A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsófi

Azért ne ijedj meg, csak estére megy fel jobban a láz. A kúp majd hat és a hűtőfürdő is jó szerintem. A barátnőm gyerkőceinek egy csomószor volt ilyen magas láza ilyen picin is és a fürdő mindig bejött, de ő úgy csinálta, hogy fokozatosan hűtötte a viet, míg végül egészen hideg lett. Jobbulást nektek!!!!

Kép
gyorgyi33

Steffi nyugi! 39,4 popsiban az 38.9 "normálisan" . És gyerekeknél nagyon gyakori a magas láz. Zsófi szerintem a kúp mellé fürdesd meg, a közérzete is jobb lesz. Úgy, ahogy Györgyi írta.

Tikó: jó ötlet a fotó. Nekünk is van több is Vida dokibácsival. :lol: Ha nem tudsz sehonnan sem szerezni, szerintem is kérd meg legközelebb ha mész, biztos nem fog elutasítani.

Atyavilág, itt megint ömlik az eső: Még jó, hogy csak kis kör sétára mentünk. Arra viszont muszáj volt, mert már kezdtem itt bent megkattani.

Heni

Kép

Kép
cancan

Szegény Léna!jobbulást!
hol ömlik az eső??nálunk olyan meleg van :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

ez komolyan normális? na jól van akkor megjegyeztem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni!

hát nem is tudom mit írjak. Voltaképp volnának pótnagyszülők, de semmivel se megyünk többre mint a papámmal és feleségével. Még túl aktívak és mindig van programjuk. Vasárnap ki akartuk vinni őket Szentendrére, de ők még Horvátországban voltak. :? Most vasárnap ők mennek Dobogókőre, mert valami ezotériás előadás lesz ... hát én oda nem tudok menni a két szarossal 1.) nem bírnak a fenekülön ülni 2.)11-kor kezdődik, ők meg déltől alszanak. Hát most mit csináljak. A Nők Lapjás nő meg az ismerősük... tutira nem fogja jól megjelentetni a hírdetésünk. :x Különben nagyon birom őket 8) , csak épp támaszkodni nem tudok rájuk. :oops:

Szofinál ez a betegség kb. olyan lehetett, mint pl. a bárányhimlő. Annál is ha jól tudom akkor nem tudsz mit csinálni a gyerekkel. (de lehet hogy ez rossz hasonlat volt, de akkor bocs. Nekünk még nem volt ilyen kiütésünk.)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szóval a gyereknek kell kidolgoznia az ellenanyagot a gyógyuláshoz. - csak kicsit bénán írtam

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:20-kor.
Vendég

lilluska!
?? :?: miért is?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:20-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tényleg mindenkinek köszi az ötleteket, Léna alszik, elalvás előtt is kapott egy kúpot éjszakára, akkor már csak 8,1 volt popsiban. Kiváncsi vagyok mennyire fogja kiütni a két kúpban lévő nyugtató. Eddig egytől is átaludta a másnapot...

Remélem hétfőre rendbe jön, és tudok menni, de az biztos, hogy játszóházba nem viszem. Egyrészt nem akarom, hogy esetleg ott a játékokról megint összeszedjen valamit, másrészt azt sem szeretném, ha tőle kapna el valaki valamit. Szóval én hétfőn csak a szabadba megyek találkozni, ha egyáltalán.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Bocsánat de most sem tudok nagyon írni, még van egy csomó dolgom, ha lenne erőm még jövök!

Csak azért ugrottam be, hogy szóljak,
hogy ez a találkozó tényleg nagyon jó ötlet!!!!
Csak sajnos nekünk nem jó a hétfő, holnap megyünk Kemencére (és majd csak hét közepe felé jövünk vissza), hátha Anyukám ott jobban gyógyul, és sikerül egy picit híznia (49kg :cry: )

Szóval mindenkinek jó találkozást!
És reméljük majd szeptemberben mi is megyünk!

