A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Steffi

Hát nem tudom hányszor kell, mert Jázmin sem volt még lázas. De látom már jobban van szerencsére!!! Jobbulást neki!!!

Heni

Én mindenképpen felhívlak holnap, hogy miben maradtatok, vagy maradtunk, mert most nincs itt nagyon senki és én meg este már nem leszek.

Hú megyek is. Jázminra nem ismerek ma rá. Egész nap olyan álmos nyűgös. Lehet hogy az idő neki is betett. Egyébként csak nem esik holnap is egész nap. Merthogy ma igen... :evil:

Kép
gyorgyi33

Vali!
Hihetetlen ez az Ádi-baba! Micsoda alvókája van :D Csak írigykedünk Emma szerintem utoljára 1 hónapja aludt ennyit egybe nappal. :(

Steffi!
Örülök hogy Martin jobban van, csak így tovább! :D

Veronikusz!
Annyira cukik a lányok, és csak ismételni tudok, Angyali fürtök :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Köszi Heni. Néztem az elephantent, meg a superfit-et, vagy ilyesmit. Gondoltam, veszek egy számmal nagyobbat, majd kap két zoknit... Szegény gyerekem. :roll:
Steffike, Martininek gyógyulgatást! Niminek nem esik útba gyogyitár?
Borsa, Gyuzso, hihetetlen jól mutattok együtt... és ne aggódjatok az alvás miatt. Ez van. Nálunk is. Jól van ez így. Ugyanúgy fognak üldögélni, szaladgálni, rosszalkodni, mint bármelyik másik lurkó. Várom már, hogy 15 év múlva ezen röhögjünk. :oops: :wink:
vbea

Nagyon édesek a babók!!!
Steffi: Martininak gyógypuszika,remélem hamar meggyógyul!!!
Azt szeretném kérdezni,hogy majd a főzelékeket anyatejjel lehet sűríteni???Kb mennyikkel??Már csak azért kérdezem,mert fagyasztanék le míg van tejem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi, egyszerre írtunk, mi 4 óránként csillapítotttunk egyszer lázat, de akkor is a 2. kúp után már nem kellett többet. ha kikakilja, nyugodtan adj újat! és a Panadolt nem értem, miért tiltották be, hiszen annak paracetamol a hatóanyaga, a Nurofennek meg ugye ibuprofen, amiről tudjuk, h nem sokkal jobb, de Heni (asszem te írtad, már nem tudok visszalapozni), nyugodtan mondj ellent, ha te másképp tudod, nekem a Panadolt orvosrokon ajánlotta....de a gyerekdoki valamiért inkább a kúpot javasolta elsősorban és panadolt max. éjjel, ha nem akarsz a kúppal vacakolni...

Akkor holnap hánykor-hol? a Zsófi ajánlotta játszóházban? 3 körül? vagy előbb? ha ilyen "közel" jöttök, mi is mindenképp odamegyünk, max. tényleg nem fogom Danit engedni belemászni a sűrűjébe...egyébként ma mintha a javulás útjára lépett volna, apjuk tegnap végre hajlandó volt kiszívni az orrát és nem fogjátok elhinni, nem sírt!!! az ölébe ülteti, úgy szívja neki és nem sírt egyáltalán, nagyon csodálkoztunk, meg persze örültünk neki nagyon!! :shock: :shock: :D :D

Zsófi, írok privit!

Veronikusz, lányok tündériek! Ezek a szemek! Tényleg nagyon kis terroristásak! :lol:

Borsa, nem, mi mindig akkor tettük le, amikor már nyűgös volt, úgy 2-3 óránként, órához nem is próbáltam igazítani, mert ugye attól is függött, h hánykor kelt...képeken nagyon édesek vagyok!!! Gyuzsóval együtt! :D

Masnit valaki el tudja érni esetleg telefonon a holnappal kapcs.? (Steffi, Györgyi) vagy ők most nincsenek itthon, azért nem ír?

Akkor holnap Györgyi, Heni, Zsófi, Bari? még valaki???

KépKép
barimami

Emano, ha már főzeléket fog enni, akkor burgonyával egyszerűbb sűríteni, ill hasznosabb, de lehet persze tejjel is, olyan 40 ml-kel számolj sztem, de jó ötlet lefagyasztani a tejet, ha éppen nem lennél otthon egy szopinál később vagy gyógyszert kell szedned és nem tudod szoptatni egy-két napig, legyen utánpótlás, olyankor meg annyit, amennyit egy szopinál megeszik szted, nálunk ez 120-150 körül volt...

