Sziasztok!
Heni, remélem jobban van Szandi! Tényleg, csak orvoshoz ne kerüljön az ember!
Köszi mindenkinek az orvostippeket, valószínűleg először megnézem a leendő körzeti dokinkat, mert az a legegyszerűbb, ha nem szimpi, akkor jöhet a Kútvölgyi!
Azóta még többször átrágtam magam a tegnapi dokilátogatáson többekkel, és mindig újra és újra kiakadok. A fura a dologban, hogy eddig, ha beteg volt a Léna, mindig megkérdeztem, hogy mehetünk-e sétálni, és mondta, hogy persze. Most meg közli, hogy 1 éves koráig ne mozduljak ki... Ez fura volt, mintha velem lenne baja, és csak cseszegtni akarna. Meg az is fura volt, hogy szabályosan kitessékelt a rendelőből, pedig nem várt senki, és nem is a rendelési idő végén mentünk. Ráadásul a Lénán keresztül. Nyúlt egy plüss játék után, és mondta neki, hogy most már nem adja oda, mert már megyünk, és pápá. Pedig még ültem a széken a Lénával az ölemben, és öltöztettem. És ezt többször elmondta neki, hogy már mentek, pápá.
Párom, és nagymamám szerint (aki gyerekorvos volt), az a baja velem, hogy nem fizetek neki.
Úgyhogy körkérdés: szerintetek tényleg kéne fizetnem a körzeti gyerekorvosnak, ha elviszem a hivatalos rendelési időben hozzá a Lénát, és nem magánrendelés???? Ti fizettek??? Lehet, hogy én vagyok a naiv, de eszembe sem jutna...
Léna egyébként javul, fél12-kor kapott utoljára kúpot, és estére "csak" 8,4-re ment fel (levonás után 7,9), ami azért már jobb, mint a 9,6... És a hangulata is jobb szerencsére...
Szép estét mindenkinek!