Sok sok puszi Mindenkinek!

ancsaboszi

Zsófi,

Ez a 38,1 már egész jól hangzik, a 39,4 után! :cry:
Szegénykéim! Gondolom ez az éjszaka azért nagyon kemény lesz! Szorítok!!! és már most küldöm a + energiákat!

Nagyon sok gyógypuszit küldök nektek!
És remélem holnap már nem lesz a láznak nyoma sem!!!!
És neked is gyógyulást!!!

Puszi

ancsaboszi

Sziasztok!

Na itt vagyok, nem bírom ki, hogy ne nézzem meg ,miről maradtam le! :)

Emano,
Mi a Mecsek Baby teát adtuk Larának, amikor láttuk rajta, hogy valami gond van a pocakkal. Persze üresen ízesítés nélkül! :lol: És segített! :wink:
Annyira édes a kis Háromhonaposod!!! :)

Tikó,
Novembertől visszaolvastad?? :roll: Hú, hát az nem semmi! Le a kalappal!
Keress rá a google-on, hátha!

Andry,

Igen, igen én is emlékszem. :wink: Mesélj, hogy vagytok?
Kérünk képet!

Gyuzso,
De édes lehetett, amint nyúlt a kütyű után!!!! A kis drága!!
Nagyon szép nagy baba Micu, mekkora már??, hányas ruhákat hord? Igazi nagyfiús ez az arc!!! :)

Tünde,
Miért a férjed szerint mikor van itt az autóvásárlás ideje?
Hogy vagy? Pocakod?

Masni,
Édes lehet Máté, ahogy jön megy,
Mikor láthatunk fotót???Apa elvitte a gépet? :twisted:

Heni,
Annyira édesek!!
Mi az a járássegítő masina? :twisted: Teszel fel róla infót, képet?
Tök jó, hogy szépen halad az építkezés.
Sok sikert a fogyózáshoz, én is már majd három hete csinálom, de most valahogy nem akarnak elhagyni a kilók! :) Nagyon ragaszkodnak!

Vali,
Ez a rendőrsztory egy horror, el kéne adni valami újságnak. :cry: Sok, sok erőt!!!
Milyen bűz? És miért levelezel a Pamperssel? Erről lemaradtam! :oops:

Veronikusz,
Nagyon édes vagy hogy hiányoltál! Jól esett!!! :wink:
Azt a 90 napos diétát csinálom, és igen, 4 naposnak is lehet nevezni, mert ugye van a fehérje, keményítő, szénhidrát (kedvenc napom) és a gyümölcsnap!
Hát már én is csináltam, még Lara előtt, de csak 2 hétig mert utána zöld utat kaptunk a dokitól ,és abba is hagytam! :lol: De akkor két hét alatt fogytam 4 kg. Most meg, nem akarnak tőlem elszakadni a kilók, talán holnap már 2 mínuszt mutat a mérleg, mert eddig csak 1 volt! És már három hete csinálom! :cry:

Sajnálom, de szerintem azért még ne add fel, mert ha egyre többet vannak veletek, akkor majd a szívükhöz Nő az egész család és akkor Dobogókő helyett Ti lesztek a progi!!!
És más jelentkező meg nincs? Nem jelent meg újra, csak a nagyis hirdetést látták sokam? :roll:

Steffi,
Aranyos vagy, megvagyok! Lara bőre már szép, tegnap úszni is voltunk. Anyuról írtam mailt!

Eni,
Nem hízelegni akartam, csak őszinte voltam, mint mindig! :lol: De azért örülök, ha jólesett!! Köszönöm akkor majd megnézem a kendőket!
Látom szereted a forgalmas helyeket Hősök tere, Nővér pult :lol: (bár ez ahogy hallom mostanában nem olyan forgalmas)

Na hát elolvastam mindent,

Fogkrém,
Lányok Ti használtok valamilyen fogkrémet? Azt mikortól kell? mert nekünk egy ismerős azt ajánlotta, hogy ha már vannak fogak és hát nekünk van Három, és Ők a Ciccot ajánlották! Az jó? És hol lehet ilyet kapni? :roll:

