A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin!

Én úgy tudom hogy Á.A is régóta készül az anyaságra és nemrég olvastam egy cikket arról hogy nem tudja miért nem össze nekik a gyerek meg hogy ha arról van szó örökbe is fogadna. Ezért tartottam érdekesnek amai cikket....

Kép
vucuska

Sziasztok!

Mennyit írtatok tegnap óta!!!

Gabicsibe!
Persze, hogy szeretnék bekerülni, köszi :) Milyen adatokra van szükséged?

Zsókuci!
Hát igen, akkor elhiszem, hogy átérzed a dolgot. Főként ha neked az első baba volt. Bár az sem tette sokkal könnyebbé, hogy nekem a második volt. Ő is élt két órát szegénykém. Három nap szülőszoba után. :cry: :cry: :cry: De nem akarok senkit ilyesztgetni, úgyhogy befogom.

Én ezt az Arwen tornát nem ismerem, de Aviván voltam, az is jó hatással van a termékenységre állítólag, de nekem egyelőre nem használt. Igaz, egy-két hónap után kissé lankadt a lelkesedésem.
Pedig nem ártana tornáznom intenzívebben, mert elég masszív vagyok. Biztos lesz is megjegyzés a BMC-ben... :oops: De az a baj, hogy középidőtől már mindig abban ringatom magam, hogy hátha most sikerült, és nem merek nagyon tornázni, hogy nehogy az legyen a baj.

Orsi
dnorsi

Na, úgy látom, mindenki elment bevásárolni :) !

Jó hétvégét nektek!Mindenki növessze, amit neki kell! :wink:

Orsi
dnorsi

Sziasztok Lányok!

Jövök nyavalyogni! Köszi a drukkolást, de...
Hát szörnyű hetem volt, több szempontból is, nemcsak azért mert "el voltam távolítva" tőletek... A melóhelyemen is voltak konfliktusok.
És igazából csak ma jött meg, egy hetet késett!!! Ilyen még soha nem volt. De a hétfői negatív teszt miatt "nem nagyon" reménykedtem, de azért mégis szörnyű volt, hogy most mi van. És nem is értem mi történt odabent... És nem is igazán olyan, mint szokott lenni, de ma elmentem a BMC-be, hogy a folytatásról beszéljünk. Hétfőn kezdem szúrni a Meronalt.
Meg szerdán újramérik a prolaktinomat. Megy valaki szerda reggel?
Lányok, a rákszűrést ti hol csináltatjátok?????

Orsi, Noki
A táblában láttam, hogy ti is ma voltatok. Délután mentetek? Mert én 1 és 3 között ültem fent. Nem láthattuk egymást? és mik az eredmények?

Még visszaolvasok, kivel mi van.

Vicuska, Nemone
Hajrááá! HOgy vagytok?

Dnorsi
Szörnyű a történeted! Szegénykém!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vicuska=Vucuska :oops: Bocsi

gil

Vic
Hát akkor ez az út nem kikapcsolódás lesz! Merionáltól fogyni?????? :shock: :shock: Most viccelsz? Jó is lenne! Épp tegnap vettem magamnak egy-két göncöt, és ilyenkor szembesülök újra, hogy nagyon sok jött rám, és utálom így magam. És tényleg nem eszem sokat, és a mozgás se és..... Abbahagyom inkább. Szerintem valami mástól fogysz. De átpasszolhatnád a fogyasztómanóidat, nekem nagyobb szükségem van rájuk!

Orsi
Most olvastam, hogy csüt voltál, és nem kaptál jó híreket.. Sajnálom, de majd most hétvégén észbe kapnak a petikék és fefújódnak!!!

Tubi
Látom, neked se indultak be, de remélem , mára már igen!

Zsókuci
Megint halasztasz??? Jó, hogy klassz terveid vannak, de meddig halasztjátok az újrakezdést? Persze a leleteid miatt megértem, csak szívesen drukkolnék már neked!!!!!

Törpe
Mindjárt kezdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Óvatosan az otthoni munkákkal! Még jó, hogy a kisfiad így megdorgált! :lol: :lol:

Madrin
Hát, bosszantó, hogy ilyenkor sokkal jobban szembetűnnek az utcán a gyönyörű kerek pocakok, és hirtelen mindenki terhes lesz.

gil

Sziasztok!

