A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Orvosokról no comment! Nálunk a faluban egyetlen orvos van, aki gyerek és felnőtt egyaránt. Ha kell sebész, ha kell fogorvos, de állítólag szült is már. :) Mivel órákig kell rá minig várni, s szerintem a gyerek járjon a gyerekorvoshoz, ezért mi Monorra járunk. A dokinéni tündéri, a hivatalos rendelésén nem kapott pénzt tőlem, sztem nem is fog. Ákosnál és most Ádámnál is a hazajövetelünkkor aznap már ki is jött hozzánk, s az első hós oltást is itthon kapták. Ekkor valamennyi pénzt, de nem sokat adtam neki, hiszen nem a rendelésre mentünk.

Hajrá finiselő kismamáink, gyertek gyakrabban, s számoljatok be a hogylétetekről. :)

Holnap szeretnénk menni mi is, Ákos is jön végül. Masni, kérek szépen priviben telszámot, hogy tudjalak hívni merre vagytok, még nem tudom mikor megy vonat.

A János gyerek sebészetén rengeteget jártam az ügyeleten, mert Hűvösvölgyben táboroztattam évekig. Nem egyszer órákat várakoztunk a beteg gyerekekkel az éjszakai órákban... Pedig akkor nincs sok beteg, csak valahogy nem akaródzott velünk foglalkozni, észrevenni, hogy egyáltalán ottvagyunk. :(

Akkor holnap, majd jelentkezem.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Zsuzsi, szépek a gyerekek, s Te is jól mutatsz a pocakoddal. :D

Kép
Kép
Kép
v30

Emano, ma este a szopinál sokat gondoltam rátok, mert ma vagyunk 12 hetesek, s holnap leszünk 3 hónaposak, ezért megmértem Ádámot. Úgy tűnik, hogy alig hízott egy hét alatt (mindig vasárnap mérem, s analóg a mérlegünk, tehát a baba mozgása nagyon befolyásolja, hogy mennyit mérek). Rendesen eszik, azt nem tudom mennyiket, mert nem mérem (meg is hülyülnék, annyit mozog, s nem lehet pontosan mérni :) ), jókedvű, egyáltalán nem sír, este alszik. Nem aggódom, de ezek szerint lehet, h 3 hónap körül van egy stagnálás, ill. biztos számít, hogy most elkezdtek a maguk módján sokat mozogni. Lehet, hogy ehhez a mozgáshoz most igazodik az étvágy is, s 1-2 héten belül helyreállnak.

Kíváncsi vagyok a védőnődre, mit mond neked, én majd szerdán megyek. De nem ez a védőnő keveselte Balázs súlyát??? Lehet, h rosszul emlékszem.

Szép éjszakát!

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!!

Gabó

Jaj de jó!!!! Gyere!!! Én csak Jázminnak viszek inni, mert én ott szoktam fagyizni :oops: :lol: :lol: pokrócot akartam vinni, de ha ilyen vizes idő van nem biztos hogy kell, majd meglátom.

Zsuzsóci

Még szép hogy szorítunk!!! Szépek vagytok!!! Három gyerkőc, hát....Gratula!!!

Zill

Bár nem ismerlek itt a fórumon, de üdv neked és persze sok drukk, mert közeleg az idő... :lol:

Vali

TI hol is laktok?

Kép
gyorgyi33

Hahó lányok!

Akkor ma tali :-)

Szerintem mi Steffivel olyan 2 felé érünk oda, majd csörögjünk össze!

Masni
masni

Vali, de jó, Ákosnak örülök, ugyanis Zsombi kinézte magának, mint focipartnert (vagy ellenfelet?) :lol: !

Györgyi, örülök, hogy örülsz! Nagyon kíváncsi vagyok Rátok! ...és persze mindenkire! Tiszta izgi!

Hamarosan kiderül, tényleg tudunk-e menni! Apánk elutazott az autónkkal, így most hugimtól kunyerálom az övét, ha nem kell mennie sehova, kölcsönadja. :)

A ligetnek melyik részén van ez a játszótér? Hol parkoljak? Vidéki lyány vagyok...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Halihó,

Szandi buksijának sok gyógypuszit!!!! Kéretik átadni őket!!!
:lol:
Ádámnak boldog hófordulót!!!

