A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok Lányok!

Rita! Olyan jó és megnyugtató, hogy itt vagy velünk :)
Pont ezt kérdezte tőlem a férjem is, hogy honnan tudja a csaj, hogy ő most elvetélt???? Látta a gyereket??? Mert akkor viszont már nem pár hetes terhes...na mindegy, tényleg szörnyű amit a sajtó művel egy kis figyelemfelkeltés miatt.

Ez legalább olyan mint most az iwiw-en az "elrabolt gyerek a tescoban" című sztori...Más is megkapta????

Borsa!
Nagyon szép Emma baba, Danival majdnem egy idősek.
Daninak nagyon "szigorú" :) napirendje van...főleg Orsi miatt és azért mert tanúltam a hibáomból :D
Reggeli után simán ébren van 2-3 órát és akkor jön a délelötti alvás ami a játszótéren van, mert Orsival mindíg ott vagyunk. Ha nem akkor itthon alszik az ágyában. Délben hazajövünk mindketten ebédelnek és úgy 2-4ig megint alvás van, de akkor mindkettőnek. és utána még egyszer tuitra alszik, de bevallom azóta ilyen jó alvó amióta elkezdtem a sírni hagyni című epizódot.
Ennek az volt a lényege, hogy letettem az ágyába és hagytam egy picit, aztán miondíg bementem...ezt 2 napig csináltuk, azóta meg simán elalszik egyedűl, ha lerakom...csak kell neki egy kis pelus amit nyünyürgethet...az nagyon bevált nálunk.

Megyek is pakolni amíg alszanak, már kedden költözünk is... :?

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Megjött a felmentő seregem (a segítőm) és most sétálnak a Csöppkével. De hagyott pihenni is délben.

Gizella, én sem tudok segíteni, viszont az UH-kat Tóth meg Vida doktor végzi (vagy Mészi is? - bár gondolom ettől függetlenül akarsz vele beszélni) és azt hiszem előjegyzést kell kérni mostanában. Annak a száma: 1-356-8091.
Mi is fog kiderülni? :) Vagy ne kérdezzek?

Emma, Mikolt, Ricsi,, jó hogy jöttetek, már régen láttunk titeket! :)

Tünde ez szörnyű, hogy épp a gyümölcs köszön vissza. Ó.

Alvásügyben: hát én már nem is emlékszem. Melinda jól aludt napközben is mindig, kivéve amikor hazamentünk a kórházból, mert akkor néhány napig kávéztam és ettől ő sem bírt aludni.
Úgyhogy 20 évi kávézás után leszoktam.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Barbi

Csak ma megyünk! Egyébként most nem az én öcsém, hanem Ákos nővére felügyel. Holnap nem lesz bipoiac az tuti. :lol:

Rita

Hát igen. Teljesen igaz amit a médiáról írtál. Tapasztalom rendesen. :roll: Én már azt sem hiszem el amit kérdeznek. :) Semmit, de tényleg. Szinte nincs is kivétel.

Emano

Hát sosem aludt napközben sokat, sosem volt nagy alvásigénye. Mégcsak 8 hónapos és már van, hogy néha csak délután alszik. Nem tudom. Minden gyerkőc más. De végülis ez nagyon jó így!!!! :D Egyébként először a délutáni második alvást hagyta ki a babakocsiban. Aztán lett a délelőtt és délutáni alvás. És megfigyeltem, ha délelőtt sokat aludt, akkor délután kevesebbet és akkor már este 5-6 körül nagyon nyűgi volt, de nem aludt. :roll: Így szégyen-nem szégyen délelőtt babakocsiban altattam az erkélyen szándékosan, mert úgy kevesebbet alszik. Emiatt a délutáni hosszabb lett. Na hát ez van. Illetve így lett 4 hónapos kora körül. Ahogy erre ráállt, már végig is aludta az éjjelt 7-től, másnap reggel 7-8-ig. Egyetlen egyszer sem kelt fel soha azóta egy picit sem. Tehát neki az tuti jó, mindig vidám, jókedvű. De ez ő. Mármint lehet hogy más babának ez nagyon kevés lenne. Van egy barátnőm, akinek a kislánya már másfél éves és délelőtt még mindig nagyokat alszik, meg délután is. Meghát biztosan olvastaad Lilluskát, náluk is máshogy van. Majd kialakul.

