A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!

Köszönöm a választ! Akkor sarokvédőt nem érdemes venni! Konnektor dugó van itthon néhány, de még beszerzek!

Jucus!

Válaszolsz majd nekem az etetőszék ügyben?
Meg másnak is várom a tapasztalatait, hogy melyik jobb az asztalhoz rögzíthető vagy a sima és hogy milyet érdemes?

ILdi
ildi76

Ildi!
nekünk csak a "normális" van, én azt nagyon szerettem/szeretem. Még a mai napig bele tudom rakni B-t, ha kell, bár mostanság inkább öcsi használja! De ilyenből pl. az ikeás szintén jó, 3000 ft, és tökéletesen alkalmas a célra=etetésre.
És minden biztonsági cucc jó az ikeában, csak a sarokvédő nem, de az más fajtában sem jó...Kép és a hűtőzárat sem ajánlom, ami felragaszthatós, mert B-nek 2-3 alkalom kellett, hogy rájöjjön, hogy kell letépni az egészet...Kép és dobhattuk ki. Ha vki tud jó hűtőzárról, amit nem tud egy 3 éves szétszedni az szóljon!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
én is haragszom!! Kép de nem rád!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk.
Gréti az egész családot kikészítette idegileg. Egy mini terrorista. Remélem csak hisztis, és nem azért sír ilyen sokat, mert valami baja van.
Holnap akkor megyünk mi is a talira, bár én már most látom, hogy senkivel nem fogok tudni egy szót sem váltani, csak Gréti kis popóját fogom rázogatni végig.
Sütni megintcsak nem tudok. Mit vigyek? Mert a múltkor vittem vaníliás karikát meg Pilóta tallért, de senki nem evett belőle egy darabot sem. Vigyek inkább innivalót?

Remélem mindenki jól van, sajnos nem fogok tudni visszaolvasni, max ezt az oldalt, ha végeztem a pakolással.

KépKép
KépKép
lindicita

Én is egyedül megyek, hallod Gigi????? Kép Kép

Viszem a kínőtt cuccainkat mini turi gyanánt. De megkérdezem a csajszit hátha változott a helyzet és tud jönni, mert hát milyen a tali ha nincs turi.

És Brúnó 2 napja a böliben alszik, és semmi sírás, beteszik a kiságyba nézelődik, megvárja amíg a többiek lefekszenek és utána ő is elalszik. És nincs sírás amikor viszem, ha megyek érte akkor van egy mosolya anyának meg nyakba kéredzkedés de ennyi.
Lehet, hogy nem is szeretett itthon lenni, meg minket sem szeret???? Kép Kép
zsebi2004

Fibi: 2 körül a nagytemplommal szemközt lévő nagyparkolóban, OK? Fehér mikrobi (mikrobusz) Ficánkát is felvesszük útközben Kép

Eszti: Te egy tündér vagy! Köszke!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Nincs mitKép szívesen segítek ha tudok. És most pont tudokKép
eszti25

Sziasztok!
ma kölcsönkértem a suttógót...annyit olvastam róla a neten, hogy itt az ideje, hogy beleolvassak...egyelőre tetszik!
Manoka!
köszi a turis infót!
Képzeljétek!
a rohadt fogmanó eljött hozzánk! és beköltözött az ÉN bölcsességfogamba!!! Normális az, hogy vkinek 30 évesen nő ki??? Én már azt hittem kinőtt, de ma megnéztem: alul félig kibújtak, a jobb oldalon most próbál egészen kijönni, fent meg még csak megdagadt az inyem!
Ismertek nagyon kedves!!!, türelmes, esetleg vicces, JÓ fogorvost, aki épp a XI. kerületben praktizál???? Asszem ki kell majd kapnia ezt a bölcsességfogat, mert ferdén nő, bele a számba Kép. Tehát arra a részre, ahova az ember harapni szokott, ha azt mondja, elharaptam a szám...szóval arra nő, már egész piros, és eléggé fáj!!! Kép
ÉLJEN A SZT. IMRE!!!!! ÉLJENEK A KISBABÁK!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi, oxi!Kép Én egy piros régi ronda kocsival leszek.

