A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky, bocsi tényleg nem válaszoltunk Neked. HA tömegközlekedst akkor a legegyszerűbb a Moszkváról induló 56-os vilamossal jönnöd a kórházig. Ott meg ahogy Edóra mondta. HA kocsival jössz érdemes a VIII-as kapu környékén megállnod onnan csak egyenesen be kell sétálni. Én nem szoktam beállni mert 500 Ft...

Egyébként morbid de a patológiával szemben van az intézet, bemész és utána jobbra lesz az ajtó ( vagy csak meglátod a sort )...

Edóra, van hogy ünnepek alatt is nyitva vannak, de jobb ha megkérdezed, sztem vasárnap hétfőn nincsenek, bár a fejemet nem tenném rá... Talán szombaton ezért nyitva vannak, hogy mégse 3 napig legyen zárva...
De mondom kérdezd meg nehogy emiatt szívjál.
Voltam már úgyis bent hogy csak labor volt meg uh, beültetések meg nem.

Valaki kérdezte a tesztet nekem 3 naposan adták vissza és 10 nap volt a teszt.HA 5 naposan kaptad vissza akkor lehet hogy a 8. nap kell visszamenni? De 10. napon már biztos az eredmény.

Vucuska, nagyon sajnálom :( De tényleg az a legfontosabb hoyg jól érezzétek magatokat, a túrázás olyan jó :) Főleg amióta visszük a kutyust is , nekem nagyon tetszik.
madrin

Sziasztok!

Sajnálom, de elvesztettem a fonalat,hogy ki hol tart, mert olyan rég tudtam jönni. Mindenesetre szorítok mindenkinek!

Én ma kezdtem az antagonista protokollt, mégsem a short-ot.
Nem igazán tudom, mi a különbség... :roll:
Szücs doki nem volt ma és így Wiegandt doki írta ki. Gonal-t kell szúrnom és pénteken kell menni UH-ra. Annyit mondott, hogy sok apró tüszőm van.

Mi mindig azt mondjuk a kapunál az őrnek, hogy beutalóval jöttünk, és ingyen be tudunk állni a kórház területére. 8)
bessy76

Bessy76 sztem annyi a különbség hogy a gyógyszerek mások, és sztem az antagonista drágább is :(

MIket kaptál szurinak?

Mázlid van engem nem engedtek még így be, de zsebbe a 200 eddig működött :)
Bár volt olyan hoyg tök sokat köröztem mire parkolót találtam,majdnem olyan messze hogy akár kint is állhattam volna :twisted: :twisted:
Legmesszebb akkor parkoltam amikor a beülti volt :)
madrin

Vucuska
Sajnálom :( ,de jól teszed hogy egy kicsit kikapcsolódtok!!

Dnorsi
Bárkit is választasz jó kezekben vagy!Én is Wiegandt dokihoz jártam és imádtam,most Szűcs dokihoz járok és vele is nagyon meg vagyok elégedve!

Madrin
Mi mindíg azt szoktuk mondani számlát nem kérünk így csak a felét kell fizetni!

Witch
Üdv nálunk!Sajnálom,hogy nem sikerült,de kitartás!!!

Nemone
Millió babatapi :D ,remélem végre elindítod a babaesőt!!

Lányok!
Aki Szűcsdokihoz jár és megy a héten hozzá megkérdezné nekem,hogy jövőhéten dolgozik-e???Előre is köszi!!!

Tkriszta,Osiborsi,Kíra
Mi volt ma????
gabicsibe

Sziasztok!

Szerintetek meddig tart körülbelül az első konzultáció? És hogy zajlik? 60 embert odarendelnek 12-re, aztán aki kapja, marja alapon valamikor majd sorra kerülök? (Ugyanis egyedül megyek, a férjemnek sajna nem jó az a nap. :()

Orsi
dnorsi

Bessy
Ahogy madrin is mondta ez drágább szurikat tartalmaz,de ugyan az az eljárás mint a rövid!

