A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

helló itt hulla Kép

kipurcantam a mai/tegnapi/tegnapelőtti napoktól...
gyerekgarmadák, jövésmenés...

tegnap voltam testtekercselésen, 59kg vagyok, ebből 11 zsíííír. megnyugtató...
a tekercselés elég béna és unalmas, ajánlom nekik, hogy legalább használjon.

fiam ma 2x1 órát bírt aludni, ennek megfelelően elég nyűgös is volt, de legalább könnyen elaludt..
most szalma vagyok, pasim elment a meccsre Kép

tegnbapelőtt vettem monapelt, tök jó de egy vagyon volt... és csak 2-t vettem eddig, kipróbálásra! azt tuti, hogy jó (gyors) mosógép kell hozzá! és miért ilyen óriási? mintha potroha lenne a gyereknek...

de a rohadttetves liberótól, most 1x Isti pelenkakiütést kapott!! úgyhogy mindent visszaszívtam, ami jót erről a pelenkáról mondtam.

most még tanácstalan vagyok, hogy beruházzak-e több monapelre... ráadásul ez a műanyag külső elég szellőzetlen - v agy az s illúzió, hogy a pempörsz szellőzik???

Zsanci, REcca, elfelejtettem, holnap hányra kell menni, ugye kb fél 10-re?

votiv 8)
votiv

Zsebi: én vagyok a kakukktojás, mert én nem szt.Imrében szültem. De elárulom a nevét, mert nagoyn jó fej. Szóval vezetékneve azonos a dokinőjével és Ferenc a keresztneve. És a kórház pedig egy kút és egy völgyből tevődik össze. :-))

Pocak: nem semmi a kis korkülönbség a picik között. Én tuti kikészülnék. Néha igy is nagyon soknak érzem és akkor még neked ott egy iskolás csaj is. Nem vagy semmi. Gratula neked és a szép családodnak

Ildi: hátnehogymááááááááá még te engedj el nekem pénzt. Én nem számolom ki fillérre pontosan.1250 Ft azt hali. Vagy ha 1300 pénzem van akkor annyi, ebből nem lesz probléma. Ahogy kijön, de nem te fizess még rá a bizniszre.

Macskabajusz: tényleg ilyen jó fej lenne? mert valakitől hallottam, hogy kicsit mufurc. De ezek szerint nem az. Na majd jól megkérdezem hogy lehet-e hozzá járni TB alapon?

Mennem kell, apával is kell egy kicsit foglalkozni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
nem tudom, szag pampersből kijön Kép szóval lehet, hogy szellőzik Kép Dóci egyébként arra nem érzékeny. Isti ezek szerint már jól van Kép

Ada,
imádom olvasni a sztorijaidat Kép

vera
kisün

Ada!

Amugy grat a szerződéshez! Én mondtam hogy meglezs az még ma!Kép
eszti25

Lányok csak én nem látom vagy Zsanci tényleg ne volt hétvége óta!?Ha nem vót akkor nagyon jó volt az a lagziKép
eszti25

Sziasztok!
Azért bejelentkezem én is, bár visszaolvasni nem nagyon tudtam, elég sűrűek mostanában a napok... de ezt most nem panaszként írom, semmi panszom nem lehet a két édes-aranyos kőcömre! Kép
Pláne Donira nem, aki múlt éjszaka 9 órát aludt egyhuzamban!!! Na? Ez már valami nem??? Na jó, Bendinek még a nyomába sem érünk, de a pár hete fenálló helyzethez képest ez maga a csoda! Kép

Tegnap viszont én voltam úgy mint Eszti nemrég... alig volt tej a cicikben... bár Doni nem panaszkodott (sőt, mikor sűrűbben akartam szoptatni, hogy több termelődjön mérgesen köpdöste ki) csak én éreztem, hogy épphogy valami... aztán mára úgy tűnik rendeződött. Kép De olyan érdekes, mert épp 4 hete volt ugyanilyen a helyzet... azon gondolkodtam, hogy nem lehet ez valami "rejtett" ciklus???

