2003.09.24 09:08
2003.09.24 11:08
Szerencsére a nacija nem volt új és nem is lukadt ki, de a cipő orrát bizony meghámozta. (Most itt mosolyog álmában a beste
)
)2003.09.25 09:01
2003.09.25 13:59

Akkor újra aktuális lesz a karácsonyi menü topik.
. AZóta is fütyörészik. 2003.09.25 21:08
Ezenkívül (vagy ezért is) magas láza van és fáj a pocakja. És zavarja a fény is. Ez utóbbi miatt az idegösszeomlás határán egyensúlyozva rohantam el az orvoshoz és még ő is felvetette az agyhártyagyulladást, de a tarkója teljesen rendben van a Kölöknek és nem is hányt, úgyhogy ezt végül kizárták. Viszont annyira nagyon bágyadt!
Hazafelé a metrón úgy ült, mint egy agykárosodott kisgyerek, tátott szájjal nézett egy pontra, közben néha felakadtak a szemei, néha elaludt, aztán felébredt. Egyedül a fenti kapaszkodók keltették fel az érdeklődését, azokba feltétlenül bele kellett csimpaszkodnia. 
2003.09.26 18:58

2003.09.26 20:45

1 óra alatt aludt el de egy könnyet nem ejtett!! Táncolt a sötétbe én feküdtem a helyemen ami a kiságy mellett van. Most ott hagytam alszik...szóval én imádom Halász Juditot

Az andi mindent csinált csak azt nem amit kellett
, körbe ülve énekelünk furúlyázik a csaj, meg köszönti névszerint a gyerekeket de ezt mind dalolva stb. Az Andinak nagyon tetszett a csaj - nem tudom a nevét ciki
- tátottszájjal hallgatta néha aztán néha Ő is beleszólt. De jobben elvolt egy pöttyös labdával mint a feladatokkal
. De az a ciki, hogy itthon ugyan olyan - méretre, színre - labdája van és szinte soha nem játszik vele ott meg mint aki sose látott játékot....De élvezte csak ne kellene utána öltözködni
, ez a legnehezebb része. Kengurúba viszem nekem a lábam miatt az kényelmesebb a mozgólépcső miatt mint a bkocsi. S mire felkötöm a kengurút meg magamat és Andit is felöltöztetem az valami katasztrófa. Padok vannak mint az oviba arra nem merem felültetni mert megül Ő de két másodperc és lefordul mert menni akar. Így nem marad más a föld...na szóval..
2003.09.27 19:08
Drukk a sulihoz, mi leszel, ha nagy leszel? 
2003.09.27 19:52

, igazándiból a mérlegképes könyvelői végzettségemhez jó fog jöni, s hát ez külön külön és együtt is nagyon jól megállják a helyüket.
, biztosan még nem tudom
, lehet, hogy teljesen mást fogok csinálni, ki tudja

!!!! 2003.09.28 13:29
Balázs ki sem szállt a babakocsiból, sőt, végigaludta a versenyt. Az egész utazással együtt nem volt 2 óra. Nekem az a véleményem, hogy ennyi időt egy beteg gyereknek is el kell töltenie a levegőn. Az, pedig, hogy aki tolja, az sétál vagy fut, a gyerek szempontjából teljesen lényegtelen
Van feléjük egy nagy restanciám, remélem, nem veszik észre 
2003.09.28 13:58

2003.09.28 14:49

) leírom, hogy térdvédővel és szuper talpbetéttel futottam. (Egyébként magyarázd meg pl egy gyomorfekélyes embernek, hogy ne egyen töltöttkáposztát, mikor az a kedvence
Én inkább bevállalom, hogy kicsit esetleg fáj utána a térdem, de semmi pénzért nem hagynék ki egy jó kis futást.) 

2003.09.28 15:18
, örülök, hogy jól esett a kis mozgás!! Én gondoltam Rátok a fotelből
, na jó mi is voltunk sétafikálni Andival el is aludt a levegőn. 

, ha már a betegek kijáranak

.
. 2003.09.28 15:36
Pedig már 70kg alatt vagyok!!!!!!!!! Igaz, csak 0,2 kg-val
. 

És nem feltétlen (sőt) más megfertőzésére gondoltam, hanem pl. épp te mondtad: járvány van. Legyengült szervezet könnyebben megbetegszik, ráfertőződik még valami csúnyaság, aztán kész a mégnagyobb baj. De nem ragozom tovább a témát, mert nem akarlak bántani, csak eltérő véleményen vagyunk e téren. Úgy futnék én is, de már egy kis labdázás Sárával is kifullaszt. Kiborító a kondim.
Ja, és betonon sosem!

De olyan jó érzés. Sárám a sok szivacson alvástól valszeg felfázott, tegnap félóránként pisilt...
2003.09.28 17:24

2003.09.28 19:05
2003.09.28 20:12

1 év és megleszek vele!

