A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt Lányok!

Kicsit tényleg leült most a topic nem történnek nagy dolgok. De hát van ilyen. Velem annyi, hogy mióta megtudtam, hogy a kolléganőmnek sikerült, azóta én is lombikra akajok menni. Zizegek, mint egy hülye. Mert látom lombikkal szinte mindenkinek összejön, inszemmel meg ....hát.....na mindegy lőjetek le megint kitört rajtam a türelmetlen mindent azonnal akarok hiszti. amúgy a kedvem a hétvégén sem volt jobb, sőt tegnap se ma kezdem érezni hogy előre kell nézni hajrá következő inszem. A hétvégén a babás barátainknál voltunk, egyik nap meg a férjem terhes kolléganője jött hozzánk a párjával. Nekik elsőre összejött a baba.
Végülis megpróbáltam jópofit vágni a dologhoz. Viszont egyre több ismerősömnek van lombikos ismerőse, és ilyekor azért eszembe jut, hogy sok más pár is ugyanebben a cipőben van, és mindenki küzd nem adja fel. Nem fogom én se, de néha azért nagyon megvisel a dolog. Főleg így hogy a pozitív példa itt van előttem, és egyre türelmetlenebbé tesz.

Gil,
Nem Párizsba megyek, hanem Lyonba és Montpellier környékére. Egy hétre, ebből a fele kényeztetés, visznek ide-oda, a másik munka, tárgyalni kell a francia partnerekkel. 2 napra van 32 tárgyalásom. Nyugi egy 10-15 perc. Olyan mint az utazás kiállítás, csak a szakma részére. Minden országból jön valaki, mi 6-an megyünk különböző irodákból. Még ne add fel, hátha.......azóta nem csináltál mégegy tesztet?

Vucuska,
Te írtad, hogy kint voltál a kiállításon? Miért nem jöttél oda hozzám?
Köszi a biztatást, de néha tényleg úgy érzem, hogy velem nem történik csoda.

Zsókuci,
5 kg? Az szupi!!! Hajrá? Fogászat? Kivizsgálás?

Kira,Noki,
Hajrá következő inszem!!!! Látom ti sem vesztegetitek az időt. Igazatok is van. Én is nagyon bánom, hogy az út miatt kimarad ez az egy hónap. De mindenki azt mondja legalább egy kicsit kizökkenek. De ha azt mondanák, hogy ittvan sikerült, bárkinek szívesen odaadnám ezt az utazást, higgyétek el.

Törpe,

De szupi, örülök, hogy jó volt a síelés. És az még jobb hogy ki tudtál kapcsolni. Egyszer úgy szeretném én is, hogy ne minden 2.gondolatom a baba legyen. Lehet, hogy mégis meg kellene látogatnom a dilidokit, hogy helyretegyen a lombikig.

Lányok, ez miért van hogy az egyik doki megnéz uh-n a másik nem az inszemkor. Engem sose nézett meg, csak megkérdezte, hogy beadtam e a tüszőrepit. :shock:

Nemone,
Babatapi megy ezerrel!!!!!!
vic12

Sziasztok!

Nemone!
Drukk neked!!!!! Hajrá 5. inszem, hátha nekünk ez a szerencse számunk. :)

Vic!
Sajnálom, tényleg találkozhattunk volna, de olyan hirtelen jött hogy akkor menjünk ki a kiállításra és nem tudtam már rákérdezni hogy te melyik irodánál is dolgozol.
Egyébként melyik irodánál dolgozol?
Egyébként most olvasom a Várva várt babákat és abból tényleg lehet erőt meríteni. Mennyit áldoztak, szenvedtek azért hogy babájuk legyen. És minden egyes eset végén ott van hogy nagy lelkierő kell és türelem.
Nem is gondoltam volna hogy mennyi mellékhatása lehet a lombiknak az anyára és a gyerekre nézve. Abba még bele sem gondoltam hogy ez egy igen fiatal ága az orvostudománynak és hosszabb távú hatásairól még nem is igazán tudnak a dokik. Dehát minek nincs mellékhatása.......