Cukipofa
Ez nagyon jó, mármint hogy elalszik egyedül. Én is így csináltam egyébként. Hát egy nagy kalappal a költözéshez. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Györgyi! Nagyon jó dolgotok van Jázminnal, sztem tök jó, hogy ilyen korán fekszik, mert így magatokra is több idő jut.
Amikor Danit hazahoztuk, az első hetekben 11 körűl feküdtünk le.
Mostmár sokkal jobb, hogy Dani fél9-től,Orsi 9től alszik.
És Danit meg csak le kell rakni és pár perc múlva alszik is.
Orsi már nehezebb eset, mert ő nem alszik el egyedül, mellette kell lenni.
Jázmin, hogy csinálja???? Kell altatni?????

Van valakinek tapasztalata virágesszenciával????? Engem úgy érdekelnek az ilyesmik...

Üdv

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Köszönöm lányok!

Ma csoda történt délelőtt és délután is másfél órát aludt! Nagyon jót tett neki mert egész nap nagyon jó kedve volt. A sírós módszer nálam nem jött be mert teljesen kikészíti magát, nem alszik el. Este kb 9 órát alszik egyszer kel fel enni.

Mindenkinek szép estét. igyekszem többet jönni persze ez a kisasszonytól függ.
Ja és nem tudom hogy tudjátok- e holnap holnapután baba-börze lesz a hung-expón 8-16 óráig

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Györgyi!
Hát nagyon irigyellek!!!!!!

Balázs mostanába eszik, játszik kicsit aztán alszik!De valamikor eszik alszik!Sőt most már 3 óránkét eszik :shock: Pedig nemrég még 4 órát is kibírt!!!Most már nincs olyan,hogy lerakjuk este és alszik reggel 5-6 ig :cry:
Néha megint olyan fáradtnak érzem magam,mint az elején! :cry: :cry:

Cukipofa!
mi az a virágesszencia???

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:28-kor.
Vendég

Sziasztok!
köszi a hiányolást :D aranyosak vagytok :D
ma DE megjöttünk, igaz szerdán kellett volna :D ... férjem kicsit optimista volt :lol: (túl sok volt a bilizés útközben) így Zalakaroson kötöttünk ki és akkor már maradtunk 2 éjszakára. :D
Most szalad a lakás .... szóval rövid leszek.
Remélem mindenki jól van! Majd jövök amint tudok.
puszi

Veronika
Ja! gondolom az egyértelmű, hogy a nyaralás az szuper volt 8) (csak rövid :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa

Nem mert magától elalszik. Úgy csináltam mint te, már az elejétől. Ja és egyébként három hónapos koráig 9-kor tettük le este, de miután olyan sokat volt fenn, és egyre többet, már nagyon elfáradt 7 körül, így átkerült hétre. Tényleg jó, mert jók az esték, mozi Apval, meg nyugis esték:)
A Bach virágterápiára gondolsz? Ha arra, akkor jókat hallottam róla, de nem próbáltam. Azt hiszem Steffiék talán.

Lilluska

Még olvasom. :D Köszi!!

Veronikusz

Már tényleg hiányoztál, elfelejtettem, hogy nyaralsz. :roll:

Na irány a buli! Várnak a tequila hegyek. :oops: :oops: :oops: :oops: 8) :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Gizella, Mészáros doktor elérhetősége: 06 30 490 1031, azonban - sajnos - a mai naptól szept. 16-ig bezárólag szabin van. :(
Nekem azért sajnos, mert igen nagy eséllyel megszülök ebben az időszakban, habár a terminusom 17-e, de igencsak "dolgozik a baba a kilépőjén" :) Gratula a pocaklakódhoz, sok örömet kívánok, és jó egészséget!

Mindenkinek köszi az állatkerti játszóházas infókat, aki válaszolt!

