A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni
Köszi az utánajárást és jobbulást!beülti napjától napi 2X1 magne B6 Extra.

Krisztamilli
Már a 15. héten :shock: tényleg szalad az idő :D tessék sűrűbben jelentkezni,ne kelljen hiányolni!!Örülök,hogy minden rendben!!

Zsókuci
Végre meg van a gócpont!!ne félj, igaz vágják az inyed,de nem rosszabb egy fogfúrásnál!Mikor lesz a műtét?

NIka
na végre!hajrá-hajrá!!

Madrin
Hogy vagy???
gabicsibe

Gabi!

Látom gyors vagy! :)
Köszi, hogy beírtad! :D
nika28

Gil drága :cry:
Nagyon sajnálom, pedig annyira szorítottam.

Zsókuci drága :)
Legalább megvan a megoldás, kitartást kívánok a műtéthez!

Lányok, nem volt egyszerű éjszakám.
Éjszaka arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam, mint mensi előtt.
1-2 óra után elmúlt, de annyira megijedtem, hogy nem tudtam visszaaludni.
Reggel megint fájt 20 percet és ki is hánytam az éjszaka ivott gyümilét!
Mostmár teljesen jól vagyok. Szerintetek ez lehetett a beágyazódás miatt? (csütörtök reggel volt a beültetés)
Légyszi írjatok, ha nektek is volt ilyen!!!
Szép vasárnapot Mindenkinek! :)
adri1983

Dugo :)
Kívánom, hogy minél előbb kiderüljön miért nem tapad meg a babóca!!!
Puszillak!
adri1983

Sziasztok!

Madrin, nagyon sajnálom a történteket! :(
Igazán nincs mit, szívesen! :D

Csibe, :cry: :cry: :cry:

Gil, sajnálom! Bogyogyorgyit én is szívesen megkérném arra, hogy legalább arra vegye már a fáradtságot, hogy nézze már meg, hogy milyen topikba is teszi fel a hírdetéseit.... :evil: No, mindegy....
Én is csináltattam immunológiát. BMC-ben levették a vért, megírták a beutalót és át kellett vinni a MÁV kórházba. 12.000 Ft-ot fizettünk, ott a helyszínen. Eredmény kb. 3-4 hét alatt volt kész, a BMC-be küldték.

Edóra, gratulálok! :lol:

Dugo, sajnálom!

Sünike, már veszekszel is? Akkor már olyan nagy baj nem lehet! :wink:

Tubikriszta, kecskerutából napi 2-4 alkalommal, 2-2,5 dl, ha lehet kaja előtt.

Törpe, mi volt pénteken?

Vic, Konc doktornak "könnyű" keze van.... nem lesz gond!

Kira, "nagy medve"! Hihi :lol: :lol: :lol:

Adri, a megtermékenyüléstől számítva 6-7. napon kezdenek el beágyazódni a kis embriók. Nagyon jók a tüneteid! Egy ismerősöm a beágyazódáskor pont ezeket produkálta! :D

Krisztamili, viszont sok-sok puszi!!! :lol:

Zsókuci, már megint egy műtét?! :shock: Jajj, Te! Nagyon remélem, hogy így végre megvan a bajok forrása és rendeződni fognak a dolgok! Sajnálom a kezedet is! :(
Már csak 5 nap! :wink:

Bessy, holnapra sok sikert!

Most nézem a táblát.... két olyan leányzó van előttem, akiknek sikerült. Nagyon remélem, hogy ez jó jel. :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Nagyon köszönöm mindenkitől a kedves szavakat, és nagyon együtt érzek mindazokkal, akiknek még nem sikerült. Meggyőződésem amúgy - és magamnak is folyton ezt mondogattam - hogy aki ide jár, előbb vagy utóbb (de inkább előbb!!!) úgyis babás lesz.
Én el sem merem hinni, azaz nagyon nehezen bízok abban, hogy minden rendben van/lesz. Annyit aggódok. Talán egy kicsit könnyebb lesz, ha az első UH-n rendben találnak mindent. Tudom, hogy ez most olyan visszás, hogy ahelyett, hogy örülnék, nekem folyamatosan aggodalmaim vannak. (Sajnos a régi emlékek... :? )
edóra

Bessy
Kívánom,hogy te is olyan jó hírekkel gyere haza mint Orsi és Dóra!
Nagy kalappal Kép

Dóra
Én megértem az aggodalmad,de nekem nem volt rossz élményem elötte még is ez a két hét volt a leghosszabb és legidegörlőbb!Minden rendben lesz,szorítunk!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Edora!
Én csak most olvastam a jó hírt: Gratulálok!!!