KépKép
barimami

Emano! az anyatejet szerintem is max 40esével tedd el, én ezt jól elszúrtam, mert 100akat tettem el. Ja, és én nem használtam másba, csak a spenótba, a többibe elég a krumpli szerintem is.

Holnap nekünk 2 után jó, viszont ha ilyen szar idő van, akkor 5re legkésőbb haza kell érnünk, mert ugye akkor nem tudom kint altatni babakocsiban. Én mindenben benne vagyok, az általam említett játszóház elég kicsi, azt meg nem tudom, hogy már kinyitott-e, de megpróbálok utánanézni. Van egyébként a jatszohaz.lap.hu, ahol nagyon sok játszóház fent van, onnan lehet válogatni.
Meg mondanám azt is, hogy gyertek fel hozzánk, de egyrészt a 3.on lakunk és nincs lift, másrészt elég pici a lakás.

Steffi! Remélem Martin gyorsan rendbe jön. A kúp hatóanyaga elvileg 10 perc alatt már biztos felszívódik, nem tudom, milyen gyorsan kakilta ki. A panadolról én is hallottam, hogy a paracetamol miatt nem ajánlják, nem tudom. Mi éjszakára kúpot szoktunk adni, mert azzal általában kibírja az egész éjjelt. Nurophen is jó, csak azt hallottam, hogy azt nem lehet a kúppal kombinálni, azért írtam a panadolt.

Eni! Én a helyedben még csak úgynevezett kocsicipőt vennék Beninek, azok járásra, sőt lépegetésre sem alkalmasak, viszont 1000 Ft alatt vannak, én láttam nagyon aranyosakat a Máriában (Visegrádi utca, bebibolt.hu). Lénának is volt ilyen, neki nyár elején vettem meg az első "igazi" cipőcskét, úgynevezett első lépés cipőt, Falcon márkájút. 4000 körül volt, alig volt Lénán, mostanra kinőtte...
Szóval szerintem még várj az Elephantennel, de arról egyébként jókat hallottam!

Na, most jó hosszú lettem, remélem senki nem gondolja, hogy túl sokat okoskodtam...

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok lányok!

Szóval voltunk a Tropicariumban... szerintem Enci is élvezte :D
most nemrég értünk haza (8-ra)mert hazafelé megálltunk a StopShopban is Óbudán. mert Encinek őszi cipőt kellett venni.
Kaptunk is a Deichmann-ban. Valami "elefanten" a márkája.
Nem ismertem eddig, mert mindig Siestat vettünk, de ez olcsóbb.
7990 Ft volt, és magasszárú. Szóval tök jó.
Lassan elteszem magam, mert holnap korán jönnek villanyszerelők a tetőtérbe. :cry:
Rakok egy-két képet a mai napról ha nem haragszotok...
Kép mekkora halak!!!

Kép Apa, miért nem mozdul már ez a tekőc?

Kép Hűűű Anya, ott egy kroki!

Kép A kroki

Kép Itt "repül"egy rája felettünk...

Kép Cápaaaaa

Mostmár megyek!!!!jó éjszakát mindenkinek!!! :D
Vendég

Emano!
Most láttam az iwiwen,hogy szülinapod volt 2 napja... :D

Isten éltessen sokáig!!!

Kép
Vendég

Gabi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is tegnapelőtt vettem Benusnak elephanten cipőt. Hááát, nem óccsó...........

Csajok, holnap 10 után benézek mi a helyzet talival kapcsolatban.
Jóccakát!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok mamik!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

Sziasztok!

