A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

jaj de jóóóóóók a képek!!!!!!!

Balázs 2 napja alig eszik :cry: :cry: oan 100 körül eszik,csak nem tom mér!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de lenne néhány kérdésem!

2005 novemberében szültem a kútvölgyiben első kislányomat, és most legkésőbb 19.-én megint itt fogok szülni!
Az lenne a kérdésem ( főleg a frissen szültektől), hogy a kórházba mit kell bevinnem. Főleg az érdekelne, hogy a manónak mit kell vinni! Két évvel ezelőtt mindent kaptak a babák, de nem tudom, hogy ez változott e. Mindig eszemben van megkérdezni a nővérpultnál, mikor elindulok itthonról ctg-re, de mire odaérek..... :) Azt hiszem erre mondják, hogy feledékeny kismama.
Előre is nagyon szépen köszönöm a seítségeteket.

Nóra
kaunora

Szia Nóra,
ha megint elflejtenéd vagy nem kapsz gyors választ az anyatársaktól, akkor a pulton ki van rakva egy szóróansyag és abban minden le van írva.
Ami a legfontosabb, minden más nélkül lehet jönni, mert betétet, pelenkát, popsitörlőt, hálóinget, wc papírt, kézfertőtlenítót, kéztrölőt adunk, ne feledkezz meg és ez elengedhetetlenül fontos, a laborpapírjaid, különösen a vércsoport-Rh, nem lég az előző zárójelentést hozni.
Kanál, kés is kell, pohár, amiből iszol és egy üveg ásványvíz, a többit majd folyamatosan pótolja a család.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Kedves Rita!

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat!

Nóra
kaunora

Nóra, priviben csatoltam neked egy listát, bár Rita a lényeget leírta.

képzeljétek, az utóbbi időben családunk bővült egy újabb taggal, mert a kutya, macska mellé most egy sün is csatlakozott. este jön és megeszi a macska maradék vacsoráját. imádja a konzerv macskaeledelt és a kitekat tápot.ráadásul igazán szereti, ha fényképezik, egyáltalán nem menekül el. :)
íme a bizonyíték...

Kép

Ricsinek most növesztjük a haját, hogy kiderüljön tényleg göndör, vagy csak néhol kunkorodik egy picit.

:)

Kép

Ja és a nap híre: Mikoltnak előbújt az első fogának a hegye!!!!!
teljesen véletlenül vette észre anyósom, ami jó, mivel azt jelenti, hogy nem vislei meg a dolog. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

KEdves Manóka!

Neked is nagyon szépen köszönöm...mostmár tuti minden megelesz :D

Ha nem banjátok, olvasgatlak titeket, és még az is lehet, hogy írni is fogok.... :oops: Persze tényleg csak akkor, ha nem zavarok.

Sziasztok.
Nóra
kaunora

Sziasztok!

Édesek a babás képek :D !!

Én is teszek fel párat...

Kép 2 naposan

Kép 2 és fél hónaposan a keresztelőn

Kép 4 hónapos, Andry Áronkájával ( Ő a keresztfiam)

Kép Első szülinap (a tortának annyi)

Kép és ilyen most..

Bocsi ha sok voltam :oops:
Jó éjszakát!!

Kép
tikó

Jó reggelt!

Nóra

Dehogy zavarsz! SZia!! (Én csak azzal egészítem ki a listát, hogy vigyél ilyen hálós bugyit, amit műtétek után szoktak hordani, a gyógyszertárban kapsz. Én ezt használtam még plusz a bugyi fölé, nagyon jó volt, hogy vittem.)

Manóka

Gratula a fogacskához. :lol: Ricsi nagyon helyes és nagyon nagynak néz ki ezen a képen mint egy 4-6 éves.

TIkó

Szépek vagytok!!!

Kép
gyorgyi33

Barimami

Köszi az úszoda tippet, megnéztem a linket. Végül is csillaghegy sincs messze, ha egyszer jó! Ti is oda jártok? Tudsz adni nekem egy telefonszámot? Mennyivel előtte kell bejelentkezni?

