A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Már kukucskál a napocska itt is!
eszti25

ADA! jobbulást a babának, és várom a fejleményeket, hogy mit mondanak a gasztron. én nem is tudom mit tennék, ha valami idióta barom idegen taperolni akarná a gyerekemet. szentem ráüvöltenék, hogy NE!

ancsipancsi

Hééé felhő, nem erre van a Balcsi!!!! Kép
Bár úgy látom inkább dél felé indult el, minket talán kihagy...reméljük!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Basszus most jöttem rá hogy engem úgy átvágtaka KedguruGoldban! Na nemsoká felkel Domi és visszamegyek!! Lesznemulass!
eszti25

Eszti! Majd a turis csaj felvaltja a zsetont Kép

Ada, a legkevesebb, hogy felrugjuk az ilyen budos bunkokat! Ettol meg en is kivoltam, hogy mindenki csak legyintett a hasfajasra, ez nekik orvostudomany...

Errefele van meg nap, viszek Kép
moosejaw

Eszti, bankar turis, tudod Kép mi volt a kenguruban?

o, a nap eszak fele hajt, remelem Oxi meg elkapja...
moosejaw

Most már itt is süt Kép Felhő elhúzott!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, az időjárás-felelős talitartó Kép

Na, kicsit lenyugodtam.
ada007

itt bazi fellegek vannak, de nem zavarom el, nehogy megint eltévedjen! Kép Indulunk... Bogárkának írok SMS-t, ha megvan az ítélet, süti az autóban Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi!

MIni nem hatékony olyan hangos!nekem vót de eladtam.

Szeme meg azért vérzett mert amikor átmosták akkor kapkodta,de az elöttünk lévő kislánynak is ilyen volt.

Juc
20170114224602

Ancsi, hogyhogy te nem jössz?

Bogárka, Moose igazat szólt, jártunk Max Cityben - úgy kell menni, hogy mész az M1-esen kifelé, és lekanyarodsz Biatorbágy felé, és a lekanyarodó végén nem balra mész Biára, hanem jobbra az 1-es főúton Törökbálint felé, és ott már ki van táblázva (jobbra,körforg.,jobbra,jobbra,lepark.) vagy jöhetsz Törökbálint falu felől az 1-es út irányába, és balra stb.stb. vagy a 0-ás körgyűrűn ki az M1-re és akkor jobbra törökbálint fele.
ja és tök gyenge volt. különböző méregdrága boltok voltak, szupermodern dizájn cuccokkal. több játékboltot meg gyerekbútorboltot láttam, állati drágák voltak, és jószerével luxusdolgokkal teli. én pl ha tehetném, se vennék fiamnak felfújhatós fotölyt 60 rugóért.
de persze nyugodtan nézz körül. csak vigyázz, mer ezek a dögök későn nyitnak, 10 előtt kihalt az egész...

votiv 8)
votiv

NA a kenguru Goldosoknak befellegzett,Eszti elindult feléjük!nem lennék a helyükben,még lehet,hogy verekedés is leszKép

Juc
20170114224602

Bogarka,
dehogy haragszom!!KépKép Gondoltam, hogy 2 gyerek mellett nem tudsz mindent elolvasni. Mar elöre varom a kurzusokat meg elöadasokat egy tapasztalttolKép (hu, de tudok nyalizniKép) Még nem tudom, hogy mire szeretnék szakosodni, talan a gyerekpszichologia érdekel a leginkabb. Érthetö hogy nem akarsz megvalni a könyveidtöl, no problemKép. Most mondta hugom, hogy az Osiris kiadonal akcio lesz, ugyhogy majd jol beszerzem ott a könyveketKép

Votiv, lattam leveled, ari vagyKép Köszi, Balint jobban van, csak reggel volt nyüglödés, utana pakolaszott vegre egyedül is.
Köszi a felajanlast kocsi ügyben, de én max az Örsig merek bemenni a 3-ason, és onnan meg eleg messze van a BAH csomopontKép Majd ha lesz uj kocsikam, igyexem a pesti forgalmat megtanulni. Ezzel az öreg csotrogannyal csak ledudalnanak az utrolKépKép

Oxi, délelött nem voltam gépnél (föztem meg balintoztam). Majd ird meg, mit mondott a dokid!

