A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát Vali! Ez szép...

Énis árulom az autóm! 1600000 az irányár. Citroen c3. Ha valaki tud vevőt szóljon. Garantáltan jó állapotban Az enyém volt. :lol: :lol: 2003-as.Friss vizsgás.

Kép
gyorgyi33

Na, jó - Györgyi és Jázmin kedvéért a hétfőt is meg tudom oldani. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

:oops: sajnos nálunk 12-től 15-16-ig van az alvás. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Találkában mi is benne vagyunk! A délutáni alvás nekünk megoldható a babakocsiban is, így mi kb már 2re kint tudunk lenni és ott tudunk lenni 7ig! Vagy akár 1re is, és akkor ott kap ebédet Léna. És nekünk asszem mindegyik nap jó a jövő héten!

És mi is szeretnénk használt autót venni, szintén hitelre, ezért kereskedőtől. Tegnap végignéztük a hasznaltauto.hu-t, és 1milka körül nem túl régit találtunk Nissan Almera-t, Toyota Corolla-t meg Ford Mondeot. Ezek mind elég nagyok, és a párom szerint jók is. Nem akar franciát, nem tudom miért, de ő ért hozzá. Egyelőre itt tartunk.

Még mindig tündéri az összes baba!

Emano! Tényleg ne hagyd magad, mi az, hogy 6 kilonak kéne lennie??? Ilyen hülyeséget még az én védőnőm se mondott, pedig azért ő is hordott össze sokmindent.

Tünde! Én írtam az eladó babakocsit, nem Eni! :wink:

Vali! ez elég döbbenet, amit írsz a rendőrségről! Kitartást!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Veronikusz! És utána még kijönnétek?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

16.30-17-re tudnánk kiérni kb. Ha az jó? :roll: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
te hol vagy? eltüntél! :?

na megyek vissza gályázni! (takarítani :x )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Még csak a 406-ig tudtalak visszaolvasni titeket, ezért ha már nem aktuális a válasz bocsi, majd még jövök, de most csak ennyi fért bele a pihenésbe, megyek főzni! Ma keményítőnap van! fúj!

Vali,
Gyere és mond ha gond van, és akkor mi megnyugtatunk! És küldünk egy kis pozítiv energiát. Van már valami pozítiv fejlemény???
De édes, Ákos, hogy így szereti Öcsikét. :wink:

Barbi,
Köszike a dícséretet!
Tegnap voltunk úszni, és láttuk a dvd-teket :lol: , nagyon édesek vagytok rajta! Kár hogy mi lemaradtunk. Majd karácsonykor!
Örülök, hogy jól telt a hétvége.
Elpakoltad a cd-ket? :wink:

Steffi,
Ne törödj Anyóssal! Hogy képzeli??? :twisted: Az ilyeneken csak felidegesítem magam, de hát nem szabad! És TE se tedd Steffi.
Mert tudod „idegeskedni annyit tesz, mint mások hülyesége miatt magunkonbússzút állni!"

Lilluska
Hogy van Hunor?? Remélem mára már még jobb! Elvitte Apósod?

Gabboka,
Voltatok dokinál? Hm??? :wink:

Manóka,
Nagyon szépek a gyerköcök! Ez a kendős kép a legédesebb! Hol vettétek ezt a kendőt???
Mikoltnak boldog fél éves szülinapot!

Veronikusz,
Ez tényleg nagyon jó, hogy Szofi ilyen kis stramm nő, hogy otthon kikuráltátok! Örülök, hogy javulgatnak.
Várom a mailt! :wink:

Emano,
Balázsnak boldog 3. hófordulót!
Hú, már Ő is ilyen nagy!

Györgyi,
Én voltam, én hiányoltam a képeket! :oops: :oops:
Nagyon édes!!! Ezek a szemek!!! Na és ez a ruci!!!! :wink:

Cukorfalat,
Aranyos vagy köszi.
Hú, holnap lesz 1 hónapos Péteretek!
Nem tudom holnap tudok e jönni :oops: , ezért most megragadom az alkalmat és boldog hófordulót kívánok!!!

