A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!
nem is tudom, hogy írjam, hogy ne legyen se bántó, se pedig kioktató. :oops: Borsának igaza van. Ha vissza akarod hozni akkor 2 napig nagyon sűrűn, akár óránként is mellre kellene tenni. És azt hogy lefejed és úgy adod oda, meg felejtsd el! (ha rám hallgatsz) Így leszoktatod őt arról, hogy meg kell dolgozni a kajáért. Tudom, hogy mondani mindent sokkal könnyebb és ha ott visít melletted a gyerek akkor minden más színben lászik, de más módja nincs. Két napig most nehéz lesz, de meglátod visszajön! Eddig is nagyon ügyes voltál és meglátod most is sikerülni fog! Ez agyban dől el. Ha ezt megfogadod és szoptatni akarsz akkor fogsz is. :D Nagyon ügyes vagy! Mi szorítunk. Meglátod menni fog! :D Remélem nem haragszol meg rám. Én csak úgy szeretnék neked segíteni. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
szerinted van aki hajlandó idejönni pl. reggel 7-re? Tudom elég brutális, de ha egyszer reggel van dolgom. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! és mikor te babysitterkedtél volt hogy rádbíztak gyerekfürdetést? Mert este ha el akarunk menni, akkor jó lenne ha nem 8 után tudnánk csak indulni, hanem pl. 6-kor! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Emano, csak magadnak főzöl ebédet? Mert nekem nagyon bejött a Cityfood, és átmenetileg levenné a terhet a válladról, ha rendelnél kaját. Bőséges és jó kaják. Most egyelőre megint főzök, de a terhesség végén, és szülés után, amíg nem normalizálódok 2 gyerekkel, biztos rendelni fogok megint.

mtunde

Én nem haraxom!!!Miért haragudnék!!!!!Semmi okom nincs!!!!De ha alszik keltsem (fú ezt így kell írni???? :oops: )szopizni??????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Megint ezer éve nem voltam. Most, hogy már végre van megint ovi, csak két gyerekkel vagyok itthon, ez tiszta felüdülés.

Veronikusz én is sokszor gondoltam már a bébiszitterre, de itt mucsán ezt még nehezebb megoldani. Én a 4 év alatt már megszoktam, hogy nincs kire számítani.
Mindig azzal áltatom magam, hogy jövőre már könnyebb lesz. Sosem jön be, de azért még reménykedem ezerrel.
Ráadásul szerintem nincs az a bébiszitter aki 3 ekkora gyereket bevállalna.

Nektek azért drukkolok, hogy valami segítség összejöjjön!

Réka
Vendég

mtunde
kettőnknek főzök!Párom itthon dolgozik!De majd megnézem,mert már én is gondolkodtam,hogy rendelni kéne kaját!

Fú ma nagyon depis vagyok :( :? :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
jaj nem!!!! ha alszik az más. De ha fent van akkor kínálgatni kell és ha csak egy picit is cicizik azzal is már serkenti a tejképzést. :D Ő ügyesebben fokozza a tejképződést mint a mellszívó. Ügyesek ezek a kismanók! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano, ne legyél depis, olyan szép idő van, végre süt a nap! :-)
Balázs gyönyörűen fejlődik, Ádámhoz tudom hasonlítani, ő még csak most kezdett el nyúlni a tárgyak felé, de még meg sem fogja! A legfontosabb, hogy Ő szépen fejlődjön, Te legyél nyugodt, s ha fent van szopizzatok ezerrel. Biztos sikerülni fog, hiszen eddig is mindent megtettél, s lett is eredménye! Sokan ilyenkor már feladják, s inkább csak a pótlás, de Te szerenécsre mindent megteszel! Hajrá, biztos menni fog tovább is! :D

A rendelős hami jó ötlet, bár én drágának tartom őket, mert kevesebb pénzből össze lehet hozni egyszerű kajákat. Amikor Ádi megszületett, 1-1 napon rendeltem én is, amíg volt meleg étkezési utalványom. Én hétközben mindig 1-2 órás főzéseket rendezek, a legegyszerűbb ételekkel (paprikás krumpli, tartalmas levesek, tészták stb.).

