A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Néhány fotó:

na, hogy áll Apa kendője? :lol:

Kép

Anyával :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
köszi az utánakérdezést!! Így még nyugodtabb vagyok!!
Mézet csak a nagyok kapnak a kávéjukban reggel :lol: :lol:
Propolisz érdekelne, ha meggyógyulunk eccer, érte
mennénk :lol:
édesanyám szokta hozni a mézet vidékről (Sáránd, Józsa), piacon veszi, de ettől még bármi lehet.. :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna
Jó tudni a neocitránt
mi is mézezünk az urammal :lol: ,bár nehéz értelmes mézet venni :cry:
Ti hogy vagytok?Manóka?

Benő boldog hófordulót!!!!!

GYuzsó
hát gyógyulgatunk!Még mindig szörcsög!!Orrcseppezünk köptetőzünk!!
Tiszta kis hős,úgy beveszi a köptetőt :shock: :shock: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano
Keresztapu méze tutti!!! De tényleg, nem a reklám helye! :wink:
Ha érdekel küldök, vagy gyertek el érte, nagyon jó lenne!!!
Babóca jül van, vigyorog egész nap (sőt éjjel is :? )Most éppen a karomba alszik szopi után :wink:, így egykezest játszom!
Gyógyuljatok!!!

Gyuszo
Szívesen és gyógyulgass mihamarabb! :D
Küldenék gyógypuszikat, de attól tartok csak még jobban fertőznék!!! :cry:
Mézet mi is vettünk vidéken is régebben, de ilyen finomat soha...
Sajnos már a vidék sem védjegy :(
Mondsza bátran ha érdekel, én csak örülnék,ha jönnétek érte,akkor láthatnám Micut TÜNDÉRI:wink:
Ott is van ám igéző szájacska!!!

Kép
hanna09

Hanna!
köszi!!Merre laktok??Végig gondolom!!!
Örülök,hogy babóka jól van!!!!Eszik rendesen minden rendben van vele?Te is jól vagy?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most telcszett a bátyám...
Ott dolgozik az Astóriánál egy bankban....most kergették el a rendőrök a tüntetőket a bank elől...a Rákóczi útón...be volt szarva rendesen...
Egyzser már volt náluk bankrablás, azóta indíg a legrosszabbra gondol :?

Gyuzso!
Olyan szép Micu...hát az első kép :lol: nagyon helyes...
Dani végülis már evett mindent...sajna nálunk az van, hogy amikor eszik Orsi akkor Dani bömből és tátja a száját..így végül mindíg megkóstoltatunk Vele mindent :D
Én meg akkor eszem amikor mindketten lefekszenek...

Steffi!
Nektek sem lehetett semmi ez az aggódás... :(
Mondjuk Orsi mellett ezt végigcsinálni pláne szörnyű volt...végülis ő tartotta bennem a lelket, mert miatta nem tudtam ezzel foglalkozni egész nap...
Kedden megcsinálták, pénteken megvolt az eredmény...szerencsére nem kellett hetekig várni, mint más korházakban...

Dani felébredt...megyek is...

Kép

Kép
cukipofa

Steffi, Gyuzso, NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK! Hát ja, ez épp annyi idő,mint amennyit a pocakban töltött.

Filmet "nézünk" épp, persze ez a manó mindent kommentál, és közben ütögeti a képernyőt. Baromi jó vicc. :?

Ancsa, épp akkor szedegettem a ruhákat a szárítóról. Ez a 3emeletes, gurulós van nekünk (de a gurulókat leszereltem rég), azt rántotta magára. A minta a fejében is maradt egy darabig. Most már ok. Gabbóka jól van(nak), minden rendben, csak sokat dolgozik. Sárci ügyi, Zsombi is.

Gyuzso, Mica irtó helyes pasas, betojok rajta.

Györgyi, nem szólok én semmit! Nem hiszem, hogy csak ebben értünk egyet. :wink:

JOBBULÁST NEKTEK.
vbea

Emano
Igen eszik rendesen!Nálunk az evés nagyon komoly dolog, ha éhes mese nincs addig, amíg a pocak meg nem telik :D
Doktor néni eddig azt mondta, hogy nem hízott eleget az elmúlt 2 hétben (kb.180gr), de ma telefonált és Áron majdnem 5 kilójára azt mondta, hogy nagyon szép, tökéletes. :? Ki érti ezt?
Szerintem rettentően nagyot nőtt az elmúlt pár napban és szépen is fejlődik, akkor pedig baj nem lehet! :D :D
Egyéként Királydombon lakunk, Mátyásföld mellett az Örs mögött, Gödöllő irányában a kertvárosi részen.

