A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló könnyen odataláltál a Mári a utcába?? Gondoltam ám rád.

Annyira azért nem izgulok, csak hát ugye nem szívesen veszem be az antibiotikumot.
Ági28

Közben nyomozok folyamatosan az Augmentin antibiotikum után, és azt találtam egy helyen, hogy nincs magzatkárosító hatása! Úgyhogy úgy néz ki megnyugodtam! :-)
Ági28

Ági: http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/0/medicine
ez az oldal nagyon jó mindenféle gyógyszer-keresésre! hát ez tényleg meglepő, hogy már a 12.napon kimutatta, ezek szerint jól megugrott a hcg-d rögtön az elején! nincs hányingered?
szépem

Ági tényleg én is akartam kérdezni hogy ennyi babóval nincs hányingered?

Kagyló hányra mentél a Mária u-ba én is jövöhéten megyek és mennyit kellett fizetni?

Andi
zsembi

Kedves Cseka! Köszönöm szépen a választ. Kérdésedre válaszolva köszönöm szépen jól vagyunk :)

Szépem, Hanyatka, Katóc! Megy a drukk++++++++++++++++++++++++

Kedves Beber! Pistike elbűvölő :D Nekem nagyon tetszik amikor hosszan írsz a korábbiakról is. Olyan jó, hogy nem hagytad itt a fórumot :)
albi2000

Aranyosak vagytok lányok és köszi ismét a bókokat Ági, én is szedtem az elején az Augmentint , vérzés miatt. 2 kanyarom is volt belőle. Meg KLion is, szintén a vérzésnél. Nyugodtan beszedheted.
Belegondoltál már mélyebben a dologba? Basszus, nem akarom elhinni, annyira szívből gratulálok! Sokat gondolok rád, újságoltam én ismindenkinek.
beber77

Zsembi - szerintem 12ig érj oda, mert 12-13h-ig takarítási szünet van, 14htól meg leletkiadás.
szépem

Helló!

Na, szerencsére a mai termést végig tudtam olvasni. :)

Ági! Nem mész ki a fejemből!!!! 3 baba ez hihetetlen. :)))
Köszi, hogy megírtad, hogy kinek kell mostanság drukkolni:)))
És megkérdeztem a férjem, azt mondta, hogy ne aggódj és ha kell, akkor vedd be a gyogyót nyugodtan. Nem árt a piciknek. Hátha nem is lesz rá szükséged.
cyprus

Sziasztok!

Ági! De jó olvasni a történeted. Az egész családomnak eldicsekedtelek, meg voltam ma látogatni egy ismerősömet, aki szintén lombikos, neki is elmeséltem. Mindenki nagyon gratulál, puszilnak, és azt üzenik, vigyázz magatokra.

Bodzikám! Naná, hogy megyünk hozzátok is! Novemberben. Van kiadó szobátok? Látom ugyanaz az aggodalmunk tárgya. Nekem is jobb lenne ha egy-két napot késne a mensi, hogy ne kelljen csúsztatni. Nem tudom, hogy 90 napon belül nekiállunk-e. De nagyon sz@rul érintene ha csak két napon múlna. Azt hiszem, be kell izzítanunk majd a citromos trükköt. Meg én most elővettem a hőmérőmet is a pontosabb kép kedvéért.
Tényleg mozgalmas napok vannak kilátásban. Ma is vettünk majdnem annyi értékben árut, mint tegnap. Holnap du meg itt is lesz. pakolhatunk, árazhatunk. Jövő hétre valszeg itt a működési és nyithatunk is. Alig várom...
Impotens állatkák.... Az én kiskutyám még nem volt valami tapasztalt, vagy ivarérett. :cry: viszont most összeengedtem a régi kabalákkal, ők megedzik. Húúúú, mit csinálhat éjjelente a három kutya meg a bárány az autómban a hátsó ülésen?!