Haaat, nagyon sajnalom, hogy nem tudunk menni, olyan kivancsi lettem volna azokra (is), akiket meg nem lattam eddigKépKép Pedig süt is a nap, meg B. jokedvü lett, meg minden...

KépKép
fibi

Sziasztok!
Na már megint jól lemaradtam... és már megint nem tudok visszaolvasniKép Csomagolnom kell, holnap indulunk Erdélybe. Jövő héten már leszek, Emma hétfőn kapja a 4 hós oltást.

Jó talizást nektek, úgy tűnik szép idő lesz!

Kép
Kép
manoka11

csajok!
fiam tegnap felült, persze nem perfekt, ma a tv állványba kapaszkodva felállt, onnan levakartam, most meg össze vissza mászkál a lakásban 4kézláb. Az előbb az erkélyről húztam vissza. Most épp a számitógép alatti kábeleket nyalogatja. MI VAN VELE???? Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose, Neet!
telejesen igazatok van munka ügyben!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sut, akkor minden oke?
moosejaw

Zsan!
Igi csak érdeklődik és felfedezi a cudar világot, ami tele van kábelekkel, jó és rossz passzban lévő anyákkal/apákkal, fincsi virágfölddel, zajos diszkókkal, tömött hetes busszal, uncsi iskolákkal, munkakereséssel, gürizéssel, kirándulással, blablabla

ManókaÁgi: JÓ UTAZÁST! Gondolunk Rátok, fpleg Emmára.

Esztivel meg jól megalapítjuk a verekedősök klubját....habár nekem csak a gyerektaperolásért ment fel a pumpám, a duma nem érdekel, szabad országban élünk, lesz.rom ki mit akar nekem mondani, ha engem nem érdekel az illető, akkor az egyik fülemen be, a másikon meg ki.

LH amúgy jól betojt, hogy betojt a mamája és most nyomja a szunyát immár 3 órája. Lehet, hogy csak a kezembe kellett venni a dógokat, és kiscsaj megjavul? Ámen.
Amúgy megint adjuk a SabSimplex-et, meg kap NormaFlore-t (bélbaci pici ampullákban).
MegláSSuk.

Votiv: hogy te milyen zavaros útleírásokat tudsz adni Kép
ada007

Katus, nyugodj meg! ha valami szerinted furcsát látsz, mindig jusson eszedbe, hogy ez a kis poronty még csak tanulja az életet Kép
egyik napról a másikra kell megbarátkoznia a levegővételtől a táplálkozásig (a sok fura idegen figurával együtt) mindennel.
még a szopit is csak épp hogy elkezdte tanulni, meg öszönösen próbálja csinálni, és a kis "hamvas" emésztőrendszere is most küzd meg először a táplálékkal.
az első időkben majdnem mindenkinél előfordul, hogy a baba sok levegőt nyel, és később ettől csikar a hasa, és még nem tudja olyan jól kinyomni magából

ez az állítólagos "hasfájós időszak", de ez általában a 6. hétig minden további nélkül elmúlik, ekkorra már jelentősen megerősödik a baba emésztése

épp ezért a mindenféle hasfájás elleni szerekkel szerintem még korai lenne kísérleteznetek

aztán később is előfordulhat hasmenés meg hascsikarás, de annak az én tapasztalataim szerint sokkal inkább olyasvalami az oka, amit a mama evett, és ami átment a tejjel a babába...

Isti nagyon falánkul evett, és rengeteg levegőt nyelt, szopi után negyed órát is kellett sétálgatni vele, hogy nagy nehezen böfizzen. de megérte, mert utána nem volt 1-2 órával később sírva-nyöszörgős ébredés

aztán próbáltam szopi közben is böfiztetni, már ha nem kezdett azonnal lázadni, hogy miért veszem el a cicit Kép

elég sokat segített, hogy a lábával bicikliztem, és így megmozdult kicsit a hasában a buborék
aztán ahogy leesett a köldökcsonk, masszíroztam is a hasikáját, körbe-körbe, szemből nézve az óramutató járásával megegyező irányba, egészen óvatosan, a simogatásnál egy icipicit határozottabban

az is segíthet, ha a babát kicsit a bal oldalára fordítod, mert abba az irányba mennek a belekben a dolgok, esetleg úgy könnyebben tud pukizni is, mint ha a hátán feküdne

