A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Noki,
én mindig mindenkinek annyira szurkolok és tele voltam előítéletekkel az inszem miatt.Minden rokonom,barátom,szomszédom...szóval mindenki már babás volt,vagy várta,de nekünk csak nem jött össze évekig.Egy kicsi írigység is volt benne,de tudtam ez nekik mekkora öröm.Mindig sírtam,ha valakinek összejött végre.
Most egyenlőre küzdök magammal is,mert nem akarom elhinni!
Biztos,hogy nekem?Biztos hogy most?
Mióta olvasom ezt a társalgót,azóta nem volt olyan nap,hogy nem szorítottam volna valakiért,hogy jó hírekkel jöjjön.Még így "ismeretlenül" is.
Ez most nem szakad meg,mert akik itt írnak,azokat valahol ismerem és drukkolok nekik/nektek nap,mint nap.
Ezért a pillanatért érdemes csinálni,ezt mindenkinek át kell élnie!
Elindult egy másféle izgalom bennem,de az túlélhető talán.
:wink:
Drukkolok nagyon és nem szabad feladni!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!

Teljesen átérzem a helyzeted!
Istenem!
Amióta olvastam, hogy sikerült az inszemed azóta csak libabőrös vagyok folyamatosan és csak vigyorgok, mint egy rohadt tök :lol:
Már Kirának is leadtam a drótot :lol:
Sőt a munkát is félre tettem!
Ez valóban ritka pillanatok egyike, hogy SIKEREÜLT az inszem!
Annyira boldog vagyok!
És annyira gratulálok!

Remélem nemsokára mi is érezzük majd azt amit most Te!
Fantasztikus lehet :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Orsiborsi!

Gratula :)
witch26

Orsiborsi!
Gratulálok! De Jó! megtörted a csendet!!! :lol: :lol: :lol:
kira76

Orsiborsi!

Ez tényleg nagyszerű! Gratulálok nektek! :D :D :D
Szép, nyugodt babavárást kívánok!

(Remélem, minden Orsolyának ilyen flottul megy a BMC-ben :? )

Orsi
dnorsi

És természetesen Pannatinak is sok-sok smiley! :D :D :D

Orsi
dnorsi

Orsi :)
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!

Képzeljétek, mindkét petike megtermékenyült, meg is kaptam őket!!!
Már itthon pihengetek! :)
Nagyon sokat kellett várni a zárójelentésre, addig önállósítottunk egy szemetest és arra polcoltuk a lábainkat! (2 óra hosszat ültünk a váróban)
21-én teszt!!!
adri1983

Mindenkinek köszönöm szépen a szurkolást!!!! :)
Szép estét Lányok!!!!
adri1983

Adri

Pihenj sokat, és Gratulálok a babákhoz!
Remélem jó hírekkel szolgálsz majd 21-én!

Puszi!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Orsiborsi, hatalmas gratula Nektek! :lol: :lol: :lol: Kellenek már ide nagyon az ilyen jó hírek! :wink:

Sünike, drága! Mielőbbi jobbulást Neked! Puszillak!

Baby, ágyazz meg jól a piciknek! Nagyon drukkolok!

Adri, ez szuuuuuper! :lol: Pihenj sokat és vigyázz a pöttömökre! :wink:

Csibe, Gil, Edóra, holnapra nagyon jó híreket kívánok Nektek is! Szorítok!

Madrinnak bent kellett maradnia a kórházban a hysteroscopia után. A műtét után nagyon fájt a pocija, plusz szurikat is kapott. :( Holnap tudja meg, hogy mi a helyzet, utána biztos mesélni is fog. Drukkolok, hogy minden rendben legyen vele!

Kép

KépKép
anett_1

Adri!

Gratula:)! Most aztán pihi :lol:
witch26

Orsi
Huuuuuuuuurrrrrrrrrááááááááá!!!! Kép

Törpi
Rendben!Hívj ha végeztél!!!

Gil,Csibe,Dugó,Edóra
Csuriban a kezem és kívánom,hogy ti is ilyen szupi hírekkel gyertek haza!!!!!! Kép nagy kalappal holnapra

Adri
Mondtam én,hogy ikreid lesznek :wink: Millió babatapi :D
gabicsibe

Adri
Nagyon örülök, hogy mind a kettő megvan. :wink: Vigyázz magadra!

