Itt van Marcus, amint éppen leendő foglalkozását gyakorolja...
2004.05.20 14:22
2004.05.20 18:57
Szegénykém, olyan levert volt, sírt, meg hőemije is volt, aztán bevallotta, hogy fáj neki...csak hát nehezen ment neki, mert ugye kari előtt is felszúrták
Most itt bőgök
És tiszta ideg vagyok, amíg nem érnek haza...remélem, most is max annyi lesz, mint múltkor 
2004.05.20 20:27
Egyem a szívét
Szóval nem szúrták fel Neki, középfülgyuszija van, melegen tartás, gyógyi, és szerdáig nincs ovi. Szegénykém, miközben vártak összehányta, meg összepisilte magát
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy inkább legyen égető rossz, csak beteg ne!!! 
2004.05.20 20:28
Tényleg úgy hajlik rá a hangszerre, meg koncentrál, mint egy igazi profi
Miksa úgy kúszik, mint egy kiskatona, nagyokat nyögdécselve, de csak a mobilért,a távirányítóért, könyvért vagy újságért
A játékokra nem mozdul rá
De komolyan mondom, hogy nem különösebben látszik. Már majdnem ott vagyok, amennyit először mért a védőnő, de az akkori gatyáim még nem jók. Manó, te hány kilót adtál le? Biztass már egy kicsit, mert a 90 napossal kicsit több mint egy hét alatt ment le a 1,5 kg.
2004.05.20 20:41
Én sajnos úgy néz ki a nehezen fogyók táborát gyarpítom, én most tartok kb 3,5 hétnél és csak -3 kg mindíg. Ez van. pedig az első kiló 4 nap után leugrott, azt hittem ez így lesz, 4 naponként 1 kg, d emost örülök ha heti 1 lemegy, még az se jön mindíg össze. Mondjuk nem is tartom 100%-osan, mert elég sokat eszem, mondjuk cska a megengedettee, meg nem iszom eleget mellé. De tényleg van itta babaneten is aki gyorsababn fogy. Rajtam eza 3 kg egyáltalán nem látszik
Még a andrágom bőségében sem érzem
Mondjuk annyira azért nem csodálkozom, mert télen voltam már ennél 1 kg-al kevesebb is, és akkor se nagyon látszott. Úgyhogy remélem ha az alá megyek, akkormrá elkzd látszani, hiszen akkor jutok el végre oda ahola terhességet kezdtem. Bár az is sok volt, d ejelenleg annak is örülnék. július 25-én telik le a 90 napom, úgy döntöttem végig csinálom, d eszerintem nálam még a -10 kg se fog összejönni, nemhogy 15-20 amit írnak. 2004.05.20 21:07
2004.05.21 10:13
Nagyon jó ötlet
Hozhattok mindenkit, aki csak befér a kocsiba
Másnak nincs kedve jönni?
Hát én se haladok azért olyan jól, bár ma éppen nagyon elégedett vagyok. Mert mégiscsak rám jött a sztreccsfarmerom, amit a terhesség előtt hordtam
És 2 kg fogyást mértem május 11 óta, azóta megy a 90 napos. Előtte 8-at a szénhidrátossal adtam le. Volt olyan 3 hét, hogy egy deka se ment le, úgyhogy ne aggódj! Inkább az bánt, hogy szinte senki nem mondja, hogy látszana vagy valami...
Na jó, az ember mondja azért, és úgyis az a lényeg
2004.05.21 12:44
És már tuti, hogy utaztok valahova?
De most is rajta van a sapi, most alszik. Amúgy nagyon jól van, szerencsére jókedvű, és nem fájlalja már. Reméljük, így is marad, illetve javul!
2004.05.21 19:37
Epertéma: ha terhesség alatt ettél és nem lett tőle gondotok, szerintem most sem lenne. Én megpróbálnám először egy kicsivel, aztán növelném az adagot. És az én elméletem az, hogy ha nem volt rá allergiás, keresztallergénre sem a családban, akkor nem hiszem, hogy gond lesz egyelőre így, tejen keresztül. Manapság sok mindenre mondják, hogy allergizál, lassan semmit nem lehet enni
2004.05.21 22:40
Csak sajna nem bírom, fagyi és eper, ez most nagyon megy.
vagy mondjátok meg ki mikor témázott rajt, és akkor visszaolvasom a régi hozzászólásokat. Igazából az érdekel mi alapján válasszak, drágát nem akarok, és amelikötöknek van, az milyen és bevált?
2004.05.22 08:09
Én már azt hittem, rég megszültél. Mondjuk ha puhul, az jó. Én is jól túlmentem, de nekem nem is puhult, úgyhogy puhították, huhh... Végülis mikorra is vagy/voltál kiírva?
