Sziasztok,
Hát… mit ne mondjak, jó nagy itt a csend
Gil drága,
Olvastam, hogy még mindig nem vagy jól!

Semmiképpen ne menj így dolgozni, ennyit nem ér az egész! És annak sincs értelme, hogy mást megfertőzzél! Úgyhogy pihizzél még szerintem valamennyit!
JOBBULÁST!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál!

Jól esik ám

Nincs semmi baj, csak nagyon mozgalmasak a napjaim. Munka van ezerrel, meg a legjobb barátunk utazik ki 14.-én Spanyolországba, ezért amikor tudunk, még átmegyünk hozzá délutánonként. Amúgy a hétvégénk is nagyon sűrű volt, tegnap ebédre mentünk a sógornőmékhez, aztán mentünk át a barátunkhoz, 1-re értünk haza

Ma meg a keresztszüleimnél voltunk Kiskunlacházán. Úgy volt, hogy még lehet, hogy megyünk át ma is a barátunkhoz, de aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Holnap meg már meló sajna
Csibe,
Nagyon sok-sok babatapit küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltak a petikék!
Igen, én is 2 naposan kaptam vissza (ugyanígy, hogy szerdán leszívás, pénteken beülti).
Ha minden jól megy, akkor márciusra fogunk időpontot kérni.

Úgyhogy szerintem tavasszal kezdünk. Már, ha jó lesz a vérképem, és már nem mutat gyulladást…
Krisztamili,
Hogy vagytok?

Pocakfájás? Remélem, már nincs! Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Igen-igen, már szerencsére jól vagyok, semmi nem emlékeztet már szerencsére a műtétre (na jó, egy icipicit még nagy ásításkor

, de ez már belefér). A műtét brutál volt amúgy, nem kértem altatást, de sajnos megbántam. Pont attól féltem a legjobban, hogy meg fogom bánni, hogy nem kérek, és bejött…
Nyugi, te meg ne paráztasd magad, tudod jól, hogy nincs értelme! Ott van az a babó és kész, úgyhogy mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kitartás!!! Nagyon szorítok holnapra, és egyből jelentkezz, amint tudsz!

:D:D
Vic,
Remélem, hogy már jobban vagy! További gyógyulgatást Neked!
Hűű, ez a franciaországi út nagyon jól hangzik

:D:D
Kata,
Még korai is lenne bármit érezni… Még eredményhirdetéskor sem mindenkinek vannak tünetei, ha babó van a pocakban!
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kira,
Mennek a drukkok holnapra, és várunk a hírrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brumikám,
Hát ezek nagyon szuper hírek!!!

:D:D:D Nagyon örülök, hogy már el is kezdtétek!
Gratulálok a lakásfelújításhoz! És nagyon jó jel az a kis husi Zebra

:D
Nellike,
Hát, nagyon jóóó hír! Őszintén örülök, hogy Ti is kezdtetek!
Hát, úgy olvasom, folyamatosan lesz most már mindenkiért izgulni! Ez jóóó!
Sok puszi mindenkinek!