és mindenképp gondold át, hogy mit ehettél te, ami az anyatejben átjutva esetleg nem tetszhetett a babádnak, én legtöbbször rájöttem, mi volt a ludas - ahogy az ember általában azt is tudja utólag, hogy mitől kapott gyomorrontást, érdekes, de így van...

votiv 8)
votiv

Ada, kösz Kép
pedig én azt hittem, tök világos Kép

Fibi, az ÖrsrÕl csak végig a Kerepesin-Rákóczin-Erzsébethídon-Hegyalján fel,és itt is vagy! aztán innen az én csotrogányommal viszlek tovább. nos?

nem számolgatom tovább, hogy ki nem jön talira, már eléggé letörtem Kép

votiv 8)
votiv

Ildi, én is csatlakozom az ikejás antilop (ejnye, Anti, hát nem tudod, hogy lopni csúnya dolog?) széket használók táborához. nekünk bevált.

Ada, egyszer velem is volt, hogy egy banya benyúlt a hordozókendőmbe a ferencieken. én mondjuk nem ökleltem fel (pedig talán jogos lett volna), csak rászóltam, hogy ne piszkálja, és odébb mentem.
nem is vagyok igazi anyatigris, pedig a csíkjaim meg vannak hozzá Kép

ja és persze a banya volt felháborodva.

votiv 8)
votiv

én itt csak szövegelek, miközben már mindenki elindult atalira.. de Isti szokás szerint jól ráalszik a programra Kép

Bogárka, ha már te vagy "A központ", azt nem tudod, Ruzival mi van?

votiv 8)
votiv

Lányok, sajnos nem megyünk talira, páromnak elfelejtettem szólni, ő meg ideszervezte egyik régi ismerősünket Kép kedvelem, de most nem hiányzik Kép. Jó szórakozást nektek!!!!!!!

Neet,
megkaptam, válaszolok majd, csak de. nem voltam, du. nem leszek gépközelben, de az este az enyém Kép

Ancsi,
én használtam, nekem kutyagumit nem ért, csak a kórházi ipari fejőgép Kép

Ada,
DURVA, éljenek az agresszív anyatigrisek!!! Kép LH-nak meg javulást, marha frusztráló helyzet, főleg ha nincs javulás!

Ikeás antilop: most vettem, tökjó és olcsó Kép
kisün

Zsanci, azert ne band, hogy van diplomatok! Szerintem nem lehet altalanositani, mert lehet hogy Uj Zelandra asztalost keresnek, de pl Kanadaba a mernököket és a programozokat varjak tart karokkal. Anno mi is igy mentünk ki teljesen legalis letelepedökként.

KépKép
fibi

ma jó sokat okoskodom...

álláskeresésről Ildi férjének, meg akit érdekel:

én annó azt csináltam, hogy megírtam az életrajzom, és elküldtem az összes fejvadász cégnek (beírtam a google-ba, hogy személyzeti tanácsadó, és kidobott többszáz cégnevet, ezekhez elemileztem az önéletrajzot egy motivációs levéllel - vigyázva arra, hogy 2x ugyanarra a helyre ne menjen el- , a levélbe csak annyit írtam, ilyen és ilyen területen keresek munkát, talán tudnának nekem segíteni, elérhetőségem stb.

2 héten belül legalább tíz helyről kerestek, van, ahonnan a mai napig hívogatnak állásajánlatokkal

emellett a HVG jobline-t, a jobpilotot, meg a profession.hu-t nézegettem

mi van még... csináljon egy "normális" emailcímet - ma már tudom, hogy kevesen vehettek
komolyan a malatzkás címemmel.......

első lépésben megpróbálhatná felhívni a régi munkakapcsolatait - azokat a
cégeket, akikkel együtt dolgozott, és ismerik, és ott elmondani, hogy állást keres, aki tud, segítsen
(ez "aktív" álláskeresés, a hirdetés-bömgészés meg "passzív")
és persze a konkurenciához kell becsöngetni még, mert ők tudják a legjobban értékelni az "átpártoló" munkaerőt :D

hmm, aztán még csomó közhely jut az eszembe, pl. az interjún szolid megjelenés, határozott fellépés, pontosság...
na és arra a kérdésre, hogy "sorolja fel a rosssz tulajdonságait" mindig olyat
kell mondani, ami NEM munkával kapcsolatos! például: hiúság, falánkság stb :D