Steffi,
Persze hogy nem baj! Annyira édes!!! Mindig jó látni!

Zsófi,
Jaj TE szegény! Remélem most már jobban vagy TE is! Aranyos vagy köszönöm, Anyukám gyógyulgat!

Eni,

Nagyon édes Benő!
Ezek a képeke a 31nm-en készültek? :roll: Olyan mintha valami hatalmas tér lenne, azért kérdezem.
Lehet azért vizsgálja a papucsot, hogy mi ezen olyan büdi!!
Jajj, már akartam kérdezni többször, hogy TE hol szoktál kendőt venni magadnak és Benőnek??

Valentina,
Boldog névnapot!

Masni,
De jó, hogy itt vagy!
Képek???

Puszika

Szép napot!

ancsaboszi

Ancsa!
továbbra sem felejtettelek el, de most takarítok míg Kata nincs itthon. (rögtön indulnunk is kell érte)
Csak nem a 4 naposat csinálod??? nekem csak az elején működött ... :oops: :cry: de az első 5 kiló ezzel ment le (1,5-5 hét alatt) sok sikert! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Huh Veronikusz, ekkorát alszanak a csajok??????? És mikor fekteted őket ekkora délutáni alvással? Én is megyek gályázni :lol: A lakás nagyjából rendbe, de Szandi szobájában kaotikus állapot uralkodik

Nekem az 5 körül már késő. :cry: :cry: .......
Zsofi: a játszóházért fizetni kell sajnos, így 1-7 ig húzós lenne........

Heni

Kép

Kép
cancan

vali!
te szegény! hát ez tényleg hihetetlen, hogy egy szoptatós kismamának ennyi godnja van... remélem a tejállományod nem sínyli meg és szegény ádám baba sem érzi a feszkót. de hülye vagyok biztos érzi, kérdés hogy veszi az akadályt?! tényleg köcsögök a rendőrök bocsánat és tisztelet a kivételnek én még ilyet nem is hallottam! van rendőr ismerösünk én is utánakérdezek a dolgoknak!

autót mi is áruljuk, renault mégane kombi 1.2000.000,de alkuképesek vagyunk...

ancsa!
a másik e-mailig még nem jutottam, de ami késik nem múlik! jól vagy? lara bőre? anyud??

igazából azért is jötem,hogy közzétegyem ezt:

Az alvászavarok homeopátiás szereit a gyermek korától függően kell megválasztani. Az újszülöttkortól az iskoláskorig a gyermek alvászavarainak hátterében szerepelhet az anya szorongása, a gyermek félelmei, az összekeveredett napirend, a fogzás, stb..

Arsenicum album 15 CH (napi 1x5 golyócska + alkati kezelés) - Fél az elalvástól, ezért alvási rituálékat alakít ki: gondos, aprólékos gyermek, aki a rend és a szüntelen pakolás, rendrakás rabja. Nagyon szorong, az egészsége miatt aggódik, a magányosságtól, a sötétségtől fél. Néha nyugtalan, izgatott, máskor fáradt és levert.

Borax 15 CH (napi 1-2x5 golyócska, 17 órakor és lefekvés előtt) - Ideges, labilis, nyugtalan gyermek, az álmossága a lefekvést követően elmúlik ezért felkel az ágyból. Éjjel hirtelen ébredéskor kapaszkodik az ágyba, a felnőttek ruhájába, attól fél, hogy leesik, mikor lefektetik.

Coffea tosta 15 CH (napi 1-2x5 golyócska) - A gyermek nyugtalanul alszik, hirtelen felriad, apró zajokra nagyon érzékeny. Oka a napközben átélt túl sok jó élmény.

Chamomilla vulgaris 15 CH (napi 1-2x5 golyócska, 17 órakor és lefekvés előtt) - A gyermek billegeti ide-oda a fejét, és ringatja magát. Sokszor szeszélyes, elviselhetetlen, dühös, izgatott. Amikor fogzik, az egyébként nyugodt csecsemő nyugtalan lesz estére (21 óra után), nem tud elaludni, minden irányba mozgatja a fejét, nyugtalan az alvása, éjszakai félelmek és sikolyok szakítják félbe az alvását. Ahogy kézbe vesszük és ringatjuk, lecsillapodik.

