A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!
jaj! szegény Balázs! és szegény férjed! Jobbulást nekik! :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönjük jól aludtunk 2X keltünk csak.... aranyosak vagytok!

Cancan!
Simon 3 és fél éves és egy kis hős :D Egyébként a tesóm és a férje nappali-éjjszakás műszakban váltják egymást Barni (kistesó) a nagyinál van.

Ancsa!
Lara irtó cuki :D Látszik hogy jól érezte magát. Madarász nem olyan rossz már ha lehet jó egy kórházban egy gyereknek, van tv meg sok játék így tűrhető. Leszámítva a kis kemény kocka széket amit a szülőknek szántak...

Veronikusz!
Örülök hogy kikapcsolódtatok egy kicsit :D

Gyuzsó!
Istvánnak mennek a gyógypuszik!!!!

Majd jövök még csak intéznem kell a melóhelyen a gyedet szerencsére kifizetőhelyek! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!

Szép jó reggelt!
NEkünk borzasztó éjszakánk volt, ezek a fogak :twisted:
úgy sajnálom szegénykémet!
Megint bedugult az orra, 11 fele nagy nehezen elaludt a kis drágám, de már 4 előtt fent is volt, mert annyira bedugult az orra, hogy hasra feküdt (pedig az útálja) de hát úgysem ment, így porszívoztunk, és a nagy torturától meg is éhezett, így ettünk is.
:lol:

de már 7,30-kor fent is voltunk, akkor is aludt egy kicsit és most is fent van.
és persze nagyon fárad és nyügős.

ancsaboszi

Köszönjük mindenkinek a dícséretet és a köszöntést!

Veronikusz,
De jó,. de jó!!!!
de édes a Férjed!!
Ez szülcsinapi ajándék???
Érezzétek nagyon, nagyon jól magatokat!!!
Nagyon jó pihenést!

Kata hogy van?

Gyuzsó, Veronikusz
Hú ez a hely, nagyon jól néz ki!

Borsa,
Örülök, hogy jól aludtatok.

Gyuzsó,
így már mindent értek
Gyógyulást Apucinak is!!!

Borsa,
örülök, hogy ha már nem olyan rossz a hely,
a szék az akkor is olyan volt
:cry:

Büdi van, mennem kell. :lol:

puszi

ancsaboszi

Sziasztok,

Taknyosoknak gyógypuszikat küldünk!!! Tünde már kipp-kopp kijött belőle, szerencsére csak pár napig tartott.

Gyes intézésben kérnék segítséget, nekem a munkahely nem kifizetőhely. Tudom még odébb van, de lassan nekem is bele kell vágnom, úgy repül az idő. Előre is köszönöm.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

szia Dóri

Örülök, hogy jobban vagytok!

milyen segítségre gondolsz?
hogy hol kell intézni, vagy hogy milyen papírok kellenek?

azt hiszem ugyanazok mint az elején, csak még kell a Magánnyugdijpénztáradtól az a papír amikor beléptél, és ennek a záradékolt példánya.

ilyen nekem sem volt meg, felhívtam a Pénztárat és párnapon belül itt is volt.

ancsaboszi

bocsi a hibákért, de siettem.

ancsaboszi

Ancsa!
szegény Lara Baba! Hát igen! a fogakkal meg szoktak szenvedni szegények. Remélem hamar kibújnak és nem kínozzák őt sokáig! :oops:

Kata? él mint Marci Hevesen. :lol: Kutya baja. Sőt! Mostanában folyton hülyülnek Szofival. Csak a röhögcsélést hallom, na meg néha utána egy kis sírást. (kölcsönösen egymásra szoktak feküdni és visongatnak :lol: )

Nem, nem! Se a bécsi, se a sóstófürdői nem szülinapi ajándék. Az majd akkor lesz, ha elmegyek és megveszem, mert farmert kértem. :lol: A bécsi kiruccanás a házassági évfordulónk elkalmából volt ha úgy tetszik. :D Nagyon jó volt kicsit kettesben. Teljesen kicserélődtünk. :D
Sóstófürdőre azért megyünk, mert a férjemenek lesz középiskolai találkozója és nem bír meglenni egy napot se nélkülünk. :lol: Pedig jól lett volna ha nem megyünk. Ő legalább tudott volna egy éjszaka nyugodtan aludni. Nekem meg úgyse volt kedvem elutazni oda. Az a helyzet, hogy én NY-Magyaro.-ra szerettem volna menni. :oops: Sajnálom de ez a dilim. Viszont mivel a nagyijának szülinapja lesz, így mennünk kell. Nem nagy ügy. Kibírom. :D Még az a jó, hogy Gyuzso ilyen szupi szállást ajánlott. Teljesen fel van újítva a hotel, csak az a baj, hogy se medence, se semmi. Csak reggelizni lehet, már ebéd/vacsira is máshova kell menni, mert az náluk nincs. (nem is baj mert fogyózom 8) )De nekem a szállás a lényeg. Az meg szuper.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,

Aranyos vagy, remélem én is hogy hamar kijönnek, hamár így sietnek!!