KépKép
fibi

Zsanci!

Nem bizti hogy kikell húzni!
Nekem 2 van már kint és nekellett bántani 1iket sem. Hála az égnekKép

Nekem van 1 orvosom budaörsön(elején) magándoki de baromi jó. Sztem nem is olyan drága.Ha érdekel holnap megdumizzuk.
eszti25

Zsanci, én ismerek ilyesmi fogorvost, holnap jó ha megadom az elérhetőségét, Bah csomópontnál van.

Turis lány nem jön, de a ruhák igen!!!!!! Délelőtt elhozza hozzám és én leszek a turis csaj Kép Kép
zsebi2004

Zsan, nekem is nemreg bujt ki, és begyulladt, nem tudtam beszelni (sokan nem bantakKép, fajt mint az örült, ki kellett vagni. Én ügyeletre mentem az Astoriara, mert szombat volt.

KépKép
fibi

Zsebi, a turinformistaKépKépKép

KépKép
fibi

Ildi!

Én már válaszoltam de nem ment el,vagy eltüntette valakiKép
Etetőszék:nekünk nem asztalra tehető hanem székre szerelhetős van.És nagyon jó.

Tésztasali bent figyel a hütőben,Soma kezenyoma is benne van!

Juc
20170114224602

hozzak egészségtelen csipszet és kólát????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Jó sokat hozz!
20170114224602

ZSEBI!

Kereslek!
20170114224602

Köszi a fogdoki tippeket, mind érdekel!!!
akkor csipsz és kóla rendel!!!
viszem!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ha kérhetem akkor Pepsi Twist Ligh-ot hozz,plíz
Kép
20170114224602

Zsanci!
Fogorvos a Tornászdával szemben? Elég közel van??? nagyon kedves nőci, én 17 éve járok hozzá Kép

Zsebi!
Dehogy ezt jelenti! Kép Egyszerűen csak azt, hogy biztonságosan kötődő gyekőc Kép Õk reagálnak így "idegen helyzetben".

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
Nekünk hagyományos etetőszék van, de anyóséknál asztalra tehetőt használunk (meg az szoktuk kölcsönkérni is, ha megyünk valahová), és annak ellenére, hogy márkás darab én nem vagyok vele megelégedve, mert Petra csak úgy lóg benne, nem is ül. Mostanában alá teszünk egy széket, hogy azon támassza a lábát. Kép Viszont kis helyet foglal Kép Az ikejás tényleg jó, anyukáméknál olyan van, teljesen tuti, és olcsó is Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Végre eladtam a hordozót Kép Vatera rulez!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Mondtam,hogy előbb-utóbb sikerül csak ki kell várni a vevőtKépVaterán én még nem tudtam eladni a 2in1 roller-motoromat viszontKép

Jucus
20170114224602

Bogárka,
ez érdekel, mármint amit a biztonságosan kötődésről majd hallhatok még erről egy kicsit?????

Juc,
KERESLEK!!!!!!!
zsebi2004

1-2 oldalt visszaolvastam.

Eszti! Nekem is kellene olyan zörgős könyvecske, ha lehet. Nekem jöhet 2 db is, ha úgy jön ki, legalább lesz egy a nagyszülőknél is.
Kb. 3 hete dobtam ki az összes 3 hónapnál régebbi tejcit a hűtőből, Pesten kb 7 litert, Szolnokon kb 3-at. Most megint gyűlik, de szerintem újszülöttnek ez még nem jó.
A védőnőm mondta egyébként, hogy ha vaalkinek nincs teje, ő nem ajánlja az anyatejgyűjtőből a tejcit, mert ott mindenféle (korú) tejcit összeöntenek, felforralnak, sterilizálnak, pasztörizálnak, szóval az már nem az igazi, ő inkább tápszert javasol vagy más anyától direktbe elhozni a tejet. csak Pesten megszünt az a rendszer, hogy mástól elhozhatod a tejcit és a tb fizet, mert itt van anyatejgyűjtő. Vidéken viszont így működik, és a védőnő igazolja le a tb-nek az átadott tejci mennyiségét.