A rövid, illetve antagonista protokol esetén általában a stimuláció a menstruáció 2.napján kezdõdik és 11-14 napig tart, majd ezt követi a petesejtek leszívása. Ezután 2-3-5 nap múlva az embriók méhbe való visszahelyezése, az embriótranszer köetkezik.
A hosszú protokol a menstruáció 21.napján kezdõdik és nagyjából három hétig tart,majd ezután jön a punkció, és transzfer.
Ezek az adagolt hormonok tipusában, illetve az adagolási idõ hosszában különböznek. Hogy kinek mi a legmegfelelõbb, azt az orvos dönti el.
gabicsibe

Dnorsi
Lehet,hogy egy kicsit várnod kell de nem vészes!Vigyél magaddal minden leletet amit eddig kaptál!Szerintem a konzultáció félóránál többet nem fog igénybe venni!Olvasni valót azért vigyél magaddal :wink: Ja és a recepciónál szólj ha kiválasztottad az orvost,mert ha nincs választottad vagy fénykép alapján kell választanod vagy valakihez beosztanak!
gabicsibe

Madrin
Most csak egy doboz Gonal-t kellett kiváltanom 29,800.- volt.
Szücs doki azt mondta, hogy a short-nál 100-120.000.- számítsak.
Hát, kíváncsi leszek, mennyi lesz még.... Valaki tudja esetleg?

Akkor tényleg mázlim volt a kapunál... :lol: remélem, marad is :P :lol:

Gabicsibe
Elvileg én megyek. Remélem, nem felejtem el és megkérdezem neked.
bessy76

Gabicsibe
Köszi! Kezdem kapisgálni... :oops: De annak nem örülök, hogy drágábbak lesznek a gyógyszerek. :(
bessy76

Köszi Gabicsibe!

Az a baj, hogy ilyenkor hiába próbálok olvasni, mindig arra döbbenek rá, hogy tizedszer olvasom ugyanazt a mondatot. :)

Ez a fénykép alapján választás vicces, bár ha belegondolok, hogy aktívan részt vesz a gyerekem "elkészítésében" :lol: :lol:, talán ez is számít. Bár azután, hogy az én leányomat a Varju hozta... :wink:

Orsi
dnorsi

Lányok!
Megint elszúrtam valamit a dokinál, úgy látszik, én ott olyan zavarban vagyok, mint egy szűzlány :lol: :lol: Most a napokat kevertem össze. Filozott, hogy mikorra hívjon UH-ra, pénteket még korainak tartotta, viszont rákérdezett, elutazunk-e húsvétkor. Mondom igen, de nem mondtam, hogy csak hétfő, kedd, szerdán. Szerdára írta végül az UH-t (13. nap), mert belezavarodtam a napokba, és azt mondtam, hogy kedden jövünk haza. De ha most csak csüt megyek, az már késő szerintem, mert 14. nap már inszem szokott lenni. Most mit csináljak??? Szerdán csak vérvételre mennék, vele nem is találkozom, vagy ezért a kérdésért üljem végig a sort?? Mit mondtok?

Vucuska
Sajnálom!!!! A tábla alapján még nem vártam az eredményed, meglepődtem. Teszt akkor nem is volt? Mert a barnázás még beleférne.

Nemone
Rajtad a világ szeme!!!

Nyunyika
Hát előkerültél????? Jól vagy? Mikor mész vissza kedvenc dokidhoz?

Madrin
Hát miért is velünk történne csoda!

Orsi
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a konzultációsokat hívják be legutoljára. Múltkor beszélgettem egy lánnyal, aki első konzira ment, és lerágta a körmét, mert mindenkit behívtak előtte. W dokinál megvan a délutáni menetrend, előbb a zárójelentésesek, majd a mindenféle megbeszélősek, majd az UH-sok és végül a konzisok jönnek. Az olvasással én is ugyanígy vagyok, ott a könyv, de ne tudok koncentrálni. Múltkor hangoskönyvet vittem, nekem az jobban bevált a dokis várakozásra.

Zsókuci
Megértem az aggodalmaidat, jó lenne, ha már a leleteken nem múlna, és akkor nem lenne visszaút!

Pannati
Ezek szerint vasárnap is vannak???

