A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi, nagyon rendes és megbízható urológus:
Dr. Hegedűs György, 06-70-455-6285
rendel a Honvéd kórházban T: 350-0611

votiv 8)
votiv

Oxi,
remélem, semmi komoly!

Eszti,
mi sajnos nem megyünk (legalább több kaja jut nektekKép), a hétfő és a szerda konstans suli. Az idő szép már most is, hiába, ha a szentimrések találkoznak, még a nap is kisüt. Kép

Ha valaki túlszaladna véletlen Bogárkáékon, csak dobja le a kaját a kapunk előtt, nem lesz harag belőle. Kép
neet
neet

Ded visszaaludt, én optimistán sütöm a sütit Kép (Apa is szereti... Kép)
Köszi a kívánságokat, én is remélem, hogy csak a para, de megijdetem az éjjel.

KépKép
oxigen
Györköny

Fibi drága! Ne hari!!! Kép
Tudod én csak pillanatokra ülök le a gép elé, mert valamelyik gyereknek mindig igénye van rám, ezért nagyon sokszor előfordul, hogy valami kimarad...
De mindjárt visszanézem, hogy miket kérdeztél Kép
És sajnálnám, ha nem jönnétek Kép

Oxi!
Remélem minden rendben lesz, és tudtok jönni Ti is Fibiék is!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibitanonc!
Ha gondolod Neked tartok majd külön "kurzusokat" Kép Egyébként milyen területek érdekelnek? Milyen pszichomókus akarsz lenni ha nagy leszel??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Fibi, semmi gond, gondoltam, hogy ilyesmi lehet a háttérben.

Oxi, biztos semmi komoly!

Talisok érezzétek magatokat jól.
zanza

Ildi, a sarokvedoket egy pillanat alatt leharapta a csaj a butorokrol... konnektorvedoket vegyel, a butorsarkokat meg csiszold lekerekitettre Kép etetoszekbol a letezo legdragabb pegperegot vettem, azert jo, mert nagyon massziv, jo a vaza es ha allva ugral meg dulongel benne a lany, meg kirakja a labait a talcara stb. akkor sem borul fel, viszont marhanehez lavakarni rola a kajamaradekokat, mert olyan bonyolult, sok a res, illesztes, ugyhogy most en is gondolkozom az ikeas Antilop szeken, ha az sem borul...

Zsebi, bolcsibe adtad a sracod a karrierepites miatt, erre bankarbol turiscsaj lettel, hat, azert ez szomoru Kép bar kitudja, epp azon gondolkoztam, hogy egy festo-tapetazo ugyanannyit keres, mint egy jo programozo, ugyhogy nem is erdemes sokat tanulni meg kuzdeni, hallod Neet? Kép

Blaye, nalunk a macska tanyerjait nem tudom elegge elbarikadozni es a szarazkajaval golyozik a csaj, meg mindig a vizet borogatja kezzel szandekosan, vagy landol benne labbal veletlenul...

Zs, en is a BAH csomopontnal tudok jo fogdokit. Es nekem is a szambol kifele no a bolcsessegfogam, de nem engedtem kihuzni, mert ep es nem zavar es amig ez igy van, addig senki ne bantsa!
moosejaw

Moose,
igen, szakmunkás ismerőseim (már akinek mákja van) 10x annyit keresnek, mint én. De mivel én közalkalmazott vagyok, igenis számít a papír, meg az évek.. az újfajta érettségiről meg egyebekről nem is beszélve.
Macskatányért tedd a konyhába, oda meg ded ne mehessen be, úgyis ott a gáz, meg kések, meg egyéb veszélyes ojjektumok.