Zill, Zsuzsóci drusza drukk-drukk ezerrel!! Ha esetleg Mészi szabija alatt születne meg gergő netalán, akkor se jársz rosszul, mert az esetleges ügyeletesekkel (Vida doki, Tóth alias dr Hájsz) csak jól járhatsz!
Pocak gyönyörű!!

Barbi,
szigetelünk..?? :lol:
akinek bejön az élet!! :lol:

Zsófi,
én nem adnék nem magánrendelésen.. Ha ez így neki nem jó, majd más fog örülni a fejkvótátoknak!!

Emano,
hogy vagytok? Frontérzékeny Balázs?
Mi lassulunk súlyilag, bár a tejcsi betermelése továbbra is habzsoló. Ettől függetlenül nem eszik sokat egyszerre, szerintem még 60-at sem eszik (1x mértük Borsáéknál, akkor 50 g volt, de nő tőle, úgyhogy mindegy mennyit eszik).

Kérek valakitől telcsiszámot, hogy tudjunk csörögni délután!!

Nálunk az eső ellenére kerti parti volt, újabb csapat érkezett lemeózni a trónörököst :lol:
Láttam a leendő anyukák eltéveszthetetlen csillogását néhány szempárban :lol: Úgyhogy drukkolok a projekteseknek hozzá!!

Pocakosok hogy vagytok????

KépKép
Kép
gyuzso

Mi Őrbottyánból jövünk, ha össze kell gyűjteni valakit Pest megye ezen (Kerepes, Gödöllő..) részéről szóljon!!
Kombi jószágunk van, befértek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gabó

Az Állatkerttel majdnem szemben, ott kellene parkolnod valahol. Ott meg is látod a játszóteret, van ilyen ugráló izé a gyerekeknek. Azt tutira meglátod.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Bár Léna szerencsére láztalanul ébredt, én még nem merem vinni a talira, nehogy megfertőzzön valakit. Meg még elég nyűgös is, sajnos.

Úgyhogy nektek jó talit, és majd kérünk fényképeket!

Lesz szerdán is?

Zsuzsóci! Nagyon szép a pocakod, drukkolok, hogy jókor bújjon ki Gergő!

Majd még írok, de most mennem kell!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Csajok, Beni igen taknyos. Semmi egyéb, kedve jó. Nem tudom mi legyen....... Annyira mennék......
Szandi buksija már rendben van, most hívom Telkit - oda mennénk varratszedésre, a fene se megy vissza a Jánosba.

Kérdés: ha esős idő lesz ( itt lóg a lába) akkor is elindul mindenki? Vagy akik nem akartak játszóházba menni, csak sétálni, akkor azok nem jönnek?
Ha mi megyünk, akkor 2 után érnénk oda. ( inkább fél 3 )

Heni

Kép

Kép
cancan

Dobunk egy fotót, hogy ha Miklós be lesz öltöztetve álruhába, akkor is megismerjetek minket :)

KépKép
Kép
gyuzso

Heni, a fél3 az már a játszótér? Ha nem engedjük őket csókolózni, szerintem jöhettek!

Zsófi, de kááááár! :cry:

Györgyi, kösz, meglesz!

Most már fix, hogy megyünk! Esőről hallani sem akarok! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Heni, gyertek!! Beninek meg küldünk gyógyenergiákat!!

Gabboka, tök jóóó!!

Györgyi, köszi a parkolási tippet! Nekünk is jól jött!

Zsófi, nagyon jó, hogy láztalan Lénus! remélem a nyűgösség is csökken napközben. :)

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso, de szépek vagytok!

Zsuzsóci, nagy hajrá neked, gyere gyakrabban! Már a harmadik? EZ IGEN! Csinos vagy!