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha délután is így esik az eső, én bizony ki nem teszem a lábam Lénával a lakásból. :cry: :oops:
Ha eláll, akkor persze bármiben benne vagyok, merthogy már tegnap is szobafogságra voltunk ítélve. Dehát csak nem esik 48 óráig folyamatosan... Vagy mégis? :evil:

Gabi! Nagyon jók a képek! Látszik, hogy érdekelte Encit!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

sziasztok!

gabi!
tök jók a képek, tényleg látható, hogy jól éreztétek magatokat! ez a tropicarium a lurdynál van ugye? mennyi a beugró? te hogy vagy, minden rendben? van már valami eredmény? nem akarok sebet feltépni és túl intim lenni, nem pusztán kiváncsiságból kérdezem, hanem valóban érdekel, de ha úgy érzed, hogy nem akarsz róla beszélni akkor bocsi!

köszönöm mindenkinek a gyógypuszikat, estére 39,4 lett a láza :cry: szegény annyira fáradt és álmos volt, aludt is félórákat, 10 perceket aztán mindig nyöszörögve ébredt, végül éjfél körül elaludt és mikor következőleg ébredt nem volt láza, azóta sincs, kopp-kopp!

eni!
én a kérdőívet töltöm és küldöm az illetékesnek! :wink:

györgyi!
jajj ne hari, de a privit csak ma láttam, de már válaszoltam rá!

cipő: na most már teljesen meg vagyok zavarodva! eddig úgy tudtam, hogy a siesta a legjobb, ugye magyar meg minden, aztán a barátnőm mondta, hogy a moki is tök jó. végül mi vettünk mokit, de olyan nagy martin lábára, hogy szerintem majd télen lesz rá jó, de nem baj, mert jó kis zárt cipő, így nem vittük vissza. viszont most azt hallottam, hogy a salus cipő a legjobb, mert ez nem passzívan hanem aktívan segíti a járást. valaki írt most valami e betűs cipőről. most akkor mi van, mert én már ezt követni sem bírom. melyik a legjobb??? mi is veszünk a hétvégén egy zártat, mert kell de akkor milyet??????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Örülök, hogy jobban van Martin!
És ne aggódj, ezek a cipők mind nagyon jók! Az e betűs az elefanten, deichmannban lehet kapni. A siesta és a moki is jó, meg jókat hallottam még a superfitről is. Én eléggé megpróbáltam utánaolvasni, az biztos, hogy legyen könnyen hajlítható a cipő talpa (1 kézzel meg tudd hajlítani), és jól tartsa a bokát. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy kell-e betét, azaz harántemelő a cipőbe, az ortopéd orvosok fele ezt, fele azt mondja... Mi most egy nem túl márkás olasz cipőt vettünk Lénának, amiben nincs harántemelő, de jól hajlik, és tartja a bokát. Valszeg ha elindul és ezt kinövi, már harántemelőset veszünk...
Na, okosabb lettél? :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi: megértelek. Reggel fél8tól egészen mostanáig kint voltam - illetve a huzatos házban a villanyszerelővel. Szarrá vagyok fagyva - 8,5 fok van kint. :twisted:
Szerintem halasszunk. Ilyen időben még kocsival is utálat közlekedni, szél eső brrr....... :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffi,
a Tropicarium a Camponában van. És elég drága a beugró - szerintem..... Mondjuk klassz.

Elephanten a cipő márkája. Ez nem annyira merev ezért ajánlják szoktatáshoz, de ugye ebből következik, hogy annyira talán nem is tartja a bokáját ami meg ugye jó lenne. Mondjuk az én fiam még nem jár, csak lépked kézenfogva, tehát nekünk tökéletes. Sok jó cipő van, de méregdrágát szerintem nem érdemes venni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok, hát ez az idő tényleg POCSÉK!!! Nálunk zuhog az eső reggel óta, 8 fok van és orkán szél, az a legrosszabb! Mi is attól tesszük függővé, h 1. milyen idő lesz du., 2. apa el tud-e vinni minket. györgyi, ha ti mindenképp taliztok Henivel, akkor hívlak majd Téged, ha jövünk, hogy hol vagytok, meg mi van...

Mi is lassan (kb. 2 hónap múlva) nézünk cipőt Daninak, mert már elkezdett felállogatni, sztem nemsokára megteszi az első lépéseket, nagyon izgi! és mindennel egyetértek, amiket Zsófi írt, én is utánanéztem és pont ezeket a márkákat láttam szimpinek és a taplat, meg a bokatatrtást kell nézni rajta...

Steffi, szegény Martini, reméljük most akkor már a gyógyulás útjára lépett!!

Emano, mi is boldog szülit kívánunk Neked Danival!!!

Gabi, a képek tényleg szuperek, a beugró minket is érdekel, h mennyi volt! Csak sajna minket kb. egy világ választ el tőle, pont a város másik végében lakunk...