és soha ne mondjon rosszat az előző mhelyéről!
találjon ki valamit, hogy például nem adtak lehetőséget az előrelépésre, ezért keres új állást

mindenkinek mondom, hogy kérje ki magának, ha állásinterjún a családi állapotáról kérdezik! vagy arról, hogy tervez-e a közeljövőben gyereket (én még terhesen is mentem állásinterjúra...) nyugodtan lehet az esélyegyenőségi hivatallal fenyegetni!!!
az önéletrajz se tartalmazza a családi állapotot. sokan még a születési időt se írják be, de ilyen fiatalon, mint mi, még bárki nyugodtan beírhatja! Kép

gondolja ki előre, mennyit szeretne keresni (vszínű ezt is fogják kérdezni az interjún) - mondjon annyit, amennyit az előző mhelyen keresett, hogy annál kevesebbet nem akar keresni! és persze mondhat többet is Kép

ja és még 1 ötlet: küldje el az önéletrajzot motivációs levéllel olyan cégekhez,
ahol el tudná képzelni, hogy ott dolgozzon, kb ezzel a kísérő szöveggel,
hogy nagyon szimpatikusnak találom az önök cégét, és szívesen dolgoznék önöknél, mert úgy vélem, az én gyakorlatommal és végzettségemmel kíválóan tudnám segíteni a cégük munkáját
- volt ismerősöm, akit így vettek fel, ill. ő simán bekéreckedett a
főnökhöz, és odatette az asztalra elé az önéletrajzát, és bejött!

még annyit tudok segíteni, hogy aki kéri, annak elküldök pár önéletrajz sablont meg motivációs
levelet, hogy csak át kelljen írni
ezek a sablonok nálam nyerők voltak

na idézek szakirodalmat: Ha egy fejvadász telefonon megkeresi Önt, próbáljon
megfelelően reagálni: határozottan, de ne tolakodón, nyíltan, de ne
fecsegve, érdeklődve, de ne túláradó lelkesedéssel.

1. Az első telefonhíváskor ne beszéljen se nagy mellénnyel, se érdektelenül
a "nyomozóval". A nyomozó jelenti ugyanis a szűrőt a fejvadász irányába.
Legyen nyitott, a fejvadásszal való beszélgetési ajánlatot lehetőleg mindig
fogadja el. Ebből csak tanulhat és piaci információkat gyűjthet.

2. A fejvadásszal történő beszélgetésen ne helyezkedjen passzív, várakozó
álláspontra. Próbálja meg nem kimutatni, hogy mennyire értékesnek tartja
saját magát és igazából nem is keres új munkát. A tapasztalt fejvadász átlát
Önön. Vezetők százaival beszélt. Partnernek kívánja Önt megnyerni. Nem
tudhatja, hogy mikor lesz legközelebb szüksége a fejvadászra.

3. A fejvadásznak soha ne adjon hamis adatokat szakmai pozíciójáról és
jövedelméről. Ha akarja a fejvadász, könnyen ellenőrizheti az adatok
valódiságát. Még akkor is, ha a valódi számok rontanak pályázási esélyein,
maradjon őszinte. A hírnév és megbízhatóság fontosabb a rövidtávú előnynél.

4. Azt se mutassa ki, hogy mindenképpen akarja a munkát. A fejvadász akkor
valószínűleg bizalmatlan lesz és gyengeséget gyanít Önnél.

5. Úgy készüljön a cégnél történő első bemutatkozásra, mintha első napja
lenne a vállalatnál. A céget érdekli Ön, a fejvadász önt el akarja adni.
Segítsen neki és önmagának. Ha mégsem Ön lesz a befutó, akkor is jó
benyomást keltett a fejvadászban, aki Önt tovább ajánlja.

6. A szerződés tárgyalásánál a kereset ügyében ne keverje a lapokat. Főleg
akkor, ha a végén még le is mondja az állást, mert rossz emlékek maradnak
Önről mind a fejvadászban mind az adott cég vezetőjében. A taktikázás hírét
könnyen saját cége is megneszelheti. Álmai állását csak a fejvadásszal
közösen érheti el."

huhh. mára befejeztem a pofádzást. mikor kel fel már a kölköm???

votiv 8)
votiv

Votiv meg Mindenki!