Kép
vucuska

Sziasztok,

Vic megértem a türelmetlenségedet, engem is elkap néha a hév,hogy gyerünk csináljuk, aztán meg visszasüllyedek hogy hagyjuk az egészet...
Szerintem ha van kicsi esély is az insemre inkább erőltesd azt bár nekem nem volt inszemem, vhogy úgy érzem az egy kicsit könnyebb.
Lombiknál ez az altatás, sok sok hormon , ahogy megmutatják a kis sejteket hogy milyenek mik kerülnek vissza... HÁáááááááát nem könnyű, persze nézzük a jó oldalát hátha tényleg az első sikerül és nem kell ilyeneken gondolkodni.
Én egyébként el akartam menni inszemre az első lombik után, de Tanárúr szerint nem érdemes... ( akkor meg miért bízunk a spontánban? :shock: :shock: )

Vucuska a turó elvileg fehérje ami jót tesz a beágyazódásnak, de figyelj arra hogy nemcsak növényi fehérje kell a szervezetnek hanem állati is, tehát tessék husikát is enni :)

Gil :( pedig már csak benned volt a remény, no mindegy, néha olyan rossz amikor hiú reményeket táplálunk :(

Gabicsibe vigyázz magadra, jól fájhatott a kezed, most már jobb?

Zsókuci milyen ügyes vagy a végén tök hamar mehetsz vissza olyan vékony leszel:)
Egyébként engem is megdícsértek menniyt fogytam, pedig kilóban ugyannnyi vagyok, csak végre nem szedek semmit :) Sztem sokat számít abbahagytam az Elevitet meg társait...

Nemone márcsak 16 nap :)
madrin

Sziasztok!
Nem írtam pár napig, mert semmi nem történt velünk, párom kitartóan öli a bacikat most már 2 hete szedi az antibiot, én meg várom, hogy kezdődjön a ciklusom. Napok óta fáj a hasam, és indulgat már, de ma talán végre el is kezdődik rendesen, és akkor holnap a BMC-ben kezdhetek.
Végre elkezdődik valami, hosszú kihagyás után.
vic12 írod, hogy a lombik sikeres, inszem kevésbé. Hát, én bizony nagyon szeretném a sikeres inszemesek táborát erősíteni! :? Nagyon reménykedek.
Bár egyetlen petevezetővel nem tudom, hogyan állok esélyekkel. (Zekedr. 3 alkalmat javasolt)

Amúgy meg, ahogy gabicsibe is írod, nagyon elkelne szerintem egyszer-egyszer egy kifejezetten meddőségis pszichológussal "konzultálni". Hiába tudjuk, hogy vannak, akiknek sokkal rosszabbak az esélyeik, mégis előfordul, hogy váratlanul padló. Most is magam alatt vagyok, igaz, ciklus kezdetekor ez gyakori.
edóra

Edóra!

Dehony nem akarom én népesítnei, csak én egy pesszimista típus vagyok sajnos. Amúgy meg egy kicsit már népesítettem, úgy 2 hétig egy rosszul megtapadt embrióval. Azért kerültem padlóra, mert ebben a 3.-ban nagyon bíztam. De hátha a negyedik sikerál. Megpróbálom majd nem annyira rágörcsölni, mint erre. Sok sikert neked és kívánom hogy népesítsd az inszemes tábort. Nekem sem indokolt még a lombik az eredményeink miatt.
vic12

Madrin
Köszi már csak a helye látszik!

Edóra
Fel a fejjel ez csak a mensi elötti hangulatváltozás!Hajrá inszem!!!

Vic
Türelem babát terem :wink: próbálj ebben a hónapban kikapcsolni és meglátod meg lesz az eredménye!

Vucuska,Nemone
Millió babatapi nektek!!!!!

TKriszta
Köszi kérdésed minden rendben :D
gabicsibe

Kép
gabicsibe

krévi: Ti hol tartotok? Nem emlékszem, hogy írtad volna (lehet, hogy csak én nem emlékszem) hogy mi volt a dokinál. Milyen az első konzultáció? Milyen vizsgálatokat írnak ki?
vicky79
Budapest III. kerület

vic12: sajnos én is meglehetősen pesszimista vagyok, meg sajnos "kitalálok" néha rémes verziókat, hogy mi minden történhet. De tudom, hogy nem szabad(na).
És mit csináltok a 4. inszem után? Lombik lesz, ugye?
Reménykedjünk, hogy most mégis sikerül majd.
Szerintem mindenki új 100szor kérdezte már, de milyen az inszem? Azért kicsit fáj, kellemetlen?
Sziasztok
edóra

edóra!
Halál pontosan olyan mint a rákszűrés! Nekem legalábbis pont olyan. Az első fájt egy kicsit, de nekem műtve van a mészájam és akkor még nem tudták. De a következő kettő pont mint a rákszűrés! Még csak nem is kellemetlen. Ne félj!!!! Egy vérvétel rosszabb! :)
kira76

Szia Edóra!
Ne izgulj! Egy kicsit kellemetlen, de azért nem vészes. Én személy szerint a hüvelyi uh-t kellemetlenebbnek tartom.
Ha már feltették a kacsát akkor már túl is vagy minden nehézségen.
Neked mikor lesz az inszemed?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Én új vagyok a topikon. Március 27-én megyek első beszélgetésre a BMC-be.