Ja, a mai esemény! Moose figyelj:
Délután csengetnek. Beleszólok a kaputelefonba, erre egy női hang: B.Zs-t keresem, a kisbaba anyukáját, a kisbabával kapcsolatban. Na, kimentem, bár volt egy rossz érzésem. nyitom a kaput, a nő mondja, hogy a kisbabával kapcsolatban jött. Erre kérdem: Fotós? Mire a nő: Rám van írva? De nem mondta, hogy igen, hanem elkezdte kérdezgetni, hogy hol született Doni meg mikor. Aztán csak rátért a lénygre. Erre mondom, hogy kösz, de mi ezt megoldjuk házilag, napi több kép készül a kőcökről. Na ő rögtön jött a profi dumával, hogy ők ilyen meg olyan jó fotókat csinálnak, amre földi halandó nem képes, és főleg ünnepekre ajánlják a szolgáltatást. Én: akkor viszont nem szeretném, hogy idegen ember itt legyen. Erre a nő, már egyre mérgesebben: és akkor az esküvőn mi volt? Mondom ott is a család oldotta meg, van 1-2 ember akinek nagyon jó érzéke van hozzá. A nő elköszönés helyett: hát jó, bár ez egy ingyenes szolgáltatás (na persze!), és jobb is, hogy nem kérem, mert mivel korlátozott a hely, így nem veszem el olyantól a lehetőséget, akinek szüksége van rá. Háááát! Nem tudtam hirtelen hogy sírjak vagy nevessek, persze egyiket se tettem, hanem nagy mérgesen bevágtam a kaput Kép
Annyira pofátlan volt a csaj, hogy csak na!
Áááá! Most is csak jól felhúztam magam!

Na megyek is, Petra még nem alszik, csak Apa nemrég jött haza, aztán most ő a sláger, én eljöhettem kicsit netelni Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi, babamasszázs: bár én nem vagyok szakképzett, csak "gyakorlott", szívesen bevezetlek a dologba, ingyééér Kép egyébként pedig Oxi szakképzett, igazi gyógymasszőr, és ő is masszíroz, szóval lehet, hogy őt is meg lehetne kérni esetleg egy közös maszizásra, ha VÉÉÉÉGRE HAZAJÖN!

Ada, te egy hős vagy! Így kell ezt csinálni, ne hagyd magad! bár én is ilyen bátor lennék Kép

Manóka! megnéztem Emmát, szerintem ábszolút nem ropi, nehogy elhitesse veled a védőnő vagy a doki! Emma nagyon szép és arányos baba! tudod
utólag kicsit bánom, hogy én bepánikoltam, és elkezdtem gyorsan a hozzátáplálást, mert Isti ezután már nagyon hamar elutasította a cicit...
na és azóta se lett nagyobb Kép

mikor/hol lesz holnap randi? én (majdnem) mindenről lemaradok...

votiv 8)
votiv

Bogárka!
a kórházban odajött egy nő, hogy ő a kórház fotósa. és mielőtt elkezdte volna a dumát, mondtam, hogy kizárt, hogy kérjek fotót, mert a "férjem fotós". Kép erre dulifuli módon elviharzott.

jó látni, hogy Doni 9 órát alvadt egyhúzóra, mert akkor ha jól számolom Heni is fog majd ennyit novemberre. Kép

Vera!
a védőnő mára mondta, hogy jön, így a neki megadott mobilszámom be se volt kapcsolva, ezért nem is jött hozzánk Kép . én ma vártam, aztán felhívtam, hogy mivanmá és mondta, hogy akkor jövőhéten hétfőn jön.

ancsipancsi

Kisün, hát ez jó! valóban, a pempörszben tényleg mindig érezni, ha megtelt!

pasim persze itthagyta a jegyeket. de mikor le akartam vinni neki, a szomszéd kieresztette a kutyáját, aki majdnem felfalt. az adrenalinszintem a Kilimandzsáró csúcsa fölött...

votiv 8)
votiv

Votiv!

Holnap 4 és 5 között a Mayában!

Bogárka!