Babaragik, drukkok mennek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztok
Zsembi
Én 8-ra mentem és 1500 Ft fizettem.
Ági
Ari vagy, hogy gondoltál rám!! Én is, mert nem volt akivel beszélgethettem volna. Mi volt a körzetinél?
Hogy vagy???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsembi: Mária utcában 1.500,-Ft-ot kell fizetni

Zel:
nálunk is van kiadó szoba, ahogy megbeszéltük-:)) Lehet, hogy mázlim volt, hogy ilyen nehezen jött meg a vérzésem? így is necces, nehogy tolódjon a hormonok miatt.

Remélem megint 1x-rre megyünk mind3-an novemberben!!!!
Grat. a bolthoz, milyen is lesz?

Most olvastam, hogy a BMC-ben 35 év alatt az első 3 lombikkor max. 2 embriót ültetnek vissza, a többes terhességek megakadályozására, így viszont csökken az esély.
Erdélyi Mónikának is ott csináltak gyereket lombikkal.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Sajna ma nem tudtam jönni,mert hóvége és iszonyat sok munkám volt,lesz holnap is :(

Ági,Zsembi,Katóc,Bodza,Yami,Tatu,Beus,Albi,Szépem,Zel köszi a ragikat.Olyan jó lenne,ha én is ilyen hírekkel jönnék,mint az Ági :)

Szépem,Katóc!Megy a drukk és a ragik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági!Annyira szuper!!!!!!!!!!!!
Apa,hogy reagált a 3 babóra???Felfordul rendesen az életetek 8 hónap múlva :)De hát erre vágytatok,nem? :wink:
Jujjj,de jóóóóóóóó!

Jó éjt nektek!
Aludjatok,mert álmosak vagytok :) :lol: :lol: :lol:
hanyatka

halihóóóóóóó!

Má' ne alugggggggyatooooook! Nem vagytooooook áááálmosaaaak!

Bár az időjárás a lustálkodásnak kedvez.

Nekem meg mára is ezer dolgom van. Rohan az idő... Végre.

Pocisimi!! A babáspocikra!

babaragik, meg mennek, mint mindig!!!! +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Zel - dehogy alszunk, bár ebben az időben..... de jó, hogy neked rohan az idő, irigyellek! :lol: :lol: nekem nagyon nem telik az idő, szörnyű. tegnap óta kezdek türelmetlen lenni, s még 2hetet kell várnom. (s remélem, aztán még 8hót..............!!!!!!) köszönjük a ragikat!!!!!
szépem

Sziasztok!

Köszönöm az infót akkor 8-ra oda megyünk.

Tatukám engem se hadj ki én is novemberben megyek.

Szépem, Hanyatkám ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katóc neked még petinövesztö kell ugye ++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Sziasztok Lánykák!

Köszönöm szépen a petinövesztőket, szépen haladunk, jövő szerdán lesz a punkció, még megvan mind a hat. :D :D
Nyh 10 mm, meg is jegyezte Doki bácsi, hogy "Minden ok, mééénem terhes maga?!" :lol: :lol:

Képzeljétek, ma reggel írták át az 1685-öt 1686-ra, szerintem ez Ágica lesz. :D :D :D

Ágica, gratuláltam drága Doki bácsinknak is a hármasikrekhez, mosolygott, és az asztalára mutatott, hogy ott vannak ám kitéve.
Megnéztem a kis bogyókákat, remélem nem haragszol érte, hogy megnéztem. Olyan nagyon szépek és egyformák!!! :D :D
Jól vagytok?

Babaragik mennek ezerrel mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szép napot! (Már, ha lehet szép ez az esős idő.)
katóc

Jóóó reggelt!

Dehogy alszunk, 6-kor kidob az ágy :cry: én annyira úúúúúúútálom ezt a korán kelést :cry:

Zsembi: dehogy hagylak ki, de mi hárman már egy összeszokott csapat vagyunk, de veszünk fel új tagokat is-:))

Szépem: 2 féle időszámítás van, mikor rohan az idő és amikor megáll.
Mikor volt a beültid? Már több mint 1 hete, nem????