Szép napot!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Lilluska, tényleg ahány gyerek :)

Nem, nem csak a gyümölcs, a tojás is, és ha sokat eszem, vagy a kínai-és egyéb jUnk foodok. Mindegy, ezeket tudom kerülni :) De nem vészes, tudom, ha ki fog jönni, és valami miatt mindig csak itthon, megvárja, míg hazaérek :)

Bene is 7-8 körül feküdt sokáig, de most már 9-kor. Tegnap bevetettem az altatózenét. Jól elrelaxált rajta, aztán kikapcsoltam, és utána aludt... Talán beválik :)

mtunde

Sziasztok Lányok,

megvagyok - és át is szoktam futni a híreket, de annyi rohangásznivaló volt a héten ( építkezés miatt), hogy nem tudtam jönni. Tudom, hogy akartam pár dologra reagálni, de most nem emlékszem :oops:

Zsuzsóci: megy a drukk, hátha kihúzza addig a kis pocaklakó, de ha nem akkor ahhoz, hogy Vidadokit fogd ki! :lol:

Györgyi: millllllyen volt a buli????? :lol: Macskajaj?????? :lol: :P
Mi ma rendezünk egy kis kerti sütést - ma vagyunk 6 éves házasok? ( + még 4 , de az ugye nem hivatalos) Hűha, tudom hogy valaki szintén ma ünnepli a házasssági évfordulóját, de most nem jut eszembe ki is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Steffi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és Martin is klasszul viselte. Képeket mikor látunk???????? Lett valami a lázból, vagy "csak" annyi volt és kész???? Én is két napig nagyon szarul voltam - a gyomrom, pfúúúúú nem tudtam enni szinte semmit. És volt hőemelkedésem is.

ENIVEL MI VAN?
HOVA TŰNT?????? Tud valaki valamit róla?????

Heni

Kép

Kép
cancan

SZiasztoK!

Heni

Boldog évfordulót!!!! Naggyon jó buli volt!!!! :) Macskajaj...Hát...nem vészes, már főztem Jázminnak 4 napra való kaját, piacon voltam, szóval meg sem álltam 7 óta, de jól vagyok. 4-re értünk haza. :lol: :lol: Nem Vali ünnepel??
Eniék nyaralni vannak.
:lol: De már jönnek holnap szt hiszem.
Szandi mindjárt 5 éves, 5 hónapos és 5 napos lesz. :)

Tünde
Még szerencs, hogy hazaérsz. Egy ismerősöm szegényke a kesztyűjébe hányt a buszon. Szegény, nagyon nagyon sz...r lehetett!
:lol: [/i]

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Györgyiiii!!! Itt és itt vagyok... :lol: Heni, igen, nyaralni voltunk, jelentem, Pécsett, és szupi város. Imádom az egészet úgy, ahogy van. De most ezt befejezem. Majd teszek fel képeket.

Babák mind édesek. Melinda és Sárci maradtak meg leginkább. SÁRCINAK NAGY GRATULA. Gabbó, betojok...

Borsa, mindenképpen szeretnék reagálni. Benőke 7 hónapos, mai napig gyakran kel éjszakánként, talán foga is közrejátszik, mert az első 3 2 és fél hét alatt bújt ki... meg sok más. Hideg-melegfront, eső, nemeső - meg az is, hogy néha zizik vagyunk. Megmagyarázhatatlan. Erre mondta védőnénink, hogy majd olvas, ha megtanul olvasni. Napközben nálunk is gyakori, hogy mindössze kétszer 20 perc. A standard, amit igényel, a kétszer egy óra. Annyit megteszünk, hogy itthon maradunk délelőtt, még séta sem, akkor talán elalszik. Megértelek. A "hagyom sírni" nálunk sem működik. Szóval ezer oka lehet. Én elfogadom, ez van. Nem okos akartam lenni, hisz látod, nekem sincs receptem. De talán megnyugtat, hogy nálunk sem működik másképp.

Steffi, képet már!!! Örülök nektek.
vbea

Kép

Kép

Kép
vbea

Heni, boldog évfordulót... :wink:

Tünde, nagyon gratula Villő Borostyánhoz! :lol:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bea!Nagyon jók a képek Benedekről!!
:D :D
Veronikusz! Jó hogy újra itt... :D

Mindenhol lóg az eső lába?? most nyírtam le a füvet is, mert akkora volt már, hogy a kutya sem találta meg a labdáját benne. :lol: :lol:

Rita! Igazad van! Énis pont ezt mondtam a páromnak,hogy egy 11 hetes terhesnek olyan picike még a babája,hogy szinte nem is látszik, ugyhogy nem tudom a csaj tényleg mit?tett a pohárba?
morbid. amúgy meg a 4.ik abortusza volt....

