A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Nem tudom ki kérdezte az IR felső határát, de én most találtam meg egy 2006. októberi leletem, amin <29 van írva, és az én eredményem 108. Na én sem vagyok semmi...
Szóval elvileg 29 alatt jó...
Én holnap megyek immunológushoz, és azthiszem az IR-em is meg kéne nézetni, mert 2006. okt óta senki sem nézte :(
witch26
Budapest X. kerület

Madrin! Ugye, nagyon szépek és fejlettek! :D Már haza is mehetett Ági, a Babák pedig akkor, amikor a 2kg-t elérik!
bodza2005

Madrin! Aranyos vagy! Átadom a jókívánságot!!! Köszönöm a nevükben is!!!
bodza2005

Sziasztok!
Noki meg én 10 körül voltunk ott és láttunk 2 pozitív tesztet az asztalon! :lol: :lol: De irigykedtünk!!!
Én már ma szúrtam. Nem volt a Konc dokibá, ígyhát Zeke dokibánál landoltam. Annyira rendes volt, hogy majdnem hagyatvágtam magam. Jó napja volt!!! Vagy csak azért mert bent volt egy gyakornok????? :lol: Na de felajánlotta, hogy szúrjak 2 Merionált és ha isten is úgy akarja lombik lesz a vége! Ha meg csak 2-3 tüsző érik meg nagyra, akkor inszem. De azt mondja, hogy akkor sokkal nagyobb az esély! De akkor miért nem hamarabb csinálták így? Miért kell végigkinlódni majdnem sansztalanul ez a sok insztemet??? Na mindegy! Nem mérgelődök!
Tubikriszta!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de bízzunk benne, hogy Neked nem kell túl sok inszemet végigkinlódnod!
kira76

Lenne egy kérdésem, a méhpempő gyógyszernél milyet vetettek, hogy ha bemegyek a gyógyszertárba mit mondjak? vagy teljesen mindegy, csak méhpempő legyen benne?
tubikriszta

tubikriszta!
Nehogy patikába vedd meg, sokkal drágább. Én gyógynövényesnél veszem meg, és 45 dbosért fizetek 1140 Ft-ot, míg ezt a patikába 2300 Ft-ért adnák...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Amint írta Kira, voltunk ma BMC-be.
Amikor a doki megvizsgált megkérdezte, hogy mikor jött meg a menszeszem tegnap??????
Erre Én, miért megjött a menszeszem?????
Vicces, mert reggel még nem volt semmi bajom, de amikorra odaértünk már rendesen görcsöltem.
Vizsgálat után meg meg is jött.
Most nem birtam sokáig utró után.

A lényeg az , hogy lombikozunk és 17-én kell mennem UH-ra addig meg merionalt szúrok.
Nem gondoltam volna ,hogy ilyen gyorsan menni fog a dolog.
Mondtam neki,hogy május 24-én esküvő, de csak annyit mondott, hogy ha összejön a lombik akkor azt Én nem fogom tudni kiugrálni, tehát táncolhatok és mulathatok ,mert minden rendben lesz!
ÁMEN!
Legyen így!

Kép
noki&potyi

Noki!
ÁMEN! Ez a W. doki mindig olyan aranyos :)
witch26
Budapest X. kerület

Tubikriszta
Sajnálom, hogy nem sikerült Neked sem :cry: :( :cry:

Kép
noki&potyi

Witch
Imádom ezt az embert, de nagyon!
Ez életem legjobb orvosa.
Annyit mondott, hogy mire lesz az esküvő és a szervezetem úgy működik mint eddig , akkor az eredményt is tuni fogjuk mire összeházasodunk!

Istenem!
De jó lenne ha úgy mennénk férjhez, hogy már az utód/ok is ott van/nak a pocóba :lol:

Kép
noki&potyi

TubiKriszta! Most már tényleg nem okoskodom itt tovább, de a méhpempő akkor igazán hatékony, ha valódi mézben van oldva, nem a kapszulás forma. Ilyet én egyetlen helyen láttam eddig, a Mammut I. Fény utcai oldalán, egy bioboltban. Sárga-zöld a doboz, kb.6x6cm, benne egy kis tégely (1hétre elég 1db, de a stimu alatt 2elegendő) és 200Ft körül van. Deák Méhészet volt ráírva, ha jól emlékszem.
bodza2005

bodza2005!