Örülök, hogy jól van Kata. Annyira édesek lehetnek, ahogy együtt játszanak!!! A kis drágák!

jaj, tényleg emlékszem, hogy írtad, bocsi :oops: elfelejtettem. :oops:
Tényleg nagyon szép a hely! és biztos jó lesz.
Pihenj sokat!

ancsaboszi

Dóri!
A gyed jön előbb. Azt is a Fővárosi Egészség Pénztárnál kell intézni. Ami kell:
Munkáltatótól:
foglalkoztatói igazolás ezt ők töltik ki,
munkaviszony igazolás
Tőled:
Tünde szül anyakönyvi kiv.
magánnyugdíj pénztár belépési lap (ha nincs meg kikérhető egy másolat ott ahol csináltattad
helyszínen kitöltöd a nyomtatványt (ehhez Tajszám a férjedé is kell)

Orsi

borsa

Sziasztok,

Képzeljétek mi történt! Itt úgy minden tapasztalatot el szoktunk mesélni, és sajnos sok a rossz kereskedelmi tapasztalat. :cry:
De velünk most egy jó történt, és ezért szeretném megosztani veletek. :lol:
Szóval már egy ideje figyelem a Fisher Price játékok árát. Több játék is érdekel, és több hírlevélre is feliratkoztam.
És van egy játék a kockafaló viziló, ami kifutó áru, és ezt már nem sok helyen láttam.
De itt igen.

http://www.elektrokravecz.hu/jatek/index1.htm

és kaptam is egy hírlevelet október elején, hogy akciós a viziló, és hogy mennyibe kerül, és most érkezett egy levél ismét, hogy mennyi a viziló, és ez drágább ár volt mint az első. Persze mind a kettő akciós ár volt.

És hát megírtam a lánynak kedvesen de őszintén, hogy ez hogy lehet, és Ő nagyon kedvesen elnézést kért, és nagyon korrekt volt, kiderült, hogy elírta. És azon az áron adta, amit először írt. Mivel Pomázon lakik, ezért el is hozta ide a játékot, persze számlát is adott, és egy év garancia is van a játékra.

Szóval nagyon rendes és korrekt volt, így bátran ajánlom.
(és van két kisgyermeke az egyik fia két nappal fiatalabb mint Lara, nagyon tündéri! És Máténak hívják! )

És számára az a fontos, hogy a vevő elégedett legyen!!!

Igaz van a másik ilyen cég http://www.jatszvelem.hu/
ők több termékben jobb árat adnak. de onnan még nem rendeltem, és még a levelemre sem válaszoltak. :twisted:

Hát gondoltam megosztom ezt veletek.

További szép napot!

ancsaboszi

Borsa,

Kellett a férjed magánnyugdíjpénztára?
hogy hogy?
ő kapja a CSP-t? vagy miért?
Nálunk a férjem MNYP-ja nem kellett.

ancsaboszi

Ancsa!
Nem csak a taj száma lehet hogy félreérthetően írtam

Orsi

borsa

Halló,
nekem is kiskakas kapirgál a torkomban :cry: , szobanyugalom.. mézes hársfa-bodzatea..

Ancsa,
köszi a játéktippet!
Larának gyorsabb fogtündért!! Pikkpakk kibújó fogacskákat!!

Veronikusz,
érezzétek jól magatokat!! Vadasparkot nem kihagyni! Átadtak a szállás közelében egy új aqua-bármit, pancsizzatok, ha addig megjönne a pancsi-ihleted :lol: :lol:

Emano,
gyógyulgassatok!!!!!! +++++++++ energiák mennek!

Dóri,
Tünde ügyi csaj, hogy ilyen hamar meggyógyult!!

Borsa,
ugye síró Emmával rövidebb a sor? :lol: :lol:
gyógypuszikat küld Mica-manó!!

KépKép
Kép
gyuzso

Na, sziasztok!

