A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép Rámolás

Kép Ez is vicces

Kép Gyerekbiztos?!
vbea

Sziasztok!

Legalább egy hete nem alszom éjszaka csak pár órát, napközben sincs időm, mert Áron 10 percig szopizik 10 percet alszik...így éhes is marad meg álmos is... :cry: és így megy egész nap... :cry: :cry: :cry:
Hol vannak az 1x kelős éjszakák??? :?

Szerinte

Kép
hanna09

Hanna, vége a demo-verziónak, szerintem... :oops: Nem volt Áronbaba kicsit sárga, kb mostanáig. Mert a sárga babák aluszékonyabbak is. Benőke is az volt, 6 hetes koráig. :?
vbea

Borsa!
mi az, hogy két egységes??????
Bébiőrös?????

Hanna!
Ne aggódj, most kezd csak igazán kibontakozni a gyermek :D
Lehet, hogy ilyen fejlődési ugrása van...vagy mi...az pár napra kizökkenti őket a megszokotból...

Ancsa!
Orsi is későn űlt fel...nem volt soha ültetve...tökre aggódtam, hogy most aztán mi lesz...mások már 6-7 hónaposan űltek, Orsi meg sehol nem tartott még...Aztán már elmúlt 8 hónapos mire felűlt.
Úgy csinálta, hogy sétáltunk a babakocsival (amiben feküdt) és egyszer csak megkapaszkodott kétoldalt és felhúzta magát...hangosan röhögött és onnantól már tudott űlni :D
De aztán szélsebesen csinált mindent...
Úgy indúlt el, hogy szülinapja után két-három héttel kijött hozzám a konyhába :D ...addig még csak meg sem próbált menni... :oops: :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Ancsa!

2 tojás egy virsli és hagyma :oops:
Imádja...kicsit hagyott a végén, de azt megettem én :D
Ezt megette 9kor és most délben egy nagy adag paprikáskrumplit...
Délutánra gofrit rendelt uzsira :lol:

A született feleségeket nem árulom el, mert lehet, hogy nem mindenki szeretné tudni :D , de nagyon érdekes lesz...
Főleg miután Alma visszatér...

Kép

Kép
cukipofa

köszönöm mindenkinek!!!

Édesek vagytok!
Nem, nem ültetem!!! Mondom hogy nem :lol: :lol:
CSak most ültettem, és eldölt!
Tudom, hogy nem szabad, és nem is erőltetek semmit!
Majd csinálja ha akarja!
:lol:
Én is lusta gyermek voltam
13 hónaposan indultam el, szóval nem izgulok.
És ezt az esést is elfelejtettem, csak akkor volt nagyon rossz, hogy végülis miattam :twisted: :twisted:
sírt, és ezért kértem egy kis vigaszt
és megkaptam.
Köszönöm

Eni de édes Benő?
Ő már magától ül áll?
de kis ügyes!!!

jó hír, hogy készen van a spájz szekrény! :lol:
legyürtem.
És Lara még mindig alszik
de most már megnézem, mert gyanús :lol:

további szép napot!

és puszi

majd még jövök

ancsaboszi

eni!
édes benőke béby! ő is már 9 hónapos??? anyám, hogy öregszenek ezek a kölykök :lol: :wink:

ja született feleségek egész 3. évadját láttam! tök jó minden rész a legucsó rész kicsit érthetetlen, de a 4. évad 1. részében már leesett a tantusz :lol: :lol: megyek is nézem tovább :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kati!
A bébiőrös az 3 egységes ez nem az :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Steffi!
Született feleségek... IRIGYKEDEM!

Orsi

borsa

borsa!
kéred?????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

azt nézed ami most megy a tv2? :roll: :roll:
milyen nyelven?

ancsaboszi

Eni,
Benő nagyon nagyfiú!!!!!!! Pelenkázó nálunk is ilyen :lol:
Gyönyörű!!
Izgalmas napjaid lehetnek :lol:

Steffi,
mikor nézel dvd-t?? :lol: csak az én kezein közül csúsznak ki az órák???