Igazad van, hogy a mézben oldott jobb, de én pl olyan kapszulát szedek, amit ha szétszedsz, ott van benne a mézes méhpempő :)
Általában mindent jól megnézem mielőtt beszedem :) Ezért szedtem szét :).
Én lassan 2 éve szedem, és javul a méhnyálkahártyám (ahhoz képest hogy akkor 3,1 volt, most már 9 a max amit el tudok érni :))
witch26
Budapest X. kerület

Pannati!
Gratulálok! :D
Végre valakinek sikerült!

TubiKriszta!
:( Sajnálom.

Bodza!
Köszi a tippeket. Én is most olvastam egy könyvet: Étkezéssel a fogamtzásért valami ilyesmi a címe és nem igazán javasolta a tejtermékeket. Viszont a lucernát, aminek 70%-a fehérje nagyon javasolta. Azóta ha tudok lucernacsírát ezsem.

Nekem tegnap este megjött, szóval holnap megyek.
Kira!
Jó ötletet adtál. Ezt fogom javasolni a dokinak hogy írjon fel nagyobb mennyiségű szurit és akkor majd elválik hogy inszem vagy lombik lesz. (Nekem most lenne a 6. inszem és azt mondta a doki hogy döntsem el mit akarok)

Lenne egy kérdésem:
Szedem a Meforalt. Ugye egyéni akcióban voltam IR vizsgálaton. Szerintetek mondjam a dokimnak vagy csak felidegesítem ezzel?
Egyébként ma voltam az MM-ben pajzsmirigy vérvételen, aminek az eredményéről pénteken értesítenek.

Kép
vucuska

vucuska!

Sztem szólj a dokinak... Fontos hogy ő is tudja, nekem még azt is megkérdezte, milyen vitamint szedek...
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta,
írtam üzit neked az iwiw-en.
Szívből sajnáom,annyira izgultam érted hogy jó hírekkel gyere.
:cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel és hajrá következő,az nyerő szám és sikerülni fog.

Noki,
hajrá lombik!Szoítok Neked!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Vucuska!
Lucernát?????????????? Van kint a kertbe vagy 100 bála!!!! Na megyek akkor legelni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ló, meg a kecske meg majd jól felrúg!!!!! :lol: :lol: Hát ez nagyon vicces! Lucerna! De egy tuti, a fehérje százalék tényleg rettenetesen magas benne! Vucuska meg ne haragudj!!!! De ez egy állat tartónak tényleg nagyon poénos!!!!
kira76

Tubikriszta , Noki :(

De kívánom hogy tényleg babóval a hasadban táncikálj ( jó sok pénzt tácolj össze, hogy legyen babakelengyére :) )

Méhpempő:nekem a párom a Lehel téri piacon vette egy kis tégelyben volt (méhészet ), reggel éhgyomorra kellett egy kicsit (fél borsószemnyit ) bevenni.
Nem tudom a méhnyálkahártyára jó hatással volt -e az viszont biztos hogy engem mindig jól meghajtott :oops: :oops:
VAgyis tisztító hatása is van.

vucuska, sztem szólj a dokinak, magán akció ide vagy oda, Te ezt kiderítetted, még örülhetnek is hogy nem nekik kellett tovább gondolkodni a problémán
madrin

Sziasztok!

Orsi,
Válaszoltam :) és remélem, hogy holnap jó hírekkel jössz vissza!Nagyon drukkolok :)

Noki,
Neked egy kalappal, és hajrá inszem :) nagyon drukkolok értettek!

Bodza,
Köszönöm szépen, megnézem én is ahol lakom a bioboltba, hátha sikerrel járok remélem.