Megérkeztem Szegedről!
Sajnos nem jó hírekel!!!

Ott van az a fránya endó, a doki teljesen kiakadt, hogy efektív 3 hónap alatt ekkorára feljődött.
Május 5-ére kaptam időpontot, mert muszály a menszim miatt kalkulálni, csinálni akar egy átjárhatóságit is , mert a bal.o.-i vezető eltávolítása óta nem tudni , hogy a másik hogy szuperál.
Ja és mivel totál bevan gyulladva az egész cuccos odabent kapok egy kis szteroidot a műtétig.

Remélem a szteroidtól egy kicsit csökkennek a fájdalmak, mert másfél hónap az még sok idő ezekkel a fájdalmakkal.

Próbálok optimistán gondolkodni, mint ahogy már megszoktátok tőlem.

Műtét után jöhet a spontán babuci!!!

Pusszantalak Drágáim, ne adjátok fel !!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Dnorsi
Már csak az orvosod neve hiányzik :wink:

Gil
Hurrrrrrrrrrrrááááááá végre megint történnek a dolgok!!Csuriban a kezem érted :D (is)

Bonya
Szegénykém!Nagyon sajnálom,hogy ilyen rossz híreket kaptál és ilyen fájdalmaid vannak!Remélem segíteni fog ez a brutál gyógyszer!Mielőbb gyógyulj meg és hajrá spontán babó!
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Kedves Bonya!

Ez nagyon szomorú!!!! Miért nem tudják azt a fránya endót megállítani? Szegénykém! Gratulálok a pozitív hozzáállásodhoz!!!!

gil

Sziasztok!

Én is a BMC-be járok, és ma mondták meg,hogy az első lombikom nem sikerült, nagyon el vagyok keseredve.... Elvileg mennyi idő után nézik a vért? Nekem a beültetéstől számított 9.napom van ma és 5 napos babákat tettek be... Ez így jó?
witch26
Budapest X. kerület

Bonya! Nos, ahogy látom van itt más is aki endós, én is az vagyok, és nekem 1-2 hónap alatt visszajön...
Szörnyű ez a betegség...
witch26
Budapest X. kerület

Az endo nagy fájdalmakat okoz? Nekem egy ijdeje olyan sokat fáj a hasam, és a mostani menzeszem úgy jött meg, hogy majdnem belehaltam a görcsökbe, ezer éve - vagy talán sosem - nem volt ilyen. Már mindenre gondoltam persze, és nem is tudok teljesen megnyugodni..
Volt közületek valakinek olyan, hogy egyik oldal bevérezve? Mikor UH-van nézett Zekedr. így diktálta. Nekem mondta, hogy az baj lehet, de azért érdekelne, Nektek volt már olyan? :shock:
Még egy kérdés: ünnepekkor hogy szokott lenni a BMC-ben kezelés, vizsgálatok? Hogy lesz húsvétkor? Bezárnak hétfőre vajon? Tudotok erről bármit? :roll:
Úgy veszem ki, most senkinek nincs túl jó kedve, túl sok jó híre. Sajnálom. Zsókuci és Orsi, rettenetes, amiken keresztül mentetek :cry: , hihetetlen, hogy az meber mennyi mindent fel tud dolgozni, ha muszáj. Sajnálatos, hogy ilyesmi megtörténhet.
edóra

[quote="edóra"]N írta:edóraekem mondta, hogy az baj lehet

Akartam írni, nekem nem mondta, hogy az baj lehet, ezért kérdezem Tőletek.
edóra

Edóra!

Nekem mióta az első mensim megjött, görcsös, és fájdalmas, de nem csak mensikor, szinte mindig fáj, már nem nagyon tudom milyen nélküle...
Nekem a méhemben volt vér egyszer, de kiment másnapra...
Lehet tényleg azért fájt, egy cisztától is olyan erős fájdalmaim voltak, hogy azthittem belehalok...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Voltam ma a BMC-be és az eredmény:
3db 12-14mm tűszők mind a két oldalon.
Kedden kell mennem egy újabb UH-ra és akkor derül ki, hogy mikor csinálják meg az inszemet!

Bonya!
És is nagyon sajnálom.
Sok sikert Nektek és drukkolok nagyon!

Witch
Nagyon sajnálom, hogy nem maradtak meg a babák
:cry:

Gil
Nagyon drukkolok Neked is!

