A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil,
csodák vannak, bár engem eddig elkerültek. Sajna a mellem mindig fáj, bár most nagyon nagyon...
POnt a reménykedés miatt hanyagoltam a jó öreg Catflamot...de lassan érzem hogy nem bírom tovább.Minden jel arra mutat hoyg meg fog jönni :(

moncso én kicsit később kezdek, de hátha összefutunk majd.

LÁnyok egy kérdés a Déli patikában minden gyógyszer kapható most?
Még nem váltottam ki , de a fizum se érkezett meg így külömn para hoyg mi lesz...
Valaki kapott már Cetrotide-ot?
Ezt kaptam Orgalutran helyett.
madrin

Krisztimamili,
Szerintem nyugodtan menjél pénteken. Mire beültetés lesz, meggyógyultok. Nem lesz altatás sem, így nem olyan érdekes egy kis influenza. Szedd a vitaminokat, méz, citrom, biztos nem lesz semmi gond.

Volt ma valaki BMC-ben? Érdekelne mekkora sor van? Most nem esne jól kint állni a hidegben.

Kép
mofly

Lányok nem fogjátok elhinni.

Sikerült felhívni a BMC-t és ami a legnagyszerübb fel is vették a recepción, úgyhogy lehet menni már a héten vérvételre. Szóval uzsgyi akinek kell, mert beindult a picurka "prototípusok" életre hívása, nyitva az "angyalgyár".
moncso70

Sziasztok!
Mofly!
Ááá nincs hosszú sor, csak reggel 7-kor már egy csomóan kint ácsingóztak! Katasztrófa! És nem bántásképpen, de a sor elején meg kb.méterekre álltak a csajok! Ha rendesen beállt volna mindenki egymás mögé, szerintem tök sokan befértek volna! :?
kira76

Kira, hát igen, engem is ez tud felbosszantani, hogy bent kényelmesen, szellősen állnak az emberek, kint meg megfagynak ebben az időben. :evil: Nyáron ugye nem zavart, hogy kint kell állnom, de én például sajnos felfázós típus vagyok, és bizony nem mindegy, hogy azt a 1-1,5 órát milyen időben kell ácsorogni...

Bocsi, de ez engem tényleg nagyon-nagyon felbosszant :oops:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Csak semmi bocsi! Tök igazad van! Én is azért írtam le, mert reggel óta ezen dühöngök! Csak azért nem lökdöstem előre a lányokat, mert itt mindenki ideges (persze érthetően) És nem akartam csinálni a feszültséget! De kinéztem és ott álltak kint, tökre sajnáltam Őket! :( És biztos más is felfázós, meghát itt mindenki félti az egészségét! Úgyhogy nem értem én ezt... Akire nem vonatkozik, nehogy megsértődjön! Akire meg igen, az jól sértődjön meg! :D
kira76

Sziasztok!

Leírom mi volt ma aztán visszaolvaslak Titeket -szabon vagyok ma de voltam BMC-ben, aztán meg vásároltunk a férjemmel:
szóval KEZDÜNK!!!!! :D
ma 7-re már ott is voltam a BMC-ben, igaz kinnt kellett még egy kicsit álldogálni, de direkt erre számítva jól beöltöztem. 8-ra már a recin is voltam és fél 9-kor már végeztem is a dokinál. Rekordot döntöttem, ilyen hamar még sose végeztem. Minden oké, szóval elkezdtük a stimut, igaz most a 4. napon. Jövőhét szerdán kell vissazmennem, aztán szerintem csütörtökön vagy pénteken lesz a 4. és egyben utolsó inszemem -remélem. :D

Kép
vucuska

Kira,
Köszi az infót. :( Eszméletlen ez a kinti sorállás. Senkinek nem tesz jót!

Vucuska,
Ezek jó hírek! Hajrá utolsó inszem!