Ez egy az egyben nálunk is lezajlott vagy 3 hónappal ezelőtt! Szerintem ugyanaz a csajszi volt! Majdhogynem berakta a lábát az ajtón, hogy ne tudjam becsukni, aztán tök jól leráztam! Szerencséjére pont tök nyugis hangulatom volt, úgyhogy mosolyogva küldtem el a francba!Kép
ildi76

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Emma nevében, az Ancsi-féle divatdiktátor jó voltKép

Most igyekszem mindenkinek reagálni:

Fibi!
Amikor kérdeztem, hogy hol szültél, nem is tudtam, hogy nem Bp-en lakszKép Csak kíváncsi voltam, meg ugye van itt olyan aki nem is szentimrés aztán mégis itt lóg egész nap, ugye Johi?? Kép

Green!
Nem vírusom van, szerintem csak nátha, és az egész onnan ered, hogy vasárnap nem bírtam megállni, és benyomtam egy hideg Coke-ot (mert ugye tudjuk, hogy a „jéghideg az igazi” – amúgy nem fizetnek nekem a reklámértKép), és nagggyon érzékeny torkom kiborult tőle.

Eszti!
Sajnálom az autós meg a hiteles történetet, remélem megoldódnak, fel a fejjel, aztán tényleg itasd le apát, ha már te úgysem ihatszKép Habár én néha megengedek magamnak egy-egy pohár bortKép

Johi!
A szülésznőm, Kecskeméti Vera említette még szülés előtt, hogy éppen akkoriban végez egy babamasszázs-oktatói tanfolyamot, és szeptemberben akarja beindítani a dolgot. Mondtam neki, hogy engem érdekel, azt mondta, majd jelentkezik. Remélem olvassaKép De szerintem fel lehet hívni őt a H-ban is.

Pocak!
Gyerekek tündériek!!!

Ada!
Na így kell ezt csinálni, odamész aztán az asztalra csapsz, irgum-burgum! Ügyesen elintézted őketKép

Bogárka!
Tuti van rejtett ciklus!!! Én már harmadik hónapja „tudományosan” figyelem magam (amúgy a gyerekorvosunk mondta, hogy lehet ilyesmi), és amikor éppen meglenne, akkor látványosan kevesebb a tej. Pl. most a napokban is, így kétóránként szoptatok.

Votiv!
Majd hétfőn megyünk méredzkedni, kíváncsi vagyok nagyon, mit mondanak. De nem hagyom magam, csak néha én is bepánikolok, mert olyan kicsinek látom.

Na remélem mindenkienk írtam.

Kérdés: fagyasztóból ma kivettem egy adag tejet, de Emma csak a felét itta meg (amúgy megkóstoltam, valami szörnyen-borzasztó-undorító íze van, de ő lelkesen itta). A másik felét eltehetem holnapig a hűtőbe, vagy inkább öntsem ki?

Kép
Kép
manoka11

Helló!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat az öregedésem ünnepére! Kép

Na most már látom, hogy miről maradtam le, és nem is tudtam visszaolvasni, hogy Pocakpacninak megszületett a baba. Kép Gratulálok Pocak! Kép Kép És nagyon helyesek a képek, ilyenkor én is elgondolkodok, hogy milyen jó is lenne 3 gyerkőc...bár ezzel az egyel is nehezen bírok. Kép

Ada

Jól csináltad! Kép Én mennék is szívesen a baba-mama tornára, csak még azt nem tudom, hogy ez, hogy férne bele az időmbe.

Votiv

Ne ijesztgess én félek a kutyáktól. Kép

ruz
ruzicsky

Szia Ruz!

Rajtunk kívül sehol senkiKép
Nincs új kép Bendiről?

Ja, és dehogy vagy te öreg!

Kép
Kép
manoka11

Manóka!

Remélem megoldodik már ténylegKép és köszi a bíztatást apához isKép

Emma tényleg nagyon édike, megnéztem a képeiteket! Nagyon fain a kiscsajKép

Bogárka!

Gratulálok a 9órai alváshoz! Szép! Mi is igy kezdtükKép

Fotós: hát hozzánk próbálkozhatna a bejövetellelKép van 1 60kgs rottweilerünkKépKép jöjjön ha tudKép

Na mék mert apa megjött!!! Pusz jó éjt!
eszti25

Sziasztok Kép

Johanna1975 Kép

Igen Rokica volt az....és ma 41+4-nél indítás nélkül,12 óra vajúdás után spontán megszülte a 3950gr-os 58 cm.es kislányát!!!Kép