Gyuzso
Már nagyon hiányoltalak! Sajnos a szélcső nekünk is napi szinten kell, bár most csak 1x/nap. Szinte már alig eszem valamit, mert minden felfúj. Kenyér, joghurt, sajt kilőve! De így legalább jobb Áron pocakja, bár így is akad levegő, pedig már "gyönyörűen" böfizünk is! :)
A hétvégénk nagyon jó volt, sokat aludt, picit nyüszizett, de nem vészes!
Nem tudom miért, de hajnalba mindíg 2x kel és fáj a pocakja, ilyenkor jön a szélcső, gondolom majd ez is változik, ha nem leszünk már hasfájósak.
Ja igen és sajnos éjszaka 1x be kellett pótolnom tápszerrel, mert nem volt elég a tejcsi és éhes volt!!! :( :( :(
Szerintetek fog még termelődni, vagy ez már a szép lassú apadás jele?
Tea, bogyó ezerrel, hátha segít!

Borsa
Merre vagy? Meggyógyult már a csöppség???

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!
Fáj a torkom :cry: :cry: :cry:
Nem tudtok vmi bogyót rá????
Betegeskedőkmegggyúltatok??

TIkó,szépek vagytok

Cukorfalat, azt tudom hol van :lol: :lol: ,néha szoktunk arra járni, viszonylag közel lakunk egymáshoz

Vica, gondolom,akkor Ti is kertesházba laktok!Mi abba lakunk, de anyósékkal és a párom nagymamájával 1 udvarba, de nem egy leányálom!!!Amúgy veled is viszonylag közel vagyunk egymáshoz

Nóra, dehogy zavarsz!!!!
Manó, éljen a fogacska

emano/Andi
KépKép
emano

Nóra, üdv közöttünk!
Még táblázatunk is van, lehet, hogy már láttad, amibe szívesen beveszünk, hoyg követni tudjuk a neveket, szülinapokat (mármint a kicsikét :))

Tikó, nagyon édes képek!

Emanó, valami torokfertőtlenítő tabletta? Meg a lándzsás utifű?

Hanna, az, hogy 1x nem elég, még nem jelent semmit, termelődni fog, amennyi kell, ha eddig is volt, és a szél-gondok is megoldódnak, ahogy nő a csöppség.

mtunde

Sziasztok!

köszönöm a szíves fogadtatást!

A táblázatba nagyon szívesen bekerülnék, bár nem tudom, hogy mennyit fogok tudni írni, főleg, ha már két csajom lesz....Egy kicsit be vagyok kakkantva a dologtól, de hát mi akartuk nem igaz? Lassan csak belerázódunk, és Apa is nagyon sokat fog segíteni, mint Zitánál is.
Milyen adatokat kell megadnom a táblázathoz?

A fényképeket végigfutottam, és az összes lurkó csodálatos egytől egyig

Ígérem megpróbálok majd mindenkivel képbe kerülni, de lehet, hogy az elején egy kicsikét keverni foglak titeket :oops: előre is bocsánat érte.

Most megyek, mert a kisasszony velem szeretne játszani.... :)

sziaasztok:
Nóra
kaunora

Sziasztok!

Elég nagy gondban vagyok orvosválasztás miatt!
Nagyn megköszönném, ha azok, akik Mészáros doktorral szültek, jelentkeznének és írnának róla és a szülésről. Volt-e valamilyen negatív tapasztalatuk esetleg, mert ez is fontos lenne. Akár priviben, akár itt a fórumon is jöhet, és nagyon hálás lennék érte!

Érdekelne még az is, hogy valóban nem fog megszűnni a kórház ugye?

Tudom, tudom, betörtem ide, mint egy elefánt.

Szeretnék elnézést kérni, és egyúttal pár szó magunkról: 35 éves vagyok, és sokára sikerült a második baba, van már egy nagy fiam, aki jelenleg 14. éves. Kicsikém nem sokára betölti a 15. hetet, és Mészáros doktor aktív hozzájárulásával sikerült végre teherbeesnem. Nőgyógyászként remeknek tartom, de nem tudom milyen vele szülni, és ez most elég fontos lenne nekem! :oops:

Köszönöm mindenkinek, aki a válasszal megtisztel, és szép napokat kívánok mindenkinek!

Most gyorsan vissza is olvasok azért egy kicsit!

Mona
Vendég

Hahó lányok,

lesz ma játszóház vagy séta??? Hogy készüljünk?

Masni
masni

Szia Rita! Örülök, hogy itt is találkozunk..... Nem tudtam, hogy ebben a kórházban dolgozol, igen meglepődtem......... Viszont nagyon örülök, ezt minden túlzás nélkül állíthatom!
Vendég

Martinnak BOLDOGBOLDOGBOLDOGBOLDOG-ot!!!

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!
Megjöttünk Telkibányáról. Tök jó volt, mentünk mindenfelé, mint a mérgezett egér. De hát ezért mentünk, nem? Leányzó nagymamázott.