Nekem sajnos 3 hónapot ki kell hagynom, így csak áprilisban tudjuk folytatni. :(

Kép
mofly

Törpe!
A várakozás tényleg nem jó, főleg ha hónapokról van szó. de hamarosan azon veszed észre majd magad hogy átlépted újra a BMC küszöbét. Én is nagyon-nagyon el voltam keseredve mikor kiderült hogy kimarad 1 hónap majd még 1. Az eleje tényleg borzalamas, aztán telnek a napok. Most foglalkozzál a pároddal mert utána meg már a baba miatt nem lesz ennyi időtök egymásra. :D

Zsókuci!
Én örülök az ismerősöm terhességének csak akkor megtudni, szembesülni azzal hogy másnak sikerült én meg már itt vagyok több mint 2 éve és még mindig semmi annak ellenére hogy nincs semmi bajunk. Ilyenkor felszakadnak azok a sebek amikről azt hittem hogy rég összeforrtak, de szerencsére ilyenkor már könnyebben meg a lelkem ápolása.
1 hét múlva ezerrel szorítok a műtétedhez!!!!!
Aztán márc hajrá babó!!!! :D
Örülök hogy jól sikerült az utolsó gyerek nélküli szilveszteretek! :D

Vic!
A körülöttem lévő emberek tele vannak babákkal, sokan terhesek, örülök én mindenki örömének de már ahogy gondolom te is a sajátomnak is szeretnék.
De valóban igazad van a 2008 tényleg szép kerek szám. : )))

Anett!
Köszi a névnapi köszöntést!

Nikó!
2 hónap múlva esküvő????
De jó!!
Kész vagytok az előkészületekkel? Lesz lagzi?
Jaj én annyira élveztem készülni az esküvőnkre és annyira jó volt! : )))
Azt kívánok neked is hogy legalább olyan jól sikerüljön mint a miénk! :D És érezd nagyo jól magad!

Mofly!
Nagyon sajnálom hogy így alakult. :(
Pihenj sokat!

Kriszta!
Pihenj sokat!
Azt mondják hogy a borsos forralt bor nagyon jó a meghüléses betegségekre.

Nekünk is nagyon jó volt a szilveszter. Egy barátnőmék új lakásában voltunk 20-an este 8-tól reggel 6-ig. Dumcsiztunk, kareokiztunk, a fiúk pókereztek. Olyan hamar eltelt az idő, hihetetlen.

Ma megint olvastam egy éves horoszkópot: nekem, a szűz jegyűeknek azt írták hogy 2008 a gyermekáldás éve lesz. Aztán megnéztem a férjemét is, ő halak, és neki is ezt írták. Csak így lenne...........

Kép
vucuska

Kriszta
Jobbulást neked és tényleg menj be pénteken.Lázad nincs és az a lényeg!!

Moncso
Mi is lesz most nálatok?

Kíra
Táblicskuba nem szeretnél bekerülni?

Madrin
Hátha veled is történik csoda :wink:
Amúgy a Déli gyógyszertár az ahol rejtett készletek mindíg vannak,ha ott már nem tudnak adni akkor sehol!

Mofly
Sajnálom,hogy ilyen drasztikus lett a vége,gyógyulj meg mielöbb mind testileg mind lelkileg!
gabicsibe

[url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199296934.2599.doc]LEENDŐ ANYUKÁK/url]
gabicsibe

gabicsibe

Sziasztok Lányok!
Zsókuci!
Köszönöm,és nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen. :lol:
Törpehzs!
Köszönöm,aranyos vagy. :lol:
Gabicsibe!
Hogy vagy te drága?
Kicsim kérdezni szeretnék,a sok injekciótól lehet hízni?
Valószínű a sok hormon miatt,ugye?
Vucuska!
Hol olvastad bogaram azt a horoszkópot?
Én is szűz jegyű vagyok.
Brummadzag!
Hogy vagy?
kata80

Sziasztok!

Először is!

Marha hosszú sor volt, pedig már 7 után ott voltam. Azt nem értem, hogy miért nem lehet a lépcső felé venni az irányt. Mire beértem már nem éreztem a lábujjaimat.
Hozzáteszem és is felfázós vagyok, és már fáj a vesém.

Szóval a lényeg!
Minden rendben van a hormonszintemmel, meg a tüszőkkel.
Azt sajnos nem tudom melyikből mennyi van, mert nem volt a dokinak asszisztense, és így nem diktálta. :oops:
Pénteken kell visszamennem. Ismét vérvétel és uh.

Brummadzag!

Láttalak elrobogni a folyosón.:D
Mit mondott a doki?