Mindenkinek minden jót!
Jó éjt!

Puszi!

Kép
noki&potyi

Noki
Örülök a jó híreknek! Köszi a drukkot. Akkor te hánykor voltál ma?

gil

Witch, Edóra
Üdv!

gil

Gil

Én olyan 9-re értem be a BMC-be, sor nem volt hála égnek!
Wiegand dokinál viszont sokat kellett várnom ahoz képest ,hogy nem voltak annyira sokan!
Találkoztam egy ismerősömmel akivel a BMC-be ismerkedtem meg és vele beszélgettem sokat, így eltelt az idő.
Párom majdnem bealudt és mint tudjuk a férfiak eléggé türelmetlenek, de ettől függetlenül kibirta :wink:

Te mikor voltál?
Találkozhattunk esteleg?

Puszi!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Witch!

Kép
Üdv a "kis családunkban" :)

Madrin!

Én is olvastam Á. A.-ról, azt a cikket, hogy nem sikerül Nekik a bébi.
Azt hittem, hogy csak én gondolkoztam el ezen a terhességen......

Zsókuci!

Én is gondolkoztam azon, hogy elvégzem ezt a tanfolyamot.....csak ez sem kíméli a kezem. :(
Ha meglenne, akkor tuti együtt csinálnám a 2-t és az még rosszabb lenne.
Sok sikert Neked kívánok hozzá! :wink: :wink:

Kicsit meglepődtem azon, hogy nem kezdtek tavasszal, de ezt Nektek kell eldönteni.
Amíg nem jók az eredményeid addig tényleg nem érdemes.
Drukkolok a fogyihoz, remélem Neked is lassan megindul. :D

Kép
nika28

Bonya,

én is endos vagyok és 3 hónap különbséggel 2X operáltak a Szt. Imrében és másodszorra még jobban elterjedt ezalatt a rövid idő alatt, mint először. É spersze azóta is bennem van. :(
De ne aggódj, lombikkal még bármi lehet!!! A kislányom rá a bizonyíték! :D

Lányok, a fagyibabás ET-nél a tüszőrepi szuri minden esetben kötelező? Ugyanúgy 36 órával kb. a tüszőrepedés előtt?
Erre készülünk és a Kanyó doktornő a 12. napra hívott UH-ra, de mivel nekem ált. a 12. napon van tüszőrepedésem, félek, hogy az késő lesz... :shock:

Kép
Kép
pannati

pannati

Nekem fagyi babáim voltak, és igen, kellett a tüszőrepesztő, 29.-én kellett beadni, és 5.én volt a beültetésem...

Lányok!

Mennyi időnek kell eltelni a beültetés és a tesztelés között?
Nekem még mindig nem jött meg, a doki szerint nincs baba, de én nem értem... Van egy barátnőm, neki a beültetéstől számított 14. napon kellett tesztelni, nekem a 9. napon vettek vért, akkor ez most hogy van?
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Noki
DÉlután voltam, úgyhogy akkor nem találkozhattunk. :(

Witch
Szerintem attól is függ, hogy hány naposan kapod vissza, de én még nem lombikoztam, biztos, válaszol majd vki, aki szakavatott.
De miért nem tesztelsz?

Szép vasárnapot mindenkinek!

gil

Sziasztok!

Köszike mindenkinek az együttérzést, aranyosak vagytok!

Sajnos még gyerek cipőben jár ez a fránya endó, szomorú, hogy egyenlőre csak a műtét meg a brutális GnRh analóg kezelés ami segít.
Pannati, nem semmi ilyen kis idő alatt 2 műtét.
Nekem msot évente egy műtét, de remélem ez után fordul a kocka , mert már nagyon elegem van belőle.

Pussznatalak benneteket!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szijjasztok Kicsikéim!! :)

Mi a helyzet erre féle?? :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

Látom ,roszkor jöttem sehol senki!! :oops: Bíztos mindenki pihen!!!
:P na majd délután benézek,,puszilak titeket addig is,,, :P :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Még annyi,,ne haragudjatok lányok,hogy nem mindig írok vissza a leveleitekre,,mailekre,,de nagyon kevés szabadidőm van sajnos,, :oops: :oops: :oops: de mostantól lesz több,,és tudok jönni ide is,, :P :wink: puszika

remélem nem haragszik rám senki,, :oops: :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

szia Nyunyi!