Bár a "koktélt"nem itta meg,azt mondta,nincs az az isten,hogy a vajúdás mellé még hasmenési isKépKépKép
De azért MINDENKINEK KÖSZI MÉGEGYSZER,AKI SEGÍTETT!!! Kép

annamami
annamami

Mayas kérdésemre senki nem valaszolt, brühüKép

Na, akkor egy elönye mar van, hogy a vilagvégén lakunk: ide nem jönnek fotosokKép

Manoka! Jaaaa, ezert kerdeztedKép Ertem mar, szoval sok vagyok itt, egesz nap jar a szamKép Van egy jo hirem akkor: szombaton elutazunk szüleimhez Bajara, es nem hallotok felölem egész csütörtökig!! Kép

Votiv, Liberot en is mindig dicserem, eccer csipte ki Balint popojat, de az sztem a paradicsomtol volt.
En is szalma vagyok, most egyedül ücsörgök itten, apjuk vmi Jazz hajon melozik. (remelemKép

Ildi, aluminium? baaaaaa....Kép
Arra a zörgős könyvre kivancsi leszek, mar annyit emlegetitekKép

KépKép
fibi

Rokica? ahhoz képest, hogy nem rég még azon gyötrődött, hogy mondja majd meg a főnökeinek, hogy terhes Kép . elég szép nagy lányt szült, gratula neki, pedig 3 hónapig jól titkolta a melóhelyén, hogy baba van a hasában.

ancsipancsi

Ancsi!

Ha ilyen közel laksz Veráékhoz, akkor hozzánk is! Kép
Majd menjünk sétálni!

Kép
Kép
manoka11

Ruz, milyen erzes a 3 ikszet betölteni? Nekem is mar csak par honap van hatra addig... KépKép

KépKép
fibi

Macskabajusz, koszi az infokat!

Votiv, 10-kor kezdodik. es elotte meg, ugye, at kell oltozni...

Fibi, Maya: leszallsz a villamosrol, bemesz a savoyaba, jobbra fordulsz, mesz-mesz...Kép egy ideig boltok vannak, aztan jonnek a kajas-uldogelos helyek, es ezek egyik a Maya. nem nagyon lehet am eltevedniKép
ja es jo, h sikerult megoldani, h ott lehessKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Biztos mindenki izgul, hogy nyerünk-e a Svédek ellen. Kép

De itt van egy kép, az én kis óriásbébimről. Kép Csak neked. Kép

ruz

Kép
ruzicsky

Fibi, ne öregíts, elég ez így is, a 29-et töltöttem be, a 30 majd jövőre. Kép

ruz
ruzicsky

Recca, örök halam üldözni fog, KÖSZII Kép)
Es ha kocsival megyünk?Kép

KépKép
fibi

Ruz, jezus, bocsanat! Asszem eleeg volt egy pohar sor, es mar olvasni sem tudok.

KépKép
fibi

Ruz!

Nagyon édi! És szerintem sokat változott, amióta nálatok volt a tali, most már komoly férfiKép
Itt már ül a babakocsiban?

Kép
Kép
manoka11

Ruz, gyönyörűűűűűűűű! szebb, mint egy gól a svédek ellen, így jó? Kép

és nagyon boldog szülinapot! KépKépKép

hol és mi az a maya?

votiv, a tudatlan

votiv 8)
votiv

ooo...ize... en meg azon toprengek, h vajon ennyire nagy baromsagot kerdeztem az orvos-valasztast illetoen? biztos mindenki masnak tok evidens...Kép szoval hogy is van ez? van egy korzeti, akinek nem kell - elvileg - kozvetlenul fizetni, hisz a tb-n keresztul megteszem. ha ez a vki nem tetszik, levalthatom, ha minden igaz. ilyenkor szabadon valaszthatok egy masik orvost (egy masik korzetbol)? ilyet lehet? vagy csak olyat, h korzeti marad, de mellette maganban jarok egy altalam valasztotthoz, es fizetek neki szepen... ez igy meg kicsit valoszinutlennek tunik... na mindegy. valaki????

Coolio
recca

ok, már látom, kösz Recca Kép

Votiv, akinek marha nagy és erős szemüveg kell...

votiv 8)
votiv

Köszi Manóka!

