A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manoka!

Szerintem is szörnyű az anyatej íze!Véletlenül kóstoltam meg múltkor mert azt hittem,hogy táp .Botrány volt!Szerintem nem lesz baja,de ha nem létszükséglet akkor ne erőltesd,öntsd ki!Most jól kisegítettelek mi?!

Juc
20170114224602

Na lássuk szép sorban:::::::

Ruz: te tényleg egy óriásbébit melengetsz a kebleden....majd 2× akkora, mint LH....de gyönyörű és látom megkívántátok a bébékocsinkat Kép még 1× boldog szülinapot!
Bendi sokat változott, kész kispasi.

Jucus: csak neked, csak most, csak .....szóval
TORNA KEDD 10 óra, jövő héttől.
Ki jön még?????

Eszti: pénzügyek sajátossága, hogy idővel megoldódnak, punktum....apa meg nagyon szeret téged, de nem lehet, hogy totál össze van zavarodva? majd kizavarodik, de addigis tényleg itatsd le !!!!!!
viccet félretéve nagyon drukkolok nektek, és DomiBendi rém aranyos, és ügyes a fogókája

Recca: azt választasz, akit akarsz, csak háziorvosi (gyerekorvosi) szakvizsgája legyen, azaz el tudjon fogadni tb-kártyát. Odamész a dokihoz, kikéred a gyerek kartonját, elviszed az új dokihoz és voila, kész is.

Fibi: jó, hogy jössz Kép

Gigi, Zsebi, Zsan, Juc: hol vagytok?????, meg Oxi, meg Manó, meg Törpiek?

Pocak: rém aranyos család vagytok, és fiatalok mindannyian; különösen hármaska Kép

Manóka: asztalborogatásról azért nem volt szó, meg aki ismer, az nem hiszem, hogy el tudja rólam képzelni (ugye csajok???), de egy kis irónia került a műv.szervező csajszi kalapja alá, ajándékba tőlem Kép
Remélem, holnap ott lesztek. Beetről tudsz valamit? Van valami hír az unokatestvéréről?

Votiv: én Kushies-t vettem, úszópelus oké, de a rendes pelus ebből is annyira-de annyira potrohos, hogy ott álltam 5 percig a bótban és néztem tétoán, hogy egyáltalán kipróbáljam é...aztán megvettem, de még lusti voltam első használat előtt kiöblíteni, így aztán még ki sem próbáltuk...

Recca: hogy lehet mosógépben ecettel meg szódabikarbónával mosni???????

Rókicának hatalmas nagy gratula.

Ancsi: a szélcső egy vége felé kiszélesedő 3 mm átmérőjű 15 cm-es gumicső, ezt a ded fenekébe applikálva jönnek a szelek, meg a rotyi. Mi sokat használtuk, enélkül oha nem vészeltük volna át az első hasfájós időszakot. Régen lázmrővel oldották meg a kakivadászatot, de ez lukas, így a szelek is szabadabb utat kapnak.

Kisün: örülök, hogy szeretsz olvasni, én meg szeretem nektek leírni a sztorikat...lavórosra emlékeztek még??? Kép

Na, nem írok töbet, mert ínhüvelygyuszit kapok még a végén.

Jóccakát, csóka Ada
ada007

Ja, Manó: LH prüszköli kifele a lefagyasztot anyatejet....UTÁLJA. Ezért leszünk baban ha elkezdődik a suli...ami jövő héten lesz, mert ma BEIRATKOZTAM Kép

Nem tuduk, hogy hogy oldjuk még meg LH kajálásait, de úgy döntöttünk, hogy majd improvizálunk, aztán majdcsak lesz valami, úgy meg még soha nem volt, hogy sehogyse lett volna.
ada007

Manoka, én már tettem vissza, semmi baja nem lett, szóval csak nyugodtan.

Ruz, ne már azon filózzál, hogy mi a "normális" Kép mert akkor az én fiam egy liliputi etióp KépKép

Johi, megpóbálok menni, de még nem egyeztettem pasifigurával...

Fibi, igyexem mihamarabb... pirulós szmájli

votiv 8)
votiv

Köszi a tejcsis válaszokat, beraktam a hűtőbe, aztán holnap úgyis kiderül, kell-e.