Emlékeztek, mennyit panaszkodtam a kialvatlan éjszakák miatt? Na, eldöntöttük, h nem ugrálunk fel minden egyes alkalommal, amikor a kisasszony szeretné, sőt, egyszer sem. Ez vas. volt, azóta volt 1 borzalmas, egy tűrhető és egy fasza éjszakánk! ÉLJEN! Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Remélhetőleg ilyen marad az idő továbbra is és ma délután semmi nem fogja megzavarni a talit. Azért sajnálom, hogy most nem lehtünk ott.Kép

Képzeljétek vissza kell mennünk a heim pálba a bőrgyógyászatra, mert a Lilla kiütései nem múlnak. Sőt ahol elmúltak oda jönnek vissza. Megőrülök! Így azóta se voltunk úszni. Bocs Zsani de így nacit se tudtam venni még neked. Max most hétvégén elugrom a párommal és veszek neked. Okés?

na megyek megnézem mi újság a skype-on. Kisün megkerestelek Barnoth zoli álnévvel.
beetrix

Neet, te kegyetlen anya! Kép állati bátrak vagytok! és lám... Kép

le vagyok törve, mint a bilifüle. se Neet, se Zanza, se Eszti, se Réka? hát akkor kinek csaphatja a szelet a kis villásnyelvű?
na erről jut eszembe, mindjárt itt van az a bizonyos nagyapja gyereknézőbe

votiv 8)
votiv

Te is fijam, Beetrix?
(persze tudom, h már mondtad, de csak most tudatosult Kép)

votiv 8)
votiv

és azt tudja valaki, mi van ManóGabiékkal? az utolsó infót Oxi modta róla, hogy elkapta a vírust, ha jól emléxem, vagy hülyeséget beszélek?

Fibi, hogy van Bálint? Oxi, hogy van Vikusz?

votiv 8)
votiv

Moose!
én is ezen kesergek...Kép pont most olvastam egy másik fórumon, hogy a csajék lehet, h mennek Új-Zélandra lakni, mert a férje asztalos, és nagyon keresnek oda asztalosokat. Mi meg 2-3 diplomával (nálam egyik még csak álom) nem tudunk még Angliába sem menni. Persze mehetnénk eladónak, rakodónak, de az ember mégsem ezért tanul, bár semmi gondom azokkal, akik ezt csinálják. és különben is, mi vagyunk a hülyék, mert anno rossz lóra tettünk (angol-komm, azaz büfé-ruhatár{ala Johi} szak). Van egy ismerősünk, aki anno végül is nem ment el az ELTE angol szakra felvételizni. Most csúcs-menő cégnél dolgozik, csúcs kocsival jár, és ami a legfontosabb, EMBERSZÁMBA veszik a srácot, nem zsákmányolják ki, vagy ha mégis, akkor ezért rendesen kárpótolják. Most várják a 3. babájukat, és egy percig sem kellett gondolkodniuk, hogy bevállalják e.
Ellenben Levit felvették az ELTÉre...Kép Olyan munkahelyen dolgozik, ahol egész nap robotol, SEMMI juttatást nem kapnak, pedig a cég RENGETEG pénzt keres rajtuk (szoftvereket forditanak).
Ha most belevágunk egy épitkezésbe, hitel, miegymás, esélye sem lesz, h onnan eljöjjön...Kép
ÉS a legrosszabb, hogy tényleg csak magunkat okolhatjuk, amiért itt tartunk. Rossz döntéseket hoztunk 18-20 évesen, és most ennek isszuk a levét...Kép
Ja, és képzeljétek, mostanában azért nem tudok irni, mert a mókusok félig lerágták a kezem, miután a 7 hónaposnak kiflit, kalácsot és pizza csontot adok, mert ha nem, akkor leüvölti a fejem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nanemááááááá lányok, hogy nem jöttök talizni. Pedig olan de olan szép az idő.

Betegeknek gyógypusz.

Oxi: remélem nem lesz semmi Vikkel és tudtok jönni.

Votiv: még a végén ma talizni fogunk?

Bogárka: előadásra én is váltok jegyet, ha még lehet.

Ada, Bogárka és még msnelők, nem lehet engem is felvennetek, vagy én titeket??

Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nincs tippetek, hogy mit lehet adni a babának, ha tegnap egész nap hasmenése volt, most már jobban van, de azért pukik még vannak, húzkodja a lábait, nagyon nyugtalan, bár éjszaka azért tudott aludni.. 12 napos.
mkatus

Moose,
Igen a turisok jól keresnek, és csak azért boltolok mert bankár vagyok és mindenben az üzletet látom Kép Kép mellesleg a turis csaj is bankár ott ahol én, vezető beosztású mint én. Szeretnék találni valamit jó kis bizniszt ahol keresek annyit vagy többet, mint most és már búcsút is intek a kötött munkaidőnek Kép Kép

Két zsák ruha már a kocsimban figyel.
zsebi2004

hahó,

semmi idő visszaolvasni csak mégegyszer bejelentkezen hogy megyekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsebi,
imádlak és sajnos rossz hírem van de majd a talin elmondomKép

bogárka,
mi van ha terápiára van szükségemKép?számíthatok rád?????????????????????

legyetek jók,
du talizunkKép
gigi
Vendég

Votiv!
Manóék jönnek!!! Kép Most váltottam vele sms-t.

Katus!
Mit értessz hasmenés alatt??? Csak gyakran kakilt (mert ez normális), vagy zöldes-hígas kakija volt?

Johi!
Én még tök hülye vagyok az msn-hez, de ha majd kitanulmányozom fölveszlek Kép

Fibi!
Most jut eszembe! Könyvek: hááát az a helyzet, hogy eladni nem szívesen adnám egyiket sem, mert még manapság is előfordul, hogy megnézek valamit egy-egy alapkönyvben ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
ajaj, az húzósabb, sajna még nem vagyok klinikai szakpszichomókus (bár ha leszek is, akkor is inkább gyerek Kép ), úgyhogy addig max. tanácsot adhatok Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok: egyszervolt.hu oldalt ismeritek? tudom nem én szartam a spanyolviaszt, de mi imdájuk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juteszembe, járt már valaki a Max City-ben? Csak most tudtam meg, hogy ott tök jó játékbolt is van... Hogyan kell odamenni???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi!
Mi is!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka: Én majd terápiára jelentkezem be hozzád, sárkányosodás miatt Kép

Fibi: Vagy? Hogy van Bálint?

Süti kész, kisasszony alszik, Oxi tanácstalanul lődörög a lakásban.

KépKép
oxigen
Györköny

Mkatus, passz, doki?
neet
neet

Johi!
Igen, buli volt apuéknál, a kollegáival szórakoztak.

Johi, Eszti!

Sajna nem tudok menni ma, most jöttem meg a kórházból.

Eszti!
Nekem kellene a zörgős könyv, de ha ma el tudod adni másnak, ám legyen. Ha megmarad, talizzunk valamikor és kifizetem neked.

Mesi
jnmesi

Háát tegnap olyan sárgás, de híg habos. És nem pihent egész délután. Éjszaka, elöször 5, majd 3 óra múlva volt fennt. Evett. Lehet tegnap túletettem, mert csak mellen volt hajlandó megnyugodni, és óránként volt cicin. Anyu szerint korai még dokihoz vinni, de én viszem nem érdekel, legfeljebb elküldenek, de azt nem hiszem, nem bírom már nézni, meg hallgatni ahogy kínlódik, és nem tud pihenni...
Csak mond a doki valamit, nem?
mkatus