Ígérem, majd rakok fel én is pici-pici képeket, meg nagyobbakat. Nagyon szépek vagytok mind, és teljesen ki vagyok akadva, hogy nem jön össze a ketteske, mert ilyen picibabákat nézegetve mindig jobban megkívánom a dolgot. :cry:

Üdv az újaknak! Nóri, Monácska :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Masni! Én benne lennék, bár szerintem inkább a szabadba menjünk, mert gyönyörű idő van! mi már délelőtt is voltunk lent! Aztán, ha lemegy a nap, még bemehetünk a játszóházba, nem?

Nóra és Mona! Üdv köztünk! Írjatok-kérdezzetek bátran, mindenkit szívesen látunk ám! :lol: Mona, én nem Mészáros dokihoz járok, úgyhogy nem tudok segíteni, abban meg csak reménykedünk, hogy megmarad a kórház. Mert én még mindenképp szeretnék majd itt szülni! :lol:

Mikoltnak gratula az első foghoz! Képzeljétek, Lénának alul még csak a két középső van kint, felül meg 4, erre most vettem észre, hogy az egyik örlőnek is kint van az egyik csücske...

Tikó! Nagyon jó képek, főleg a tortás, tetszik! :wink:

Jázmin is tündéri!:D

És a legfontosabb: Martinnak nagyon boldog első szülinapot!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szaisztok!
Csak egy gyors bekukk!

Nekem ma séta nem jó, vendégeket várunk!

Zsófi, Manóka, Tikó, Györgyi, képek nagyon jók!!!

Hanna, talán érdemes megkérdezni, h még hol tartanak órákat, de valóban nekem csilla néni bármilyen távolságot megér! :ink: Elérhetősége: Mattesz Csilla, tel.száma: 20/9448533, itt lehet bejelentkezni, cím:Királyok útja 140!

Na futok is tovább, szép napot!

KépKép
barimami

MARTININEK MI IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DANIVAL, ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!
Kép

KépKép
barimami

BOLDOGBOLDOGBOLDOGBOLDOGBOLDOG 1 szülinapot!!!!!!!!emano és Balázs
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Lemaradt,hogy Martinnak :oops:
bocsi :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon köszönöm a fogadtatást! Aranyosak vagytok!

Azért én rendületlenül várom Mészinél szült kismamik jelentkezését, ha meg nincsen, legfeljebb egyedül leszek itt veletek, aki Nála szült, feltéve, ha elvállal..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Monacska, vannak meszisek, jonnek majd ok is...

adatok a tablazatban
nev(nick), szuletesi eved, orvos, gyerek neve, szuletesi ideje|kiiras datuma, szuleszno asszem ennyi, nem hagytam ki semmit.

mtunde

Martint Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig!!!!

Mikoltnak gratula a fogacskához! Meg a család gyarapodásához ! :lol: Tacsi koma?

Györgyi, Tikó,
szépek vagytok!!!!!!!! :lol: :lol:

Hanna,
tényleg az idő oldja meg, nálunk már éjszaka hetek óta nem volt gond, szerencsére.

Sikerült éjfélkor elaludnom (pedig nincs is telihold..), aztán 6.18.-kor kelni, hazaatóztunk, most várjuk Apát, péntek reggel óta nem láttuk..

Nóra, Mona,
üdv!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Emano,
gyors gyógyulást!!!!!!!! Remélem azóta Balázs étvágya is megjött..

KépKép
Kép
gyuzso

MI IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MARTINNAK!!!

Kép
tikó

Mtunde!

Küldtem az adatokat priviben, de kihagytam, hogy 2008. március 27-ére vagyok kiírva!

Köszönöm!
Vendég

MARTIN!!!!!!!! ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!BOLDOGSÁGBAN ÉS JÓ EGÉSZSÉGBEN!!!
Kép

Steffi! Várjuk a képeket!!!
Vendég

Memme! Még te is tartozol a B-day partys fotókkal!! :D :D

Üdv Monácska!gyere amikor csak tudsz... :D szívesen látunk! :D

Kriszta! :D biztos tök jó lehetett kikapcsolódni egy picit...
és nyugi, látod itt van Monácska is. Írta.hogy sokat próbálkoztak ők is kistesóval, és látod sikerült! Ne aggódj, nálatok is jönni fog!!! :D :D

Tikó! Jók a képek! Te is régen voltál....A tortaevés után látom volt mosnivaló :D :D

Enci tiszta takony, úgyhogy beálltunk a "szipogosok" közé.
SZerdára remélem már jobb lesz, mert akkor készülünk a Mazsola klubba...
Vendég

Masni, ment privi autósüléssel kapcs...kösziii

KépKép
barimami

Tikó!
Én is kartam írni, hogy úgy látom, nem csak a tortának annyi.