Juc!
Csak a fagyitejé szörnyű, a friss szerintem ahhoz képest egész jó. Én akkor kóstoltam meg, amikor melegítettem.

Ruz!
9400 nem semmi! Hogy bírod emelgetni? Emma még alig 5 fölött van, és néha így is majd' leszakad a derekam.

Na megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Manó: anyatejet felengedés után ne rakj már vissza ahűtőbe. Szerintem.
nemtom észre vettétek e, hogy milyen ügyesen gépelek alvás közben Kép

szia Juc: olvastad, hogy mit intéztem neked?
ada007

Na, mentem.
ada007

Manóka!

A szoptatós könyv azt írja, h a tejet felengedés után max. 12 óráig lehet felhasználni. Én a helyedben nem kísérleteznék.

Holnap 4-5 között lesz a tali? Mi ugyan már elköltöztünk Tétény citybe, de holnap megyünk Bfokra. Nem tudom, h megyünk-e, jó lenne. Nem ígérek semmit,de azt legalább betartom.

O.
orsolka

Votiv, Ada, hat olyan kis formas lesz benne a hatsojukKép az baj????

Ada, a mososzodat beszorom a ruha koze a dobba (ide teszem a mososzert is, v mososzappannal kencezem be a ruhakat), aztan oblites elott leallitom a gepet, es bepakolom a felig ecettel felig vizzel megtoltott "poharkakat" (a tomi geles bigyokat hasznalom erre), es ennyi.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

én úgy tudom, visszafagyasztani ábszolúte tilos, de persze záros időn belül fel kell használni a kiolvasztottat is... de 12 óra jó sok, bőven elég, nem?

ezért is érdemes kis adagokban fagyasztani, már ha nagy az üzem Kép

Ada, öblítsd majd ki azt a kushiszt, és meséld el, hogy jó-e, léciléci Kép

jó éjt mindenkinek, aki aludni indul!

votiv 8)
votiv

na megyek en is. meg mosogatnom is kell...Kép

Coolio
recca

Akkor holnap talalkozunk, remelem megtalallak BenneteketKép Netelni mar nem nagyon fogok, mert ferjemnek kell a gép délelött.
Jo éjszakat Nektek!

KépKép
fibi

Ada, én meg a 11 kiló zsírom meg a 7 kiló kölköm mennék tornázni! KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert apuéknál voltam, ott meg nincsen net.

Babamasszázs a Tétényiben? Ez minket is érdekelne.
Tudtok erről bővebbet is?

A Libero pelustól mi is kiütéseket kaptunk. Nem gondoltam volna, hogy pont ilyen "puccos" pelenkára lesz érzékeny Zsolti bőre.

Ma éjszaka egy tündér volt a kisfiam, csak 1x keltett fel. A második 6 órakor volt, de akkor már apa is kelt, úgyhogy én is csak ZSoltit tettem vissza aludni. Még most is szunyál.

Kár, hogy ma nem tudok menni a Savoyába. Azért érezzétek jól magatokat!

Mesi

Kép
jnmesi

Küldök képet magunkrol, hogy felismerjetekKép
Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!
Csupa rossz hír: tegnap nem jött be a babanet (mondjuk ez a kisebbik), a suliban minden marha lassan intéződik (még ez sem katasztrófa) és ráadásul Eszter is elkapta ezt a vírust vagy mit. Na, ez már tényleg baj. Lázas, kedden kezdte. Kép
Lassan visszaolvasok, amíg alszik. Egész nap alszik, enni se nagyon akar. Kép
neet
neet

Mesi: Zsolti nagyon komoly csávó...:-)) Kár hogy tegnap nem láttam az arcát és te sem Fanni pofiját. Mert az orruk hasonlít egymásra. Ahogy aludt tegnap a kocsiban, meg kell zabálni Zsoltit. Kár, hogy ma nem jössz... Végeztél a padlással tegnap?

Votiv: pasikáddal jól egyeztess, aztán gyere...

Fibi: édesek vagytok. Bálint nagyon huncutnak néz ki.

Ruz: 9400??? hú, hát mi szerintem majd másfél évesen leszünk akkorák. enyém gyerek nem akar nőni... brühühü.. olyan de olyan édes, de nagyon pindurka. Lehet a tejemmel van valami baj?