Jó téged újra látni!

Mizújs veled?
Miért voltál ilyn sokáig távol?

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi!

Annyira örülök, hogy itt vagy! :D

Már nagyon hiányoztál!

Miért haragudnánk Rád?!?!?!
Ne beszélj butaságokat!
Most viszont meg kell ígérned, hogy nem fogsz eltűnni! :)

Kép
nika28

Sziasztok

Nem tudom jártatok e már itt:
http://www.pco-szindroma.hu/
Pco-ról és az inzulinreiztenciáról szól.

De itt megtaláltok minden infot lombikkal kapcsolatban
http://lombikbaba.civil.co.hu/

üdv. minyuu
minyuu

Lányok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kedden megyünk Wiegandt dokihoz. Már nagyon izgulok. Milyen a fickó? Mennyire szereti, ha kérdezgetik és mennyire beszéli meg a kezeléseket? Úgy értem, hogy mennyire lehet "okoskodni" nála? Sajnos én a pcos-ben már elég járatos vagyok...Még egy kérdés: a kórházon belül hol található a meddőségi? Mennyire nehéz megtalálni? Én még a kórházban sem voltam soha. Mivel szoktatok menni (BKV)? (Bár lehet, hogy ezt már kérdeztem. :? )
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky79!

Én is Wiegandt dokihoz járok, és nagyon kedves, és aranyos, elég érdekes a stílusa, mert eléggé szájbarágósan mond el mindent, de ettől aranyos :) . Én kocsival járok, és bent parkolok a meddőségi előtt,d e ha BKV-val mész, a főkaputól nincs messze, és a térképen kint van :). Nekem is van PCO-m, és endomertiózisom is... én sem unatkozok : :shock:
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Gabicsibe,
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a felajánlást! :D Lehet, hogy fogok élni a tételekkel! Sajnos a babatalira nem tudok menni, mert szombaton is van oktatás :roll: :cry:

TubiKriszta,
Aranyos vagy, köszönöm, amit írtál :oops: :oops:
Neked pedig nagyon drukkolok holnapra! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Madrin,
Sajnálom, hogy pénteken olyan rossz napod volt :roll: Remélem, hogy már jobb a kedved!
Én is sokszor érzem azt, hogy legszívesebben már most azonnal mennék vissza, máskor meg, hogy kell ez nekem? :oops:
És hidd el, eljön a pillanat, amikor majd Te is bejelentheted az örömhírt… :D

Vucuska,
Aranyos vagy, de nálunk eléggé kizárt a spontán babó… sajna mindkettőnknél gond van. Persze a remény hal meg utoljára, és történtek már csodák. De sajnos nem velem… :?

Dnorsi,
:cry: Hát igen… ez kemény. :cry:
Ne aggódj, nem jegyzik meg a „masszívságod” a BMC-ben. Én is jó nagydarab vagyok, de senki nem bántott még érte ott :wink: :oops: :oops:

Gil,
Sajnálom a nehéz hetedet. És azt főleg, hogy megjött végül… :? De legalább már kezdhettek is, és gondolj arra, hogy nemsokára igenis sikerülni fog!!! :D
Halasztás… hát igen. Amíg egészségileg nem vagyok 100%-os, úgy sem kezdek bele. Meg különben is… félek… :oops:

Bonya,
Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :( Hát, Te is jól megszenvedsz a babóért :roll: Ez olyan igazságtalan! De hajrá-hajrá műtét utáni spontán csoda! :D

Witch,
Üdv a csapatban! Nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :cry: A leszívástól számított 14 nap, ha jól emlékszem, úgyhogy sajnos időben mentél! :roll:

Edóra,
Köszönöm neked is a kedves szavakat :oops:

Noki,
Örülök, hogy jó híreket kaptál! :D

Nika,
Igen, tudom… :oops: De amíg nem jó a vérképem teljesen, addig felesleges lenne belekezdeni, illetve nem hiszem, hogy jó ötlet lenne az előzmények miatt... Amíg meg kiderül, lehet, hogy végzek is a tanfolyammal :roll: Ezt a tanfolyamot már úgyis rég óta el akartam végezni – ezt majd baba mellett is fogom tudni csinálni… :roll:
Neked is sok sikert a fogyihoz, én holnap újra mérlegelek… :D

Nyunyi,
Nahát… téged is látni erre felé? Remélem, nem csak ma írtál, és tűnsz el újra :wink:
Mizu nálatok? Ördi?