Brumi
Reggel megyek szerdán, negyed nyolc körül szerintem. Cupkás lettél, mint a harisnya? :lol: :lol: Jó lenne találkozni!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Edora

pont előtted írtam eggyel, hogy vasárnapra hívtak UH-ra, tehát ezek szerint szombaton nincsenek, vasármap viszont dolgoznak. :D

Kép
Kép
pannati

Én is csak díszből szoktam olvasni, a fülem és a figyelmem meg szerte ;-)
Jaj, hát én rémesen aggódok, első inszemem, és hogy el ne szúrjuk.. köszi Pannati, ezek szerint vasárnap vannak. de elméletileg mi elutazunk pénteken és csak keddre jönnénk vissza. Hát nem tudom, hogyan lesz. Péntek még "csak" a 12. nap, de a kedd már a 16. Mondjuk nem érdemes előre agyalni, hisz a 10. napi UH-n fog több midnen kiderülni.
Szerintem hat a Merional nekem, mert szokott fájni utána a hasam, nem hinném, hogy csak bebeszélem. Egyébkjént a fejem is fáj, szinte állandóan.
Dnorsi, az első konzultációtól azért túl sokat lelkileg ne várj, nagy meghittkedések nem szoktak lenni. De biztos, hogy szakmailag profi kezekben vagy, és végre elkezdődik az út (ami, reméljük nem lesz túl hosszú (reméljük, egyikőnknek sem)).
edóra

Köszönöm a válaszokat, csak megtaláljuk. Holnap jövök és beszámolok. Azért a várakozási sornak nem örülök, de a munkahelyemen már mondtam, hogy nem megyek vissza. Ti hogy intézitek a melóhelyen ezt a sok vizsgálatot? Én most két félbe veszem ki az 1 nap szabimat, de már kivettem a 22-ből 7-et. Nem nagyon marad. Gondolom utána betegszabi.

Azért nem örülök, hogy ennyire nem válnak be az inszeminációk, mert valószínűleg nálunk is az lesz, a lombik szerintem nem indokolt. A pcos-re szedem a gyógyszert, a diéta és a mozgás már kevvésbé megy.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam én is a BMC-be, és képzeljétek tovább kell kapnom még a merionalt, el sem hiszem :( és csütörtökön kell visszamennem megint ultrahangra. Megkérdezte a doki, hogy húsvétkor elutazunk vagy sem. Mondtam hogy nem, erre mondta, hogy lehet, hogy akkor lesz a beültetés. Most nem mondott semmit, hogy mi mekkora, én csak annyi kérdeztem, hogy nem gond, hogy mostmár a 17. napon vagyok. Azt hittem, hogy az inszemet olyan 14-15 nap körül csinálják. Azt modnta, hogy azért nem kezdte emelt adaggal, mert akkor fennállt volna a veszélye a túl stimulációnak. Igaz érzem, hogy a petefészemnél fáj, nagyon enyhe mensis görcsöket érzek, az lehet, hogy nőnek?
Na már nem tudom, hogy mi lesz, de reménykedem. volt már valaki, aki ennyi ideig kapta az injekciókat inszem előtt? Az lehet, hogy inszemináció a 24. napon legyen? én még ilyenről nem is hallottam....

Amúgy szerintem is dolgoznak húsvétkor, mármint nekem is azt mondta a doki, hogyha csütörtökön minden ok, akkor hétfőn beültetés.

Gabicsibe,
Köszönöm, hogy gondoltál rám is.

Vucuska,
Nagyon sajnálom, de fontos a pozítiv hozzáállás!

Ma nagyon sokan voltak Wiegandt dokinál, mert a Szűcsdoki "betegei" is ott voltak, meg amúgy is a hétfő az ilyen szokott lenni.

Orsi,
mindenképpen készüljetek fel, hogy sokat kell várni, ha mégsem akkor meg szerencsétek van!
tubikriszta

Vicky,

Nekem szerencsém van a munkahelyemmel, mert reggel bejövök korán utána megyek a BMC-be és délután visszajövök. Amúgy pedig ha nem tudok visszajönni valamelyik nap ledolgozom, csak akkor veszek ki szabit, amikor egésznapos program van, pl a petevezetékátjárhatóság(HSG).