Lilluska! Gratulálok az évfordulótokhoz! :D
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Örülök hogy írtál, köszönöm a sok tapasztalatot. Benedek nagyon cuki :D

Ma börzéztünk és Emmus végig aludt a hordozó kendőben. Utána délután kicsit nyűgösebb volt.

A következő kérdésem az lenne hogy sajnos elrontottam azt hogy a kórházas riadalmaink után (amikor a Heim Pálban kötöttünk ki) Emmus beszoktattam az ágyunkba, mert nagyon nyugtalanul aludt. Bevallom még ma is fogom a kezét alváskor. Nem borítom fel azzal a nyugodt éjszakai alvásainkat ha elkezdem átsoktatni az ágyába? Vagy először próbáljam meg délután rászoktatni?

Hogyan lehet napirendet kialakítani egy ilyen rosszalvó babánál?

Orsi

borsa

Ja és Cukipofa! Irigylem a határozottságodat :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsa, sajnos nincs ötletem, mert mind a két fiú külön aludt mindig.
Emma is most volt 3 hónapos már, sok-sok puszit küldünk Ádámmal! :-)
Milyen volt a börze? Végül holnap reggel jutunk csak ki sajnos. Van egy jegyünk, nem kell valakinek?

Igen, nem mi vagyunk a hófordulósok, mi augusztus 21-én voltunk 8 éves házasok, s 20-án volt 11 éve, hogy fogjuk egymás kezét. :D

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Borsa!
Sztem inkább most kezd el átszoktatni, mert egyre nehezebb lesz.
Akárki akármit mond, baba az ágyban nem egészséges :oops:
Bocsi ha ezzel bárkit megbántottam, de Orsi is sokat aludt velünk és tudom, hogy nem volt valami jó...hiába imádtuk nézni alvás közben és nyugodtabbak voltunk, hogy ott szuszog.
Aztán amikor elkezdtük átszoktatni akkor már 8 hónapos volt és nagyon nehéz volt...
Borsa, tudom, hogy nehéz, de hosszú távon jobb a babának is ha egyedűl el tud aludni (Dani sokkal nyugodtabban alszik azóta).
Próbáld meg. Tedd le amikor biztosan tudod, hogy nagyon álmos és hagyd egy picit nyüglődni aztán menj be megnyugtatni és megint ki...ha egyszer sikrűl utána mindíg kevesebb lesz a nyüglődés és 2-3 nap alatt abbamarad. :D :D :D

emano!
Írtad, hogy már többször eszik a kisherceg :D .
Nem lehet, hogy mivel egyre nagyobb és egyre több tej kell neki, ő így oldja meg, hogy többször eszik nem többet?????
Csak egy ötlet...

Képzeljétek nálunk megvolt az első nagykádas fürdés...küldök képet.
Asszem magukért beszélnek :D

Kép

Kép
cukipofa

Kép

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Ja, és Borsa!!!!!!
Én az esti altatásnál kezdtem...minden este ugyanaz a menet.
Fél 8kor fürdés, utána evés egy kis játék Orsival és fél 9kor leteszem. 3-4 perc múlva alszik is....
Persze mint mondtam kell a nyünyürgetős pelus...anélkül nem megy...

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Húúú, milyen nagy már Dani! Mik a méretei?

Most lefekvéskor beszélgettünk Ákossal a hármaskáról... mondtam neki, h nem biztos, hogy lesz, elbizonytalanodtam stb. Erre a lelkem megszólalt: Jaj ne már anyu, csináljuk őt is meg!
Azt hittem megszakadok, olyan édes volt! :lol:

Ádámnak vettünk ilyen biztonsági babafürdetőt. Most már azzal fürdik Ákossal, nagyon élvezik, örülök, hogy rászántuk magunkat. A Vaterán vettem használtan 1500,- Ft-ért. Csatolok képeket mindjárt.

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!

6200 a súlya és nagyon passzentosak már a 68asok...
De én is nagyon nagynak érzem őt...Ádám paraméterei?????