Györgyi, kiderült azóta, hogy Jázmin mitől volt nyűgi? Nálunk kiderült, h mitől voltak megint rosszak az éjszakák, tegnap óta már 2 fogunk van, úgy látom Daninak is egyszerre fog jönni az összes, szegényke :?

KépKép
barimami

Ja, most látom, h mit írtál, Heni! Szegény te, ez az idő tényleg borzasztó! Akkor gondolkozzunk a köv. időponton:D:D de akkor nézzük a www.metnet.hu-t is előtte :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Tegnap is csak átfutni maradt időm. Melinda annyira nyügi volt, állandóan rajtam lógott volna, csak már nem bírom el. Ez rossz nagyon. :(

Nagyon szép minden kép! :) Igaz, Gabi, hogy a krokodikok mega teknősök között Enci kicsit kevéssé látszik, de biztos nagyon élvezte. Martin mega "Járni tanulok"-etalon-fotója. Szerelmünk. Veronikusz, neked nem is mondok semmit. :) Kész vagyok teljesen ezektől a kis nőktől.
Emma, Micu meg Tünde meg nagyon babák. :)
Ilyenkor is eszmélek, hogy pl Melinda is milyen rég volt csecsemő.

Pedig gondoljátok el, tegnap sikerült beszereznem azt az ápoló olajat, amivel tavaly kentem a hasam. Ma reggel magamra kentem és ahogy megéreztem az illatát, teljesen elborítottak a tavalyi érzések, emlékek. Még most is elered a könnyem.
Kicsi tegnap akkorákat rúgott, hogy csak hüledeztem. Borzasztó kíváncsi vagyok Rá.
És valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez legyen az utolsó várandósságom. :oops:

Ezt elküldöm, aztán képet is teszek.

Kép

Kép

Kép
memme

Nme tom', most elkezdtem bénázni. Vagy sikerül többször vagy eygszer sem? Hm...
Kép
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nagyon pörög itt mindenki (de Ancsa?) , én meg alig bírom magam utolérni. :wink:

Barbi, fogjunk kezet! Sárinak is elkezdődött a fogzás! Egyiknek már kint van a recéje, másik meg duzzad mellette, szóval nyűg az van. Ráadásul éjjel betaknyosodott, úgyhogy még porszívózom is szegényt, na meg ez a pocsék idő! :roll:

Nagyon-nagyon szépek a gyerekek!!! Steffi, Veronikusz, Eni meg pláne: Nyaralós képek nagyon jól sikerültek!

Steffikém, neked ilyen jó a géped, vagy ennyire tehetséges fotós vagy? :lol: :wink: Némelyiket indíthatnád vmi pályázaton is akár!
Martin hogy van? ...pénzügyben :( megértelek. Férjemnek kb hasonló összeggel tartoznak, amit nagyon nehéz nélkülözni.

Na, megyek, Apa megérkezett az ebéddel. :D Hű de éhes vagyok!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Memme, de jók ezek a képek! Hol készültek?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Emano!
sok boldogságot útólag is! :oops: :D

Zsófi!
bocsi, bocsi. :oops: Lénának millió puszi szülinapja alkalmából! :D

Steffi!
sok-sok gyógypuszi továbbra is. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,
rég jártam erre. ha jól láttam szerveződik vagy szerveződött egy találka megint, amiről ismét lemaradunk, pedig nagyon akartam menni. :( :cry:
ugyanis hétfőn sikerült olyan erővel a lábamra húzni a fotelt rendrakáskor, hogy a jobb nagylábujjamon a köröm fele felszakadt és merőlegesen állt fölfelé. irány a sebészet. ott érzéstelenítés meg minden nélkül visszahajlították a körmöm. nem részletezem, ez brutális dolog. legalábbis számomra kínkeserves fél perc volt. mostmár minden türhető, de még bicegek, és fogok is egy darabig. a körzetis doki tök rendes volt, mert kiírta a férjemet beteg állományba, mivel mondtam, hogy nehezen tudok két picire vigyázni, ha fel kell pakolnom a lábam és jegelnem kell.

képek nagyon aranyosak!!!!!!!!!!! :)

szerintetek mitől függ, hogy milyen tápszert ír fel a doki? csak mert Ricsi is 7 hónapos kora körül kezdett tápszert kapni. neki Humana-t írt fel, és csak receptre kaptam. most Mikolt beba-t kapott, amihez recept nem kell. feladom, én ezt sosem fogom megérteni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka, BEBA-hoz is kell recept, biztos azért nem kell a tiédhez, mert nem HA-s, nekünk HA Bebat kap Dani receptre...de elvileg 1 éves kor alatt HAt kéne kapnia Mikoltnak is, nem?