Köszönöm a bíztatást!

Votiv!
Köszi a tippeket és tanácsokat, hasznosítjuk majd!Kép

Oxi!

Írtam választ!

A fejvadász cégekkel az a baj, hogy nekem rossz a tapasztalatom! Elkérnek az embertől 5-10ezer forintot, aztán ha megkapják a pénzt megfeledkeznek az emberről! Mert ugye, nem ingyen csinálják!

Jucus!

Szegény Panna! Ilyen könnycsatorna izé mitől alakulhat ki??

ILdi
ildi76

Sziasztok!!!

Van aki még halványan emlékszik rám? Kép

Ancsinak így utólag is nagy gratula,visszaolvasok röpke pár hónapotKép és biztosan rátalálok majd az élménybeszámolóra!

Ha minden igaz most már itthon leszek, dolgozni is fogok és netezni is...
zozi

Sziasztok!

Köszönöm a sok hasznos tanácsot, de csak elvittük dokihoz. Kiderült, hogy túlette magát, mert 3100 g-mal született, most meg 3380 g volt... Igaz, tegnap sokat volt cicin, de ha nem tettem oda óránként akkor ordított, egyébként pedig jó baba. Tegnap én is olyat ettem, amit nem kellett volna (brassói), de vettünk infacolt, azt ajánlotta is a doki, és most végre alszik 1 (!) órája... Nem pihent semmit, csak éjszaka... Igaz, mi se, de az nem számít, csak ő... A doki , és az aszisztense is el volt büvölve, milyen édes. Kép Kép

Ja, tényleg, rakok is fel egy képet, amit még a kórházban csinált egy fotós. KépA bememre...
mkatus

Sziasztok!

Voltunk mérésen, majdnem sejhajra ültem, Balu baba 5100 gramm! Holnap lesz 1 hónapos 3400-el születettKép Csak egy kicsit beles, ehhez képest nem is fáj sokat a hasa, csak sokat van cicin meg kézben, de hamarosan jön a járóka amiről tagnap írtam, bár azon a hsz-en mindenki átsiklott, legalábbis senki nem reagáltKép. Igaz, ha képet rakok fel az feltűnőbbKép, azért még szeretlek titeket!

Katus: akkor ti babótok sem kis étvágyú!

Votiv: elmentettem a tanácsokat, mint múltkor a jó kis kajatippeket, lassan külön könyvtárat nyitok a tőled lopott ötleteknekKép

Ja, a pelusos infoval csak jót akartam!

Este rakok fel képet hátha arra érkezik reagálás!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

<font color="0000ff">Lányok!
Jó találkozót!
Sajna nem mentem, mert nagyon kifáradtam mára, kicsit túl sokat terveztem...
Délelőtt elmentem Budaörsre a volt iskolábmba, ott a gyerekekkel is eltöltöttem egy órát, aztán hazajövetel helyett a Tescoba mentem babakelengy kiegészítés céljából. Onnan haza, alig maradt időm enni és irány a védőnő... Ezek után nem sok energiám volt nekiállni két járművel elmenni a talira...
Remélem, legközelebb összejön - ha 8 héten belül szervezitek, talán még pocakosan... Kép

Proone
31+1 (Uh szerint 32+2)</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Aranyos kiságyunk van? Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Õszi tali RULED! Bogárka, köszönjük szépen, meg én Oxinak köszönöm a hazafuvart Kép

Proone Kép: pedig vittem Neked betétet, meg cumit, meg törlőkendőt, meg ilyesmiket, amit itthon már összeszedtem.

Pocak: Balu súlya nem semmi, és a járóka fölött én személy szerint átsiklottam, szánombánom

Ada
ada007

Ada: pedig neked külön írtam harisnyainfot! Már van?

pocakpacni

Lemaradtam, lemaradtam, nekem is kellene harisnya télre... Kép

Ada: Nincs mit! Nem voltam a helyzet magaslatán ma.

Köszi a talit, én nem tudom, mi van velem, hogy mostanában nem sikerül beszélgetnem, tiszta kuka vagyok... Na majd összeszedem magam! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok !
Régen nem jártam erre , remélem mindenki jól van .
Bogárka köszi a meghívást a talira , sajna nem tudtam menni , húgomék ma jöttek haza nászútról és élménybeszámolót tartott .