Blaye! Mi voltunk Szolnokon Grétivel Tücsökzenén, és Gréti nagyon élvezte. Én meg voltam győződve, hogy végig sírni fog, de tátott szájjal bámulta a nőcit, meg élvezte a hangszereket, sőt a végén a nőci hegedűt, na hát akkor meg teljesen lemerevedett. Szóval én is menni akarok ilyen foglalkozásra.

Remélem minden baba meggyógyult, fura volt olvasni, ahogy sorra mindenki lebetegedett.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsebike!

Hol vagy?Hol keresel?Msn?
20170114224602

Bogárka!
TUTI!!! mindenképp kell a száma!!!
más:
És a bizonytalanul kötődők?????? Kép enyim minden reggel sir...
bár 2 évesen simán otthagyhattam, bár akkor még én sem voltam idegroncs, és akkor úgy is láttam, hogy teljesen okés a lelke. De azóta...???
ezt a sirásos, nem-engedlek-el formát, pár napja vezette be.
egyébként van olyan, hogy a biztonságosan kötődőből bizonytalan lesz??? help!!!! Kép
Zsanci, egy eléggé amatőr pszichomókus Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,

igen ott kereslek elvileg, kereslek mert keresel Kép
zsebi2004

Lindi!
én pár hónapja még adtam tejet, és a TB is tejelt rendesen. Miért???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Látom már megvannak az "előadástémáim" a talira Kép Adával tegnap a csecsemőotthonokról értekeztünk hosszasan, ám befejezetlenül msn-n, neki is ígértem, hogy folytatom, Zsebinek meg majd mesélek a kötődésről...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

BOgárka, Zsebi!
tücsök zene van az eleven centerben is. Nincs kedvetek jönni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
nem az elválás az informatív!!! Kép
Biztonságosan kötődő sírhat is meg nem is, hanem az újratalálkozás. Kép A bizonytalanul kötődők egy része le se tojja a mamát, a másik része meg akkor is sír, rúgkapál, tiltakozik (merthogy belőlük két alcsoport van)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És miért pont a csecsemőotthonokról?????

Nekem meg tényleg mesélj a kötődésről, mert kezdek kétségbe esni, hogy nem is kötődik hozzám a gyerek, mert egy rossz anya vagyok. De a biztonságosan kötődés nem hagzik rosszul Kép
zsebi2004

Zsanci!
Szerintem Doni még kicsi hozzá, Petra meg már talán nagy...
Én majd arra a mozgásos-tornás valamire vinném Petrát hétfőnként (szintén eleven), de az meg Nektek nem jó, mert 1-3évig van Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
roller-motor? nekünk kell majd olyan!!

KépKép
fibi

Bogarka, en mint tanonc, meg fülelhetek majd?Kép

KépKép
fibi

Jaj, Bogárka!
engem néha le sem tojik...Kép mert játszik. a másik bölcsiben persze már mindig nagyon várt, de itt néha csak meglát, köszön, és megy is tovább játszani...Kép MIT RONTOTTAM EL???Kép Kép
egyébként volt olyan is, amikor 1 hónapig nem én hoztam vittem, hanem egy barátja mamája, és mikor utána én mentem érte, mindig, ha meglátott sirt. Hogy én jöttem érte, és nem a barátjáék vitték haza...Kép Kép
tudtam én, hogy rossz mami vagyok...de, hogy ennyire???
ááá, mindegy, majdcsak felnő valahogy!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most láttam az Újbuda TV-n a kórházat.Na,milyen on voltam?

Juc
20170114224602

Zsanci!
A vizsgálatokat, amikből ezeket a következtetéseket levonták 1,5-2 éves gyerekekkel csinálták. Szerintem nagyobbaknál már sokminden beleszólhat! Nyugiii!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Fogdoki:
Dr. Diamant Olga 246-6268 Dió u. 11 fszt. 1.
Rendelés: H, SZ 15-19 óra, K, CS 8.30-12

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebike!