Mészis kismamákról jut eszembe, mi lehet Zsuzsócival? Szerintem teljesen firss infokkal tud majd szolgálni Monácskának... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

MARTIN! NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK A LÁNYOKKAL!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja és akkor én is rakok 1-2-3 képet a picikémről :D :D
Kép A születése után nemsokkal
Kép 5 naposan
Kép 1 hetesen végre itthon
Kép 2 hetesen
Kép és amikor nálunk járt a védőnő... :D
Vendég

Sziasztok!

Martinnak nagyon boldog szülinapot és persze ilyankor anyukának is kijár a dicséret!!!!

Mona én mind a 3-at nála szültem, ez gondolom a lényeget elárulja. Zsuzsóci a napokban szülhetett nála ő is a 3.-at, de még nem jelentkezett be.
Úgyhogy, ha jön nagyon friss infókat adhat róla.

Réka
Vendég

MARTIN

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!Jázmin az tmondta, hogy nagyon puszilja és szeretné élőben is megismerni. :)

Masni
Dolgozom...

Gabi

Encinek jobbulást! Annyian betegek most. Kezdődik az ősz....

Kép
gyorgyi33

Gabi!
Védőnő ilyen fárasztó volt ? :lol:
Enci nagyon édi baba volt. (Meg most is az...) Panka is mindig így aludt, hogy az arca elé tette a kezét...

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! Védőnéni akkor volt először és utoljára nálunk... és Enci ezt az élményt is átaludta. (pedig nem volt nagy alvó)
nem tudom másoknál hogy van ez? a védőnők nem járnak rendszeresen? mondjuk a kötelező oltásoknál találkozom vele, de azonkivül semmi.Ha problémánk van felhívom...de ő nem jön.
Vendég

Monácska,

jól esett, hogy így megörültél nekem. honnan ismerjük egymást?
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Akkor nincs séta? Valaki esetleg el tudja nekem priviben küldeni Masni számát? Hátha mi azért össze tudnánk futni...
Köszi szépen!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Csak beugrottam,

KICSI MARTIN! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Majd jövök, csak sűrű volt a hétvége, ez a nap is, le kel feküdnöm.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi!
köszi a dicsérő szavakat. Martin is egy kis édes baba a képeken. Nekem az álmában mosolygós tetszik a legjobban. :D

Masni!
neked is köszi a dicséretet.
Mi van a költözéssel? :roll:

Tünde!
neked meg tilos a 36. hét előtt babás képeket nézni! :D :wink:

Cancan!
Szandi-Beni nagyon édes. Főleg ahol a karjában tartja! :D

Cukipofa!
Nagyon szép Orsi baba. Ezek a szemek! Orsi-Dani mint két tojás. :lol:
Szofira 3,2kilót mondtak 1 nappal korábban. :shock: Szülés után ill. a mérés után leestem az ágyról mikor hallottam. (1 órás volt a szülés cakli-pakli) Azt hittem a férjem más gyerekének a súlyát mondja. :lol:

Hanna!
:D

Barbi!
köszi :D Dani baba, mint Szőke herceg!!! :lol:

Emano!
Balázs de vagány! :lol: 8)

Zsófi!
Ez a piros sapka rajtuink is volt. :D Tündéri Léna, alias Kisegér! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
Köszönjük Szofi köszöntését. Nagyon figyelmes vagy. :D

Györgyi!
nagyon jók a képek. Nekem a csap alatti tetszik talán a legjobban. Szuper. :D

Manóka!
Édesek a TÜSKÉSEID!!!! :lol:

Tikó!
ez a keresztelős kép!!! Annyira cukkancs! :D
Andinak sok puszit küldök. Majd írok neki, ha hagynak. :wink:
Milyen szép kislány Dorina.

Monácska!
Én kétszeres Mészis vagyok :lol: :lol:

GAbi!
Enci nagyon édes. De rég is volt, mikor Szofi még belefért az ilyen sárga kacsás rugiba. :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, hát ezek a képek!! :D:D
Hozzánk védőnéni havonta jár, elején meg hetente!!! és nagyon kedves, figyelmes, bármikor lehet hívni és még jókat is mond!! hihetetlen, h milyen különbségek vannak egyes védőnők módszerei között!
Dani nálunk is elkezdett szürcsögni ma reggel:( remélem nem lesz beteg, pont azt számoltam, h úgy igazán beteg eddig egyszer volt, remélem most is sikerül visszafordítani...

