2005.12.15 16:05
2005.12.16 09:03
2005.12.16 10:10
. Ez a kettő nagyon hiányzik már
. 2005.12.16 16:10
, úgyhogy már tényleg nem aggódok, és várom a jelet. Egyébként felajánlotta, hogy beszéljünk meg egy időpontot egy uh-ra, ahol majd megnézünk a mozgást, de a jövő héten egyébként is mennék hozzá, úgyhogy annyit már tudok várni. Meg azzal, hogy 3-4 nappal előbbre vennénk az uh-t, egyrészt nem sokat számítana, másrészt viszont olyan lenne, mintha nem is hinnék neki. Pedig teljesen bízok benne!
És ezek szerint a baba is jól van
, csak tényleg változó lehet, hogy ki mikor érzi.
Egyébkénk az uh-kon általában alszik. Inkább azt mondhatom, hogy szinte mindig alszik. Nem bánnám, ha ilyen kis nyugis baba lenne
, ha majd megszületik. A terheléses cukor nem tudom mikor lesz, de ha majd mondja a dokim, akkor szólók. Bár én inkább mennék január elején, sok süteményt terveztem be az ünnepekre. De ha akkor is jó neked, mehetnénk együtt.
Csak gratulálni tudok! Látod, én hiába vagyok itthon, mégis nagyon keveset vagyok az ágyban. Lehet, hogy nekem is kellene ezen változtatni egy kicsit, akár megelőzésképpen is. De nagyon örülök, hogy javult a helyzet
, gondolom, hogy Te is! Azért jó lett volna, ha megnézitek uh-n is a babát! Nem igazán értem, hogy legalább ilyenkor miért mond rá nemet a dokid. Még csak le sem kell szállnod a székről, csak két perccel tovább tartott volna. Akkor most kb 10 hétig nem is látod? Hú! Én a 4 heteket alig tudom kivárni! De ez is olyan megnyugtató, hogy havonta látom
!
Nekem még sohasem volt. Milyen jelei vannak? Kúpot írt fel rá a doki?
Biztos nagyon jó lesz!
[/url2005.12.17 15:08
), mentsétek le valahová.
Nekünk szerencsére nem kellett, bőven van még mindig tejem, és így lesz egy tejtestvérünk is
2005.12.18 12:14
,és várom az élményeket,mi a legújabb produkciója stb..
2005.12.19 09:14
.
Így már tutira senki nem adja át a helyet a metrón. A régi kabátom legalább már feszült.
.
2005.12.19 13:50
,amiben mi nem hittünk a férjemmel,hogy sikerülni fog,de hál Istennek a dokink igen /Dr.Pálmai Bálint/
2005.12.19 21:23

De mondanom se kell hogy rendesen kitolt velünk, pedig már napokkal előtte mondtam neki, hogy megyünk fényképezkedni. Erre mit tett a kis drága végig hátat fordított nekünk, pedig fenn volt mert mocorgott is, de bármit csináltunk nem volt hajlandó megfordulni. Viszont olyan édi kis lábai vannak, meg kezei, meg az egész baba nagyon édi, azért sikerült egy kicsit becserkészni oldalról a kis arcát, majd küldök fényképet, holnap megpróbálom bescannelni az irodában. Szóval minden rendben volt a babával, mindene megvan, menet közben még pisilt is egyet, Ja és 1cm-es fütyije van
Nagyon helyes volt, végig törökülésben volt és totál eltakarta a kis kezével kétoldalt az arcát, teljesen bevackolta magát, majd a műsor végén megsimogatta a saját kis fejét. Gondolom meg volt elégedve magával, hogy csakazért se fordulok...Nembaj, akkor is édi volt, és most naponta nézegetem a kis fényképét, annyira drága
2005.12.19 21:47
És már 1 cm-s neki? Mi lesz majd ha felnő? Biztos hullanak majd utána a csajok!