Kép
nika28

Sziasztok,

Törpe,
Jóóó a békád! :D Szeretnék már úgy 2 héttel öregebb lenni :wink: Akkor már szerintem túl leszek a nehezén. De az ígérem, hogy amint kicsit is jobban leszek, már írok is Nektek! :D

Madrin,
Én azért csendben drukkolok Neked… hátha :wink:

Estike,
Hogy vagy? Nagyon eltűntél!

Gil,
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tavalyi utolsó, illetve az idei első napotok! :D:D
Háát… igen, talán jobb lenne a pálinkás érzéstelenítés, mert akkor mondhattam volna, hogy én már bemelegítettem szilveszterkor :lol: :lol: :oops:
Nyunyival beszéltem msn-en pár napja, azt mondta, hogy írni fog ide még aznap… Jól van amúgy.

Mofly,
Jaj… olyan nehéz ez. Gyűjtsd az erőt, és meglátod, megerősödsz, és minden rendben lesz legközelebb. Tudom, hogy nem vigasz most, de lesz kisbabátok, ne aggódj. Tudom, és kész! :)
Pihizzél sokat! Kitartás!!!

Krisztamili,
Szerintem is nyugodtan kezdhettek most, mire bármi történik, addigra már tuti teljesen jól leszel!

Vucuska,
Hurrráááá!! :D:D Nagyon örülök, hogy kezdhettek! :D:D Az utolsó inszemed! Helyes! :D:D
Tudom, hogy akkor mikor írtad mélyponton voltál, remélem, hogy nem bántottalak meg.
Édes vagy, ezzel az „utolsó gyerek nélküli szilveszter”-rel. A próféta szóljon belőled! :wink: De ne feledd, Neked is ez volt az utolsó gyerek nélküli, jó? :wink:

Kata,
Köszönöm a szorítást előre is, aranyos vagy! :)

Nika,
:? Remélem, hogy azért megúsztad felfázás nélkül. Figyi, vegyél medveszőlő levél teát, és igyál egy bögrével. Mikor én is parázok azon, hogy „na, vajon most felfáztam?”, akkor csinálok egyet gyorsan „védőitalként” – eddig bejött! :wink: Örülök, hogy azért jó híreket kaptál! :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kata!

Ma megvettem a Nők lapját és adták hozzá a Maximát is. Ahhoz tartozott egy kis füzetecske a 2008-as éves horószkóppal csillagjegyenként. Abban olvastam ezt.
És ezt az előrejelzést már olvastam más éves horoszkópban is.
Tudom hogy hülyeség, hisz nem lehet 12 jegyre lebontani az összes ember életének alakulását egy évre, de már ezek is adnak egy kis reményt, pozitív hozzáállást.

Zsókuci!
Miért bántottál volna meg? Örültem a reakciódnak. :)

Most megyek csicsikálni. Amióta eljöttem a Bmc-ből kapar a torkom. Remélem nem most leszek megint beteg mert akkor kiakadok....
Jó éjt!

Kép
vucuska

Zsókuci!

Köszönöm kérdésed, háááát! Ha nem is sikerül naponta olvasnom, azért igyekszem képben lenni mindenkivel kapcsolatban. A reagálás nem megy. Elkött a január, a fagyis beülti ideje. Ezt vártam még két hónapja, most pedig nem akaródzik nekiindulni. Talán azért húznám-vonnám, mert ez az utsó lehetőségem. De ha nem hiszek benne, minek. Szóval nem tudom megyek-e, a jövő hétig még eldönthetem.
Anett, Madrin, csibe is januárban startol. Kívánom nekik és mindenkinek, hogy mihamarább pocakosodjék! Várom a jó híreket!

Drukkolok műtétedhez, nagyon!
estike66

Csudaszép reggelt Mindenkinek!

Ma voltam vérvételen reggel, kb. 1/2 8-ra értem oda, start a kávé automata helyett a viziteshez, kar megcsapol és már a melóban is vagyok, ami a X. kerületben van. Szóval a kiszolgálás a BMC-ben és a forgalom az utakon egy álom.
Majd csak dél körül kell visszamenni.
(Úgyhogy most kell menni, senki a helyszínen.)
Nekem most kezdődik a lombikhoz a stimu.
moncso70

Sajnos engem mindig hétfőre vagy péntekre rendelnek be UH-ra...előre félek, hogy holnap mi lesz a BMC-ben :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone
És muszály olyan korán menned, hogy kint állj az udvaron?
Azt látom, hogy hiába megyek oda hajnal hasadásra, "normál" körülmények között úgysem lehet bejutni 9 előtt, ilyen zimankóban pedig tényleg nem egy Szentiván éji álom ott kövülni a bejárat előtt.
moncso70

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek boldog újévet, ha még nem kívántam volna.

