A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta, hát mit mondjak. Végülsi elég édesszájú vagyok, és ez ugye fél pohár tömény szőlőcukor vízzel higítva, meg belenoymtam egy fél citromot. Meg lehetett inni, inkább az volt a baj, hogy mindezt éhgyomorra nem kívánja az ember :) De lement, bentmaradt, és 2 óra múlva ettem valami sósat a büfében :)

Ráadásul az eredmény is jó lett, úgyhogy egy darabig ilyen rémségben nem lesz részem :)

mtunde

Kriszta!Nagyon szépen köszönöm!

Tünde!
Szakdoli.... hát nem írigyellek, de küldünk egy múzsát :D

Emmus megint szörcsög de nem jön ki az orrából hiába fújom be a sós oldatot....
Bizti belebújt valami, mert miután anyós össze-vissza csókolgatta közölte hogy 3 napja neo-citránon él, de szerinte nem fertőz... hát köszi, szegény Emma meg alig tudott aludni a nemfertőző takonytól...

Emano!
Ti hogy vagytok?

Zsófi, Barbi, Valentína!
Nagyon cukik a képek!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Orsi

borsa

Borsa!
Nagyon cuki ez a lány, és milyen érdeklődő!!! :lol:

Tünde!
Leginkáb az érdekelt, bennmaradt-e a cucc, de akkor igen. Lehet, hogy ezt kellett volna végig? :lol:

Többiek??? Mindenki hosszúhétvégézik?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, és hajrá szakdoli!!
Én akkor csináltam egy másodddiplomát, amikor Panka 4 hónapos volt, hát nem egy leányálom. És gondolom egy 2 éves mellett még nehezebb. A lányom legalább még sokat aludt akkor. NA meg ott voltak az éjszakák.... :roll: És egyszer a férjem elvitte ismerősökhoz, hogy én tudjak írni, de kb. ki se szálltak a kocsiból gyermek úgy ordított. Jöttek is vissza azzal a lendülettel. Mintegy 2 órát bírtak távollenni. :roll: Bene hogy tolerálja a dolgot?

Kép
Kép
kriszta36

Bene persze nem bírja, ha számítógép előtt ülök, de ez a netezéssel is így van. Most apja itthon van, és a héten is szabin van, azért írom most. Különben csak alvásidőben tudnám... De az nem lenne elég, mert ha belejövök, akkor olyan rossz félbehagyni. Így viszont összecsapom a héten :)

mtunde

Sziasztok!

Borsa! Nagyon édes a kicsi lány. 8)
CSak beugrottam.
esik az eső nálunk és csúnyán fúj a szél. Olyan lehangoló ez az idő.
Viktornak viszont nagyon jó kedve van.
Majd még jövök
V

valentina

Gyuzso tippjeinek köszönhetően jobban vagyunk!2 napig iszonyatosan folyt Balázs orra,de ma már jobban van!!!
Borsa édes a lurkó!!!!Jobbulást!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Orsikák, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Náthásoknak jobbulást és végre ismét sok napocskát!

Most végeztem a munkával, olyan rég óta ígértem képeket, ezért most csatolok is. :-)

Kép A szökés

Kép Hmmm, forduljak vagy nem?

Kép jééé, ez a két valami már megint itt van...

Kép álmodozni jó

Kép
Kép
Kép
v30

Ezek is régi elmaradásaim... :oops:
Bár a két kép nem ugyanabból a szögből készült, de azért szerintem látható a nagy hasonlóság...

Kép bátyám (aki szőke, kék szemű)

Kép Ádám (aki szintén szőke, kék szemű)

Kép
Kép
Kép
v30

Zsófi,
Léna nagyon nőci!!

Barbi,
Apával relax :lol: :lol: :lol: :lol:

Valentina,
Viktor szép kispasi :) :lol:

Vali,
végre.. :) Ádám mennyit változott!!! Nagyon nagyfiú!!!

Borsa,
autósújságot olvasunk...? :lol: Kis édes rózsaszín csajszli!

Emano,
örülök, hogy jobban vagytok!!!

Tünde,
kitartás a szakdolihoz!! Férjecske szabin otthon, jól hangzik :) Mikor kell leadnod?