Itthon is ült benne sokat, én az elejétől fogva bekötöttem, így most sincs hiszti az öv miatt. Aztán később kapott pihenőszéket. Másik hordozónk egy holland gyártmány van, vegyes érzelmekkel viseltetek iránta, mert Buckovics fekve nem nagyon szerette (0-5 hónapig ajánlott), de ülve (5-18 hónapig) csípi. Itt http://www.premaxx.com meg tudod nézni, meg valamikor én is raktam fel képet. Tán karácsony után, akkor kaptuk.
És olyan jó esett
Na aztán éjszaka volt minden, hányás, hasmenés, szédülés, világvége, feküdtem a fürdőszoba kövén, akkor döntöttem el, hogy kispapi mégiscsak bírni fogja a szülést, ha ezt kibírta
De később is ettem - mosva - epret, és akkor már kutya bajom nem volt. Az a baj, hogy ha valami kaja vagy ital necces, akkor én már nem eszem vagy iszom meg jóízűen, hanem problémázok meg lelkifurdim van. Nem merek egy pohár bort vagy sört se rendesen meginni, pedig ha Buckót este letettem, akkor már csak reggel 7-8 körül szopizik legközelebb. És így sosem tudom követni a hangulatot (már ha van itt valaki
) 2004.05.22 08:49
2004.05.22 22:06
) esküszik rá hogy jelentős különbség nem lehet ezek között za ülések között, legfeljebb amik "nekem most nem jut eszembe milyen, d emás anyagból vannak", de azok szerinte kb 100 e Ft-ba kerülnek. 2004.05.23 09:41
Kenguru helyett meg majd olyan kendőt szeretnék, az olyan barátságos darabnak láccik.
Nekem már sose lesz gyerekem, csak jelek meg jóslatok?
2004.05.23 09:59
Úgyhogy hajrá!
Remélem, ez átmeneti csak...
Ma szép narisárga volt a kaki is tőle
2004.05.23 10:23
Igaz, a doki bácsi kezébe akadt az egyik magzatvízvizsgálatnál, nem magától távozott. Úgyhogy most már lesz gyereked rövidesen
2004.05.23 10:56
2004.05.23 16:57
És nem csak egyszer, szépen gyakorolja is a dolgot! És gügyög is, olyan aranyosan, hogy meg kell zabálni
A macskát különösen figyelgeti, majd kiesik az etetőszékéből, és olyankor mindig mondom neki, hogy ő a Béla cica. Namost olyan elszántan ismételgeti, hogy Bbbbb, hogy én tudatosnak gondolom. Lehet ez, lányok? Csak úgy nem mondja, kizárólag akkor, ha meglátja a macskát.
), az igazán senkinek sem jó. Olyan, mint a 2in1 samponban, se samponnak, se balzsamnak nem igazán jó. 2004.05.23 18:10
Úgyhogy szerintem megéri kivárni, végülis Reginek 8 hónapos korától van a mostani, és lassan 3 és fél éves lesz, mire lecseréljük.
És olyan kis vidám a színeivel
Pedig úgy szerettem. 2004.05.23 19:25
Mihelyt beültünk a kocsiba, Marcus abbahagyta a nyöszögést, de a biztonság kedvéért a kompon megetettem. Meg is ette, mire átértünk
És aludt volna aztán egész reggelig, ha nem hurcolgatjuk fel - így aztán volt vagy fél 10, mire bealudt és aludt reggel 7-ig. Vagyis hagyott minket addig aludni, ritka alkalom
Nem hallás lehet a fülgyuszitól, nekem is volt. Dávidnak meg tudom, hogy nem ürült jól a füle, neki aztán beültettek kanült és azzal megjavult. Ha átmeneti és most vetted csak észre és nem állandó lesz, nem kell aggódni
Aztán meg az apai nagyapa és apája elvitték sétálni. Persze nyűgi volt, mert mivel 7-kor evett, 10-kor kellett volna, amikor meg már kezdődött a mise. Így rohanós etetés volt előtte, mert persze 3/4 9-kor bealudt egy 3/4 órácskára. 2004.05.23 19:53
Holnap most már tutira vasalok. Köszi a linket! Közben találtam még cikket gluténról, a Baba magazin egyértelműen azt írja, hogy ne adjuk 6 hós kortól, inkább később, a Kismama szerint semmit sem lehet nyerni vele, ha később adjuk, úgyhogy mehet 6 hótól. Ezek a szakemberek, a földbe süllyednék a helyükben, hát legalább hasonlót állítanának! Asszem valami pehellyel megpróbáljuk azért óvatosan. Ma különben kapott Miksa brokkolis pulykát, és nagyon bejött neki. Brokkolit most kapott először. Tényleg, te adtál már valamit Marcus kezébe rágcsálni? Vagy valami darabosabb kaját, nem csak teljesen pépeset?