Hyosciamus niger 15 CH (napi 1-2x5 golyócska, 17 órakor és lefekvés előtt) - Félénk, féltékeny, gyanakvó, érzelmileg bizonytalan gyermek, aki nagyon nyugtalanul alszik, álmában beszél, nevet, kiabál. Gyakran előfordul furcsa arcizom-rángása, ún. tic formájában.

Ignatia amara 15 CH (napi 1-2x5 golyócska) - Ha a mama szorong, rosszkedvű, bizonytalan, ez az állapot átragad a csecsemőre, aki emiatt meglehetősen ellentmondásosan viselkedik, sóhajtozik, ásítozik, riadt.

Kalium bromatum 15 CH (napi 1-2x5 golyócska, 17 órakor és lefekvés előtt) - Ezt a gyógyszert rémálmokra, sikollyal járó éjszakai félelmekre, nyöszörgésekre, fogcsikorgatásra ajánljuk. Képtelenség a gyermeket megvígasztalni: nagyon nehéz rémálmából felébreszteni. A holdkórosság gyógyszere is lehet.

Natrum muriaticum 15 CH (napi 1x5 golyócska + alkati kezelés szükséges) - Annak ellenére, hogy a gyermeknek nagy az alvásigénye, elalvási nehézségekkel küzd, mániákus ellenőrzési kényszerrel: megnézi zárva van-e az ajtó, le van-e kapcsolva a villany, van-e valaki az ágy alatt. Fél a tolvajoktól, a sötétségtől.

Nux vomica 15 CH (napi 1-2x5 golyócska 17 órakor és lefekévs előtt) - Türelmetlen, értetlen, hirtelen haragú, dühös gyermek. Felébred és élénk hajnal 3-4 óra körül, majd 6 óra felé elalszik és reggel fáradtan ébred. Szüksége van napközben az étkezések után rövid alvásra.

Stramonium 15 CH (napi 1-2x5 golyócska 17 órakor és lefekévs előtt) - A csecsemő és a gyermek is csak lámpafénynél tud elaludni, nagyon fél a sötétben, nem akar egyedül lenni.

bízom benne, hogy tudtam vele egy kicsit segíteni.

ja nekünk mindegy a tali helye, mert drága masni szállít minket :lol: , az időpont annyira nem, mert 5után martin már kezd k.o lenni, de úgy tudom máté is. de az 1óra körüli az szerintem jó. ha nagyon gáz van martin is alszik a babakocsiban, nagy sírások árán... ja és tudjátok én még szoptatok :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
TALI NAGYON NAGY ÖTLET! Szeretnék menni, olyan jó lenne mindannyiótokkal, értitek.
Pár gyakorlati kérdés, amit lehet, hogy már Heni leírt(ál) korábban. Pl van elvonulós szoba babamamáknak? Pelenkázni, szopizni, mittomén. Ugye "csak" felnőtteknek-magunknak kell fizetni? Erősen gondolkozom. Gyalog messze van nekünk, viszont tömegközlekedéstől herótom van, még anno terhesen se nagyon. Babával meg max a combino-ra, meg alacsonypadlós buszokra. Itt jegyzem meg, hogy minden elismerésem azoké a mamáké, akik gond nélkül pakolják fel az összes motyót bármilyen bkv eszközre.

Emano, először is, tényleg ordító hülyeséget mondanak, szegény te... :? Utánanéztem, énBenőm 11 hetesen volt 5600 g, és az ő súlygyarapodása hihetetlen méreteket öltött, én már-már attól tartottam, hogy ez kóros irányba halad (de nem :wink: ). Na, ha ezzel összevetem :wink: Balázs méreteit, akkor azt mondom, jobb mint tökéletes. :wink: Magadra hallgass... :D