A gyermekorvosunk nagyon megnyugtató. Szerinte ez nem más, mint a légutak szűk volta miatti zörej. Biztosra veszi, hogy Manó fejlődésével ez is el fog múlni. Nagyon-nagyon-nagyon remélem! 2003.09.29 08:30
Ahogy orvoshoz megyek beteggé tesznek...
, de jóval olcsóbb (bár így sem volt húde olcsó) és szerintem szebb is.
Van egy alap ágy és azt a kül. magasítókkal kül. magasságokba emelheted. Most mi a 110cm magas spielbettet vettük meg mindkettőnek, de Máténak csak akkor emeljük fel, ha már biztonságosan tud rajta közlekedni. Úgy döntöttünk, látva a tegnap estét és tudva, hogy minden hajnalban nálunk köt ki Sára, hogy egy ágyban aludt a két mókuskölyök, eleinte csak a dui alvásra használjuk majd a magas ágyat. Az kontrollálható.
2003.09.29 08:35
Peti is korán csinált ilyeneket, aztán látod, le se lehet lőni
A keresztlányunk Kitty most 11 hónapos, röhögtek még egy fél éve rajtunk a szülei, hogy milyen eleven kölykünk van, na a Kitty már most nem megy a szomszédba elevenségért....Petivel olyan gyönyörűen eljátszottak a múltkor, hogy csak lestünk. Peti négykézlábolt vele, skeráztak széltében-hossszában, Peti "szobára vitte" be is csukta az ajtót. Az anyuka meglehetősen aggódott (de gondolom nem a lánya erkölcsei miatt) megnyugtattam, nálunk semmi veszélyes nincs Petiből kiindulva..... Peti hihetetlenül óvatos volt vele, pedig senki nem mondta neki. Egy icipici vadulás se volt, se egy lökés, se semmi. Még birkóztak is
A kislány a 7 kg-jával ráfeküdt a Petire, és hemperegtek, meg röhögtek. Aztán fordítva. Na itt ugrottunk volna, meg meg is rémültünk (Peti mégiscsak majdnem 15 kg) de haláli volt Peti terpeszben állt a kislány felett, és a kezeit is lerakta (nem ért hozza a Kittyhez). Nagyon jó volt látni, hogy talán a tesóját se szedi majd szét
2003.09.29 09:13
2003.09.29 11:35
- s örülni is fog a régen látott "új" játékoknak. 
, de azért többször nézheténl felénk
.
.
- 
2003.09.29 12:19

Mondtam már mikor megszületett
A járványtól ne félj, a kizárólag szoptatott babák nagyon ritkán betegszenek meg és ilyenkor még rengeteg immunanyag van az anyatejben! Balázs is akkor lett először beteg, mikor elkezdtük a hozzátáplálást.
Gratula a kismanóhoz!!!
, nekem is a mai napig az az első, hogy próbálom ciciztetni, pedig már rég nem szoptatok, de valamiért egyből ez jut mindig eszembe 

2003.09.29 15:47

Jól van, jól van, látom, azért el nem vagyunk felejtve
Olvasgat azért a Doktor Úr úgy látom, ha nem is ír.
Ez nagyon aranyos, hogy azért "szemmel tart" minket
a melléket. Holnap kell csörögnöm, kész frász vagyok addig. Azt mondták, ha holnap nincs ott, legközelebb jövő hétfőn jön eredmény
Jajj, mi lesz velem addig.... 2003.09.29 16:25

Peti mostanában nagyon anyás, és egy kicsit merényletnek érzem, hogy szegénynek tesója lesz. Néha lelkiismeret furim is van.....az meg még hagyján, szegény ketteskével alig foglalkozunk, aztán lassan a félidőbe lépek. Már megmozdulhatna igazán, hogy felvegyük a kapcsolatot

(nem félreérteni), stb-t. Ha kérdezzük, hol a tesó, megmutatja a pocimat.
Imádja Anyut
2003.09.29 17:19

Ilyenkor gyakran elhangzik (csak úgy magamban), hogy én aztán soha többet. Aztán amikor már lefeküdtek, akkor meg minden rózsaszín, mert szerencsére egy kukk nélkül alszik mindkettő. Úgyhogy most úgy gondolom, hogy tulajdonképpen még van 10 évem szülni, ejráérünkarramég. Mert azért azt nem tudom elképzelni, hogy többet nem lesz picike babaillatú szuszogó picurkám. De végül is amikor a Dorka volt másfél éves, akkor sem akartam, aztán a harmadik szülinapja felé egyszercsak nagyon akartunk, de azonnal. Lett is 

2003.09.29 17:33
2003.09.29 18:18
2003.09.29 18:20

. 2003.09.29 19:47
), hogy számoljuk ki a szülés dátumát és a Kismama csodanaptára szerint júni 10.
Jó melege lesz "szegénynek"
Sőt, kimondottan irigykedem Shine-ra!!!
2003.09.29 19:59

2003.09.29 20:21
, én mondom aki nem szeretne kistesót Andinak. Tudom egyke de mi meg nagycsaládból valók vagyunk - főleg én- s érzem a hátrányát. Bár nálunk a szülői háttér hiányzik de főleg azért mert az én anyukám úgy érzi csak 18 éves koráig "felelős" a gyermekeiért aztán azt csinálnak amit akarnak. Szóval sok negatívum van a hátam mögött ami még mindig ezt mondatja velem, Andi egyke marad...
iker lesz
Nekem három testvérem van jún. 2 jún3, jún 18 én novemberi vagyok... 2003.09.29 20:35

Balázs most olyat játszik, hogy mindenre rámutat és meg kell mondanom, mi az. A szemem a kedvence, csak győzzem időben becsukni!
De ma a wc-ben a csempét és a létrát is végigmutogatta. Gondolom, lassan majd elkezd beszélni és azért ez a fenenagy érdeklődés.
Na jó, belátom, a kisfiú és Balázs közt alig több mint 1,5 év van, ez azért elég kevés, nálunk ha nem kell túl sokat várni majd a kistesóra, akkor olyan 3 év lesz kb és egy 3évesnek el lehet már magyarázni dolgokat, asszem.