Olyan jó, hogy Ákor ilyen lelkes...és igaza is van, ha egyszer befészkelte magát hármaska a gondolatodba akkor az a kis lélek nagyon jönni akar... :D
Még a végén megbánod ha nem lesz... :D

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Danitól kedvet kapva... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Borsa, én is azt mondom, hogy minél hamarabb, és főleg az esti alvásoknál kezdd el a kiságyba szoktatást. Rafkósak ezek a kisgyerkők, egyre inkább. Én is azt csináltam, mint Cukipofa, mindig bementem, megnyugtatni, de nem vettem ki. Simiztem a hátát, cirógattam, ráztam a fenekét (hasom aludt) vagy ilyesmi, kinél mi jön be. És aztán mindig kimentem, lehetőleg még elalvás előtt. És egyre ritkábban kellett bemenni, vagy egyáltalán nem. Tényleg ő is jobban aludt. Mostanában sokszor átjön hozzánk, és senki sem alszik jól :( Túl sokáig őt sem lehetett sírni hagyni, csak bepörögött, de megnyugtatni meg lehetett. Esetleg még a dúdolás jött be.

mtunde

Ezeket is megmutatnám, ha nem baj (ma készültek) :oops:

Kép
én is pisze, te is pisze...

Kép

Cukipofa, Ádám a 3 hós mázsáláson volt 5260 g és 60 cm. Ő picike volt amikor megszületett (2700 és 51).

Eldugultam mára, jóccakát! :)

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Köszönöm szépen hogy leírtátok a véleményeteket. Meg kell próbálnom ezt azátszoktatást mert félek később tényleg nehéz lesz. Az esti fürdési elalvási rituálék már megvannak csak az ágyát kéne megszoknia. Még azt szeretném kérdezni Kati, Vali (a babáink majdnem egyidősek) hányszor kelnek fel éjszaka enni?

A képek szenzációsak, ezek a nagyfiúk milyen édik a nagykádban :D Emmus még csak a kisebbel barátkozik, mert nem igazán tetszett neki, de mióta velünk fürdik a csipogós könyv azóta minden happy :D

A börze nagyon jó volt mmindenki figyelmébe ajánlom, mert rengeteg jó rucit vettünk Emmusnak nevetségesen jó áron. Azért kellett sürgösen a sok ruha mert olyan szinten nő, hogy ez már követhetetlen.

Ja és Kati mi is pont 6200 g-ot mértünk este :D

Orsi

borsa

Valamikor ősszel lesz még börze, nem tudjátok? Kiscsajunknak majd nekem is össze kéne írnom, mi kell, és mi nem. Végülis Benének minden miniruhája megvan, de úgyis szeretnék majd még újítani :) Meg kicsit kislányosítani :) Csakhát addig még össze kell szednem, megnéznem, mi van, stb. Meg még korai lenne is a nagy bevásárlás...

Borsa, jó súlyban van Emma is. Ne izgulj az átszoktatás miatt. de adj magatoknak időt, kb legalább 1-2 hét... és következetesség... ami iszonyat nehéz, főleg, ha fáradt az ember.... :oops:

Eni, Benifiú olyan édes! Pláne az anyjával! Ha hazajöttünk Földvárról, már ösze kéne futnunk :)

mtunde

Sziasztok!

Van egy kis nyugim, itt vagyunk a nagyszülőknél.

Szia Veronikusz! A lányaid? Gyakran eszembe jutottál, mert Melinda most valami hasonlót művel, mint Szofi, amikor letiltottad a konyhaszekrényben-lomolásról. "Csúnyán néz" és pöröl velem, amikor határozottan nemet mondok, ha pl.a viseleteimet akarja kipakolni a komódból, vagy az apja szerszámait. Fel is bosszant, de nevetnem is kell.

Hát ezek a képek! :)
Daniról még nem is láttunk ilyet. Nagyon szexi. :)
Vali mi az hogy "ha nem baj"... Ádám olyan, mint az én emberem volt ilyen pici korában. Nagyon-nagyon szőke.
Eni, nagyon szépek vagytok. És most látom, hogy mennyire hasonlítotok.

Heni, Lilluska, boldog évfordulót! :)

Borsa, Melinda öt hónapos volt, amikor külön szobába kezdtük altatni. Az apja vitte át mindig a szopizás után, csítítgatta egy ideig, és ez szépen kialakult. Most pár napja hajnalonta átjön hozzánk aludni, nem akar tovább a kiságyában lenni. Kívülről ő fészkelődik, belülről meg Hugi.

No, apja azt mondta, intézzük el a bevásárlást. Hát mennem kell.

További szép vasárnapot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde!
Ha a google-ban beírod hogy baba-börze azt hiszem kiirja hogy mikor lesz még idén, azt a kismama magazin fogja szervezni esetleg az ő honlapjukon meg tudod találni.