Bea
Már akartam írni Neked, hogy tündéri Benő ezen a képen! :D

Borsa
Látom új a kis képed! Csak én vagyok ilyen vaksi, de nem látom, nagyban nem lehetne? :D

Hanna

Kép
hanna09

Képzeljétek Balázs mostanába állandóan morog

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
:lol: :lol: pedig bizti nem elégedetlen :lol: , max. ha a távirányító túl messze van.. :lol:

Eni,
jó lehet így filmet nézni :lol: :lol:

Hanna,
ha Áronnak tele a bendője, akkor mindegy mit mutat a mérleg
:lol: :lol:

Köszönjük a dicséreteket! Nem tudjuk, mitől szöszi a gyerek, mindketten voltunk világosbarnák, de szöszik azért nem.. :oops:

Van 3 overállunk, amit szívesen odaadnék használatra, ha valakinek hiányzik még a ruhatárából: az egyik Marks & Spencer bélelt polár világoskék, méret szerint 6 kg-62 cm-ig. A másik Morris Mouse, világoskék-kockás, elvileg 6-12 hós, de mi ülepben kinőttük (42 cm-es a váll-ülep), ehhez van kesztyű is. Mindkettő talpas. A harmadik narancssárga-bézs, vízlepergetős, 68-74-es, ennek nincs cipője. Ha érdekel valakit, ír privit :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hát én csak irigykedem itt erre a sok jóevő gyerekre. enyémem kiakaszt minden egyes evésnél. na jó, vannak jobb pillanatai is.

Méhlepénybiopszia: Engem is küldtek tanácsadásra a korom miatt, és küldtek volna biopsziára is. De nem mentem, mert minden leletem jó volt, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem. De ha most összejönne ( :cry: ), akkor mennék, már eldöntöttem, de olyan hamar, ahogy csak lehet, mert a Pannával az is bejátszott, hogy már a 20. hét volt, és mozgott, meg minden. Mindenesetre kiakadtam mint a szél.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Eni!
Benőkének boldog hófordulót és elfelejtettem írni hogy milyen cuki a képeken látszik hogy imád pakolászni, csak győzd utólérni :D

Gyuzsó!
Micu gyönyörű, hát nemhiába a mi vőlegényünk :D Úgyhogy lányok el a kezekkel :D Javulgass mennek a gyogyó-puszikák :D:D:D

Emano!
Nagyon cuki Balázs, vigyázz mert szétkapkodják majd a csajok! Hogy álltok jobban van a kis család?

Ancsa!
Igen a GÍÍÍÍÍ a sztár nálunk és ezt csak apával lehet igazán. Hihetetlenek tudnak lenni megy a GÍ és a kacagás :D:D:D

Steffi!
Amint lehet megy a válasz! Ja és barátnőm is megszerezte a szül fel-et úgyhogy köszi de rövidebb lesz onnan! :D Meghát mire megnézem :D

Hanna!
A kedvedért újra, a többiektől bocsi mert pár oldallal előbb már volt.... Éjszaka alszik de velem ill velünk ált 2X kel fel, de csak enni.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép

Orsi

borsa

Gabi!
Sajnálom ezt a tortúrát, szegénykém...

Orsi

borsa

JAj lányok!!!

Még nincs vége szenvedéseimenk!!!! :evil: :evil: :evil:

Hívott a doki a Klinikákról,hogy holnap reggel menjek be,, mert
úgye nem volt jó az a k...va papír! Kinyomtatja gépből és újra leveszik a véremet!!! :evil: :evil:
Most mit mondjak erre??????????????
Dühöngök :evil: felrobbanok :evil:
Mert azért nem olyan egyszerű innen Szentendréről az Üllőire ugrálnom..... Pláne azért van egy kislányom is....
Még jó hogy itt van anyukám :D mert nem tudnám megoldani.

A tesómat is ott műtik a jövőhéten, mert a Kútvölgyiben szintén nem lehet sajna. Neki miómája van. :cry: Már 2 éve szenved vele rendesen. Reméljük mostmár akkor rendben lesz...

