Sziasztok,
Nos, egy kis helyzetjelentéssel kezdem. Ugye van gond a vérképemmel… voltam kb. bő egy hónapja a fogászati panoráma röntgenen, és azóta nem túl rég jutottam el a fogdokimhoz. Ő tovább küldött még egy röntgenre, mert látott valamit a röntgenen, amit közelebbről is meg akart nézni, de a panorámán nem volt annyira kivehető. Beigazolódott a gyanúja, az egyik foggyökerem nagyon kampós végű, és alatta egy jókora gyulladás látszik. Ez lehet „sima” gyulladás, de lehet akár ciszta is. A megoldás az, hogy gyökércsúcs rezekciót fognak csinálni, ez egy olyan szájsebészeti műtét, hogy felvágják az ínyt és csonkolják a foggyökeret

– de így a fog megmarad, és nem kell kihúzni. Ha van ciszta, akkor azt eltávolítják. Hát, tudom, nem túl jó hírek, nem is vagyok túlságosan boldog tőle, de talán ha ezen túl leszek, akkor rendeződik végre a vérképem… És csak ez hajt. 2 hét múlva, 24.-én lesz a műtét…
Amúgy jól vagyok viszonylag, számolom vissza a napokat a régi helyemen. Továbbra is vegyes érzelmekkel vagyok ott nap, mint nap, és nagyon sok mindent sajnálok otthagyni, de közben várom is már, hogy megszabaduljak ettől az egésztől, és egy nyugisabb helyen dolgozhassak.
Edóra,
HURRÁÁÁ

:D:D Szívből gratulálok Neked is! Annyira szuper!

:D:D:D:D:D És hidd el, NEM lesz semmi, de semmi baj, MINDEN rendben lesz. És ezt hidd is el. Az természetes, ha vannak félelmeid, de próbálj arra gondolni, hogy most már tényleg minden rendben lesz! Jó?
Noki,
Örülök, hogy megnyugtatott drága Wiegandt dokink, hogy nem tudod kiugrálni a babákat az esküvőn

Imádom én is
Anett,
Kezem… köszönöm kérdésed. Hááát, nem 100%-os…

Az időjárást nagyon megérzem, meg egyébként is szokott fájdogálni. Persze nem annyira brutál módon, mint a mandulaműtét előtt, de jobb lenne, ha sehogy sem fájna
Süni,
Sajnálom, hogy nem vagy jól!

Jobbulást kívánok!
Orsi,
Annyira szuper, hogy inszemesként sikerült, szerintem nagyon sok inszemes lánynak adtál most erőt, és reményt!

Még egyszer szívből gratulálok
Adri,
Annyira örülök, hogy mindkét petike ilyen ügyes volt!

Gigababatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Szegénykém… Sajnálom, hogy nem voltál jól a hystero után

De nagyon drukkolok, hogy ha túl vagy minden rosszon, akkor kiderüljön, és be is bizonyosodjon, hogy csak ez volt a gond, és utána remekül tapadjanak a babók!

Gondolj erre, és hajrá
Vic,
Ha elküldöd priviben, hogy milyen vonalzót szeretnél, és hogy mi a jelszavad ide bnetre, akkor megcsinálom Neked szívesen a vonalzót
Sőt, ha szeretnéd, megadom a mail címemet, és ha küldesz át képeket, akkor lekicsinyítem, és azt is felrakom bnetre! Hm?
Gil drága,
A francba

Sajnálom!!!!
És még egy ilyen, hogy te soha nem veszel babakocsit, és esküszöm, jól elporollak, ha még egyszer találkozunk.

IGENIS fog sikerülni, csak hosszabb az út, de nem úszod meg, hogy anyuci lehess, hidd el nekem

Persze meg értem, hogy kivagy, de kérlek, ne add fel, jóóó? Sok-sok puszi!
Dugo, Csibe,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Krisztamili,
HAHÓÓÓÓ, mizu veletek? Remélem, minden rendben, csak nincs időd írni. Várjuk, hogy jelentkezz!!!!
Szépséges napot mindenkinek! Sok puszi!