Oltás: dokinénim azt mondta, hogy a 2.hósra nuygodtan rámehet a 3hós 3 hét elteltével. Hát én még mindig szkeptikus vagyok. Na de mindenképpen lemegyek hozzá, amolyna még megnézem, hogy milyen is a doki. Meg lenne kérdésem. Hasmenés, nem növés és társai... meglátjuk hogyan reagál.

Manó: én sem tudok több renitensről. Pipocs már tényleg nem jár ide, szerintem nincs ideje. Én kapcsolatban vagyok vele a másik forúmon....(nem titok a 2005.nyáriak között is levelezek) és valóban Recca a másik. ÉN tényleg mindent elkövettem, hogy Sztimrés legyek, de nem kellettem egy orvosnak sem. No majd talán legközelebb, bár a mostani páros nagyon jó volt, tehát nem biztos, hogy váltok, pedig jóval kényelmesebb lenne. Na de ez még jóval odébb van.

Ada: nekem a jövő hét tuti nem jó, doki.....látogatás van. Ma is főzök köménymagosat, fincsi vóóóóóóóóóót
jaj, de jó délután tali....

Kép
Kép
johanna1975

Nagyvonalakban visszaolvastam. Hát, másnak sem jobb... akinek sz@r, annak: Kép és hajrá, akinek jó, annak: Kép és de jó!
neet
neet

Neet:Jó bulást Eszternek. Remélem hamar jobban lesz. Gyógypuszik röppennek felétek.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi.Kép
neet
neet

Ma nem nagyon leszek itt,talin találkozunk!

Jucus
20170114224602

Szia Lányok!

Hát sajnos nincsenek jó híreim. Tegnap reggel az apukája megtalálta a 21-éves unokatesóm testét a vízben. Nem szeretném elképzelni azt az érzést, amit abban a pillanatban érzett, amikor meglátta. Azért ez olyan igazságtalan!Kép Még nem is igazán tudom felfogni, hogy már nincs.

Azért köszi, hogy ti is velem aggódtatok!

Délután azért lehet, hogy elmegyünk, annyira nincs kedvem itthon lenni.

Mivel a párom a média világában dolgozik a következő híreket tudom mondani sorozatokkal kapcsolatban: A viasaton most összel elkezdik ismételni az összes ER-t 19-20h-ig. Megvették az összes Ally Mcbealt-t(én nagyon szeretem). Ma van a helyszinelők utolsó része, helyette New York-i helyszinelők lesznek.

Csajok a 29 már öregnek számít? Szerintem most kezdődik az aranykor!

Ada!Istennő vagy!
beetrix

Neet!
Én is jobbulást kívánok a lánykádnak!
beetrix

Beet: hát én sem szeretném elképzelni, a hideg futkos a hátamon és könnyek szöktek a szemembe. Részvétem őszintén..... Azért gyere délután, tényleg jobb ilyenkor kimozdulni.

29? ÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy. Én máááááááá harminc vagyok. Szóval az nem lehet öreg.

Kép
Kép
johanna1975

Neet!
Jobbulást Esztinek!

Délutánt még mindig nem tudom, de szerintem nem vállalom be, még nem vagyok túl jól. Szerintetek lemenjek a háziorvoshoz? A torokfájásom nem akar múlni, csak nem tudom, tud-e olyat adni, amit szopi alatt szedhetek?

Johi!
Én is kicsinek látom Emmát, de a többiek megnyugtattak. Végül is te sem vagy egy nagydarab csajszi, szóval valszeg Fanni sem lesz, szerintem ne aggódj.

Ada!
Lécci írd meg a tornáról a pontos részleteket (cím, pííz, mit kell vinni, stb.). Mi akarunk menni!

Kép
Kép
manoka11

Manoka: gyógyuljatok.... Próbáltál Stodal szirupot vagy homeogene tablincsot, mind a kettő mehet szopi alatt. Nekem segített. No meg én grapefruit magot is ittam és teafával gargalizáltam. De ezek már eléggé elvetemült dolgok. Kár, hogy nem jössz...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok!
próbállak titeket utolérni...nem sok sikerrel..Kép
most i s olvasok tovább...
Juc!
mentek ma savoya????
Moose!
ha szeretnél tuti helyen nyaralni, nézd meg ezt: sonnenpark.at
igaz, h kurva drága, de barátaink most jöttek meg, és azt mondják, elképesztőőőőőőő!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szisztok!
Johi!
Sajnos nem sikerült tegnap végeznem, túlságosan elvesztem a részletekben.
Én is sajnálom, hogy nem megyek ma, majd legközelebb megpróbálom összehozni a dolgot.