Férjem hazahozott egy gazdátlan kisciciát , aki szerető gazdira vár ( nekünk már van 4 ciciánk ) , szóval szeretnénk neki gazdit találni . Rakok fel róla egy képet is . Kép

Kép
Kép
greenolive

Oxi!

Nem is vagy kukaKép
20170114224602

Sziasztok!

Jó volt a taliKép
Bogárka!

Köszi a lehetőséget mégegyszer!

Gigi, Zsebi!

Örülök hogy ilyen jót tudtunk dumcsizni, és köszi a meghallgatástKépremélem nem untatok meg nagyonKép

JUCUS!!

Tésztasali ISTENI VOLT!!! IMÁDTAM!

Ada!

Tudod e hogy ez már a második klubunk? Kép mintha egy kicsit hasónlítanánk egyben smásban nem? Kép
eszti25

Sziasztok,

A tali jó volt, remélem senkit nem bántottam meg, hallod Ada?????????? Meg Manó??????? Meg Jucus meg......... már nem is emlékszem kivel kötözködtem ja persze legjobban a szemtelenül fiatal de idős kinézetű Gigivel.
Ja és tényleg nagy kamu Moose-nak a morcos és szigorú arculata mert nem is olyan Kép Kép

Jucus,
mayday mayday mayday MSN
zsebi2004

Vegyetek fel MSNbe is Eszti25 névvel.
eszti25

zsebiKép,

rossz hírem van,ennyivel nem tudsz lekoptatniKép
ja és én felvettelek msn-en csak még nem fogadtál elKéptedd azt mert amúgy nem fog működniKép

eszti,
nagyon szívesen bármikor,ha van kedvetek kijönni ide a világ végére szeretettel várunk titeket bármikorKépés folyt köv ha dedek alszanakKép

nagyon jól éreztem magam,olyan jó volt,így gyerek nélkül tudtam beszélgetni is(na,mókik itt várnak rámKép)

gigiakiszemtelenülfiatalmertmégcsakhuszonkétévesKép
Vendég

Köszi Gigi!

Remélem lesz alkalmam elfogadni és élni a meghívással! Mármint elfogadom, csak élniKép na mindegy érted!Kép
eszti25

Na, jó harisnyainfó újra:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=65683916
Mondjuk én a vaterán vettem, de ott már lejárt. Nem túl vastag, de nekünk van egy csomó lábfej nélküli meleg rugi ( a lábfejesek meg inkább vékonyabbak, nemhiába Rampusz tavaszi baba) a zokni mindig lecsúszik, így viszont ha hideg van, akkor a harisnyára a zokni és így nem is csúszik le.

Pelus senkit nem érdekel?

Kép majd holnap a ducipofárólKép

Jó éjt!

pocakpacni

Zozi: Épp a múltkor emlegettünk Kép Mesélj! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

eszti,
péntekKép?

oxi,
neked akartam még írni hogy annyira állat vagyok hogy itthon hagytam a doboztKép Kép Kép persze mikor bejöttem ott állt az előszobában......de a többiek elmesélik milyen jól néz kiKép,ok?úúúúúúúúúúúgy szégyellem magamKépolyan szétszort vagyokKép

gigi
Vendég

Gigi, de nekem nem jelzi, hogy fel kellene vennem valakit a listámra...... béna vagyok.......

mint ahogy Esztit sem tudom megkeresni.....
zsebi2004

Bogárka!
Én is köszi a lehetőséget, és ezer bocs, hogy odavittem a mérgeket!!! Pedig először tök jó ötletnek gondoltam, de aztán Jucus elhúzott a dedekkel és nem is evett belőlük!! Sőt, nem is ivott!!!
Én is utálom azokat, akik ilyen vackokat hoznak hozzánk, tehát jogos a haragod!!!! BOCSI!!!
Eszti!
emil cim kell...msnhez
És igen, Moose nagyon kedves, én is nagyon csipem!!!!
Sajnos Manóval, Esztivel, Gigivel nem taliztam, Kókuszékat láttam menni, úgyszintén Oxiékat és Ada is integetett a kocsiból...Kép
Manó!
Van kinőtt cuccunk, Brúnótól örökölt...Kép Kell?? szipi szupi együttes!!!
Zsebi!
köszi a cuccokat!!!!!
Green!
férjem tesójáék is ma jöttek haza a nászútról!!! Kép
Moose!
Nyúl pulcsija ruled!!!! és hát Nyúl is!!!
Recca!
csokikát KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! nyami volt!!!!Kép
Juc!
Neked is köszi mindent...Kép
Kezdem magam úgy érezni, mint ahogy Tom Hanks érezhet, miután megkapta aktuális Oscar-diját!!!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm....de tényleg!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak!
Engem érdekelne a pelus info!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak: megnéztem a linket, köszönöm szépen, jól fog jönni....és hol vannak a képek??????????????

