neked írom az 500. hozzászólásomat
ez mindent elmond,ugyi
?2005.09.04 20:29
És tudjátok mi jutott ott eszembe, hogy szervezhetnénk akár jövő tavasszal oda egy topicos-hétvégét... Na? Látjátok, még ott is rátok gondoltam.
Persze a hüvelykujját hívja segítségül, de én ennek örülök!!! Viszont így megritkultak a szopik, mert eddig, ha nyügi volt cicire tettem, így volt, hogy akár óránként is szopizott, most viszont ha beteszem az ágyba elalszik ... sőt volt hogy próbáltam inkább szoptatni, de kifejezetten visszautasította... szóval mostmár ő se nagyon eszik sűrűbben 3,5-4 óránál. Viszont most nem nagyon hízogat valami fényesen, persze próbálok ezzel nem törődni (hm pár napja én nyugtatgattam Manót pont emiatt), mert pisi kaki van rendesen, és az éber óráiban folyamatosan vigyorog, gagyarászik, kurjongat, jár keze-lába... szóval bizos jó így ahogy van...
. Különben is, pont azt számolgattam, hogy akkor is duplázna fél éves korára ha heti 8-10 dekákat hízna, ha meg hízna átlagban heti 20-at, akkor féléves korára több mint nyolc és fél kiló lenne, és ez a mi családunkban lehetetlen, Petra még 1 évesen se volt ennyi
(na meg én se, meg papi is kb. 9
) Szóval látjátok: ennyit erről, hogy nem foglalkoztat a dolog

2005.09.04 21:09
holnapra megkeresem neked a központi ügyelet telefonszámát, erre esküszik 2 barátnőm is...telefonban is nagyon segítőkészek, szóval oda megéri telefonálni (megsgom, hogy nekünk is ügyesen segítettek)
2005.09.04 21:13
2005.09.04 21:41
2005.09.05 07:37
), ugyhogy biztos el is felejtettek, hogy oda jartam... bar oteve meg meghivtak... szoval az ugy volt, hogy baratnem atkuldte az e-mailt, amit szetkuldtek: a cimzett rovatban ott van egy csomo fazon e-mail cime, aztan a level vegen felsorolnak negy embert, hogy ezek nem kaptak meg ezt a levelet, ugyhogy szoljon nekik, aki tud. Hat, en sem a cimzettek kozott, sem a level vegen felsoroltak kozott nem szerepelek
de majd irok nekik, hogy miaszarvan2005.09.05 07:56
mert "reggel" fél6-kor már kelt... mondjuk párom éjszakázott egyet (ő fél6-kor feküdt
), mert egy anyaggal kész kellett lennie, szóval lehet, hogy a mocorgása ébresztette a lyányt... no mindegy, szerencsére szopi után visszaaludt, és csak 8-kor kezdett el énekelni

2005.09.05 08:06
És valszín ide is kevesebbet fogok jönni, de azért igyekszem persze, suli úgyis csak 2x lesz egy héten. +3 másik nap, amire nem járok be.
2005.09.05 08:29
2005.09.05 08:36
. en tutira oregnek erzem mar magam ahhoz, h ismet az egyetem padjait koptassam
2005.09.05 08:48
(most sírók, meg szégyellem magam) 2005.09.05 08:49
2005.09.05 08:59
várunk 2005.09.05 09:02
... megmaradt a terhességi amnéziám... tudom, tudom, jegyzetelni kellett volna
(na jó, szerintem is, csak nem akarok itt felvágni)
Valamint szupi jó a levegő, hisz a háttérben ott az erdő!
A házakban 4 család fér el (pontosabban 8 felnőtt, de kiságyat adnak ingyen, most Doni abban aludt Petra meg köztünk), és 3 éjszakára 66ezer péz volt az egész ház, úgyhogy szerintem nem olyan vészes az összeg...
Szóval egyre jobb a kiskrapek alvókája, emlékezhettek pár hete még itt rinyáltam, hogy 2 óránként ébred éjszaka...
Elevenes játszóház esetleg csütörtökön??? Gazdagrét környékén lakók? Zsanci? Zsebi? Vagy bárki más??? 

2005.09.05 09:07

megyek és beszerzem. Páromat most már tényleg elzavarom egy homeopátiás rendelésre, mert szerintem egy megelőző kúrára is nagy szüksége lenne, nagyon megszenvedi a parlagfűszezont
2005.09.05 09:15
A hentesnek sem borítékolok, hogy simogassa meg a fejem a husik felett.
Egyáltalán mit "kell" elvárni egy dokitól? Ismerje fel a bajt, lásson el, azt jóvan. Tudom, hogy ezzel vitát szítok, de így gondolom. Miért pont ők a "kivételezettek"? A buszsofőr se visz neki egy fának, ha nem fizetsz, és a tanár sem tanít hülyeséget direkt. Ezek legalább olyan fontos dolgot végeznek, mégsem fordul meg senki fejében, hogy lejattolja őket. Csak mert a dokik "élőben" csinálják? Szóval mert ott azonnal látszik az eredmény? Nem értem. Hagyom. 2005.09.05 09:22
2005.09.05 09:27
2005.09.05 09:48

2005.09.05 09:53
Te mit tanulol majd?
Vargesztesen mi 2 eve voltunk ceges rendezvenyen, kiraly a hely naggggyon!!

2005.09.05 09:54
Jók a képek is! 2005.09.05 10:04
én nagyon elégedett vagyok!!!!!!!!!!!!!!!bálintnak 2hósan tüdőgyuszija volt mert nem vették észre hogy szamárköhögése van..
ő volt a 3. doki akinél voltunk,felhívtam,aznap este vihettük is a gyereket.megvizsgálta és rögtön utána mondta hogy szamárköhögés gyanús....másnap vérvétel és be is igazolódott
fél év volt mire kigyógyultunk belőle,addig folyamtosan minden hurutos szart elkapott
szal elég sokat mentünk hozzá,öröm nézni ahogy bánik a gyerekkel és egy nagyon nagy szaktudású dokinak tartom.a bökkenő hogy magánba rendel csak a margit körúton budán......és nem megy házhoz,neked kell vinni.mondjuk ez nekem azért nem gond mert itt a halál f@szán senki nem megy házhoz,mindenkinek mindenhova magának kell menni.....szólj ha érdekel
2005.09.05 10:07

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|