Én is szedem a gyógyszert a PCOS-re, de nekem lejebbmentek az értékek miatta, amit az endroklinológus nézett, de másban nem hazsnált sajnos :( van aki a gyógyszer szedése után 3 hónap múlva már terhes.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Kriszta,
úgy látom utóbbi hetekben mindig ugyanazon a napon járunk ultrahangra és az eredmények is hasonlóak,mert nekem is csütörtökön kell visszamennem.Nem nőnek odabent rendben,illetve 11 merional után még mindig csak egy domináns tüszőm van(azt is a lányok petenövesztő jókivánságainak köszönhetem!!!).Azt mondta nekem Wiegandt doki,hogy a PCO-osknál előfordul(sőt jellemző) a lassú hatása a stimulációnak,és egyszer csak váratlanul felrobban a tüsző. Tőlem is kérdezte a húsvétot és vasárnapra számolta az inszemet.Vissza is kérdeztem,hogy biztos-e jól hallottam,de azt mondta bejön!És én hálás vagyok érte,még ha csak kicsi esélye van a sikerességének,de legalább egy újabb reményke!
Amúgy nekem is a 19-ik napon lesz vasárnap,és meg is lepődtem rajta,mert már letettem róla,hogy ebben a hónapban megcsinálják.A múlt hónapban nem csúsztam ennyit!

Nekem eddig sosem mondta ki orvos,hogy Pco-s lennék,csak sejtette és most nem is tudom mit tehetnék annak érdekében,hogy valahogy javítsam az esélyeimet?Semmilyen gyógyszert nem említett vagy hogy ezt vagy azt tegyem a nagyobb esély reményében.Tudtok valamit javasolni?

Vucuska,
sajnálom.Nem jó hír,de nagyon pozitívan állsz hozzá!
orsiborsi

Gil
Ne üld végig a sort,hanem mond el Erikának mi a problémád és majd ő intézkedik!!

Kriszta
Pocakfájás azt jelenti ha lassan is azért növögetnek azok a tüszők!!!Millió petike növesztő továbbra is!

Orsi
te se keseredj!Úgy látszik van valami most a levegőbe ami ilyen hatással van rátok!Kitartás és továbbra is millió petike növesztő!!!!

Vicky
kedden nincsenek sokan,szerintem nem lesz vészes a várakozás!!!kitartás!!És várunk a hírekkel!

Bessy
Köszi hogy megkérdezed!!!

Edóra
Ne izgulj nincs gáz ha a 16.napon is lesz,nekem is volt olyan,fejed pedig fájhat a szuriktól,lehet hogy rád így hat!
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Orsiborsi

Nekem annyit mondott Wiegandt doki, hogy ne is foglalkozzak azzal, hogy PCOS vagyok.
Azt mondta, hogy ettől függetlenül minden rendben lehet, mert nem annyira vészes a dolog.
Ha Ő mondja akkor biztosan így is van.
Bár Én amint olvastam róla a legjobb ha az ember olyan diétát használ ami cukorbetegeknek van és emelett barátcserje teát iszik.
Holnapra kapok egy ilyen diétát és beszerzek egy jó nagy zacsi teát is :lol:

Eseteleg tudna valaki valami "házi" gyógymódot erre a PCOS-ra?

Ha valaki jön holnap BMC-be és lenne kedve beszélgetni akkor Én is és Kira is ott leszünk 11-körül.
Én barna göndörhajú, barna keretes szemüveges csajszi vagyok és folyton vigyorgok :lol:
Kira szőke magas vékony szép csajszi, de megint nem jut eszembe más ismertetőjel róla :?

Jó éjt Mindenkinek!
Puszi lányok!

A nyuszitól mindenkinek rendeltem babát!
Komolyan mondom!
:lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok! :D
Többen írtátok, hogy endótok van. Figyeljetek oda nagyon és járjatok rendszeresen ultrahangra, mert én nagyon megjártam tavaly. Júliusi laparoszkópia után két hónappal nagyon fájdogált a hasam és jó nagy cisztám lett megint , amit persze műteni kellett ismét. Mondjuk nekem sajnos a legsúlyosabb IV fokozatú endom van.
Nem akarlak ijesztgetni benneteket, csak figyeljetek oda, mert ha előbb megyek dokihoz, lehet hogy én iszom a műtétet.