Az nlc-n elolvastam az 1900 körüli hozzászólást egy pár hét alatt, éppen most fejeztem be az utolsó pár százat, de úgy látom, ott nincs nagy mozgalmasság mostanában, úgyhogy átjöttem hozzátok.
Titeket is vissza foglak olvasni, ígérem, de most már egy kicsit fáj a szemem a sok görgetéstől.

Röviden magunkról: van egy spontán fogant 10 éves lányunk, aki elég hamar összejött annak idején, aztán egy dermoid cysta miatt kivették a jobb oldali petefészkemet, de két éve végül így is sikerült spontán teherbe esnem. Sajnos ez a terhesség a 23. héten minden előzmény nélkül megszakadt. Azóta a másik petefészkemet is műteni kellett, de abból maradt annyi, amivel még lehetne talán valamit kezdeni, és nagyon szeretnénk tesót.
Sajnos az idő sürget, mert már 36 leszek augusztusban.

Egy-két kérdésem lenne csupán egyelőre.
Volt arról szó tavaly év eleje környékén, hogy a támogatott lombik próbálkozásokat 2-re csökkentik, de arra utaló hsz-t nem találtam, hogy ez végül is megtörtént-e, vagy még mindig 5 maradt. Ti biztos nagyon ki vagytok képezve ebben.
Mi a helyzet akkor, ha második gyermekről van szó? Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá?
Végül, mivel vidéki vagyok, arra lennék kiváncsi, mit tudtok az utazás tb támogatásáról? Az megszűnt, vagy megmaradt?

Előre is köszi a válaszokat! És sok sikert kívánok mindenkinek, aki most próbálkozik.

Orsi
dnorsi

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. Nekem most húsvét táján lesz az 1. inszemem, ha minden igaz. Nem 100, mert a baktériumoktól függ. (Párom)
Ma voltam a 2. napi vizsgálaton, Merional-t kell szúrnom. Pár napja mondtam Nektek, hogy nagyon vagány, aki hasba szúrja magát. Erre persze hasba szúrás lesz nekem is :-) Mindegy, legalább elfogadható az ára.
edóra

edóra!
Na hasbaszúrtad magad már?? Hogy sikerült? Ki lehet bírni, ugye? :) Csak az első rossz!
kira76

Szia Kira! Ezt még kaptam, nem tudom miylen lesz az első éles... de persze az ember az ismeretlentől fél, aztán megy minden, mint a karikacsapás. Te is Merional-lal voltál stimulálva, ugye?
edóra

edóra!
Igen! Most második hónapja igen. De első két hónap Puregon volt. De az nekem nem is használt. Az egyik hónap nem is sikerült. Mármint a stimu. 18 mm -en megrepedt a tüsző. Úgyhogy az a hónap ki is maradt! Igaz könnyebb használni a Puregont, de a Merional sem vészes. Az első nagyon "viccesen" sikerül.Széttört az ampulla a kezembe és a nagy vastag tű is beleállt a kezembe. :lol: Mostmár röhögök rajta, de akkor kicsit elkeseredtem! Nem is kicsit!!! :) Írd meg holnap, hogy sikerült!
kira76

Dóra
Ha van időd vissza olvasni kb. két hete írtam le valakinek a pontos menetét!Amúgy nem fáj,kicsit kellemetlen lehet,de ez egyéntől függ!Csak ügyesen a szurikkal!Rólam csúrgott patakokban az izzadság az első pár napban,de utána már nagyon rutinos voltam!Hajrá és ügyi legyél!!!Mikor kell uh-ra menned?

Dnorsi
Üdv itt nálunk!Mielöbbi pocakosodást kívánok neked!Maradt az 5 támogatott lombik,szerencsére nem változott!Utazás támogatásról sajna nem tudok nyilatkozni! :(
gabicsibe

Sziasztok!

Holnap kell mennem a BMC-be ultrahangra. A merionált a fenekembe kaptam, igaz nem magamnak adtam be :) voltak segítőim is. Köszi Zsókuci :)

Ma tartok a 14. napnál, és még nem érzek semmit sem. A peteérést nem kellene érezni? vagy csak a tüszőrepesztő szuri után fogok egy kis görcsölést érezni?