Mi szívós vírust kaptunk el, 8 nap küzdelem után belenyúltam Nurofennel.. Túl nagy volt a rizikó, hogy felülfertőződik.. Most már jobban van. Hétvégén nagyiztunk Debrecenben, alvással voltak csak gondjaink, egy szobában horkasztós Apával sokat ébredtünk :lol: :lol: :lol: , hiába, elszoktunk már Tőle :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Emano!
Örülök hogy jobban vagytok!

Gyuzsó!
Boldog hófordulót a nagylegénynek!

Vali!
Nagyon cukik vagytok, micsoda hasolóság :D

Sajna most már tuti hogy Anyósnak sikerült megfertőznie Emmus dől belőle a takony úgyhogy lehet hogy nem tudunk menni az első babauszira....
Annyira ideges vagyok, hogy lehet hogy egy felnőtt ember ennyire önző és felelőtlen csak azért nem szól hogy beteg mert látni akarja az unokáját, és egyfolytában a kezét puszilgatja... na bocsi kifakadtam mert kicsit sok volt ez a hétvége.... a tesóm kisfia Simon leesett az emeletes ágyról és koponyaalapi töréssel most a Madarászban fekszik...

Orsi

borsa

Vali
nagyon édes a törpike

GYuzsó
Boldog hófordulót!GYógyulgassatok!!!!

Mi még szörcsögünk, de már legalább nem kell 15 percenként orrszívózni!!!!

Borsa
Ti is gyógyulgassatok!!!
Az önzőf elelőtlen emberekről pedig meg van a véleményem!!!
Sajnálom ami történt Simonnal,remélem azért a körülményekhez képest jól van

Gyógypuszikák

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Most ki fogtok akadni, mert a szakdolim leadási határideje jövő tavasz, csak a születendő kicsi miatt tettem előre magamnak a határidőt. Jövő hónapban már ruhákat akarok válogatni, stb. Az első hónapok meg nem tudom, hogyan telnek majd 2 gyerekkel, és emiatt inkább nem merem akkorra hagyni. Most még elég nyugis az időszak, és némi energiám is van, bár egyre kevesebb.

mtunde

Sziasztok!

Te jó ég Borsa, szegény kisfiú! Jobbulást neki!
Nektek is jobbulást!
Anyósokról csak annyit, hogy néha úgy tűnik Ők nem is neveltek gyereket...
Nálunk diktatúra van :D Csak akkor jöhetnek a nagyik, ha előtte megbeszéltük és abban az órában, amikor babóca nem szopik és nem alszik! De szetintem ez normális, amíg ilyen pici!
Tegnap is jöttek a szokásos heti vizitre, de nagyon rossz napunk volt és szinte végig sírt Áron. Hiába akarta szegény dédi és nagypapa is dajkálni kivettem a kezükből, mert nálam nyugottabb volt! Ebben sem tűrök beleszólást!!! Gondolhatjátok, mennyire szeretnek :D :D :D

Gyuzso
Végre akkor kint vagytok a betegségből! :D
Gondolkodtam a "kuki témán" barátnőm szerint kellene húzogatni, a védőnő szerint jobb ha nem, amit én is pártolok, mert nem akarok bajt csinálni. Ti is hagyjátok a dokira?

Tünde
Kitartás és küldöm az ihlet bombákat! :D

Memme
Mi újság Veletek? Jól vagy? Mikor is kell menned táncolni?
Magánórákat adsz, vagy állami helyen tanítasz?

Veronikusz
Hogy sikerült a hétvége???
A tiroli papucsot egyébként csak azért hívom így mert a mintája ilyen, de egyébként tök egyszerű puha vendégpapucsok.
Gondolom mondenki örül neki, de muszály...

Ki tudja mi van Stefivel???
Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Zsófi, hát ez a Léna mekkora lány már! nagyon édes!! és milyen ügyin eszik egyedül!! mióta??

Vali, Ádám hajszerkezete még mindig lenyűgöz, annyira gyönyörű, dús haja van, Daninak mostanában kezdett el sűrűsödni, eddig csak olyan volt, mint a pelyhes kiscsirkének...

Borsa, Emmáról is nagyon jók ezek a képek, nálatok kire ütött a gyerek? még nem láttam elég képet, h megállapítsam, apja vagy anyja lánya, de mindenképpen csodaszép! és sajnálom a taknyot, remélem hamar meggyógyultok! anyós meg legközelebb orvosi vizsgálaton essen át a küszöbön és csak utána engedd be!

Köszönjük a dicsérő sorokat, Dani nevében is!