KépKép
barimami

Veronikusz, jók az új képeid :wink:

Memme, Melinda nagyon édes a medencében, ez nálatok van a kertben?

Gabbó, hát, úgy látszik Sárával nagyon egy húron pendülnek :wink: , pont azt néztem, hogy ha Dani lány lenne, akkor úgy nézne ki kb., mint Sárababád (szőke haj, gyönyörű nagy kék szemek) :lol:
Zsombival mi a helyzet? Suli hogy ízlik neki?

KépKép
barimami

Ú, Manóka :roll: :twisted: :(

Zsuzsóci hogy lehet...? Drukkolunk, hogy megvárjátok Mészit.
Zill? Boribon? Gyonvi? Csak fakultatíve? Az se baj, csak néha egy állapotjelentés... :)

Gabbó, jobbulást Sárababának. A képek a nagyszülőknél (apja szülei) készültek, a nagypapa direkt beruházott egy ilyen kis medencére. Rajonganak az unokájukért, aranyosak, bár igaz, hogy anyósom megetette volna félig se főtt répával Melindát ha nem figyelek (még az én fogam alatt is hersegett), a nagypapának meg nem esik le még mindig, hogy az unokájának anyagcseréje is van, de igyekeznek. És tényleg haladnak. Csak hát így a pihenés mégsem igazán lazítás, mert ugyanúgy figyelnem kell. És ahhoz képest, hogy a nagymama csecsemőápolóként végzett... Most hétvégén Apja megreckírozta a kérdést, hogy mi lenne, ha szombaton levinné Melindát vasárnapig, én meg itthon pihennék. A válaszom az volt, hogy szó sem lehet róla, kérdezte miért, bár nagyjából sejtette a választ, és hát be is látta, a végén főleg. Ahhoz sokkal többet kéne vele lenniük, hogy egy ilyen működjön.

No, próbálok vasalni.
További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

na hi!

zsófi!
köszi az infokat cipő ügyben, azt, hogy a bokáját tartani kell még én is tudtam :D de pl a cipő talp hajlékonyságot nem jó, hogy írtad! akkor majd veszünk amelyik szép is lesz meg jó is!

barbi!
köszke, martin jobban, bár elég nyügi, szerintem az idő miatt és mintha egy fogacska is jönne nem tudom, nem engedi, hogy megkukucsoljam. dancának is 'jó' lehet, ha egyszerre fogzik anyám!

memme!
melinda tünemény! édes a kis csatt a hajában, olyan kis csajos! sokat nőtt ő is!

gabó!
hát én tehetséges fotósnak tartom magam :lol: csak így szerényen :oops: , de a férjem mindig letorkol azt mondja, hogy csak szerencsém van, mert egy szituról nagyon sok képet, sorozatot csinálok és akkor persze, hogy van benne egy jó is. nem tudom azért martinról a képek 80%-át én csináltam és hát azért nem mindig véletlenül sikerültek olyan jó, na mindegy. a tájképejet a férjem csinálta, próbálkozik én meg ezzel cikizem :lol:
akartam már kérdezni 'beiskolázás' gördülékenyen ment? volt évnyitó meg könyv vásárlás meg tanszer meg minden? hogy veszi zsombi az akadályokat? reggel korán kell kelni?

veronikusz!
köszi neked is! jó az új kép oldalt! iszonyat egyformák a gyermekeid! hihetetlen!

krisztával mi lehet?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
köszönöm a szülinapi köszöntést :lol: :lol: :lol:
Édesek a képek nagyon!!
A tápszerek felírását én sem értem,mert találtam 1 oldalt ahol pl a HA-s tápszer nem receptköteles
http://www.pirulapatika.hu/230080252/adatlap

Voltunk ma szurin!!Megkérdeztem a doktornénit gyümi ügybe,azt mondta nyugodtan elkezdhetjük 4 hónaposan almát, őszit, répát :shock: NEM ÉRTEM!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
Utólag is isten éltessen, jól elnéztem, de annyira lefoglalt ez a betegség!
és fogod neki adni a gyümiket?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tápszer:
ha jól emlékszem a támogatás miatt írták fel nekünk a tápot. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
nem tudom!!!bizonytalan vagyok!!!(bár a doktornéni azt mondta,hogy nyugodtan adjam nem kell megvárni a 6 hónapot)
Lehet hogy az almát megpróbáljuk,de azt sem tudom hogy kell!Gondolom a levét kell először adni,de nem tudom mennyit!!1 kiskanállal és naponta emelni az adagot???