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok,

Régen jártam erre, elhavazódtunk, de Babóval minden rendben. Szépen növöget, sokat mosolyog és kacag, nagyokat alszik, és nagyon imádom.

Sajnos nem tudok most reagálni, mert sok mindent írtatok, de majd próbálok sűrűbben jönni.

Emano: nekem is volt Tündével, hogy amíg ömlött a szájába a tej, addig nem volt gond, majd utána sírás, ököllel cici püfölés és rángatózás. Először arra gondoltam, hogy biztos már nincs benne és átraktam másik mellre, de utána rájöttem, hogy csak lusta és csak addig jó neki, amíg ömlik a tej. Szóval utána igenis visszaraktam mindig az első cicire, mondjuk egy kis böfi vagy valami után, amikor már nem sírt és próbáltuk megint. Ez így ment, így kicsit hosszabbak voltak a szopik de megérte. Amikor már harmadjára vagy negyedjére is sírt és rángatózott, akkor meg rászóltam, hogy ezt hagyja abba (nem idegesen, de határozottan) és szépen egyen. Szerintem nagyon sokat segít a beszélgetés vele, azaz néha rászólok, ha úgy érzem, persze nem durván, de nem is a kedves hangon amin, amúgy beszélek hozzá. Nekem 3-4 napig próbálkozott a kisasszony, azóta rendesen eszik. Van olyan este, hogy nem elég neki az egyik cici, de azt most már normálisan jelzi és igen is sokáig próbálja még az elsőt szívni, de van hogy tényleg nem jön, akkor megkapja a másodikat. Azért írtam, hátha segít, persze minden Babó más és más.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Réka!
hát ez nem jó hír. :oops: Szóval nem lesz jobb idővel? :oops: Én ezt nem hiszem. :D Akkor is legyen csak sok gyerek. :D LEgfeljebb jövök majd nektek sírni. :lol: :lol: :lol:
Sajnálom hogy neked sincs ennyire segítséged. Persze ha panaszkodom bárkinek akkor rötön az a válasz, hogy "te akartál ennyi gyereket" De pofán tudnám ilyenkor vágni az illetőt. :evil: :twisted:

na megyek, mert ma átnézünk a nagypapihoz :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Fúúú Dóri!
ezt nagyon aranyos így olvasni :D :D :D és le a kalappal hogy ilyen jól elintézted a kérdést. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!

Én nekem a kórházban a 3 óránkénti szopi után kezdett elmenni a tejem. Aztán a nővérem azt mondta hogy most 2 nap non-stop szopi. Semmivel sem törődtem se védőnő, se semmi csak szopiztunk és élveztük egymás társaságát. Eredmény Emmus csak szopival 6570 g!
Ne aggódj minden helyre áll! A tesóm aranyszabálya annyi a kínálat amennyi a kereslet! Fogadd meg kérlek!

Veronikusz!

Én állandóra voltam egy családnál váltásban egy másik lánnyal. Vagy 7- 15 vagy 8- 16 ig a másik lány meg egészen estig. Volt hogy hétvégén is fürcsi vacsi reggeli minden volt. Ha szeretnéd tudok segíteni a keresésben, mert a fősulin is sok óvónő ismerős van akik szoktak munkát keresni!
Merre felé laktok?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsaboszi,
köszi a szíves fogadtatást! Avatarkép-feltöltés nem működik valami miatt, majd csináltatok a férjemmel legújabb pocakosat.

KépKép
lili73

Gabi,
köszi, minden úgy volt, ahogy írtad...

KépKép
lili73

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk és rohanok tovább, mostanában minden napra jut valami program...

Próbáltam visszaolvasni, nehezen ment,babák édesek, Ancsa, larád édes nagyon, bár nekem már simerősek voltak ezek a képek:D

Lili, üdv közöttünk és gratula a dupla áldáshoz!! :wink:

Ancsa, itt vagyok, itt vagyok, péntek úszás??? Danca végre már nem szürcsög, mi fél 5re megyünk!!