Memme!
Jó hogy kicsit tudsz pihenni, a ngyszülők meg úgyis megőrülnek ha uncsizhatnak :D
Örülök hogy leírtad a ti alvási szokásaitokat is, meglátjuk hogy hogyan válik be a mai este aztán ha nagyon nem megy lehet hogy nem eröltetem. Még arra is gondoltam, hogy mivel Emmus szobájában van egy egyszemélyes ágy először megpróbálom azt hogy ott alszom ő meg az ágyában aztán fokozatosan otthagyom...

Most viszont egyre többet alszik napközben és így a napjai is kiegyensúlyozottabbak :D

Orsi

borsa

Sziasztok Lányok!

Eni, Benid tündéri, ezek a szemek, nagyon komolyan tud nézni velük! :D

Vali, Ádám hajkoronája felett még mindig nem tudok napirendre térni, egyszerűen gyönyörű, sose lesz belőle túl sok kép, ne aggódj, rakosgasd csak nyugodtan! :wink:

Györgyi, na, hány tequilánál áltál meg? :D

Steffi, képek még mindig nincsenek?

Masni, jelentkezz!!!

Heni, Lilluska, boldog évfordulót mind a kettőtöknek (azaz négyeteknek) !

Cukipofa, hát Dani nagyon édes, ahogya vízben fekszik!! Kár, h mi nem csináltunk anno ilyen képet Daniról, most meg már nem lehet, amint letesszük a vízbe, pancsol, pörög-forog, nincs benne egy perc nyugta se!

Borsa, én is javaslom a mielőbbi átszoktatást, később mindig nehezebb ezeket véghez vinni! És ha egyszer elhatározod magad és következetes maradsz, ilyen korban tényleg pár nap alatt bele lehet szoktatni az ágyába!

Tegnap összefutottam Zsófival a bion is azt találtuk ki, h mit szólnátok egy újabb babanetes találkozóhoz a köv., azaz holnappal kezdődő hétre? Nekem a keddet leszámítva bármelyik nap megfelel, igazából a köv. szerdán, azaz 5én gondolkodtunk mi! az kinek jó? vagy inkább az a kérdés, h kinek nem? :wink:

Ja, és még egy kérdés, ezúttal mit szólnátok a Margit-szigethez, h esetleg akinek messze van a Városliget...vagy ha a Városliget több embernek jó, akkor hagyjuk, legalább kihívás lesz az odaút vezetés, plusz parkolás szempontból vagy tényleg igénybe vesszük Zsófiék kedves fuvarajánlatát!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Borsa

Hát én ebben nagyon szigorú vagyok, szerintem minél előbb beszoktatod az ágyába annaál jobb. :roll:

Eni

Hellóka!!! De szépek vagytok!!

Lilluska

Akkor nektek is sok boldogságot!!!

Cukipofa

Édes és hatalmas nagy már!!!

Vali

Aranyos lehetett Ákos, hát akkor rajta fel. :)

BArbi

Hát..majd szóban elmondom! :lol:
Nekem jó a szerda! Mindenképpen találkozzunk!
:lol: :lol: Ja és mindegy, hogy Liget, vagy Sziget. :)

Kép
gyorgyi33

Na, akkor szerdára már van egy Zsófi-Léna, egy Györgyi-Jázmin és egy Bari-Dani szavazat! :lol: Látom nem nagyon volt forgalom, gondolom majd holnap napközben, akkor "sziget vagy liget" kérdésben is foglaljatok állást! :D

KépKép
barimami

Nekem is jó a szerda 11 utántól. :lol: És mindegy a liget-sziget kérdés.....
Ja, annyiban, hogy mintha a hét második felére szar időt mondanak, úgyhogy talán szerencsésebb a liget, mert akkor ha muszáj menekülhetünk a játszóházba.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Cancan!
Tök izgi, hogy Benedek már mindjárt egy éves...én Orsi első szülinapján sírva fakadtam :lol: a második gyereknél is ilyen megható a dolog?????
Te írtad, hogy olyan bébitaxit szeretnétek???? Nekünk van...mármit az a bubble go vagy mi...arra gondoltál????

Vali!
Hát nem is tudok mit írni...OLYAN SZÉP!!!!!!!! Ez a haj...és olyan édes a második képen...olyan művészi...
Szépen fejlődik nagyon...ha jól számolom akkor megduplázta a születési súlyát 3 hónaposan????? Tök jó...