Ancsa, képzeld, lehet, h mi is tudunk majd járni úszni de., ma voltunk 11kor és tök jó volt (Dani 9ig aludt ma, szóval ezért tudtunk menni), csak 4en voltunk és mivel utolsó csoport, nem kellett sietni, nem volt utánunk senki!

nekem a www.jatsszvelem.hu-val is jó tapasztalataim vannak, csak ők nem nézik az emailjeiket, de ha felhívod az ott megadott számot, minden kérdésre válaszolnak, mi tök jó játékokat vettünk ott Daninak múlt héten! (nekem 3 hét után válaszoltak, telefonon meg rögtön)

Ja, Ancsa, nem fogod elhinni, de elköltözött a Ringató, majd írok róla emailt, bár nem túl messze a csiki-bege nem tudom mi 3. emeletére, babaúszáshoz még közelebb!

Na jó, még mindig Ancsa, Lara nagyon édes a képeken, bár én már ismertem ezeket valahonnan :wink: Nektek is boldog hófordulót! És kitartást a fogacskákhoz, csak kibújnak előbb-utóbb!!

Emano, jobbulást nektek!

Cukipofa, Danid nagyon édes a képeken, milyen kiskópé mosolya van! :D Hát azt meg teljesen megértem, h az a kedvenc képed, cukik együtt a gyerkőcök!

Steffi, sajnálom, h mostanában sok minden összejön nektek, remélem, h végül minden jól alakul! Sétában mi is benne vagyunk, ha végre nem fog zuhogni az eső és szélorkán se lesz, jó lenne már talizni! Egyébként igazad van, ide még nem raktam fel a fotónkat, csak emailen küldtem szét, szóval akkor íme:
Kép Én
Kép Danca

KépKép
barimami

Mindenki csal, aki kopírozta a gyerkőcét!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk nincs ekkora égbekiáltó hasonlóság.. :D

Barbi,
a csiki-bege akármi szerintem Szentendre felé menet jobb oldalt hatalmas autó-motorszalon, nem lehet eltéveszteni!!
Láthatóan régebben még a mamák fürdettek és a papák fotóztak.. :lol: :lol:

Merre van Györgyi és Eni? Gabbó és Masni?

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi!
Nagyon jók a képek :D Hogy lehet valakinek ekkora kék szeme, gyönyörű :D Mi sajna lemondtuk a holnapi 1. uszit mert ez a takony addig nem hagy itt minket, nem fertőzünk senkit...

Gyuzsó!
Tudod a protekciósok nem állnak sorba :D Ja és kiskakas szállj el! Hajrá pipi-csirke...

Ancsa!
Szegény Lara! Ez a fogtündér nem kíméli szegénykét! Reméljük hamar túl lesztek rajta! +++++++++++++++++

Emano!
Nálatok is családi a kór, a manóba, jobbulást! Nem is mesélted hogy milyen volt múltkor az a pár szabad óra....

Orsi

borsa

Ja és köszönöm a boldog boldogokat aranyosak vagytok :D

Orsi

borsa

Ja az a pár szabad óra??Jó volt csak rövid :cry: Megint rám férne egy kis mászkálás

emano/Andi
KépKép
emano

Nem tudtok valakit akinek kellene egy vadonat új egyszersem használt babaőr? Angel Care.

Orsi

borsa

Jaj még azt akartam kérdezni, hogy nem tudok a neten olyan oldalt,ahonnan jó kis képkereteket , sarkokat lehet letölteni?

emano/Andi
KépKép
emano

Én meg egy ikeás polcos szekrényt szeretnék eladni,meg kis kádat álvánnyal Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó!
Melyik oldalról vetted a babakocsit?

Orsi

borsa

Sziasztok!
Látom, nagy betegséghullám tört elő... :cry: Mi tök jól, aminek örülök. Persze problémák vannak, de hol nem?! Küzdünk mindenesetre. Költözés sehol, valszeg majd karácsonyra, vagy ilyesmi.

A 4 napos hétvégéből 2-n mellcsomókat gyúrtam. Egy szopi maradt ki, ez lett a vége. Máskor is volt, csak valahogy külünösebb erőfeszítés nélkül elmúlt 24 óra alatt. De most bitangul fájt is... :shock:

Benő imád állni, tulajdonképpen felkel, ezzel kezdi a napot, és folyamatosan csinálja is. Másik hobbija az, hogy magára borít mindent, pl ruhaszárítót. Majdnem megállt a szívem. Ilyenek vannak.

