Klasszak a képek, örülök, hogy jót pihiztetek.
Vera: Mi kedden és pénteken járunk a jövő héten a 2-3 éves foglalkozásra, hátha meggyógyultok....De ha nem, a kedd kb. fix nálunk. Jobbulást Jázminnak!!!
Készségfejlesztő: Nekem csak jó tapasztalataim vannak, elsősorban azért, mert Réka imádja. Kétszer voltunk ugyan még csak, de 5-6 gyereknél nincs több (és nem is nagyon férne) Első fogl. ingyenes és jár pici ajándék, a 10 alkalmas bérlet 5 e Ft. Bocsi, ha ismétlem a már elhangzottakat esetleg.
Ugyanitt van Ringató is hétfőnként, hirdetik a Hozam klubbos babaúszást és a V. gimis babatornát is. Van infó bőven.
Rita: Ne aggódj, csak az első kör tűnik soknak (belgyógyászat, fogászat, labor...kombiteszt 2 köre) Aztán a többi már jön majd magától. Az igaz, hogy havonta mindig van valami elintéznivaló. Leiden mutációról olvastam már, meddőséggel kapcsolatban, van ismerősöm, akinek emiatt csak a 8. lombikja sikerült.
Buthu: Paramax, ahol Dorka is írta. Paracetamol származékot elvileg lehet szedni babásan, de a gyógyszerész szerint abból sem mindet. Ezt tuti lehet.
Terhesgondozó: Múltkor volt egy 7 hetes kismami, ugyanúgy megkapta a beutaló csomagját, ahogy a 12. hetesek, csak S. doki nem rendelte vissza csak 7 hétre, azaz kb. afp-re....Én mindkét babával a 12. héten mentem először.
Andi: Réka kap majd új ágyat, Picur költözik az övébe...de jelképes az új ágy, mert Réka köztünk alszik. Újabban majdnem rajtam.
Szami: Benyomások? Anna mit szólt?
Dorka (és még talán más is) kérdezte a Picur nevét: Nincs még, Tibinek is , nekem is van favoritunk, csak messze nem ugyanaz. Node névtelenül gyerek még nem maradt. És még lehet lyány is, lánynevünk meg van, Kinga Zita. (Vagy írtam már?