Azt hiszem még akartam valamit, de már nincs erőm.
Megyek mert még holnap pakolnom kell, szerencse hogy a Férjemnek már megírtam (Excelben) a vásárlási listát!

ja, képzeljétek tegnap voltunk úszni, és mellettünk egy aranyos kislány öltözött, és kérdeztem az Anyukáját, hogy mennyi idős, és mondja hogy 6,5 hónapos, és kérdezem, hogy mikor született, és mondja hogy január 23-án, aznap mikor Lara, csak Ő a MÁV-ban!
tök jó volt velük talizni!!!

ja na most már leírom
tegnap úszás után hazajöttünk Lara aludt mi meg leültünk az asztalhoz, és egyszer csak olyan hangot hallottunk, mintha valami lecsapta volna a biztosítékot, de hát az nem lehet hisz alig ment valami.
és a férjem megnézte és tényleg! :twisted: Elkezdte keresni, és hát a fürdőszoba volt a hibás, de miért? hisz a villany sem égett ott, szóval elkezdte a kapcsolókat, konnektorokat szétszerelni, és akkor belelépett egy nagy adag vízbe! :cry:
Hát baromira megijedtünk, mert a szennyes kosár mögött folyt a víz a falból! :cry:
Gondoltuk csőtörés, mert hát ugye látni is alig lehetett! aztán elzártunk mindent és akkor a víz is megszűnt, hát tuti csőtörés, nagy nehezen (fél órás telefonálgatás után) találtunk vízvezeték szerelőt aki ma reggelre vállalta volna!
Aztán elmentünk, mert dolgunk volt, és este nagy romantikusan egy kislámpa fényénél megfürödtünk! és akkor a férjem felnézett és a plafon széle tiszta víz volt.
Juhé, nem nálunk volt a csőtörés hanem fent! Ma kiderült, hogy a fenti szomszéd mosógépe áztatott el!
azért megkönnyebbültünk ,hogy nem kell szétverni a fürdőszobánkat!
na most már megyek!

G betüsők hol vagytok? Gabi? Remélem nem eszed magad!! GAbbo?

Mindenkinek sok puszi

jó hétvégét!

ancsaboszi

Bocsi, hogy hosszú voltam, de holnap este nem jövök! Ígérem!

ancsaboszi

Ancsa!
igen, eddig csak a nagyik jelentkeztek. Szerintem már rég meg kellett volna a jónak is jelennie. :twisted: majd írok a BANYÁNAK :lol: :wink:
örülök, hogy megúsztátok a falbontást! :)
A szétválogatós diéta nekem azért IS nem jött be, mert én nullás vérű vagyok és nagyon húsevő vagyok. Nekem kevés volt 4 naponta húst enni. :? ÉN RAGADOZÓ VAGYOK. :lol:

És nagyon jó hírem van!!!! Szofi szájában kezdenek eltünni a kis hólyagok. :D :D :D :D :D Bár az inye még mindig kicsit dagadt. De kezdetnek már valami. :D

Zsófi!
hogy van Léna???? milyen volt az éjszaka?

szép napot mindenkinek! 8)

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kölykeim alszanak, úgyhogy lopok pár percet magamtól. :wink:

Steffi, Masni, óriási ötlet ez a "mega"találka! Mi is természetesen ott szeretnénk lenni! Sajnos a jövő hétfő-kedd nekünk nem jó :cry: , de utána bármikor.
Egyébként én csatlakozom a többséghez, amire többen szavaznak, az jó nekünk is, bárhol lehet szopi (ugye Eni? :lol: ), és Sári a kocsiban is alszik, meg tisztába is tudom tenni akár a pokrócon is, úgyhogy mindegy, csak találkozzunk!