Tünde, teljesen megértelek, jó, h időben elkezded, én általában az utolsó pillanatig halasztottam a házi-, ill. szakdoga leadását, de minél előbb, annál jobb, az a biztos!! Sztem a két lurkó mellett a szabadidődben jobb dolgod is lezs, mint a szakdogát írogatni!

Ancsa, még megkérdezem anyát, de sztem mi holnap du. megyünk úszni, ti? de. nekünk továbbra se jó, mert álomszuszék Danca 10kor már ásítozik és megy aludni, plusz reggel én is még használhatatlan vagyok, gyakran visszafekszem Danival együtt :roll:

Ja, Vali, a hasonlóság tényleg lenyűgöző!!

Remélem tegnap senki nem kószált estefelé a városba,pláne babával, párom a munkahelyéről alig tudott haza jönni, annyi lezárás volt, plusz olyan alakokat látott, h félt, nekiesnek az autójának vagy valami :shock: :?

KépKép
barimami

Barbi!
Sajnos :D apja lánya én csak etetem... :D:D:D

Hanna!
Szerencsére nincs akkora baj mint azt az elején hitték, csak ki kell bírnia szegénynek az ágynyugalmat ami egy 3 és fél éves gyereknél ugye nem egyszerű...

Emano!
Örülök hogy gyógyulgattok!

Veronikusz!
Várjuk az élménybeszámolót!!!

pár kép... [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.3166.jpg[/img]

Kép

Kép

Orsi

borsa

csatlakozunk a taknyosokhoz. bár Ricsi még nem taknyos, de köhög nagyon, ráadásul könnyezik folyamatosan. ekkor szokta a doki azt mondani, hogy kötőhártya gyulladás. majd holnap kiderül. :(
ehhez képest Mikolt jól tarja még magát.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Borsa,
jobbulást Nektek!! Úgy sajnáljuk!!! :cry:
Lacinak kellene az asztalra csapni.. :oops:

Tünde,
teljesen jól teszed, hogy amíg "csak" 1 gyerkőc van, addig rakod össze a dolit!

Barbi,
mi csak ma láttuk a hírtv-n a képeket, döbbenetes.. Vigyázzon a párod magára!! Otthon várja a család! :lol:

Hanna,
nem húzogatom. Majd összenőnek (méretileg :lol: ), a doktornéni is csak nagyon finoman nyúl hozzá, havi eccer. Szerintem kinövi, ha húzogatják sérülhet és akkor hegesen gyógyul, na akkor szűkülni is fog :oops:
ha nem működik így, akkor krémmel fogom leoldani a cuccot és utána tisztán tartani
valakinek a fórumon beépített dokibácsija van végszükség esetére :lol:

Taknyosoknak sok gyógypuszi megy!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Borsa, nagyon sajánálom Emmust.
És igazad van erre nincs mentség, én is azt hiszem kitiltanám egy időre!!!! Jóbulást nektek!
És gyönyörűek vagytok!
MÁr igazi hölgy!

Barbi,
Ti is csodaszépek vagytok! mi pénteken megyünk ha minden igaz délelőtt, szombaton meg családi úszásra megyünk.
Szerdán délután is van úszi.

Vali,
Nagyon szép a kislegény!!!!
Jó hogy jöttél.

Zsófi
Léna is tündéri, és jó volt látni.

Memme,
hogy vagytok?
rólunk szeretnél képet?

Tünde,
nem, egyáltalán nem akadok ki.
Nagyon jól csinálod!
csak sokan nem ilyenek, hogy így előre gondolkodjanak!
én sem. :wink:
Vizsgákra is mindig az útolsó pillanatban tanultam, engem az motivált, ha már nem volt több idő!

Na mennem kell, mert itt a Nagyi, de kisasszonynak mégis valami baja van.

puszika

szép napot mindenkinek.