Ancsa, kár hogy ti nem vagytok!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Heni,

mi Steffivel és a fiúkkal a játszóházban kezdünk 2 felé! Gyere oda, léccilécci!!! :-) Képzeld, milyen édes lenne a három hasonló korú kis vasgyúró egy rakáson!

Masni
masni

Gabó

Szuper!!!

Heni[/

Nekem szerencsém van, mert itt lakunk a Liget mellett, de ha esik, akkor be lehet húzódni a Vajdahunyadvárba. De nem fog!!!!!!!!! :lol: :lol:

Többiek?? [b]Barbi
még biztosan alszol. :lol: :lol: Eni???
Veronikusz???

Kép
gyorgyi33

Masni, meddig lesztek a játszóházban kb? Mi csak a Ligetbe megyünk, ezért kérdezem.
Írnál egy listát, kik jövünk? Én már összekeveredtem. :lol: :?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Hú, már én is nehezen követem ki-hová jön.
Ami tuti: a ligetbe jön:
Györgyi
Gabbo
Gyuzso
Masni
Steffi

Kérdőjeles:
Heni
Eni

Ha jól értettem olyan 3 felé ér mindenki a játszótérre.

Készüljetek, hogy nagyon nehéz helyet találni az Állatkertnél, mi a múltkor félórát köröztünk, végül a Dózsa Gy. út másik oldalán állunk meg, ami fizetős. Ez még önmagában nem lenne gond, de max. 3 órát lehet bedobálni.

Masni
masni

Egyenlőre Benus nyűgös - de ezt betudom az éjszakai nem jól alvásnak, mivel alig kapott levegőt. Ha aludt elmegyünk a boltba, akkor meglátom hogy viselkedik, kialudta-e magát vagy sem.... Utána döntök.
Annyira akarok menni, főleg, hogy Gabi is ott lesz. Ha megyünk 2-fél3 körül ott leszünk a játszóházban. Különös ismertetőjelem, hogy két gyerekkel megyek. :lol:
A játszóházba kik jönnek? Ja! Masni és Steffi! Steffit és MArtint úgy gondolom megismerem, Masni most hirtelen a Te arcod nincs előttem! :oops: :oops: :oops:
Megyek rendbedobom a konyhát amíg lehet.

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi, Masni, Heni... akik kérdezték; MEGYÜNK MI IS. Csak privi Gabbóval egyezkedünk. Külön autóval ugyan, de érkezünk, nem tudom, talán 14h felé. Én biztos nem játszóház, Benőt "altatós tologatásban" részesítem, hátha becsukja a szemét, ami ritka. Előnyben részesítem az időt, nem lesz gond, szerintem szupi, kellemes. :roll: Viszek junk food-ot, magamnak ávizet, Bencinek a babavizét.
Gyuzso, neked nagyon örülök, mert még nem találkoztunk. MEG STEFFIKÉÉKNEK! :D
vbea

Rita, nincs kedved a Ligetben sétálni? Vagy dolgozóban vagy/leszel? :wink:
vbea

sziasztok!

én is örülök a mai napnak, de tényleg! jó lesz végre személyesen is megismerni mindenkit. és viszek fényképezőgépet is :lol:

na képzeljétek martin ma fél 10ig aludt! :shock: :lol: oké 7:40kor felébredt, nagyon nyüglődött aztán 8:20kor visszaaludt fél 10ig. tök jó, még sose volt ilyen. éjszaka is 3x ébredt, 1x sem cicizett, csak egy kis simi kellett és aludt is tovább. ennek következtében reggelre a cicijeim mint 2 dinnye! hát ilyen is nagyon rég volt...

puszi mindenkinek, ha itt nem is, akkor majd a ligetben személyesen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, Péteriben lakunk. Monor és Gyömrő között van, talán ez segít. Nincs messze Pesttől, mégsem ismerős a hely általában.

Gabi, nagyon jó, Ákos is imád focizni (Péteri SE oszlopos tagja :lol: ). Tudtok hozni labdát? Bár biztos Ákos is szívesen hoz, de nem szeretném, ha elhagynánk a vonaton.