Votiv: huhhh, jól összeszedted, még én is elmentettem

Zsebi. te csak ne félts engem, úgysem veszlek komolyan, te gonosz, dedét bölcsibe ad, karrierista nőszemély Kép

Gigi: én tudtam, hogy 83-as vagy Kép

Ildi: férjecskédnek hajrá, majd jól beleszuggeráljuk valami jó kis zsíros állásba

Zozi: én emlékszem rád

Green: ez nem jár, hogy csak ilyen ritán látunk itt

Amúgy tornászkáim: csak én szívatam meg saját magamat, vagy nektek is van izomlázatok? ja, nekem a szopi miatt (akik nem voltak: szopizni akart LH torna közben) csak a bal sejhajom lázasodott be, a jobb meg parlagon maradt

Ja, és a mézesmadzag: jövő héten, torna után ha gondoljátok, megmutatom a Tompa u-i turit, (Oxi ötlete alapján ) Nagyon kicsi, szóval 2-3 embernél több nem fér el, de legalább tudjátok majd, hogy merre van.

Na, egyelőre befejezem a pofázkodást.
Jóéjt.
Ada
ada007

Na, végre elaludtak a gyerkőcök Kép, akik ahelyett, hogy rögtön kidőltek volna a fáradságtól teljesen fel voltak pörögve, és rendesen próbára tették az idegeimet az altatásnál. Kép Doni kb. egy hete kezdte azt, hogy nem alszik el, ha Petra ott dumál mellette, hanem ezerrel figyeli, Petrát meg csak akkor tudom altatni, ha Doni már alszik, és addig neki be nem áll a szája Kép. Eddig mindig itthon volt vagy Apa, vagy Anyukámék, és addig meséltek Petrának a másik szobában, amíg Donit altattam, de most tök egyedül voltam. Az elején nagyon reménytelennek tűnt, de azzal bíztattam magam, hogy előbb-utóbb csak kidől valamelyik Kép... és így is lett... majdnem egyszerre dőltek ki Kép

Fibi, Kisün, Fic, Manóka, Beet, Ildi, Neet, Zanza (hú, remélem senkit sem hagytam ki!)! Hiányoztatok a csapatból!!!!
Jó volt a tali nagyon, bár fél 6 körültől rohamosan esett a hőmérséklet, így már nem volt olyan rulez a kert Kép... úgyhogy asszem idénre bezár a "Bogárka-park", de jövő tavasszal újra kinyit Kép

Blaye!
Nagyon köszi, az ajándékot, olyan ari vagy!!! Kép

Eszti!
Köszönjük a zörgős könyvet! Egyenlőre Petra játszik vele, de előbb-utóbb Doni is birtokba veszi majd Kép

Jucus, Oxi!
Köszönjük a gumicsizmát!!! Kép

Zsebi!
Neked meg köszi a turit Kép

Na, remélem mindenkinek megköszöntem, amit akartam. Kép

Oxi!
Szerintem se voltál kuka! Kép Én többször is hallottam, hogy beszélgetsz valakivel Kép

Neet!
Legközelebb mindenképp jönnöd kell, hogy szemmel tarthasd a vejedet, mert nagyon úgy tűnt, hogy valami szerelemféle van kibontakozóban Isti és Petra között Kép Percekig ültek egymással szemben, áhítattal bámulták, és közben simogatták, ölelgették egymást Kép Persze ahogy ilyenkor ez lenni szokott, mire előkaptam a gépet megtört az idill, úgyhogy sajna nincs rá bizonyíték Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi: No problem. Majd legközelebb Kép

Pocak: Engem érdekel, de ha jól sejtem ez megint egy csak Pesten működő szolgáltatás...

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?