Veronikusz???
merre jártatok?

ancsaboszi

sziasztok!
én is itt vagyok, csak kicsit zajlanak körülöttem az események... anyukám lelkét kellett ápolni, mert lelki krízis volt, martin beteg volt, plusz nekem is állandóan fáj a fejem, szédelgek (nem kistesó megnyugatotok mindenkit) a lábam is fáj, minden este be van dagadva :cry: de kiderült, hogy harántsüllyedés. na mindegy, olvastam a fórumot egy két csajszival priviztünk is, tovább nem jutottam.

szépségesen szép minden baba kép! örülök az elveszett báránykáknak, merci, valentina! gyertek sűrűbben!

borsa!
gyógyulást a szépséges hölgynek, anyósnak meg szerintem mond me, hogy kicsi babához nem igazán illő betegen látogatóba menni. aztán meg ti szívtok vele és nem utolsósorban szegény emmus szenved! :cry: a kisfiúnak jóbulást, hogy zúgott le?! emmusnak ezt próbáltátok: luuf baby balzsam nagyon jó, este reggel kell bekenni a mellkast, ágynyugalom javasolt és könnyebb a lélegzés így talán picit nyugodtabb a pihenés is. mi is használtuk esti fekvés előtt kentem és a napközbeni alvásnál, nekünk bevált! plusz amiket zsu mondott az mind tuti jó!!!

gyuzso!
ment válasz mail! örülök, hogy jobban vagytok!!! hihetetlen tempóban fejlődik mica, el vagyok ájulva... lassán már ő is ülni fog, állni stb. egy ilyen erős, stramm kislegény :lol:

tünde!
ügyi vagy, hogy írogatod a dolit! a rendelést majd küldöm! ja kismamruhákkal végülis hogy állsz?

barbi!
te nem rakod fel ide azt a képet amin annyira hasonlítottok danival? az a fürdős? vagy már felraktad? nem emlékszem :oops:

vali!
hihetetlen a kisfiad! végülis votl hízás, rendben van minden???

veronikusz!
jó volt a tegnapi nap????

zsófi!
őrület a kiscsajod! hogy sikerült a kiruccanás? és tényleg mióta eszik egyedül? tök ügyi! martin még csak a kenéyrt tudja majszolgatni egyedül :lol: :lol:

nekünk szar ez a hónap a felét betegeskedi martin, tegnap voltak anyósék, a párom ma is dolgozott, hétvégén is kész vagyok teljesen. na mindegy.

séta mikor lesz?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Jó hogy jöttél és köszi a tippeket! Sajnálom hogy nálatok sem minden ok. Martin most már jobban van? Tényleg tűkön ülök mióta mondtad azt a rezgő nyár nevű okosságot, kipróbáltátok? Ti hogy álltok az esti alvásokkal? Küldök egy kis ++++++++++++++ hátha segít!!! Ja és Simon éjjel néha vándorol, és aznap este is elindult de még aludt legalábbis valószínűleg ez lehetet.... Aztán nagy sírás sógorom átrohant a gyerek füle csupa vér és hívták azonnal a mentőket... De már jobban van!

Ancsa!
Örülök hogy itt vagy köszi a bókokat, és várjuk még a nyaralásból ígért képeket, mert ennyi még kevés volt :D

Gyuzsó!
Ő is tudja de nem lehet mit kezdeni ezzel a nővel, hiszen te láttad már, tudod milyen... Mica hogy alakul? Annyira szomorú vagyok nagyon vártuk az uszit... :( :( :(

Tünde!
Szakdoli ügyben igazad van én is elkeztem már hamar hogy inkább a pocakkal tudjak foglalkozni! :D Ügyes vagy! Mi a témád?

Manóka!
Ricsinek jobulást!

Orsi

borsa

borsa!
remélem segít! tényleg jó az a balzsam! jobban van, de most egyszerre 4 foga jön a 4 szemfoga :shock: így az alvás elég szar sajnos. ha megyünk nincs rezgő, ha meg van akkor valamiért nem tudunk érte menni, de amint kipróbáljuk szólok! elalszik egyébként nincs gond, de rettentő sokat ébred :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok,sajna többre most nincs időm :(
már 1 hete a géphez sem jutok el :(
ugye ,megy 1000rel a tetőtér beépítés, és az ezzel járó gondok :evil: :evil: jönnek-nem jönnek a melósok.
Most 4 napig nem jöttek ugye-ünnep miatt.Mondom marhajó.
sosem fog elkészülni, plánehogy egyik iparos váltaná a másikat.
köműves-asztalos stb. De csúszás van, :evil: :evil:
Enci is nyűgös most, gondolom azért mert a lakásból nem jutunk ki a rossz idő miatt :evil: :evil:
holnap megyek a vérvételre ill.remélem. Mert előbb a dokit kell hajtanom,hogy írja meg a beutalót és utána tudok menni.
Remélem hamar meglesz,mert éhgyomorra nem akarok órákig ott dekkolni.
Majd remélem vissza tudok olvasni!!!!