Witch,
Köszi Neked is az ötletet. A gyógyszertárban amúgy először azt sem tudták megmondani, hogy egyáltalán kapható-e méhpempő és a gépbe tudott utánanézni, de gőze sem volt róla :)

Vucuska,
Én amikor mentem Wiegandt dokihoz mondtam neki, hogy merkformint szedek. Örült is neki, szóval szerintem nyugodtan megmondhatod neki.

Lányok,
Szerintetek nem gond, ha kecskeruta teát is iszom, mert úgy hallottam, hogy az nagoyn jó a PCOS-knak!
Nem lesz sok, a méhpempő+tea?

Illetve még egy kérdésem van, Wiegandt doki rákérdezett az inzulin szintemre, mondtam, hogy nem tudom, és utána nem is kérdeztem semmit tőle. Szerintetek elmenjek én is megnézetni? De én már szedek merkformint így lehet, hogy nem jó eredményt mutatna, nem?
tubikriszta

Noki,

Mármimt hajrá lombik :)
tubikriszta

Kriszta,
megnéztem és nem jött semmi új üzi Tőled!
:(
orsiborsi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Tubikriszta, nagyon sajnálom! :cry:
Kérdésedre a válasz: menj el megnézetni! Nem tudom, hogy mióta szeded a metformin hatóanyagú gyógyszert, de az rendszeres kontrollt igényel, általában 3-6 havonta kell ellenőrzésre járni. Az alapján tudják megnézni, hogy megfelelő-e a gyógyszer és annak adagolása a szervezeted számára.
A terheléses vércukor- és inzulinvizsgálat napjának reggelén ne vedd be a gyógyszered, csak a vérvételek után!

A kecskeruta tea teljesen veszélytelen, terhesen is lehet inni.

A méhpempőt is eszegetheted, tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, nem árt az sem!

Kép

KépKép
anett_1

Pannati!

Gratulálok, tényleg ideje volt már, hogy elkezdje valaki a + szériát! :D :D :D

Tubikriszta!

Sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch, 2006-ban volt 108? :roll:
Erről jut eszembe, a múltkor mikor a fodrászomnál voltam, beszélgettünk az IR-ről. Mondtam neki, hogy körülöttem most olyan sok embernek lett nagyon rossz az eredménye, meg én is hogy be voltam tojva... elmesélte, hogy ő is volt már évekkel ezelőtt, de nem emlékszik a leletére. Még aznap este felhívott, hogy képzeljem el 3 évvel ezelőtt 200 körüli volt terhelésre az inzulinja és a doki semmit sem csinált vele, nem kezelte.... ha most nem beszélünk róla, nem is keresi elő, nem is foglalkozik a dologgal. Most jár utána a dolgoknak. :?

Kép

KépKép
anett_1

Anett ez elég szomorú :(
Barátnőmnek is rágtam a fülét hoyg menjen el vizsgálatra, tipikus PCO - s ( meghízott,pattanások, szőr, rendszertelen mensi )

Erre a 120 perces 200 valahány lett neki :(
PErsze anődokija csak pajzsmirigyre küldte el, IR-re nem, komolyan néha leereszkedhetnének és beleolvashatnának ilyen topikokba, lehet tanulnának valamit :)
Én 3 vagy 4 nőgyógyásznak próbáltam finoman megemlíteni hogy nem lehet hogy endóm van,jobb esetben nem válaszoltak rosszabb esetben ledöngölt hogy ne legyek már ilyen okos :(

Konc tanárúr meg egyből észrevette, sőt amikor a Lintnerhez átküldött a kis uh képpel, ő is mondta hu de "szép " nagy endoja van...
Akkor ki is fakadtam hogy a kollégáknak nem lehetne erről vmi továbbképzést tartani? :evil:
madrin

anett_1!

Az a durva, hgoy ez nekem nem terhelésre, hanem magától volt ennyi... :shock:
witch26
Budapest X. kerület

madrin!