Megyünk mi is, bár a felsorolásokból eddig kimaradtunk, de nem hagyom magam! :lol: Elvileg kettőkor van a vonat Zuglóban, sztem fél 3-ra érünk az állatkerthez, de nem hiszem, hogy bemegyünk játszóházazni. Vagy Ákossal is érdemes?
Cipelhető babakocsival megyünk, kék, sárga vázzal, Hauck termék. A szőke gyemeket úgy is megismeritek sztem. :)
Várom már...
Mákos sütihez mit szóltok? Gyorsan dobok össze egy adagot, talán még meleg lesz délután. :)

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Lányok!

De rég voltam... Azért néha olvaslak benneteket, de írni már nem jut időm. :(

Gyuzso tök jó, pont ilyennek képzeltelek! Micu nagyon édes!

Zsu Nekem is ilyen "dinnye" pocakom volt! Nem gondoltam volna egy hónappal ezelőtt, hogy ennyi idő után azt fogom érezni ha pocakot látok, hogy DE JÓ VOLT... !!!

Veronikusz Jobban vagytok már, ugye???

Cancan hát... csodálom a türelmedet.

Emano hasonló a cipőnk... :) Bár az én nyűgöm megoldódni látszik.

Nem volt sok időm, ezért csak átfutottam, amit a súlygyarapodásról/etetésről írtatok. Annyira jó volt olvasni!!!

Én a múlt héten ezzel a h..e tejcsatorna elzáródással küzködtem... Egész héten jegeltem/borogattam, szoptatni kedd óta alig tudtam belőle, annyira hólyagos, sebes volt, mert Kristóf akkor is szívja, ha nem jön belőle semmi. :D
Most tartok ott, hogy 50 grammot tudok fejni belőle és tegnep már szoptattam is.

Mi van ma??? Kristóf óránként ébred...
Majd jövök!

Kép
vkbrigi

Sziasztok!!

Hát sajnos én ma nem tudok menni, tegnap párom volt kint a Szigeten, úgyhogy én voltam itthon Dancával, így ma én vagyok a soros és már olyan 5 körül megyek is ki, szóval nem fér bele, plusz fuvart is csak nagy kínlódások árán tudnék intézni!!

De remélem ez hagyományteremtő lesz és jövő héten is taliiii!!! Csak akkor ne hétfő, esetleg szerda jövő héten???

Képek szuperek, Zsuzsóci, Gyuzsó, gyönyörűek vagytok! A gyermekekkel együtt! :wink:

Jó Ligetezést nektek, Szigetről gondolok Rátok!

Puszi Mindenkinek!

KépKép
barimami

Lányok, mi nem megyünk...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Beni kb. 30 percet aludt, azt is keléssel, sírva, nyűgösen, nem kap levegőt. Annyira de annyira sajnálom, annyira rákészültem és olyan szép számmal összegyűltünk...... Még arra is gondoltam, hogy Szandival elugrunk egy kicsit, de olyan anyás, nem tudom itt hagyni.
Remélem a jövő héten is össze tudunk hozni valamit, mert ezt nem hiszem el, hoyg iylen hülyén jön ki, hogy mi mindig kimaradunk. :cry: :cry: :cry:
Na, megint sír, mennem kell.
Jó talit Nektek!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Kérek szépen privátba egy telszámot, ahol tudok hívni valakit, ha valami gond lenne! Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzso, nagyon köszönjük! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Heni

:( :( Jobbulást Neki!!!

Vali
Eszembe jutott, mert egyszer már kérdeztem. Mákos süti?????? Hú....
Ment privi.

Kép
gyorgyi33

Vali, te nagyon rendi vagy!!! Képes vagy összedobni egy sütit nekünk és "cipelni" vonaton? RENDIIIIIIIIII. Imádom, olyankor Benőke is jobban alszik kicsit. :lol:
Heni, neeeeee. :shock: Szegény Benus. Amúgy megértelek, én is maradnék otthon. Aztán hiába erről beszélünk hónapok óta, most már tényleg el kéne kezdeni hagyományt teremteni ezzel a talival. :idea:
Zsu, nem is gratuláltam, szépek vagytok. Istenem, három... Nekem ez az egy is sok. :roll:
vbea

Sziasztok!

