Sziasztok!
Hú szép termés lett itt, mióta utoljára voltam!
Brigi,
A szüléstörténeted nagyon szép volt! Kívánom, hogy még sok ilyenben legyen részed, és nagyon gratulálok!!! Sok puszi!!!
Heni,
Mint mindig most is édesek a képek a családodról, és olyan jó, hogy téged is látunk mindig.
Köszönjük hogy informálsz minket Durcáékról! Nagyon sokat gondolok rájuk. A férjem, nem nagyon szokott érdeklődni hogy mi történik itt

(nincs rá ideje) de Boróka sorsa Őt is érdekli, és nagyon nagyon szurkolunk és szorítunk neki! Annyira jó, hogy így küzd az a Pici lány! Nagyon nagyon pusziljuk és szorítunk neki, és az egész családnak sok erőt! És még majd írj hogy, hogy vannak! Mandula hogy van? Hogy viseli?
És mikor múlt el a
hajhullás?
Mert nekem még mindig nagyon hullik

, és hasonlóan érzek, mint amiket írtál.
Kriszta,
Jaj szomorúan olvastam, hogy Panna beteg. Remélem már jobb!!! Szorítok!!!
Erdőtűz???
Jaj TE szegény, mi jön még?
Remélem most már csak a jó!!
Mentek még nyaralni??
megkaptam a privit, köszönöm, és majd írok!
Memme,
Örülök, hogy javul Melinda bőre.
És remélem a problémátok megoldódik, és így a kiscsajszi is nyugodtabb!
És boldog hófurdulót és nagy,nagy gratula a kis mozgónak!!!
Jó pihenést!!!!
Gabi,De jó! Gratulálok a Hugicához!!! Nekem is azt mondta a férjem, hogy majd Hugicát szeretne!
Gyuzso,
Hát ez a történet! Annyira bunkók tudnak lenni az emberek, mintha nekik nem is lenne a családjukban baba! Most már nyugodj meg.
De jót nevettem rajta, hogy Ő az árnyékba parkolt a biciklivel! Nehogy meleg legyen benne!
Jó nagy tirpák lehet. Már bocsánat!
És voltatok a cukiban? Mi tavaly nyáron zárás előtt 5 perccel akartunk oda menni, de nem engedtek be. No comment. Ja az ő órájukon már elmúlt 6. Vácra jártam gimibe, de nem lett a kedvenc városom.
Azért jó, hogy pihentetek.
Milyen labdán alszik Micu?
Steffi,
Gratulálok Martinnak!!! Képek???
Édes pofa!!!!
De jó, hogy Apa is otthon volt! Ez még szebbé teszi. És hát biztos azért is indult, hogy mind a ketten lássátok!!!
4 baba???

Hú az nem semmi!!!
Veronikusz,
De édesek!!! Olyan jó őket nézni!
És gratula a szobatisztasághoz!!!!
Ezek a matracok a TE fekhelyeid

az Ő szobáikban???
Cukorfalat,
Gratulálok az átalvós éjszakához! És most már csak ilyet!!!!
Tünde,
Jó hogy itt vagy!!! És örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!!
Lilluska,
Jó locsolást!!!
Lara kiütései nagyon kemények éjszaka is fel fel sírt. A doktornő felírt krémet éjszakára, nappalra meg hintőpor, meg fenistil cseppeket hat.
Csütörtök éjszaka már fel is ébredt 4-kor, pedig Ő már nem szokott

, és csak a cici nyugtatta meg! Annyira viszketett neki a kiütés.
Na most is sír, ha tudok még vissza jövök
Álmában sírt, megsimogattam és már alszik is tovább.
Szóval szegénykém csütörtök hajnalban fent volt és már vakarta.
Akkor úgy voltam vele, hogy megyek vissza a dokihoz, és kérem az erősebb krémet!!!!

.
De hát a doktornő mondta hogy ez nem egyik napról a másikra fog elmúlni, de ugye azt mondta ha nem javul akkor ír egy másik krémet, egy erősebbet (mert azt nem írta fel, mert azt mondta nem zavarja) na most már zavarta, felébredt és sírt
De aztán nem mentünk vissza, adtam még egy napot.
És hát úgy néz ki, hogy jól tettem mert a mellkasán már jobb lett, ott már szárad le, de sajnos megy végig az egész testén, nagyon csúnya amikor kijön, és utána még leszárad. De vannak helyek ahol már szép. És hát igyekszünk vékony ruhácskát adni rá, hogy ne tudja vakargatni.
Olyan rossz nézni, ahogy a pici kezével vakarná, és mikor ráadom a tiszta ruhát sír, gondolom rossz neki először hogy hozzáér, de ruha nélkül meg nem lehet mert akkor meg vakarja.
Na hát ez van a kiütésekkel.
De képzeljétek
Ma kapott először
2 tápiót (tápszert) és pohárból kapta, igaz csak 60 g-t, de olyan
ügyesen megitta. Úgy ízlett neki. Olyan volt utána, mint egy kiscica!
Az 1 tápió már nem nagyon ízlik neki, hiába úgye már kapott mást, és így már ez nem az igazi! De most a kiütés miatt nem kapott sem almát, sem krumplit, csak a barackot amit már 2 hete eszik, és banánt meg majd csak hónapok múlva kaphat. Szóval ezért ízlett ez neki, írattunk fel vaníliás tejpépet is, már alig várom, hogy megkostolja, csak még várni kell hogy jobb legyen a kiütés!
Na most már nem rabolom itt az értékes helyeket! Bocsi ha hosszú voltam!
Megyek aludni, mert holnap védőnéni is jön.
Masni? Györgyi fotok???
Masni? GAbbó merre vagytok? Nyaralás?
Barbi mikor jöttök haza?
Puszika