Katóc: na, készülhetsz Te is az ikrekre. Addig ks növesztgesd a tüszőket.

Manóka: meg sütteti a hasát a tengerparton.

Babaragik és tüszőnövesztők mennek++++++++

Anikó
tatulány

Tatu - igen, múlt szerdán volt a beültim. olyan össze-vissza érzésiem vannak, hol pozitív, hol negatív. bár gondolom nincs ebben semmi rendkívüli... de hát napokon belül kiderülhetnek a dolgok, mert kissé görcsölgetek, s ha ez a menzi,- remélem nem!! akkor néhány nap kérdése, ha pedig a bébim, akkor jöhet a teszt hamarosan!
szépem

Ági!
Elsősorban neked: nagyon nagy gratula, szívből remélem, hogy olyan problémamentes terhességed lesz, mint nekem volt. Úgy látszik, csak van abban valami, hogy a lombikosok egymásnak adják a gólyákat, a punkciód napján a lányaim tették a dolgukat :) Szóval ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan keres meg, iwiwen is nyugodtan, amint tudok, válaszolok. Apánk nélam sem kérdezte meg, hogy maradok e nála. Egy biztos, innentől (is) betű szerint tartsd apánk szavait, s nem lesz semmi gond. Készülj fel arra, hogy sokat kell majd feküdnöd, úgyhogy keress valami ilyen irányú hobbit, hogy a végére ne zöldülj bele :)

Hm, nem keresem vissza, ki is kérdezte: apánkhoz jártam végig terhesgondozásra, de a Jánosban csak a 34 hét után szülhettem volna, mert nincs koraszülött intenzívük. Júni 29-én mentem volna utoljára apánkhoz, de már két héttel előtte megbeszéltük, hogy hétfőn már mindenképp be kell feküdnöm a Jánosba. Aztán nem lett belőle semmi, mert szivárogni kezdett hajnalban a magzatvíz, s mivel a lelkemre lett kötve, hogy bármi ilyesmi történik, azonnal irány a klinika, így mentünk a sotéra, s már rögtön ott is tartottak. Az ügyeletesnél szültem, 31 hét egy naposan. Szóval ezért akarták a lányok másképp, mint ahogy terveztük.