Remélem, hogy holnap minden rendben lesz és használt a merional. Azt tudja valaki, ha nem használ, akkor utána hagynak és majd a következő hónapban kell menni újra valószínű, hogy másik szurit fogok kapni? Tudom, hogy most egy kicsit reménytelenül írok, de amikor múlt hét pénteken voltam és nem látott semmit a doki, akkor emelt az adagon és így kicsit félek attól, hogy egyáltalán nem sikerült most :( Na majd holnap kiderül :)

Remélem, hogy mindenki jól van!
Kitartást mindenkinek!
tubikriszta

Sziasztok!

Nem tudtam jönni egy pár napig, és teljesen kétségbe voltam esve, hogy majd milyen sokat kell visszaolvasnom.
Elég nagyot tévedtem. :) Mi van itt?!? mindenki ilyen elfoglalt?

Vucuska!

Nincs a fogyira semmi különleges receptem. Próbélok többször keveset enni, és este már nincs vacsi.
Nagyon jól bírom....holnap lesz mérlegelés :)

Kép
nika28

Tubkriszta,

Én nem is tudom fordult e már itt olyan elő, hogy elmaradt volna az inszem. Nem kell feltétlenül érezned valamit. Én például csak az első stimunál éreztem, hogy feszül a petefészkem, azóta semmi.
Ne aggódj a doki biztos tudni fogja, mit kell tenni. Drukkolok neked.
Max. 2-3 nappal később lesz az inszem. Talán Kirának volt ilyen.

Edóra,

Ügyi vagy na ugye hogy nem vészes a szuri?

Nika,

Rég nem írtál.

Csajok,
Én mióta Merionált szúrok elkezdtem fogyni. :shock: Előtte a Clostynál meg hipp-hopp rámszaladt egy pár kiló. De mostmár visszafogytam magam a 49-50 kg-ra. Amikor férjhez mentem 43 voltam. :roll: De az a babóhoz nem elég, és nem is volt egészséges. De most jól érzem magam a bőrömben.
Azért a fogyit se vigyétek túlzásba, mert megborul a hormonháztartás.

Velem semmi, ma megyek a repülőjegyemért. Kicsit már jobban vagyok lelkileg. Várom a hétvégét.
Tegnap kivettünk egy filmet a tékából, mondta a férjem ne má megint hojjojt. Jó nem horror lesz, kivettem egy Disney beszélő kutyás filmet, édes golden retriewerek voltak benne, meg egy husky, nem bealudtam rajta fél óra múlva. Férjem meg megjegyezte, oké ez nem meríti ki a horror fogalmát, de azért azt hitte nem 5 éveseknek való tanmesét veszek ki. :lol: Pedig kutyusos volt. :roll: Na mindegy.... :wink:
vic12

Sziasztok Lányok!:)
Üdvözlöm az újakat!:)
Kissé eltűntem, de eléggé felpörögtek az események körülöttünk.
Tetőtérbeépítésbe kezdtünk, elkaptunk vmi hasmenéses, hányásos vírust (szerencsére már jól vagyunk), és jövő szerdán irány a BMC!
Ultrahang és konzultáció!!!!!
Akkor már 4 hét fog eltelni az utolsó GnRh injekció óta és lehet hogy kezdünk rögtön! Short protokoll.
Annyira izgulok, csak kezdenénk már!!!
Köszönöm kérdéseteket, nagypapa már jobban van, megnyugodott teljesen!
Igyekszem visszaolvasni és írok!
Millió puszi minden Lánykának!!!
adri1983

Köszi Gabicsibe az info-t!

Ez mindenképpen jó hír, mert azért, ahogy én hallom/olvasom, nagyon ritka az a pár, akinek rögtön az elején összejön, és a gyógyszerköltség is elég horribilisnek tűnik. De azt azért valahogy csak kigazdálkodjuk! Ennek a babónak az lesz a neve, hogy "drága gyerekem". :)

Eléggé félek azért a hormonkezeléstől. Eddig ilyen hormonális hatású készítménnyel csak a vetélésem :cry: után találkoztam a tejelapasztáskor, a Bromocryptinnel - ha jól írom - de az katasztrófális hatással volt a vérnyomásomra. Rendszeresen ájulás közeli állapotba kerültem.
Ti nem vagytok rosszul ettől a sok gyógyitól?