Vidáman, egészségesen. Rátok gondolva olykor.
Puszi.
vbea

tényleg nem ér kopizni a babákat!!!! :lol: :lol: :lol:
Barbi!
Úgysem hisszük el, hogy az első képen az te vagy. :lol: :lol:
Még korábban ígértem, hogy én is rakok fel régi önmagamról képeket. :wink: :D

Remélem nem baj! :oops: :roll: :D

Kép a kis Golyó-fej már akkor jó húsban volt :lol:

Kép szegény bátyám terror alatt! :lol:

Kép és hogy bizonyítsam, hogy tényleg Afrikában születtem, íme egy kép ahogy a Szaharában caplatok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!

Köszi a hiányolást!!
Olvasgatlak ám titeket, csak nem volt időm írni. Minden kis betegnek jobbulást!!!
Most jöttünk meg Ringatóról. Steffi jó hogy nem jöttetek. Egy rémálom volt, de nem akarom itt magát a foglalkozást szidni, mert az biztos, hogy nagyon jó, csakhát kb. 20-anvoltunk (nekem 2000-nek tűnt) Egy akkora helyen, mint a nappalink(nincs nagy nappalink) :D Botrány volt. Nem hallottunk semmit, sok gyerkőc már üvöltött 5 perc után a tömegtől.Ez azt hiszem 2 éves korig van babáknak, anyuka ezerrel hozza a 4-5 éves gyerekét is, takony folyik, stb, stb. Egyszerűen nem tudom megérteni, na de mindegy. Azt mondta a nőci, hogy lesz két csoport is, na ha 10 lenne is kevés lenne. Ennyit erről.
Mi jól vagyunk, kijött a 4. foga Jázminnak!!!!! :D Édes.
Na megyek, kislányom pörög ezerrel, lehet hogy zizi lett a tömegben. Tisztára Japánban éreztem magam. Bár még nem voltam, de ilyen lehet.
:D

Kép
gyorgyi33

Györgyiiiiiiiiiii!!! Szegény ti, megértelek... :? Benőnek is kijött a negyedik foga. GRATULA JÁZMINNAK. :wink:
vbea

Sziasztok!

Borsa!
Mennyiért adod az Angel care-t?????
Egy ismerősöm szűl januárban azt még semmijük sincs...gondoltam megkérdem tőle, hátha kell neki.

Györgyi!
Gratula a fogacskához...

Veronikusz!
Tényleg Afrikában születtél?????
De jó...sokáig voltatok ott???????

Szép estét mindenkinek.

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
ott születtem és 2 éves koromig :D büszke is vagyok rá, bár nem az én érdemem. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! és ez az ott, ez Algír (Algéria) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyii, jaj, nagyon sajnálom, én is pont azt szeretem a foglalkozáson, h 2-en szoktunk lenni, bár állítólag az első órán ott is 10en voltak, aztán a 2. órán már csak negyedannyian és így tovább, lehet, h ott is legközelebb már nem lesznek sokan, nem? de tényleg durva, h egy ekkora helyre ennyi embert beengednek! itt mondták, h a hely nagysága miatt alap, h 6-8an lehetünk max.

Borsa, Emma nagyon élvezni fogja, ne aggódj, nem vagytok még késésben, mi asszem 4,5 hónaposan vittük Danit először!

Veronikusz, na jó, neked bevallhatom, kicsit megfotoshoppoltam, h régi képnek látszódjon :lol: egyébként én simán elsütöttem Dani képnek, eddig mindenki bevette :wink: Rólad is édesek a kicsikori képek, nahát, Afrika?? nem rossz!! és mit tudsz nekünk prezentálni algírul, azaz arabul? :wink:

Beninek és Jázminnak gratula a 4. foghoz, nálunk is már nagyon fehéredik felül, de csak nem akar kibújni, bár sztem már csak napok kérdése (bár 2 hete is ezt mondtam :D )

Eni, jó, h jöttél!! Gyere gyakrabban! Gondoltam Rátok, mivel valamelyik nap a mediamarktban vásároltunk, mivel a sorozat dvd-k most 20%kal olcsóbbak, le is csaptunka Szívek szállodéjára, de hiába meresztgettem a szememet, nem láttalak :D Mik hiányoznak még a lakásból?

Gyuzso, igazad van, köszi az infót, a Ringató a Csiki-Bege életmód plázában lesz mostantól (milyen egy hülye neve van!! :D), Szentendrei úton, ha érdekel valakit...

KépKép
barimami

Sziasztok,

Köszönöm a segítséget gyes/gyed ügyben - sosem tudom, melyik melyik :) Majd beizzítom a munkahelyemet.