Született feleségeket néztétek tegnap??? Nagggyon jó volt, mi 7en néztük lányok! :lol:

Veronikusz, neten van csomó babysitter közvetítő cég, ott biztos vannak olyanok, akik bármikor kijönnek és bármit megcsinálnak, fürdetés, etetés, stb...vagy azokban nem annyira bízol?

Emano, én Gastroyaltól rendeltem eddig, nagyon fini, bár én a fogyóm miatt csak a fitt-lesz szekciót próbáltam mostanában, pár hónapja, szopi alatt még ettem a normális kajákat is, nekem a desszertek a mániáim (mákos guba, máglyarakás, palacsinta vaníliasodóval, mindegyik isteniiii)

Na, robogok tovább, nemsokára jön át egy barátnőm a kislányával baba-mama találkozóra, plusz már egész hétre be vagyok táblázva, szal nekem tali max. jövő héten lenne jó...

KépKép
barimami

Köszönöm lányok mégegyszer mindenkinek a köszöntéseket, jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!

Jól sikerült a buli, bár jól kifáradtam ......Kicsit megijedtem, mert Benus a délutáni alvásból sírva ébredt ( és ez nem szokott jót jelenteni) , hát taknyos is lett estére. Azért a nagy nyüzsi, meg ajándékok, meg családtagok lekötötték.

Kapott egy fisher price tanuló kutyust( is) , aminek lehet nyomni fülét, kezét, lábát, hasát és beszél és énekel. Hát nagyon tetszett neki, rávetette magát a földre és ölelgette, meg lebírkózta. Nem tudom mi váltotta ezt ki belőle, de dőltünk a röhögéstől. Szerintem az, hogy ennyire színesen beszél-zenél meg minden.

este fél 9 körül leraktam aludni és 11 után sírva ébredt és vagy fél óráig annyira keservesen sírt, alig bírtam megnyugtatni. Tiszta takony lett. És az a fura, hogy nem az a vízszerű, hanem rögtön a sűrűje. Azért a kedve szerencsére jó, nem nyűgi, csak folyik az orra rendesen.

És akkor a képek dögivel ......

Kép 1 éves vagyok!

Kép Boldog szülinapot!

Kép az új járgányom
Kép ez tetszik!
Kép végre valami rendes kaja Kép szeretlek anya
Kép a marcipánt is kérem
Kép

bocsi ha kicsit sok volt.
Mindjárt visszaolvasok és akkor reagálok is!

Heni

Kép

Kép
cancan

Borsa Mi meg pont a másik oldalon. Mármint a lakóparkén. Vereckei utca -Rákócziról nyílik-, ha így tudod??! Úgy kb. 10 percnyi sétára egymástól!!!? :D :D :D
Hurráááá! Útálok egyedül sétálni! :P :P

Emano Remélem , rám se haragudtál meg! Tök sokat emlegettelek, hogy tök ügyin megcsináltad 2 hete is!! NE ADD FEL!!!!!
Pont az ilyen 3-4 órás nagy alvások között szoktam én óránként fejni! Kristóf is jól alszik, pont ezért volt kevesebb tejci. + én sokszor megcsináltam azt is, hogy kapott teát szopi után, ha nem lakott jól (volt hogy 40-50 grammot is megivott!) , így persze rögtön nem alszik csak 1 órát !! és máris tudsz gyakrabban szoptatni!! A lefejt tejcit + este, vacsira megkapta POHÁRBÓL ha nagyon kellett. Mert persze azért éhesen tényleg nem lehet aludni menni! :D :D
A rángatózást + cicicibálást Kristóf is csinálja ha nehezebben jön. Én is elveszem ilyenkor, beszélek hozzá egy kicsit, aztán visszaadom. Sokszor csak büfiznie kell, vagy kiesik a "ritmusból" és abbahagyja. Ha pedig tényleg fáj amit csinál, mert tényleg kevesebb a tejci, akkor megkapja a másikat... :roll: Majd egy idő után visszaadom az előzőt. :roll: Így tutira kiüríti mind a kettőt... :D

Dóri Hahooo! Kérünk fotót Tündérkéről!!!