,Zsuzsóci, hogyne, mennek a drukkok. :) Hát igen, elég necces. (Én viszont azért imádkozom, hogy ne dec. 24-én akarjon kibújni Kicsi. Merthogy akkor nincs Vidadoktor. Én majd ahhoz kérem a drukkokat.) És mindez két manó mellett? Minden elismerésem. Nagyon elérzékenyülős az első kép! :)

Zill, üdv neked! Kéne, hogy emlékezzek rád? Nem baj, mostantól fogok. Abszolút finisben vagy, megy a drukk. :)

Alternatív találka-javaslat: :D nem jöttök el lányok csüt. délután háromkor a Kútvölgyi-rendelőbe? :D Én épp ott leszek. Ti lehetnétek az elsők, akik megtudjátok, hogy Kicsi lány lesz vagy fiú. (Vagyis hát az első a Vida -d., de az nem ér).
Legyen szép időtök a ligetben!

A "nyaralásunk" annyiban sikeres volt, hogy a bácsi akit meglátogattunk, boldog volt és jó volt vele lenni (ő és a környék olyan, mintha 100 évet mennénk vissza az időben), csak hát nem sütött a nap és a rossz idő miatt (Gyimesben 10-15 fokkal hidegebb van mindig), hamarabb elindultunk haza.
Erről jut eszembe: fityiszt annak a dokinak, aki letiltja az egy éven aluli babát a csángálásról. Melinda úgy élvezte a zöld füvet, szórta a szénát a kezével, gyöntölte a kutyát, retkes volt mindene, de hát zártam volna be a tisztaszobába? Persze a vizet forraltuk és az edényeire vigyáztunk, kutya után mostuk a kezét, de ennyi.
Most is úszásból jöttünk haza. Ha nincs egy nap valami csavargás, nyűgös és tudom, hogy ezzel nincs egyedül.

Bocsánat, ha sok voltam, megyek pihenni amíg tudok.
További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Vali, focit viszünk!

14h felé Liget, én a Felvonulásin hagyom a kocsit, így döntöttem, ott van hely tutira.
Na indulunk mingggyyáááá!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

zsuzsóci: Nagyon szépek vagytok a képeken és egyetértek Brigivel, én is irigykedem a pocakod láttán. A drukk megy neked és Zillnek is!!

Lányok én a talira nem tudok menni, mert Petya még nagyon pici egyenlőre napirendünk sincs, így nem merek útanak indulni. majd ha már nagyobb lesz és lesz tali, akkor csatlakozunk.

Gyuzso: Ti is nagyon szépek vagytok!!!

ancsa: Köszönjük a köszöntést :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Barbi! Igen igen! Tényleg talizzunk gyakrabban, így előbb-utóbb mindenkivel sikerül talizni. Tünde sem ér ma rá, Neked sem jó, sajnos nekünk sem. :cry: Úgyhogy jövő héten is okvetlen!!!!!!

Memme: én mennék szívesen :lol: :lol: :lol: ha lenne ott egy baba-mama tali hely.
A rendelőben van uh? Hol? Most nem a szülészetről beszélsz, ugye?

Heni

Kép

Kép
cancan

Petyának boldog első hófordulót! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Kristóf is ma egy hónapos? Akkor neki is sok sok boldogságot! Hé, Cukorfalat, Ti egy napon szültetek Brigivel??????

Csak azért tudok írni, mert megint leraktam Benust aludni, hátha jobb kedve lesz.... Előbb lesétáltunk a boltba azt tetszett neki. Ha nem lenne legalább 45 percre a városliget simán kimennék vele egy sétára, de most hogy ilyen nyűgös nem merem az autózás miatt bevállalni.
Nem baj lányok, jövő héten is tali! ok?