Este volt egy vibrálás a pocimban, de nem olyan buborékos volt. Inkább mintha lenne bennem egy kis telefon rezgőre állítva, és valaki hívott volna, én meg olyan kis tompán "rezegtem".
Tök jó érzés volt. De nem tudtam biztosra, hogy Õ volt-e. Aztán vasárnap is ugyanezt éreztem többször is, úgyhogy már biztos vagyok benne.
Ma viszont még semmi. Na de ne legyek telhetetlen!
[/url2005.12.20 13:03
, nagyon édes lehetett.
. 2005.12.20 18:57
Benn voltunk Budaörsön a Brandonban, mert terhes bugyit szerettem volna venni, ehelyett vettünk 2 pár meleg zoknit
Olyan édi volt, meg le is volt árazva, hgoy nem tudtam otthagyni! 2005.12.20 23:53
Azóta meg eltelt két hét, ami alatt sikerült is felszednem kb 1,5 kg-t. Szóval az már 4. Viszont az elején én pont 4-et fogytam, csak az a baj, hogy azt már nem nézik sehol.
[/url2005.12.20 23:59
[/url2005.12.21 00:03
Ezekről tudsz valamit?
[/url2005.12.21 14:40

Közben akkorát rugott a pici, hogy 1 cm kiugrott a köldököm, remélem neki is tettszett azért csinálta
Jövő héten is megyek hozzá, most ezt így elterveztem, lehet, hogy hetente fogok menni. Egyébként ez a lány dúlaként is "működik" úgyhogy egy csomó dologgal kapcsolatban tudtam vele beszélgetni, gyakorlatilag végigbeszélgettük a masszázst. Most ezen a dúlon dolgon is elgondolkodtam... 2005.12.21 16:34
2005.12.21 17:35
Írnál még róla, légyszi!

[/url2005.12.21 18:13
dehát valamit valamiért
azért egy kertes ház teljesen más
2005.12.22 14:31
(azt elfelejtették felírni a honlapjukra).Ja, 20 percig tart egy vizsgálat és állítólag nem kell várni.
2005.12.23 11:42
Mondtam, hogy bizsergést igen, rúgást még nem. Erről beszéltünk.
Kérdeztem, hogy mitől nyílhat ki, mondta, hogy a görcsöktől. Szerencsére én még egyáltalán nem görcsöltem, jó lenne, ha ez így is maradna!
A hátán feküdt, aztán egyszer felemelte a kis fejét, mintha leskelődne. Azt sajnos nem nagyon láttuk, hogy biztos kukija van-e, de azt mondta a Balog doki, hogy ő is inkább fiúra tippelne. (A múltkor a Baltschik doki is fiút mondott.) Most már kezdem elhinni, hogy fiúcska lesz, lehet, hogy baj van a megérzéssemmel. Pedig most jó sokáig néztük, hátha mozdul egyet, de nem akart a Drága.
Azt mondta, hogy majd akkor megbeszéljük a vérvételeket, de Judy, az én dokim azt mondta, hogy glükózt kell inni. Akkor lehet, hogy mégsem zs+tej lesz? Azért lelkileg készülj rá! Nóri! Egyébként nekem is mondta, hogy Karácsonykor vigyázzak a kajálással, de azért megint megdicsérte az eddigi 2,5 kilómat, pedig mondtam, hogy azóta már eltelt 2 hét, úgyhogy még hozzáadhatunk 1-1,5 kg-t.
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
[/url2005.12.23 12:02
Lehet, hogy ő tényleg egy nagyon nyugodt kisbaba, hiszen az uh alatt is nyugodt volt. A mi kisfiunk meg szerintem futó lesz vagy nem tudom mi, mert gyakorlatilag meg se áll. Már Zsolti is érezte kívülről ahogy rúg.
. Nálunk rántott hús lesz (sima+sajttal, sonkával töltött), krumpli, meg Eszterházi rostélyos. 11-en leszünk úgyhogy mindenki főz vmit.... Te mit sütsz?
2005.12.23 17:35