Zsófi, én nem tudom, remélem Steffi, Ancsa vagy Györgyi megadta!

Ancsa, írtam emailt!

Jaj, Dani hív!

KépKép
barimami

Kedves Anyukák!

Segítséget kérnék tudtok-e valakit ajánlani a Kútvölgyiből aki rendes alapos doki, ha lehet női orvos, de ha nem az az sem baj..kérlek segítsetek.
Most megyek majd csak hüvelyi uh-ra,de az én dokim nem vállal terhesgondozást. kérlek segítsetek nekem tájékozódni, írtam már máshova is epekővel a Kútvölgyiben műtöttek és ajánlottak egy doki de ő férfi, csak nem ismerem őt sem. A sebészem nagyon jó volt és a kórházi körülmény teljesen megfelelő volt.

Ha tudtok írjatok nekem akár itt akár privátban. Előre is köszi ADRI
banyaadri

Helló Lányok,
rohanásban voltam, egész nap ügyet intéztem, Benire felváltva vigyáztak a nagyik.....
A legfontosabb: MARTININEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT VÁRJUK A KÉPEKET STEFFI!

ADRI: én női nődokit nem ismerek a KÚtvölgyiben, de nem nagyon nyúlhatsz félre , mert nagyon jó a csapat. Attól függ, milyen a habitusod, itt vannak aztán doki fun-clubok. Milyet szeretnél, komolyabb-távolságtartót, közvetlen-viccelődőset?
Monácska üdv. köztünk, én Vidás vagyok, úgyhogy nem tudok segíteni.......
mennem kell, esti teendők, mára ennyi futotta.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan mindenképpen alapos legyen figyelmes és közvetlen-viccelődős, de nem lehet tudni, hogy nem-e a távolságtartó a jó.
Ha tudsz dokikat vagy anyukák tudnak nekem segíteni az nagy segítség.

ELőre is köszi...próbálom a topikokat olvasni,de néha olyan hosszúnak tűnik és sak szösszeneteket tudok kiragadni.

MEGADOM annak a nevét akit ajánlottak róla tudtok valamit???
Dr. Tóth Ferec,
de mondom lehet jobban örülnék női dokinak, vagy, hogy működik bemegyek a Kútvölgyibe és kinézem a doki nevét???és bejenetkezek hozzá????
banyaadri

Sziasztok!

Banyaadri, női dokiról nem tudok én sem. Tóth dokit én is szívesen ajánlom neked. Ő a távolságtartóbb, de humoros és nagyon alapos kategória. Nekem nem ő volt a dokim, de annak idején, amikor bent feküdtem, ő lett a legszimpibb nekem.

mtunde

BANyaadri! Én Tóth dokis vagyok!!!
Nyugodtan mehetsz hozzá :D :D NAgyon jó fej! Alapos!Bármikor hívhatod...(én a nyaralás alatt is hívtam, bár muszáj volt.... :cry: )bármit megtudsz vele beszélni! Miért ragaszkodsz a női dokihoz? VAn 1 a kútvölgyiben, a múltkor láttam a nevét a táblán kiírva. De kérdezd Ritát, ő ott dolgozik, szülésznő. :D :D és nagyon aranyos!! :D
Vendég

BANyaadri! Én Tóth dokis vagyok!!!
Nyugodtan mehetsz hozzá :D :D NAgyon jó fej! Alapos!Bármikor hívhatod...(én a nyaralás alatt is hívtam, bár muszáj volt.... :cry: )bármit megtudsz vele beszélni! Miért ragaszkodsz a női dokihoz? VAn 1 a kútvölgyiben, a múltkor láttam a nevét a táblán kiírva. De kérdezd Ritát, ő ott dolgozik, szülésznő. :D :D és nagyon aranyos!! :D
Vendég

MI van a BAbanettel??? :evil: :evil: órákig töltődik az oldal...
és még akartam írni, de elszállt.
Most látom,hogy azért felrakta. :evil:

SZóval Banyaadri! Elvileg mindegyik doki nagyon jó... itt akárhányan vagyunk, mindenki másnál szült.És mindenki csak jókat tud mondani a saját orvosáról.Kivétel nélkül. :D MInd az orvosokat, mind a szülésznőket tekintve. :D :D :D
SZóval ne izgulj! HA bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan!
Én is kérdezhetek? hány éves vagy? első babádat várod?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?