hogy vagytok? Istenem, már 4 hónaposak az ikrek! Őrülten szalad az idő!
Pancsi,
köszönjük a dícséretet
Piroska,
örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok! Didrinek biztosan fenekestül felfordult a kicsi élete, de pozitív értelemben. Tele lehet új élménnyel, sok új impulzussal. Már előre mosolygok rajta, hogy pár hét múlva ugyanez az élmény vár ránk is. Gondolom Ábi majd hasonlóképp fog serénykedni Huni körül.
Booo,
ez nagyon jó érzés, én is imádtam! Alig vártam a következő alkalmat, hogy láthassuk az új kis családtagunkat. Főként, hogy mindig ott volt a kisfiam is és ott integetett a monitornak, hogy Szia Huni!
Csibic,
hát hallod közel vagyunk hozzá, hogy egy jó kis melegfront hatására egy szobába kerüljünk
Persze szeretném, ha végig bent maradna és akkor születne csak meg, amikor eljött az ideje, de ha már most jön, akkor sincs baj.
Szerdán megyünk az utolsó kötelező ultrahangra. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora súlyt állapítanak meg Huninál.
Amikor megkaptam a Felicitas csomagot, örültem neki, mert olyan új volt minden és mindennek örültem, ami a kisfiamnak vagy nekem szólt, mint ifjú anyukának. Nem emlékszem, hogy lett volna benne olyan dolog, ami nélkül ne lettünk volna meg ( pár minta pelus, minta Sudocrem, egy-két Johnson tusfürdő, újságok..) Inkább azért esett jól a csomag, mert simogatta az újdonsült anyuka lelkemet.

Ádi [/img]
[/url