Az eddigiekből nekem az jött le, hogy akinél valami szervi eredetű hiányosság van, mint nálam az egyik petefészek, vagy 35 fölötti annak rögtön lombikkal kazdenek. Pláne ha vén is meg félcédulás egyszerre :) Jól gondolom?

Orsi
dnorsi

Gabi! 19-én megyek UH-ra.

Én nem tudom, nálatok az anyagi része mennyire döntő, de én nagyonis örültem, hogy Merional-t kapok, elképesztőnek találom az inszemhez havi 50-75ezres (vagy még több) gyógyszer kiadást, ismervén az esély rátát. Persze, ha sikerül, semmi sem drága, de... bocs, hogy ilyesmit írok. Pnt én írtam korábban, hogy igenis inszemmel is sikerülhet. :roll:
E.Dóra
edóra

DnOrsi! Én még nem tudom, hogy hatnak majd a gyógyszerek, ill. nálam még csak gyógyszer, így nem is panaszkodhatok. 33 vagyok és fél p. vezetővel, remélem, nem csak a lelki felkészülés miatt kaptam 3 inszem-esélyt, hanem mert indokolt a próba. Reménykedek legalábbis.
A Bromot én 2 éve szedem, és először nagyon rosszul voltam tőle, rettenetesen. Aztán, mint mindenhez, ehhez is hozzá lehet szokni :-(
edóra

Szia EDóra!

Visszaolvastalak. Eszerint azért kicsit már te is szúrkodtad azért magad már...

Én abszolút úgy készültem eredetileg, hogy miután kétszer már spontán teherbe estem, biztos csak inszemmel kezdünk, de egy-két hét olvasgatás után arra jutottam, hogy ez kevésbe valószínű, mint a lombik. Százalékot persze nem számoltam :wink: de ez volt a benyomásom. 33 és 36 között pedig, sajnos, elég nagy a különbség. Én legalábbis így érzem. Ezt veheted bíztatásnak :D

Orsi
dnorsi

Kicsit sok lett az azért, bocsi!

Orsi
dnorsi

Adri
Végre jelentkeztél!Sajnálom,hogy betegek voltatok!gyorsan elfog telni ez a pár nap és már csak azt fogod észre venni,hogy már a leszíváson és a beültin is túl vagy :wink:

EDóri
Köszi az infót javítottam!

DNorsi
Szerintem ez teljesen egyéntől függő,sokunknak semmi baja nem volt tőle csak a plussz kilók vándorolnak ránk szép lassan :?!
Táblázatunkaba nem szeretnél bekerülni?

Vic
Te egy csoda vagy,hogy rád ilyen hatással van!

TKriszta
Mi volt ma az uh-on?
gabicsibe

Sziasztok!

Vic!

Valóban régen írtam....el voltam havazva az itthoni dolgokkal. :oops:

Ma megmértem magam, és nem ment le a múlt héten egy deka sem! :(
Nagyon el vagyok keseredve! Igaz hízni sem híztam, de akkor is!
Arra számítottam, hogy súrolom az 5 kilót.

Kép
nika28

Sziasztok!

Hát nincs olyan jó hírem, az endimetriumom 7 mm-es, és ezen kivül nem látott semmit a doki :( így még négy napig megint kapok emelt merionalt és hétfőn megint mennem kell uh-ra. Egy kicsit elkeseredtem és talán éreztem is, hogy nem fog használni a merional, mert kb egy évvel ezelőtt sem használt amikor a normál nőgyógyász próbálkozott. Én akkor ezt mondtam a dokinak, de ezek szerint ő mégis próbálkozik vele. annyit mondott ma a Szűcs doki, mert nem volt a Wiegandt doki, hogy nagyon PCO-s vagyok, és nálunk nehezebb a stimuláció. Hát kíváncsi vagyok a hétfőre.
Most egy kicsit le vagyok törve, de majd elmúlik :( ha valaki tud valamit a pco-ról és hogy így mekkora az esélyem, akkor azt szívesen olvasnám.

Gabicsibe,

Köszönöm, hogy gondoltál rám :)

Zsókuci

Neked is köszönöm a biztatást is :)

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Vic

Neked is köszönöm a drukkot. :)
tubikriszta

Sziasztok !

Holnap valaki jön BMC-be?
Nekem holnap kell mennem Uh-ra.
Puregonnál feszült folyamatosan a hasam és éreztem ,hogy dolgozik a szer, de a merionalnal semmit nem érzek!
Remélem ez nem azt jelenti, hogy nem használ ?!