Puszi mindenkinek :D
Vendég

Ki találja ki, hogy hol voltunk (végül vasárnap)? Nem Mo.-on van. :oops: :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
Martinnak kitartást, reméljük hamar kibújnak a fogacskák!
Emma sajna ma nagyon nyügi, az idő meg a nátha, na meg hogy ki sem tudunk menni egész nap... Remélem holnap már jobb lesz!
Ha lesz időd akkor kérünk képeket a nagylegényről!

Veronikusz!
Remélem jól telt a szabad nap :D

Gabi!
Szegénykém, remélem hamar készen lesztek!

Orsi

borsa

veronikusz!
passz... szépek vagytok!!!! ki vele: hol voltatok??!!

borsa!
köszönjük. túléljük ezt is :D martin is nyüg, ha ez vigasztal, a hülye idő és egész nap bent dekolni :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi ment egy privi

Orsi

borsa

Sziasztok!

No, azért volt forgalom a hétvégén is.

Manóka, Gyuzso, Borsa, Steffi, jobbuljatok!
Emano,, ha ez használ, máskor parancsba adom ki, hogy jó hítreket kérek. :)

Steffi, szinte gondoltam, hogy nem a legjobb passzban vagytok megint. Nekünk is ez van ám, amikor jönnek a fogtündérek, oda az éjszakáknak. Már előre félek, amikor látom, hogy dől a kis szájából a nyál. Sétálni is úgy megyünk olyankor, hogy pekust kötöka nyakába. Baba-western.
De hát pesze, hogy neked nem marad erőd, amikor Martinnak meg anyukádnak is te adod. Remélem, javul a helyzet.

Zsófi, Barbi , köszönjüka képeket! No ugye, csak kicsit nógatni kellett. A Léna evős képét meg fogom mutatnia bébi szitterünknek, hadd képedjen el.

Egyébként, ha néha van időnk, meg szoktam neki mutatni a fórumos babákat. Ilyen szórakozásaink vannak. De hát olyan jó kis képek. Úgyhogy Ancsa, gondoloma kérdés költői volt. :) Annál is inkább, mivel a kis hálózsákos meg a csizmás kép kicsit sötétecskére sikerült.

Hát Ádámhoz meg csak: :) :) :)

Veronikusz, remélem, sikerült meggyőznöd az emberedet. :wink:

Borsa, "gratulálok" a nagymamához. :twisted: Nekem egyszer kellett ezért rászólnom az anyámra, ő ráadásul állandóan panaszkodik, hogy beteg.

Egyébként mi is úgy alakítottunk a dolgokat, mint Hanna, persze nekünk könyebb, mert nem egy városban lakunk, de úgy kell menni a dolgoknak, ahogy nekünk, azaz a lányoknak jó. Ez így nyersen hangzik, de emiatt nincsenek is balhéka párom és énközöttem.
De hát most hétvégén is: már egyszer megmondtam nyomatékosan, hogy mindig kérdezzék meg, mint ehet Melinda. Ehhez képest most is nyomták bele a banánt, volt egy érzésem, hogy rá kell néznem mi történik, kimegyek a konyhába és tessék. Fel is ment a pumpa. Mert a banántól véresre vakarja magát. Legközelebb már ezzel fogom kezdeni: nyomatékosan szólok megérkezéskor. Mert képtelenek figyelni ránk, és mindig erős inger kell nekik.

Hugi ma éjjel úgy ficánkolt, hogy nem bírtam aludni. :roll:
Ja, Szia Tünde, ugyanez a cipő nálam is, és nagyon kezd szorítani. Előttem már felsejlett, hogy jövő márciusban csak egy halasztási kérvényt fogok beadni megint. :?
Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz, msot látom a képeket. :) No azért...

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Szólj kicsinek hogy kicsit alukáljon éjszaka :D
A nagyiról meg...

Orsi

borsa

Veronikusz,
Bécs..? ez a családi tipp :lol: :lol: :lol:

Gabi,
hát igen, a rossz idő+takonykór minket is bezárt, de szokni kell, jön a rossz idő.. Mikorra lesz kész a tetőtér?