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!
nagyon édes Melinda! Kis Csattos! Nekem rögtön kitépik. :oops: :lol:

Gyuzso!
jó az oldalsó kép :D

Tud valaki valamit Ancsáról? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!
én tényleg nem akarok beleszólni, de én minnél később kezdeném a cicizések kiváltását. Ez az én hülyeségem, de én 6 hó alatt nem adtam. Sőt!!! csak jóval később, hogy tovább legyen tejem. (de lehet hogy ez csak az én parám, hogy elapad a tejem idő előtt) :oops: bocsi a zagyvaságért, dönts ahogy te érzed jónak!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szaisztok!
Hát séta halasztva. Undi ez az idő!!!!!

Gabi

Jók a fotók! Mi még nem is voltunk ott, de kedvet kaptam!!! :D

Memme

Jázmin is ilyen nyűgi volt... Nem tudom miért.

Barbi

Hát nem derült ki, mert nem jött fog, lehet hogy egyszerűen ilyen rosszkedvű volt.

Manóka

Jobbulást!!! A tápszert nem tudom... Jázmin is Humana Ha-s-t kapott. :roll: Én arról hallottam egyébként a legjobbakat.

Emnao

Boldog szülinapot!!!
HA ám hallgatsz ne adj neki semmit hat hónapig!!!! Szoptasd csak, nem kell semmi más, ha van tejed!! mÉg olyan picike!!!!

[b]Gabó[/

Hát kitartás a fogzáshoz. Szegényke. Még ez az idő is.....

Kép
gyorgyi33

emano!
meg mondom őszintén teljes mértékig egyetértek veronikusszal! semmi baja sem lesz balázsnak, ha nem kap még gyümiket sőt!! hidd el, ha belerázódik a kajálásba akkor fogsz rájönni milyen kényelmes és egyszerű volt szoptatni! és minél tovább szopizik annál jobb! csak egy pl: most, hogy beteg martin semmi mást nem fogad el! pedig a kamilla teát is megissza (pedig nem is ízesítem neki mostanában égy ici pici mézet raktam bele) csak a tejet! ha belegondolok, hogy már nem szopizna akkor nem evett volna semmit és hát akkor azért nagoyn legyengült volna! gondold át beszéld meg a férjeddel vagy azzal a személlyel akinek adsz a véleményére, de szerintem ne adj neki semmit! életerős, vidám baba nem kell neki semmi! na lelövöm magam!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano, boldog szülinapot :) így utólag és csatlakozom a szoptatást preferálók táborához! Szerintem rettentő fontos hosszú távon. ha van tejed, akkor pláne. Én -őszintén szólva - bár nekem volt tejem, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem ezzel van már hál istennek a fő baj, szóval én elküldeném azokat, akik ehhez képest le akarnak beszélni róla közvetve a hozátáplálással. Tudod milyen klassz, amikor úton vagytok, nincs nálad kaja, nyüszög és csak elő a cicit! Meg az összebújás... :)
Szóval, no, érted.

Léna, olyan figyelmetlen vagyok :oops: , Isten éltessen téged is. :)

Pedig most várható lesz a következő hetekben-hónapokban a szülinapos-sorozat. :)

Lekoptam.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Memme, nagyon édik a képek, a pocaklakónak meg üzenem hogy csak óvatosan focizzon :D

Barbi, gratulálunk Danika fogaihoz reméljük nem viseli meg majd nagyon.

Emano, boldog szülinapot.
És Zsófi ne haragudj, de elfelejtettem megköszönteni a nagylányt, most pótolnám, Isten éltessen Lénus!

Steffi, örülök hogy Martin jobban van!

Mi ma meglátogattuk Gyuzsót és Micust. Nagyon nagyot nőtt isméta a lovagunk. :D

Emmus most ismét apukáját rágcsálja, Apa meg nyagyokat nyelve tűri de elmondása szerink már egy csirkét is el tuna rágni :D

Mindenkinek nagyon szép estét!