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Ja és még azt akartam kérdezni, hogy Dani alsó ínyén van pár fehér pötty...nem tudom mi lehet az...szerintetek?????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Borsa, igazából neked kell eldöntened, hogy mit vállalsz be. Ha bevállalod, hogy veletek aludjon hosszú távon, akár évekig, akkor ok, de ha nem ez a terved, akkor muszáj egy kis szigor. Ő úgyis magától a veletek alvást választaná, és ha nem tanulja meg, hogy máshogy is lehet, nem is jön rá magától. Szóval úgy engedj a kiscsajodnak, hogy tudd, ez nem 1-2 hónapra szól majd :) A leszoktatás viszont prá kemény nap lesz. DE ha mindig engedsz egy kicsit, akkor sokkal hosszabb. Nálunk legalábbis mindig rosszabb lett, ha valamiben megalkudtunk.

Cukipofa, szerintem szájpenész :(

Találka! Lányok, mi most utazunk el. A múltkori találkánál is írtam, hogy mindegy, csak ezen a héten ne... :( :( :(

Tünde

mtunde

Cukipofa: igen, igen, igen most vadásztam éppen erre a Bubble Go Balad-re. Rá is találtam 23.200-ért egy weblapon,( Brendonban néztem ki, ott 33 ) de nem tudom aktiválni a regisztrációmat :twisted: :twisted: Holnap újra próbálom. remélem ideér a jövő hétre......

Ne is mond. Már "egybe" a gyomrom, biztos én is bőgni fogok, mert annyira szép volt az a nap. A mai napig beleborzongok, imádtam az egészet, bármikor újracsinálnám. Érdekes, Szandival nem voltak ilyen túlfűtött érzelmeim. Azt hiszem, az a 2 ember nagyon a szívemhez nőtt akikkel szültem.......

Tali: nekem a jövő hét nem jó........ Jövő kedden Benus szülinap :P és utána külföldi vendégeink lesznek...... Tünde, azért remélem összejön. De most már besűrűsíthetjük a talikat, így előbb-utóbb találkozunk egymással.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Cukipofa: és milyen? Megéri? Strapabíró? Orsi szereti????

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukipofa: hát az tényleg lehet, h szájpenész vagy lehet fogciszta is, persze az teljesen ártalmatlan, nehogy megijedj, asszem erről Györgyi többet tud írni, hogyan néz ki pontosan, mert Jázminnak is van!

Na, most gondolkodóba estem! Akkor Tündére való tekintettel átrakjuk jövő hét szerdára a talit??? Akiknek ez a hét jó, jövő szerda is jó??? Talán akkor jobb idő is lesz, mindjárt megnézem neten!

KépKép
barimami

Uhh, most szerdára tényleg esőt mondanak egész napra és 14 fokot! Akkor lehet, h eleve jobb lenne megpályázni a jövő hetet, mert rossz időben nem túl ideális a babatalálkozó!!

KépKép
barimami

Hali!

Ha lesz még találka, akkor persze nem kell miattam átrakni, de ha amúgy is. A jövő hét meg Heninek nem jó :(

Borsa, azt még elfelejtettem tegnap, hogy persze nálunk apa is beleszólt ezekbe. Pont ma volt egy hasonló szitu, nem alávsos, hanem Bene kapott egy óriási dömpert. eddig midnig 1-1 autóját az ebédlőasztalra tette, az nem zavart. Amikor ezt is odatette, hirtlen nem szóltunk rá, másnap meg már nem értette, miért nem ebédelhet az autójával. Próbáltuk magyarázni, stb.... Aztán egymásra néztünk apjával, és úgy döntöttünk, valójában elég nagy az asztal, elfér rajhta a tányér és az autó is, akkor meg ezen nem fogunk harcolni :)

mtunde

Jaj, Tünde, igazad van, tök vak vagyok, most látom, h írta! és a jövő hét hétfő? Heni? Többiek? Csak van egy olyan nap, amikor legalább azok ráérnek, akik múltkor nem voltak!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Cancan!
Mi bécsből hozatuk, mert ott jóval olcsóbb és apám állandóan kijárkál üzleti ügyben...amióta unokái vannak azóta szegény mindíg be van zavarva valamelyik üzletházba vagy rögtön vitetem ki magam :D
De azt kell mondjam Orsi nem szereti...ritkán űl rajta és valahogy nehezen is hajtotta...legalábbis tolni nem mindíg tudtam csak sima úttesten. Orsi lábai csak 2 évesen értek le, addig nem ment neki...
Anyukáméknál pl füves rész is van és ott nem lehetett tolni...
Szóval nekünk nem volt nyerő. A sima kis motorját viszont imádja :D
Persze ez nem biztos, hogy nálatok is így lesz...sőt reméljük, hogy nem :D