Látom mindenki beindult. Annyira jó lenne egy januári - februári bébibumm.
Megvettem ma az egyik női magazint, naná megint az dől belőle ki terhes megint. Be is csuktam rögtöm.

Én várom a mensit hogy kezdhessünk. Jó lenne ha szombatig kibírná, mert akkor hétfőn mehetnék a BMC-be. Ha viszont holnap jön meg az elég gáz, bár végülis 3.napon is lehet menni.

Sokan kezdünk most nagyon, fú de izgi.
vic12

Sziasztok Lányok!

Azt hittem ma nem jövök dolgozni tök szarul vagyok :(
Férjem csupa láz mozdulni se bír, influenza :(
Én küzdök C vitamin Elevit citrom, méz ( hu de utálom a mézet :( )

Most már én is várom a mensit csak ne holnap jöjjön meg mert a 2. nap akkor vasárnap...Előtte meg még kell egy uh hogy nincs e véletlenül ciszta,szal vasárnapig bírhatná... Csak én nem bírom már magamat vonszolni.
NA ennyit a nyávogásról...

Zsókuci aranyos vagy én is drukkolok magamnak :)

Gabicsibe köszi a választ az egyik necces gyógyszerem már meg van, Puregon meg csak lesz, Luveris meg van mert azt kérdeztem.

A sorban állás az udvaron az vmi borzalom. hiába érek oda 7-re (előbb nincs kedvem) mindig az ajtó mögött állok, kint.
NEm tudom miért nem lehet felefele vinni a sort, a fal mellett és akkor a fizikora jövöket se zavarnánk.
Vagy gondolkodtam sorszámon is,odamegyek letépem aztán 1/28-ra visszamegyek addig meg beülök vhova ahol meleg van...
madrin

Moncso,

Nem, már nem megyek oda korán amióta bejöttek ezek a hidegek. Csak egyszer álltam kint sorban, azóta inkább később megyek, az UH-nál amúgy sem kötelező korán menni. Még szerencse, hogy a főnököm rendes, és megértő! Holnap is csak 10 óra körül fogok menni, így is van esélyem egy kis sorbanállásra, de már bent a melegben...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Még újév előtt kaptam egy újságot és taltam benne egy érdekes cikket. Idézek belőle egy picit.

" A kineziológia finom érintéssel, szerek és durva beavatkozások nélkül, gyengéden, fájdalommentesen és mindamellett hatékonyan gyógyítja a testet és lelke együtt, gyakran igen gyors változásokat hozva a segítséget kérő életében. Holisztikus és alternatív egészségügyi rendszer, amely a testi, lelki, szellemi szinteken rögzült negatív érzelmi információk, blokkok felodásával hoz létre egyensúlyt a szervezeteben, aktivizálva az öngyógyító folyamatokat........agyunk minden információt tárol, ami fogantatásunktól kezdve történik velünk, és a kérdésekre -tudatos döntésünktől függetlenül- a testünk válaszol. .....A kineziológus speciális izomteszt segítségével az elmozdulást figyelve vonja le a következtetéseket......akik kisbabát szeretnének, az orvosi diagnosztika szerint ennek semmi akadálya, mégsem sikerül. Előfordul, hogy egyetlen kezelés után megoldódik a probléma. Általában magzati vagy születésünk idejéből származó oka van a szüléstől való félelemnek, a terhességi depressziónak................
Előszőr is azért dolgozunk, hogy legyen pocaklakó-mondja kineziológus, aki nagy sikerrel harcol a meddőség ellen.............
A leggyakrabban a nő tudat alattija őriz olyan információkat, amelyek gátolják, hogy anyává válhasson - -ezeket kell feltárni és oldani...............volt már, amikor a férfi tudatalattija gátol."
moncso70

Madrin,

A férjemmel mi is erről beszéltünk, hogy miért nem lehet a lépcsőn sorban állni, de a sorszám sem rossz ötlet!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

"A kineziológia görög eredetű szó: a kinézis elmozdulást jelent, a logosz tudományt. A módszer gyógyírt hozhat például a sikertelen fogamzás, a szüléstől való félelem........... porblémájára. Jágerné Bakos Gyöngyi 1993-ban elsők között volt aki Magyrországon előszőr kineziológus oklevelet kaphatott."