Orsi

borsa

Ja és Gabi nagyon jók a képek!

Orsi

borsa

borsa!
alvásssal hogy álltok? ne aggódj pár év és fog szépen aludni :lol: de most komolyan, tényleg ne görcsölj ez nagyon fontos! tapasztalatból mondom :roll: és ha tudsz sötétíts be neki, mert akkor még jobbat alszanak! mikor martin jókat aludt akkor pont téli idő volt, és este 6kor már fürödtünk 7kor meg már vígan horpasztott reggel 8ig!
kép a taliról? :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Az alvásunk ma a szokásos volt de legalább nem volt nyűgös. Éjjel már nem is tudom mikor volt utoljára gond de tegnap, hát az tragikus volt. Altatás 8-10 mire végre elaludt, utána 3 óránként sírva kelt. De nem izgulok igyekszem lazán venni mindenkinek lehet rossz napja nem igaz :D
Köszi hogy írtál sokat jelent a bíztatás. A sötétítéssel is próbálkoztunk de nem ment tovább fél óránál az alvás. De próbálkozom tovább :D
Martin már rosszalkodik? :D

Orsi

borsa

Memme,
a legújabb Melinda-képek is nagyon aranyosak! A csattos-kacagós különösen! :lol:

Steffi,
örülök, hogy az esti csatát a bacik ellen nyerte Martin és most már jobban van! Azért mennek a gyógypuszik szorgosan!!

Gabbó,
zsombi első napjai a suliban??

Fogtündérhez nagy türelmet kívánunk Sárinak, Daninak!

Emano,
boldog szülinapot utólag is!!Füled érjen bokáig!! :lol:
Én is hallgattam mostanában, hogy megint hasfájósak vagyunk, hogy csak egy kis almalevet adjak már annak a gyereknek.. Én sem akarom elkezdeni a hozzátápit!! remélem jót teszek ezzel Micával is!

Manóka,
gyors gyógyulást Neked is!! Óvatosan az ilyen "munkahelyi" veszélyforrásokkal! Kutyus hogy van?

Borsa,
végül közel 2 órát aludt Mica az ölemben.. :lol:

Apa engedélyt adott családi fotó felrakásához :lol: :lol:
Kép
Kép

Most Anyára vagy Apára hasonlítok?? :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa!
nem akarlak elkeseríteni, de Szofi (születése óta) csak két átaludt éjszakám volt. Augusztus közepéig még minden éjjel felkelt enni is. (akkor a szájfertőzése kapcsán leszokott ill. leszoktattam) Most már csak "anyuci-hiánya" van és azért sír fel. Nálunk visszaalszik rögtön. (Kata miatt nem tudom sírni hagyni)
Remélem te mázlista leszel és hamar jó alvó lesz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
mindig arra, aki épp fogja. :lol: :lol: :lol: nagyon jó mind a két kép. Szépek vagytok. :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

De kedvesek vagytok, hogy így érdeklődtök Zsombi nagyfiam felől! Köszi a nevében is! Nagyon lelkesen indulunk minden reggel, és szerencsére hazafelé is jókedvű, mesél mindenféle jót. Szerencsére az oviscsoportból a két legnagyobb cimborájával egy suliba, egy osztályba kerültek, úgyhogy nem teljesen ismeretlen közegbe csöppent. Egyébként ablakaink a suliudvarra néznek, úgyhogy annyira korán nem kell kelnünk. Tanítónénik nagyon jók, mi választottuk őket, direkt ide szerettük volna járatni, és sikerült is elintézni.

Gyuzso, szerintem tiszta apja, hú de mennyire!...és jó a hajad!

Steffi, szerintem te kevésbé jó géppel is nagyon jó fotókat csinálnál! A találkánkon készültek is profik lettek! Niminek nincs igaza! :wink: :lol:
Szegény Martin! Sárikám is belázasodott... :cry: igaz nem ilyen magas.

Barbi, majd a kistesó! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok Lányok!