Enikém , ha nem hétfő ill. kedd a találka, akkor szállításotokat vállaljuk a helyszínre! :lol: :idea:

Ancsa, egyszerűen nem tudtam eddig ideülni. Sári 7,5 kiló 72cm. Dokinéni mindent rendben talált, illetve azt megjegyezte, hogy Sári a színe alapján szedhetne egy kis vasat. De nem vagyok benne biztos, hogy aktiferrint (amit fel is írt) be akarom neki adni, főleg a szorulás elkerülése miatt.
Anyukáddal mi a baj? 49kg, az nagyon kevés :cry: Bocs, ha túl indiszkrét vagyok. :oops:

Györgyi, te, mint homeo-szakértő milyen vaskészítményt tudsz nekünk javasolni? Persze tudom, hogy sok zöldségben is van, de a vasraktárak feltöltéséhez rendszeresebb vasszedés kell, és jó pár hónapig, hogy legyen haszna.
Jázmin ebben a cuccban! Nagyon dögös!

Heni, fiacskád annyira helyes!

Zsófi, Léna hogy aludt? Lement a láz reggelre? Gyógyuljon meg gyorsan!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Memme, te merre?

Barbiiii?

Lehet, hogy nyaraltok?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt!

Zsófi

Remélem Léna meggyógyul hétfőre. Puszika neki. :lol:

Gabó

Sajnos nem tudok semmit. :roll: Bocsi. Majd megkérdezem a dokit, de ha nem lesz semmi baj, (remélem nem lesz) akkor csak 3 hét múlva megyünk. Az még nem késő? Csak emlékeztess rá.

Tényelg Memme? Vagy már elutaztaok Erdélybe?

[b]Ancsa[/

Ezekszerint már rendben van Lara bőre, ha úszni voltatok. Még jó hogy a lakásban nem úsztatok. :lol:

Na megyek pakolok, mert utazunk Tatára. :lol:

Kép
gyorgyi33

Emano, Gyuzso, Heni!
Tündériek a fiúk/lányok!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Heni!
hát tényleg édes benid! nekem a húsevős tetszik a legjobban! ő már mindent eszik? és 1 hónap 1 nap és 1 éves! tök jóóó!

zzófi!
Léna????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

BABA MAMA TALÁLKA

Micsoda termés 1 nap alatt!!! Feldolgoztam az összes hozzászólást és ha egyetértetek, akkor a javaslatom a következő:

Találka időpontja: HÉTFŐ 13 órától 17 óráig

Helye: szerintem jó ötlet, amit Heni írt, 1 óra az állatkerben, azután a játszótéren

Így mindenki akkor érkezhet, mikor kényelmes, jöhet játszóházazni vagy ki is hagyhatja :-)

Várható résztvevők:
Heni, V30, Györgyi, Zsófi, Eni, Steffi, Masni
Barbi???

Masni
masni

Jó reggelt!!
LÉna?????Hogy van???

emano/Andi
KépKép
emano

Pusza, jövök majd még, ma is dolgozom :-(

Masni
masni

Sziasztok!

Hát, éjjel elég sokszor kelt Léna, pedig azt hittem, a két kúpban lévő nyugtató megteszi hatását.... Hát nem. És erggelre megint 39 volt popsiban, több, mint 1 órája kapott kúpot, de még most is elég forró.
12től rendel a doki, akkor hátha megtudunk valamit, bár lehet, hogy csak annyit, hogy vírus. :twisted:
Asszem addig már nem adok kúpot, de lehet, hogy megfürdetem.

Ancsa, jó Kemencézést, remélem javulni fog anyukád!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

:cry: Hétfő...akkor mi lemaradunk sajnos :cry: Tényleg nagyon sajnálom! No de majd legközelebb!

Zsófi, én biztosan csinálnék hűtőfürdőt! Ha reggel ilyen magas, Isten ne adja, de csak feljebb fog menni! Nehogy baj legyen!

Györgyi, köszi, addig megnézem a neten, ha semmit sem találok, akkor érdekel, mit javasolnak neked!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan emlékeztek rám.