Hanna,
nyugi!! kérd meg a párodat, foglalkozzon kicsit többet Áronnal este meg hétvégén, Te meg ülj le és pihizz vagy dőlj le!! Mi továbbra is szarul alszunk, ha ez vígasztal picit :wink:

Ancsa,
akkor talán van még néhány kevésbé veszélyes napod a "puffanások" előtt.. :lol:

én torokkapirgáló kiskakassak küzdök, gyógyszert ugye nem nagyon lehet (mindre rá van írva, hogy ne..), úgyhogy gondoltam a gyerek sinupretjét megnézem..
Miklós mokkáskanálból kapja 5 csepp+pici tea
magamnak kávésban csináltam 10 cseppel, mert ugye nagyobb vagyok... majdnem visszafordult.. nagyon keserű!!!!
hős ez a Mica, egy fintorral szokta lenyelni..
úgyhogy sok mézes teával küldtem le :lol: ugye 19% alkoholtartalmú, buli vaaaan!! :lol: :lol: :lol:

én majd kérek eccer korepetálást a születettből... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!
Voltunk ma Balázzsal orvosnál!!!Kaptunk orrcseppet és köptetőt!Tiszta a tüdeje ez a lényeg!!!!
Sinupret-nagyon gáz ize van,de használ

Gyuzsó nem csak a te kezeid közül csúsznak ki az órák,én sosem tudom utólérni magam :shock: :shock:

Sorozat: Én a szívek szállodáját szeretném megnézni az elejétől!!!
Rakok fel képet,ha nem baj

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Igen!!!!!!!!!!! De hogy mikor nézem meg....hát még nem tom :D

Sinupretten élünk mi is fúúúúúúúúj de keserke Emma kamillásteával kapja.

Orsi

borsa

Ancsa!
azt :lol: feliratos. de egy két dolgot megértek :lol:

zsu!
martin tuti jó fej hagyja, hogy anya sorozatokat nézzen :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

kérek szépen címet és intézkedem :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Most nézem született feleségek???Az is jóóóóóó :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó!
Sinupretet én gyümölcslében szoktam 30-35 cseppet. Panka most reggel-este 15-15 cseppet kap a tejecskéjében (kakócskájában :lol: ). Nem szólt még érte, pedig valóban nem jó.

Panka 7 hónaposan ült föl magától, de én előtte már ültettem és nem dőlt el.... Ő fekvésből ült föl először. És az volt a mániája, hogy a lerakott szivacs szélére ült mindig, és garantáltal hanyatt dőlt el a járólap irányában. A frász jött ránk akkorákat koppant. Úgyhogy Ancsa edzd a lelkedet, mert hamarosan lesznek nagyobb koppok is... :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Nálunk valami olyasmi volt, hogy Benedek ülni AKART kb féléves korától. Addig nyomkodta hátonfekve magát, addig nyígott, míg fel nem ültettük, akkor szebb lett a világ. Hamar megtanult egyedül üldögélni, de 3 hete ült fel teljesen egyedül. Egy héttel később felállt, azóta nincs megállás. Kösd fel a gatyád, Ancsa! :wink:
vbea

Szeva Kriszta! Sokat gondolok rátok, a ketteskére. Mikor drukkoljunk? :D
Steffi! Én is-én is szeretném a Született feleségeket. Amúgy én sem látok semmilyen sorozatot. A Szülőszobát azóta sem tudtam megnézni, a formátum rossz szerintem. Túltömörített vagy nemtom. :?
Gyuzso, igen? Imádom ezt a pelenkázót, meg a kiságyat hozzá, meg a többi bútorunkat is, ugyanezek. :lol: Mi sem alszunk. Ezért sincs sorozatnézés, olyankor mászkálok Benőhöz 5 percenként, aztán 23h körül elalszik pár órára...
vbea

eni!
tudom a címed, de azért mégegyszer please! már akartam kérdezni a szülőszobát, hogy sikerült-e végül, de szólok a páromnak. meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében. msot már fel kell írnom kinek mit ígértem nehogy elfelejtsem

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso,Bea
üdv a nemalvók klubjában! :( De legalább így többet lehetünk a kis lurkókkal :D :?

