Cyprus, Nóczi, igen én gubbasztottam a kávégép mellett.
Gondolkodtam, hogy megkérdezlek benneteket, ti vagytok-e ti, de aztán mégsem mertem, mert mi van, ha nem.
Cyprus, örülök, hogy jól végződött minden, nyomasd a husit meg a vizet. Most már neked is megy a drukk meg a babaragacs!
+++++++++++++++++++++
Te Nóczi, csak a képpel ijesztgetett, vagy mondott is valamit Apánk?

Mert a látottaktól én úgy vezettem hazáig, mint egy zombi.
Tatu, igen úgy volt, hogy kezdünk most, de nincs tüszőm. Nekem mindig látszott már ilyenkor, hogy lesz vagy sem, kis mákszemnyi fekete pontok a monitoron. Most nincs semmi, csak ciszta.
Elegem van ebbők a k..va endometriózisból.

Már 3 műtétem volt miatta, azért próbálom megúszni a negyediket, mert már nem marad ép petefészkem.
Ettől az injekciótól, amiről most Apánkkal beszéltünk, sem fog elmúlni, de nem is fog növekedni, és állítólag kipucolja a cisztáimat. Kevésbé drasztikus megoldás, mint a műtét, és nem is végleges, és csak havi egy szuri. Ja, és 40000 froncsi darabja.

Mindegy, csak használjon.
Ha novemberben elkezdjük, akkor januárra eldől, hogy hogyan tovább. Remélem, február körül már indulhat az új lombik. Csak az még baromi messze van.
Apánk mondott valamit, hogy azért nem kezdi most, mert akkor januárban lenne a lombik, Ő meg lehet, hogy akkor Amerikában lesz. Persze Vass doktor lesz, tehát a szurival nem lesz gond.
Na, mindegy. Azért majd időnként benézek hozzátok Csajok, mert kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történik.
Mindenkinek köszönöm, hogy szurkolt nekem!
Puszi Nektek!