Manóka, neked tartozom még:
5 lombik
a negyedik után a párom fel akarta adni, s már nekem is eléggé elegem volt, meg fel is adtam a kérdést. Nálunk, mivel a férjemmel van a gond, szóba jött a donoros inszem lehetősége is, csakhogy én nem akartam (főleg, amíg van lehetőségünk sajátra). Megbeszéltük, hogy egy fél évet kihagyunk, aztán majd meglátjuk. Jártam apánkhoz vizsgálatokra, s akkor jött az, hogy csökkenteni fogják a lombik támogatást, s Dévai meggyőzött, hogy még 2006-ban meg kellene csinálni az utolsót. Hát, vesztenivaló nincs alapon mondtuk, hogy jó. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (ez nem szokásos protokoll nála, csak én annyira spéci eset vagyok a tüszőimmel: soha nem voltak elég érettek, meg már az első második mensis napon volt egy tüsző, ami elhúzott, ezért találta ki, hogy próbáljuk meg fogigátlóval). Azt mondta, hogy az utolsók ha elfogynak, hívjam. Amikor telefonáltam, kiderült, hogy elfogyott a kerete, s nem fogja tudni megcsinálni a lombikot. Így már lemondtunk róla, de aztán mégis befértünk. Hoztam a szokásos 8-10 petesejtet, de punkció napján semmi jóval nem kecsegtetett, azt mondta, nem biztos, hgy marad visszaültethető. Itt már sokadszor mondtunk le a lehetőségről. Aztán 2 nappal később maradt 4, mindet visszakértük, s AHA is volt. Ez volt december 8-án. Pénteken volt a beülti, hétfőn még itthon maradtam, de keddtől mentem dolgozni, ez napi 2x30 perc autókázás. Igyekeztem keveset rohangálni, de úgy voltam, ha meg akar tapadni, mindegy, mit csinálok. Igazság szerint az első héten már tudtam, hogy sikerült. Pont az történt, amit apánk mondott, ha feszít a hasam, ne adjam be a choragont. Hát nekem feszített, s akkor már nem kellett choragon, de a szavak a fülembe csengtek. Persze nem hittem benne, hisz addig is annyi tünetet produkáltam a 4 lombik alatt. 23-án csináltam tesztet, s pozitív lett, szép karácsonyi ajándékként. Január 2-án mentem Dévaihoz, s akkor már kiderült, hogy 3. Az első 3 hónapban feküdtem, hogy mind megmaradjon. Apánk erősen hajlott, hogy mindenkinek jobb, ha csak kettő marad, de én kitartottam, ha hárman akarnak minket, akkor három lesz. Aztán kijött egy kis cukorbetegség gyanú, így apánk diétája mellett még extrán kellett figyelni, s rengeteget járni orvoshoz. Dévait 2 hetente látogattam. A második trimeszter szabadabb volt, ott kezdtünk el kinézni a babaholmikat, s keztünk el vásárolni, ami utólag jó ötlet volt, mert hamar eljött annak az ideje, mikor apánk 2x30, majd 2x15 perc felkelést engedélyezett csak. Viszonylag korán elkezdett kinyilni, majd rövidülni a méhszáj, de a fekvéssel szépen kordában lehet tartani. Szóval minden rendben ment, egészen addig, míg a lányok úgy nem döntöttek, hogy megszületnek. Apánkkal való egyeztetés után kerestünk helyettes orvost a sote I klinikán, arra az esetre, ha a kedvező előjelek ellenére mégis előbbindulna be a szülés. Sors fintora, hogy így is lett, de a helyettes orvos épp akkor volt szabín, így lett ügyeletes orvos, akinek szintén hármasiker lányai vannak, úgyhogy mázlim volt vele. Szépen dolgozott, s maximálisan elégedett voltam vele. Mire kell figyelni? Hát amit apánk mond, azt betű szerint. 15 kg hízást engedélyez, a 4. hónaptól kéthetente 1,5 kg-t. Rengeteg hús, zöldség, gyümölcs, s más semmi. Nekem mondjuk szénhidrát is kellett a cukorgyanú miatt. Mindent bebiztosít, ha csak felső határértékes valami, akkor azt kivizsgáltatja. Nagyon odafigyel, én szerettem terhesgondozásra járni hozzá (eltekinte persze a két órás várakozástól, ami a vége felé azért kicsit megterhelő volt).
Milyen érzés 3 baba anyukájának lenni? Nagyszerű! Hihetetlen csoda, sokszor még mindig nem fogom fel, csak gyönyörködöm bennük a kiságyban. Nem mondom, hogy néha nem nehéz (pl rossz, hogy nem babázhatom velük, mert a szopi miatt csak tejcsárdának érzem magam, s másnak jut a mosoly meg az ölelés; vagy nem igényel szervezést egy egy elmenetel itthonról), de ugyanakkor háromszoros az öröm, amikor rág mosolyognak, amikor látod, hogy fejlődnek, s a hangod után fordulnak. Nehéz volt az elején hallani, hogy sírnak, s nem vehetem fel őket (egynél lehet, de többnél nem tudod, marad a sírni hagyás). Viszont megvan az az előnye, hogy önállóan alszanak el. Nem zárkózom be velük, megyünk mindenhová együtt, még vásárolni is. Eleinte furcsa, hogy mindig megbámulnak, meg rettenetes kérdésekkel bombáznak, de megtanulja az ember kezelni. Mint azokat is, akik "Részvétem" kifejezéssel illetnek. Én akartam, s meglehetősen boldog vagyok, hogy vannak nekem. Akkor is boldogan kelek fel éjjel etetni, ha épp hulla vagyok, hisz erre vágytam mindig. Csak azt kívánom nektek is, hogy ilyen problémáitok legyenek. :oops:
roxal

