Sziasztok Lányok!
Csak kapkodom a fejem mennyi új topicos lett. Üdv az újaknak. De asszem ilyen gyorsasággal nem mindenkit tudok majd követni, pláne, hogy sok a munkám. És jövő héten irány Franciaország!!!
Már nagyon-nagyon várom, teljesen be vagyok sózva.
Ráadásul egy csomó francia ismerősöm ott lesz Párizsból.

,akik nagyo várnak már.
Vucuska,
Sajnálom, hogy nem sikerült, és elhiszem, hogy az 5.után már annyira nem vagy kiborulva. Szerintem velem is ez lesz, az az esen is essünk túl. Fel a fejjel. Nagyon kíváncsi vagyok én is, mert előttem jársz, és nagyjából egymás után következünk, hogy mit fog a doki mondani neked, hogyan tovább.
Kira,
Lassan kezd beigazolódni, hogy ez az inszem dolog azért annyira nem sikeres. Hónapok óta nem sikerül senkinek , vagy csak kicsit , aztán meg rossz vége lesz.
Madrin,
Én is a Vas utcába akarok menni az Arwen tornára, és holnap terveztem, de nem tudom, hogy el is jutok-e, mert rengeteg dolgom van az utazás előtt. Pedig nagyon szeretnék. De hát most full generál van, ami a készülődést illeti.
Zsókuci,
Nem tetszik nekem, hogy folyton húzod-halasztod a dolgokat.

Bár megértem, hogy először rendbe akarsz jönni. De már olyan régóta halogatod. Ezt a sulit én is el akarom végezni, mert szeretnék otthon Etyeken baba mellett, után dolgozni, nem akarok utána bejárni Pestre. Egy gyerek mellett 8 órába ide nem tudnék, de nem is akarok visszajönni. Bár igazán idegenvezetni szeretnék, de ha nem jön össze, szívesen nyitnék szalont Etyeken egy szolival. Persze azt nem tudom miből

de az a jövő zenéje.
Vicky,
Hajrá kezdés.Nem te írtál tavaly nyáron, aztán nagyon eltűntél!!???
Nyunyi,
Végre de jóóóóó, de jóóó, hogy újra jelentkeztél. Annyira hiányoztál.
Brumi,
Hajrá séta, levegő, mikor mentek vissza fagyókért?
Mennyi endometriózisos van, csak kapkodom a fejem.
Na megyek, majd még visszaolvasok, bocs ha nem írtam mindenkinek.
Puszi