Veronikusz: párom majdnem Tanzániában született, de szerencsére anyukája inkább hazajött szülni (császár lett) és csak 2 hónapos tértek vissza, de akkor 2 éves korig ott nevelkedett.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

sziasztok!
taknyosoknak gyógyulást, millió gyógypuszi!

veronikusz!
wow, jók a képek, édes vagy kicsinek is! :wink:

eni!
gratula fogacskához, tényleg gyere sűrűbben, kitartást a gondokhoz, tudod az mindenhol van... nálunk is áll a bál most épp édesanyám alakít meg anyósom, külön-külön csak kicsit sok volt mára...

györgyi!
és akkor ti nem is mentek legközelebb???

borsa!
írok választ nincs elfelejtve, de tényleg hosszú volt ez a mai nap...

heni!
örülök, hogy jöttél!!! ügyesen az építkezéssel beni jobban van?!

szép estét, jócakát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok.

Gyuzso,
Mielőbbi gyógyulást neked is!!! És ki onnan kiskakas!! :wink:

Barbi
Ugye ugye? :wink:
Tök jó délelőtt én is szeretem, bár mi mostanában azt csináljuk, hogy előtte nap telefonálunk, és ha Apának is jó akkor megyünk mikor kevesen vannak! Örülök hogy tetszett, és remélem majd talizunk!!!

Igen, igen, tudom, hogy tök jó játékokat vettetek, én csak leírtam a tapasztalataimat, Ők szerintem nagyobbak, ezért nem annyira ügyfélközpontúak. De az áraik jók, és ezért majd meglátogatom, de ez a csaj ténlyeg nagyon jó fej, és látszik rajta, hogy fontosak neki az ügyfelek, és én ezt birom!
Nincs harag??
Ugye?? :oops:

Elköltözött?? :twisted:
Jajj, pedig már napok óta azon gondolkodom, hogy jutok el oda?
Igen, azt tudom hol van, és ha szerencsém van a 42 talán a közelben áll meg, és az új busz, majd meg is nézem. :roll: de hogy hogy elköltözött? És akkor most mennyibe kerül? Majd írj róla ha odajutsz?
A hév állomástól mennyire lehet az a csiki bege?
Azt hiszem az nincs messze, és ott áll meg a 42!!! Juhé az új busz!!! És mikor hánytól? És az egész kuckó átköltözik, vagy csak ez?

Köszönjük a biztatást, hát igyekszünk, ezzel a 9. foggal nagyon megszenvedünk, biztos nagyon szép lesz! :lol:

Annyira édes az a kép, de az is jó amin Anyukáddal vagy!

Steffi,
Hogy vagytok?
Az a babakocsi amit vettél milyen márka?
Nem voltatok Ringatón? Masni?

Borsa,

Nagyon édes az új kiskép!
Már nem használjátok a babőrt?

Eni
Jó hogy jöttél!!! Gyere ha tudsz!!
És kérünk képet, biztos már annyit változott Ő is!

Veronikusz,
Nagyon édesek a gyermekkori képeid!!
Tök jó hogy felraktad őket.
Ez a rucis kép tetszik a legjobban!

Györgyi
Jó hogy jöttél.
Sajnálom a ringatót, teljesen egyetértek veled, én is fel lennék háborodva!!!
Gratula a fogacskához!!!
És amúgy mit szólt Jázmin a zenéhez és a tömeghez?

Jó éjt mindenkinek!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Természetesen mi sem akarunk lemaradni, arról, hogy kire hasonlít a pici lány, meg a múltkor lemaradtunk arról hogy nézett ki pár naposan! Hát íme:
:-)

Kép 1975 Apa Baba :lol:

Kép 2007 Lara Baba :wink:

ancsaboszi

Ilyen pici volt, ez az egyik kedvenc képem, biztos van akinek ismerős! :lol:

Kép Februárban

és már akkor is imádott aludni? emlékszel Eni? :wink:

és így néz ki egy kilenchónapos nagy lány!

Kép

ancsaboszi

Barbi!
na tudtam én, tudtam!!! még jó hogy bevallod! :lol: :lol: :lol:
Meglepő tényleg a hasonlóság! :D
Arabul? hát!!! már simán el tudnának cserélni egy kecskére. :lol: :lol: (többre nem is tartják a nőket :shock: :wink: ) Sajnos amit tudtam azt elfelejtettem. :cry: :oops: Pedig ez a nyelv is tetszik. De ami jobban bosszant, hogy a görögöt is elfelejtettem. Azzal még vihettem is volna valamire. (dehát nem csoda. Azt is 24 éve használtam utoljára. :cry: :oops: Ebből is látszik milyen vén szatyor vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: )

Snowwhite!
Tanzánia!!!! na az se lehetett rossz :D :D :D
Én a Csendőrségi klinikán születtem és akkoriban még francia orvosok voltak. Ma már biztos nem szülne ott. 8)

Ancsa!
remélem nem haragszol meg, de a lányod picinek jobban hasonlított a férjed picikori képére, mint saját magára. :shock: :shock: :shock: De lehet csak azért mert nem látom a szép kis szemecskéit a képeken. :?