Ja a tetőtér csak hab a tortán!!!! Mert nem fejezik be, még hétfőn jönnek.ááááááááááááááááááááááááááá :evil:

Na ennyi elég volt... majd megpróbálok jobb kedvvel is jönni :D
bocsi csak panaszkodnom kellett valakinek
Vendég

Gabi!
nem semmi!!Nagyon sajnálom!!!kitartás!!!!
De nem értem,minek veszik le még1x!!Nyomtassa ki a papírokat és csatolják a "véredhez"!Akkor azzal mit csinálnak ,amit levették!!!!ÉS ha nem volt jó a papír minek vették le a vért!!Agyrém ez az ország!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

gabi!
nem mondod???? anyám...

cukipofa!
nekünk a gáz az volt, hogy ápr 13-án vették le és máj 19-én lett meg az eredmény. gondolhatod... közben nőtt a hasam már látszott a várandosság filoztam vegyek terhes gagyát vagy ne mert mi van, ha nem tudom használni... szóval szar volt, viszont utána minden leletem tökéletes volt :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi,
Jaaaaaaaj, micsoda tortúra!! Azokat a véreket kidobták persze, azért kell újakat venni... :twisted: :twisted: :twisted:

Steffi,
nem semmi, több mint 1 hónap.... :twisted:

Nekem a toxo eredményemet szórták el, januárban levették eccer, majd februárban is, ráadásul hosszú az eredmény, én meg ugye állatorvos, enyhén rizikós, mert negatív voltam. Ha pozitívvá válok, azonnal antibiotikum és még úccse biztos semmi..
De minden rendben, továbbra is negatív.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi!
Szegény, remélem hamar túl leszel a dolgon. Nem semmi ami most történik veled. Nemsokára ez az egész csak egy rossz álom lesz!

Steffi!
Ez nagyon nehéz lehetett, de szerencsére minden jól alakult és most van egy gyönyörű Martinod :D

Én kicsit depis vagyok mert holnap lesz egy éve hogy Apukámat elvesztettem. Emlékszem még látta Emmusról az első UH-os felvételt, és azt mondta hogy kár hogy Ő már nem láthatja... bocsi nem akarok panaszkodni csak kijött...

Orsi

borsa

Sziasztok!

Volt itt a doktornéni. Szerencsére megint csak taknyos a gyerek, az orrát kell szívni, nem ment a tüdejére nem piros a torka.

Gabi: nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztül menned!!Sajnálom a tesódat is, remélem hamar túl lesz a műtéten.

Gyuzso: Nagyon szép Micu!! ANgyon férfias a lányok dögleni fognak utána!!! :lol: :lol:

Emma is gyönyörű. Szép pár lesznek Micuval :lol: :lol:

Hanna: Ma is küldöm az álom manókat, remélem odaérnek!!

Boldog hófordulót Benőkének!!

teszek fel én is képet:

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

kibújt az első fogunk :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!

Brigi!
Petya nagyon édi :D

Orsi

borsa

Emmus is nagyon édi! Igen, Brigi Petyája erősen emlékeztet engem saját fiamra ekkorán... :wink:

GRATULA BALÁZSNAK!!! Egek, mekkorák vagytok már ti is. Fel sem fogom, Emmus, Balázs és Mica. Most születtek! :shock:
vbea

Sziasztok!

Bea!
Boldog hófordulót Benőnek...milyen nagy már...

Ezek a lurkók tényleg hihetetlen gyorsan nőnek, Emmus,Balázs,Micu és bár kimaradt a sorból :wink: , de Dani is most született és már Balázsnak kint van az első fogacskája...ez olyan megható...
emano! nem könnyezted meg az első fogacskát???? Emlékszem én Orsinál igen...bár mi már nagyon vártuk, mert már majdnem egy éves volt mire kibújt :lol:

Cukorfalat!
Naaaaaaagyon édes Petya... :D látom ő is szeret a takarója alól kuksolni :D

Kép

Kép
cukipofa

Lányok tudom még fokozni...... :evil:

nemrég értem haza a vérvételről ééééééééééééés
a levett véremet nekem kellett elvinni az immun-laborba, a Mária utcába. Na? Mit szóltok???
Vendég

Gabi!
Hát ez hihetetlen, magyar egészségügy! :evil:

Eni!
Igen még csak most születtek... de Te sem panaszkodhatsz hisz nemrég Benő is csak akkora volt mint most mi :D

Kati!
Én is bőgök minden újdonságon amit a kisasszonyka produkál :D

Orsi

borsa

Gabi!
Ez tényleg hihetetlen! Remélem, ezek után nem lesz semmi, és csak a véletlenen múlt az egész...