Cukorfalat merre vagy???

Kép
vkbrigi

ajaj, most mégsem tudok visszaolvasni, annyit láttam, hogy
Veronikusz: én feladtam a neten a babyszitterek.hu-n egy hírdetést és arra jelentkeztek. De Te is tudsz ott keresgélni, van ahol fotó is van, meg fel van tüntetve, hogy milyen rendszerességgel keres munkát. Illetve van egy közvetítő cég elérhetőségem, azt is megtudom adni és akkor olyanok elérhetőségét adják meg Neked, amilyet szeretnél. Mármint, hogy heti 1 napra csak, vagy alkalmanként. Díjmentes. Sikíts ha kell.

A képeket viszont megnéztem.
Tiko: Dorcsi nagyon szép kislány!
Ancsa: nagyon szépek vagytok, Lara hatalmasat nőtt!

Heni

Kép

Kép
cancan

nem haraxok senkire!!!!!inkább köszönöm hogy így bíztattok!
Vagyis megpróbálok mégtöbbet szoptatni és fejni is!!!
Brigi akkor szopi után próbáljak óránként fejni????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Olyan szépen süt a napocska!
Lara alszik, de kicsit nyügős ez a 7. fogacska nagyon megviseli!

Veronikusz,
Én sajnos nem tudok ilyen „szolgáltatót” de szorítok nektek nagyon!!!

Valentina
Hú hát ha nagyon szenvedtek, akkor az a gél nem fog segíteni, mert az csak pár percig hat. Szóval javaslom az Osanitot, nekünk az nagyon bejött :wink:

Emano,
Panaszkodj nyugodtan, de ne idegeskedj!!! Hidd el nem lesz baj! Mi is nagyon sokat küszködtünk, és pótolni is kell, de Lara lassan 8 hónapos és reggel és este még mindig cicizik. Kitartás!!! És sok pozitív energia!!! ++++++++++++++++++++++++

Mi is a cityfodtól rendelünk, és bejött! Most egy hosszú kihagyás után, mára rendeltem megint.

Borsa,
Hú hát ez kemény lehet , hogy nem szereti a babakocsit sem.  de igazad van, ezen is túl lesztek, és ebből is majd csak a jó a sok mosoly marad meg!!! 8)

Réka,

Mi van veletek?
Mindig olyan rövid vagy. Pár képet kérünk legalább!!

Barbi,
Jó hogy itt vagy!!! És én is! :wink:
Voltunk tegnap úszni, nagyon, nagyon jó volt. Igaz nem a Csilla néni volt, de a pasi volt és Ő jó volt, mert voltunk két hete, és akkor egy tök új nő tartotta(na akkor úgy voltam vele, hogy legközelebb, csak akkor megyek ha a Csilla van) hát az nagyon nem tetszett, és akkor kicsit elegem is lett. A tegnapi nap nagyon jó volt, Lara élvezte nagyon, sokat merült, és már úgy csinál mint egy kis halacska, úgy ficánkol, annyira édes!
Szóval pénteken nem megyünk, mert nem akartuk, hogy sok idő teljen el, és ezért mentünk kedden, de nagyon bejött, csak 4 voltak. Lehet hogy ilyenkor fogunk menni, ha tudunk!

Ja, és igen néztük tegnap mi is a feleségeket, és nagyon jó volt! Jó lehet olyan sokan nézni!

Heni,
De jó, de jó! :lol:
Annyira jók a képek!!!! Olyan édes Beni! Nem is lehet megmondani, melyik a legjobb, mindegyiken más, de csúcsszuper!!! Az Anyás és a tesós kép is nagyon jó!

jaj szegény kis szülinapos,Jóbulást neki!!!!
Milyen torta volt?
Larának is van ilyen kutyusa, szuper, nagyon szeretjük!!!! És minden baba imádja, így el tudom képzelni, hogy Benibaba is milyen boldog! Ezt kapta tőletek vagy a járgányt?
Jöhetnek még képek!!!!! Egész családos nincs???