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, jó - mostmár eldugulok. De látom, hogy Ádám is ma 3 hónapos! Neki is sok puszi! nem akartam kihagyni Őt sem. Mennyi 13-ai baba!!!!!!!! Remélem mást nem hagytam ki.
Jól elvagyok itt magammal...... :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan: Köszönjük szépen :D Igen 1 napon szültünk Brigivel, ráadásul én is Brigi vagyok :D Az lett volna szép, ha 1 szobába is kerülünk.

Boldog 3. hófordulót Ákosnak!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

heni!
én is itt vagyok! :lol: kár, hogy nem jöttök :cry: és velem jövő héten bizti nem talizol, mert mi szerdán utazunk előtte meg pakolás, euró váltás stb... :cry: majd szept-ben?! ja és beninek utólag boldog hófordulót gondoltam rátok szombaton!

a kis 13-aiaknak boldog hófordulót!!!!!

na lassan jönnek masniék, én indulásra kész vagyok, martin felébred aztán uzsgyiii!

barbi, tünde! de kár, hogy ti sem jöttök! de titeket legalább ismerlek személyesen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja és ami szandival történt az kritikán aluli! most végülis mi elsz vele?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,
dr. Hájsz név honnan ered? ha megkérdezhetem.

barimami: mit csinálsz a szigeten? csak mert én lemaradtam.

fenetta: nekem a rendszeres csümölcs evés bejött. tulajdonképpen egész nap almát rágcsáltam.

gyuzso: Micu tündéri. látom kéznél van az infacol. :D :D

képzeljétek tegnap este bekeményítettem, és elmeséltem Mikoltnak, hogy át kell aludnia az éjszakát. átköltöztünk a nappaliba, hogy a fiúkat ne zavarjuk. felkészültem már mindenre, de két apro nyöszörgéssel átaludta az éjszakát este 9-től 3/4 6-ig.
mindig elcsodálkozom rajta.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme: Most sajnálom, hogy péntekre kértem időpontot 6 hetes kontrollra, pedig csütörtökön akkor tudtunk volna találkozni...

Cancan: el is felejtettem írni, hogy szőrnyű ami Szandival történt és kritikán aluli, amit a Jánosban műveltek!!

Zsófi: szerintem is válts orvost!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!
még nem olvastalak vissza titeket. :oops: :oops:
Mi nem megyünk. Most raktam le a lányokat, mivel ma volt bölcsi is délig, így eltudtam menni csak Szofival DE a Szentkirályi utcába fogászatra. Már megint az a dokinő volt, mint aki nem tudott mit kezdeni Kata kiesett fogával. :oops: Most is fozta a formáját. Kedvem lett volna segberugni. ( nekem már csak ilyen segberugós kedvem van az orvosok kapcsán :twisted: ) Szerintem a Haim Pálos 3,14-től tanulta ezt a bunkó stílus, hogy: minek van a gyerek szájában cumi (mondom, mert most kellene DE aludnia és álmos) mire, hogy akkor is vegyem ki és ne csak a vizsgálat idejére, teljesen felejtsük el. Mondtam, hogy mostanában volt hogy csak 1-2 órát aludtunk, örültem ha már legalább cumival megnyugodott valahogy. MEg hogy ő nem mindenható, de ezt vagy 5-ször :twisted: :twisted: :twisted: Majdnem megkérdeztem, hogy az én cikizésem és ennek a mondatának a hajtogatásán kívül ért-e valamihez, de végül úgy döntöttem, hogy nem veszekszem vele. Kitalálta, hogy Szofi két felső 1-es fogai közötti izmot el kell végni sebészileg. :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :o Ettől seggre estem. Szerencsére az aszisztensnő lekísért és annak elmondtam, hogy így nem volna szabad viselkedni. De ő aranyos volt és megértett. A szájsebész dokinő viszont a fogrovosnő ellentéte volt. Aranyos, tündéri, szívélyes, megértő és még az unokáját is Szofinak hívják. :D Azt mondta van két szájfertőtlenítő és azzal kezeljem és feltétlenül látni akarja Szofit szept. elején. A hülye doki meg azt mondta, hogy vegyek egy puha FELNŐTT fogkefét és azzal mossam meg többször Szofi fogait egy nap. Mondtam, hogy ha hozzám dől már attól is vérzik a szája. Mondta nem baj, készüljek fel, hogy dőlni fog a vér a szájából, de döntsem el, hogy ésszel szeretem a gyereket, vagy beszarok a feladattól. :shock: hallottatok már ilyet????? De ezt ilyen stílusban. :shock: :x és hozzá kell most pénteken visszamenni :twisted: Most nem tudom, hogy mossam-e így a fogát vagy sem. :idea: De egy biztos, hogy ha szeptemberben visszamegyünk a szájsebészetre, megmondom, hogy ahoz a nőhöz nem küldjön vissza. Az egy szakbarbár.
Bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból, mert különben felrobbantam volna.