Adri!
Biztos most történt a beágyazódás! :wink:

Zsókuci!
Sajnálom. De remélem ezek a után már ki fogsz csattani az egészségtől! :wink:

Krisztamilli!
Örülök hogy minden rendben veletek. Már a 15. hét??? :shock:
Úgy szalad az idő. A továbbiakra is minden jót kívánok nektek.

Dugó!
Sajnálom.

Bessy!
Drukkolok mára!!!! Remélem + eredménnyel jelentkezel.

MI hétvégén a Mátrában voltunk a barátainkkal. Nagyon jó volt. Túrázni mentünk volna elsősorban, de mivel a szálló területén lehetett teniszezni, ping-pongozni, inkább ott maradtunk. Olyan szép időnk volt és olyan jóü volt kinnt a zöldben. Reggeltől estig mozogtunk.

Lenne egy kérdésem: most a Merionalt szúrom és az elmúlt 3 napban az ampulla tetejét sikerült szilánkosan eltörnöm, annak ellenére hogy a piros pontnál törtem. Mondjuk így is fel tudta a férjem szívni a NaCl-ot és beadtuk. Veletek történt ilyen? Vagy ti rögtön egy másikat bontottatok? Gondolom szilánkot nem lehet felszívni......

Kép
vucuska

Sziasztok!

Edóra!

GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol:

Gil!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Gabicsibe!

Látom a táblázatba kérdőjelet raktál a teszt időpontjához, de eltaláltad akkor lesz! Köszönöm, hogy ennyire figyelmes vagy! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Vucuska!
Én az első alkalommal jártam így! Majdnem sírvafakadtam, hogy mit csináljak. De nem tudod a szilánkokat felszívni, úhogy nincs semmi gáz,max a kezed vághatod el vele. :) Én el is vágtam! :lol:
Remélem mindenkinek jól tellt a hétvégéje! Isteni idő volt! 8)
kira76

Sziasztok Lányok!

Összekapartam magam, ma már nem sajnálom magamat anniyra mint hétvégén :)

Először is GIL annyira sajnálom :( :( :( Tudom ez nem vígasztal, de ha tudunk segítünk bármiben.
Engem a Konc tanárúr küldött immunológiára 12 ezer forint :twisted: BMC-ben leveszik a vért megcentrifugálják és egy kis sárga színű folyadékot viszel át a MÁV kórházba.
Én ráírtam a fax számomat és elküldték pár napra rá...

Zsókuci, de jó lenne ha végre megoldódna a vérképed,még egy kis szenvedés és talán minden ok lesz.
Hogy megy a tanfolyam?

Most megyek még majd jövök
madrin

Sziasztok!

Zsókuci,
Hát nem olyan jó ez a fogműtét, de ha ezzel megoldanak minden problémát, akkor hajrá! Nem irigyellek érte, de utána minden rendben lesz és remélem, hogy a süllyedésed is rendbe jön.
Kitartást neked a műtéthez! és az utolsó napokhoz :)

Krisztamili,
Vigyázz magatokra! Figyeld meg elröppen az-az idő, és mint Gabicsibe Te is hamarosan szülni fogsz :) olyan jó érzés lehet, reméljük, hogy innen hamarosan mi is megérezhetjük, amit most Ti éreztek! :)

Bessy,
Mesélj, hogy mi volt ma a BMC-ben, remélem, hogy erősíted a + tesztesek sorát :)

Vic,
Holnapra nagyon szorítunk! :)

Adri,
Azóta volt már rosszuléted vagy elmúlt teljesen?

Lányok,
én ma voltam a körzeti orvosnál és elküldtettem magam cukorterhelésre, majd szerdán megyek vissza az eredményért. 0 perces és 120 percest néznek, ez ugyanaz, mint az IR? Múltkor Wiegadnt doki kérdezte, hogy milyen az inzulin szintem, hát nem tudom, hogy gondolta, hogy majd ott rögtön megmondom neki :) de majd csütörtökön ha megyek hozzá, akkor majd viszem az eredményem.
Nem tudjátok, hogy csütörtökön lesz vagy szabin lesz? Illetve, ha valaki megy holnap vagy szerdán a BMC-be megkérdezné nekem, hogy pénteken a sztrájk napján lesznek vagy sem?

Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Adri,

a görcsölés jó jel :)

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Edórának gratulálok! :D :D

Gil!
Biztos nagyon el vagy keseredve, és ilyenkor tényleg nagyon sz.. ilyen figyelmetlenül felrakott hirdetéseket olvasni, de én biztos vagyok abban, hogy legalább egy babakocsit el fogtok nyűni!

Ma voltam a BMC-ben 3. napos vérvételen. Hát, jó sokan voltak, de azért hamar végeztem volna, ha apának nem kell receptet írni, de sajna kellett :( :( , és arra jó egy órát kellett várnom.

Egyébként azt mondták, hogy érdeklődjünk telefonon apa eredményéről, csak azért kérdeztem meg személyesen, mert éppen mennem kellett. Mármost az a kérdésem, hogy hogyan kaptunk volna receptet akkor, ha csak telefonon érdeklődünk??? Fel kell íratni a háziorvossal?

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Tubikriszta, amit Te csináltattál az terheléses vércukor vizsgálat, amit viszont kellene csináltatnod az a terheléses vércukor és inzulin vizsgálat. Az eljárás ugyanaz, éhgyomi vérvétel, majd cukros lötyi és ismét vérvétel 1 és/vagy 2 óra múlva.
A terheléses vércukorra elküldhet a háziorvos is, de az inzulinos verzióra diabetológus vagy endokrinológus utalhat be. De megcsináltathatod fizetős helyen is bármikor, pl. Mensmentis, Biovital vagy Istenhegyi Klinika.
A dokid meg azért kérdezte az inzulinodat, mert mondtad neki hogy gond van és gyógyszert is szedsz.... és azt időnként ellenőriztetni is kell. :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Bessy???

Törpe???

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy nem irok, de a munkahelyen már nem mindig jön be az internet, este pedig későn érek haza, sokszor be sem kapcsolom a gépet. De azért mindig olvaslak Titetek!

Orsiborsi, Edóra!
Gratulálok Nektek!

Mindenkinek sok sikert!!!

Puszi!!!
Vendég

Gil!
Most olvastam vissza. Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. Remélem azért már egy kicsit jobban vagy, sikerült feldolgoznod és újult erővel tudod folytatni.
Megpróbáljátok még a 6. inszemet?
Magadtól mész immunológiára vagy küldött a dokid?
Hajrá! Nagyon szorítok neked!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok LÁnyok!

Süni, Zsókuci, Adri, Anett, Madrin, Nemone, Vucuska
Nagyon köszönöm a vigasztaló szavakat, aranyosak vagytok!!!!!

Süni
Jobbulást!!!!!

Zsókuci
Hátha végre tényleg megtalálták a gondot! Remélem, utána már jó lesz vérképed!!!! Nagyon rossz lehet így dolgoznod, hogy már tudod, nem maradsz sokáig. Biztos nehéz! Kitartás, biztos jól döntöttél!!
Jó is lenne babakocsit tologatni egyszer!

Bessy
???????????????????????????????

Törpe
Mi volt ma? Mikor lesz a nagy nap?

Adri
Remélem, ez tényleg nagyon jót jelent!! Vigyázz magadra!

Anett, Madrin
Szóval nektek is fizetnetek kellett! Érdekes, hogy van, akinek nem kell! Nem értem, hogy működik ez!

Madrin
Már dolgozol is? Nem kellett otthon maradnod? Én sajnállak helyetted is, jó? :lol:
Köszi, fogok is sokat kérdezni szerintem, ha meglesznek a leletek. Úgy tűnik, máshol csináltatom meg ezt az immunológiát, szerdán megyek a Klinikákra, és amit lehet, megcsináltatok ott.

Anett
Akkor egy procedúra (többszöri vérvétel, háromszori? ) során meg tudják nézni a vércukrot és az inzulint is?

Vucuska
De jó lehetett a hétvége! Jól hangzik! Szerintem tuti nem tudtál szilánkot felszívni!
A doki küldött az immunológiára, mert rinyáltam, hogy szeretnék még vizsgálatokat. Az inzulint meg magam csináltatom.
Még nem tudom, hogyan tovább, most a vizsgálatokra koncentrálok.

Dnorsi
Remélem aztán gyorsan használ apának a gyogyi!

Vic
Holnap már inszem! :shock: Megy a drukk!!!!

Gabi
Akkor köszi az "üzenetet", továbbítom! Sokat segítettetek! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Anett :) , Vucuska :) , Pannati :)
Köszönöm a megnyugtató szavakat!! Sokat segítettetek.