Zsófi
Már akartam kérdezni,
HOgy mi a helyzet a cicizéssel? mert úgye amikor beteg volt, nem akart, de azóta???

Eni,
igen, akartam kérdezni,
hogy miért nem a növérpultban tisztálkodtatok miért az Apaszobában?
hm??? :wink:

Szép napot!

Masni?
Steffi, GYörgyi merre vagytok?

ancsaboszi

Emano Szerintem egy próbát megér!! Szánj rá két napot és meglátod!!! Nekem így sikerült!!!
Szopi + tea ha nem teljesen tuti és így ébred egy óra múlva. Ha pedig telizabizta magát és tudod, hogy aludni fog 3 órát, akkor óránként hajrá mellszívó!!! És én a helyedben a pótlást csak pohárból adnám! Rögtön kiderül, hogy tényleg éhes-e!!? Ha igen egy csepp se megy mellé, ha meg nem, az egész a nyakába folyik! :D :D :wink:

Kép
vkbrigi

milyen porhárból adod?
AMúgy szombaton az apja pohara után nyúlt Balázs és úgyfogta meg ,mint ahogy kell,pedig senki nem mutatta neki!Ja aztán megpróbáltunk aventes pohárkából és úgy nagyjából sikerült innia!!
Milyen teát adsz neki? Kép
igy ordított,mikor elvettük a pohárkát

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!

Rendezgettem itt a képeket!
És gondoltam, hátha nem lesztek mérgesek, ha még ezt a két képet megosztom veletek!
Mielőtt elutaztunk akkor kapott Lara egy széket, és ezek abban készültek!

Kép Nagy munkában elfáradtam! :lol:

Kép Enni szeretek, pláne az új székemben!

ancsaboszi

jujj de rossz lett a kép kicsinyitve

:cry:

emano/Andi
KépKép
emano

mivel szoktatok kicsinyíteni?????Nemtudom miért lett ilyen!!
Ancsa nagyon édes a lányzóóó!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hát, Heni, megkönnyeztem a képeidet... :oops: :lol: Nagyon jók, látszik, hogy mennyire boldog Beni!

Emano, a többiek már mindent leírtak, csak azt tudom mondani, hogy hajrá, látszik, hogy kitartó vagy!

Tünde! nagyon csini pocakod van! És Bene tényleg nagyobbnak tűnik.

Ancsa! Cici csak aznap, amikor beteg volt délelőtt nem kellett, azóta minden oké, hajnalban és este mindig van, napközben meg 1-2-szer. Nem úgy tűnik, mint aki abba akarná hagyni... :wink:

Veronikusz! Drukkolok a kereséshez, biztos találsz olyat is, aki reggel megy, meg aki fürdet!

Heni-Ancsa, meg aki még ráér (Tünde?): holnap vagy holnapután tali??? 2-3 körül liget vagy sziget?

Na megyek a dolgomra, amíg alszik a kisasszony!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano: ez a kép..... :lol: ilyen is kell, nem csak a mosolygósak, hogy majd ha felnőnek, meg tudják nézni, milyenek voltak üvöltve.....

Ancsa: behalok ezen a beájulóson :) :) :) Nagyon édes. Szandi egyszer a hintában aludt így el, hogy lógott ki belőle és durmolt. Sajnos nem készült róla kép.

Én személy szerint soha nem sokallom a képeket, imádom nézni őket. Én photoshoppal kicsinyítek. A minőgéet nem tudod állítani?

