Sziasztok!
Itt vagyok. Valamivel jobb már a közérzetem. Ezek a dolgok megerősítenek. Szerintem a szomorkodásra is kell idő, hisz nem jó feldolgozatlanul hagyni ezeket a dolgokat. De most megint csak előre nézek és az út végén ott látom a babámat.
Ma egyébként tiszta idegbeteg voltam a munkahelyemen, de most megfogadom előttetek hogy nem fogok stresszelni a benti dolgok miatt.
Krisztamilli!
NAGYON NAGY GRATULA NEKED!!!
Végre!!!
Moncso, Lexi!
Hol vagytok? Mi újság van veletek?
Zami!
Még1* gratulálok neked és gyere nyugodtan, kiváncsian várjuk a fejleményeket.
Te vagy a mi kis csodánk. Te adsz erőt hogy igenis sikerülhet spontán is a dolog.
Én is ilyen boldog akarok lenni mint te és 1* az is leszek! meg az összes fórumozó!
Noki!
sajnálom hogy nem sikerült.
Az én páromnak, Anyukámnak, Apukámnak lesz most a szülinapja és már elképzeltem hogy ez lesz a nagy ajándék nekik hogy bejelentem hogy jön vére a várva várt baba. De a férjem névnapja novemberben van, szóvl addig még szülhetek neki egy babát.
Szóval Karácsonyig összejön nekünk a baba, így ajándékon nem is kell törnöd a fejed.
Szerintem a sportot se hagyd ki, ha úgy érzed. Töltődj fel!
Zsókuci!
Örülök hogy jól telt az első munkanapod!
Ezek szerint minden rendben, egészséges vagy mint a makk.
Márciusig már csak 1 hónap!!!!
Gil!
Jobbulást neked. A férjem is beteg.
Ajánlom az Occilocooccilumot, vagy hogy kell leírni, nekem az bevállt.
Vic!
Én Egerből származom!

Melyik holtelben voltatok?
Jobbulást neked is!
Boldog szülinapot a férjednek. Az én férjemnek 23-án lesz a 30. szülinapja és meglepi partit szervezek neki. Kibéreltem azt a helyet ahova sűrűn szoktunk járni és az összes barátnak, ismerőnek szóltam. remélem nagyon meg fog lepődni és nem lepleződik le a titkom addigra. Bár egy kicsit már sejt valamit.
Madrin!
Drukkolok hogy minden rendben legyen és Krisztamilli után neked is sikerüljön!!!!!
Bobcsike!
Örülök hogy jelentkeztél és látom hogy minden oké veletek, Remélem ennek az összhangnak meg lesz az eredménye.
Azt fogom tenni amit a doki mond holnap, ő a profi. Ezelőtt az inszem előtt pihiztünk 1 hónapot, azelőtt meg 2 hónapot. Én lehet hogy belevágnék a következőbe, de ha azt javasolja hogy pihenjek azt is elfogadom. Februárban úgyis annyi programom lesz: férjem szülinapja és az Anyukám 60. szülinapja is most lesz amire szintén meglepi ebéddel és borkóstolással készülünk egy Eger környéki borházban. Gyorsan el fog szállni ez a hónap.
Dorcsi!
Örülök hogy jobban vagy és már a jövőre tudsz koncentrálni. Biztos elsirattad a babádat, az azért kell. De ha sikerült feldolgozni akkor már tényleg csak előre nézz!!! Mi itt vagyunk és támogatunk meg drukkolunk neked!!!
Krévi!
Süni szavaival maximálisan egyetértek. Tényleg mindenki nagyon kedves és le a kalappal előttük.
A dokik néha tényleg nincsenek jó passzban de ez érthető hisz nagy a felelősség, sok a munka, a páciens. A recepción a lányok mindig nagyon segítőkészek, az ápolónők a laborban mindig mosolyognak, a műtőben is nagyon készségesek. Szóval annak ellenére hogy ez egy államilag támogatott intézmény tényleg maximális elismerésem, nagyon emberségesek.
Kata!
15? Hihetetlen. Volt már valakinek ilyen sok? Gratulálok!!!!!
Megértem az örömkönnyeidet. tartsom ki ez a lelkesedésed és biztos meg lesz az eredménye. Mikor kapod vissza őket?