Puszi!

Kép
noki&potyi

Nem tudja véletlenül valaki, hogy holnap lesz e Wiegand doki vagy sem?
Ha nem lesz akkor be sem megyek majd csak hétfőn! :cry:

Kép
noki&potyi

Tubikriszta!

Én is ma voltam uh-n a BMC-ben és azt hittem (amíg haza értem) csak én kaptam ilyen híreket.De sajnos nekem ugyanezt mondta a Wiegandt dokit helyettesítő Szűcs.Egyik oldalon nulla tüsző,másik oldalon egy kicsi 4mm,nem domináns tüsző!!!(múlt hónapban ilyenkor 3 volt és 14-16mm).Jó hogy látta!Ahogy kijöttem tőle a sírás kerülgetett!
Azóta úgy érzem ez rosszabb hír,mint a negatív eredmény.Nem emelt az adagon sem,majd hétfőn nekem is kontroll uh!
Próbálok nem teljesen letörni,hátha a hétvégén valami csoda féle történik és behozom odabent a lemaradást!
Mennyi merionalt kell adnod???
orsiborsi

Noki,
azt mondták a lányok,hogy holnap már lesz!Bár én nem megyek,de megkérdeztem és jövő héten is lesz hála égnek!
Drukkolok holnap neked!Remélem jók lesznek az erdemények!

Orsi
orsiborsi

Köszi Orsi!

Remélem, hogy minden rendbe lesz, bár amint írtam is nem túl sok reményem van, mert nem érzek semmit és ez nem normális szerintem (azt hiszem)
Na, de nem jósolgatok, holnap kiderül!

Amúgy múltkor Kirának is kicsik voltak a tűszők,pénteken ment Uh-ra (azt hiszem ha jól emlékszem) 7végén nőttek neki akkorát, hogy normál méretűek lettek
Remélem velünk is ez történik!

Tubikriszta neked is drukk!
Amúgy Én is PCOS vagyok!
Itt olvashatsz róla.
www.pco-szindroma.hu

Kép
noki&potyi

Sziasztok,

Látom, nem nagyon pörögnek itt sem az események… :roll:
Hát, én sem jövök gyakran, nem igazán van időm. Nagyon sok a munka, oktatok is éppen, majdnem minden nap estig bent vagyok. Mire hazaérek, örülök, ha gyorsan fürcsi, ágyból tévézés, aztán alvás. Így is van, amikor éjfél után alszom el. :roll: Szóval már nem sok erőm van a gép elé ülni.
Ráadásul holnap iratkozom be egy tanfolyamra, ideje szakmát szereznem. Nem árt, ha az ember „több lábon áll”. Manikűrös-műkörmös-pedikűrös leszek (OKJ-s, akkreditált) :D Már rég óta terveztem, hogy elvégzem ezt a tanfolyamot, de most rászántam magam. Áprilistól péntek délután, és szinte egész szombatonként lesznek az órák, úgyhogy időm akkortól még ennyi sem lesz. De talán jobb is most így.

Tavasszal már nem valószínű, hogy visszamegyünk a BMC-be, sok a terv, és a tenni való addig (egészségileg rendbe kell jönnöm, fogyás, tanfolyam). Szóval valószínű, hogy ősz lesz belőle. Holnap megyek újabb vérvételre, ma adtam le vizeletet tenyésztésre, és talán jövő héten már összejön a fogászat is… Az eredmények függvényében megyek tovább.

Olvasó módban biztos itt leszek, de szerintem egyelőre csak hétvégente fogok tudni írni Nektek.

Lányok,

Köszi a gratulációkat a fogyival kapcsolatosan :oops:

Gabicsibe,
Kérlek, egyelőre vedd ki a kezdés időpontját a táblából. Ha tudok már tippelni, akkor szólok mindenképpen! Köszönöm.

Gil,
Azóta nem teszteltél? Puszi neked!

Törpe,
Nagyon örülök, hogy jó volt a síelés! :D És, hogy ki tudtál kapcsolni! :D

Bonya,

Sajnálom, hogy megint rosszalkodik az endód :roll:

Vucuska,
Nagyon drukkolok továbbra is Neked! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TubiKriszta,
Itt is sajnálom nagyon, hogy nem kaptál jó híreket! Kitartás, és fel a fejjel! Puszi!
Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Dnorsi,
Üdv a csapatban! Először is gratulálok a nagy lányodhoz! :D
Sajnálom, hogy ilyen borzalmakon mentél keresztül. Sajnos, tudom, hogy milyen érzés, én a 24. héten veszítettem el a kislányomat egy éve (illetve ez már koraszülés volt, 7 napig élt ) :cry: :cry: :cry:
Szívből kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó!