Sacher torta volt a daubner cukiból. Imádjuk.
De van egész családos csak a férjem nem szereti magát mutogatni..... de a kedvedért még rakok fel hármat :oops:
Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsófi nem hiszed el ( és én sem) hogy megint most lettünk taknyosak. Komolyan röhej! Ilyen nincs! Remélem nem lesz több belőle, a holnapot nem merem ígérni, inkább péntek, ha nem rosszabbodik......
áááááááááááááá

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, azt olvastam, remélem nem lesz rosszabb a takonykór és akkor pénteken összejön a találka. Ha nem, akkor a jövő héten!

És igen-igen, képből sosem elég!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano A Dédnagyimtól örökölt vastagfalú kávéspohárból nagyon könnyű, de én is adtam már Aventesből és az sem rossz.
Tea: ánizsmag + pár szem kamillavirág + forrásban lévő víz. Ázik 15-20 percet és kész. Az íze sem rossz (tényleg iható!!!!) és még a pocakfájásra is remek! + Kristóf alapvetően megnyugszik pár korty folyadéktól, ha "csak" nyűgüs... :P és ezt üvegből kapja. Így én is kiélem cumisüveg kiránti vágyaimat! :D :D :D
Tök jó sterilizálni... :wink:

Kép
vkbrigi

Heni, milyen érzés, hogy a vonalzó végén a 2-es szám szerepel??? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

A képek nagyon jók!
szegény Ünnepelt takonykorral kezd :( jobbulást

Barbi
Imádom a született feleségeket, nagyon jó volt

Emano
tényleg ne izgulj a szopcsik meghozzák a tejecskét!

Ancsa!
Aranyos vagy, azért mindig próbálkozom a kocsival.

én nem tudom mi van Emmával de ez az alvás egyre tragikusabb... még a sötétített szobában sem alszik. Napközben max 1 1,5 óra persze nem egyben... és irtó nyűgös... :D
Este meg vagy 2 órát kell altatni. Ha hagyom sírni úgy belelovalja magát hogy alig lehet megnyugtatni...

Orsi

borsa

Ja és gratula az iker-manókhoz :D:D:D

Orsi

borsa

Halihó!

Takarítok, csak gondoltam ajánlok egy kis pihenést!
Jutalékot nem kapok :-)
De a multkori ajánlásom is bejött, hisz Steffi így nyaralt!
Hátha más is pihenhet a segítségemmel pár jó napot!
De jó a hely, mi már voltunk ott!
CSak ajánlani tudom.
És hát mindenkire ráfér a pihi!!!
És szakmában maradk :-)
Lehet hogy nyitok egy Baba-mama utazásiirodát!
Hm? :wink:
Na jó, a lényeg!
http://www.kehidatermal.hu/magyar/magyar.htm

akciós ajánlatoknál megtaláljátok! :-)
Akciós Baba-Mama Wellness

4 éjszakás csomag

Érkezési napok: vasárnap, hétfő

Ár: 55.900,-Ft/mama + 4 év alatti gyermek

A csomag tartalma:

Szállás kétágyas szobában 4 éjszakára a mama és a baba részére a Kehida Termál Hotel****-ban.

Félpanziós ellátás

4 x babaúszás

3 x baba-mama torna

1 x 25’ szőlőmag olajos masszázs

1 x 30’ wellness kádfürdő

Kísérő személyek részére 3 = 4 akció félpanziós ellátással (kezelés nincs):

Szeptember
Október

Felnőtt
56.400 Ft
49.800 Ft

Gyermek (4-12 év)
33.900 Ft
30.000 Ft

Pótágy
42.900 Ft
38.400 Ft

Akció érvényes: 2007. szeptember 14 – október 28. között.

ancsaboszi

Ordítós kép kell... hát tessék! :D :D :D
Kár, hogy a hangot nem tudom vele küldeni. :wink:
Na majd a talin meghalljátok!

Kép Kép

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Természetesen köszönjük a dicséretet mindenkinek!
Olyan jó érzés!

Heni,
Ti is azok vagytok! :wink:
És köszönöm a képeket! De gondolom a többiek is örültek neki!
Nagyon jók!!!

Kár hogy nem fényképezted le! Majd 3-kát! :wink: Beni nem csinált ilyet?