Ancsa, hízelegsz. :oops: :roll: Jólesik ám. Valóban, 31 nm. Próbáltunk ügyesen és okosan berendezkedni. Még be sem költöztünk, amikor én az alaprajzon "tologattam" a bútorokat különböző progikkal. Ue teszem most is. Úgyhogy az utolsó szögig tudjuk, mit kell még venni... Benci kendőjét a dunakeszi kenguruban vettük pár hónapja, én pedig a dunakeszi auchanban (bizsubolt a "bazársoron") veszem a sajátjaimat. :D

Gyuzso, te mindig olyan kedveseket mondasz... :oops:

Vali, őrület, komolyan. A bürokrácia érthetetlen módon működik, csomó, oda nem illő emberrel. A közelmúltban a hajunkat téptük, mert félő volt, hogy minden feltétel megléte ellenére 22es csapdákába esünk, és mégsem költözhetünk. Én meg nem akarok 31 nm-es albiban rekedni. Szóval drukkolok.
vbea

Steffike, annyira nagyon köszi, édes vagy nagyon!!! El is mentem, majd próbálom kitalálni, énBencim miért nem akar alukálni. Bár nem akarom elkiabálni, mostanában azért nappal is alszik kétszer egy órát, ami nekünk szupi előrelépés. Éjszakánként pedig 22-7h körülig kiságyban van, csakhát keleget, sokszor. :roll:

Heni, belépő felnőtteknek, plusz játszóház gyerkőknek per óra? Mennyi is?
vbea

Masni, nem tudtam, hogy azért még külön fizetni kell... Hát, akkor mi mobilisak vagyunk teljesen. És ha az állatkertben lennénk, és csak kicsit mennénk be a játszóházba? Mennyibe kerül a játszóház?

És ha szép idő van, nem akarunk a szabadba menni? Margitsziget, Városliget, stb? Ott addig maradunk, amíg akarunk, nincs díj, játékokat tudunk vinni, mindenki jön, amikor tud, és marad amíg tud, pokrócok, piknik? Hmm???

De persze én megyek az Állatkertbe is szívesen, csak tényleg minden gyerkőc máskor alszik.

A lényeg még egyszer: mi 1-2 körültől 7ig ráérünk.

Ja, és még én is szoptatok... :wink:

Ancsa! Alakulok, de csak lassan, és délelőtt megint hőemelkedése volt Lénának! Remélem nem esik vissza!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Én már próbáltam a Városligetben a szoptatást, két bokor, Gabbó, meg a férjem közt... :wink: Ennyi nő egy rakáson, akár a Hősök terén is megoldjuk. :lol:
vbea

Veronukisz

Persze hogy jó. :lol:

Nekem jó a Városliget is, persze ha hétfőn van. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Egyetértek Zsófival és a piknikötlettel, talán rugalmasabb, figyelembe véve, hogy a játszóház 1000 ft óránként. Nyilván nem mindenki érne rá ugyanabban az időpontban... én fesztelenebb lennék, ha nem az órát kéne nézegetni. De a többség döntsön.
vbea

nekem tök mindegy csak legyen tali! de a városligetben ott az a tök jó kis játszótér ugye??? martin szeret hintázni :lol: és én is... :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na akkor Városliget játszótér hétfő három?? Illetve parkoló aztán játszótér. Mi mindig ott hintázunk Jázminnal, ő is imádja. Kicsiknek hinta, nagybbaknak meg egy csomó játék, ami nekik való.

Ja Steffi te nem férsz be abba a hintába, de azért remélem jöttök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Nekünk jó a hétfő 3, de ez melyik játszótér? Mert amelyiket én ismerem, azon szerintem nincs babahinta. Ez ott van egészen az Ajtósi-Dózsa György sarokban. Hol van másik? Ez egyébként nagyon szuper, csak babahinta nincs. De ha a parkolóban találkozunk, akkor majd odavezettek!