Kriszta :)
Szerintem a sztrájktól függetlenül "üzemel" majd a BMC!
Legalábbis a múltkori hétfői sztrájk alkalmával sem volt semmi fennakadás!
Köszönöm kérdésed, mostmár jobban vagyok, éjszaka még fájdogált a hasam, de ma semmi. Remélem tényleg jót jelent! :)

Vucuska :)
Remélem legközelebb már a kisbabátokkal mentek a Mátrába!
Én is nagyon szeretem, és az a levegő... :D
adri1983

Nika :)
Neked is köszönöm a kedves szavakat!
Hajrá fagyikák!!! Szurkolok nagyon!
adri1983

Madrin :)
Örülök, hogy jobban vagy, vigyázz nagyon Magadra!
Puszillak!
adri1983

Adri,

nekem Borinál is sokat görcsölt a hasam és a mostani transzfer után is egészen tegnapig mindennap görcsölgettem. Úgyhogy ne aggódj!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Lányok, nagyon köszönök nektek minden lelki támogatást!
Úgy néz ki, hogy sikerült!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet, ezért alszok nagyokat 3 napja délutánonként?
Hcg: 62! (először megijedtem, hogy ez kevés, de Sz. doki szerint nagyon jó 8) :lol: )
Jövőhét szerdán kell menni UH-ra.

Visszaolvasok és egy kicsit később jövök...
bessy76

Bessy, :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!! Beindult a régóta várt babaeső!!!!! Szuper! :lol:
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy az elmúlt napokban két barátnőm is pozitívat tesztelt :lol: Pedig sokat vártak ők is a babáikra, de végre sikerült! Úgy örülök!!! :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Bessy :D
Ez szuper!!!!!! Jaj de örülök! Gratulálok!

Pannati :)
Köszi!
adri1983

Bessy!

Gratulálok :)! Pihengess!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bessy,
ez aztán a csodálatos hír!
Gratulálok Neked teljes szívemből!
Egész nap olyan érzésem volt,hogy jó hírekkel jössz!És lásd!
:D :D :D :D

Orsi
orsiborsi

Gil, igen, egy procedúrával letudod mindkettőt. Éhgyomi vérvétel, cukros lötyi és két óra múlva ismét vérvétel. Ezt hívják két pontos vizsgálatnak. A végén összesen négy értéket kapsz kézhez, 2 vércukor és 2 inzulin. Van a három pontos, amikor 60 perc után is vesznek vért, így a végén hat érték szerepel a leleten.
Az immunológia nem tudom hogy működik... kettőnkön kívül mostanában volt Süni és egy drága barátnőm is, ők is fizettek érte. Nekem már előre szólt Mártika, hogy ez ennyibe fog majd kerülni, ezért nem ért váratlanul.
Sok sikert a vizsgálatokhoz! :D Engem nagyon megnyugtatott, hogy mindegyik jó lett.

Adri :wink: :D

Kép

KépKép
anett_1

Köszönöm lányok! :oops: Olyan aranyosak vagytok! :wink:

Madrin
Sajnálom a polipot. De a lényeg, hogy kiderült és már nem lesz akadálya a babó/k megtapadásának. :wink:

Vic
Drukkolok holnap! :wink:

Adri
Hogy vagy?

Edóra
Gratulálok!!! :D

Gil, Dugó, Csibe
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Zsókuci
Sajnálom a fogad :( de ne izgulj a műtét miatt! :wink: Nekem is volt ilyen kb. 12 éve. Az bal felső 1-es metszőfogam gyökerét műtötték. Annyira beinjekciózták, hogy egyáltalán nem fájt, pedig vésték rendesen, a fejem csak úgy rázkódott.. :lol: :lol:
Remélem, hogy utána helyre áll a vérképed. :wink: :wink:

Krisztamili
Nekem is sokszor eszembe jutottál, hogy mi lehet veled, de leírni, megkérdezni mindig elfelejtettem... :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy jól vagytok! Írj gyakrabban! :wink: :wink:
bessy76

Bessy
GRATULÁLOK!!!!!! Beindult a babaeső!

Csak mi, sikertelenek fa alatt álltunk. :lol: :lol:
Na, majd egy másik záport megpróbálunk elkapni!

Anett
Köszi, ez így már érthető! És vajon nagylabort is tudnak ilyenkor csinálni? És levehetnék az immunológiához is a vért. Vagy ne csapoltassam le szerdán az összes vérem? :lol: Látszik, milyen telhetetlen vagyok! El is hiszem, hogy megnyugtatott a jó eredmény!