Fibi!
Nagyon cuki a kisfiad!

Neet: jobbulást a picinek.

Manoka: nekem is fájt napokig a torkom és a forró csipkebogyó tea segített sok-sok mézzel.

Beet: nagyon sajnálom ami történt.

Egy csomó mindenbe belekezdtem ma, gondolván, hogy Zsolti olyan jókat alszik mostanában délelőtt. Elkezdtem kimosni az ágyneműket, odatetttem főzni, erre persze most meg nem alszik.

Mesi
jnmesi

Lenne egy óriási problémám.
Ti hogyan oldjátok meg a bevásárlást babakocsival?
Én nem tudom egyszerre tolni a babakocsit és a bevásárlókocsit. Valahol meg nem fér el a babakocsi a pénztár mellett.

Mesi
jnmesi

Sziasztok!

Fibi, nem is igaz, hogy csak Ildit ismered meg, Neettel is találkoztál már, Jucussal és velem is.

Ada, boldog névnapot!Kép
Jövő hét kedd? Ott leszünk, utána viszont spuri haza, mert apjuk végre hazatér Thaiföldről.Kép Mennyi lesz az annyi?

Maya ma, juhé!Kép
zanza

Hát hol is kezdjem?

Ada!

Köszi a bíztatást és remélem hogy tényleg szeret mégKép bár mostanság már nem nagyon ezt érzemKépKép egyszer érzem egyszer nem.
Nem tudom mi tévő legyekKép de majd kivesézzük a dolgot.

Ruz!

A deded súlya nem sámliKépnem is pufok hozzá nem?

Beet!

Õszinte részvétem! Nem kellemes látvány és érzés amit szegény apukája átéltKépKép Sajnos igen igazságtalan az élet!

Fibi, Mesi!

Babák nagyonagyon cukikákKép

Dután találkozunk!

Ja Bogárka!

közben én megtaláltam az én türcsimet úgyhogy átengedem Votivnak a lehetőséget a megszerzésreKép

Ja és hogy ma sem legyen egyszerű minden megint van 1bánatomKép

Mióta DomiBendi nem kel fel éjjel, nincs már annyi tejem hogy eltegyek, de nem akarom tápozni
Kép MIT TEGYEK???
eszti25

Ja és Neet!

Jobbulást Eszternek!!!!
eszti25

Beet!
őszinte részvétem!!! pont az előbb hallottam a rádióban, és reménykedtem, hogy nem ő az!!! De igy már biztos!!!!
menj mayázni!!!! az segit!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, valami baj van??? nem jottetek uszni...Kép

Coolio
recca

Na, ferjem ebedel, idejöttem kicsitKép

Zanza, ez igaz, de Neet nem jön ma, azt meg nem tudtam, hogy Ti jöttök -eKép DEJOOOO, hogy talalkozunk Veled isKép

Mesi, köszi, Te fiacskad is cukiKép

Neet, Esztinek gyogypuszik!

Manoka, kar hogy nem jösszKép Jobbulast.

KépKép
fibi

Beet, ez borzasztoKép

Mesi, mi hordozot beletesszük a bevasarlokocsiba, es csak azt toljuk a boltban.

KépKép
fibi

Beet: sajnálom Kép, gyere ha van erőd és kedved Mayazni

Neet: Esztinek jobbulást++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsan:???????

Ma a neurológus néni azt mondta, hogy ilyen csecsemőket érdemes készíteni,mint LH...jól esett.

Most ebéd, aztán lassan indulhatunk is Maya-ba. Viket hozhatom ? Kép
ada007

Beet, részvétem.Kép

Neet, Esztinek jobbulást!
Manóka neked is.
zanza

Fibi!
Nekem csak az a gondom, hogy hordozóban nem szállíthatom a bkv-n. Autónk meg nincs.