Ancsa,
tudtál pihizni, így hogy a nagyi besegített? :lol:

Steffi,
nagyon szorgos fogtündéretek van.. :lol: azért nem kéne kapkodnia ennyire :lol: :lol:

Borsa,
gyógypuszik ezerrel!!!! ++++++++++ ezt meg Mica küldi Emmusnak!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk az Orsiknak!!!!

Gyuzsó,
Boldog hófordulót Micának!

Lara itt ül, és írni szeretne,
de megpróbálok felrakni képeket,
aztán ha sok lesz, ne mondjátok!
:lol:

Indulunk úszni:

Kép

Kép

ancsaboszi

Szüleimmel:

Kép

Kép

ancsaboszi

Ebédelek:
Kép

Kis Hajós a kis hajóval:

Kép

Kicsit kifárasztott az úszás:
Kép

ancsaboszi

Na és még pár kép az úszóbajnokról, aztán egy időre befejezem a képeket ok?

Kép

Kép Hiába pancsolni imádok a legjobban!! :lol:

ancsaboszi

Kép Mehetünk nyaralni, én bepakoltam magam :lol:

ancsaboszi

Na most már tényleg befejeztem.
Bocsi, ha kicsit sok volt
de Memme kérte! :lol:
Nem én is imádom a lányom és szeretek büszkélkedni vele!!!
remélem nem útáltok ki!!!

ancsaboszi

Hú Veronikusz,

most látom a képeket!
de jó, de jó!
remélem nagyon jól telt a napotok!!!!!
Bécs?

Na most már megyek mert kezdődik az esti műszakde ezt nem hagyhattam szó nélkül.
LÁnyok hogy bírták nélkületek?

puszi

ancsaboszi

Veronikusz
Schönbrunni kastély?

emano/Andi
KépKép
emano

YES YES YES :lol: :lol: :lol: :lol: Bécs és Schönbrunn :D :D super volt :D és az őseim se haltak ki :lol: csajok jól bírták. Nem voltam ott hogy nyafizzanak. (ez főleg Szofira vonatkozik) :lol:

Sétáltunk egy nagyot a belvárosban (sült kolbi, sült gesztenye stb) majd Schönbrunn, ahol felültünk egy kisvonatra ami körbevitt a parkban. Tök sokan voltak és rengeteg mókust etettek kézből. :lol: Édesek voltak. Csak az volt picit rossz, hogy kb 5 fok volt és szemerkélt hazajövetelig az eső. De ezt már megszoktam. Hozztuk a formánk. :lol: :lol:

most mennem kell. :oops: Jó éjszakát!

Ja! Ma Kata szó szerint pofára esett. (szegénykém! :oops: :cry: ) Majdnem vinni kellett rögenezni az orrát. Üvöltött mint a sakál, 3-szorosa lett az orra, még Panadol is kellett. :oops: De már jól van. Megint pörög ezerrel. :? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok, én is bejelentkezem.

Részletes reagálást nem vállalok, mert nem szeretnék senkit megsérteni, akit kihagynék.

Babák tündériek - mint mindig.

Jesszus Memme, betöltötted a 30. hetet? te mindjárt szülsz!!!!!! Tudod, annyit az eszembe vagy, mert Melinda 2 héttel fiatalabb Benedeknél és belegondolok, hogy egy 30 hetes pocakkal hogy bírnám ezt....... huh..........

Beni betegeskedik, persze szombat estére jött ki megint..... már vagy egy hete alig akar enni ( joghurt, gyümi + tápszer, a többit lökte el ) azt hittem a foga.... Igaz, lehet hogy az is bejátszik, de szombat éjjel többször sírva ébredt iszonyú köhögéssel, azt hiszem ezt szokták"ugatásnak" nevezni. Se takony, se láz, se bágyadt szemek, csak kis repedt-fazék hangú és iszonyatosan anyás. SEMMIT nem tudok csinálni, mászik rám - így telt 2 nap, kicsit lemerültem. Holnap megmutatom dokinak.

Veronikusz: aztaaaaa! de jó volt Nektek! Én is Schönbrunn-ra tippeltem...... Szegény Kata! Hogy nálatok mindig történik valami extra........

Borsa: sajnálom ami tesód kisfiával történt, örülök hogy jobban van. Hány éves? Anyukája vele van?