Nem hiszem, hogy szájpenész...mert csak 4 kis fehér pötty van és a szájpenész az összefüggőbb, nem??????meg az a szájpadláson is van...vagy mégsem????
Na mindegy végülis most ,megyünk le a dokihoz 3 hós oltásra majd megnézetem vele :D

Gyuzso???????? Merre van???????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Mi is nyaralásból vissza, 2 részletben olvasva a történéseket.. :lol:

Lénusnak nagyon boldog legelső szülinapot! Nőjjön nagyra!!
Emma, Dani, Ádám, boldog 3. hófordulót!!

Képek nagyon édesek! Ádám hajasbaba, nagyon édesen pancsizik Ákossal!
Jázmin gyönyörűség!
Emmus cuki a kalapban/Apát is láttam ám a háttérben!
Beni/Eni nagyon szép páros, hol is voltatok?
Kecskeméti találkozós Sári/Melinda/Zsombi képek szuperek! Zsombi igazi gavallér!
Lénus is hatalmasat nőtt!
Mikolt/Ricsi páros is nagyon cuki!
Barbi/Dani fürcsifotók :lol: :lol:
Gabi, Enci is édes volt, ahogy Apán aludt!!

Nekünk bármi jó találkozó szempontjából, most maradunk egy kicsit.. Pihenni, mosni..

Mi rosszul állunk alvással, szerintem a frontok miatt, nagyon szeles Mica, a sok púúú ébreszti, majdcsak óránként.. Plusz volt ordítás is, ami már nagyon régen nem, úgyhogy zombizódtam.. :cry: Szélcső előkerült, székrekedése lettnem tudta kikakálni.. De most már jobb!
Emellett gyakran eszik és max 1-1,5 órát alszik, mondjuk azt kb. 3x napközben. Ideális esetben..
úgyhogy folyik a karikanövesztés a szem alá!
Mi együtt alszunk, én elfogadtam, hogy erre van szükségünk. :oops: István meg mostanra büszke, hogy szembemegyünk a konvenciókkal.. :lol:

Zsuzsóci,
megy a drukk!

Tünde, Memme
kérünk fotókat is! Olyan jó olvasni a pocaksztorijaitokat! Kisasszonyhoz mi is gratulálunk!

Veronikusz, Steffi
kérünk majd képeket!

Miklós ébred, ennyi idő jutott :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gyuzsó üdv itthon, remélem Micusunk visszatér a régi kerékvágásba. Találka a héten? :D

Tünde!
A börzét nézd meg a www.bababörze.hu-n

Köszönöm a sok jótanácsot alvás ügyben. Az a baj hogy az apukája szerint inkább a napközbeni alvásainkat kell visszatornázni az elfogadható szintre, már elértük hogy egyedül alszik napközben végre többet mint fél óra. Szerinte várjak az átszokással. Nem könnyű...

Cukipofa! Emmusnak is vannak pöttyök az ígyén és állandóan rágicsáni akar. Apa ujját kiáztatta úgy szopizta :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi

borsa

SZiasztok!

Nem nagyon tudok mindenre reagálni, de:

Cukipofa

Nem szájpenész. Fogciszta. Nem kell megijedni tőle 10 gyerekből 3-nak mondjuk van, a többinek meg nincs. Jázminnak is volt alul, aztán amikor kibújt a fog elmúlt. Semmi gáz vele. :lol:

Barbi

Nekem a jövő hét nem jó, mert dolgozom. Azért aki tud találkozhatnánk ezen a szerdán is. :roll: Aki meg nem az jövő héten is. Na? Ha szar idő van, akkor hozzánk is fel lehet jönni, itt lakunk a Liget mellett. De csak nem esik egész nap. A hideg meg úgyis megérkezik, nemsokára tél. Akkor is sétáltatuk őket. :roll:

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?