Ja igen, tényleg TE vagy a harmadik Daubneres,
Vagy szereti még valaki Barbin és rajtam kívül?

Emano,
De édes, a kis dühös,

fotózás
Én is szoktam ilyen képeket is csinálni!
Egyetértek, jók ha ilyenek lesznek.
Szánom bánom, de a múltkor lefényképeztem ahogy kakil, mert annyira édes.
Azt azért ide nem teszem fel, mert nem sértem a jogait, de majd biztos Ő is kíváncsi lesz, hogy milyen édes arcot vágot.
Meg lehet ezt bocsátani?

Emano,
Nekünk van a HP multigéphez egy program és azt használom.

Zsófi
De jó! Nagy szerencséd van!!!!

Hú, hát nekünk a péntek jó lenne, csak Anyu akkor jön meg a kezelésről, így nem merem azt mondani, hogy igen.
Jövő hét?

Borsa,
Majd megszereti,
Bár a kendő után nem biztos, Larával fordítva volt, az elején próbáltuk a kengurút utálta, most a Balcsin kipróbáltuk, és azóta már ha belekerül fülig ér a szája, még sírásból is.

Na el is küdlöm.

Többiek??

ancsaboszi

Brigi,

Nagyon édes, főként a második, imádom a kis tappancsos képeket!!!!

:wink:

Tényleg?
szeretsz sterilizálni?
mivel a kis ufóval?
én is imádok, a mai napig sterilizálom a cumisüvegeket.
Tök jó!
Én is nagyon szeretem.
:wink:

ancsaboszi

Sziasztok!

emano!

este 10kor van fürcsi???? Nem késő az???? Vagy csak én vagyok ilyen korán alvó????
Nálunk 9kor már mindkettő alszik :D
Vagy Ti inkább későn fekvősök vagytok????
Ja, amit elfelejtettem az alvásról, hogy Dani végre elfogadja a cumit és ez is nagyon sokat segített. Hál istennek mondjuk csak az elalváshoz használja, de így sokkal jobb. Amint elalszik már köpi is ki.
Egyébként Dani jól szopik, sokat...demégis egyik reggel úgy ébredtem, hogy nem volt tejecske...nem tudom mi történt, de írtó rossz volt...szopott és nem jött, fejtem és kettőből prseltem 40et...nagyon megijedtem, hogy mi történhetett. Hát kölcsön adtam Orsit 2 napra anyósoméknak és jött a dömping...reggel amikor felébredt Dani felöltöztünk, stb és amikor elösször elaludt akkor melléfeküdtem és összebújtunk egész napra...amint kinyította a szemét, rögtön cici...egész nap...sőt két napig...és aztán visszaállt a régi rend.

cancan!

Hogy tetszik Benének az új járgány????? Ilyen macit mi is akartunk még Orsinak, de akkor még nem lehetett magyarúl beszélőset kapni...ez már magyar????
Mondjuk már csak Daninak lesz :D

Vali!

Tök furi, hogy milyen különbségek vannak a gyerekek között...Dani már simán elgurul a járókában azért amiért akar...és ha megkaparintja a cumiját akkor be is varázsolja a szájába ha álmos :D

Borsa!
Nekünk is gond volt Danival, hogy nem volt el a babkocsiban...mostmár meg pláne látni akar mindent.
Most olyan babakocsink van aminem a spotkocsi részére rá lehet rakni az autósülést és így nagyon jól érzi magát :D

Na mostmár lelövöm magam...

Szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
cukipofa

Kérdés.

A lényeget nem kérdeztem,
Nagyobb babások!
Mikortól érdemes Baba-mama tornázni?
És hol? Otthon dvd-re?
Mit ajánlotok?
Köszönöm

ancsaboszi

A babakocsis történetbe még belenyugszom de ebbe az alvásba nem egyszeűen kikészülök...