Apa ideengedett egy villanasnyi idore a gephez (amiota beteg, vagyis mult pentek ota, szinte allandoan itt ul, eselyt sem adva nekemKépKép)
szoval, jelentem: megyunk du. es roppant egeszsegesKép csokoladet viszunk. (na, vajon milyet?Kép)
es szomoruan latom, mennyien fognak tavolletukkel tuntetni...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka!
képzeld el, én meg elvesztettem a felődéslélektan könyvemet, azt a hatalmas bordót...Kép egy 50 m2-es lakásban...már hetek óta keresem, de nem szúrja ki a szemem...pedig most olyan szivesen belelapoznék...Kép
Én még rizikós talizós vagyok, mert apa reggel szervizbe vitte a kocsit (eltört/letört a jobb első motor felfüggesztő valami, ettől zörgött a kocsi, kiderült, a motor zörgött minden sebváltásnál...Kép)
Katus!
habos kaki teljesen okés, túl sok levegőt nyelhetett...hasfájás elleni cseppekről Gigi és talán Ada is tud nyilatkozni...
Véleményem szerint (és ez csak az én véleményem) egy babát nem lehet túletetni, mert kihányja, ami már nem fér bele. Ha nem hányt, nem etetted túl, csak lehet, hogy mohón eszik, és ezért túl sok levegőt nyel.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus!
Zsanci jól beszél!!!! Kép

Zsanci!
Na ne má, hogy Ti se gyertek!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka! engem meg az erdekelne, hogy lehet arra idomitani a gyerkocot, hogy gyorsan es egyedul aludjon el este is meg napkozben is, es ejjel ne sirjon fel, csak reggel mosolyogjon, addig huzza a lobort. Sajnos valamit nagyon elrontottunk apaval, mert tole azt orokolte, hogy toksokaig nem nem bir elaludni, tolem meg azt, hogy toksokaig nem tud felebredni Kép

Ja, Neet, en is probaltam ezt a nem pattanok fel, ha sir ejjel izet, de nagyon veszelyes nalunk, mert mar nem racsosagyban alszik ugye, es mar ketszer elofordult, hogy reggel azt lattam, hogy szerencsetlen gyerek a foldon alszik, meg jo, hogy nem leptunk ra, ahogy felkelunk komasan. Meghat kenyelmetlen is lehet, meg piszkos is meg minden... Kép szoval nekem muszaj megneznem, miert sir, mert lehet, hogy kiesett az agybol...

Bogarka, asszem Votiv volt a MaxCityben es szidta, mint a bokrot... de mondjuk o lampaert ment, nem gyerekjatekert.

Zsebi Kép akkorjo Kép

Zs, nekem meg nincs diplomam, de mar nem is erdekel. Apanak sincs meg, de ot sem. Ha jo szakember vagy (barmilyen szakmaban! nemcsak a ketkezi munkaknal), mindegy, hogy van-e valami papirod. Sot, altalaban attol leszel jo szakember, ha folyamatosan kepzed magad (plane IT), az a lenyeg, hogy megszerezz magadnak minden informaciot, tudd honnan es hogyan. Amit a felsooktatasban oktatnak, abbol nagyjabol semmit hasznosit utana az ember az eletben, nudli (tisztelet a kivetelnek, mert talan az orvosi egyetemeknek van letjogosultsaguk), egy csomo felesleges es elavult dolgot kell megtanulni, rengeteg ido elmegy vele, baromira nem hatekony. Ugyhogy mi jol abbahagytuk es nem is hianyzik. Ja, es a masik dolog, a kapcsolatok. Jol informalt jo szakember jo kapcsolatokkal, ennyi.
moosejaw

Moose,
a felsorolásból egyet kihagytál: MÁZLI!! Ezen múlik minden, lehet az ember 8általánosos vagy 8diplomás is, mázli nélkül így járt.
ÁGY: rácsosban nem marad meg, mi? Mintha régebben írtad volna. Eszter egyébként nem sír, "csak" üvölt.
De remélem, ezt már múlt időben kéne írnom, vagy legalábbis present perfect. Kép
neet
PS: KISÜN, méltem neked, cupp!
PPS: Eszter széthajtogatta a hajtogatós mesekönyvét, előtte ül, és homlokráncolva nézegeti. Kép Hja, fejjel lefelé tartja, de biztos azért, mert individualista a gyermek. Kép Kép Kép
neet

Zs, gyertek!!! orulnel annak, amit viszekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok lányok!
Milyen dolog már az, hogy ennyien nem jöttök a talira?
Mi megyünk, legalábbis remélem Blaye jön értünk.