Áron egyre tündéribb :D Már annyit mosolyog, (az a legjobb, amikor hajnali 3-kor 2 óra fentlét után, már alig tudja nyitvatartani a szemét és akkor egyszerre csak kipattan a szeme és VIGYOROG rám :D :? )szinte alig sír és gagyog is :D
Ilyenkor olvadozom és elfelejtem az álmatlan éjszakákat!!!
Az a legnehezebb az utóbbi napokban, hogy iszonyatosan meg vagyok fázva. Alig tudom szoptatni, mert állandóan fújni kell az orrom :(
nem nem azt nem írom, hogy Ő nem beteg babonából!!! (de szerencsére tényleg nem, kop, kop)

Gyuzso, apát nem tudom bevonni, mert reggel fél 7-kor elmegy és csak fürdetésre jön haza, (ha hazaér), meg valahogy nyugodtabb is vagyok, ha én vagyok Vele, ha nyügice. Tudom, nem helyes, de...

Veronikusz
Nagyon boldognak tűnsz a képeken, biztosan jó volt :D
Picit irigykedem, mert mi is imádjuk Bécset, főként a rákot a Nord Zee-nél, meg vásárolni, sétálgatni....
Azért nagyon hasonlítanak a lányok a kiskori képeidre :wink: Tündéri!

Sorozatot már én is nagyon régen láttam, :( pedig nagyon nagy Dc House fan vagyok :D
Talá, ha babóca nagyobb lesz!

Huh, holnap jön a doktor néni, pedig nincs is semmi bajunk nem kellene jönnie...

Memme
Hogy vagy? Minden rendben?

Borsa
Megkérdeztem az egyik most szülni fogó barátnőmet, Őt lehet, hogy érdekli,ha még eladó, de még rákérdez a nagyiknál, hogy nem vettek-e!
Holnapra megmondja!

Szia Steffi
Jó, hogy vagy már hiányoltalk, mikor jöttök??? :D

Hanna

Kép
hanna09

hanna!
megdumáljuk! nektek mikor jóóóó?

györgyi!
ez rátok is vonatkozik!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valakinek van tapasztalata, hogy lehet-e szoptatás alatt neocitrannal bűnözni..? A haszn. utas. szerint nem ajánlott, de másnál kategórikus nemet szoktak írni..
Nagyon fáj, száraz köhögés, nem tudunk kendőzni sem (világ vége :cry: ), mert leköhögöm..
Szerencsére most megvan kint az erkélyen a kocsijában, nem tudom, mi lenne enélkül..

Hanna,
sajnálom, hogy nincs segítség, én hétvégén jártam így, amikor 5.18.-kor rámmosolygott mica, hogy vége az alvásnak a részéről.. :lol: :lol: kemény az élet!! :lol:
én is dr houset néznék, de nem megy még.. kiadták az első évadot dvd-n, majd eccer megnézem :lol:

Eni,
nekünk is van még egy pár olyan színű bútorunk.. :) meg abból az áruházból valók is :lol: :lol:

Emano,
mit "támadott meg" így Balázs? hatalmas szemek :lol: :lol:
hogy van a család? gyógypuszik mennek!!!

Borsa,
Laci láza hogy áll? Kisasszony aktív? :lol:

Györgyi,
sajnálom, hogy ennyire nem jött be a ringató..
itt káposztáson is 3-at indítanak talán egymás után, na az is gyanús tömegre utal..

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!
Hársfa tea mézzel?Stodal?
Nem támadott meg semmit Balázs,a fényképezőgépre fente a fogát :lol: :lol: de nem adtam :lol: :lol:

Betegeskedők????Remélem jobban vagytok!!!

Nekem nem akar a "trutyi"feljönni már megittam csomó köptetőt,Bálintnak kapar a torka,Balázs pedig orrcseppezik,köptetőzi,teázik

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó!
Laci jobban van de elkülönítőn van a csíkoságyon Emma meg visítozik menni akar az apjához ha meghallja a hangját megy a gííí!
Dr. Hájsz szép álom :D:D:D Egyszer leülöünk és megnézzük :D

Emano!
Gyógyuljatok!