Nagyon-nagyon kellemes sétát kívánok nektek! Kérünk majd képeket!!!! Ha cuklotok én tuti foglak emlegetni titeket. :lol:

Szerdán hol és mikor lesz tali???? ki jön?

Zsuzsóci, Gyuzso!
Egyszerüen gyönyörűek vagytok!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

manóka!
merci kislánya, Olivia nevezte el dr Hájsznak (legalábbis így emlékszem)
gratula az éjszakához! így megértette a kiscsaj? mit mondtál neki és hogy??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZiasztok lányok!

Végre én is itt... és jó kedvvel... :D :D :D
Ma voltam kedvenc dokimnál, és megnyugtatott,hogy ott vannak a kis ujjpercek....Igaz, negyed órát, 20 percet nézegettük, meg "kopogtattuk" hogy ébredjen fel- de a lényeg, hogy megnyugodtam. :D :D Hát hiába! Nem véletlenül van az embernek fogadott orvosa. Csak ő tud megnyugtatni!!! :D :D :D
SZóval most újra happy minden. :D :D

Veronikusz! Egyszerűen hihetetlen milyen horror történeteid vannak. Most is ez a fogorvos, hallod én se mennék vissza hozzá az tuti.Szegény SZofi! Felnőtt fogkefével? Enci még a sajátját sem szereti csak lenyalja a fogkrémet aztán hali. Nemhogy naponta többször kell megmosnod?A helyedben elmennék valami normális gyerek fogorvoshoz.

Szép napot a mai ligetezőknek!!! SZerintem nem fog esni....
Majd lássunk képeket is!!! :D

SAjnos nem tudom visszaolvasni hogy mi történt a múlt héten... de mostmár remélem fogok jönni megint...Igaz, most kezdtünk bele a tetőtér-beépítésbe és jönnek mennek az iparosok... szóval takarítanivaló is akad bőven.. :cry: De egyszer majd csak elkészül--- :D

Pocakosok hogy vagytok?? Memme Tünde tudjátok már a nemét?? :D :D
Vendég

Gabi,
Örülök, hogy minden rendben!!!!!!!!!! :D :D
Tetőtér- beépítés??? Az jó!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi: de jó! Örülök, hogy minden rendben és végre megnyugodhatsz!

Veronikusz: no comment :twisted: :twisted: :twisted: , az orvosos sztorikból nektek is kijut mostanában :(

Én totál kész vagyok. :( Ilyet a 11 hónap alatt nem csinált Beni mint, most velem. Az előbb már én is vele együtt bőgtem. Semmi nem jó neki, rajtam lóg egyfolytában, taknya-nyála egybefolyik ( bocs) fél kézzel csinálok mindent a pisiléstől a teregetésig , mert a másikban őt fogom. Most megint leraktam aludni, de gyanítom 15-20 percnél nem alszik többet. Fogalmam sincs mi baja a taknyosságon kívül, ennyire még soha nem volt nyűgös és kezelhetetlen. Az előbb adtam már neki egy nurofent. Bennem meg csak gyűlik és gyűlik a feszültség, föl tudnék robbani.... Pedig oylan jó napnak ígérkezett, és most totál kudarc.... és még nincs vége........

Heni

Kép

Kép
cancan

Köszi a tippeket lányok! Sorba próbálom majd őket, talán valamelyik bejön.

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?