Na jó mennem kell. Ma DU ha a lányok felkeltek indulunk Nyíregyházára és DE még jönnek csempét vágni meg mosdót falrakni. :?

A pocék idő ellenére, legyen mindenkinek nagyon szép napja!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
23900 vettük és egyszersem használtuk olyan 19000 körül gondoltam...

Ancsa!
Micsoda hasonlóság :D
Mivel Emma velünk alszik így nem használjuk az Angel-t...

A férjem lázas lett...marha jó... mindíg ő szívja meg lejobban a bacikat... de végül is az ő anyja a vírusgazda talán anyós ígytanul végre.

Majd még jövök!

Orsi

borsa

Sziasztok!!!!!!!

Nem semmi milyen korán kezdődik itt a forgalom....
Mi van , nem tudtok aludni?????? :oops: :D :oops: :D
Na jó...bocsi...
Én most nagyon elégedett vagyok, mert Dani kihagyta a hajnali szopit és csak 8kor ébredt enni.
Szóval aludtam...doktor house végén kezdtem és 8 ig be sem fejeztem :lol: :lol: :lol:

Borsa!
Megkérdem a hétvégén, mert akkor talizok velük...

Veronikusz!
Görögöknél is éltél????? Az tök jó...tessék felfrissíteni a memóriát....
Én németországban éltem 4 évig és nagyon szépen megtanultam a nyelvet. Bár általánosba jártam oda mégis azóta is próbálom "szinten" tartani magam... :D
Németűl kellett dumálnom a munkahelyemen és amióta itthon vagyok azóta megnézem szerdánként a pro7- en a született feleségeket németül is :D :D :D

Ancsa!
Naaaaaagyon édesek a képek...Lara tiszta apa...
Nálunk nem hasonlít így apukára egyik sem...majd megpróbálok szkennelgetni :D :D :D

Na megyek reggelit csinálni Orsinak...tojásrántottát kér virslivel.... :roll:

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Ancsa, ment email!!

Veronikusz, mi voltunk párszor kint Egyiptomban (apukám foglalkozása révén) és Hurghadában én is elsajátítottam pár kifejezést, nekem is nagyon tetszik, apa tanult is egy darabig, de azt mondta, nagyon káoszos a nyelv, akárcsak az emberek :lol: :lol: egyébként az arab nőket tényleg semmibe veszik, de az európaiakat nem, velünk mindig nagyon rendesen bánt mindenki, meg tisztelettel, elég furcsa...

Cukipofa, hát lehetsz is, Danika nagyon ügyi, h ilyen jól aludt! Én Dancám ma negyed 8kor kelt, örvendtem neki :? persze nem lehet egy szavam se, csak sajnos az ember könnyen beleszokik a jóba, mostanában fél9-9kor kelt...

Ancsa, Lara még mindig nagyon édes!!!
Még azt is akartam mesélni neked, h képzeld, most már nem csak delfint, de bvárt is csináltunk ,amikor egy kézzel tolod mélyen a víz alatt a tarkójánál, nagyon izgi volt!! Dani szerencsére élvezte, pedig én kicsit izgultam, h mi lesz :lol:

Györgyi, még azt akartam írni neked, h lehet, h kéne keresned a környéken még helyeket, ahol tartanak, nálunk kiderült, h van még két másik helyen is (csillagvár, meg Eurocenter mögött) és mind két helyen 3-4 baba szokott lenni, lehet, h nálatok is van valahol, csak nem egy olyan népszerű hely, ezért nem tudnak róla, sztem csekkold a ringato.hu -t!

KépKép
barimami

sziasztok!

Barbi, Györgyi, Veronikusz,
meg Még mindenki akinek nagyobb gyermeke van.
Amikor tanultak ülni, és még eldöltek, godnolom, volt hogy beverték a fejüket a szönyegbe ugye? és akkor ha hamar megnyugodott akkor nincs baj ugye? Ezt ti hogy éltétek meg?
úgy sajnáltam a kis drágámat!
Tudom, hogy körbe kell párnázni, de ott pont nem volt :cry:

ancsaboszi

Jó reggelt!