A mezei nőgyógyászoknak fogalmuk sincs az endóról, engem 3 évig kezeltek félre endóval vagyis nemkezeltek, 10 évig a PCO-val, és ez után kerültem az ifjabbik Lintnerhez, ők tuti endó szakértők... :) Sajnos én ebben már régi motoros vagyok... :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Witch :shock: :shock:

Hívj csak Anettnek, más Anett nick nem szokott erre járni, ahogy Witch sem! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Anett!

Ari vagy, én nagyon rosszul látok, mire kibogarásztam :).
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta! :cry:
Nagyon sajnálom, de ne add fel!!!
Puszikállak! :)
adri1983

Sziasztok lányok!

A háttérből renszeresen olvaslak benneteket, még ha ritkán is írok...

Pannati !
Hatalmas nagy gratula Neked! :D

Tubikriszta!
Sajnálom, hogy ez most nem sikerült, de a köv. sikerülni fog!!! :D

deri
deri

Pannati, hatalmas gratula! :D Vigyázz Magatokra!

Süni, mi volt a mai uh-n? Mielőbbi jobbulást! Puszillak!

Baby, mizújs? Minden rendben, ugye? Már otthon pihizel a pöttömökkel? :wink:

Madrin, Orsi, Adri, holnapra a legjobbakat kívánom Nektek!

Zsókuci, már csak 7 nap! :wink:
Köszi! Az 1. lombiknál én is zavarba jöttem egy uh-nál..... :oops: :oops: Konc doktor vizsgálat közben megjegyezte, hogy "nagggyon tetszik a nyálkahártyája" :lol: :lol:
Kezeddel mostanában már nem volt semmi gond?

Törpehzs, inkább emeljenek, ha muszáj..... az a fontos, hogy minden rendben legyen! Küldöm Neked a tüszőnövelőket! Nagyon drukkolok!

Kira, ez így nagyon izgalmas! Drukkolok a tüszőcskéidnek! Hajrá, hajrá! :D

Noki, ez aztán gyors volt! :shock: Jó tüszőnövesztést Neked is! Szép nászajándékotok lesz majd! :wink:

Vucuska, szólj a gyógyszerről! Egyéni akcióban utána jártál, megoldottad a dolgot, de erről tudnia kell.

Adri, hát, ez a túró kérdés beültetés után..... :roll: Én az elsőnél hősiesen ettem, de a másodiknál már undorodtam tőle, egy-két nap után be is fejeztem a dolgot...... (Pedig egyébként imádom! Most is jól csúszna egy szelet túrós rétes. :wink:) Megbeszéltem magammal, hogy az biztos nem is jó nekem, amitől így undorodom, meg különben is, a természetes úton babásodó csajok sem esznek túrót túróval, tehát biztos nem ezen múlik. :roll:
Én például 11 éve nem eszem húst, a fő fehérjeforrásaim a hal, tojás, bab, csicseriborsó, lencse, olajos magvak, kefír, sajt, natúr joghurt stb. Mindezek mellett sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. Ez a beülti után is így lesz. Csak megy majd mellette a folsav, a Gravida, a Magne B6 és a progeszteron.

Witch, nagyon jót nevettem! :lol: :lol: :lol: Bocsiiiiii!

Kép

KépKép
anett_1

Lányok: Nem tudom, melyiket ki kérdezte.

Méhpempő: Én már szedtem méhpempő kapszulát (életem első és eddigi utolsó spontán 32 napos ciklusom volt az eredménye), meg most rendeltettem a bioboltos barátnőmmel az a mézeset (360 Ft/doboz), amit mondtatok. Ti folyamatosan szeditek? Mert a kapszulánál az volt, hogy napi 1-2*1 kapszula 3 héten keresztül. Utána én úgy olvastam, hogy 2 hónap szünet! A mézesnél meg az van, hogy vacsora után 1-2 órával 1 teáskanálnyit elszopogatni 4 hétig. Egy doboz 1 hétre elég. És szerintem ezt a kúrát is 3*/4* lehet végigcsinálni évente. Most akkor túl lehet ezt adagolni? Mi van azokkal, akik folyamatosan szedik?