Áronka márciusban volt 3 éves és a kicsi Csabika Tuki pedig decemberben lesz 2 éves. Nagyon növögetünk. Sajnos túl gyorsan. Áronnal elég sok a gond, még nem teljesen ágytiszta, meg éppen óvoda-fóbiája van és külön tettem az ágyát, a másik szobába, amitől szintén depressziós. Éppen nevelési tanácsadóba készülök vele, mert kezelhetetlen.(nekem nem megy).
Csabika olyan nyugodt, mint volt, az az odaülteted-ott marad típus, bár a hiszti azért neki is megy, de ő ha rászólsz, azért megijed, sőt néha be is fejezi.

Veronikusz, nektek hogy áll a hármaska projekt?

Durca, veletek mi van? Milyen volt a dokid szülésnél? Jól tudom, hogy gondok voltak a babával?

Megyek vonalzót gyártani.
Pussz mindenkinek.
Andi
andry

Zsófi

Hú, zegény, irány a doki!!

Masni

SZerintem Barbi szigetezik azért nincs itt. :lol: Azt mondta, hogy nem biztos hogy tud jönni. Csak akkor ha NAyukája elhozza kocsival. Remélem elhozza. Én szerintem 3-ra megyek a játszótérre. :lol: :lol: Jó lesz.

Kép
gyorgyi33

Zsófi, még az jutott eszembe, hogy itasd, amennyit csak tudod, és ha nem fürdő, akkor vizesruha a nyakára, homlokára. Remélem nem vagyok tolakodó!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbo!

Dehogy vagy tolakodó! Minden ötletet szívesen fogadok! :wink:
Most épp a pénztárcámat rámolja szanaszét, azt imádja. De mindjárt megmérem, és akkor döntök.
Remélem iszik eleget, folyamatosan próbálom.
Délre odamegyünk, ha megjöttünk tudósítok!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Masni,
mi is megyünk!! Kis igényekkel, göröngyös talaj és hordkendő elég nekünk!! :lol:

Ancsa,
Még jó, hogy nem nálatok ömlött a víz.. Romantikus pancsi!! :lol:
6,5 kg :oops: HaspókMiklós :lol:
most nőttük ki a 68-as bodykat..

Veronikusz,
most jutott csak eszembe, hogy van egy tuti bőr- és nyálkahártya fertőtlenítő cuccunk: Octenisept (nálunk csak fujfujnak hívja a család :lol: ) mert pumpás fújós.
Lehet szájüregbe is fújni és nagyon tuti:égés, vírus, baktérium, gomba kezelésére. Nálunk ez a minden bármire!!

Zsófi,
küldünk gyógyenergiákat!! Én is hűtőfürdő párti vagyok..

Andi/Andry,
miért szedted szét a srácokat?

Gabbo,
a vastabletta tuti szorulás.. :oops:
máj, brokkoli, spenót + vitaminok, mert a vérképzéshez a vason kívül kell még egy rakat vitamin is..

Hunor hogy van?

Nálunk lefalcoltak a kiscicák, tegnap délre eltűntek, azóta sincsennek meg.. :cry:
a nyafit még etetni kell, nem eszik magától, kicsik még.. remélem valaki befogta őket, mert tegnap itt is nagy vihar volt.. :cry:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
mennyivel született Micu baby???
tegnap utána néztem és a nagykönyvben előírt minimumot hízta Balázs!!DE tegap is 80kat szopizott :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

gyuzso!
hol lehet ezt a fújfúj micsoádt besezrezni?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

tényleg van 3 hónapos kor körül növekedési ugrás???próbáltam többször cicire tenni,de ellöki a cicit,örülök ha 3óránként eszik :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Hát tapasztalatom szerint ezt csak a védőnők mondják. Nálunk nem volt éppen ellenkezőleg, nem is akart szopizni. :roll:

Kép
gyorgyi33

csak fura,hogy ilyen keveset szopizik, snem tudom mit csináljak!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsófi, és mindenkinek, egy gyógyszerész barátnőm mondta, hogy magas láznál a gyógyszereket lehet felváltva adni, és így gyakrabban tudod csillapítani. Vagyis a klb hatóanyag a lényeg. Így akár 6-7x is lehet egy nap csillapítani.
Remélem, erre azért már nem lesz szükség.