Orsi

borsa

Cuki: igen magyar. Megnéztem a neten, hát nem occsó....... :twisted: :twisted: :twisted: A járgányt meg még szokja, egyenlőre túlságosan nincs bezyongva tőle, de az tetszik neki ha tolom benen, csak nem bírja sokáig.
Zsófi: olyan érzés, hogy kéne egy harmadik, ahol az 1-es áll :lol: :lol: :lol:
Na, jó, azért még várok kicsit. Mert szívem szerint jöhetne, de Beni még kicsi ahhoz ( nekem ) hogy jöjjön egy még kisebb.

TALI: mi lenne, ha átraknánk akkor jövő hétre, de tényleg kezdjük el szervezni. Jelentkezéseket várunk és kinek mikor lenne jó?????
Brigi: :) :D

Heni

Kép

Kép
cancan

ancsaboszi: én nem kifejezetten baba-mama tornára járok, de ott van mindenkiel a babája és ha úgy tartja kedvük, akkor nyugodtam rámászhatnak anyára, és akkor közös torna kezdődik. :) amúgy azt hiszem Mikolt 3 hetes volt, amikor elkezdtem járni (mert Ricsi addig is gyerekek között van, és velük tud játszani).
embere válogatja, de én otthon soha nem tudtam tornázni. mindig volt valami más teendő.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Lányok! Köszönöm a szép, dícsérő szavakat Dorináról!!!! :oops:

Gabi
Márciusban leszek 30 :shock: éves, hivatásos katona vagyok.
Tesót majd csak pár év múlva tervezünk, mert most még tudják biztosítani a helyemet "katonáéknál"!! Nagyon szeretem csinálni :D és nem szeretném elveszíteni ezt a munkahelyet. Ha most még 3 év kiesne nem biztos, hogy vissza tudnék menni a beosztásomba.
Szóval úgy gondolom még néhány év belefér és időben leszek mondjuk úgy 4-5 (6? :shock: ) év múlva is.

Minden baby gyönyörűséges!!!!
Csak olvasom, hogy mindenki több-kevesebb sikerrel szoptat... :D ennek igazán örülök!!!
Sajnos Dorcsi csak 2 hónapos koráig szopizott (nagyon nehezen gyarapodott a súlya), utána pedig tápszeres lett.
Azóta is nagyon rossz evő, alig van 4-5 féle kaja amit megeszik :cry: Mindíg olyan érzésem van , hogy éhes, de hiába kínálok neki bármit, nem eszik!! Soványnak nem sovány, 2 évesen volt 10 kiló 60 deka és 88 centi.
Bocsi, hogy panaszkodtam de talán van valakinek ötlete, hogy mit csináljak ezzel a csajszival :?
Köszi!
Sziasztok!

Kép
tikó

jövő héten találka: nekem a kedd vagy csütörtök lenne szimpi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Ricsinek boldog szülinapot!!
Jól látom, hogy ma van?

Kép
tikó

Borsa na mikor megyünk sétálni??? :wink: :P

Mi lehet Emma baja??? Mert ez így nagyon nem jóóó! Van mérleged? Mennyiket eszik? Nem fáj a hasa? Adsz neki inni?? Barbi is írta egyszer, hogy Danit is megnyugtatta már a korházban is pár korty folyadék! Próbáltad hasra fektetni?
Megőrülnék ha Kristóf ezt csinálná...

Kép
vkbrigi

tikó: szerintem semmit ne csinálj, legalábbis ne gyömöszöld bele a kaját. Ricsi is 2 éves 88 cm és 13,5 kg (na de nálunk van ám pocika!!!! :) ) bátyámék fia sem eszik meg sok mindent, de ettől függetlenül szép és egészséges.
Ricsi viszont mindent eszik és sokat képes enni, úgyhogy én meg attól parázok, hogy ne legyen kövér, mert nem akarom, hogy bántsák majd emiatt.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kép kacaj Kép apával, papával Kép tüzijáték Kép Orsi komolyan Kép Orsi tortázik Kép Dani félálomban

Kép

Kép
cukipofa

igen, este torta is lesz. meg féynkép is, mivel most itthon vagyunk. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?