Madrin
Remélem nincs nagy baj.

Csibe
Neked is nagyon szorítok holnap!! :wink:
bessy76

Sziasztok!

Orsiborsi!
Gratulálok!

Adri!
Örülök hogy visszakaptad őket!

LÁnyok!
Segítség!
Most van a mensim 2. napja. Most gusztustalan leszek: elmentem pisilni, a betétem teljesen véres volt és egy nagy alvadt vér is volt benne, aztán pisiltem és jött még egy jó nagy darab -akkorák voltak mint egy nagymétretű tampon. Baromira megijedtem. Valakinek volt már hasonló? Velem még sose történt ilyen. Normális ez???
Bocsi a részletekért de még most is remeg kezem-lábam hogy ez mi a frász volt és miért.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Orsiborsi!

Ez fantasztikuuuus, nagyon-nagyon gratulálok én is ! :D

Adri!

Kívánom, hogy folytasd a sikeres szériát, hatalmas drukk neked! :D

deri
deri

Orsiborsi!

Gratulálok! :D
Tényleg jó nap volt a 8.-a!

Adri,

most pihenj sokat és hidd el, elég lesz az a 2 embrike! Jó olvasnivaló, pozitív gondolatok, nagy-nagy és mély hit és bizakodás - ezzel teljeen ka következő napjaid és menni fog! :wink:

Én a baráti körömben nagyon sok inszemes babát/gyerkőcöt ismerek, úgyhogy ne gondoljátok, hogy nem sikerülhet inszemmel! Csak fel a fejjel :!:

Kép
Kép
pannati

Sziasztok,

Már megint csak bekukkra van erőm... :?

Orsi,
HURRÁÁÁÁ, szívből gratulálok! :D:D:D:D:D:D:D Nagyon örülök Nektek :D

Vucuska,

A méhnyálkahártyád válik le ilyenkor... Lehet, hogy most jobban meg volt vastagodva, és ezért. Ha holnapra sem enyhül a dolog, akkor szerintem a biztonság kedvéért nézesd meg magad.

Adri,
Mennek a babatapik:+++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

És mindenkinek, ami kell:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sok-sok puszi és szép estét lányok!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Orsi,

NAGYON GRATULÁLOK! ANNYIRA JÓ ÉRZÉS LEHET! VIGYÁZZ NAGYON MAGADRA ÉS AZÉRT NÉHA JELENTKEZZ BE, HOGY MIZUJS. Párod gondolom, hogy kiugrott a bőréből :) tényleg vigyázz nagyon magadra!
Mit szólt Wiegandt doki? hogy mondta meg? :)A mi inszemes csapatunk, amikor nekünk csinálták 50%-os sikeresség volt!
A másik lány megkérte Wiegandt Dokit, hogy lombikra mehessen, mert már nem akarta a 4. inszemet.

Gabicsibe,
Nekem tegnap megjött, így jövő hét csütörtökön megyek ultrahangra, mármint pénteken kéne, de a BKV sztrájk miatt inkább csütörtökön megyek :)

Lányok,
A kecskeruta teából mennyit lehet egy nap inni? Gondolom másfél litert az sok nem?

Puszi
Krizsta
tubikriszta

Sziasztok!

Csibe, Dugo, Gil, Edora!
Nagy nagy drukk nektek mára!!!!!! Remélem most már elérkezett a pozitív tesztek ideje!!! :wink:

Zsókuci!
KÖszi a választ.
Most már nyugodtabb vagyok. Lehet hogy az se volt jó hogy szerdán, amikor megjött elmentem Capoeira aerobicra, ami a rúgásokra épít és ott aztán rendesen megdolgoztattam magam. Vagy a Meforal?
Nem tudom.
A lényeg hogy azóta már alig vérzek........mindenesetre jövőhét pénteken mondom a dokimnak.

Kép
vucuska

Orsiborsi!

GRATULÁLOK! Ez szuper hír! Kép

Bessy!