sziasztok
Roxan :lol:
Már akartam neked írni . Úgye nem baj ha egy szóban össze foglalom?! GYÖNYÖRÜEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Látod mégis sikerült!!!! :wink:
Én is sokat gondolok mostanában arra, hogy feladom. Mert már csak én vagyok itt a legrégebbi, és már aggaszt a donor dolog, mert egy indulásunk van még, és utána apánk ragaszkodik hozzá.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Sosem szabad feladni. Persze én ettől mindig idegbajt kaptam, hogy könnyen mondja az, akinek már sikerült. Egy biztos, az utolsónál már nem görcsöltem rajta, hanem ha sikerül sikerül alapon ment. Nem is vettem komolyan semmilyen tiltást (mondjuk házaséletet nem éltünk, meg nem fürödtem). Donor nehéz dolog, de nektek is ott van, mint lehetőség. De sikerülni fog, apánk csinál nektek gyereket :).
roxal

helló csajok, nagyon pihenős időszakban vagytok!

Roxal - köszönjük a történeted, alighanem sok erőt ad nekünk! és gratulálok a lányokhoz, fantasztikus mi mindent megtettél értük! én őszintén szólva nem is mertem volna bevállalni a 3 bébit! sok egészéget és további örömteli éveket kívánok a gyerekeknek, gyerekekhez! Képeket, sztorikat szívesen fogadunk!!!
szépem

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek csodás hétvégét kivánok.

Szépem,Hanyatka mennek a tapaszok++++++++++++++++++++++

Katóc neked meg a növesztö sugik++++++++++++++++++++++++

Lányok látátok a 300gramos kisbabát a tévében 25 hétre született elképesztö és most már 2 kiló.

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Drága Zsembi, köszönöm szépen!!! :D

Szeretném megkérdezni, hogy olvaste-e valaki a Nők Lapjában a többes terhességekről szóló cikket? Kíváncsi vagyok a véleményére. :?

Jó hétvégét Mindenkinek!
Szép az idő, menjen kirándulni, aki teheti. Etyeken borkóstoló hétvége van, tudom ajánlani. :D
katóc

Katóc: én olvastam a Nők Lapjában a cikket, örülök, hogy nem a BMC-be járunk.
Ok, hogy nő a többesterhesség esélye, de nő az is, hogy egyáltalán létrejöjjön terhesség.
Ha megszabják, hogy max. 2-őt lehet visszaültetni????? Hááát nem örülnék nekik, úgy hogy tudom, hogy ez máshol nem így van.
én és még sokan 3-at kaptam vissza aztán mégsem lett semmi.

Igaz, megrémülnék alaposan ha megtapadna mind3.

mai babaragik++++++++++++és tüszőnövesztők ++++++++++

mi nem kirándulunk az biztos, tegnap jöttem ki a munkahelyről és ugyanott, ugyanúgy kifordult a bokám, mint amikor lábattörtem áprilisban. Nagyon megrémültem, de szerencse csak meghúzódtak a szalagok (immár sokadszorra), most borogatom és vettem bokavédőt.
Májusban emiatt maradt el a lombik :roll: :cry:

További szép hétvégét!!!!

Anikó
tatulány

Jaaajj Tatu, csak óvatosan lépkedj! Jobbulást! :)

Én is örülök, hogy nem oda járunk. Egy kicsit úgy éreztem, hogy a cikk alapján K. főorvos úrnak mennybe kellene mennie, mert milyen gondos, mindenki más pedig felelőtlen dilettáns. :shock: Pedig drága Apánknál alaposabb, lelkiismeretesebb nőgyógyász nincs is.

Aki pedig belevág a lombik programba, az pontosan tudja, hogy nem babra megy a játék. Mint ahogy az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem jön össze, megtörténthet, hogy többes terhesség lesz a dolog vége.

Azt írja az újságíró "ezek a túlkezelések a világ fejlettebb részén már bűncselekménynek számítanak". Hát én a putriban élek, vagy mi? :shock: :evil: A fejlett Amerikában többen meghalnak hiperstimuban, mert szétlövik őket hormonokkal. Mivel kőkeményen fizetni kell a lombikért, nem is keveset, és nincs nagyon pénzük ismétlésre, hát igyekeznek tutira menni.