Bogárka! Ha Petrának van még kinőtt rucija szívesen vennék még. Akkora sikere volt Szolnokon a kis rózsaszín mellénydzsekiben, hogy csak na.

KépKép
KépKép
lindicita

Úgy érzem, Gréti ma bírni fogja a gyűrődést, 10 óra óta alszik. Ráadásul Szolnokon nagyon nagy társasági életet élt, minden nap volt valami program, sokat volt más babákkal is, igaz csak az ölemben, és ha valaki elkiabálta magát, ő már sírt, de lagalább szokta. Kedden meg voltunk a Tücsökzenén, ahol még hangszerekkel is hangoskodtak, ée meg se nyekkent.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Hulla vagyok! Éjjel 2-kor tudtam csak elaludni, valami rosszat ettem és elég vacakul voltam!
Csak gyorsolvastam, úgyhogy bocs, ha valami kimarad!

Köszönöm az etetőszékes és a biztonságtechnikaiKép válaszokat mindenkinek! Akkor azthiszem Ikeásat nézünk majd etetőszékből!

Zsebi!

Dr. Perjés Gábor - Fehérvári úti rendelő. Nagyon aranyos, mosolygós, kedves dokibácsi. Azonnal beanalizálja a vizeletet és úgy ír fel gyógyszert!

Oxi!

Remélem nem lesz baj a picurral!Kép

Lányok! Segítsetek! Párom egyszerűen nem talál munkát, hiába írogatjuk a milliónyi kísérőlevelet, meg önéletrajzot, mégcsak be sem hívják, összvissz 2 helyre hívták be eddig, annyira sok a munkanélküli informatikus! Tudom, hogy már rengetegszer írtam, de légyszi, ha tudtok valami munkát, szóljatok! Az sem baj már, ha nem számítógépes munka, akár árúfeltöltés is jó, csak valami emberi időpontban legyen! Azthiszem jobban már nem is lehetnék kikészülve! Pihenni se tudok, mert állandóan dolgozik bennem az ideg! Erre a szar munkanélküliségre rámegy a házasságunk!Kép Bocs, a sok panaszkodásért! Azért most megpróbálok mégis pihenni kicsit!

Jó talizást délutánra!

ILdi
ildi76

Ildi: sajna nem tudok segíteni, de amint hallok valamit szólok. A programozáson belül amúgy milyen területtel foglalkozik? mert az azért elégé tág...

Zsanci: remélem tudsz jönni.

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: Engem most hívott a Generalitól egy muksó, hogy lenne munka a páromnak, de mivel neki most már van (vagy még van?), átadom, de nem tudom, mi kell hozzá, meg hogy kell. Holnapra ígértem a mailt nekik.
Ha érdekel, este megírom mailban a részleteket, most már nem, készülődünk a doki felé.

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok!

Aki kért zöris könyvet viszem. Sajna csak olyan volt ami 1dbos és 1500/db. Vettem 5öt. Szétosztjuk remélemKép

Mesi ha megmarad elteszem azt az 1et neked.
Jobbulást. Miért voltál kórházban? Remélem nincs baj+!
eszti25

Ildi: Megírtam mégis a mailt, ennyire nem siethetek, hoyg ne segítsek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ja és ha tudjátok az összeget pontosan hozzátok lécci, mert nem nagyon tudok visszaadni nagy pízbő! Köszi
eszti25

Sziasztok!

Ma reggelre bepöccentem: megelégeltem a habos/géles kakik váltakozását,az állandó szélcsövezést, ami abnormális, a gyerekdokink teszetoszaságát, meg azt, hogy fogalmam sincs, hogy miért nyűglődik már 2 hete a kislányom

Így aztán kiköveteltem egy beutalót székletvizsgálatra, kaptunk időpontot gasztroenterológiára, hétfőn megyünk. Lehet, hogy túlzás, de nem hiszem el, hogy Lizzi ok nélkül vált nyűgösbogárrá mosolygó gombócból, még ha a foga jön, akkor is sok, hogy reggeltől estig nyomja a kakit, amikor végre megsajnálom, és szélcsővel kijön minyima 30 ml habos rothadt kaki, és akkor megint mosolyog, meg nevetgél, mintha misem történt volna.

