Nekem sokáig puha volt, ezért volt az, hogy a 9. héten derült ki, hogy tuti a terhesség
Képek az alábbi link alatt találhatók:
kep.tar.hudzurdzik_marci
felhasználónév: fiam általam használt beceneve
jelszó: én becenevem
(mindkettő kisbetűvel)
H.
2004.07.07 21:19
Egész jó volt, de negyed 5-r eértünk haza, és a két gyerek pörgött még. Emma meg egész nap nyügi volt, csak épp mire hazaértünk nem, akkor ős is elkezdett játzsani és csak most 1/2 10-kor tudtam letenni.
Én a babának drukkolok
Főleg hogy az apuka is örülne
2004.07.08 09:43
2004.07.08 12:08

Szerintema dokik ritkán tévednek ilyenben, úgyhogy kezd beleélni magad

hát nem is tudom mit csinálok vele. 

Próbálok arra gondolni hogy pl a férjem is valószínűleg ugyanilyen volt ennyi idősen
2004.07.09 08:00
2004.07.09 08:30
2004.07.09 08:42
Bizisten, irigyellek! Doki bácsi különben mit mondott a császár ügyében?
Kiscsákó kapott pizsit, mert a hálózsákban hasraesik, meg 3 összecsomagolt bodyt a C und A-ból, meg játékot, hintát, és végül egy szandit is. Nem igazán kocsicipő, de nem is rendes szandi, a kettő között van. Illetve valaki biztos rendes szandinak adja a gyerekre, tulképp egy noname szandi jó könnyű talppal 3 ezervalamennyiért. ja, 19-es
És miután nem akartunk rendes cipőt venni neki, mert még korainak tartom, tegnap elkezdett lépegetni kézenfogva. Nem volt vezetgetés, csak álldogálás, ő meg elindult. Háát... 2004.07.09 10:35
2004.07.09 20:19
És hidd el, hogy a kamaszkor ezerszer rosszabb!
Pedig nem mondthatnám, hogy régen jártam erre
Jó volt titeket újra látni. És ha gondolod, és összejön, szólj nyugodtan! Én tudod, hogy jó elvagyok Regivel is, nem baj, ha nyúz engem is
Marcust is nyúzták a többiek ezerrel. Mi értünk ki elsőként és viszonylag hamar is jöttünk el, de hát uzsira már itthon akartunk lenni.
2004.07.09 22:36
2004.07.10 07:04
2004.07.11 15:05
Mi is azt kajoltuk, Máténak is ízlett, bár legközelebb több vizet kell hozzátennem neki.
2004.07.12 09:45
2004.07.13 14:40
2004.07.13 18:40
Így maradt a sima, szintén onnan. Azért köszi a tippet!
Este, mielőtt átjöttünk, lefejelte cumival a szájában a parkettát. Felrepedt az ínye, meg meg is dagadt
Úgy sírt 