Jó találkát, mi majd Ancsával szervezünk egyet... :wink:

mtunde

Zsófi, ha van kedve rámolni, akkor hál' Isten nincs akkora vész! Ha levert, kedvetlen lenne, akkor biztosan komolyabb lenne ez a nyavalya. Vagy nyavaja? Hogy kell ezt írni? :oops: :?

Gyuzso, köszi, igen a kajákat tudom, de ezeket (főleg rendszeresen) még nem nagyon eszi. Csak próbálgatás szintjén. Igen, a c vitamin mindenképp kell, hogy felszívódjon kellően.

Emano, szerintem bőőőven elég az a minimum hízás! No para! Ha 3 óránként kell neki, akkor neki annyi az adagja. Nyugodj meg!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gyuzso!
felírtam legközelebbre :oops: :? szerintem már nem aktuláis, de jó tudni 8) köszi

Andi!
majd írok mail, de lehet hogy csak holnap :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZERDA TALI? :?: :D
Úgy elmennék.... :oops: na jó, ha csak miattam kellene átszervezni, hát beletörődöm hogy nem megy...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

spenótot hogy kell elkészíteni babának?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Zsófi, szerintem ez a 3 napos láz lesz. Mi alig 2 hete estünk túl rajta. Egyre kevesebb lesz a hője és igazán nincs is más tünete. Tudom, hogy én már könnyen beszélek, de mi le sem vittük az orvoshoz. De ő ugye már 3. gyerek és ilyenkor már a kutya nyalja a cumit:)

Réka
Vendég

Megmértem, "csak" 8,1 volt popsiban, úgyhogy hűtőfürdő helyett aludni ment. ilyenkor mindig kap szopit előtte, úgy alszik el, most üvöltött, mikor szoptatni akartam... A vállamon 5 perc alatt elaludt... Ugye nem most fogja elválasztani magát??? :?

Tünde, ezt én is hallottam, most délig már nem adok neki semmit, remélem nem ébred magasabb lázzal. Délben irány a doki, őt majd kikérdezem, hogy miből mennyi a maximum.

Gabbo! Én is azért vagyok nyugodtabb, mert azért pakolászni hajlandó. De azért így is aggasztó a magas láz, főleg, hogy semmi más látható tünet nincs. Minimális orrfolyás, és minimális köhögés, de ha nem lenne a láz, fel sem tűnne...

Emano! Ne stresszelj, tényleg. Ha éhes lenne, kérné hamarabb a cicit! Neki ennyi kell, majd szól, ha többre van szüksége! Nyugi! És felejtsd el a számokat, a lényeg hogy hízzon!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Réka!
Köszi, én is arra tippelek, de azért elviszem a dokihoz! Csak 5 perc gyalog, szerencsére! Aztán lehet, hogy a másodikkal csak felhívom, a harmadikkal már azt sem! :lol:

Steffi!
Miből csinálod? Én fagyasztott spenótból szoktam, arra rá van írva, hogy kell. Vagy megfőződ vízben, aztán leszűröd, és tehetsz hozzá anyatejet, fokhagymát, sót, vagy csinálsz rántást (liszt, olaj), és azt felengeded tejjel, és abba bele a spenót.

Gabbo! mi szívesen talizunk veletek szerdán!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi!
Megfőzöd a natúr spenótot és egy kis krumplival sűrited.

Zsófi, ez már azért jobb.

Gabbó, a szerda nekem is jobb lenne!!!! :) Konkrétan a hétfő nem jó :)

mtunde

Sziasztok!