2005.12.27 22:50
2005.12.30 10:41
Gombácska szerencsére hamar elmúlt, remélem elfelejt egy darabig!
Lehet, hogy megmondom majd a dokinak, hogy görcsölgettem, hátha akkor hajlandó lesz megnézni! Ki tudja?
Ami fontos, hogy tényleg ne izgulj, ha nem érzed minden nap. Nekem is nagyon luti Balázsom. Van, hogy napokig eltűnik. Ilyenkor állítólag elbújnak a poci belső részére, és ezeket a mozgásokat nem érezzük! Lényeg, hogy jól van! Mi is a Praxisban voltunk, én is teljesen meg vagyok elégedve velük. Mi a Mátyásnál voltunk, aki nem doki, hanem szonográfus, de nagyon lelkiismeretesen megnézett mindent. Ha minden igaz, majd február körül megyünk hozzá megint. 2005.12.30 19:46
2005.12.30 20:41
Majd jelentkezzél, ha lesz egy kis pihid! Nagyon vigyázzatok magatokra, és kívánok sok boldogságot a kis Nikéhez!
De akkor szerencsére nincs semmi baj! Ennek örülök! Sőt, az is tök jó, hogy már meg is gyógyultál!
. Remélem ez még így is marad egy darabig, mert az utóbbi napokban annyi tennivalóm van, már úgy esek be éjfél körül az ágyba. Remélem azért nem lesz semmi baj!
Ez sokkal fontosabb nekem!!!
De mindig megkérdezi, hogy mennyinél járunk.
Hááát! Legutóbb (1 hete) még megdicsért, hogy alig híztam. De most ezek az ünnepek!
Ti hogy álltok Lányok a kilókkal??? Szerdán kell mennem a védőnőhöz. Biztos dob egy hátast a mostani eredményemtől! Pedig próbálom megállni, hogy csak keveset egyek. De most is ahogy sültek a sütemények, már kezdtük is meg őket Zsoltival, hogy milyen lett. És én még a cukorvizsgálaton sem vagyok túl
Nem rúg nagyokat, inkább csak olyan aprócskákat, de olyan jó érzés

! Bár tegnap napközben alig éreztem, és éjjel mikor lefedüktem, akkor zendített rá.
Egy kis idő múlva mondtam is neki, hogy most már alvás van, és anyucika már nagyon fáradt, úgyhogy aludjunk! És olyan kis aranyos volt, utána tényleg abbahagyta. Pedig Zsolti azt mondta, hogy örüljek neki, mert eddig pont az volt a baj, hogy nem érzem, most meg rászólok, hogy maradjon csöndben. Már ő is alig várja, hogy érezze!
[/url2006.01.02 09:56
.
. Nem ettem túl sokat, de mindennap egy kicsit. És ráadásul 28-án voltam a terheléses cukron.
Előtte való nap telefonált a védőnő a hepatitis miatt, hogy másnap mindenképp el kell mennem, és akkor már megcsináltattam a cukrot, meg a többit, hogy ne szúrjanak annyiszor.
. Szinte mindennap egy kicsivel több vagyok. El is vagyok keseredve. Ráadásul az orvos úgy le fog szidni mint a pengős malacot, főleg ha még a cukrom se lesz jó...
2006.01.02 12:44
ugyan elég későn találtam meg ezt a topicot, mert most vagyok 36+3, de azért még van pár hetem, remélem. Dévai a fogadott orvosom, de mivel ő bizonyos napokon nem tud elszabadulni a magánklinikájáról, lesz egy helyettes fogadott orvosom, ha minden igaz, Molnár László. Õt még nem ismerem, van esetleg róla infótok? 2006.01.02 12:51
Remélem mindenki jól van!
[/url2006.01.02 14:13

És remélem majd megtudjuk a részleteket is ha már anyucinak lesz ránk egy kis ideje
Igaz az orvostudomány gyorsan fejlődik, de mennyire??? HÁt még gondolkozom rajta, meg megkérdezem a dokit is, hogy ő mit gondol erről?
, csak elkeverték a dolgaidat, ez előfordul.
) én nagyon szeretem olyan jó érzés, és majd lehet, hogy neked is akkor fog inkább mozgázni, amikor lepihensz, állítólag ez jellemző a babuciknál. Van nagyon mozgékony meg nagyon nyugodt időszakuk. 2006.01.02 15:34

2006.01.02 16:13

Yuppi
2006.01.02 16:22
2006.01.02 19:23
Jó lenne esetleg még megtudni, hogy ez-e az amire az apáknak jönniük érdemes, vagy melyikre és mikor jöjjenek? 2006.01.03 08:20
Én is gondoltam rá, de ki tudja, mi fog megvalósulni belőle. A múltkor rákérdeztem, de nem nézte meg. Most majd mondom a pocit... Hátha... 

