Sziasztok!
Na itt vagyok, nem bírom ki, hogy ne nézzem meg ,miről maradtam le!
Emano,
Mi a Mecsek Baby teát adtuk Larának, amikor láttuk rajta, hogy valami gond van a pocakkal. Persze üresen ízesítés nélkül!

És segített!
Annyira édes a kis Háromhonaposod!!!
Tikó,
Novembertől visszaolvastad??

Hú, hát az nem semmi! Le a kalappal!
Keress rá a google-on, hátha!
Andry,
Igen, igen én is emlékszem.

Mesélj, hogy vagytok?
Kérünk képet!
Gyuzso,
De édes lehetett, amint nyúlt a kütyű után!!!! A kis drága!!
Nagyon szép nagy baba Micu, mekkora már??, hányas ruhákat hord? Igazi nagyfiús ez az arc!!!
Tünde,
Miért a férjed szerint mikor van itt az autóvásárlás ideje?
Hogy vagy? Pocakod?
Masni,
Édes lehet Máté, ahogy jön megy,
Mikor láthatunk fotót???Apa elvitte a gépet?
Heni,
Annyira édesek!!
Mi az a járássegítő masina?

Teszel fel róla infót, képet?
Tök jó, hogy szépen halad az építkezés.
Sok sikert a fogyózáshoz, én is már majd három hete csinálom, de most valahogy nem akarnak elhagyni a kilók!

Nagyon ragaszkodnak!
Vali,
Ez a rendőrsztory egy horror, el kéne adni valami újságnak.

Sok, sok erőt!!!
Milyen bűz? És miért levelezel a Pamperssel? Erről lemaradtam!
Veronikusz,
Nagyon édes vagy hogy hiányoltál! Jól esett!!!
Azt a 90 napos diétát csinálom, és igen, 4 naposnak is lehet nevezni, mert ugye van a fehérje, keményítő, szénhidrát (kedvenc napom) és a gyümölcsnap!
Hát már én is csináltam, még Lara előtt, de csak 2 hétig mert utána zöld utat kaptunk a dokitól ,és abba is hagytam!

De akkor két hét alatt fogytam 4 kg. Most meg, nem akarnak tőlem elszakadni a kilók, talán holnap már 2 mínuszt mutat a mérleg, mert eddig csak 1 volt! És már három hete csinálom!
Sajnálom, de szerintem azért még ne add fel, mert ha egyre többet vannak veletek, akkor majd a szívükhöz Nő az egész család és akkor Dobogókő helyett Ti lesztek a progi!!!
És más jelentkező meg nincs? Nem jelent meg újra, csak a nagyis hirdetést látták sokam?
Steffi,
Aranyos vagy, megvagyok! Lara bőre már szép, tegnap úszni is voltunk. Anyuról írtam mailt!
Eni,
Nem hízelegni akartam, csak őszinte voltam, mint mindig!

De azért örülök, ha jólesett!! Köszönöm akkor majd megnézem a kendőket!
Látom szereted a forgalmas helyeket Hősök tere, Nővér pult

(bár ez ahogy hallom mostanában nem olyan forgalmas)
Na hát elolvastam mindent,
Fogkrém,
Lányok Ti használtok valamilyen fogkrémet? Azt mikortól kell? mert nekünk egy ismerős azt ajánlotta, hogy ha már vannak fogak és hát nekünk van Három, és Ők a Ciccot ajánlották! Az jó? És hol lehet ilyet kapni?
Azt hiszem még akartam valamit, de már nincs erőm.
Megyek mert még holnap pakolnom kell, szerencse hogy a Férjemnek már megírtam (Excelben) a vásárlási listát!
ja, képzeljétek tegnap voltunk
úszni, és mellettünk egy aranyos kislány öltözött, és kérdeztem az Anyukáját, hogy mennyi idős, és mondja hogy 6,5 hónapos, és kérdezem, hogy mikor született, és mondja hogy január 23-án, aznap mikor Lara, csak Ő a MÁV-ban!
tök jó volt velük talizni!!!
ja na most már leírom
tegnap úszás után hazajöttünk Lara aludt mi meg leültünk az asztalhoz, és egyszer csak olyan hangot hallottunk, mintha valami lecsapta volna a biztosítékot, de hát az nem lehet hisz alig ment valami.
és a férjem megnézte és tényleg!

Elkezdte keresni, és hát a fürdőszoba volt a hibás, de miért? hisz a villany sem égett ott, szóval elkezdte a kapcsolókat, konnektorokat szétszerelni, és akkor belelépett egy nagy adag vízbe!
Hát baromira megijedtünk, mert a szennyes kosár mögött folyt a víz a falból!
Gondoltuk csőtörés, mert hát ugye látni is alig lehetett! aztán elzártunk mindent és akkor a víz is megszűnt, hát tuti csőtörés, nagy nehezen (fél órás telefonálgatás után) találtunk vízvezeték szerelőt aki ma reggelre vállalta volna!
Aztán elmentünk, mert dolgunk volt, és este nagy romantikusan egy kislámpa fényénél megfürödtünk! és akkor a férjem felnézett és a plafon széle tiszta víz volt.
Juhé, nem nálunk volt a csőtörés hanem fent! Ma kiderült, hogy a fenti szomszéd mosógépe áztatott el!
azért megkönnyebbültünk ,hogy nem kell szétverni a fürdőszobánkat!
na most már megyek!
G betüsők hol vagytok? Gabi? Remélem nem eszed magad!! GAbbo?
Mindenkinek sok puszi
jó hétvégét!