Elegem van a pocaknyűgökből , meg abból, hogy a védőnő, gyerekdoki, meg általában mindenki csak megvonja a vállát, hogy hát, ez van. Tudni akarom, hogy a tejallergiát, a bélfertőzést, meg a mittoménmit ki lehet zárni. Vissza akarom kapni a kislányomat!!!!!!!!!

Gasztrodokibácsi korrekt volt, nem nevetett ki, nem küldött el, hogy hát, igen az anyatejes babáknál ez előfordul, hanem csak egyszerűen megnézi. Már ez megnyugtató.

Mostmár jobb, de tegnap délután óta nagyon gyilkos hangulatomban voltam...

Bocs lányok a kirohanásért, de qrvára elegem van.....hab a tortán, hogy a villamosmegállóban egy részeg cigányasszony el akarta kezdeni fogdosni a kendőben alvó LH-t....először szépen kértem, hogy ne nyúljon hozzá, aztán amikor elkezdte magyarázni, hogy neki 6 gyereke, meg 4 unokája van és ő azt jobban tudja, hogy mifán terem a gyerekgondozás.....hát, ne tudjátok meg mit kapott (egy fickó állt közénk, hogy nehogy nekünk jöjjön de engem sem kellett félteni).

Jajj, igérem, hogy taliig visszatér a jókedvem, de most dühöngök.

Ada
ada007

Ada!

Szegény LH!!! Jobbulást pocinak! Látom teis anyatigris vagyKép azt én sem hagyom hogy idegenek nyúlkáljanak! Megmég mit nem! Igazad volt hogy rászóltál!
eszti25

Sziasztok!

Megyünk talura de addig is elmondom,mhogy Pannának megcsinálták a könnycsatorna átmosást.És nagyon el volt záródva és cseppentenem kell és kontrollra kell mennünk és jaj,mert vérzett utána ...

És nekem lenni 2 diploma,közalkalmazott lenni és nem nagyon sok pénzt keresniKép

Eszti4
Akkor esetleg egy könyvet én is,ha az olyan jó ,hogy mindenki ráugrikKép

zsebi!

nem érteni MSN-t,persze,hogy fennt vagy!
Pusz:Jucus
20170114224602

ZSebi!

Azt írja ki,hogy emilcíme nem megerősített és a profilodat sem találjaKép

Juc
20170114224602

Ugye nem lesz eső?? Nálunk nagyon csúny az ég!
KépKép
eszti25

Eszti!

zavard el azt a felhőt a Balcsira mondjuk!
20170114224602

Eszti: igen, úgy tűnik, anyatigris vagyok, meg agresszív is.....amúgy nálunk szép napos az ég

Jucus: szegény Pannikó, gondoltam ám Rátok!!!!!
ada007

Remélem is hogy nem lesz eső. Hess innen felhő Balcsira!! Remélem nincs most ott senki innen.Kép nem akarok szidalmat!
eszti25

FONTOS KÉRDÉSEM VAN!

Medela lábpedálos mellszívót használok,de most láttam, hogy létezik belőle Mini Electric változat. a kórházban használtam a nagy elektromos gépet, a lábpedálosom majdnem olyan erős, mint a kórházi.
a kérdés lényege, hogy valamelyikőtök használta-e ezt a mini electricet? mert kíváncsi lennék, hogy van-e olyan hatékony, mint a pedálos. gyors választ várok, mert használt vétel van kilátásban.

ancsipancsi

Jucus! mi vérzet Pankának??? a szeme??? meg is őrülnék!!! nekem is egyszer úgy eltömítődött, hogy vagdosni akarták, csak nem engedtem, úgyhogy egyéb dulllva kenyőcsöt kellett belejátszanom egy üvegbottal.

JÓ TALIT CSAJSZIKÁK!

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?