Egyéb javaslat a probléma megoldására?
jnmesi

Beet, tejoegKép nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani. reszvetem...Kép

Neet, Esztinek gyors gyogyulastKép

Manoka, te is gyogyulj meg hamar!Kép

Mesi, kendo?Kép

mayazok, mi nem biztos, h tudunk ma csatlakozni hozzatokKép rettenetesen el vagyok havazva... de lehet, h egy villam megjelenes belefer majd...

Zsan????

Coolio
recca

beet,
nagyon nagyon sajnálom és részvétemKép Kép Kép

neet,
Képesztinek jobbulást!

macsek,
de jó hogy a 3-at várodKéplesz 4.isKép?nálunk nemKép(mármint 4.)

zsebi,
most te válaszolsz nekemKép
írok meg egyet,ok?Kép

csajok,sajnos nem tudunk menni maKépkocsiprobléma nincs megoldva...business nagyon pörög,ezért vagyok alig pár napja,remélem azért fogok tudni jönni osztani az észtKép
megyek jósnőhoz.......(mókusok??????????jöjjenek értem?????)

cupp
gigi
Vendég

Sziasztok!

Beetrix!

Nagyon sajnálom! Én is reménykedtem, hogy nem lesz baj! Ez nagyon szörnyű!Kép

Mesi!

Én, ahol nem találtam kosarat csak kocsit, ott szóltam a pénztárnál vagy a biztonsági őrnek, hogy a babakocsi aljába pakolok kosár híján! Ennyi!

Recca!

Remélem tudtok jönni! Elküldöm a telcsiszámomat mélben és csörögj rám, ha ott lesztek vagy, ha én még nem és mennetek kell! Mert én is ott fogok keringeni, az OBI-ba is be kell majd néznem! És akkor megkeressük egymást a könyv miatt! Jó így?

ILdi
ildi76

Recca!
nem voltunk, mert későn ébredtünk, és mire felvittem B-t oviba, már nem értünk volna oda...persze hivtuk őket, de senki nem vette fel...Kép
de asszem mi átmegyünk hétfőre, ha még van hely...az mégis 3/4 órával később van...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ILdi, ha nem tudunk most talalkozni, akkor jovo heten osszefuthatunkKép valamikor. ok?

Coolio
recca

Eszti!

Ha van energiád és szeretnél több tejet akkor kelj fel és fejjél akkor amikor Bendi régebben szopizott vagy az utolsó szopi után két-három órával.Akkor termelődni fog tejecske.
Vagy homeos bogyó,Zapa tudta nélkülKép

ZSanci!

Megyünk.Kell úszópelus mert ADának még sem kell.

Jucus
20170114224602

Zsanci,KépKép de persze. ha nektek jobb ugy...

Coolio
recca

Recca!

Oké!Kép

Zsanci!

Jöttök délután? Nektek is viszem a könyvet! Jó?
ildi76

Hahó,
köszi mindenkinek a drukkolást, Eszter újra a régi, hála nektek! Kép Vagy a napi 3x-4xi szopinak hála? Kép
Ma eljött velem (mi mást tehetett?Kép) diákot intézni, és jelentem, megvan a matrica! Éljen! Anyja valszín diák után kapásból nyugdíjas lesz, ha így folytatja... Kép

Fibi baba nagyon huncut, ez a legjobb szó rá!Kép

Beet,
ez borzasztó. Egy lefele szmájli semmit nem mond itt, de azért.. Kép

Manóka,
remélem, azóta már te is jól vagy!

Jó talizást (vagy már tán ott is vagytok), és majd beszámolót, képeket, stb.
neet
neet

Vera!
S.O.S.!!!!
meg tudnád kérdezni, h meddig kell leadni a szakdogát? sajnos sehol nem találom a honlapon, és nagyon kéne tudnom a határidőt....pliiiiiz!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet,
Nem irígyellek, meg a családot sem, sajnálom, hogy ez történt, a TV-ben is épp most mondták be.

Eszti,
probléma ismerős, nálunk is sok mindenben változást hozott a terhesség és a szülés. De megoldás mindíg van, csak néha lassabban jön mintahogy várjuk és türelmetlenek vagyunk. Majd beszéljünk ha gondolod.

Egyedül megyek, mert apjuk már hazaért, és elintézhetem a dolgaimat és tudok mindenkivel beszélgetni, mert nem fog Brúnó elszaladgálni Kép
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?