BArbi

Hát ebben a teremben is max. 6 lett volna, de komolyan 20-an tutira voltunk. Két csoportot csinál, csakhogy a negyed 4-esre szinte senki nem jelentkezett, így nagyjából mindenki 4-re fog járni. :? Ja és mielőtt ide elmentem megkérdeztem itt Zuglóban. És nincs hely!!! Valami 50 fős várólista van. Persze mert itt 6 főd csoportok vannak, ahogy az normális.

Ancsa
Tetszett neki. MEnt ismerkedett, meg tátotta a száját. :lol:
Ülés: Nem kell körbepárnázni!! Én sosem párnáztam. Tanítani sem kell ülni, egyszercsak a négykézlábból Jázmin hátratornászta magát és úgy ült. Hát esett is, dehát még fog is. HA szőnyegen van nem lesz semmi baja. :) Én akkor idegeskedtem, amikor elkezdett állni na akkor nagyokat esett. :) Hátmégha elindulnak. Dehát mi is így vagyunk: puffanunk egyet, aztán csináljuk tovább a dolgokat. Kell nekik a kudarc is. :)

Steffi
Tutira nem megyünk többet, mert ez nagyon rossz élmény ovlt, de ha rám hallgatsz be se tedd a lábad MArtinnal. Persze azért ha gondolod nézd emg, de én nem akarom, hogy Jázmin hetente egy jó nagy dózis vírust kapjon, aztán folyamatosan beteg legyen, emrt ennek pont az a vége. Főleg ebben az időszakban. :(

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
Ne aggódja annyira...
Jövő nyáron majd elborul a kis motorjával, leeseik a mászókáról, felborítják a nagyobb gyerekek. :oops: :oops: :oops:
Na jó annyira nem vészes a dolog.... :D
Majd megszokod :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz
Dehogy haragszom :wink: , hisz én már akkor tudtam hogy ez a feladata. Hisz mindenki ez csinálta, és hát mi sem akartuk ám lemaradni!
És most már nem annyira Apukája?

Nagyon jó pihenést nektek!!!
Kitaláltad már a titkom? :wink:

Borsa,
Értem,
Én imádom ezt a légzésfigyelőt, úgy meg tud nyugtatni!

Cukipofa,
Örülök, hogy jó volt az éjszakátok. Lehet valami a levegőben, mert nekünk is! Fogtündér most nem jött, így minden oké volt!
És Ők hol tartanak a SzF-ben?
Várjuk a képeket!
Hát én tavaly előtt karácsonyra csináltam mindkét nagyinak egy egy naptárt, és az Ő gyerekeit képét és számukra fontos képeket szkenneltem be. Vettem egy naptárt (ami heteket mutat, és az állatokat leragasztottam, és oda tettem az Ő képeiket. Hát nagy volt az öröm. Akkor ráértem, mivel akkor volt a kényszerpihi.

Azt nevezem étvágynak :lol: ! És megette? Hány tojásból?

Barbi
Megkaptam köszi,
Írok rá!
Dani baba, nemcsak édes, hanem még ügyes is. :wink: Mi szombaton megyünk arra a családi napra. Hát nagyon kíváncsi vagyok!!! Mert képzeld, Kehidán csináltunk olyat, hogy a Gellért lenyomta és odaúszott hozzám a víz alatt, és én vettem ki. Annyira drága volt. És én szörnyen büszke voltam! :lol:

Tudod mi jutott eszembe a múltkor néztem valami műsort, és abban mondta a csaj, hogy hát 6 éves kora óta táncol. Gondolj bele, majd mikor Dani és Lara állnak az olimpiai arannyal a nyakukban 8) és készülnek a riportok, és ők mondják, hogy hát 4 hónapos koruk óta úsznak!!! :lol: :wink:
Ezt nem hagyhattam ki.
Úgy látszik túlpihentem magam.

Na megyek, mert vár a konyha.

Szép napot!!

Puszi

ancsaboszi

NA! micsoda világjárt csapat van itt :D :D :D tök jó!!!!!

Barbi!
Fúúúúúúú Egyiptom!!!! Nagy álmom, hogy egyszer láthassam a piramisokat. Olyan szép elvarázsolt ország!!! Nagyon irigyellek! :D
Inciden velünk se volt NŐI vonalon. Csak egyszer volt olyan, hogy az én piros cipőm miatt nem szolgáltak ki minket egy vendéglőben. Mai napig nem tudjuk, hogy az milyen sértés vagy bűn!? :shock: (viszont állítólag egy nőt leöntöttek sósavval, mert fürdőruhát mert felvenni a tengerparton - de ezt csak hallottuk, lehet hogy kacsa :? és azt se tudni, hogy arab vagy Európai volt-e) Furcsa emberek. :? :(
Dani meg szuper ügyi!!!!! Nekem megint kétszer kell Szofihoz kelnem etetni. :evil: :evil: :evil: Kata is többször felsírt. Kb 14 részletben tudtam 6-ig aludni. :oops: :oops: :oops: (fogzik mind a kettő)

na megyek vissza pakolni. De nincs kedvem ma elutazni. :? :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi, Cukipofa.