Metformin: Én is mondtam Wiegandt dokinak a metformint. Azt mondta, ha kell szedjem és az endokrinológusommal beszéljem meg a további dolgokat ezzel kapcsolatban. A régi nőgyógyászom is endokrinológus is volt, de azt mondta, ha van dokim, akkor ő nem szól bele, de támogatja.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!

Én már szedem majd két éve, és semmi gond. Ha nem szedném nem lenne méhfalam, már így se nagyon van, de mindegy... Ez tartja épen. Hidd el, nem gond ha tovább szeded.
witch26
Budapest X. kerület

witch26: Akkor miért van rajta, hogy 4 hétig kell szedni? Nem kúraszerűen kell használni és még utána is hat? Én most úgy gondoltam, hogy most 4 hét mézes, utána 2 hónap szünet és utána meg a kapszula. De még majd meglátom, én még nem tudom, hogy milyen a méhfalam, mert sosem nézték.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nem tudom milyet kapsz, az enyémre nincs ilyen írva, vagy nem is olvastam... :oops: De sok lányt ismerek akik évek óta szedik...
Én kapszulában szedem...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Már nincs erőm írni, mert nagyon fáradt vagyok :oops:

TubiKriszta,
Itt is: nagyon sajnálom :cry: :cry: Sok-sok puszi!

Adri,
Gigadrukkok mennek holnapra, sokat gondolok Rád! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek sok puszi, holnap megpróbálok jönni többet...

Kép

Kép
zsókuci

Kriszta
Nagyon sajnálom :cry: ,de örülök,hogy ilyen pozitív vagy!!!Méhpempőt a Matchban is lehet kapni a lekváros,mézes polc környékén kell keresni.

Noki
Remélem akkor 2X-esen boldog lesz az a májusi nap :D

Kira
Neked mikor kell uh-ra menned?

Baby
Millió babaragacs!!!Mikor kell vérvételre menned??
gabicsibe

Sziasztok!
Kriszta :(

Baby jól van. Tegnap már többedmagával mentek haza :D

Anett, minden oké volt a tegnapi uh-on. Gyorsan végeztem. Legközelebb jövő pénteken kell mennem. Érdekes lesz az egész napos BKV sztrájk miatt... Marad az autó.

Én "középszarul" vagyok. Ma be se mentem dolgozni. Mindjárt indulok a házidokihoz, hogy pillantson rám. Éjjel lázam volt, köhögök, folyik az orrom, fáj a fejem. Nem is ragozom tovább. Na, de majd kikúrálom magam.

Zsókuci, kitartás!

Pusszantás mindenkinek. Majd még jövök.

Drukk a mai BMC járatnak!
süni76

Sziasztok Lánykák!

Tegnap volt apa a vizsgálaton, elég hamar végzett, szerencsére. :) Várjuk az eredményt.

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi van akkor, ha nekem a menzesz utáni 3. nap nem munkanapra esik. Hétvégén is lehet menni?

Orsi
dnorsi

Orsi!
Csuriban a kezem!Remélem jó hírekkel jössz haza!!

Dnorsi
Nincsenek hétvégén így hétfőn az első utad oda vezessen :D

Süni
Mielöbbi gyógyulást!Babynek pedig millió baba ragacs!!Nem tud mikor kell vérvételre mennie?

Kíra
Neked mikor kell vissza menned????
gabicsibe

Sziasztok!
Gabicsibe!
16.-án kell mennem uh-ra! Köszi!
kira76

Sziasztok!

Gyors állapotjelentés mert sok a melóm:
Most jöttem BMC-ből. Kezdjük az utolsó inszemes stimut. Most Merionalt kaptam. Említettem a Meforalt és azt mondta a doki hogy jól teszem. Szóval fölöslegesen paráztattam magam.
Jövőhét pénteken kell mennem uh-ra.
Megismerkedtem egy kedves lánnyal, mondtam hogy csatlakozzon közénk mert nagyon jó ez a csapat, sokat segítünk egymásnak.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Azért sem írtam, mert annyira izgulok már, csak azzal vagyok elfoglalva, Utálatos ez a várakozás vége.. minden percben úgy érzem, h megjön, éjjel is. De hát holnap már okosabb leszek. Csak attól félek, hogy szomorúbb is.
Pannati! :lol:
Kriszta! :cry:
Sziasztok: E. Dóra
edóra