Gabi: drukk holnapra!!!!! Az építkezés miatt meg szolidarítok... Nálunk is ugyanez. Holnap kezdenek a burkolók, de még fogalmam sincs, hogy fognak bejutni a házba, anélkül, hogy elsüllyednének, ugyanis sártenger lett a mai eső miatt. Jó lesz így a csempéket, padlopont, meg egyebeket zsákszámra becipelni......

na, jó éjszakát - remélem a mai éjszakánk már jobb lesz, mint a tegnapi.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Látom volt forgalom rendesen.

Köszönöm Orsi nevében is a köszöntéseket :D

Borsa!!!! Így utólag is boldog névnapot!!!!!!! :)
Remélem Emma már jobban van...írtó édesek Micuval.
Nem semmi, hogy Micu milyen szép nagy legény...
Tökre illenek egymáshoz :D
Mikor is lesz a lagzi?????? :D

Veronikusz!
Biztos nagyon jó volt...én is mennék már ki egy kicsit shoppingolni. Ti nem voltatok????
Voltam abban a boltban a Fehérvárin amit mondtál...vettünk Orsinak hercegnős pizsit névnapjára...nagyon szexi benne :D
Remélem Kata már jobban van...szegénykém, biztos nagyon megijedt.... :?

Vali!
Hát még mindíg köpni.nyelni nem tudok ettől a sráctól :D
Nagyon szép szál legény...
És micsoda hasonlóság...

Lara is tünemény...kis hableány :D

Képzeljétek egy ismerősöm június végén szűlt a Kútvölgyiben és nincsenek tejmirigyei :shock: és nem is tud szoptatni...
Szegényt nagyon megviselte...csecsemősök nagyon szorgalmasan fejték, hogy jöjjön valami, de istenért se.... :(

Tünde!!!!!
Nagyon jól teszed, hogy most írod a dogádat...
Pont az első két hónap a nehezebb (sztem), mert hiába alszik majd sokat a kicsi, jobb ha amíg alszik addig csak Benével foglalkozol, az majd jót tesz a kis lelkének...
Nálunk az volt a szerencse, hogy az első igazi mosolyt Orsi kapta és azóta HATALMAS a szerelem köztük...Orsi akkor teljesen odavolt...mondjuk azóta is ő kapja legtöbb mosolyt, sőt hatalmas kacagásokat is :D

Na megyek tv-zni...hátha van valami jó műsor...

Meg rakok még fel képeket is :lol:

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Kép alszik

Kép indulásra készen

Kép peluscsere

Kép

Kép
cukipofa

Kép kedvenc képem

Kép Orsi új mikrofonja

Kép sogornő szülinapja

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Kriszta
Hú, hát azért az sem lehetett semmi, 4 hónapos baba mellett diplomázni! Minden elismerésem!!! :wink:

Tünde,
Elhiszem, hogy Bene nem szereti. Lara már most ülne ide, és csetelne szerintem. Lehet Benével? :wink:
Biztos tuti lesz a doli! 8) És miről is írsz?

Emano,
De jó, de jó! Nagyon örülök, hogy jobban vagytok!

Vali,
Most megnéztem megint a Királyfid, és annyira szép!!!

Gyuzso,
Szuper, hogy Ti is jobban vagytok?
Hogy hogy TE külön alszol Micuval? Vagy ki a horkasztós Apa? :)

Pihizni? :roll:
Ebédre hívtuk, mert valamikor mi megyünk hozzá, és már régen volt, aztán egy picit vigyázott Larára, majd lementünk mind sétálni. Szóval pihizés az ma elmaradt. :wink:

Borsa,
Jaj szegény Simon, és hogy van???? Mielőbbi gyógyulást Neki!!!
Jujj, és hogy bánnak vele, emlékszem mikor a keresztfiam ott volt, szegény Ő pókembert játszott, és ezután mind a két kezét begipszelték egészen a válláig, és aztán jött a nővér és otthagyta a gyereknek a zsemlét, hogy egyen, de melyik kezével is.
Igaz ez már vagy 8 éve volt, remélem már nem ilyenek.

Megértelek sorstárs :wink:
Nálunk is ez a helyzet, Lara tiszta apja, csak én vigyázok rá napközben!!!

Annyira édes ez a kicsi hölgy!!!

Veronikusz,
Annyira jó olvasni a soraidat, ott van mögötte a nagy boldogság, látom feltöltöttél energiával! Nagyon helyes, legyél mindig ilyen boldog!!! Azt kívánom!!!
Jaj, szegény Kata! :cry: Jól van? Éjszaka??? Sok, sok gyógypuszi neki!!