Hanna!
Köszi szépen igen még eladó! Ja mi napközben nem alszunk....

Steffi!
Priviben küldök majd címet de csak holnap mert Emma itt türelmetlenkedik az ölemben :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Mi is a betegek sorát gyarapítjuk. Petya megint takonyban úszik :-(( Szerencsére jó kedvű, csak szívni kell az orrát.

Külöm az álommanót Áronnak, Benőkének, Micunak!!! Remélem hamarosan át fogják aludni az éjszakát.

Steffi: Martin hogy alszik mostanában?
Megkaphatom én is a született feleségeket? Nagy fun vagyok :-))

Veronikusz: Nagyon hasonlítanak a lányok rád! Már régebben is meg akartam kérdezni, hogyhogy Afrikában születtél?

Tündéri a képeken Lara, Balázs, Benőke, Emma (Remélem nem hagytam ki senkit)

Isten éltesse utólag az Orsolyákat!! (Borsa mostmár tudom a keresztneved :-))))

Petya mostanában elkezte nézegetni a kezét, szoktunk rajta nevetni, mert képes szinte egész délután felemelt kézzel feküdn, de csak az egyiket emeli. Az apja el is nevezte Supermen-nek :-))

KépKép

KépKép
cukorfalat

Barbi,
Daninak boldog hófordulót!!!

Emano,
köszi a tea tippet! :lol: :lol:
Gondoltam, hogy atechnika érdekelte, nálunk a mobilt akarja :lol: :lol:

már másfél hete hársfa+bodza+kamillateán élek, a méz ősztől tavaszig kötelező mindenkinek :) , eddig megvédtem magam, lassan 2 hete kezdődött miklósnál, lehet, hogy amint hallottam, hogy jönnek anyósomék hétvégén, összeomlott az immunrendszerem :lol: :lol: :lol:

Borsa,
nem lehet elválasztani azt a lányt az apjától :lol: :lol: Giíí-mánia

Cukorfalat,
Petyának is jobbulást!!

Györgyi,
láttunk, van alibid a délutáni hiányzáshoz!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó, igyál nyugodtan neocitránt, paracetamol van benne, min ta Panadol babyben is.

mtunde

Sziasztok!

Szégyellem magam,de megimt nincs időm visszaolvasni :evil:

Tegnap voltam a Klinikán vérvételen, hát egy krimi!!! :evil: :evil:

AZ alagsorban egy kb. 10m2-es szoba. 1 nő ,veszi a vért, egy másik püföli a gépet, közben bent tolong 10 anyuka....
Szörnyűűűűűűűűűű :evil:
Nincs sorszám sem, összevissza megy mindenki! megy az anyázás is....szóval :evil: :evil:
Ja tőlem levettek 12 !!!fiólával, közben dühöng a nő,hogy nem jó a papír amit azorvos kitöltött, mert szám.gépen kell kinyomtatni! Mondom ehhez nekem mi közöm?beszéljék meg egymással!vegyék a véremet, aztán oldják meg, miért az én dolgom még az is, hogy milyen papírt kapok???? 3 oldal volt így is!!!!
Szóval jót nem tudom mondani!!!
A tetőtér is egy krimi. nem haladnak....áááááá de a héten kész lesz,azt mondják...
Ja az eredmény meg 6 hét múlva lesz meg!!!!

Anyósom ma jött haza a kórházból, ő is vmi izótopos vmit kapott, ugyhogy nem jöhet a gyerek közelébe 2-3 napig, mondtam,hogy az enyémbe se. :D
Vendég

Gabi,
jó, hogy holnap új nap lesz, sokkal szebb napot kívánok!! Ezek a laboros sztorik hihetetlen..
Drukkolunk anyósodnak, sok erőt kívánunk!!