Szép napot mindenkinek!:)

Bodza
lélekben azt hiszem egy mufurc lusta lazacimádó macska vagyok:)
Na és persze a macskák folyton lebuknak a tejtermékekkel :wink: .."ott látom a bajuszodon..." :lol:

Gabicsibe
:shock: már csak két hónap!!! mindig úgy elcsodálkozom, hogy repül az idő :lol:
Holnap BMC, de amint végeztem csörgök! Jó úgy?
Kedden fél 2-re végeztem, remélem holnap hamarabb! :wink:

Süni
Jobbulást!

Anett
köszönöm a drukkot!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Most jöttem az immunológustól, 10 -re mentem, 12:30 kor jutottunk be anyuval, és 14:00 kor jöttünk ki. Nehéz odatalálni, és persze parkokóhelyet taláni. Nagyon alapos a dokinéni, a lényeg, hogy teljesen tisztába van az endometriózissal, tudja mi az, mivel jár stb. Holnap megyek vérvételre, mert szerinte is összefügg az endó és az autoimmun betegség, meg a PCO -val, meg még isten tudja mivel... Szóval, elküldött vérvételre, meg nyálvizsgálatra, meg röntgenre. Mondtam, hogy lombikolok, és mondta, h lehet az autoimmun miatt nem maradtak meg elsőre a babáim, ezért még néz vmiket. Nagyon nagyon rendes... Ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel, írjon privibe, és megadom az adatokat :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,
nem gondoltam,hogy ilyen hamar jó hírekkel fogok jönni,de minden csodásan alakult.Eddig úgy tűnik sikerült a második inszemináció,amit el sem hiszek.Az első kudarc után egy "kicsit" pesszimistán hozzáállva nem gondoltam volna(ráadásul nem a saját dokim,hanem Szűcs doki csinálta),hogy lesz ebből még valami,vagyis már valaki!
Készültünk lelkileg a többi beavatkozásra,s számolgattuk mikor leszünk meg a hat inszemmel és akkor hajrá lombik.Keresgettük a belgyógyászt is a PCO miatt,de mindez szertefoszlott kedden,amikor először úgy döntöttem csinálok egy tesztet.Nem akartam még egyszer kellemetlen meglepetést,gondoltam felkészülök az orvossal való találkozásig lélekben.
Amikor enyhe második csík jelent meg a teszten,azt mondtam a páromnak biztos pont ez az egy rossz,és majd veszek egy másikat bizza csak ide.Aztán szerdán már kezdtem megijedni,hogy nem biztos,hogy direkt pozitív tesztet árulnak csak Egerben(eddig évekig nem volt ilyen kapható :wink: ).
Ma megjártuk a BMC-t elég gyorsan,és két hét múlva ultrahang,hogy jó helyen tapadt-e meg a babóca.

Lányok én úgy drukkolok mindenkinek és amit nem hittem el senkinek nagyon,hogy az inszemináció is sikerülhet,bármilyenek az eredmények.
Köszönöm mindenkinek a biztatást és drukkolok Nektek!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Adri, Baby
Mennek a babaapik+++++++++++++++++++++++++++

Adri
Megtermékenyült a másik petike is?

Madrin
Hogy vagy?

Gil, Edóra
Holnapra nagyon drukkolok! :wink:

Kriszta
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry:

Noki
Már a babóval a pocidban fogod ropni májusban. :wink: :wink: :D
bessy76

Orsiborsi!

Végre valaki megtörte a jeget!
Nagyon Nagyon Gratulálok Neked!
Ez fantasztikus hír!
Most milyen írígy vagyok, ha tudnád :lol: :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Pannati,
gartulálok Neked.
:D :D :D
Az április 8-a tényleg egy jó dátum,mindkettőknek szerencsét hozott!
Orsi
orsiborsi

Orsiborsi
GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol:
bessy76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?