Lányok!
A bőgés még fokozható! Én az első mondókán (vagy mesén?) is bőgtem, amit elmondtam neki, úgyhogy hajrá!

kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Cukorfalat
Eltévedtek az álom manóóóóók!!!! :cry: :cry: :(
Nagyon vacak éjszakánk volt :( és már reggel 6:15-kor ébredtünk :? Azóta pörgés ezerrel :D
Ráadásul a náthám sem javul :?

Gyuzso, Hogy vagy?

Ti Borsa? Jobbulást!!!
Ja igen barátnőmék kaptak légzésfigyelőt, de még érdeklődöm másnál...

Hanna

Kép
hanna09

Cukorfalat
Nagyon édes babóca! :D

Kép
hanna09

Sziasztok!

Végre megkaptam a babamamától a képeket gondoltam felteszek nektek egy párat,persze ha nem baj :oops:

Viktornak kibujt a második fogacskája és ennek örömére jól megharapot :lol:
Kép
Együtt a család

Kép
a sok nyertes együtt és valahol Én is ott vagyok a Viktorral :P

Kép
Az átadás után kidölve.
Fárasztó egy nap volt.
Jók legyetek és minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk.
V

valentina

Sziasztok LÁnyok!

Egy nagy kérdésem-kérésem van. Nincs valakinek talonban kismamanacija-szoknyája-felsője? A hasam már 105 centiméter, de a csípőm még midnig 38-as, így amiket Benével hotdtam, azok fenékben leesnek, amiket most kaptam, egy részük már nem megy fel...
Ma körbejártam a 2in1-t és a C&A-t ez utóbbiból a 36-osak lettek volna jók... csak nem álltak jól, ezért nem voltam hajlandó pénzt adni értük :( a "in1-ban az outletben félretettek nekem 2 darabot, de gondoltam, megkérdezlek benneteket is. Többen tudom, hogy hasonló méretekkel rendelkeztetek :D

mtunde

Ui.: cserébe majd töltök fel képet Benéről, ahogyan csavarozza az ágyát, és az új kuckóról is :D

mtunde

Szia Tünde!

Nekem vannak nacijaim, küldtem privit!

És sziasztok mindannyian, megjöttünk a "nyaralásból", igazából már szerdán, csak nem volt időm írni...
Nagyon jó volt, szerencsére csak egy esős napunk volt, voltunk állatot simogatni, meg mnden nap élményfürdőzni. Majd teszek fel képet!

Eni! Benőnek utólag is boldog hófordulót, tündéri a képeken!

Meg az összes baba az, már meg sem próbálom felsorolni mindegyiket!

Györgyi! Sajnálom, hogy rossz élmény volt a Ringató, ha még meg akarod próbálni, akkor próbálj meg olyan helyet keresni, ahol tényleg fel kell iratkozni, és van is hely. Nem tudom, van-e ilyen... :?
Már írtam, hogy mi a Bálint házba járunk, ott sem szoktunk kevesen lenni, de egy elég nagy teremben, nem szokott soknak tűnni. És az órát az egész kitalálója tartja, csak ajánlani tudom, nem szokott káosz lenni, ha van kedvetek, egyszer nézzetek el oda.

Na, most megyek aludni, mert enyhe alváshiányom van...

Jóéjt mindenkinek!