De jó, így akár ikrek is lehetnek! :lol:

Vucuska!

Én az előző hónapban jártam így, és tényleg a nyálkahártya lehet. Akkor Neked is elkezdődött az utolsó inszem? Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tubikriszta!

Én úgy tudom, hogy napi 3-4 pohár teát kell inni, én is annyit iszom.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Köszi a választ. És te szóltál a dokinak erről?
Bizony, nekem is a 6. inszem jön. Követlek szép lassan téged. Én is drukkolok neked nagyon!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Anett aranyos vagy hogy írtál rólam :)
MA elegengedtek, de nem tudott értem jönni senki, hát nem volt kellemes hazajönni :(
Lényeg azért nem engedtek haza mert a méhem belső felületén vmi óriási polip volt :(
MEgpróbálták leszedni de állítólag annyira véreztem hyog abbahagyták.
Így mehetek vissza megint egy hysterora :( :( :(
Állítólag megdöbbentő módon ezt a polipot nem lehetetett uh-on látni :shock: :shock: :shock: Sztetek ez hihető????
Ráadásul Lintner tanárúr azt mondta hoyg nagyon szar állapotban van a méhnyálkahártyám azt már meg se mertem kérdezni ez most mit jelent????
NEm hiszem el most lassan vissza kell mennem a Kútvölgyibe mert ugye a pajzsmirigy antitastem iszonyatosana magas lett...
MI jöhet még?

JA és kérdezi a doki nem szokott mensikor nagyon vérezni , de mondom ezért járok már 3 éve orvosról orvosra :evil: :evil: :evil:

NAhát ennyi, annyir a szeretném ha ez volt a fő ok hogy nem sikerült a lombik :oops:
madrin

Sziasztok Lányok!

Orsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
De jó végre inszemes siker. Köszönjük, hogy megtörted a jeget. Nagyon gratulálok, vigyázz magatokra.

Pannati,

Neked is hatalmas gratula.

Gil,
Szorítok nagyon várlak a hírekkel.

Madrin,
Jaj szegénykém, ezt nem hiszem el,nem elég baj, ami van, most még ez is.....nagyon sajnálom. De hátha ez a fránya polip az oka, és ha megoldják, a következő lombik biztos sikerül. Mikor kell menned legközelebb?

Adri,
Babatapi megy ezerrel.Pihizz, kapcsolódj ki, pozitiv gondolatok!!!! Hajrá 21-e.

Brumi,
Veletek mi újság?

Zsókuci,
Szerintem jól döntöttél. Mindig nehéz meghozni ilyen döntéseket, de szerintem meglesz az eredménye. Hát képek, raknék fel, de se időm, arról nem beszélve, hogy még a vonalzót se tudtam megcsinálni. Esetleg ha valaki csinálna nekem egyet azt megköszönném. De majd ha lesz egy kis időm, akkor megpróbálok felrakni képeket.

Kedden lesz a 4.inszeminációnk. Sajnos W.doki nem lesz, és állítólag Konc doki fogja csinálni. Kicsit félek. Mi van ha nála jobban fáj???? Na jó nem nyafogok. Várom nagyon. Drukkoljatok majd.

Mindeninek szorítok akinek kell.
vic12

Köszönöm Lányok!!! :)
Annyira pihenek, hogy szerintem az már túlzás! :)
Madrin :)
Remélem jobban vagy! Írj, ha tudsz valamit!
Puszilunk!

Vucuska :)
Ne ijedj meg, biztos a torna volt sok, de azért szerintem is említsd meg a dokidnak, biztos ami biztos!
Csibe, Dugo, Gil, Edora :)
Én is nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

Lányok!
Kb mikor ágyazódnak be a babókák?
Legyen szép napotok!!!
Puszi! :D
adri1983

Zsókuci drága :)
Próbálj pihizni a hétvégén, puszikállak!!
adri1983

Madrin!
Szegénykém.....min mehettél keresztül, és még meg kell ismételni......de hátha tényleg ez volt a baj és ezek után sikerülni fog.
MIkor lesz a következő hystero?
Polipot nem lehet látni uh-n? :shock: És egyéb jelek nem utaltak arra hogy az ott van?
És a méhnyálkahártya? A dokid a BMC-be mit mondott mikor uh-zott a beavatkozások előtt hogy nilyen állapotban van?
Remélem a következő hystero után a zárójelentésedben az lesz hogy minden oké.
Drukkolok neked!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Gil, Edóra,