Léna lázasan ébredt a délelőtti alvásából, 8,5 volt popsiban. :cry: Adtam neki nurophent, egy csepp se ment mellé, olyan ügyesen bevette. Nem szeretek ilyen dolognak örülni, de azért most örülök...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

zsofi!
38.5?? atya gatya!!!! mi lehet?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
nemtom, beszéltem a dokival, aszonta, ha holnap is lázas, vigyem be..
semmi más tünet, talán kicsit taknyos, de nem gáz, és kicsit köhög, de az még annyira sem feltünő...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

A parkoló az a Felvonulási tér?
vbea

Sziasztok, ez melyik hetfo lenne, most? Akkor mi nem vagyunk itthon :(
De legfeljebb legkozelebb. A ligetet, vagy szigetet partolom en is, a jatszohazba amugy meg allatkerti belepo is kell? Vagy az mar nem? Mindenesetre rugalmasabbak tudunk kint lenni, es Veronikusz, meg a delutani alvok is tudnak jonnni, mi kb 3/tol tudunk.

Zsofi, akkor toled kerdezem a babakocsit :)
Ja, es az auto egesz jol hangzik. Majd mi is megnezzuk oket.

mtunde

Ha az állatkertbe megyünk ott ugyanúgy ki kell fizetni a felnőttjegyet. És nincs hol piknikelni.
A játszóházat én azért díjazom, mert komfortos, úgy emlékszem van pelenkázó-szoptató helység, lehet bébikaját melegíteni. Nincs dög meleg, játékok.... Ha nem is több órára de 1-1,5-re talán ki lehet bírni. Persze nem akarok senki pénztárcájában túrkálni...... 1/2 éves kortól kell fizetni , szülőnek nem kell. Amikro mi voltunk 2 gyerekkel, kérdeztük a kicsinek is kell? Mire a nő? Hát, ha nincs fél éves nem kell. Férjem kapásból rávágta, hogy nincs. :oops: Na, nem vagyunk mi ilyenek, de ha Beniről nem tudják megállapítani hogy elmúlt-e féléves, akkor megérdemlik. Szóval én a játszóházra szavazok, utána még lehet ligetezni is. Nem tudom mennyibe kerül mert nem én fizettem és volt állatkerti belépőnk és úgy csak fele annyi.

Heni

Kép

Kép
cancan

Nekünk is jó a hétfő délután. Kocsizunk, pokrócozunk, szopizunk bárhol :)

Rendőrség, nekem kb. 4 éve volt dolgom velük, lerúgták az összes visszapillantómat, már akkor is 100 pénz volt oldalanként. Nincs infláció?? :)
Amikor beléptem az épületbe és köszöntem rendesen a portaszolgálatosnak, az csak annyit mondott "Oda, csücs." És mutatott a padokra.. Kicsit kiakadtam, hogy nem emlékeztem a közös libafelvigyázásunkra, ami ezt a modort magyarázná...

Lénusnak jobbulást! Te jobban vagy, Zsófi!

Vali,
kitartást a levelezgetéshez! A Pampersszel mi volt a gond?

KépKép
Kép
gyuzso

Van olyan lehetőség, csoportos bejelentkezés esetén, hogy 400Ft/óra ha 10en legalább megyünk..... Szerintem érdemes lenne közvéleménykutatást tartani és akkor esetleg odaszólni, mert így megéri. Még ha esetleg nem is elnnénk 10es, de össezdobnánk. Bár amelyik baba nincs fél éves, annak nem kell fizetni. Csak egy ötlet volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

Tudja valaki mondjuk, hogy milyen idő várható? Mert ha esik, vagy 40 fok lesz akkor a piknikezés nem a legkellemesebb.......
Akkor most hétfőben gondolkodunk?

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde! Nem tudom, mennyiért adják, de majd megkérdem őket.

Heni! A met.hu szerint hétfőn max 27 fok és változékony idő (felhőcske+napocska). De ez addig még ezerszer megváltozhat...