Nagyon aranyosak vagytok!
Nem aggódom annyira, csak el kellett mondanom, tudom hogy ez természetes, de már így hogy megnyugtattatok már jobb a kedvem!
ne is mondjátok! jó kis idegteszt vár még ránk! :lol:

Györgyi,
nem nem is akarom ültetni, majd ül ha majd tud, csak néha leültettem mert nagyon tetszik neki, és így dőlt el :cry:
ez a kudarcos dolog jó! én is így gondolom, csak azért néha megijedek!

na megyek, mert a konyha továbbra is vár!
puszika

és KÖSZÖNÖM

ancsaboszi

Sziasztok!

Újra itt kis család alszik, kidőltek....

Kati!
Nagyon megköszönöm ha megkérdezed. 2 egységes.

Barbi!
Tudom lesz még uszi csak már nagyon vártam ezért kenődtem el egy kicsit. Este fürcsi előtt már nem lehet bírni vele ha meg berakjuk a kádba csapkod hangosan visítozik és kacag... Annyira cuki :D Remélem az uszi is így fogy tetszeni neki!

Ancsa!
Szerintem is lesz pár borulása meg sírni is fog de ha puhán van akkor nem lehet baja! Ugyis vigyázz rá a mamikája :D

Orsi

borsa

Ancsa!
nem, nem találtam ki, csak gondolom, hogy én voltam egy bódult pillanatban. :lol:
Most is nagyon hasonlít Apucira, csak a picikori képeihez nem hasonlított annyira. Szóval csak azt akartam írni, hogy sokat változott és ha valaki odaadja nekem a régi képét, én bizti nem ismertem volna meg. :oops: De ez biztos az én hibám. :oops: :wink:
ÜLÉS: mi sem ültettük. Azt mondják akkor üljön csak, ha ő maga ül már fel, mert akkor már eléggé megerősödött a gerince hozzá. Ja! párnákat én is elraknám. Cukipofának igaza van! ez a felborulás még nudli a HAMAROSAN következőkhöz képest. :? Készülj fel rá lelkileg! Mellesleg azért forr össze csak kb 1,5 éves korukra a koponyájuk (kutacsuk) hogy rugalmasabb legyen és jobban viselje az ilyen koccanásokat. Szóval: nyugi!!!!!!!! LESZ EZ MÉG ÍGY SEM!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztoak!

ancsa!
szerintem se ültesd csak majd ha ő magától ül! és ha felborul hát Istenem vigasztald meg és menjen tovább az élet! Nálunk nem voltak nagy borulások, mert ő tutira ment és csak akkor ült mikor tényleg erős volt már hozzá, de mikor már állt és miután elindult hatalmasakat esett/esik. most hétvégén is eltanyált sajnos a járólapra ütötte meg a homlokát, be is lillut, de megvigasztaltam azért óvatosan megnézegettem van-e baj, de 2 perc múlva már úgyanúgy játszott, mintha mi sem történt volna. martin is úgy ült föl, hogy négykézlábból kinyomta magát, az elején még bizonytalan volt de pár hét és már gyönyörűen üldögélt!

barbi!
annyira jó a video amit küldtél! hihetetlen daniii ahogy nevet!!!!

györgyi!
köszi az infot, akkor mi sem megyünk. valahogy éreztem, hogy még nem kéne, kcisit köhögött még martin gondoltam akkor várok, ezekszerint jó volt a megérzésem. sajnálom, hogy nem megyünk jó buli lett volna! ja és gratula a 4. fogacskához!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa, nehogy túl nagy jelentőséget tulajdoníts ennek a puffnak, mert a lányoknak igazuk van, sokkal nagyobbakat fog(nak) még esni... Benedek is bemutatózik. Szombaton a ruhaszárítót húzta magára, amúgy napi 3-4x biztos esik nagyokat állásból. Nálunk egy 70x140es szőnyeg van, egyébként laminált padló és járólap. :shock: Költözésre meg várhatunk... :? Addig el kell viselnem, hogy semmit, az égvilágon semmit nem tudok eltenni. Se vasalódeszkát, se ruhaszárítót stb. :shock:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?