Remélem, hogy Ti is olyan jó híreket kaptok, mint Orsi tegnap és Pannati :) nagyon ránk fért már, hogy valaki sikerre vigye az inszemeseket is :)

Remélem, hogy a mostani próbálkozóknak is sok + eredmény lesz! Beindult a tavasz itt az ideje!

Adri,
én úgy tudom, hogy 7-10 nap a beágyazódás.

Gabicsibe,
Meglestelek én is a másik topikba, nagyon aranyos kismama vagy :) és a babó is nagyon aranyos. Kitartást és vigyázz TE is magadra!

Vic,

Szorítunk NEked is keddre! Ne izgulj a fájdalom miatt, inkább arra gondolj, hogy utána 9 hónap és jön az eredmény!

Madrin,
Kitartást és remélem, hogy hamarosan minden rendben lesz. Biztos nagyon elszomordtál. Azt nem mondták, hogy mitől lehetett a polip?

Adri,
Neked is nagyon sok drukk! Pihenj sokat és jó hírekkel gyere majd!
tubikriszta

Vic!
Nekem a Konc Dokibám van és garantálom, hogy nem fog nála jobban fájni! Én már voltam Zeke dokinál, Szűcs dokinál és a Konc doki szerintem a legóvatosabb. Nagyon vigyázva csinál mindent. Uh.-ot is. Ki sem néznéd belőle, mi? Nagy medve és milyen óvatos! :lol:
Madrin!
Szegénykém! Akkor most jól kijutott a rosszból neked! :( Sajnálom! De rossz után mindíg jó jön!!!!! :) :)
kira76

Madrin!

Sajnálom, és ráadásul mégegyszer megcsinálják? :? De legalább kiderült, hogy van valami baj, és ha megoldják, akkor biztos sikerülni fog a következő lombik!

Vucuska!

Nem szóltam a dokinak, mert mire mentem már elmúlt, és akkor is sejtettem, hogy a nyálkahártya jön ki.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Madrin!

Lehet ám hogy a polip miatt nem sikerült a baba, mert az gátolja a tapadást...
Így a következő sikerülni fog :lol:
witch26

Kedves Lanyok :)

ELADO :

1.,
hasznalt HAROMKEREKU Quinny babakocsi, nagyon jo allapotban.
Futni is lehet vele, konnyen osszecsukhato, modern, praktikus.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3
autosulessel, mozeskosar -fekvo resszel, ulos resszel, kb 6 hos kortol hasznalhato, labzsakkal, es minden tartozekkal ( szonyoghalo, esovedo, kistaska...stb)
Ara : :) :) 60 000 ft :):) !!!!!
( autosules Maxi cosi, de a Qunny alapra szerelheto, 9 kg is hasznalhato, szine : drapp es sotetkek.
Mozeskosar resz szine vilagoskek/turkiszes arnyalattal ,
Ulos resz es labzsak piros. )

2.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 12 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

3.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 5 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

4.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 6 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

5.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

Ha valaki a babakocsit es a pelenkazotaskat egyutt megveszi, annak a konyv ajandek + fekete M es meretu kismama jogging is.

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Jo babavarast !
bogyogyorgyi

Mai eredményre váró lányok!
Izgatottan várlak Titeket és még mindig drukkolok ezerrel hogy pozitív hírekkel gyertek!

Kép
vucuska

Még nem merek örülni, de úgy néz ki, hogy + vagyok, azaz vagyunk!!! :D képzeljétek, a vizelet teszt nem volt egyértelmű, ezért vettek vért is. Azt hiszem 83-as lett a HCG-m és azt mondta a dokim, hogy ez bizony terhesség.
El sem merem hinni. (Illetve egy méhen kívüli után nem tudom, mikor merek megnyugodni majd...)
De lányok, ha ez nekem sikerült, akkor először is köszönöm Nektek is a sok támogatást, másrészt pedig szeretném, ha mindenki felírná magának, hogy egy petevezetővel, első inszemre is lehet várandósságot produkálni! Trallala!:lol:
21-én UH!
E. Dóra
edóra

És Orsi! :D
Neked szívből gratulálok!
edóra

Edóra, Orsi
Gratulálok!!!!!