Tünde,
köszi a segítséget!! remélem a tejjel nem ürül zavaró mennyiségben, mindenesetre jól megszoptattam, nálunk ugye nincs 2x kelés, tehát 2-3 óra múlva eszik..

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi!
Hát nem semmi!!!Kitartás!!Remélem anyósod a körülményekhez képest jól van!!!!
Borsa
nálunk is a mobil, a távirányító és társai a menők ill. minden ami színes és meg lehet fogni és gyömöszölni a szájába!!!!!
Rakok még fel képet,nem baj????

Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

SZiazstok!

Gyuzso
:lol: :lol:

Eni
Nagyon szép Benőke!!!! Ja és hát a konyhaszék párnájáról nem is beszélek. Nálunk is található ilyen szuper párna 4! :lol: :lol: :lol:

Steffi
Írtam privit! Megkaptad?
Ja és mi is vonatkozik rám? Hülye vagyok nem esikle, vagy csak figyelmetlen....

Gabi

Hát ez nagyon durva!!!! Komolyan mondom itt minden napról napra katasztrofálisabb!!!

Emano
Balázs is gyönyörű, jobbulást!

Ja és hát minden kicsinek jobbulást!! Borzasztó ez az időszak! :?

Kép
gyorgyi33

emano!
cuki balázsod! miket eszik már?! a távírányító és társai nálunk is nagyon menők! :lol:

györgyi!
hát az, hogy talizni kéne... már nyár óta tervezzük. hát képzeld nem kaptam meg a privit!!!!! adjak esetleg e-mail címet úgy nem jobb?

gabi!!
tényleg alud ki holnapra ezt a mai napot!!!!! és drukk a mamának!!!

borsa!
ment válasz privkó!

na jócakát!

gabbó és liluska úúúúúgy eltűnt :cry: :cry: :cry: és kriszta is!!!

masniék jól vannak ill. nem máté benyalt valami vírust, lázas,de a kedélye jó szerencsére. és megtette az első lépéseket, de majd bizti jön masni büszkélkedni!

én meg ma vettem észre, hogy martinnak kibújt 3!!! rágófoga! nem szemfog rágófog!!!!!! most már értem a nyügösséget és a nem alvást. szegény kicsinyem :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
almát, barackot, sütőtököt,répát,krumplit eszünk!

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
De jó nektek!
Remélem szuper lesz!
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Nem, nem tőled tudom! :wink:
Szerettem azt a filmet, hogy Lesz ez még így se! :wink:

Eni,
Annyira édes Benő!
Ez direkt neki pici szönyegecske? :wink:
És hogy viselte ez a ruhaszárítos balesetet? :cry: Tele volt ruhákkal?
Lara is imádja szárított, egy pillanat és már alatta is van, és cibálja a ruhákat! Úgy félek ,hogy egyszer ráesik. :cry:

Értettem, és felkötöttem. :lol:
És már megy is? Nem aprózta el!!! 8)

Cukipofa,
Komolyan úgy ült fel? :wink:
Lara is úgy próbál, akkor lehet hogy sikerül?
Ez érdekes. :roll:

Hú ez nem semmi ez a mennyiség, de hát egy popsztárnak ennie kell, és elkészült a gofri, és mi volt ezek után a vacsi?
Alma visszatér? Akkor nem halt meg?
Nekem elmondhatsz egy két részt főként a Su sorsa érdekel! Meg Gabriellé, de nem mindenkié!! :lol:

Steffi,Honnan van a dvd?
És angol nyelvű?
Az tök jó!
Hát ez a Martin, nagyon szuper srác!!! És Ő mit csinál eközben? 8)

Gratula Martinnak a fogacskához! Akkor ez már hányadik is? :oops:

Gyuzso,
Édes vagy mint mindig, de már azért van benne részünk, de igaz a neheze majd még csak most jön! :wink:
De hát azt is meg kell élni és biztos fantasztikusak lesznek az első lépések, és ez majd segít ezt átvészelni.
Remélem azért javulgatsz!

Emano,
Nagyon édi Balázs,
Igazad van a lényeg tényleg, hogy a tüdeje rendben!
megy a sok, sok gyógypuszi

Kriszta,
Értettem. :wink:
Hogy vagytok?
Nincs jól Panka?