Képzeljétek holnap reggel megyek vérvételre (Estradiol, LH), ultrahangra és megbeszélésre.
Teljesen elfelejtettem, hogy még van egy vérvétel :cry:
Most így gondolom nem kezdhetünk rögtön, mert annak az eredményét meg ell várni biztos.

Noki :)
Majd megpróbállak megkeresni holnap! :)
Szerintetek ehetek vérvétel előtt?
adri1983

Gil :) , Brumi :)
Jöttök holnap?
adri1983

Lányok!
Én a PCOS-ra és az Endometriozisra az Arwen tornát ajánlom.

Witch :)
Mi már beszéltünk email-ben a beültetésed környékén! Meg az endos fórumon is olvasgatlak.
Majd a fagyibabák behozzák a lemaradást, meglátod!!! :D
Szorítok nagyon, annyira megérdemled!
adri1983

Sziasztok Lányok!

Csak kapkodom a fejem mennyi új topicos lett. Üdv az újaknak. De asszem ilyen gyorsasággal nem mindenkit tudok majd követni, pláne, hogy sok a munkám. És jövő héten irány Franciaország!!!
Már nagyon-nagyon várom, teljesen be vagyok sózva.
Ráadásul egy csomó francia ismerősöm ott lesz Párizsból. :oops: :D ,akik nagyo várnak már.

Vucuska,

Sajnálom, hogy nem sikerült, és elhiszem, hogy az 5.után már annyira nem vagy kiborulva. Szerintem velem is ez lesz, az az esen is essünk túl. Fel a fejjel. Nagyon kíváncsi vagyok én is, mert előttem jársz, és nagyjából egymás után következünk, hogy mit fog a doki mondani neked, hogyan tovább.

Kira,
Lassan kezd beigazolódni, hogy ez az inszem dolog azért annyira nem sikeres. Hónapok óta nem sikerül senkinek , vagy csak kicsit , aztán meg rossz vége lesz.

Madrin,
Én is a Vas utcába akarok menni az Arwen tornára, és holnap terveztem, de nem tudom, hogy el is jutok-e, mert rengeteg dolgom van az utazás előtt. Pedig nagyon szeretnék. De hát most full generál van, ami a készülődést illeti.

Zsókuci,
Nem tetszik nekem, hogy folyton húzod-halasztod a dolgokat. :wink: Bár megértem, hogy először rendbe akarsz jönni. De már olyan régóta halogatod. Ezt a sulit én is el akarom végezni, mert szeretnék otthon Etyeken baba mellett, után dolgozni, nem akarok utána bejárni Pestre. Egy gyerek mellett 8 órába ide nem tudnék, de nem is akarok visszajönni. Bár igazán idegenvezetni szeretnék, de ha nem jön össze, szívesen nyitnék szalont Etyeken egy szolival. Persze azt nem tudom miből :shock: de az a jövő zenéje.

Vicky,
Hajrá kezdés.Nem te írtál tavaly nyáron, aztán nagyon eltűntél!!???

Nyunyi,
Végre de jóóóóó, de jóóó, hogy újra jelentkeztél. Annyira hiányoztál.

Brumi,
Hajrá séta, levegő, mikor mentek vissza fagyókért?

Mennyi endometriózisos van, csak kapkodom a fejem. :shock:

Na megyek, majd még visszaolvasok, bocs ha nem írtam mindenkinek.

Puszi
vic12

Adri

Én amikor mentem vérvételre nem mertem előtte enni, de be volt készítve a táskába a jó kis szendvics és ahogy megtörtént a dolog már vettem is elő és faltam ahogy tudtam :lol: :lol:
Remélem találkozunk!

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdéssel jövök :shock: , de tudtok-e arról valamit, hogy a stimuláció (kezelés) alatt szabad-e uszodázni, szaunázni, szoláriumba járni.
Szerintem egyedül a szauna, ami árthat, nem?
Vagy, mint mindenben, a mértékletességgel nem lehet gond?
E. Dóra
edóra

Sziasztok!