Csibe, Dugo??????????

Madrin szegénykém! Tényleg még mi fog jönni??

Nekem - ahogy már megszokhattuk - ez se sikerült...

Bogyogyorgyinek legszívesebben írnék mailt, és elküldeném picit odébb, csak sajnálom rá az energiámat. De gondolom többet be se néz, csak berakta az ő kis mondandóját és le......., hogy talán ma nem veszek babakocsit... de az is lehet, hogy soha.

Immunológián ki is volt már? Nektek is kellett fizetni 12 ezret? Hova kellett pontosan menni? Mert én is megyek.

Bocsi, most nem bírok többet írni, de üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok

Orsi , Edóra
Gratulálok!!!

Adri

Szurkolok érted

Nekem sajnos nem sikerült, de már két napja vérzek így tudtam.
El kell menjek immunológiai vizsgálatra, valahova a Podmaniczky útra kell vinni a vért ha elmúlt a mensim, meg még egy vizsgálatra a férjemmel együtt ott meg az Istenhegyi útra kell vinni a vérünket.
Ja és hysteroscopia.

Hát ez van.
De így talán kiderül miért nem tapad meg nekünk.

Mindenkinek szurkolok és olvasni foglak titeket meg írni is.

puszi

És köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok nekem.

Madrin
Együtt érzek veled.
dugo41

edóra!

Gratulálok :) nekedis!
Most vigyi magadra :)!

Gil!

Én voltam immunológián, de nem kellett fizetnem .
witch26

edóra!

Nagyon Gartulálok Neked is!
Ez szuper !
Remélem mindannyiunkat meglátogat a gólya hamarosan mint téged meg Orsit :wink:
Ezek szerint nem tévedtek el :lol:

Puszi :wink:

Kép
noki&potyi

Edóra,
örülök neki,hogy ilyen jó híreket kaptál és nagyon vigyázz magadra!
Gratulálok Neked!
Remélem egy sikeres szériát indítottunk be és lassan mindenkinek sikerülni fog.
Nekem 24-én kell mennem az első ultrahangra,de egy kicsit tartok tőle.Addig még olyan sokat kell aludni!Látom te már 21-én mész!

Ez a bogyogyorgyi nem túl tapintatos,alig hittem a szememnek,hogy ide ilyeneket feltesz!
:evil: :evil: :evil:

Orsi
orsiborsi

Gil
Nagyon sajnáljuk :cry:

Dóra
Hipp-hipp huuurrráááá!! Kép Minden rendben lesz!!Alig várom már,hogy szivecskét osztogathassak a neved mellé :D

Dugó
Sajnálom,de azért jelentkezz és számolj be a vizsgálatok eredményéről!Tudod itt mindig vigaszra találsz :wink: Kitartás a vizsgálatokhoz!!

Madrin
Szegénykém!Remélem megtalálták a sikertelenség okát és mielőbb kezelik ezt a fránya polipot!Kitartás!!!

Csibe
Sajnálom,hogy nem sikerült :cry:
gabicsibe

edóra: Gratula és én is 21-én megyek vérvételre és uh-ra. Majd keresek egy izgulós, kéztörögetős csajszit. :)
vicky79

Sziasztok!

Gil,
Sajnálom :( és hajrá következő :)

Edóra,
Neked nagyon GRATULÁLOK! vigyázz Te is magatokra!

Orsi,
Ne izgulj, minden rendben lesz, vigyázz magadra! Ne idegeskedj sokat!

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Puszi
Kriszta
tubikriszta

Gabi, Kriszti

Köszönöm az együttérzést!

Csibe
Bár ide nem írtad meg. Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Dugo
:cry: :cry: :cry:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!
Gil, Csibe, Dugo nagyon sajnálom :( Mi lesz a következő lépés?