Nekem még kettőnél többet nem ültetett vissza Apánk, mert nem volt több embrióm, de bevallom, én is bereccsintenék, ha háromból három tapadna be. Óriási dilemma, hogy mit tennék. Ha redukálnak egyet, lehet, hogy megy vele a többi. Abba belezavarodnék. Ha magától felszívódna, azt megérteném, biztosan így kellett lennie. Ha megtartom, egészségesen születik-e majd mindhárom? Szóval ne gondolja senki, hogy ez könnyű döntés...... :?

Bocsi, hogy így kifakadtam, de kinyílt a bicska a zsebemben.
:evil:
katóc

Jó reggelt lányok!

Én nem olvastam a Nők Lapjás cikket, de felkeltettétek az érdeklődésem, megnézem majd!

Itt egy cikk a "kismama-jelekről": http://www.kismamablog.hu/http:/www.kis ... hes-vagyok
no, ez jó hosszú cím...

jöttök ma??
szépem

Sziasztok Lányok!

Katóc, megtaláltam végre a társalgót! :-) teljesítmény a köbön.

Nekem most volt a második beültetésem, 3 manócskát kaptam vissza ugyanúgy mint az elsőnél. Most viszont sokkal jobban érzem magam. Nem fáj a hasam annyit (péntek óta) és nem érzem magam elefántnak mint júniusban.

szép napot mindenkinek!
Kriszta
dobsakriszta

Szia Ági!

Hát erre a hírre
írni kezdek újra. 3. lombik és 3 babuci ez aztán a számok véletlenszerű egybeesése.
Nagyon nagy gratula nektek.
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixxx!
Erre már én is írok, hogy jelentkeztél. Mi újság van veletek? Mikor kezdtek újra? Remélem jól vagy. Mielőbbi babásodást neked!
bodjas

Sziasztok Lányok!

Szia Kriszta, örülök, hogy Te is itt vagy végre. :D
Vigyázz nagyon a bogyókákra, tudod, sok husi, víz, pihi, stb. :D

Minden kismaminak küldöm a babaragacsokat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szép napot!
katóc

Sziasztok Lányok!
Bocsánat,hogy csak igy.........de Ági miatt beolvastam és mit látok....???
Annyira nagyon teljes szivemböl gratulálok a 3 babácskához! :D :D :D
Vigyázz nagyon magatokra!
Puszi Aniko a Kaálisrol!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek nagyon szoritok!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Ági :)
Sok szeretettel gratulálok én is! :)
Időről időre benézek a topikba többek között miattad, mert már szerencsére nem sok mindenkit ismerek innen. Nagyon örültem amikor olvastam, hogy sikerült egy triplafogat :) Roxal mondta nekem, hogy van egy új hármasikres kismamija Dévainak, de nem gondoltam, hogy te vagy az.
Vigyázz magatokra nagyon ! :)

wish

Szia Bodjas!

Hamarosan nekem is indul a harmadik lombik!
Remélem nekem is kerül a 3. mint nektek Ágival.

Szép napot mindenkinek.
gizmixxx

Jó reggelt csajszik!

Jól eltűntünk mostanság!Remélem mindenki jól van és csak a hétvégi gyönyörű időt használta ki!?
Én szombaton dolgoztam,majd este moziztunk,a C.Z.Jones filmet néztük meg,nagyon teccett :)Tudom ajánlani :)
Tegnap meg szuper napunk volt,a Margitszigeten sétáltunk,bringóhintóztunk,sült kolbászt ettünk a padon.....majd a Liszt Ferenc tér mellett,a Hegedű u.ban egy szuper helyet fedeztünk fel,ahová esetleg szervehetjük majd a 2. talit.
A hely neve: Noir ChocoBar,ahol többféle ízesítésű forrócsoki,jegescsoki,alkoholos csoki,shake,tea,szendvics...van és nagyon kis hangulatos az egész.
Én tojáslikőrös forrócsokit választottam,ami nem volt forró :),mert a jeges változatát kértem,de Isteni volt :wink:

Szépem,hogy érzed magad,van valami jel???
Katóc!Mikor lesz a leszívás??