Tegnap megint összetalálkoztam az ügyeleten a leghülyébb ápolóval, hihetetlen, hogy ilyen emberek dolgoznak az egészségügyben, akkora b...volt, hogy alig bírtam visszafogni magam. :(

Gabicsibe,
Köszönöm a petinövesztő drukkot, remélem, hogy hatátos lesz :) csütörtökön kiderül, reménykedem :)

Orsiborsi
Te mikor mész csütörtökön? Csak azért kérdezem, mert találkozhatnánk, ha van kedved! Lehet, hogy együtt megyünk majd inszeminációra? :)
Amúgy ilyenkor a doki mellett gondolom, hogy több emberke is bejön a szabadidejében dolgozni. Nagyon rendesek, hogy Wiegandt doki is bejön és le a kalappal előttük.

Vicky,
Majd mesélj, hogy mi volt ma a konzultáción!

Vucuska,Kíra és Noki,
Meséljetek mi volt ma az UH-n?

Sok sikert mindenkinek! és remélem, hogy valaki nagyon jó hírrel tér ma "haza" hozzánk!

Drukkolok!

Noki,
Ha tudtál diétát szerezni PCOS-ra és át tudnád nekem küldeni, az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm.

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok LÁnykák,

hu most sokat írtatok, nem is tudom már követni :)
MAjd jegyzetelek.

Vic, de jó mész lassan :) Irigyellek :) Figyu ha mész Arwen tornára írjál a honlapjukon lévő e-mail címre, vmi kérdőívet ki lehet tölteni amiből sok tanácsot tudnak adni.
Viszont jól teszed ha legalább 20 perccel előbb odaérsz hoyg helyed is legyen :(

Vki kérdezte (Dnorsi eszembe jutott :) )a konzultációt hááááááááááát nekem vagy 8 perc ha volt, elmondta a TAnárúr hoyg döbbenet milyen mészáros orvosokkal volt dolgom :( ÉS hogy endóm van majd a Jánosban megoperálnak,utána menjek vissza (műtét után) szal nem volt elemezgetés, beszélgetés, untyum-puntyum :) Pedig ezt vártam :)

Gil én most hirtelen nem is értettem a problémád, de ez mennyire szar, múltkor amikor uh-on voltam egyetlen kérdésem lett volna és nem elfelejtettem amikor mentem lefelé akkor jutott eszembe, kb a Moszkva térig anyáztam :)

bessy76, nem tudom még miket fogsz kapni, nekem az Orgalutrán majd legközelebb a cetrotide volt nagyon sok :( mivel nem támogatott 10 rongy darabja és 11 kellett belőle. :twisted: :evil: :evil: Sok függ attól is hogyan reagálsz majd a gyógyszerekre, nekem megpróbálták a 2.-nál jól felemelni az adagot hátha segít,de nem segített - 220 ezerbe kerültek a gyógyszerek -

NA jó eldugulok, vki megy csütörtökön vagy pénteken, valamelyik nap be kéne mennem de semmi kedvem. :(
madrin

ja még annyi adri1983, vérvétel előtt nyugodtan egyél sőt inni is kell, csak akkor tilos enni ha nagyrutin vizsgálat is van, ezeket a kémcsöveket le kell vinni a főbejárathoz, bár nekem volt olyan amikor nem a BMC-ben vették le hanem a lenti laborban.

Szal ha csak hormont néznek akkor ne menj üres hassal, nehogy a sok várakozás közben rosszul legyél :(
madrin

Madrin,

Kérdőív december óta kitöltve :D Viszont előbb nem érek oda,mert 5-ig dolgozom.
vic12

adri1983!

Nekem is IV. stádiumu endóm van, és így nagyon nehéz teherbeesni, és az első műtétem után egy évet vártam mire a lombiknál döntöttem, és annak ellenére hogy havonta 2x jártam ultrahangra, gyógyszereket is kaptam, 11 hónap mulva (az első műtétemhez képest, bár 2 hónap mulva visszajött a dög) kivették a bal petevezetékem, és leállt a jobb petefészkem!
Akinek endója van nagyon figyeljen, én is ezt javasom. :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta,
kb.10-fél 11 körül szoktam odaérni,így is reggel 5-kor kell ehhez kelnem.Ekkor már nem "szoktak" annyira sokan lenni és még ebédidő előtt vagyunk!
Te mikorra tervezed?
Tényleg találkozhatnánk és jó lenne már ismerőssel menni együtt az inszemre!
Irénkétől megkérdezem azért hogy szokott ez ünnepnapokon menni.
:wink:
Orsi
orsiborsi

adri1983!