Itthon megfürdettem, megetette Ádám és most alszik
A végén azért már mosolygott. 2004.07.14 17:32
2004.07.15 09:14
2004.07.16 10:46
2004.07.16 11:04
2004.07.16 13:53
Máté addig anyuméknál lesz
2004.07.16 18:30
A meggyet én héjával adtam mindig. Megmostam, kimagoztam és zutty bele a kajcsiba turmixolódni.
Ja és addig is tegyél rá meleget sűrűn és ne igyál-egyél hideget.
Benyomott belőle majdnem 4 dl-t! 2004.07.18 17:14
Máté mai uzsija 2 sárgabari, 1 banán, meg 1 alma volt, hát simán benyelte
2004.07.18 20:15
Nálunk is hasonló mixek vannak - őszi, sárga, banán, alma. Meggy is volt, meg sárgadinnye is
Azt annyira nem csípte.. bár ha nem túl érettet vettünk, az bejött, banán is hasonló. Ja, és szombaton salátafőzeléket kapott. Szerintem nem túl finom, de ő majdnem mindet megette. Ma meg karalábét, az nekem is fincsi volt
Tán többször is megtehetnéd, hogy anyura bízod őket, főleg, hogy Máté sem szopizik már napközben, nem? Meg ha vállalja
Utálom a meleget, mert ilyenkor szomjan halok és persze a hűtőbe nyúlok innivalóért. Aztán meg ez van. Úgyhogy megint megy a párnázás és orrcsepp, akkor is, ha nem folyik az orrom. És igen, az SZTK-ban van a doki, de hívd fel őket előtte, hogy ki és mikor rendel. A fiatal Velich Attila néven fut
2004.07.18 20:18
.
No, aztán onnan fogva péntekig ocsmány hideg volt orkánszerű széllel fűszerezve, pénteken már kezdett jobb lenni, szombatra meg ugye rendbejött, de addigra mi már jöttünk ugyi haza. Tízig kellett elhagyni a szállást, gondoltuk, strandolunk azért egyet, mert addig nem volt alkalom, nahát Miksa akkor aludt be. Úgyhogy irány Horány. Hát bazira bánt a dolog, én úgy elképzeltem egy klassz családi nyaralást, de hát nem sikerült. De legalább az embernek nem volt rossz, ő ronggyá horgászta magát, fogott is pontyot is, süllőt is, szóval neki legalább jó volt. A szállás egyébként nagyon klassz volt, szép, jól felszerelt ház. Mondjuk Miksa az első hátrom napban szarul aludt, nappal szinte egyáltalán nem, és hajnali négytől félóránként ébredt, de aztán belejött és átaludta az éjszakákat, meg nappal is szunyált. Ez van. Most meg megüt a guta, hogy itt a kánikula.
Hát nem szedtük ki könnyen a szarból
Istenem, régen mikor nyűglődtünk, mennyire szerettem volna ilyen kapitális kakákat
2004.07.18 21:48
Pediga Rózs autcában van a rendelő,a 44-ben, d enem láttam arar felé DM-et és Spart.
Még jó hogy szerettek horgászni,2004.07.18 21:53
2004.07.19 11:05
2004.07.19 12:08
Egy gyermekkori betegség miatt én létezem ilyen rövid hajjal, csak szerintem ti valszeg "utcai formátumban" láttatok. Az embernek most is hosszú haja van, én meg nyáron leginkább baseballsapiban vagy kendősapiban nyomulok, vagy sokszor anélkül. Evvan
De jót mulattam azért
2004.07.19 15:07
Ezek szerint nem maradtam süketen, huhh, ne tudjátok meg, mekkora kő esett le
Akkor megkérdezzem?
Azért a rossz idő ellenére is szupi lehetett a pihizés! Nagyon cuki a kép, van még?
2004.07.19 21:34
Szerencsére annyira nems ürgős, igazából egész szép Emma bőre csak néha jön aki a combjánál.
Én még nem láttalak élőben, így én láttam hoyg az egy női arc. Azért bevallom gondolkodtam rajta hogy most ilyen finom vonalai vannek esetleg a párodnak, de aztán azért abban maradtam magammal hogy te vagy. 2004.07.20 17:02
Szóval vannak nagyobbacskák, ami nem barihimlő, hanem valami vírus, aszongya a doktor, hogy több kiskölyöknek is volt ilyen az utóbbi időben. Nincs vele teendő, el fog múlni. Aztán vannak aprócska, kidudorodók, foltokban a hátán és az oldalán. Ez pedig valszeg a meleg és az izzadás következménye, meg hogy tegnap ráadtam egy kistrikót, amit nem mi vettünk, így nem volt 100%-osan pamut, csak nem vettem észre. Ekcémaszerű kis izék, kaptunk is rá valami kencét, de még nem váltottuk ki. No, idehoztam a recipét: Ung. Hydrocortison és Ung. boraxati stb., ezzel kell kenni. Érzékeny a kissrác bőre, vigyázzunk vele, azt tanácsolta a doktor.
A nagyközönségnek valóban parókát hordok, most már tényleg nagyon jó minőségűek vannak. Régebben nem volt ilyen egyszerű jót találni. Női ruhákhoz elengedhetetlen, meg ugye a munkahelyeken is magyarázkodik a fene. De itthon, meg strandon, meg ahol ismernek, ott nem foglalkozom az üggyel. 15 évet kézilabdáztam, a pályán is mindig rövid hajjal nyomultam. Gyermekként elég nehéz volt, volt sok bunkó, néha kiborultam, de legyűrtem a nehézségeket
Egyébként pedig ha nem vagyok bálna, akkor nem is áll rosszul
És valami olyan kocsicipőt akartam, mint ami Máténak van
2004.07.21 09:59
2004.07.22 19:50
Remélem nem riasztottam el senkit a dolgaimmal.
Még a melegben is elég jól alszik, bár itt Horányban azért szerintem jobb a helyzet, mint a városban. Mindenkinek minden jót! 2004.07.23 08:18
Marcus meg nagyszülőzni fog (ma 1-től vasárnap kb. 12-ig). Kíváncsi leszek, hogy bírja majd (vagy inkább mi
).
Hogy a mászásról ne is beszéljünk
Én sem bírok Marcussal, állandóan arra jár, amerre mi és persze azt kell neki is csinálnia (pl. hétfőn telefonszerelt, ma porszívózott).
Nálunk fogügyben üröm van az örömben, mert Marcus, mióta kijöttek az egyes fogak, állandóan csikorgatja. Dokinéni szerint ez olyan hatás nála, mint az új protézis, majd leszokik róla. Addig is állandóan cumiztassuk, hogy azt rágja inkább, mint a fogait tegye tönkre. 2004.07.23 08:41
Csak nekem is nulla az időm, jövő héten megint megyünk nyaralni, aztán nem győzök vasalni, mosni, takarítani, meg majdnem minden nap jött vki. Úgyhogy kissé fáradok
Mert ő tuti jól elboldogul a mamáéknál
Málnát kaphatnak??? Bár már nincs sokáig
2004.07.23 20:06
De találtunk egy elég jó megoldást egy kis időre: az Auchanban vettünk egy medencét, 2,60 hosszú, szép darab, olyan babapiskóta alakú. A Balcsin hideg volt, ezért nem tettünk bele vizet, a gyereket viszont igen, és kifejezetten biztonságos óriásjárókát kaptunk belőle. Én is beülök mellé, és egy kicsit nyugi van. Mondjuk ott nem hagyom, mert Hanzika Marcusa pl. magasabb Miksánál, és ő ki tud belőle jönni. Miksabuckó különben baromira élvezi, körve-körbe jár benne
2004.07.24 21:01
Úgy igazán, négykézláb...mert ugye eddig csak kúszott, meg kutyázott. És persze jó informatikus gyermeke lévén, a laptopot szemelte ki magának elsőként