Emma is nagyon édi, megnéztem a képeit. Kép

Nem, azért ülni még nem tud, csak ilyen félig döntött helyzetben van. De ebből a pozícióból már nagyon próbálkozik, hogy felüljön, de még nem megy neki. Kép Itt mondjuk pont nincs bekötve, de egyébként már nem lehet egy percre sem bekötetlenül hagyni a kocsiban, mert egyfolytában próbál kimászni, meg előredőlni stb, aztán ki tudja melyik pillanatban sikerülne neki. Kép

ruz
ruzicsky

Na, végre ide is eljutottam.

off: votiv drága, ma egész nap hívtuk dokinénit a homeósat és nem vette fel....van valamilyen tutter napja, vagy időszak, amikor fogadja is a hívásokat, vagy csak próba cseresznye?

Megyek gyorsan visszaolvasni.
ada007

Recca, teljesen szabad az orvosválasztás, oda viszed és akkor hozod el a kártyád, ahová és amikor akarod, lakóhelytől függetlenül (persze praktikusabb, ha nincs bazi messze...)
fizetni csak magándokinak kell, a többi a nála leadott tb-kártyák után fejkvótát kap
szóval csak nyugodtan hagyjátok ott azt a gyerekorvosnak látszó izét...

votiv 8)
votiv

Recca, igen választhatsz másikat, ha jól tudom körzetit és gyerekdokit is és akkor átmegy oda a kártya és ugyanúgy a TB fizet neki, szóval nem magán.

de itt egy link ezekről a dolgokról

http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=ellatas

jaj, felébredt BEndi, megyek

ruz
ruzicsky

Fibi, ja persze, nem villamos. hat akkor alul van a parkolo, es azt hiszem az epulet ket vegen lehet feljonni: az egyik vegehez egesz kozel van a celhely(Maya), a masikhoz meg nem annyira, mivel innen at kell menni az egyikhez. hm? egyebkent az egesz savoya nem tul nagy. siman meg lehet benne talalni, amit keresel eppenKép

Votiv, Maya egy kavezo a savoyaban (Zsanci felfedezese es elegKép jo hely)

Coolio
recca

Recca!
Én sem tudom pontosan, de logikusan úgy kellene lennie, mint a felnőtteknél, nem? Ha nem vagy megelégedve a körzetivel, akkor átviszed máshova a tb-kártyát, és nem kell külön fizetni, mert megteszi a tb. De engem is érdekelne a dolog, mert a sógornőméknél éppen aktuális a kérdés.

Kép
Kép
manoka11

Nahát akkor már meg is van a válaszKép

Én még nem tudom, megyünk-e holnap a Mayába, attól függ, hogy leszek. De már javulokKép

Kép
Kép
manoka11

Ada, hmm, kb 3 napja (hétfő óta) én is ezzel küszködöm... nem tudom, mi lehet. ez a rendelő száma, 316-2596, holnap majd próbáld meg itt is.

körmöt lakkoztam. csak tudnám, minek, mindig elszúrom Kép

votiv 8)
votiv

Ruz, nagyon draga a kicsiked, es menö a szerkoja!!Kép

Votiv, a mélem mint szürke szamar a ködben?

Akkor kik jönnek a Mayaba holnap? Probalom memorizalni, mert Ildin kivül még nem talalkoztam senkivel... Kicsit izgulok isKép

KépKép
fibi

Votiv

Köszi, de a gól is elég szép lenne ma este! Kép

ruz
ruzicsky

Recca: úgy van ahogy Votiv mondja a dolgot, csak elöbb le kell egyeztetni a dokival, hogy befogadja-e a tajkártyát.. ha igen akkor szabad az út. Én is puhatolózom jobbra balra, aztán megltájuk mi lesz.

Votiv: köszi a felajánlást, lehet, hogy igénybe fogom venni. Te merre is lakozol? és holnap jössz a talira? mert akkor jól megdumcsizhatnánk a dolgot. Ha nem akkor itt is letárgyalhatjuk. De előre is nagyon szépen köszi.

Fibi: a parkolóból feljössz a mozgólépcsőn és ott látni fogod a kajáldás részt és rögvest ott van szinte a mozgólépcsőknél a Maya kávézó.

Ruz: mekkora már a gyermeked és milyen szép.

Manoka: De tudod ám, hogy én nálatok akartam szülni, de volt aki ezt nem igy gondolta. És van ám itt más renitens itt... de nem árulom el, hogy ki. Bár valamelyik nap elszóltam magam. :-))

Mennem kell sír a ded..