Nika,
Kitartás a fogyihoz. Most nekem is megállt, de mostantól ha megindul az már a zsírból megy le, eddig csak a felesleges víz távozott! Szóval hajrá! :D

Orsiborsi,
Sajnálom a te rossz eredményedet is :roll:
Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elnézést, akinek nem írtam, de fáradt vagyok nagyon :roll:

Sok-sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

tubikriszta: Írok privit.
vicky79
Budapest III. kerület

És rögtön kétszer...bocsi :?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok
Nem tudja valaki hogy lesz e hézfőn Zeke doki? Hétfőn kellene mennem uh-ra. Csak nem szeretnék feleslegesen menni.

Előre is köszönöm

Esetleg jön valaki hétfőn?
juzsika

TKriszta
Ne keseredj el még bármi történhet a hétvégén!

Noki
Nem kell minden esetben érezned!Attól még szép nagyra növögethetnek!!!

Orsi
Millió petike növesztő nektek!!! Kép

Nika
Ne keseredj és kitartás továbra is!!!Jövőhéten majd megindul!!!!

Zsókuci
Szólj ha a tanfolyammal kapcsolatban van valami kérdésed,ilyen szakmám nekem is van!Majd a babatalira viszek neked kidolgozott tételeket :D Hétvégén azért pihenj,megárt a sok munka és a feszített tempó!!
gabicsibe

Sziasztok!

Orsiborsi
Hát sajnálom, és egyetértek veled, hogy ez még rosszabb, mint a negatív eredmény, igaz nekem eddig olyan nem volt még olyan.
nekem már a 8. naptól megemelték 1,5 adagra a merionalt, és most is ennyit kell kapjak hétfőig.
Most tartok 16.napnál, szóval eddig 14 napja adagolom a szúrikat és semmi látszatja nincs :( ezt sajnálom csak.
Neked szorítok hétfőre :) hány körül szoktál menni a BMC-be?

Noki,
Drukolok én is, majd mesélj, hogy neked mi volt ma az uh-án.

Zsókuci
Neked meg kitartást a vizsgálatokhoz, remélem, hogy nem találnak semmi komoly dolgot.
A suli választás meg nagyon jó ötlet :) Sok sikert ahhoz is.
A BMC-vel kapcsolatos dolgokról, még mindig szívszorító a történet, de hiszem, hogy Te és Zozó megérdemlitek, hogy anyuka és apuka lehessen belőletek! Kitartást addig is Nektek! Két ennyire jó ember ritka, de úgy látszik, hogy ez a fórum ilyen emberekből áll, ami nagyon megnyugtató.

Vicky
Írtam választ Neked privibe, egyet :)

Akik drukkoltak nekem köszönöm mindenkinek, hétfőn majd jelentkezem, hogy mi volt az ultrahangon, remélem, hogy nem rossz hírt hozok.

mindenkinek kellemes hétvégét és pihenést a hétvégére!
puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok LÁnyok,

Nem akartam írni mert ma nagyon szar a kedvem,
kzdve azzal hoyg van egy kollégám, aki úgy áll a munkához hogy más is odaférjen...NA megint nem csinált meg valamit ami miatt nekem ég a fejem az ügyfélnél, komolyan a sírás kerülget...
Majdnem dupla annyit keres, negyed annyit se dolgozik...Szerencsehogy felmondott (biztos nem bírta a sok munkát :twisted: :twisted: ).... bocs az offért :(

Ráadásul rámegyek a storyonline honlapjára hogy kulturálódjak :)
Azt nézem hoyg lassan mindenki terhes...
Holnap meg a párom barátja meg felesége jön hogy megmutassák milyen szép nagy már a pocijuk....

Na ennyit a nyávogásról:
KÉpzeljétek voltam arwen tornán szerdán. HU nagyon tetszett, sajna sokan voltunk ez kicsit nyomasztott is.NAgyon tetszik de nem fogok tudni járni, melóhelyemtől illetve lakástól is nekem messze van :( Pedig utána tök jól éreztem magam.
Sztem pl PCOS - osoknak is nagyon jó, megmozgat belül minden fontos női szervet.