Orsi, Edora, vigyázzatok magatokra!!!! Gratulálok!

GabiTyúkanyó, nem tudom Baby-nek mikor kell mennie vérvételre. Majd kiderítem. Te a beültetésednél mikor kezdted el szedni a MagneB6-ot?

Anett, köszi, asszem megmaradok, bár még nem az igazi, de remélem jövőhétre már jól leszek! Hőemelkedés még van esténként, köhögök, folyik az orrom, de a közérzetem javul. Már veszekszem is! :D

Kellemes hétvégét!
süni76

Sziasztok,

Nos, egy kis helyzetjelentéssel kezdem. Ugye van gond a vérképemmel… voltam kb. bő egy hónapja a fogászati panoráma röntgenen, és azóta nem túl rég jutottam el a fogdokimhoz. Ő tovább küldött még egy röntgenre, mert látott valamit a röntgenen, amit közelebbről is meg akart nézni, de a panorámán nem volt annyira kivehető. Beigazolódott a gyanúja, az egyik foggyökerem nagyon kampós végű, és alatta egy jókora gyulladás látszik. Ez lehet „sima” gyulladás, de lehet akár ciszta is. A megoldás az, hogy gyökércsúcs rezekciót fognak csinálni, ez egy olyan szájsebészeti műtét, hogy felvágják az ínyt és csonkolják a foggyökeret :shock: – de így a fog megmarad, és nem kell kihúzni. Ha van ciszta, akkor azt eltávolítják. Hát, tudom, nem túl jó hírek, nem is vagyok túlságosan boldog tőle, de talán ha ezen túl leszek, akkor rendeződik végre a vérképem… És csak ez hajt. 2 hét múlva, 24.-én lesz a műtét…

Amúgy jól vagyok viszonylag, számolom vissza a napokat a régi helyemen. Továbbra is vegyes érzelmekkel vagyok ott nap, mint nap, és nagyon sok mindent sajnálok otthagyni, de közben várom is már, hogy megszabaduljak ettől az egésztől, és egy nyugisabb helyen dolgozhassak. :)

Edóra,
HURRÁÁÁ :D:D:D Szívből gratulálok Neked is! Annyira szuper! :D:D:D:D:D:D És hidd el, NEM lesz semmi, de semmi baj, MINDEN rendben lesz. És ezt hidd is el. Az természetes, ha vannak félelmeid, de próbálj arra gondolni, hogy most már tényleg minden rendben lesz! Jó?

Noki,
Örülök, hogy megnyugtatott drága Wiegandt dokink, hogy nem tudod kiugrálni a babákat az esküvőn :D Imádom én is :wink:

Anett,
Kezem… köszönöm kérdésed. Hááát, nem 100%-os… :roll: Az időjárást nagyon megérzem, meg egyébként is szokott fájdogálni. Persze nem annyira brutál módon, mint a mandulaműtét előtt, de jobb lenne, ha sehogy sem fájna :wink:

Süni,
Sajnálom, hogy nem vagy jól! :? Jobbulást kívánok!

Orsi,
Annyira szuper, hogy inszemesként sikerült, szerintem nagyon sok inszemes lánynak adtál most erőt, és reményt! :D Még egyszer szívből gratulálok :wink:

Adri,
Annyira örülök, hogy mindkét petike ilyen ügyes volt! :D Gigababatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Szegénykém… Sajnálom, hogy nem voltál jól a hystero után :roll: De nagyon drukkolok, hogy ha túl vagy minden rosszon, akkor kiderüljön, és be is bizonyosodjon, hogy csak ez volt a gond, és utána remekül tapadjanak a babók! :wink: Gondolj erre, és hajrá :D

Vic,

Ha elküldöd priviben, hogy milyen vonalzót szeretnél, és hogy mi a jelszavad ide bnetre, akkor megcsinálom Neked szívesen a vonalzót :wink:
Sőt, ha szeretnéd, megadom a mail címemet, és ha küldesz át képeket, akkor lekicsinyítem, és azt is felrakom bnetre! Hm? :D

Gil drága,

A francba :cry: :cry: :cry: Sajnálom!!!!
És még egy ilyen, hogy te soha nem veszel babakocsit, és esküszöm, jól elporollak, ha még egyszer találkozunk. :lol: IGENIS fog sikerülni, csak hosszabb az út, de nem úszod meg, hogy anyuci lehess, hidd el nekem :D Persze meg értem, hogy kivagy, de kérlek, ne add fel, jóóó? Sok-sok puszi!