Hát engem Zanza is megtalált meg Bee,de te nem isKép!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Csak gyorsan: Vatera tényleg rulez, "nyertem" egy fa járókát potom pénzért (4600)!!!
Meg Ada figyelsz van egy csaj Budaörsön, tőle vettem bébi harisnyát 390 Ft-ért. Mondjuk még nem ért ide, mert apukám fogja elhozni csak még nem ért ráKép

Más: ez itt a reklám helye ismeritek a pelenkafutárt? Ingyen szállít házhoz pelust, elég sokféléből lehet választani (elsőkörben lehet rendelni egy próbacsomagot 100 db, többféléből állítják össze, ami a legjobban bejön, azt rendelheted legközelebb) és ami nem mellékes OLCSÓ. (a legdrágább a maxi méretből 37 Ft/db, persze nem a bugyipelusKép) Mi már használjuk és tényleg jó minőségűek.

Ja, és érezzétek jól magatokat holnap!!!

Remélem azért legalább jövő tavasszal találkozhatok veletek én is!

Nálunk minden ok, Balu ölbebaba, Marci ettől nyüszis, Daniella meg tök ügyes a suliban!!!

Pusz: Pocak Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bogarka, nekem ma egyszer sem valaszoltalKép

KépKép
fibi

Még annyit, hogy amikor idekerültem, azt hittem hogy csak az írhat színes betűkkel akinek már jó sok hozzászólása van Kép
Köszi Proone Kép, hogy megosztottad velünk a TITKOT!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Jajj, lányok, háromságba vagyok esve Kép Vikibabának valami baja van, a dokinéni 2-től rendel, először tuti hozzá megyünk, és csak akkor érkezünk, ha ő azt mondja, mehetünk.
Éjjel többször fent volt, és nagyon érdekes hangokat hallatott, de az orrában nincs semmi. Nem lázas (kopp-kopp), de nem tudom mi ez (kezdő anyuka)

Fibi: Szóval ne nagyon számíts ránk, szerintem támadd meg Pestet!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, remelem, kiderül, hogy semmi komoly!
Igy legalabb eldölt, hogy mi sem megyünk a talira. Reggel ota vacillalok, mert megint sirosan ébredt Balint, és nem olyan még, mint maskor. Ha ez meg a labadozas, lehet hogy megfertözhetne mas babakat (enis kezdö lenni, nem tudni). Szoval mivel en nem vezetek Pesten (apjuk meg dogzik), meg Balint sem szazas, igy nem megyünkKépKépKép Remélem, legközelebb.

Eszti! Igy jut mindenkinek zörgös könyv, ne haragudj, ha esetleg Rajtad marad...

KépKép
fibi

Zanza, bocsi, hogy hirtelen eltüntem este MSN-röl, de mire Balint visszaaludt, nem maradt eröm irni.

KépKép
fibi

Juc, akkor valami nem stimmel, mert láttam, hogy be vagy jelentkezve, meg láttam a megjegyzésüzit az egyedülálló anyuka szöveggel ami utána lekerült,felvettél egyáltalán az új gépen a listára??? Kép Kép Kép

Szükségem lenne egy jó, lelkiismeretes, türelmes urológus dokira, ha valaki ismer ilyet, légyszi adja meg az elérhetőségét. Nagyon köszi.
zsebi2004

Oxi, nyugi! ne izgulj, nem lesz semmi baj! aztán jöhettek a talira.

Fibi, írtam Kép

csajok, csekkeljétek meg ezt itt, http://www.hazipatika.com/simple/hosp2005
az év kórházát választják a neten, legutóbb kedvencünket a 16. helyen láttam. tisztaság meg infrastruktúra kategóriákban elég elől van, de az orvosok 5-ből vmi 3,6-ot kaptak csak (persze mert páran jól lehúzzák az összhatást... Kép)

votiv 8)
votiv

Zsebi!
nekem van egy urológus ismerősöm, érdekel?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?