Mindenkinek köszönöm a ragikat,én is küldöm a mai adagot:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Nekem még kb. 1 hét,amire kiderül...:(

Bodzi,Yami!Mere vagytok???

Szép napot mindenkinek!
hanyatka

Sziasztok,
Hanyatka - igen, vannak jelek, sajnos.... :( nagyon úgy fest a dolog, hogy meg fog jönni ma v. holnap, már ha az utro engedi. tegnap teszteltem is, hát nem lett zebra, bár még korai volt(12.nap), de nekem amúgy is rövidek a ciklusaim. A feszülés, vagyis a túlstimu is már rég elmúlt, pedig fokozódnia kellett volna. Apánk szerint az lett volna az első jel. Szóval úgy néz ki, nekünk nem volt a 3.szám. talán január..............
szépem

Ú,Szépem,hát ez nem jó hír :(
És már érzed a menszi jeleit???
Sajnálom!
hanyatka

Sajnos igen. S te hogy vagy? +++++++++++++++++++
szépem

Na sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat. :-)

Roxal szerintem élni fogok a lehetőséggel, és majd megkereslek, de tudod 8.-án dől el minden.

Hányingerrel kapcsolatban, mot épp van, épp most ettem. A hétvégén egy falat husit sem tudtam letuszkolni a hasamba :-( De tegnap este tatárbifsztek azért lecsúszott. De ma újjúlt erővel vetem bele magam a husiba! :-)
Ja és szombat reggel mikor a kutyiknak letettem a kajcsit, akkor fordult fel egyszer a gyomrom, és mentem a WC-be, de nem volt mi kijöjjön. Szerencsére azóta nem történt ilyen! :-(

Én is olvastama cikket, hát mi is azt beszéltük apával, hogy a természet döntsön el mindent, nem engendnénk beavatkozni!

katóc dehogy haragszom, hogy megnézted! És tuti az én bogyóim voltak?? :-)

Szépem nyugi én is feladtam a 12. napon, sőt előtte, és lás csodát. Bár nem akarok ilyeneket írni, mert tudom, hogy engem is kiborít, mikor valaki a saját példájával jön, mert ugye ahányan vagyunk mindenki más! Azért én még szorítok! :-)

CSAJOK MIKOR LESZ A KÖVI TALI??
Ági28

Na megyek tovább pihizni, mert ma eléggé ki vagyok facsarva! Du még benézek ám!
Ági28

Sziasztok!

Hanyatka: jó hangzik ez a CsokiBár.....Hmmmmmmm-:))
Ide szervezzük a talit feltétlenül!!!!
Nagyon szorítok Nektek, hogy +++++ tesztet lássál!!!!

Ági: csak pihenj tovább szorgalmasan, nemcsoda, hogy a sok husitól már felfordult a gyomrod, de jó a bifsztek (nyers hús) kismamáknak?

Munkahelyeden mit szóltak? Mármint hogy nem mész vissza?

Szépem: :cry: :cry: :cry:

Kismamik: mindenkinek a feszülés, a túlstimu volt a jel? Hallottam sok olyan lombikost is, hogy semmi tünet csak +++++ lett a teszt.

Anikó
tatulány

Szépem!Még nem add fel!
Én azonkivül,hogy iszonyatosan fáj,feszül a bal mellem,nem nagyon érzek semmit :( Kiváncsi vagyok!

Tatu!Szerintem is jó lenne,ha ott szerveznénk a talit.Nekem bejött :)
Milyen volt a hétvégétek?

Hol vannak a többiek?
hanyatka

Inszemnél azért később jönnek a jelek, mert ott ugye testen belül van a megtermékenyülés, ha nincs jel az sem gond, csak ++++ legyen!!!!