Dugo, Csibe,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:

Krisztamili,

HAHÓÓÓÓ, mizu veletek? Remélem, minden rendben, csak nincs időd írni. Várjuk, hogy jelentkezz!!!!

Szépséges napot mindenkinek! Sok puszi! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak Benneteket és nagyon szurkolok Mindenkinek, nagyon jó hogy talán most beindult valami...nagyon szeretném ha minél többen mondhatnátok: SIKERÜLT!!! /és fogjátok is majd meglátjátok!!!

Zsókuci!

Nagyon jól esett hogy eszedbe jutok!!!
Naponta minimum 3- szor elolvasom hogy kivel mi történt és nagyon drukkolok hogy sikerüljenek az inszemek és a lombikok, de azt nem is tudom hogy írni miért nem írok...
Köszönöm szépen, megvagyunk, már túl a három hónapon, a 15. héten, eddig úgy néz ki minden rendben.
Voltam az Istenhegyi Géndiagnosztikán down- kór szűrésen és miután ott mindent rendben találtak kicsit megnyugodtam.
Egyébként semmi extra.
Egyik szemem sír a másik nevet hogy talán megvan a probléma a fogadnál, ez jó, de ugye hogy ez megint egy beavatkozást jelent az nem jó. Nagyon remélem hogy 24-e után már csak egy rossz álom lesz a rossz vérkép és a góckutatás...
az új munkahely is biztosan jót fog tenni bár tudm hogy nem könnyű helyzet.
Mégegyszer köszönöm szépen az érdeklődést!!!
Sok puszik.

Gil!

Nagyon sajnálom. De majd a következő... :P

Tubikriszta!

A Te sikeredben is nagyon bíztam. Fel a fejjel.

Gabicsibe!

Hú, a 31.hét...hamarosan beérkezel a célegyenesbe!!!Vigyázz Magatokra!!Puszi!

Orsiborsi, Edóra!

Nagyon - nagyon örülök és gratulálok!!!Vigyázzatok Magatokra.

Dugo!

A legjobb barátnőmnek is Dugo a beceneve, úgyhogy Rád aztán amúgy is felfigyeltem volna... :P
Sajnálom hogy most nem sikerült, kitartás, sikerülni fog!!

Madrin!

Hát nem is tudom mit mondjak...de azért jobb hogy megvan az a polip, lehet hogy ha már nem lesz ott pikk-pakk sikerülni fog!! Szorítok Neked! Vigyázz MAgadra.

Pannati!

Neked is gratulálok!!

Vic!

HAjrá inszem!! Nem fog fájni bárki is csinálja, maximum kicsit kellemetlen, de nekem a 6- ból egy sem fájt. Drukkolok!

Anett!

Sok-sok pusziiiiiiiiiiiiiiii!!!! :lol:

BAby!

Gondolok Rád!! Pihizz amennyit bírsz. MAjd jelentkezz hogy hogy VAgy.
Puszik.

Mindenkinek sok puszit küldök és nagyon szép hétvégét kívánok!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Orsi, Pannati, Edóra!

Gratulálok! :D

Madrin!

Nem semmi ez a polip! De talán ez okozta az eddigi sikertelenséget, és ha rendbe jössz biztos, hogy Neked is lesz babód!

Zsókuci!

Neked sem egyszerű ahogy látom! :(
De így legalább megvan a gyulladás forrása!
Szorítok Neked! :)

Adri!

Mostanra már biztos beágyazódtak a kicsikéid! :)
Vigyázz Magadra!

Nekem ma jött meg!
Valamivel több, mint 2 hetet késett!

Jön valaki kedden a BMC-be?
nika28

Krisztamili!

Hogy megy az idő?!?!

Örülök, hogy jól vagytok! :)
nika28

Kép Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak