A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:28-kor.
Vendég

Hahó! Gyors bekukk, kerítésléc festés ezerrel, még az eső előtt...

Sajnos a jövő szerda tutti nem jó, utána inkább. Most már úgy kell gondolkoznom, hogy elkezdődött az iskola...

Borsa, Ádámmal szerencsénk van, 2 hónapos korától végig alszik éjszaka. 8 körül letesszük, s 6-7-kor kel reggel. Addig csend van.

Köszöni szépen Ádám a dicséreteket! No meg azért én is. :-)

Megyek is Ákosért, kíváncsian várom az első napos beszámolót. Gabbó, nálatok?

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Hát, akkor maradjon e hét szerda, de ha szakad az eső egész nap, szerintem akkor napoljuk el a dolgot, szóval akkor szerda reggel még beszéljünk mindenképp! (Dani pl. még mindig szürcsög, mondjuk már 6 napja, de nem akarnám így közvetlenül a babák közelébe engedni, ha a szabadban vagyunk ,akkor babakocsi, külön lepedőn vagy valahol meg lehet oldani, de így :? )

Steffi, Masni?

KépKép
barimami

Sziasztok!
hiányoltátok a képeket!

Steffi!!!! tőled én is kérem a képeket!!! :D

Kép Mostar

Kép kilátás az erkélyről

Kép terasz

Kép parton

Kép egy kis pihenő :)

Kép kilátás a "partunkra"

most rohanok vissza főzni
majd jövök

sok puszi minden szülinaposnak és hófordulósnak!
a lurkók édesek (nem merem felsorolni őket, mert amilyen ... vagyok, még kihagynék valakit :oops: ) :D

Memme!
nálunk a helyzet még romlott :lol: Szofi egyre akaratosabb (próbál lenni :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ha nem hargszotok meg, ezt még felrakom, bár kicsit életlen

Kép Szofi félt hogy ott hagyjuk :lol: így magától belemászott

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: ahhhhhhhhh! De jó volt Nektek!!!!!!!!
Steffi: A Te képeidért mikor epekedhetünk?????

Márpedig igen szar időt mondanak a hétre. Ez esetben teljesen le akarjátok fújni a talit? Mi benne vagyunk egy játszóházas megoldásban is ha van aki csatlakozna...........
Szmötyi időben "csak" egy kis bizonytalan sétáért nem autóznék oda-vissza 1-1 órát :? Bár már nagyon szeretnék szemeélyesen is találkozni Veletek.
Szóval? Van valaki aki a játszóházban is benne van?

1/2 5 re megyünk oltásra - Szandi még nem tudja.... ( agyhártyagy. ellen )

Heni

Kép

Kép
cancan

Hahó!

Látom hülyeségeket beszéltem, ezen a héten van a szülői, tehát ez a hét szerda nem jó nekünk. De egy cseppet se igazodjatok hozzánk, mert mint mondtam a suli miatt nagyon bizonytalanok vagyunk.

Veronikusz, a képek egyszerűen gyönyörűek. Nem irigykedem egy cseppet sem ám! Áááááá, neeeeem! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok LÁnyok, én elbúcsúzom, elindulunk, majd vasárnap este megnézem, mi let a találka-időpont eredménye.

Puszi

mtunde

:D :D :D
Vali!
elárulom, hogy a 2 nap Zalakaros pihentetőbb volt mint előtte a 9 nap. Pedig ott már félig egyedül voltam a lányokkal. (munkamániás férjem elszaladt a legközelebbi irodájukba dolgozni :oops: Ja! nem tudom írtam-e, de Horvátországban is minimum 2 naponta rohangáltunk a legközelebbi városban interneten lekérdezni a mail-eket. Ha lementünk a partra és nem vitt telefont akkor mire feljöttünk úgy kb 40 nem fogadott hívása volt :oops: milyen az ilyen pihenés??? de nem panaszkodom. Hár már mondtam a férjemnek, hogy felfogadok egy pasit, hogy esténként mászkáljon nekem a lákásban, mintha lakna itt más is velünk :lol: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon jó útat és nagyon jó pihenést TÜNDE!!!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szziasztok!
eltűntem egy kicsit, dehát az élet nem egyszerű :cry: na mindegy, most itt vagyok ez a lényeg. szóval nagyon szép minden baba, én sem tudom őket név szerint felsorolni nekem nincs kedvencem mindenki a kedvencem :lol: :wink:

veronikusz!
gyönyörű helyen voltatok ti is, wow! írtó szépek a képek!

alvás témához én inkább nem szólok semmit, mióta hazajöttünk martin kb óránként ébred éjfélig aztán talán 1,5 -2 óránként úgy fél 8ig. ez van, hiába csak ki kéne költözni :roll:

györgyi!
tényleg hány tequila csúszott?? :lol: :lol: hol voltatok helyileg? stramm csaj vagy, utána még főzni stb... fénykoromban még én is megcsináltam ma már nem bírnám, örülök, ha este bedőlök az ágyba :lol: :?

tünde!
jó pihenést és csináltass magadról sok-sok képet!

mellékelek képeket is, sokat csináltunk megpróbálom kiválasztani a legjobbakat.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Kedvet kaptam a szépséges babafotóktól, így küldöm a mai képünket.

Tünde most szerdán kapja a 2 hós oltását, így talira nem megyünk, meg lassan most már be tudunk költözni a lakásunkba és onnan egyszerűbb lesz közlekedni, addig meg kibírom, hogy csak a fotókon láthatlak benneteket.

Üdv: Dori Kép Tünde baba

KépKép

KépKép
snowwhite

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

dóri!
szép! szülés story? jól van izélgetlek ezzel, ha akarod úgyis leírod!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hú de jó képek!!!!!!!!!!! Főleg hogy jön a rossz idő!!!

Steffi

Ugye nincs baj? Remélem. Igen hát az élet nehéz. Tequila?? Sok, sok... :oops: :oops: :oops:
MArtin nem ette meg a homokot? Vagy ő már nem vesz mindent a szájába?

Heni

Én talizom veled mindenképpen, ne aggódj!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szerda délelőtt még beszéljünk, ahogy Barbi írja és akkor megdumáljuk. :D

TÜnde

Jó utat!!!

Vali

HA a jövő szerda nem, akkor most? :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Vali!
Csak irigykedni tudok, bár nem panaszkodhatom ma éjjel Emmus csak 1x ébredt fel így 2x5 órát aludt és ébredéskor is csak kicsi szopi aztán alvás :D

Veronikusz, Steffí, Dóri A képek nagyon jók, szépek vagytok.

Györgyi, azok a fogciszták már a közelgő fogakat jelzik, fagy függetlenek attól?

Steffi, Martin csak most alszik ilyen rosszul, vagy mindíg ilyen volt?

Szep napot mindenkinek.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Steffi: leírom, csak egyszer túl hosszú egyszer túl rövid.

Szülésstory: július 4-én lefeküldtem (39+2 naposan) aludni, de sehogy sem volt jó feküdni. Lehetőségeimhez mérten pörögtem, mint egy grilcsirke az ágyon, párom meg is jegyezte, hogy mi bajom van. Mondtam, hogy csak sehogy sem jó. Majd az egyik fordulónál pukkanást hallottam, ez már 11 óra felé volt. Gondoltam is, hogy itt a fórumon írta valaki, hogy ilyen amikor megreped a burok. Hát a gondolat végére már folyt is belőlem a magzatvíz. Aztán telefon Erikának a zuhany alól, hogy akkor nem szombaton (nagyon akartam 7. hó 7-én szülni) hanem ma megyünk. Reggel nála voltam ctg-n és nem volt semmi extra görbe. A kórházba éjfél előtt értünk és 5 perces fájásaim voltak, de még nem durvák. Kaptunk szülőszobát, az utolsót választottam, párom kapott egy matracot, hogy pihengessünk. Sajnos én nem tudtam pihenni, mert annyira azért már fájt, de labdáztam, meg mászkáltam meg ilyenek. Majd reggel 8-kor is még csak két ujjnyi voltam és 9 körül bekötötték az oxitocint. Akkor bedurvult minden, én egészen kikapcsoltam a külső dolgokat, a párom kezére emlékeszem ami nagyon jó volt, hogy ott volt és lehetett szorítani, meg Erika segítsége is sokat jelentett. A dokim is sokszor bejött és erőt adott, de délután 2-re még csak 8cm-re tágultam és a Babó nem illeszkedett be a medencébe. Addigra már folyamatos fájásaim voltak több órája és nagyon elfáradtam, a többit nem részletezem, de az a döntés született, hogy ne várjuk meg, amíg a Babó is elfárad, hanem akkor császár. Így összeállt a csapat és átmeneteltem - ha nem is emelt fővel - a műtőbe és 14:26-kor megszületett Tünde baba. A hivatalos diagnózis, hogy fájásgyenge voltam és az is gond volt, hogy a Babó nem helyezkedett be a medencébe, de ez meg visszavezethető az elfolyt vízre. Szóval a lényeg, hogy nagyon sok segítséget kaptam, amit köszönök és nagyon örülök, hogy egészséges Tünde baba és én is hamar rendbe jöttem. Sajnáltam és még most is sajnálom, hogy a két órát nem tölthettük hármasban a szülőszobán, de teljes mértékben megbízom a dokimban, így minden így volt rendben, ahogy alakult.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Steffi: képek nagyon jók. Ettetek saganakit? Vagy nem vagytok herkentyűevők?
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

dóri!
köszi,hogy leírtad at élményed! tényleg az a lényeg, hogy mindketten jól vagytok és itt van neked ez a gyönyörűség! nem tudom miket ettünk egy ilyen herkenytyüs dolog volt kalimari vagy mi az ilyen paradicsomos lötyiben polipok, de azt csak a párom evett meg egy kicsit martin is kapott :oops: :oops: párom egyébként imádja a tengeri herkentyüket! ki volt írva mindig a kaja, de én szedtem ami tetszett :lol:

györgyi!
hát mindig az vigasztal minket, hogy szarabbul is járhatnánk, nem vészes dióhéjban annyit, hogy más hiábája miatt kell kiperkálnunk 230.000 ft-ot :cry: nyomta a szájába a homokot persze, sőt mindent ami a keze ügyébe került, legyen az levél, fűszál itthonis olyan dolgokat szedek ki a szájából, hajam égnek áll tőle! viszont megtanult a kanapéra és a hitvesi ágyunkra le és felszállni! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

borsa!
martin 5,5 hós koráig úgy aludt mint az álom, egyedül, magától sokat! aztán elkezdett fogzani (8 hónaposan 8foga volt) rájött a szeparáció, félelmek, sok rossz dolog is törént velünk. most már kezdett alakulni, van amikor még 1x-2x rossz, lehet most is csak vissza kell rázódnia nem tudom. az tény, hogy a nap a tenger és a sok program úgy kiszívta, hogy volt hogy már este 6kor aludt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Húúú, de jóóóóók a képek, irigy-irigy!!! Veronikusz ,a lányok tündériek! Steffi, Martin pedig iszonyat naaagy! És sármos a mosolya! :D Gyönyörű a tenger, sajnálom, h idén nem jutottunk el oda, már nagyon hiányzik!! na, majd jövőre!

Akkor legyen szerda tali és reggel beszélünk még beszélünk időjárás úgyben!! Juhé! :wink:

KépKép
barimami

Dóri, Tündéred édes nagyon ebben a manósapiban, és a szülés-sztorid se semmi!!

KépKép
barimami

Bocsi,de csak a képekig jutottam!

Steffi!
ez álomszép!!!!! :D :D :D :D :D :D és a gyros-os kép!!! na ott nyeltem egy nagyot. :lol: :lol: :lol: irigykedem 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dóri!
Tündéred nagyon édes :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa

Igen, de ez nem azt jelenti, hogy mindjárt ki is bújik. Jázminnak is volt már kb három hónaposan, de csak félévesen bújt ki a foga. De azért ha mentek a dokihoz mutasd meg, bizti ami bizti, de nekem doki mondta ezt a fogcisztát és azt hogy ez semmi, nem kell vele foglalkozni, ettől nem fáj neki jobban, meg semmi.

Dóri

Nagyon jó hogy leírtad, jó olvasgatni. Nekem ugyanez volt szinte. Nem tágultam egyáltalán... Hm. Remélem majd a másodikkal piki-paki menni fog. :lol: :lol: :lol:

Steffi

Hú ez gáz! Velünk is éppen ez történt a múlt héten, de csak 50 ezret kellett fizetnünk. Mérges voltam. Hát még 200 fölött. MEgírhatnás mi volt, de csak ha akarod persze.
Akkor most nem reménykedem hogy Jázmin mindjárt kinövi a "mindenevést". :D

Kép
gyorgyi33

Steffi: ezek a képek!!!!!!!!! Ahhhhhhhh! Atyavilág Martin mióta megy egyedül? Én erről lemaradtam............ Még csak most volt 11 hónapos.....

Dóri: nagyon szép a kisasszony!

Veronikusz: Szofi a bőröndben :lol: :lol: :lol: nekünk is van ilyen képünk!

Képzeljétek, indulás előtt fél órával ránézek a két oltásra a hűtőből és természetesen Szandié lejárt. :twisted: Rohanok az itt levő 2 gyógyszertárba és sehol nem volt ( csak rendelésre, mert ritkán kérik) Úgyhogy Szandi megúszta egyenlőre, de Benus túl van rajta. Ahogy a dokibácsi elkezdte vizsgálni már görbült lefelé a szája. Úgy látszik megjegyezte magának azt az embert.....

Tali:
én szerda de. nem leszek gép előtt, kezdenek a villanyszerelők és fel kell mennem. Majdnem biztos, hogy szar idő lesz úgyhogy csak zárt tér jöhet szóba. Tőlem lehet az állatkerti játszó is, de van a Westendnél is valami belvárosi játszóház. Hány óra körül lenne?

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:29-kor.
Vendég

[quote="zsuzsóci29"]S írta:zsuzsóci29ziasztok!

Gizella, Mészáros doktor elérhetősége: 06 30 490 1031, azonban - sajnos - a mai naptól szept. 16-ig bezárólag szabin van. :(
Nekem azért sajnos, mert igen nagy eséllyel megszülök ebben az időszakban, habár a terminusom 17-e, de igencsak "dolgozik a baba a kilépőjén" :) Gratula a pocaklakódhoz, sok örömet kívánok, és jó egészséget!

Mindenkinek köszi az állatkerti játszóházas infókat, aki válaszolt!

Szép napot!
Zsu
Szorítok Neked és köszönöm a segítséged : :lol:
gizella11

sziasztok!

györgyi!
elég gáz a dolog tényleg, de most inkább az aggaszt, hogy martin éjjel fél 11től 11ig egyfolytában sírt, nagyon szívszaggatóan, mintha bántaná valaki, aztán 3/4 5kor 38.5 fokot mértünk nála :cry: :cry: :cry:

heni!
martin júl. 28-án indult el.

ma nem hiszem, hogy sokat leszek, pusziii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ebben segítsetek már légy szíves: mennyi időközönként mérjem a lázát és csillapítsam vagy hogy van ez? ne nézzetek hülyének, de még sosem volt láza én meg tanácstalan vagyok

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt Mindenkinek!

Nekünk mind1, h Westend vagy Liget, ti döntsetek, nekünk Westend közelebb van...
Viszont én a köz akaratára bízom magunkat, Dani még mindig szörcsög kicsit, most már 1 hete, se láz nem volt, se rossz kedv, nagyon jól eszik, nem igazán betegség ez sztem, lehet, h pollen? na mind1, döntsetek Ti, h jöjjünk-e, mert én nem tudok, nehogy mégis valami betegség legyen és akkor a többi baba beteg legyen...vagy végig kézben tartsam? azt nem hinném, h engedi :? egyéb ötlet, hogy mi legyen? Ha a Westendbe mentek, akkor szivesen beugrunk egy kicsit csak megnézni Titeket, de Városliget ahhoz mesze van nekünk, hogy 15 percért 2 órát autózzunk...

Steffi, jaj, ez szörnyű, én még 10ezer forintot is sajnálok, ha feleslegesen elvesztegetünk, nemhogy annyit!!! :shock: :shock:

Pfuj, ez az idő nem túl szívderítő!

Na megyek, tisztába teszem a kis Büdikét! :roll:

KépKép
barimami

Steffi,Veronikusz!
Nagyon gyönyörű helyeken voltatok! Nem kicsit irigykedem!!! :D :D Nagyon szépek vagytok a képeken!!!! :D :D

Jaj de rossz idő van... hideg is van, esik az eső is... :evil:
Apa ma szabadnapos, ilyenkor szoktunk kimozdulni.
Ma is kirándultunk volna..de azt hiszem akkor megyünk a Tropicariumba, még úgysem voltunk ott.
Remélem azért Encinek tetszeni fog?
Még megnézném a Titanic kiállítást is , de ott 2 és fél órát kell sorban állni. :evil: Meg oda tényleg nem vinném Encit, azt biztos nem élvezné...
Vendég

Steffi!

Elvileg mindegyik lázcsillapító 6 óránként adható, de kétfajtát lehet keverni, ha más a hatóanyaga. Pl a germicid kúpot a panadol sziruppal, és akkor lehet 3 óránként. Ja és popsiban 38,5 alatt azaz levonás után 38 alatt nem kell csillapítani! És vigyázz a Germiciddel, mert ha germicid c-d van, abban van egy adag nyugtató is! Lehet kapni sima germicidet, abban nincs. Jobbulást Martinnak! Más tünet is van?

Találka: Mi mindenben benne vagyunk, bár úgy látom ebből játszóház lesz... Útálom, hogy ilyen hirtelen ősz lett! :evil:
Úgy láttam, hogy jövő héten szebb lesz. Én tudok egy játszóházat, ami csak 500 Ft óránként, a Révai utcában a Bálint házban (Operánál). Augusztusban zárva volt, de gondolom ezen a héten már kinyitott.

Steffi, Veronikusz! Gyönyörűek a képek!

Alvás témához: Léna már egy ideje kétszer alszik napközben, de nála délelőtt van a nagy alvás, másfél-2 óra is, délután meg néha csak fél, de max 1 óra. Szerintem ebből majd úgy lesz 1 alvás, hogy a délelőtti egyre későbbre csúszik, és akkor nem kell a délutáni fél óra. És esetleg az esti fekvés kicsit előbbre. De majd meglátjuk.
Ja, és elalvás ügyben inkább nem adok tanácsot, mert Léna vagy cicin alszik el, vagy az apja altatja, neki elalszik az ágyban, de ott kell állni mellette. És éjjel is ébred 1-2szer... Hát ez van.

Na, most megyek, tízórai jön, aztán még jövök.

Ja, és Tünde, utólag is jó utat! Kérünk fényképeket!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Györgyi, köszi 13.-án úgyis megyünk szurira majd megmutatom a doktornéninek.

Steffi, ezek szerint nektek a tenger partra kéne költöznötök, így a manó nagyon jókat aludna :D
De ahhogy most olvasom szegényke nincs túl jól, jobbulást nektek.

Barbi, emlékszem írtad hogy Dani milyen nehezen aludt napközben, csak fél órákat. Ezeket a félórákat azért mindennap ugyanarra az időre próbáltátok ütemezni vagy a fáradtságától függött?

Ma éjjel megint jól telt az első5 órát végigaludtuk, de aztán 3 óra alvás után hatalmas rugdalózás, megint nem tudott kakilni, ezért hőmérőzés jött, csak utána már nehéz a visszaalvás.
De most már 45 perce alszik nálunk ez már csúcs :D

Orsi

borsa

Kép

Orsi

borsa

Óh, Veronikusz és óh, Steffi!!! A tenger... :shock: meseszép, valóban pótolhatatlan. Mi is készültünk, de nem lett belőle idén semmi. :?

Lányok, én nem megyek holnap Benővel, mert megyünk oltásra, aztán megnézzük a mindenórás barátnőmet. :roll: Tényleg, agyhártyagyuszi elleni oltástól lesz nyügi, kicsiláz, ilyesmi? Heni? Vagy ez már nem olyan, mint a kötelezők?

Steffi, őszintén remélem, hogy Martiniteket a fogzás készíti ki ennyire... vagyis hogy egyszer csak elmúlik. Nekünk valamelyest jobbak az éjszakák, mert a 6-7 helyett 2-3x kel. Én már azt sem tudom, mit jelent aludni. Nimi mikor hagyta el a haját? :lol: Szépek vagytok.

Egy gyakorlati kérdés még. Benőke nemigen fog két héten belül járni, de jön az ősz és a tél, és hát enyhén ciki egy szál zokniban hurcolni a gyereket. Ilyenkor már kell nekik cipőt venni, vagy tényleg elég megvárni, míg lábra áll? És addig mit? Nyilván az anyagiak miatt is elég érdekes a kérdés. (Amúgy mindenképpen használtakat nézek.) :idea:
vbea

Borsa, Emmababa irtó édes! Az előbb elfelejtettem mondani, hogy Hófehérke Tündérkéje is nagyon tetsz. :wink:

Köszönöm a dicséreteket. Gyuzso, ma is zombibi vagy? Óh. :cry:
vbea

hát megjártuk a dokit :cry: hurutos a kincsem füle :cry: kapott cataflam és fenistil cseppeket. most aludt vagy fél órát, de nagyon álmos mégsem tud többet, viszont már 39 a láza! az előbb kapott kúpot de kikakilta. most adja másikat? panadol szirup persze nincs itthon :twisted:

eni!
örülök, hog yjobban alszotok! még mikor is május környékén vágatta le. aztán én is

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffike, mindig ezt csinálta Benci is a kúppal. Én ilyenkor adtam neki még egyet...
vbea

Halihóó!

Eni,
ma már minden más!! :lol: :lol:

Édesanyámék tegnap hazamentek, 1 hétig voltak velünk babázni. Manó már fürcsi előtt beájult 20 percre, aztán nyolckor már végleg. Egész nap 2 órát aludt, az neki semmi.. De éjjel csak 2 óránként kelt, sírás nincs csak éhség, a pukikat tornázzuk serényen, ma meg már lenyomtunk egy 1,5 órás pihit!
Szerintem sok neki a sok ember..

Veronikusz, Steffi
köszönjük a képeket, kicsit mi is nyaraltunk így a tengerparton Veletek!!

Fürtöcskék még mindig bűbájosak és persze a szemük sem áll jól :lol: Munkamániás férj nehezen gyógyítható..
Velünk is jött a laptop nyaralni és persze előtte-utána túlórázás, hogy minden irányba kerüljön, de ez van..

Steffi, én megszámoltam rajtad mind a 4 kiló pluszt! :lol: Gyógypuszik Martininak!!! Úgy örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!!
Az a negyed mikka mínusz nagyon rosszul hangzik. :cry:

Heni,
ez a Neis-vac oltás, amit Benus kapott vagy másik?

Dóri,
köszönjük a sztorit, végigdrukkoltuk, bár tudtuk, hogy jó lesz a vége! Tündér szép kisasszony ám!!!

Gabi,
biztos imádni fogja Enci a Tropicariumot!

Vali,
hogy áll a kerítés?

Bevásárolni kellene valakinek menni helyettünk, mert mi nem akarunk menni.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi!
Jobbulást a kis manónak!

Orsi

borsa

Kép

Orsi

borsa

Borsa!
Annyira édes Emma! :D

Beteg babuciknak mielőbbi gyógyulást! :oops:

Gyuzso!
szemük sem áll jól:
Kép

azért Kata tud nézni!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép
2 csajom is van már.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!
Ne feledkezz meg a menyasszonyról, az már 3 :D

Orsi

borsa

Hát, Tünde és Emma baba gyönyörű, Szofi és Kata meg mint két tojás. Annyira bírom ezeket a fürtöket!!

Miklós is olyan nagy már...

Steffi, gyógyuljatok! Hogy van Martin? A képek nagyon jók, szuper helyen voltatok!

Rájöttem, hogy azért tud Ádám ilyen jól eludni, mert megtalálja az ujjacskáját. Ma reggel 4.45-kor kelt. A pizsijének az ujja ráhúzódott a kezére, így nem találta a saját hüvelykujját. Ettől mérges lett, s elkezdett sírni. Szopi után elaludt, reggel a suliba menetel előtt tisztába tettem, átöltöztettem, majd 11.45-kor úgy kellett felkeltenem (a teraszon aludt), hogy egyen már, mert menni kell tesóért a suliba. Mindig visszaaltatta magát az ujjával.

Gyuzso, a kerítéssel haladunk, bár ma nem dolgoztak. Már vakolják. Nagyon unom a lécek festését... 2xalapozni, majd 2xfesteni. S van belőlük 370 db. :? Ha kész lesz egyszer, teszek fel képeket a régiről és az újról.
Nem csodálom, h ilyen időben nem szeretnél vásárolgatni menni.

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

borsa, gyuzso!
szépségesek!!!!

köszönjük mindenkinek a drukkot, lenyomott egy maratoni 3órás alvást, most ébredt, jobban van már rendezi a terepet :lol: Hála a jó égnek! szerintem a cataflam azért kiütötte meg kell a regenerálodáshoz a pihi. ja és arról nem beszélek, hogy én ma még nem ettem ittam meg semmi... megyek is

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi: Martininek sok-sok gyógypuszi. Ha kikakilta mégegyet adjál nyugodtan. Én nem szeretem a kúpot, Beni ugyanezt csinálja, hiába szorítom a popsiját kb. fél percig össze. Nekünk a panadol nem jött be egyik gyereknél sem, - ráadásul úgy tudom, hogy külföldön már be is van tiltva valami nagyon gáz anyag van benne. Inkább nurofen - nekünk az jobban is hat. És ha nagyon magas, inkább hűtőfürdő, hamar hatásos és mégsem tömöd "méreggel".

Eni: semmi baja nem volt Benusnak, még csak nyűgös sem volt.
Cipő: Beni sem jár még - bár kézenfogva lépeget párat , de inkább leül utána. Én most vettem neki elephanten cipőt ( nagyon puha, nem merev és így nem zavarja ) a deichmanban 6200 pénzért.... :twisted: :roll: Ha csak kocsicipő kell, akkor jóval olcsóbban meg tudod úszni. Mi ebben már tipegünk egy kicsit, ha komolyabbra fordul kap olyat, ami jobban tartja a lábát. Vagyis van neki egy olyan szandija, de megőrül egynelőre tőle.
Gyuzso: igen Neis-vac és megúsztuk eggyel - mert ugye 1 éves kor alatt kettő kell belőle. Mi meg pont a határon vagyunk.

Gyönyörűek a képet!!!!!!

Csajszik, döntsük ma el, lesz-e holnap tali és HOL és MIKOR mert ma leszek gép előtt, holnap reggel nem és akkor ráadásul úgy kell készülnöm. Nekem jobb lenne, ha inkább kora du. lenne.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja! Barbi - nyugodtan gyertek Danival szerintem , majd nem engedjük őket nyalakodni......

Heni

Kép

Kép
cancan

jajj veronikusz, de hülye vagyok! :oops: a te lánykáid is szépségesek!!!!!!!!!!!!!

heni!
köszi, a nurofenes tippet meg pláne akkor nem veszek panadolt!

tali: mi nem megyünk :( doki mondta menjünk,dehát ha lázas meg nyügös kár még az utazgatással is piszkálni.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?