Csinálhatjuk azt is, hogy bemegyünk az állatkertbe, megnézzük az állatokat, aztán kis játszóház, aztán piknik a városligetben, és mindenki csatlakozik, amikor tud.
De én tényleg mindenben benne vagyok!:)

A nurophen lejjebb vitte Léna lázát, úgyhogy lemegyünk kicsit sétálni, különben mindketten megőrülünk.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, állatkertbe NEM érdemes most menni, szept. végéig átépítés van, fele állatot sem láttuk kb. 2 hete. :evil:
Én is arra szavazok kb. 1 óra játszóház ( a kis mászókások is ki tudják élni magukat, meg akinek etetnie kell annak is komfortosabb ) és utána még lehet sétálni is a ligetbe. A játszótereket én nem szeretem , ott mindig annyian vannak még hétköznap is. Ha meg homokba ültetjük - na, tiszta retek lesz, van ott csap? De séta és piknik jöhet!

Heni

Kép

Kép
cancan

A játszótértnél van csap szerintem, meg minden. Nekem is mindegg hová megyünk, de ha viszünk pokrócot akkor tudnak mászkálni a fűben is. Szerintem többern inkább erre szavaznak.

Zsófi

Ez a tónál van, az állatkerttel szemben.

Kép
gyorgyi33

Jaj jobbulást szegénynek. Nem jön fogacska?

Kép
gyorgyi33

jobbulást Lénának! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Sajna nekem már nem jó a tali, de majd egyszercsak... Max. szabit fogok kivenni, hogy már végre összejöjjön. De a most hétfő az nem jó. :( Egyébként mi meg dél-1/21-től alszunk du. 2-3-ig. Az állatkert most tényleg nem valami látványos egyébként. Mi július közepén voltunk. És a játszóház hol van, mert azt nem láttuk?

Most nem jövök kb. 3 napig, mert Hajdúszoboszlóra megyünk. Bár most telefonált a férjem, hogy egy kollégája hátulról belement az autóba. Bár azt mondja, nem nagy a baj, de azért mégis nemár.

Na, csak hatóságokkal ne kezdjen az ember. Ez borzasztó.

Lénának jobbulást, remélhetőleg nincs komoly baj, ugye?

Veronikusz! Szofi hogy van? Eszik?
Lilluska! Hunor?

Heni! Beni szemei még mindig... És jó huncut lehet...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szia Kriszta!
Nagyon jó pihenést nektek!! :D
Szofi étvágya a régi, csak még csúnya a szája és vérzik is sokszor. De már 2 napja nem lázas.

ja! valaki kérdezte, hogy ha 12-től 3-4-ig alszanak akkor mikor van az esti fekvés. :D Este 9-kor :D vacsi-fürdés apucival ha itton van-tejecske-kis bohóckodás-meseolvasás-alvás (ezt kb 7-kor kezdjük)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Látom találkozó szervezés folyik. A következőn mi is szívesen részt vennénk, de ez most még korai. De addig is majd kérünk fotókat és gyönyörködünk.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Hófehérke!
Na de mi is kérünk fotókat!

Veronikusz!
Köszi, és örülök, hogy Szofi jobban van.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

A nurophen lejjebb vitte Léna lázát elég gyorsan, úgyhogy elmentünk egy kicsit a Ligetbe. A játszótér szerintem baromi jó, van rengeteg gyönyörű fű, most volt frissen nyírva, van csap is, meg minden, mi szem-szájnak ingere. Ha most nem érdemes állatokat nézni, én lehet, hogy nem fizetném ki az állatkerti belépőt a játszóház kedvéért, de ha erre esik a döntés, akkor persze igen.

Aztán gyorsan hazamenekültünk, mert nagyon dörgött. Mire hazaértünk, Léna már megint forró volt, de nem mértem meg, mert úgyis csak 6 óránként lehet Nurophent adni. Most alszik...

Holnap irány a doki, remélem semmi komoly.

Györgyi, most jött ki a 4. foga, de az nem okozhat ilyen magas lázat szerintem. Azon a játszótéren még nem voltam.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jaj szegény Léna! Remélem semmi komoly!!!!! Gyógypuszi hada neki! Zsófi , a játszóházba állatkerti belépő nélkül is be lehet menni. Ha az állatkertből mész akkor 500 Ft/óra, ha kintről akkor 1000. De nagyon jó. nagyoknak is , kicsiknek is.