Bár nem akarlak ijesztgetni, véletlenül se
2004.05.23 20:44
De lehet hogy akkor is elanám, mert olcsóbban kapok egy 18-36-os ülést.
2004.05.24 09:28
2004.05.24 12:33
2004.05.24 12:40
2004.05.24 12:46
Hoyg megnyugtassalak még mindgí nem nőtte ki, szóval szerintem jobb ha hosszú távon erre rendezkedtek be, ameliyk gyerek ilyne az sokáig ilyen. majd akkor növik ki, ha eljön az a korzsak hogy magamra csukom az ajtót sé hagyj békén. Mi is zat hittük majd ha ül, majd ha mászik, majd ha jár, most épp a majd ha beszél a sláger, de nem, a hsizti marad! 2004.05.24 12:49
2004.05.24 19:20
Mindenkinek köszi a Miksadicséreteket, dagad a májam, no
Főleg, hogy ma kihúzta önállóan élete első fiókját is. Jó bazi nagy, nem is tudom, hogy csinálta. Ölben ülve az íróasztalfiókot már rángatta máskor is, de az sokkal könnyebb. Jó, jó tudom, ennek később nem fogok annyira örülni.
A légzsákkal igazad van, nálunk is úgy van, hogy az én kocsimon ki lehet kapcsolni, az emberén meg nem.
Hason lenni Miksa is utált annak idején, de mi programszerűen minden nap szépen hasra tettük néhány percre, aztán valahogy megszokta, és amikor erősebb lett, akkor már használta is a pozíciót. Ja, és mostanában napközben belealszik a szopiba, de ha leteszem azonnal nyüszít, hát ez eddig nem volt divat.
Kriszta, Manó, ti nem jöttök Ildiékkel egyidőben ki? Meg persze a többiek is, őket csak azért emeltem ki, mert még nem si taliztunk!
)... 2004.05.25 10:04
2004.05.25 11:42
Tényleg nem tudom mi az oka, de egy biztos, nálunk sosem volt szájfertőzése Emmának, pedig abszolút nem figyletem ilyna dolgokra. Pl nálunk kicsi korától széttéphetta az újságot, a telefonom már nálunk is kuka
, bedöglött, a kutyámmal nyalják, falják egymást, pediga kutya ugya za utcán sétál, bár sima vízzel le szoktam mosni ha fekjövünk. De simán megnyalja Emmát, sőt volt hogy együtt ettek, mert mire észrevettük már Emma adott a kajcsijából Borinak és aztán folytatat jóízűen ő, és nekem se időm se nergiám 2 percenként mosni a kezét, ahányszor hozzányúl. Az utcán is esik-el, fogdossa a földet, kavicsokat, füvet szed, a homokozóba 10 hónapos kora óta lejárunk, merts zereti. ha hazjövünk akkor mos kezet. Úgyhoyg szerintem ezen kár izgulni, úgyse tudod megakadályozni hogy felfedezze a világot. Ja, és nálunka játzsócsoportban ugye az is elkerülhetetlen hogy egymás után vegyék szájukba a játékokat. De még ott sem sikerült szájpenészt ttalálnunk
Sőt, 1 éves koráig forraltam nekia vizet.
De ő olyna baba volt hogy ha nem volt ölben folymataosna sírt. iszonyat volt. Egyébként baja nem lett, csak nehezen nyugodott meg, jutalomként ez után akkor is srít aznap amikopr ölbe vettük. Én egyébként vele együtt bőgtem, szóval amikro a férjem hazajöttegy bömbölő gyereket és egy bömbölő feleséget találta, a,ki azt hajtogatta hogy ez a gyerek tuti nem normális hogy nem úgy működik mint ahogy mondták.
Második gyereknél már tudnám értékelni ezt az időszakot, amikor semmi más baja nincs csak az hogy vegyem fel és akkor alszik. De ezt csak utólag tudom milyne egyszerű is lett volna. 2004.05.25 19:59
Állítólag bizonyos mennyiségű koszt meg kell enniük, na jó, azért némileg ellenőrzötten.