Puszi mindenkinek, legyetek jók! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

vicky79

Wiegandt doki szerintem egy nagyon jó doki és bátran lehet Tőle kérdezni bármit ,mert válaszol rá.
Igaz tényleg szájbarágósan, de ez nála normális dolog :lol:
Majd meglátod.
Én kifejezetten imádom Őt.
16 orvosnál jártam eddig életembe(nőgyógyász) , de valóban Ő az akivel mindent meg is lehet beszélni!
Kedden megyek Én is hozzá UH-ra!
Ha jól emlékszem akkor a 9-es épület, de javítsatok ki ha tévedek :roll:

Képzeljétek el, hogy a barátosném felhívott ma, hogy babát vár!
Annyira örültem neki, de annyira írigy is voltam, hogy azt elmondani nem tudom!
Eldöntötték 3hónappal ezelőtt, hogy szeretnének még egy babát és lássatok csodát most 3hónapos terhes!
Hihetetlen, hogy mások gondolnak egyet és egyből össze is jön nekik Baby....
El sem tudom képzelni, hogy spontán is teherbe lehet esni
:?

Nekünk májusba lesz az esküvőnk és júniusba lesz elméletiekbe a lombikunk.
Szép lenne ha esküvő után jönne is a baba vagy eseteleg több is :lol:
Én teljesen bele is éltem magam.
Tudom, hogy nem kéne, de ahogy elnézem szinte senkinek nem akar sikerülni az inszem.
Mi is csak azért csináljuk, mert 6-ot meg kell csinálni ,de semmi reményem nincs már ezzel kapcsolatba.
Minden reményem a lombikba van.

Tud valaki valamit ajánlani PCOS-ra?
Diétázni kéne vagy mi erre a legjobb "gyógyír" ?

Jó éjt mindenkinek!

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki
Kicsit feljebb írtam egy weblap címet, ott mindent megtalálsz pcos-al kapcsolatban.

üdv. minyuu
minyuu

Noki!

A PCOS egy érdekes dolog, a lényeg, én pl gyógyszert kapok rá Merkformint... ezt terhesség alatt is lehet szedni. De egyébként sztem tudom ki vagy :lol: velem beszélgettél pénteken :lol: Írj privibe ha kérdésed van :)
witch26
Budapest X. kerület

Szia Witch
Én már egyből tudtam , hogy ki vagy :lol:
Máshol már láttam, hogy ez a beceneved és abból rá is jöttem :lol:

Metformint azt lehetne a doki beleegyezése nélkül is használni , vagy mindenképpen beszéljem meg vele?
Mikor kell menned BMC-be,

Puszi

Kép
noki&potyi

Witch

Priv üzenet elküldve Neked :lol:

Puszi :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Olvaslak benneteket, csak annyira nem volt velem (sem) sok történés... És tényleg nagy csend volt itt. De most úgy látom kezdünk felpezsegni... :)

Pannati, tényleg fura, hoyg ilyen későn kell menned. Ott nem mondtad neki el, hogy 12. napon szokott lenni neked a peteérés? nekem is akkro szokott lenni, és én 9. mapon mentem.

Pannati, Lányok akinek endója van! Le a kalappal előttetek! ezt a mérhetetlen kitartást....

Witch, Edóra, én is üdv! :)

Zsókuci.... nemsokára kiderül, hoyg mi okozza a ronda vérsüllyedés eredményt és akkor már biztonsággal indulhattok! Eddig nem éreztem rajtad, hogy félnél... Mitől félsz? A tanulás nagyon jó hatással van az emberre, szuper, hogy mész!

Gil, én is megyek szerdán! UH lesz nekem, Konc tanárúrnál.... Hány óra felé mész? Végra találkozunk! :)

Nika, Csibe, Zsókuci, higy megy a fogyi?