Hétvégén semmi extrát nem csináltunk, csak plázáztunk és pénzt költöttünk-:)) (Kika, Tesco stb...)

Mikor legyen a következő tali? Nov. eleje körül?

Anikó
tatulány

Igen,tudom,hogy igazából nem nagyon kell éreznem semmit,még túl korai,egy hete volt az inszem.
Én bízakodó vagyok!!! :)

Vásárolgatás?Imádom :)

Nekem jó a nov.eleje is,meg utánna is...Akkor már okt.végén elkezdhetjük szervezni,hogy kinek mikor lesz jó.
Jó kis forrócsokizás a hideg novemberben.Nyam-nyam...
hanyatka

Én is kaptam szombaton este egy új parfümöt :)
hanyatka

Hello csajok! :)

szépem még ne add föl!!!!!!
Hanyatkám, hajrá-hajrá!! ;)

A csokibár pazar, jó volt a tea, nadeee a csoookiii :D:D

Gyorsan elment a hétvége.. szombaton suliban voltam és nem hiszitek el, a 20 éves osztálytársaim (levelező, tehát általában idősebbek vagyunk, de azért akad 20 éves is bőven) a valamelyik lapban írt (nl?) lombik-témáról vitatkoztak. Nagyon tanulságos volt hallgatni őket.. hogy MENNYIRE FINGJUK nincs SEMMIRŐL.. ijesztő belegondolni, hogy esetleg ilyen emberek döntenek arról is hogy hány beavatkozás legyen támogatott, stb... uramIsten.. :S
De uralkodtam magamon és inkább nem csatlakoztam.. asszem jobban járt mindenki.. :D

vasárnap volt szívünk napja a ligetben, hát elég gyatrára sikerült..úgyhogy elmentünk görkorizni, meg kirándulni majd a rómain zártunk egy halazással ;)

Apropó, beber!!! nem voltatok egészen véletlenül tegnap a rómain Pistikével?? volt ott egy tündér kiscsávó, annyira hasonlított Pistikére :)

Fú, csajok Ti nem épültök le egy ilyen tesco kika párostól?
én mire végzünk megreccsenek, kettős látásom van a hülye neonoktól és halálvágyam a sok bunkótól.. szükséges rossz..és inkább csak végigrohanok rajtuk.. most így belegondoltam és nem szeretek vásárolni..ruhát sem.. :P

Jaaj, valamelyikőtök írta hogy lesz az igazából szerelem.. meg is néztünk!! én már régen láttam, de most mégjobbakat nevettem rajta :D tünemény az a film!!! néztétek??
yamita

Szia Yami!!!

Igen,igen néztem én :)
Imádom ezt a filmet,az egyik kedvencem!!!

Akkor szupi napotok volt nektek is tegnap.Annyira kellemes volt sétálgatni,élvezni a napsütést!Kár,hogy lassan véget ér :(

Ti is voltatok már a csokizóba? :)
hanyatka

néztem én is :) Az "is"lemaradt :)
hanyatka

Tatu nem tudom, hogy jót tesz e, de baromira jól esett. Ma ebédre csinálok rántott husit, sültkrumplival, és csemiubival. Végre rendes kaja. :-)

Nem lehetne októberben randizni??
Ági28

Kika-Tescó túra:
késő este voltunk, mert engem is kiver a víz a sok, lökdösődő embertől, aztán sokaknak ez a hétvégi szórakozása.

Yamita:
sokaknak sajnos halvány gőzük sincs a lombikról, tőlem is kérdezték, hogy gyerek...mikor??? Mondom, hogy folyamatban (de, hogy lombik azt nem tudta).....erre adja a jó tippet, ha lefogynék biztos sikerülne!!!! :shock:
Hallottam olyat, hogy megkérdezték, hogy Loooooombik? szegények, az nem saját gyerek lesz?? Hát akkor mégis kié???? :shock: :cry:
Jobb nem elmondani, sztem....bár így is hallgatjuk a sok hülyeséget.

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?