Itt is dörgött-villámlott, el is ment többször az áram. Itt volt a fodrászcsaj is, úgyhogy megszépültem..... És míg a festék hatott a hajamon dumáltunk , mondtam neki, hoyg babysitterkeresésben vagyok. És azt mondta, Ő elvállalná szívesen. Fiatal, 23 éves, de a nővérének van két ksi aprósága, imádja a gyerekeket. Hát, nem tudom...... Olyan nehéz!!!!!!

Veronikusz: Ti hogy álltok pótnagyszülők téren? De jó, hogy Szofi jobban van, szegénykém biztos fájhat még a szája. Nem is kaptatok rá semmilyen ecsetelőt??????? Valami aloe-verás löttyi szerintem jót tenne, csak ugye nem tud még öblíteni.....

Kriszta, kár hogy nem tudsz jönni..... És igen, ezekekl a csibész szemekkel néz rám állandóan, még akkor is, amikor épp haragudni próbálok rá :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Bocsi, hogy megzavarom a találkozós témát...
Siposos anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan tudnék szerezni a Sipos dokiról egy képet? Dorcsi babakönyvébe szeretném beragasztani.

Üdv.: Tikó (Veronika)

Kép
tikó

Vagy ez hülyeség?

Kép
tikó

Heni, ja így már oké, azt hittem, csak az állatkerten keresztül lehet bemenni. Mi tényleg mindenben benne vagyunk, csak gyógyuljon meg addigra Léna.

Mit csináljak, most ébredt, tűz forró, nem mértem meg, de biztos több, mint délután volt. De 1 körül kapott nurophent, szóval még várnom kell egy ideig. Addig nincs semmi megoldás? És most még a kakilással is kűzd szegény... Olyan rossz látni... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tikó! Dehogy hülyeség, de én nem tudok segíteni. Nincs fent a wiw-en? Ti nem jöttök a talira?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, hűtőfürdő????????

Kb. 37 fokos vizet engedsz, Léna csüccs bele és szépen lassan hűtöd közben amíg bírja.... Sokkal jobb lesz. Próbálj vele játszani a kádban.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Alkalmazkodom, nekünk mindenhol jó, hiszen úgy is a babakocsiban van Ádám. Mondjuk éppen ezért, ha nem kell fizetni, az jobb lenne, de a lényeg, hogy találkozzunk élőben is.
Ákos lehet, hogy apukámmal bicajtúrára megy, ezért lehet, h nem jön velünk. Ez majd kiderül hétfőn.

Lénának, Szofinak jobbulást!

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

De szerintem kérdezz meg egy dokit ( telefonon) , ha nagyon lázas, tuti adhatsz már neki valamit. Én magas láznál jobban szeretem a kúpot, biztosabban hat. A Panadol pl. nekünk egyik gyereknél sem használt lázra és ráadásul azt hallottam, nem is szabad adni, nem tudom hol be is tiltották valamelyik összetétele miatt.

Heni

Kép

Kép
cancan

tikó!
szerintem titokban kéne lefényképezni a dokit. kórházban nem tudnak segíteni vagy a honlapon nincs kép róla?

zsofi!
atyaég! szerintem is beszélj dokival vagy vidd el és hütőfürdő és lázkúp mindenképp! hátha kakilni is tudna! gyógyulást, drukkolok nektek! étvágya, kedve?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi, a hűtőfürdő az nálunk is bevált annak idején. Javaslom.

Tikó, jó ötlet. Nem jársz a dokinál vizsgálaton? Szerintem megenged egy közös képet... Nekem mind a két fiam ugyanannál a dokinál és szülésznőnél született, s mind a kettőjükkel csináltunk közös képet (két fiú, szülész(nő), én). Nem volt gond, amikor megkértem őket. Ez kerül a naplókba. :)

Kép
Kép
Kép
v30

9,4 popsiban...

felhívtam a dokit, kúpot mondta, már meg is kapta. aszonta nem kell hűtőfürdő, de lehet, h azért kap.

köszi mindenkinek....

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

9,4??? úristen zsófi! most mi lesz? ez nem normális kicsiknél!! szerintem pakold össze és húzás a dokiba vagy nem tudom. te jó ég! :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?