Kép
Kép
johanna1975

Recca: úgy van ahogy Votiv mondja a dolgot, csak elöbb le kell egyeztetni a dokival, hogy befogadja-e a tajkártyát.. ha igen akkor szabad az út. Én is puhatolózom jobbra balra, aztán megltájuk mi lesz.

Votiv: köszi a felajánlást, lehet, hogy igénybe fogom venni. Te merre is lakozol? és holnap jössz a talira? mert akkor jól megdumcsizhatnánk a dolgot. Ha nem akkor itt is letárgyalhatjuk. De előre is nagyon szépen köszi.

Fibi: a parkolóból feljössz a mozgólépcsőn és ott látni fogod a kajáldás részt és rögvest ott van szinte a mozgólépcsőknél a Maya kávézó.

Ruz: mekkora már a gyermeked és milyen szép.

Manoka: De tudod ám, hogy én nálatok akartam szülni, de volt aki ezt nem igy gondolta. És van ám itt más renitens itt... de nem árulom el, hogy ki. Bár valamelyik nap elszóltam magam. :-))

Mennem kell sír a ded..

Kép
Kép
johanna1975

Votiv Ruz, Manoka koszonom az orvosos valaszokat!

ha valakinek van tapasztalata orvos-valtast illetoen, az azert erdekelne...

Coolio
recca

Recca, mégeccer kösziKép Egyszer különben voltam mar a Savoyaban, de a bababolton kivül nem lattam mastKép

KépKép
fibi

Köszi Fibi neked is. Ja 5 hónapos és olyan ruhákat hord, ami egy éves gyerekre való, szerintetek ez normális? 9400 gramm volt az esti mérésnél, hova nő már ez az óriásbébi?

Ja, egy kis szopi után visszaaludt. Lehet, hogy ez a baj, hogy állandóan enne. Kép

ruz
ruzicsky

Recca, mi nemreg valtottunk orvost, es semmi gaz nem volt. Az uj orvos keri el a regitol a papirokat postan, es kesz. Szal csak a regi orvosod cimet kell mondanodKép
PS: azert nem szoltam bele, mert mi Gödöllöröl mentünk at Veresre, és az még uaz a körzet asszem.

KépKép
fibi

Johi,KépKép
az orvos-dolgot koszi neked is. igen, tudom, h te is ilyesmin torod a fejed, ossze is kene fognunkKép. bar en nem nagyon ismerek gyerekorvosokat. egyelore. de szamitok radKép

Coolio
recca

Johi!
Nem tudom a sztorit, biztos anno nem voltam elég figyelmesKép Más renitensről csak Reccáról tudok (mindenhol jó, de legjobb otthonKép), meg Pipocskáról, de ő már jó ideje eltűnt.

Senki nem válaszol a tejes kérdésemre?

Kép
Kép
manoka11

Recca!
Nekünk a saját felnőtt dokink és a gyerekek dokija sem az, akihez körzetileg tartoznánk. A felnőtt egy barátunk a Vahotban, a gyereket pedig a védőnő ajánlotta még Petra születése előtt, hogy szerinte ne a sajátot vegyük igénybe, hanem a szomszéd körzet dokibácsiját, merthogy ő sokkal jobb...

Holnapi Mayát még én sem tudom biztosra, bár szívesen megismerném Fibit, meg van nálam néhány "talált tárgy": Zsanciék csörgője, Ada léce, meg a kis fehér törcsi, amire ketten is jelentkeztek: Votiv és Eszti....Kép

Na, jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ruz! Aztaaaaa!! 9400 g? Balint mar 8 honapos, es meg csak 8 kilohoz közeli allapotban leledzik... Amugy en bebim is allandoan eszik ejjel is.

Johi, Köszi az infot, kétszer isKép

KépKép
fibi

Manoka, en azert nem valaszoltam a tejes kérdésedre, mert sosem fagyasztottam még le, és nemtom, hogy vissza lehet e tenni a hütöbe.

O, Bogarka, ez megtisztelöKép

KépKép
fibi

Manoka, csatlakozva Fibihez, en sem tudom, h vissza lehet-e tenni. bar en valszeg visszatennem... [marmint a hutobe. a fagyiba persze nem...]

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?