Ja, és ne felejtsétek el átállítani az órát... :shock:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde: Küldtem privit
csak annyira fáradt vagyok hogy kétszer ment el bocsika .

valentina

Fúú lányok, köszi, hogy ennyien beindultatok :) Azért még nagyon kacérkodok a gondolattal, hogy megveszem azt a 2 cuccot :) De sose jön rosszul még 1-2 darab... :)

Most láttam a tévében, egy nőt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, otthonszülés közben. A bába persze már nem volt a helyszínen, amikor a mentők kiértek. Az egy dolog, hogy miért vállalkoznak otthonszülésre az emberek, de ez a nő az előző gyerekével is így járt? Hát abból sem tanult???

mtunde

én is hallottam a hírt, de én úgy hallottam, hogy bába vagy doki alapból nem volt a szülésnél.

látom sokan betegeskednek, nekik jobbulást.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka, az sem rossz variáció :(

mtunde

A mai nap mottója:
Aki korán kel, hamar elfárad! :lol:

Tünde,
ha esetleg kinőnéd őket, én is tudok adni, de én 38-ról indultam :lol: , van kordbársony szoknya is, azt imádtam :lol:

Cukorfalat,
Peti igazi cukorfalat bébi!! :lol: :lol:

Valentina,
szépségverseny volt? :lol: Szépek vagytok családilag!!!

Eni,
hát igen, megnőttek a manók!! Balázsnak meg már foga is van, behalok rajta!!! Benő is mennyit nőtt!!

Hanna,
sajnálom a rossz éjszakát, remélem azóta javult a helyzet..

Gabi,
azt hittem már fokozhatatlan a vérvételi tortúra.. De sikerült!! :twisted:

Borsa,
hogy van Emma-bébi? És a papája?

Mi régi idő szerint 5.38.-kor keltünk, nem is akarom tudni, mennyi ez az új idő szerint..
Viszont az óra-visszaállítás miatt még nincs Babar, így most ketten nézzük a Shrek1-et :lol: :lol:
nem nagy bünti nekem, csak ne lenne ilyen korán! :lol:
tegnap legálisan beteg lehettem, Édesapja itthon volt szabin, ebéd után elvonultam az ágyikómba, másfél óra szundi :lol:
Mostmár sokkal jobban vagyok, nem köhögtem éjjel sem, Mica totál meggyógyult, talán egyenesbe kerülünk végre!
Köszönjük a gyógypuszikat!!

Szép reggelt Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:38-kor.
Vendég

Lilluska,
legközelebb fotókat is kérünk ám!!
Megy a drukk, hogy a kívánt 2 csík maradjon meg legközelebb!!! :lol:
ECDL-hez jó gyakorlást!!
Mi az ovira gyúrunk, minden nap 6 körül kelünk :lol: :lol: , max. egy fél óra csúszás van benne, persze 8-fél kilenckor ájulunk mindketten az ágyba :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Valaki vágjon már fejbe!!! HAJNALI 3-IG (!!!) a plafont bámultam, míg manókám és apája lelkesen horkolt felváltva... Az addig ok, hogy vannak problémáink, de ez ennyire kiakasztana, hogy már aludni sem tudok??? :shock: Minden nap iszom a citromfű teát, hogy nyugodjak, és ne zakatoljon este a fejem. Nincs még valami tippetek? Rita, tudsz segíteni? :roll:

Tünde, mi nagyjából egy méret vagyunk, és egy nacim volt, azt hordtam végig. Viszont van egy sanda gyanúm, hogy rövidebb lábakon suhanok, mint te... De ha erre jársz... :oops: :wink:

Gabi, hát ez egyszerűen elképesztő, nem tudok mit mondani.

Lilluska, nagyon nagyon drukkolok. Krisztával biztosan vártok egymásra, nem? :D Lassan többünknek is jön majd a második.

Kép Hova lehet még bemászni? Borsa, Gyuzso, tényleg olyan furi, hogy akkorák vagytok, mint kb mi voltunk, amikor megszülettetek... Küldök még ízelítőt a jövőből. :lol:
vbea

Sziasztok!
Mostanában egész jól alszunk 2Xkelünk csak :D Az orra is tisztul a kisasszonynak, kicsit szrötyög de nem vészes :D Köszönjük a gyogyipuszikat!

Gyuzsó!
Örülök hogy jobban vagy, és hogy István kapott végre egy szabadnapot illetve egy Micus napot :D Laci teljesen meggyógyult szerencsére :D

Eni!
Hát ez a mosógépes ez szenzációs, kár hogy a miénk felültöltős :D Próbálunk küldeni neked álommanót!

