekik nem is lenne a családjukban baba! Most már nyugodj meg.
De jót nevettem rajta, hogy Ő az árnyékba parkolt a biciklivel! Nehogy meleg legyen benne! :lol:
Jó nagy tirpák lehet. Már bocsánat!
És voltatok a cukiban? Mi tavaly nyáron zárás előtt 5 perccel akartunk oda menni, de nem engedtek be. No comment. Ja az ő órájukon már elmúlt 6. Vácra jártam gimibe, de nem lett a kedvenc városom.

Azért jó, hogy pihentetek.
Milyen labdán alszik Micu?

Steffi,
Gratulálok Martinnak!!! Képek???
Édes pofa!!!!
De jó, hogy Apa is otthon volt! Ez még szebbé teszi. És hát biztos azért is indult, hogy mind a ketten lássátok!!!
4 baba??? :oops: Hú az nem semmi!!!

Veronikusz,
De édesek!!! Olyan jó őket nézni!
És gratula a szobatisztasághoz!!!!
Ezek a matracok a TE fekhelyeid :roll: az Ő szobáikban???

Cukorfalat,
Gratulálok az átalvós éjszakához! És most már csak ilyet!!!!

Tünde,
Jó hogy itt vagy!!! És örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!!

Lilluska,
Jó locsolást!!! :wink:

Lara kiütései nagyon kemények éjszaka is fel fel sírt. A doktornő felírt krémet éjszakára, nappalra meg hintőpor, meg fenistil cseppeket hat.
Csütörtök éjszaka már fel is ébredt 4-kor, pedig Ő már nem szokott :cry: , és csak a cici nyugtatta meg! Annyira viszketett neki a kiütés. :cry:

Na most is sír, ha tudok még vissza jövök
Álmában sírt, megsimogattam és már alszik is tovább.

Szóval szegénykém csütörtök hajnalban fent volt és már vakarta.
Akkor úgy voltam vele, hogy megyek vissza a dokihoz, és kérem az erősebb krémet!!!! :twisted: .
De hát a doktornő mondta hogy ez nem egyik napról a másikra fog elmúlni, de ugye azt mondta ha nem javul akkor ír egy másik krémet, egy erősebbet (mert azt nem írta fel, mert azt mondta nem zavarja) na most már zavarta, felébredt és sírt :cry:
De aztán nem mentünk vissza, adtam még egy napot.
És hát úgy néz ki, hogy jól tettem mert a mellkasán már jobb lett, ott már szárad le, de sajnos megy végig az egész testén, nagyon csúnya amikor kijön, és utána még leszárad. De vannak helyek ahol már szép. És hát igyekszünk vékony ruhácskát adni rá, hogy ne tudja vakargatni.
Olyan rossz nézni, ahogy a pici kezével vakarná, és mikor ráadom a tiszta ruhát sír, gondolom rossz neki először hogy hozzáér, de ruha nélkül meg nem lehet mert akkor meg vakarja.
Na hát ez van a kiütésekkel.

De képzeljétek
Ma kapott először 2 tápiót (tápszert) és pohárból kapta, igaz csak 60 g-t, de olyan ügyesen megitta. Úgy ízlett neki. Olyan volt utána, mint egy kiscica! :lol:

Az 1 tápió már nem nagyon ízlik neki, hiába úgye már kapott mást, és így már ez nem az igazi! De most a kiütés miatt nem kapott sem almát, sem krumplit, csak a barackot amit már 2 hete eszik, és banánt meg majd csak hónapok múlva kaphat. Szóval ezért ízlett ez neki, írattunk fel vaníliás tejpépet is, már alig várom, hogy megkostolja, csak még várni kell hogy jobb legyen a kiütés!

Na most már nem rabolom itt az értékes helyeket! Bocsi ha hosszú voltam!

Megyek aludni, mert holnap védőnéni is jön.

Masni? Györgyi fotok???

Masni? GAbbó merre vagytok? Nyaralás?

Barbi mikor jöttök haza?

Puszika

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?