Cukorfalat!
Petikének gyógyulást!

Borsa,
Ezek szerint Emma is Gíííííííí-t mond sokat, :wink: sokat.
Lara még mindig mondja, pedig ez volt az első, és azóta már mást is tud, de ezt még mindig imádja, és ha mi mondtuk akkor mosolygott, ezt mondtuk neki amikor fényképeztük a sajt helyett! :lol: és Ő meg mosolygott!

Tünde,
Hogy vagy?
Hogy haladsz?

Gabi,
Jaj ez borzasztó! Szegénykém, még egy rossz élmény! :cry:
Ha unod, szólj és adom az én dokim számát!
Akkor a Te véred is elküldték valahova messze?
Nekünk még mindig nincs eredmény!
Gyógyulást Anyósodnak!
Tetőtérhez kitartás! Az szuper ha már mennek el a héten!

GABBÓ NAGYON ELTÜNTÉL! MÁR AGGÓDOM!

Lilluska? Réka? Masni? Vica? Memme?

Heni hogy vagytok?

És Zsófi igazoltan van távol :wink:

ancsaboszi

sziasztok, uj tag vagyok, holnap leszek 7 hetes, ma voltam a dokinal, es mondta, h mivel elmultam 35 eves, fel eve, javasolnia kell, h menjek genetikai vizsgalatra, volt ilyenen vki? mennyire hasznos, mennyire fajdalmas, mennyire veszelyes? Schopf-Mereit ajanlotta, h oda szokta kuldeni a betegeit, adott telefonszamot is...
koszi
Anna
banana

Anna

küldetem privit!
:wink:

ancsaboszi

jó reggelt!

ancsa!
hát játszik közben jön-megy. egy legális letöltő oldalról húztuk le a sorozatokat! 11. foga van már!

banana!
hát nekem volt méhlepénybiopsziám a shcöpfi-ben. én még csak 24 éves voltam, de mivel magas nyaki redőt mértek ezért a doki szükségesnek látta elküldeni, nem ijesztgetés, de nem egy élvezetes dolog végülis a has és méhfalát szúrják át, a vetélési kockázat 1%, de a shcöpfi-ben pár órán át fektetnek, hogy ne legyen baj. mit szeretnél még tudni?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eniiii!
Boldog hófordulót Benőnek!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi!
Melyik a legális letöltőoldal????? Én is , én is.... :D
Nekünk csak nem legális van :lol:

emano!
Nagyon ügyik vagytok már, hogy ilyen sok mindent esztek...
És szereti is???????
Nagyon szép szál legény...büsuke lehetsz rá...

Ancsa!
Hát igen, Orsi NAGYON jól evő gyermek...
Vacsira csak simán sonkás szendót eszik...vagy sajtosat...amit kér.
Nagyon határozott elképzelései vannak, hogy mikor mit akar enni.
Ha sétálunk a közértbe és lát valami új zöldséget mondjuk akkor szól, hogy olyanból csináljak ebédet :D na ez nem mindíg jön össze, de azért örülök, hogy jó evő...
Kíváncsi leszek, hogy Dani milyen lesz... :D

Anna!
Én is voltam Danival megszuratni magam a 15. héten a 4,5 mm-es nyakiredő miatt.
Nekem a telkiben csinálták. INGYEN :D ....
Vannak más megoldások is (vérvétel), de azt mondják ez a tuti...és a schöpfiben is megvan már az eredmény pár nap alatt, szóval nem kell hetekig izgulni :)
Tényleg nem kellemes :( , sőt fájdalmas, de a pici baba minden fájdalmat megér :D :D :D :D

Na megyek is...Orsi is felébredt végre...