Tegnap elmentünk egy hosszabb sétára az állatkertbe... Jól elfáradtam... a pocim is éreztem... még érzem, hogy nem vagyok 100-as... Most vettem észre, hogy már mozgok sokat, hogy az egyik öltésnél a bőröm odavarrták a beljebb levő bőrréteghez. Elég vicces. És húzódik is. Tudjátok, úgy, mint amikor harisnyát varrsz, és véletlen hozzáöltöd ahhoz a harisnyához, ami rajtad van.. kiváncsi vagyok mit mond erre a doktor. :roll:
Vendég

Köszi a válaszokat,

Brumi, akkor én is elmegyek a 9. napon, csak az meg pont szombatra esik. Nem tudom, hogy dolgoznak-e akkor...

Hát, az endometriosissal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy mivel nem lehet gyógyítani, tünetmentesíteni is csak nehezen, nincs más megoldás, tűrni kell. Az volt a jó, hogy amikor kiderült, utána mentünk a Konc tanár úrhoz és ő rögtön lombikot javasolt, ne kellett inszemezni, pedig elvileg átjárrható volt a petevezeték, de azt mondta Konc tanár úr, hogy attól, hogy a metilénkék átmegy rajta, attól még a funkciója valószínűleg nem jó, endonál sokszor nem működnek a fimbriák, amik terelgetik a petesejtet, az embriót, általában rosszabb a petesejtek minősége, úgyhogy nem érdemes inszemmel húzni az időt, ráadásul már 5 éve próbálkoztunk. Majd ha már nem szeretnénk több gyerkőcöt tutira meg kell oldani véglegesen a dolgot, mert az endo miatt hatalmas vérveszteséggel jár egy-egy menstruáció, első három nap alatt iszonyúan kivérzek, utána meg a férjem nem győzi nyomni belém a vasat vénásan. Jó kis perverz program :wink:

Akkor most kiderítem, hogy szombaton lehet-e menni UH-ra.
Aztán megyünk játszóterezni - szokás szerint.

Szép napot nektek, lányok!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Ismét hétfő :( Hát ezt nem imádom, mit mondjak!

De felőletek jó hallani, és az is főként hétköznapra fog esni, hogy titeket olvaslak, mert annyit vagyok gép előtt hétközben, hogy hét végén nem nagyon kívánkozom elé.

Köszönöm szépen az együttérző szavakat mindenkinek, de azt hiszem, hogy itt be is szüntetném a témát, mert sok a jelenlegi és leendő kismama köztünk, és a rémtörténetek senkinek nem tesznek jót!Muszáj előre nézni!

Gabicsibe!

Köszi a helyet a táblázatban! :) Remélem, nemsokára valami jó eredmény is kerül a nevem mellé.
Ami az orvost illeti, arról még nem tudok nyilatkozni. Rögtön az első konzultáción kell választani, vagy csak a vizsgálatok után?

Egyébként ez irányban szeretnék is tanácsot kérni tőletek, hogy kit ajánlotok nekem! Eddig nem igazán jöttek be nekem a fő-fő-főorvosok, akik azt várták, hogy hasra essem előttük. :) Azt szeretem, hogyha úgy beszélnek velem, mint egy normális emberi lénnyel, aki ép értelemmel bír, és fel tudja fogni azokat a dolgokat, amik őt érintik. A ködösítés, és az ex-katedra kijelentések nem az én világom. Szeretem érteni a dolgokat, ezért kérdezni is szeretnék a dokimtól. És a helyes kis Rák Holdammal baromi érzékeny vagyok rá, hogy hogyan szólnak hozzám.
Szóval mindenképpen földi embert ajánljatok, és ne egy arkangyalt :wink:. És ezzel senkit nem szeretnék megbántani, hiszen mindenkinek más stílus jön be!

Köszi:

Orsi
dnorsi

Sziasztok Lányok!

Gil, de jó hogy jelentkeutél végre , sajnálom a nega dolgot :(
EZ most nem jött be nekünk bár a Tranzitban még olyan lelkes voltam :(

Brumi, reméljük mostmár hamar gyógyulsz, kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Bonya :( hihetetlen, nekem azt mondták anno hogy gyorsan gyerek, sokáig szoptatás, atán újabb gyerek sokáig szoptatás :shock: :shock: :shock: ez a gyógymód rá :(

Kicsit most besz...tam amiket írtatok az endoról. NEkem a műtét után "csak" Orgametrillt adott tanárúr hoyg ne kelljen az az erős havi injekció. Aztán azóta a beültik között semmit.Mindig próbálkozunk sopontánnal és addig nem akartunk gyógyszert... :shock: :shock:
Amikor megnéz a TAnárúr szép tüszőket lát semmi endo ezért állandóan megkegyelmez nekem, merthogy fogalmzásgátlót kéne szednem, de hát hoyg néz az ki hogy azt szedem és gyereket akarok :shock: :shock:
Viszont msot megint nagyon erősen véreztem meg nagy fájdalmakkal, remélem nem emiatt :cry: :cry: :cry: :cry:
Na mindegy héten lehet én is bemegyek a BMC-be "megmutatni "a petefészkeimet...