Zsófi, szerintem ez a 3 napos láz lesz. Mi alig 2 hete estünk túl rajta. Egyre kevesebb lesz a hője és igazán nincs is más tünete. Tudom, hogy én már könnyen beszélek, de mi le sem vittük az orvoshoz. De ő ugye már 3. gyerek és ilyenkor már a kutya nyalja a cumit:)

Réka
Vendég

köszi csajok!

zsofi!
szóval ilyen a 3 napos láz?

réka!
és ez honnan lesz? te nem akarsz képet feldobni magatokról? vagy nincs olyan pillanat mikor a 3 gyerköc együtt van? :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Ez egy szokásos vírus. 3 nap láz, néha utána 3 nap pötty, de nem feltétlenül. Benének is volt már. Minden gyerek átesik rajta 1x vagy többször is. Onnan lehet megismerni, hogy nincs más, csak a láz. És utána pöttyök is lehetnek, amik megint már semmi gondot nem okoznak.

mtunde

ja, lányok, mi elutazunk most keddig, Balcsira megyünk, most hogy rossz lesz az idő :)

Szóval ha esetleg lesz később is találka, azt támogatom, és majd kedden meglátom, mi lett az eredmény :)

mtunde

Na sziasztok, itt vagyok, itt vagyok, köszi a hiányolást, szigetelgetek, plusz itthon is úszik minden, ezért nem jöttem!

És igen, igen, szeretnék nagyon jönni, de sajnos hétfőn nem nagyon tudom megoldani, hogy bárki is odavigyen, Városliget meg nekem város túlsó fele, min. 40 perc kocsival és nem tudom, h be merem-e vállalni egyedül Danival :oops: :? :( (már vezetgetek, de még csak itt fent a hegyen és nem tudom, h jó lenne-e ezzel a túrával kezdeni a városban való vezetést) anyukám meg ráadásul dolgozik egész nap, szóval ő nem tud elvinni...de azért még gondolkodom rajta, lehet, h megpróbálom megoldani BKV-val az odamenetelt és aztán átmegyek Andris munkahelyére (csak kisföldalattira kell felszállnom) és vele haza...de azért picit bonyolult, szerda nekem is jobb lenne, mert ráadásul szigetre is lehet, h megyek előző nap, szóval nem tudom, h milyen állapotban leszek, meg addigra tuti vége van :D ...nekem is asszem úgy jön ki, hogy olyan 3-tól 5ig mennék oda!! (ja, és még egy barátnőm is megpróbálom megkérni, hgy kivigyen, hátha ráér) szerda egyébként kinek nem jó?? vagy ha két tali lenne???

Zsófi, jaj, te szegény, Lénának jobbulást, tényleg nem kell megijedni, ha jó a közérzete, kakor minden okés! Plusz a popsiban mért ilyen magas hőmérséklet gyerkőcöknél tényleg elő szokott fordulni sajnos! De ügyes vagy, h nem ijedtél meg azért nagyon!!!

Emano, ne aggódj, tudja ő, h mennyit kell ennie, majd eszik, ha éhes, ebben biztos lehetsz!!! ha csak 3 óránként eszik, az is bőven elég! és nem mindenkinél 3 hónaposan van ugrás, van akinél később vagy előbb!!

Ancsa, anyukádnak jobbulást!!! Mi végül csak jövő héten megyünk úszni, pedig dvd-re már nagyon kiváncsi vagyok!!

Györgyi, ha még ezt olvasod, akkor jó hétvégét nektek Tatán!! (ma indultok, ugye?)

Steffi, nálunk Dani utálja a spenótot, szóval nincs ilyen gondom! :D talán később, ha már rakhatok bele picit több fűszert, meg tejet...

Jaj, nagyon sokan írtatok, most ennyire bírok csak reagálni, később még jövök!!

KépKép
barimami

legyen szerdaaaaaaaaaaaaaaaaa... :roll: :oops: :lol: Így Tünde is, Gabbó is... :idea:

Zsófi, drukk megy Lénának, remélem, tényleg semmi komoly.

Steffi, én bonduelle fagyasztott spenótot vettem, az tényleg csak a zöld levél, semmi adalék. Kiengedtem, megpároltam, összeturmixoltam, belekevertem krumpliba.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?