Tünde!
Sajna én nagyobb méretet hordok így az én nacijaimba csak Benével együtt férnétek bele... :D

Zsófi!
Várjuk a képeket, örülök hogy jól éreztétek magatokat :D

Lilluska!
Megy a drukk a csíkokért! Ez persze Krisztára is vonatkozik! :D

Valentína!
Viktor nagyon cuki, látom kidőltetek :D Aranyos az a kép :D

MI ma megyünk a barátnőmékhez, csak ebben a szép időben nem tudom hogy fogunk sétálni, séta nélkül meg a kisasszony teljesen begolyózik :D

Szép napot mindenkinek!

Orsi

borsa

Ja és egy kérdés, tudom még van egy kis időnk de nagyon tartok az elválasztástól mert igen csak sok tejem van és egy szopi kihagyásával, teljes gyulladás van. Hogy fogom ezt megoldani csomók nélkül? Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat! Köszönöm szépen!

Orsi

borsa

Úgy látom, Benő nemcsak Micával, de Emmussal is egy húron pendül... :roll: Nekünk is létfontosságú a mindennapi séta, tojok is, mi lesz velünk a röpködő mínuszokban. :lol: Mi ilyenkor dunakeszi auchan, buy-way, ott séta is, ha rosszra fordulnak a dolgok, akkor gyorsan fedett tér.

Borsa, ugyanettől tartok én is. Múlt hét szombaton egy szopi maradt ki, két napig szenvedtem utána a csomókkal. Nyilván eszem ágában sincs "apasztani", Bene továbbra is lelkes, na de ez nem mehet kétéves koráig. Szóval várom én is az ötleteket. És nagy-nagy gratula Emmusnak a 2x keléshez, tudom, átérzem, mekkora lépés ez nekik. :wink:
vbea

Eni!
Csak nem Dunakeszin laktok?

Orsi

borsa

Ja és persze én sem az apasztásra gyúrok csak törvényszerű hogy kevesebbet fog enni ha mást is kap énmeg tartok a csomóktól...
Igen a bezártság szörnyű már most kész van hogy kevesebbet csavargunk...

Orsi

borsa

Sziasztok!

Gyuzsó, köszi, a szoknya nagyon nagy? Mert én is 38-ról (64 kiló indultam, és arra jött most rá a pocak). Csak a C&A-s kismamaméret 36-os, amúgy ott is 38-as vagyok.

Lányok, olyan édesek vagytok, hogy ennyien ajánlkoztok, apjuk azt mondta, azért ha akarom, és jól esne a lelkemnek, megvehetem a gatyót és a szoknyát, amit kinéztem. Ez utóbbin azért is gondolkodok, mert szerintem utána a nagymamám át tudná alakítani normál szoknyává is. Eddig barátnőktől kapott ruháim voltak, meg még anyum vett néhányat mikor Benét vártam. És imádom azokat is, meg csinosak is, csakhát ugye van, ami már kicsi :) És ha ránézek a vonalzómra, erre a maradék maxumim 83 napra bevásárolni :) Jajj lányok, már csak 83 nap!!!!

Eni, ugyan nem azonnal, de nekem nagyon segített anno a Naturlandnak a nyugtató teakeveréke, abban van még levendula is, próbáld ki azt is, vagy csak levendulát keverj a citromfűvel, még finomabb is. Csak ezek a gyógynövények nem azonnal, hanem 1-2 hét alatt hatnak.

Lilluska, szia! Örülök, hogy írtál, de sajnálom, hogy most nem jött össze a 2 csík! Drukkolunk!!!

Puszi

mtunde

Sziasztok Lányok!

Annyira pocsék éjszakám volt :( hol a férjem horkolt,de nagyon hol a Viktor ébredt fel, alig aludtam valamit,bezzeg ők! :?

Gyuzso: A szépségverseny régen volt és csak poénból lett felrakva Viktor képe,és nyert. Pedig nem is számoltunk vele, hpgy nyerhet. :wink:

Annyira rossz itt nálunk az idő és hideg is van.

Kép
Ez egy régi kép Viktorról. Balra a testvérem jobra meg Anyukám van.
mindenkinek szép napot.
V

valentina

Borsa, nem. 13. kerület, csak oda járunk. Nincs tömeg stb. :D
Tünde, köszönöm. Nem is azonnal hatásra pályázom... nem az a típus vagyok, kivárok. :wink: Már csak 83??????
vbea

Itt vannak képek a szerelő Benéről és zugáról :)

Kép

Kép

Kép

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?