Nos, még találtam meg ezt a hölgyet, mert ugyan felhívtam az újságot, de mivel külsős munkatárs írta a cikket, így nem tudtak semmi elérhetőséget adni. De nem adom fel, előbb-utóbb úgyis meglesz a címe vagy a telefonja.
moncso70

Szerintem csak a mi rutintalanságunk, hogy kifelé kanyarodunk, mint a lépcső felé, és az, hogy ha már mi bent vagyunk akkor hurri-hurri, a többiek pedig nem számítank.

Mázli ha jó a főnök, nekem inkább néhány munkatárs tesz nagyon okos megjegyzéseket.
Szegény párom egyszer nagyon meglombozva jött haza. Nem hagytam szó nélkül, mire kibökte, egy kollégájáéknál baba lett és a szuper intelligen koma rákérdezett, hogy nálunk mikor lesz, mert ő 5000 Ft-ért fiút tud. Hát, lehidal az ember ettől az empátiáol.
moncso70

hu Moncso hogy milyen egy parasztemberek vannak...
Én már kaptam olyan "vicces" beszólást hogy du...ni próbáltatok már?
Na akkor éreztem hogy az agyamba megy a vér és eléggé kiakadtam.
Én pont ezért nem szeretek róla beszélni,mert elegem van a bunkókból, a sajnálkozókból.
Meg azokból akik eltervezik hogy ma terhes leszek és az is lesz, utána meg néz rám bután hogy ez nekünk miért nem megy.
madrin

Szijjasztok Kicsikéim!

Mindenkinek Boldogságos Újévet és babásodást kívánok!!Drukkolok,nektek!!! :wink: Igyekszem jönni,,,és szégyelem magam hogy nem jelentkeztem,,, :oops: :oops: :oops:
Vigyázzatok magatokra!Majd még bekukkantok ma!Most mennem kell,!!Puszika mindenkinek! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Hát, igen bunkókból van elég... Én meg azt utálom, hogy az ismerősök szinte rögtön azt kérdezik tőlünk, hogy mikor lesz nálunk is baba, ha találkozunk velük. Akivel meg olyan a viszony, hogy elmondjuk a helyzetünket, az rögtön az orvosát ajánlgatja. Ezek az emberek azt hiszik, hogy mi bénák vagyunk, és nem tudjuk megkeresni magunknak azt az orvost, aki segíthet nekünk? :roll: Már eljutottam odáig, hogy senkivel nem beszélek erről a témáról, elkerülve a kínos helyzeteket. Kivéve persze veletek, akik sajnos átérzitek a helyzet nehézségét...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Buék mindenkinek :wink: .
Olvasó üzemmódban követem a topik történéseit, kívánom, hogy 2008 mindenkinek a babásodás éve legyen.

Kép

csibe
csibe32

Sokszor nem biztos, hogy merő rosszindulatból teszik amit tesznek, szimplán érzéketlenek és nem érzik ennek az állapotnak a súlyosságát és azt, hogy mennyi erő kell hozzá, hogy ne nyomjuk le őket, mint a bélyeget.

Bocsi, most mennem kell a véreredményemért.
Ha időben visszaérek, még bekuksizok.
Puszi lánykák Nektek, további szép napot.
moncso70

Sziasztok!

Nyunyika!!

El sem tudom mondani mennyire örülök Neked! :D :D
Már megérte benézni!!!!!

Én itthon vagyok, pihengetek.
Nálunk ilyenkor nem nagyon van meló, és úgy döntöttem, hogy a stimu utolsó napjait itthon töltöm. Talán jobban fel tudok készülni testileg és lelkileg is a babák fogadására.

Madrin, Moncso!

Én is pont tegnap mondtam a páromnak, hogy egyszerűen nem értem miért nem lehet felfelé kanyarodni!!
Ez Nekem nagyon magas!!!

Madrin!

Most én sem mondtam senkinek, hogy elkezdtük. Csak a szüleim tudják, meg a főnököm. Utálom az állandó magyarázkodást!

Kép
nika28

Megbolondult a vonalzóm!