MA még írok, csak csinálom a sztár kollégám munkáját :(
madrin

Szia Madrin,

Ne keseredj el, igaz nem jó más sz...rendbe hozni, de legalább az éltessen, hogy kilépett így már valószínű, hogy nem csinál még egyszer ilyet.

Hol van ez a torna? és mennyibe kerül? hogyan lehet jelentkezni?

Hol tartotok már a lombikkal? vagy még folyamatban van?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!
Igen, nekem is volt ilyen, hogy nagyon picik voltak a tüszők. 12-13mm volt pénteken és hétfőre 20 mm-es lett. Na?? Ehez mit szóltok? Úgyhogy nyugi!!! Csak semmi pánik! :)
Madrin!
Tényleg mindenki terhes. Én is csak pislogok...
Egy kicsit más téma! Van még 2 db eladó lógófülü kosorrú törpenyuszkóm. 5 hetesek! Ha valakit érdekel küldjön privit.
pussz mindenkinek!!!
kira76

Kriszta, ezen a honlapon mindent meg tudsz nézni

http://www.arwentorna.tk/

Én most kivizsgálásokra járok, addig no lombik, talán nyáron visszamegyek,vagy csak szeptemberben még nem tudom. Néha
mennék már azonnal, néha meg soha többet :?

Többiek merre?
[/url]
madrin

Sziasztok!

Adri!
Örülök hogy kezdhettek! :D

TubiKriszta!
Drukkolok hogy a tüszőid hétfőre jól megnőljenek!!!!!

Zsókuci!
Köszi a drukkot!
Remélem őszig mindent, amit kitűztél magad elé sikerülni fog: a fogyás, a tanfolyam elvégzése és egészségileg is remélem végre teljesen rendbejössz.
Drukkolok egy spontán babóért is!!!

Madrin!
Sajnálom hogy ez van a munkahelyeden. Sajnos mostanában én is sokat stresszelek a melóhelyem miatt. Ezt a stresszt valahogy ki kellene szűrni, de nagyon nehéz.....
Engem nagyon érdekel ez az Arwen torna. Szerintem jövőhét kedden és csütörtökön el is megyek. Nekem a XIII. ker. esik útba.

Én most bejelentkeztem IR vizsgálatra márc. 26-ra, csak utólag jutott eszembe hogy én akkor szabin leszek, de szerintem emiatt majd visszajövünk Pestre. Az érdekes hogy ha meg van az eredmény akkor a normál tartományt nem közlik és nem értékeli senki. Ehhez külön be kellett jelentkeznek. De lehet hogy ki fogom mással értékeltetni.

Kép
vucuska

Madrin,

Én már 2 hónapja tervezem, hogy megyek erre a tornára, és a jövő hétre asszem el is jutok oda. Állítólag nagyon nagyon jó. Nincs kedved mégis jönni? Egyedül nem olyan jó.
Ja....újságok, naná, hogy én is azokat láttam elsőként reggel....mindenki terhes, ha nem akkor babázik.... :shock:

Muszály ezen túltennünk magunkat, mert be fogunk golyózni. Különben engem is nagyon kiborít néha.

Na megyek jó hétvégét nektek.

Puszi mindenkinek.
vic12

Vic, az a baj hogy mire beérek az legalább egy óra kocsival (araszolgatás meg egyebek )

Anyagilag nem túlzottan éri meg nekem :(
De ha vmi csoda történik esetleg jövőhét után elmehetünk de nekem csak a Vas utca jó a XIII. kerület már nagyon kiesik.
Bár tényleg nagyon sokan voltak...:(

JA most jelentette be az örömhírt egy külsős kollégám, jön a következő babó, hu basszus olyan szívdobogást kaptam, ne értesetek félre imádom a srácot meg a kislányt is meg a feleségét is, de az jutott eszembe én mikor fogom bejelenteni? :cry: :cry:
NA mára befejeztem, ja az Ábel Anita azt mondta hoyg egyből összejött neki, na ez milyen lehet????
madrin

Madrin!

Én is most olvastam hogy Ábel Anita terhes és hogy elsőre. Hát eléggé meghazuttolja önmagát. Vagy milyen értelemben "egyből"?
Érdekes.....

Kép
vucuska

vucuska,

én úgy értettem, -nem tudom hoyg ő hogyan :) -hogy egyből összejött amikor tervezték...
Minta kolléganőm júliusban mondta hogy augusztustól no védekezés augusztus végén mondta hoyg nem jött meg neki...

Na erre mondtam hoyg vajon milyen lehet ez? :)
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?