Heni,
Beni babának is gyógyulást!!!
És Te hogy vagy???

Lányok és ki tudja mi van Gabbóval????

Volt séta pénteken?

Gabi,
Nagyon szorítunk Neked!!! Sok puszi
és feltétlenül jelentkezz ha van valami új hír!

Memme,
Sötét lett a kép? :cry:
Na de most pótoltam.
Mert annyira kérted :wink:
Hú, tényleg már a 30 hét, de izgi, de jó neked!!! Voltál már 4D uh? Láthatjuk? Mekkora már a picike?

Cukipofa,
Annyira jó, hogy tettél fel képeket, ez a peluscsere nagyon édes!!! És nagyon drága az új popdíva is!!!

Barbi

Már csak egy hónap, és buli!!!
Nagyon, nagyon boldog hófordulót Dancának!!!

Na megyek aludni

Jó éjt!!!
Puszi

ancsaboszi

Micsoda taknyos idő....
Nálunk Mica apukája panaszkodik a torkára.. :( Második forduló..

Ancsa,
Szépek vagytok nagyon együtt és külön-külön is!!
Boldog hófordulót!!
nálunk az a leosztás, hogy a gyerekszobában van egy 160 cm-es franciaágy, ott alszunk mi Micával, amióta először taknyos lett. az a legmelegebb szoba :)
addig édesapjával együtt aludtunk a hálóban :)
ezért szoktunk el a hortyogástól :lol:
az együttalvás jött be nálunk, ez jó mindkettőnknek+ édesapja nyugodtan aludhat+ oda átszökhetek, ha akarok :lol:

Cukipofa,
nagyon tündériek, cuki lehet Orsi meg Dani együtt!!

Veronikusz,
úgy örülünk, hogy jól sikerült a kiruccanás és feltöltődtél!!!
Mi is esőben voltunk utoljára Bécsben, legalább nem volt tömeg az állatkertben :lol:

Heni,
jó hogy jöttél! Bene is gyógyuljon hamar!!!

Memme,
már csak 69 napot ír ki a vonalzó... :lol: :lol:
szörnyűek ezek a hiába-mondom sztorik.. főleg, ha kárt is okoznak, mint a banán és a takonykór elkapása.. :evil:

én mindig többször rákérdezem, mielőtt hazamegyünk, hogy mindenki egészséges-e.. bár szerencsére eddig otthon még semmit nem kapott el..

Borsa,
Emma kishölgy hogy aludt??

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!
mi megint szörcsögünk és köhögünk :cry: Felhívtuk adokit, nem jön ki,mára nincs időpont,majd holnap 10re menjünk!!!Agyrém
Úgyhogy teázunk!Ráadásul Apja is mondja,hogy fáj a torka

Boldog Orsinapot, hófordulósoknak hófordulót!!!

Borsa,Emma hogy aludt?

Jobbulást mindenkinek

emano/Andi
KépKép
emano

Először is köszönöm szépen a köszöntéseket. Nagyon drágák vagytok. :D

Barbi!
éééééédes ez a relax kép :D :wink:
Visegrád: gondoltam rá, de ilyen időben nem volt ingerenciám vizbe menni :oops: :oops: :oops: pedig szuper lehet :D

Zsófi!
milyen nagy már Léna!!! és milyen ügyesen eszik egyedül :D

Borsa!
ja de csini Emma :D

Vali!
a bátyád és Ádám olyan mint két tojás :lol: :D

ORSOLYÁKNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK UTÓLAG IS!!!

Ancsa!
Lara kis tündérke!!! Kis Ariel :lol: :lol: :lol: És ez a táskás kép!!!! szupi :lol:

Cukipofa!
nem voltunk shoppingolni, mert vasárnap voltunk. Nevettünk is rajta, hogy milyen költségkímélőn jöttünk Bécsbe. (férjem is imád vásárolni :D Már tervezi, hogy megint jövünk, de akkor a lányokkal. Már reggel mikor leadtuk a lányokat kérdezte, hogy: biztos nem hoztuk el a lányok útlevelét is 8) )
Orsi+Dani nagyon kis édes.

Gyuzso!
Jobbulást a párodnak! :oops:

ma se fogok tudni túl sokat jönni, mert holnap este elutazunk vasárnap estig a sóstófürdői Szinbád hotelbe. :lol: :lol: :lol: (Gyuzso!!! :wink: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?