Sokáig nem volt netem és nem tudom mitörtént veletek,mert most is akadozik ez a nyavaja :evil:

Viktor már mászik és olyan gyorsan az asztal alatt van, hogy alig érem utól. 8)
Bár ma egy kicsit nyügi volt velem együtt,de ebben az időben nem is csodálkozom rajta.
16.-án keresztelőre megyünk és nem tudom mit adjak rá, van ötletettek?????
Jó éjt mindenkinek
Merci merre vagy?
V

valentina

barimami: hát ez az,amit én sem értek. Ricsi miért kapott HA-s tápot, és Mikolt miért nem? :?

gyuzso: kutyus javulóban. hétfőn szedték ki a varratait. még egy hónap mozgáskorlátozás, utána fokozatosan lehet terhelni. már remekül megszokta, hogy éjszaka bent alszik a lépcső alatt, pedig hol van még a tél, meg a hideg.

valentina: nem tudom ki hogy van ezzel, de én nem vásároltam semmi különleges ruhát Mikoltnak, pedig most vasárnap lesz a keresztelője. az biztos, hogy nem valamelyik csiricsáré ruháját adom rá, hanem valami szolid visszafogottat. ha találok fehéret, akkor azt, de nem ragaszkodom hozzá.
szóval szerintem csak annyi, hogy ne legyen túl színes.

Kép
Kép
Kép
manóka28

SZiasztok lányok!

Gondolom mindenki otthon ragadt ebben a szupi :evil: időben!

A Tropicariumba 1700.-Ft a belépőjegy. GYereknek 4 éves korig nem kell.

Na ma megkaptam a szövettan eredményét! :cry: Telefonon nem közölték, ugyhogy be kellett mennem az Üllőire, hát mit ne mondjak- elég rossz érzés volt újra oda menni ahol 3 hete elvesztettem a babámat... :cry:
SZóval a lényeg,hogy rövid volt a köldökzsinór. Ez volt a fő oka a bajnak... állítólag. Meg valami cisztaszerűség is volt a zsinóron, de az másodlagos volt a mi esetünkben.Hívtam a dokit, akinél"szültem",hogy magyarázza majd el az idegen szavakat :oops: hozzá szept.17-én megyek kontrollra.Majd akkor átbeszéljük. De azt mondta,hogy ez sajnos olyan dolog, ami ellen nem lehet tenni. Így alakult, így fejlődött, ezt kivédeni -pláne tenni ellene nem lehet.De 2er nem fog előfordulni.-ezzel nyugtatott.
SZóval igazából csak az "nyugtatott meg",hogy nem genetikai ,-vagy hasonló baj történt...hanem véletlen baleset.(így mondta a doki) de majd beszélek kedvenc Tóth dokimmal is,neki mi a véleménye.
Hát,röviden ennyi.
Mostmár elteszem magam, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Szia Valentina! Jó, hogy előkerültél. Dobsz egy-két képet is?

Gabi, ahogy olvastalak, nekem is rögtön az volt az első gondolatom, hogy "legalább"-ha lehet ilyet mondani- nem genetikai eredetű. Jaj, az az Üllői úti rész meg amúgy is olyan barátságtalan. Remélem, egy öt-hat vagy valamennyi hónap múlva jössz majd a jó hírrel. :)

Gyuzsó, hát persze, mindig arra,a ki fogja, de ott azon a képen annyira apja fia... :)
Bár az én Melindám közvetlenül a születése után az első napokban teljesena a párom öccsére hasonlított... :oops: :roll: De mostanra teljesen átalakult.

Steffi, összejött mind a kettő: Martin nagyon fotogén, te pedig tényleg nagyon ügyes vagy, akárki akármit mond... :)

Borsa, most "nagyon bölcs leszek": lesz ez rosszabb, meg jobb is. De próbálj szigorú és következetes maradni. Mi pl. most, hogy kezdett átszokni hozzánk, egyik éjjel a babusgatás után letettük és hagytuk. Nergyedóra szokott lenni a türelmi idő és az, hogy ne magánkívül sírjon. És bejött, ma is még elégedetlenkedett tíz másodpercig, aztán elaludt. És régebben is így csináltuk. Muszáj, mert pihennünk kell. Apjának azért mert dolgoz', nekem meg azért, mert még Hugi is beszáll a játékba, és akkor lesz/lenne nemulass.

Hugi egyébként sokkal virgoncabb, mint a nővére volt ugyanekkor. De remélem nem lesz nagyobb is. (Melinda 4,10-zel bújt ki. :roll: )

Heni, ti meg már az új házban karácsonyoztok?

No, további szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Szegény Kata bölcsiben :cry: :oops: mi meg hülyéskedünk Szofival :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?