Kriszta!
lehet higy nagyon béna vagyok de írnál megint arról az FLC-s vagy milyen nevű krémről, kicsit részletesebben. Hogy hogy néz ki, pontosan mi van ráírva
Mert sikerült az Azúrban sem találnom, szóval nem értem
Hanzi!
Egyértelmű hoyga tápszerek tehéntejből készülnek. De azért azzal vitáznék hogy ugyanúgy allergizálnak minta tej. Hiszen akkor nem azt adnánka agyerekeknek, hamár nincs anytaj hanem tehéntejet vagy feles tejet mint az én csescemőkoromban. Szóvala zért módosítva vannak, jobban a csescemők igébnyeihez vanna igazítva. De az tény hogy tehéntej. Sőt, még tápszer és tápszer között is van különbség, pl Emam sokáig a nem bírta a nutrilont, aptamilt cska humanat meg a nant. Mert mindegyikbe másképp van benne a tej (ebből is látzsik hogy módosítvba van). És pl nem bírta a nestlé tejpépjeit, míg a milupától és a hipptől nem volt baj. Ebből mi azta következtetést vontuk le hogy amikt nem bírt azokban valahogy "erősebben" van benne a tej. Mindíg néztema pépek összetételét és ha gyanúsat láttam akkor már meg sem vettem, mert nem keveset dobtunk ki amíg erre rájöttem. De most már mindegy neki, mindet bírja. De rendes tehéntejet pl még most is keveset kap, akko ris inkább csak főzve, tejbegríznek vagy levesbe vagy főzelékbe. Kakaót jó ha 3 hetente 1x iszik pl. Úgyhogy én nank a híve vagyok hogy ezerszer inkább tápszer mint tehéntej.
Emmának új szavai vannak: kosz, kuka

És megvan az első név amit kimond a sajátján kívül: Eszter
manó

Pedig elvileg az is gyerekeknek való, olyna mint a 3-as tápszer.
Mondjuk csak júliusban utazunk, de már nagyon várom. Csak ne ilyen szar idő legyen.