Kicsi a világ :)
witch26
Budapest X. kerület

Lányok, elnézést, de ha valaki tudná a korábbi kérdésemre a választ (uszoda, szauna, szolárium) megköszönném. Tudom, hogy kis bagatell kérdés, de fontos lenne.
edóra

edóra nekem elkerülte a figyelmemet ez a kérdésed, feltennéd mégegyszer, hátha tudunk segíteni
madrin

ja látom :)
Sztem stimu alatt egyik se árthat, mondjuk én nem mertem járni mert féltem hogy az usziban összeszedek valamit, vagy netalán felfázom.
MÁs kérdés hogy leszívás előtt már annak is örültem hoyg vonszolni tudom magam annyira feszített / fájt a hasam

Viszont inszem/ beüléti után tuti nem szabad járni, főleg nem szaunába!

szoliba sztem simán lehet járni, bár gondolom oda se napi rendszerességgel mész :)
madrin

Orsiborsi,

Én mindig olyan egy fél kettőre szoktam menni, mert előtte még be kell jönnöm a munkahelyemre. De még meggondolom, és megkérdezem, hogy így el tudok-e menni és akkor lehet, hogy csatlakozom hozzád délelőtt! :)
Remélem, hogy mindkettőnk eredménye jó lesz és a többieké is, és hétvégén több lány innen fog inszemre menni :)

:wink:
Kriszta
tubikriszta

Köszi.
Megmondom, miért kérdeztem.
Sokat fáj a hátam, mert sajnos egész nap gép előtt ülök és végre (pont most) tudtam feliratni magamnak kedvezményesen 10 alkalmas uszibelépőt, vízitornát, masszázst. Van szauna is, és ingyenes lenne a belépővel.
Nem vagyok nagy szaunás, csak 5-5 perceket mennék. Ha árt, persze semmiképpen nem megyek, főleg inszem után már, ha valószínűsíthetően terhes lennék.
A fertőzésektől most annyira nem félek, mert a kb. 1 éve csinált gynevac kúra szerencsére nálam nagyon bevált (kipkopp)
Úgy vagyok vele, hogy a lelkemnek (a hátam mellett) jót tenne ez az uszoda projekt, csak semmi olyat nem szeretnék csinálni, ami árthat.
Szoliba heti egyszer szopktam csak, azt sem rendszeresen.
edóra

Az úszkálás sztem nem árthat, viszont a masszázsnál figyelj arra hogyha a derekadat nagyon maszírozzák azvérbőséget okozhat, tehát inszem előtt közvetlen már ne csinálják, utána meg pláne nem szabad, max a válladat illetve hátadat elkerülve a derekadat.
madrin

hátadat, elkerülve a derekadat :) így helyes
madrin

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan kell beadni a Deca- t? Gondolok itt arra, hogy 45 vagy 90°-ban? Pénteken kezdem szúrni, és nem tudja senki beadni, így magamnak kell.
Long protokollnál milyen gyógyszerekre, szurikra kell számítanom? Kb. mennyibe fog megállni?

Szoktalak Titeket olvasni rendszeresen, és mindenkinek drukkolok nagyon.
smile23

Köszi Mandrin!
Én is mindenkinek drukkolok.
edóra

Sziasztok!

Megjöttem:
Se baba -ami várható volt
Se kezdés -sajna megint van egy cisztám.
Szóval ennyi.....

Most gondolkodhatok rajta hogy legyen-e 6. inszem emelt adag szurival vagy lombik legyen. Ti mit tennétek a helyemben? Én már lombikra mennék. Eddig mindig volt a minimális Puregontól és legutóbb a Fostimoltól is tüszőérésem és nem 1 és nem 2 tüsző érett meg.

Azért elkeseredtem.....