Kép

Kép
cukipofa

cukipofa!
képzeld martinnál meg 5mm-t mértek. hát szar egy érzés volt... de szerencsére minden rendben, de az a pár hét izgulás csináljuk vagy ne... na mindegy, itt van egészséges, ugrál, vidám :lol:
ment privi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, ide csak a nyaki redő meg a hercehurca után jelentkeztél be? Mert erre az aggódásra nem emlékszem... :oops:

Ancsa, haladok. Haladnék :) 15 oldalnál tartok, de még mindig csak a könnyebbik részeknél. viszont 2 napig nem is írtam, mert inkább Bene szobájával voltunk elfoglalva. Nagyon kis helyes kuckót varázsoltunk neki, tetszik is. Csak sajnos az ágyáról legurult éjjel, mert kiderült, hogy amit én korlátnak hittem, az csak a matracot tartja. Úgyhogy még veszünk oda valamit, ami megfogja, mert nagyon forgolódik éjjel.

mtunde

cukipofa
mondhatom, hogy szereti őket!!!Főleg a sütőtököt és a répát :lol:
Tök ügyesen kúszik már,főleg ha van a közelbe 1 telefon,távirányító esetleg egy cumi :lol:
Ja és az alsó 2 foga "helye" tök fehér!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Mennyi barom van ebbe az országba!!!mire jó ez a cirkusz :shock: :shock: :shock:
bocs, csak kiakadtam

emano/Andi
KépKép
emano

tünde!
igen utána orvost váltottam, mert aki azt a nagy nyakiredőt mérte azzal a dokival ill. a hozzáállásával nem voltunk megelégedve. van egy topikja itt a babaneten meg is írtam a véleményem... dehát ugye minden rosszban van valami jó és így a kútvölgyiben szülhettem és bekerültem ebbe a tök jó kis topikba :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

emano!
te is nézed a tv2-öt? ha ez délután is tart akkor érdekes lesz a férjeknek hazajutni..

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

felváltva nézem ezeket a ......!
Bálinték hálisten itthon dolgoznak :oops:
írtam neked privit

emano/Andi
KépKép
emano

bevettem este 1 tasak neocitrant+ hajnal 4-kor 2.-at, így végül aludtam éjszaka és nem nagyon köhögtem..
Istvánnak éjfélkor volt a kezében 1 bögrében, de csak reggel fél hétkor itta meg, így fél kilencig aludt..
pedig pont le akartam passzolni Micát egy kicsit :lol:
Így én tartottam a frontot, reggeli, altatás, cégnél szólni hogy késik, stb..
a torkom változatlanul nincs jól, remélem nem fertőzöm vissza manót..

a hídblokád megdöbbentő, nincs jobb dolguk..?!

Eni,
boldog hófordulót Benőnek!!!

Tünde,
kérünk fotót a kész kucokról! :)
15 oldal, az jóóóóóóó!!

Cukipofa,
Orsi milyen jóevő!! hátha Dani is ellesi tőle!!

Emano,
gyógyultok serényen?

Üdv Banana!!! A legjobbakat Nektek!!

Steffi,
majd eccer én is elkérem a sorozataidat, ha Mica és a tesvérei is oviban és isiben lesznek már :lol: :lol:
vagy egy picit hamarabb is .. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Cukorfalat máskor is kérjük az álommanókat,mert tegnap ideértek :D :D :D 1x ébredtünk és reggel 7-ig aludtunk!!! :D
(persze én 4-től 6-ig számoltam a barikat :? )

Gyuzso
Neocitránt szabad, de max napi 2 a védőnő unokatesóm szerint!
Látom szereted a mézet, keresztapu méhész nálunk sorban állnak az igazi "no sugar" üveg mézek. Különböző iízekben, ha szeretnéd szívesen küldök egy pár üveget kostolóba :wink:
Propoliszt próbáltál már? Méhecskék termelik 100% natur vitaminbomba(csepp)! Amióta anyu reggelente csepegtet a teájába nem volt megfázva,pedig előtte többször is egy évben...
Tudod, hogy mézet a babának 1 éves koráig nem szabad ennie?!

Steffi
Már akartam kérdezni mi az a zengő?

Borsa
Nagyon szépek vagytok! :D
És éjszaka legalább alszatok?

Gabi
Hm, semmi sem egyszerű :(

Kép
hanna09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X