2006.01.03 11:00
témák: Vajúdás, szülés (hogy zajlik lépésről-lépésre a kórházban); Relaxáció, légzés a vajúdás alatt; Az újszülött (kelengyelista, gyógyszerek, első vizsgálatok); Szoptatás; Gyermekágy, császármetszés; Hazamenetel, első napok otthon (hogyan fürdess, altass, öltöztess); Szülőszoba látogatás. Mi mindegyiken együtt voltunk, mert a legtöbb téma sztem olyan. Minden alkalommal kitérnek arra, hogy az apukák az adott témában mit tudnak segíteni. Ami leginkább a kispapákra is vonatkozik, az a relaxációs óra, ha apás szülést akartok. A többit te is elmesélheted otthon, de sztem legalább ezen az egyen érdemes mindkettőtöknek ott lennie. A leginkább kihagyható számukra a szoptatás
A legtöbb előadás fél hétig tart, a Vajúdás, szülés majdnem hétig tartott
2006.01.03 11:12
én a 35. héten kezdtem egész minimálisan. Onnan vettem észre, hogy reggel, ha behajlítottam az ujjaimat, "furi" érzés volt, mintha nehezebben férnének el egymás mellett. Néha a gyűrű is megszorult. De ezt ált. csak éjszaka és reggel produkálom. A lábam csak akkor vizesedett, ha egész napos programom volt, és nem tudtam napközben feküdni, felrakni valahova - akkor esténként nem bírtam leguggolni 
2006.01.03 12:34
Mert nem tudom, hogy hol lehet őket megismerni
Én abban bízom, hogy minden ctg-t ők csinálnak a 36. héttől hetente, és 20 perc alatt el lehet dönteni, hogy ki a szimpatikus (az bizti, hogy a szülöszobán ők ctg-znek, de többnyire a nőgyógyászatra kell menni, ott meg még nem voltam, de a héten erről is tudok nyilatkozni). Amúgy nekem a dokim azt javasolta, hogy gondoljam jól meg, hogy akarok-e választott szülésznőt, mert ők asszem 12 órás váltásban dolgoznak, és rosszabb, ha a fáradtat hívod vissza...
A négyágyas kicsit furi, hogy csak függönnyel vannak elválasztva az ágyak, de állítólag nem szokott teltház lenni. Az egyágyast sajna nem tudom, mert az pont foglalt volt
Alternatív szülési lehetőség nincs, egyedül labdájuk van. Ja, és amin én nagyon meglepődtem, hogy edán kívül semmilyen más fájdalomcsillapítás nem létezik náluk. Úgyhogy vagy epidurális, vagy természetes szülés. Lassan ezt is el kellene dönteni...
Hivatalosan december elsején hagytam abba a melót, január végére vagyok kiírva. A baba nemét nem kérdeztük meg, ez meglepi lesz. Dévai István a fogadott orvosom, a helyettes fogadott orvosom pedig ha minden igaz Molnár László lesz, de róla még nem tudok semmit (Dévai mindig kéri, hogy legyen második fogadott orvos is, mert ő hétközben nem tudja otthagyni a magánklinikáját, és így mégsem vadidegennél kell majd szülni)
Amúgy az előadásokon mindent megkérdezhetsz, ami érdekel, mindenre válaszolnak. Ha nem szeretnéd nagy tömeg előtt feltenni a kérdésed, utána páran mindig ottmaradtak még beszélgetni. És sztem télleg mindenre kitértek. Én jártam máshova is szüléselőkészítőre, meg ahogy mások véleményét olvastam, a Jánosé az egyik legjobb, legrészletesebb, télleg csak az ottani gyakorlatról szól, de olyan részletesen, hogy ebből mindent megtudhatsz, hogy mire számíthatsz.
Itt minden alkalommal torna után átvesszük a vajúdás és a szülés alatti légzőgyakorlatokat, hogy ott már automatikusan menjen. 
2006.01.03 13:33
2006.01.03 14:32
Elsőnél sztem mindegy
A nagyszülőknek van nehezebb dolguk a babaruhákkal
Még van kicsivel kevesebb mint egy hónapja nőni
2006.01.03 16:03
2006.01.03 17:23

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|