Kép
vucuska

Vucuska,
sajnos természetes hogy elkeseredtél.Lehet erős az ember,de mind egy cél érdekében csináljuk mindezt végig és nem könnyű a negatív eredményt feldolgozni.Sajnálom nagyon és fel a fejjel.
Ki kell tartani.Én már ha a helyedben lennék,akkor a lombikot választanám mind a stimuláció eredményessége miatt,mind a lombik nagyobb esélye miatt!
A ciszta miatt kell várnod?
Ne légy szomorú! :oops:

Orsi
orsiborsi

Orsi!
Köszi a hozzászólást.
Igen, a ciszta miatt kell kihagyni egy hónapot. Sajnos egy inszem kivételével eddig mindig maradtak cisztáim. :(

Azt szeretném még kérdezni, különösen azoktól akik inszem után lombikra mentek, hogy én ha legközelebbi ciklusom 2. napján megyek és azt mondom hogy én lombikot szeretnék akkor már akkortól el tudnak kezdeni stimulálni lombikra vagy még arra is várnom kell? Mi ennek a folyamata?

Kép
vucuska

Sziasztok!
Megérkeztem a BMC-ből!

Vucuska
Nagyon sajnálom, hoyg nem sikerült, de ha Én választhatnék akkor a lombikot választanám.
Az inszemhez már nagy reményeket nem fűzök, de csinálom mert kell.....

Tehát voltam ma a BMC-be és annyira kevesen voltak, hogy nem akartam hinni a szememnek :lol:
Felmentem Wiegandt dokihoz és szinte le sem tudta ülni már szólítottak is.
Jó nagy tüszőim vannak :lol:

Úgy volt ,hogy csütörtökön csinálja meg az inszemet ,de a Párom sajna nem ér rá csütörtökön ezért át lett téve péntekre.
Félek nehogy késő legyen énteken.
Ma még be kellett adnom magamnak egy merionalt és holnap szúrom a Pregnylt.

Puszi lányok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam, vagy legalábbis azt érzem!

Vucuska:(
én megadnám az esélyt az utolsó inszemnek is, sose lehet tudni alapon! Nálunk csak lombik lehetett, és igaz még csak egy volt, de nyomasztó, hogy már egyel kevesebb az 5-ből!

Smile23
én is pénteken kezdem a decat:)
szerintem 45 az jó, végül is bőr alá kell!
90 általában a tollas szuriknál van.
Ha a kettő közé teszed az a tutti :wink:
Ki a dokid?
Merre laksz?
Nem vagy a táblában, így nemtom :lol:
A szuri csak az első nehéz, az is inkább lelkileg!
Küldök priv-t, hogy én mit kaptam és mennyiért!

Mindenkinek szép napot!
Este már lehet vissza is tudok olvasni!

Törpe

Kép
törpehzs

Noki !

Szorítok érted :)!

Smile23!

Nekem is long protokollal ment, a decapeptylt 45 fokban szúrtam a hasimba, nekem a gyógyszerek kb. 130.000-nél álltak meg, de ebbe a progesteron injekció is benne van ami 50 euró. De ez lehet több és kevesebb is, attól függ, neked miből mennyi kell.

Vucuska!

Attól függ a doki hogyan dönt, én rögtön lombikra mentem, de attól függ, hogy a doki milyen protokollt választ, én a lombik mellett döntenék, nagyobb az esélye :).

Puszi lányok!
witch26
Budapest X. kerület

Noki,

NAgyon jó hírekkel jöttél vissza! :) Gratulálok és nagyon szorítok én is értettek!

[/b]
tubikriszta

Köszönöm a javaslatokat.
Még annyit írjatok már le nekem hogy az állam mennyi lombikot finanszíroz (mettől meddig tart a finanszírozás)?
Ahogy most én látom: vannak a leszívások amikor 2-nél több tüszőt is leszívhatnak, aztán ezek közül valamennyi megtermékenyül, kettőt visszaültetenek, a többit lefegyasztják. Ezek után ha én fagyis beültit kérek azt az állam finanszírozza vagy én? Hogyan lehet a legjobban takarékoskodni a lehetrőségekkel anyagilag és hogy megtarthassam magamnak a maximális lehetőségek számát.
Illetve mennyi időnek kell eltelnie egy sikertelen lombik után hogy az ember folytathassa fagyissal vagy leszívással?

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?