Anett merre vagy?

Lányok akiknek volt már kromoszóma összférhetetlenség illetve immunológia annak mi a menete.Kapnom kell beutalót? Ebben a hónapban már nem megyek viszont áprilisban már le kéne tudnom...

ui.: Nyunyi végre úgy hiányoztál :)
madrin

dnorsi

Én is kis érzékeny vagyok mivel Én is Rák vagyok :lol:
Amint írtam Én 16orvosnál jártam, de mintha néha nem is ember lennék úgy kezeltek!
Wiegandt dokit nagyon ajánlom Neked, mert szerintem az elmúlt 10évembe ennyire normális emberrel (dokival) még nem is találkoztam!

Üdv
Puszi Mindenkinek.

Kép
noki&potyi

Gil!

Olvaslak Titeket, de nem igazán történik velem semmi mostanában a várakozáson kívül. Jól vagyok, nem érzek semmi különöset, de a többinél se voltak tüneteim, max. a mellfeszülés, de az most is megvan. Marad továbbra is a várakozás, de valahogy eltellnek a napok, és jön a 27-e.

Mindenkinek mennek a drukkjaim! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó lenne, ha valaki megtörné a negatív szériát! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Szia Noki!

Ezek szerint én rögtön jól választottam az érzékenység ellenére, mert én még mindig ahhoz a nőgyógyászhoz járok, akihez legelőször elmentem még kis zöld bogyóként. :)

Közben volt egy próbálkozásom Székesfehérváron, mikor Eszterrel terhes lettem, mert akkor ott laktunk, és célszerűnek találtam volna, hogy ne járjak vissza Tatabányára terhesgondozásra, de ott pl. elrémültem a főorvos úr stílusán, és inkább mégis a jól ismertnél szültem.

De sajnos voltam azért egy párszor kórházban azóta is, és ha nem is a saját orvosomként, de kénytelen voltam egy-egy főorvossal szót váltani időnként, és egyik se lett a szívem csücske. Az egyiknek köszönhetem konkrétan, hogy nincs jobb oldali petefészkem :( :( , azaz, hogy nem maradt belőle semmi, pedig elég lett volna csonkolni is.

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Nekem pénteken kellett volna mennem tesztelni, de ma megjött illetve barnázok. Szóval honap megyek.
A várakozásaim beigazolódtak. Nem szőttem nagy reményeket ehhez az inszemhez.
Most csinálok egy méregtelenítő kúrát meg mozgok ezerrel (futópadozni fogok, megyek Arwen tornára, jövőhéten szabin leszünk és megyünk sokat túrázni).
Most nem érzek semmit: dühös és szomorú se vagyok.
Holnap megbeszéljük a dokimmal mi is legyen a továbbiakban.

Kép
vucuska

Vucuska!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Kíváncsi vagyok mit mond a dokink, mert kb. egyszerre haladunk, és szeretném tudni mire számítsak, ha nekem sem jön össze.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vucuska!

Nagyon sajnálom!

Puszi

Kép
noki&potyi

Képzelhétek, pont vasárnapra hívtak be UH-ra :shock:

Kép
Kép
pannati

vicky79 ha bemész a főbejáraton, akkor 2 irányban lehet felfelé menni a "hegyen", a meddőségihez jobb kéz felé kell felcaptatni, és hamarosan - ahogy gyalogolsz fel - fogod látni a meddőségi kék színű logóját (jobbra), ki van írva, hogy asszisztált reprodukció... elég egyértelmű lesz.

Amire én szeretnék választ (ha tudjátok) hétvégén/ünnepnap is vannak? Nagy dilemmában vagyunk a húsvét miatt, mert elméletileg elutaznánk, de nekem meg lehet, hogy épp akkorra jön ki a "félidő"... izgulok.
edóra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?