Kép
nika28

Nyunyi
Végre előkerültél!!!!Tessék többet jönni!!!Hiányoztál ám!!!!

Lányok!
Kitartás!!Már csak pár hét és nem kell ilyen bunkó és kínos megjegyzéseket hallgatnotok!!!! :D

Kata
Sajnos lehet hízni,nekem egy év alatt feljött 9-10 kiló!
gabicsibe

Nika én sem akartam elmondani de annyian kérdezték hogy mondanom kellett valamit.
Barátnőm a szilveszteri bulin azt kiabálta hoyg a babát kívánok Nektek blabla, a többi ember csak nézett én meg égtem mint a Reichstag :oops: :oops: :oops:
Nika pihenjél csak legalább nem kapsz el semmi infliuenzát a kollégáktól

Én meg abban reménykedem hogy most beteg vagyok akkor a stimu végén már nem kaphatok el semmi.
kívéve ha órákat álldogálok mínusz 5 fokban.... :evil:

Nyunyi, de jó végre itt, hiányoltunk ám :)
madrin

Gil
Bocsánat el felejtettem válaszolni!Szerintem elég ha telefonálsz időpontért!!De minél elöbb!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Nyunyi!
Végre! Mi újság veled? Kezdetek?
Aztán nehogy megint az legyen hogy bejelentkezel aztán meg eltünsz. :)

Akik influenza előtti állapotban vannak és készülnek stimura ajánlom az occilopo..... -nem tudom leírni a nevét, de szokták reklámozni- homeopátiás szert. Én is hazamegyek aztán öntök egy adagot a nyelvem alá.

Kép
vucuska

Mofly nagyon-nagyon sajnálom :( ,erre nincsenek szavanak.
Mielőbbi felépülést kívánok Neked!

Látom jó sokan kezdtek januárban,nagyon drukkolok Mindenkinek és kíánom,hogy végre beinduljon a babaeső!

Lippa

lippa

Vucuska, az oscillococcinumra gondoltál, ugye? Én is most szopogattam el egy adagot, mert elkezdtem tüsszögni, meg furán érezni magamat. Párszor már segített nekem is ez a szer, de milyen nehezen tanultam meg a nevét... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Azaz, arra gondoltam. :D
Köszi a segítséget

Kép
vucuska

Sziasztok!

Boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!

(Egyébként a Bakok is szerencsések ebben az évben, mert a Bak csillagjegybe lépett decemberben a Jupiter és idén decemberig ott is marad) :) Csak mert én is bak vagyok :)
nellike

Szia Noki! :lol: :lol: :lol:
kira76

Sziasztok!

Köszönöm hogy írtatok, köszi a tanácsokat, holnap elmegyek a Bmc- be, remélem kezdhetünk, majd megírom. Egy fokkal jobban vagyok, lázam sincs.

Hát igen, a múltkor mi is azt néztük a párommal hogy bent az ajtó előtt két lépésnyi távolságra álltak az emberek egymástól, kint meg megfagytak szegénykék. Mi is akartunk szólni de aztán meggondoltam a dolgot. Nekem is az jutott eszembe hogy miért nem lehet a lépcső felé kanyarodni , legalább csak télen, ha ilyen hideg van. Holnap mi is elindulunk már hajnali fél 3- kor hogy ne kelljen kint állnom mert akkor tuti hogy nem jövök rendbe beültetésig...remélem időben odaérünk.

Nyunyi!

Örülök hogy jelentkeztél, remélem jól Vagy, gyere gyakrabban és írj Magadról!!!Puszi!

Nellike!

Biztos a Baknak is nagyon szerencsés lesz a 2008!!!

Zsókuci!

Hát remélem, igazad lesz és rendbe jövök addig. Jan. 9 az már mindjárt itt lesz, gondolok Rád sokat és várom az "élménybeszámolót"!! Ha ráérsz majd írj. Puszi!!!! :P

Gabicsibe!

Köszönöm , megyek holnap!!!
Üdv a babának a pociban!!! :lol:

Vucuska!

Borsos forralt bor? Hmmm, lehet hogy kipróbálom!!!
Köszike!! Pusziiiiiiiii! :P
Fekszem szinte egész nap, nagyon nem is bírok felkelni. /holnap úgyis muszáj/ Kívánom a horoszkópod mielőbbi teljesülését !!!
:D

Mofly!