De miért, és mit vesztek és mennyiért, tiszta izgi
De úgyis mindjárt megyünk úszni... 2004.05.25 20:44
Szóval akkor megfogadtam, hogy valami szupi kiskocsit veszek a másodiknak. És hát mivel jön a nyár, és most is elutazunk Pünkösdkor Balcsira, ezért jön a csere. 2 kg-val könnyebb, mint a mostani, meg hát kisebb, viszont nagy bevásárlóhálója van, ami nekem lényeges szempont nagyon! Úgyhogy nyáron ezt a nyaralásokhoz meg kiruccanásokhoz könnyű lesz elpakolni, mert hiába egy hodály a kocsink, csak helyet foglal a mostani
Főleg, hogy ma kiderült, hogy egy barátnőm terhes a második babóval
Szóval most már két barinőm is babás
2004.05.25 21:27

Reggel még semmi baja nem volt, délelőtt már lázasnak tűnt, de nem mértem, mert megetettem és mentünk sétálni. Délelőtt elvoltunk vérvételen nekem, meg fagyitejért a lánynál, ahonnan kaptuk. Remélem, hogy nem fertőztük meg őket
Meg ahogy Tomiékat sem!!!! Séta után mértem, akkor 38 volt, fél 8-kor meg fél kúp után 39.2 levonva
Most ment el nemrég az ügyeletes néni, azt mondta, hogy piros a torka és a mandulája
Valami vírus - de honnan (bár a sógornőm beteg már egy hete és vasárnap ugyebár ő is itt volt, mint keresztanya)? Ez a doki néni azt is mondta, hogy egy hétig nem igazán mehetünk közösségbe, levegőzni is csak akkor, ha már nem lázas... Szóval, meg vagyok áldva. Ráadásul hétvégén családi találkozó van Borsod megyében, Tállyán. 2004.05.25 21:52
Milyne véna lány, ugye?
Szóval énakkor már nem forraltam a babavizet. De itthona csapvizet azt igen. Egfyébként a barátnőmék vettek szentkirályi szénsavmentes ásványvizet és arra az van írva hogy már újszülöttnek sem kell forralni.
Viszont egy jó 10-el drágább is annál. Szóval szerintem jó kocsi, de a chicco sem rossz. És a chicco talán még könnyebb valamennyivel, 4,5 kg. 

De hozzátetthogy szerinte nem nyalt be szilánkot mert érzi azt hogy az nem kaja. Cska mi van ha rá volt tapasva valami apró? ma délután történt, eddig semmit nem evttem észre, de gondolom csak holnap megy át rajta. Nem bocsájtom meg magamnak ha valami történik vele az én hibámból
Eddig minden üveg törésnél először őt helyeztem biztonságba, így sose volt gond, d emost ugye Emmával törődtem,ami érthető is, de akkor is bánt. 2004.05.26 08:40
Mi nem veszünk másikat, mert ide a szigetre pont ez a batár Bergon a jó. Pont az előző napsütéskor nyáriasítottam, vagyis alakítottam át sportkocsivá. Ha megyünk valahová, akkor úgyis vagy az ember vonul Miksával büszkén a karjában, vagy a baby bag-ban üldögél, vagy az autóshordozó (mondjuk vásárláskor) Szóval nekünk sajnos nem kell másik kocsi
2004.05.26 09:47
Á, nem, szóval tényleg olyan régi vágyam volt egy ilyen kocsi, és olyan jó, hogy megnyugtatott Manó is
Vagyis csak Máténak...
Emiatt nyügi már napok óta éjjel-nappal...Itt volt a védőnéni, mondta, hogy már ebédre mehet a főzi meg cici, este meg szintén főzi meg tápi.
Úgyhogy holnap megy oviba. 2004.05.26 09:53
2004.05.26 12:11
És ha még nem lesz közben egy lázmentes nap, akkor akkor sem. Valószínűleg a hétvége is ugrott
).
Nálunk a felső indult be megint, de nem az elsők, hanem a másodikak
Érdekes
2004.05.26 12:12
Este fogom, kimosom, sterilizálom, és akkor ihat újra belőle. A teás üvegét már én sem sterilizálom, illetve 2 hetent ekb, mert azérta játzsóban csak fogdossák mások is, meg a van hogy be is kapják.
2004.05.26 13:38
Nem tudom, hogy ő melyik Elli
De a konyha olyan volt, mint tájkép csata után
Na meg kiderült, hogy Regi a tányéralátétet nem tudta rendesen feltenni az asztalra, ezért fokozatosan tolta arrébb a hordozót (persze nem direkt), és így esett le. És még jó, hogy be volt kötve Máté, nem is gondolok bele, hogy mi lett volna, ha nincs
2004.05.26 20:06
Borzalmas lehetett, engem is levert volna a víz az hétszentség. Nagy szerencsétek volt, hogy be volt kötve Máté, látod, milyen jó szokás! Én is mindig ragaszkodom hozzá. Szerencse, hogy végülis nem lett semmi baj!
Kutyussal minden ok? Szerintem simán megússzátok!
2004.05.26 20:41
Annyi baj van ezekkel az állatokkal. Aztán ehet hogy csal sok uborkát evett, bár mindgí sokat szokott. Étvágy abezzeg van, most répát adtzam neki hátha megfogja a hasát, de ahányszor arra megyek uizik az uborkájáért
Azért ha holnapra nem múlik akkor elviszem állatorvoshoz. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|