Köszönöm szépen a tippeket! A mézet már nagykanállal eszem pedig nem nagyon komáljuk egymást....egyébként nem kívánom ezt a fránya influenzát senkinek, elég szar ügy, iszonyatosan legyengít...
Vigyázz nagyon Magadra!!!!Puszillak.

Aki holnap jön a Bmc- be kevés sorbanállást kívánok és csak jó híreket Mindenkinek!!!
Puszik.

Kép
krisztamili77

Sziasztok lányok!
Én új hozzászóló vagyok,pedig már 6 éve próbálkozunk,eddig sajnos sikertelenül.Ne haragudjatok,hogy zavarlak titeket.Én a Kaáliba járok.Talán tavasszal kerül sor az utolsó beültetésre,félek tőle.A dokim azt javasolta.hogy előtte járjak pszichológushoz,mert már a fejemben is káosz van.Szerintetek segíthet ez egy kicsit,vagy talán sokat is?
Nagyon jó nekem olvasni sorstársaim sorait,a biztatásokat,a kedves szavakat.Puszi mindenkinek Sziszi
csordásné kutenics szilvi

Kedves Sziszi!

Üdv itt nálunk :D Én csak ajánlani tudom!Én is jártam és nekem nagyon sokat segített.Mielöbbi pocakosodást kívánok neked!!!
gabicsibe

SZiasztok!!!

Na, ma a terhes kolléganőmmel futottam össze állandóan, majd a háromgyerekes unolatesómat látogattam meg este, akik bejelentették, hogy jön a negyedik!!! És többször elmondta, hogy a gyerekek így meg úgy, de majd megtudod, ha neked is lesz gyereked. Aha. Ha lesz. Gondoltam magamban... Kicsit sok volt mára a jóból...

Teljesen egyetértek veletek, hogy milyen baromságokat tudnak mondani egyesek a problémánkkal kapcsolatban. És velem is már sokan úgy beszéltek, mintha mi bénáznánk... Pontosan úgy, ahogy írtátok: "És ezt a bogyót próbáltad már?" "Az én dokimhoz nem mész el?" Tényleg hülyének nézik az embert.

A sorrefomokkal is egyetértek, vagy fel kéne kunkorodni, vagy sorszám, de ez így nagyon kezdetleges!

Nyunyiiiiii
Hát előkerültél? Mi van veled???????

CSibe
Te is rég jártál erre! A vonalzód alapján fogyózol? Sikeres? Milyen módszerrel? Én tornázom, de csak annyi előnye van, hogy legalább az ünnepek alatt nem híztam.

Gabi
Köszi a választ és a mailt. De akkor most ezt megkaptad??? És ha van időpont telefonon, beutaló nélkül hogy menjen oda???

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!
Gabicsibe!
Köszönöm,gondoltam,bár jobb tisztába lenni vele. :lol:
Vucuska!
Köszike,ez jól esett. :lol:
Bár szerintem a pozítiv hozzáállás is sokat jelent.

Képzeljétek,holnap kezdem a szurit,már várom,ugyanakkor picit tartok is tőlle. :D :?
Puszi mindenkinek :lol:
kata80

Gil!

Úgy látszik tényleg kijutott a jóból neked is. Vagyunk így egy páran.

Pár napja azt mondtam kezdek immunis lenni a témára , hát nagy francokat. Valószínű nagyon hamar meg fog jönni, mert kissé már érzékeny vagyok, türelmetelen, hisztis. De akkor is tegnap nagyon nagyon kiakadtam.

És valószínűleg megint én vagyok a rohadt szemét irigy, de szerintem ezen bármelyikünk kiakadt volna.
Tegnap hazajött a férjem, hogy "kedvenc" kolléganője bejelentette, hogy 4 hónapos terhes. Sejthető volt, mert tudtuk elég rendesen rajta vannak a témán.
A csaj egy hónap után képes volt elmenni a dokihoz, hogy miért nem esik már teherbe. Ott hisztizett állítólag a dokinak, hogy biztos valami baj van és 2 hetente járt hogy mi lesz már. A doki hülyének nézte gondolom, és szépen hazaküldte, mondván próbálkozzanak csak. A következő hónapban már terhes volt. És utána képes volt benyögni, jé hát nem is ment ez olyan nehezen.
Hát a rohadt k....életbe, még ennek is milyen könnyen sikerül. Rinyálna 2 év után....és persze megint a rohadt miért, miért pont én, nekem miért nem sikerül és soha de soha nem jön rá válasz.....
És akkor persze jön a szöveg mindenkitől: majd nektek is lesz. Na ettől a mondattól már a plafonon vagyok. Annyira kiakadtam, hogy közöltem a férjemmel szarul vagyok lefekszem, úgyis vele is összekaptam egy baromságon, aztán bevonultam a hálószobába és álomba bőgtem magam. Mire ő jött lefeküdni persze semmit nem vett már észre.

Ennyit arról mennyire immunis vagyok a témára.
Tegnap a főnököm ugratott minket a kolléganőmmel hogy lefeküdnénk e 200 miláért egy pasival. 200 miláért? Nem 200 miláért nem. De ha gyereket csinálna nekem már elgondolkodnék rajta :wink: jó ez csak vicc volt.......de néha már eljutok oda, hogy már az se érdekelne ha donor, vagy valaki viccesen szólva felcs....na :) csak legyen már gyerekem. Na jó megint túlzok. Csak hihetetlen kiakadtam tegnap, és mivel meg is fog jönni igen szar kedvemben vagyok. Bocs, de ti vagytok az egyetlenek akik ezt megértitek. És jó kiönteni itt a lelkem.......

Nyunyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
Hát végre jelentkeztél, bolgog újévet neked. Hiányoztál ám. Továbbra is él az hogy nélküled nem topic ez a topic Úgyhogy gyere léci és mesélj. Remélem kezdetek Ti is.
vic12

Szép napot Lánykák!
Látom még nem pörögtetek fel igazán.
Az okos beszólásokhoz csak még egy édes történet:van egy nagyon "intelligens" középkorú pár a szomszédunkban. Természetesen nem házasok, közös gyerkőccel nem rendelkeznek, csak a muksinak van két nagylánya az előző kapcsolatából. Nos a hölgy, akinek persze soha életében nem volt babája (illetve az egyetlent is elvetette)nekem is melegen ajánlotta a szoros együttlétet, persze naponta többször, mert ez a tuti befutó tipp.
A földön nincs annyi ginseng és annyi szexis fehérnemű amivel ez szexgép tempó 365 nap alatt tartható lenne, vagy ha mégis akkor jöhetne szilveszteri buliként a szívtranszplantáció (De mondjátok ha mégis tévedek!).

A sorreform megvalósítását azt hiszem közületek kell valakinek felvállalni, (bár szívesen megtenném) mert én most 2 hónapos parkolópályás felkészítésen vagyok, ezt írta elő Zeke doki.

Az influenzára nem tudom a legoptimálisabb megoldást, de azt gondolom, hogy a hideget nem szeretik a bacik, így nem kell túlfűteni a lakást, és amennyire lehet sokat kell sétálni a tiszta levegőn, tehát nem a városban, hanem hétvégén pl. a hegyekben, sok hársfa tea mézzel, ne legyen forró mert a mézben lévő gyógyító anyagokat kiöljük, hagyma (mint antibiotikum, büdös de hasznos) és grapefruit csak úgy lepucolva, magában és reggel-este hidegvizes zuhany.
(Nekünk ez bevált évek óta, bízom benne, hogy idén is elkerül minket a "spanyol nátha". Amióta kutyáink vannak ők gondoskodnak a sétáltatásunkról, persze nem kell egyből kutyát venni).

Sziszi
Szuper, hogy léteznek ezek az "angyalgyárak", csak az a gond, hogy csak a testi nemmegfelelőségre korlátozódik a tevékenységük, a lelki, szellemi dolgokra nem. Érdemes terapetához fordulni, megkeresni a számodra legmegfelelőbbet, mert segítenek. Iszonyat sok pénzt költünk, hogy a testünket formába hozzuk, mikor megszúrjuk magunkat egy gimnáziumi lányosztály hormonjai tombolnak bennünk, és nem akarunk vagy nem gondoljuk, hogy a lelkiséggre is áldozniunk kell anyagiakat. Szerintem némi próbálkozást megér a lelki békéd. Sok sikert és kiegyensúlyozottságot kívánok.

Bocsi, lányok, azt hiszem megint elszaladt velem a ló.
moncso70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?