Törpe
Merre vagy?

Brumi
???????

Bonyával, Mandával mi lehet? Nem tudtok róluk?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil, én a reggeli első szúrással levetetnék mindent, amit csak lehet! :wink: Hajrá!!

Törpeee?! Hahó!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon aranyosak vagytok! :D Persze kicsit félek a műtéttől, meg nem örülök, hogy ilyen szükséges, de már szeretnék nagyon túl lenni rajta, és nagyon-nagyon bízom abban, hogy helyreáll utána a vérképem :wink:

Krisztamili,

Annyira örülök, hogy végre jelentkeztél! :D És annak még jobban, hogy minden rendben van Veletek, és minden eredmény jó! :D Már a 15. hét :shock: Atyaég, hogy rohan az idő! Nem szeretnél most már bejelentkezni a babás topikba is? :wink: Szívesen felvezetnélek az ottani táblába :wink: :lol: De persze, ahogy érzed… Sok-sok puszi!

Bessy,
HURRÁÁÁÁ! :D:D:D:D:D Jaj de jó, nagyon-nagyon gratulálok! :D:D:D:D Igen-igen, az álmatagság jellemző már ilyenkor is :wink: Annyira jóóóóóóóóóóó! :D:D

Nika,
Hát igen, de ahogy írtam is, nagyon reménykedem, hogy megvan a bajok forrása! :D

Gabicsibe,
24.-én lesz a műtét. Bízom benne én is, hogy komplikációmentes lesz. Már jó néhány brutál foghúzáson túl vagyok, azzal vígasztalom magam, hogy azoknál, na meg a mandulaműtétnél nem lehet rosszabb :wink:

Anett drága,
Aranyos vagy, köszönöm :oops: Már csak 4 nap :wink: :lol:
Gratula a barátnőidnak is a zebrás teszthez :D

Edóra,
Természetes, hogy aggódsz, de ne feledd: pozitív gondolkozás :D Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vucuska,
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd :D

Madrin,
Hogy vagy drága?
A tanfolyam jövő szombaton indul, majd beszámolok róla :wink:

TubiKriszta,
Sok puszi Neked, jól esett, hogy beszéltünk ma! :D

Orsi,
Sajnálom, hogy kellett Apának receptet írni :?

Gil,
Fogunk, hidd el! :D Aztán még az is lehet, hogy iker-babakocsik lesznek :wink: :lol: Sosem lehet tudni…

Törpe?

Sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Bessy!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj de jó! Mennyi csajszinak sikerült hirtelen! Nagyon örülök!!!! :lol:
kira76

Bessy!

GRATULÁLOK!!! :D :D :D Végre tényleg beindult a babaeső!

Lányok, a BMC-nél lévő patikában lehet kapni utrogestant? 1 hete nem tudják beszerezni a munkahelyemnél lévő gyógyszertárban (állítólag hiánycikk ez is), és ha ott lenne akkor felmegyek inkább oda, mert már csak holnapra van bogyóm.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Kérdeztem multkor a Konc dokibácsit, hogy mi van ezzel az Utro mizériával és azt mondta, hogy a Jánosba lévő patika fel van tankolva. Úgyhogy menj oda, mert már elég rég hiánycikk és amelyik gyogyitárba elfogy, oda nem is tudják beszerezni! :(
kira76

Bessy,

gratula!! :D

Kép
Kép
pannati

Kira!

Köszönöm, akkor megyek oda!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek!!! Remélem, hogy jó helyen van/vannak a baba/babák. Most szúrkál a jobb oldalam... :roll:

Nemone
Én tegnap nem kaptam Utro-t a Jánosban, csak a Déli patikában.
bessy76

Bessy hurrá :) :) NAgy gratula :)

Gil, sajna én is így érzem, lehet állandó tag leszek itt :(
Ráadásul a belgyógyász aranyos doki nénihez aki minden eredményemet ki elemezné, június 26-ra adott időpontot..NA ez milyen?????
De már bevettem a leszarom tablettát....
Az immunológia meg érdekes, én amikor a MÁV kórházba bevittem a kis kémcsövet kérdeztem hoyg itt vagyok egy pusztulat állami épületben és fizetnem kell de miért?
Erre közölték hogy mert olyan beutalót kaptam, amire fizetnem kell.Kiült a döbbenet az arcomra erre közölték hoyg menjek vissza és kérjek olyan beutalót amiért nem kell fizetni.Mondom dehogy megyek vissza :twisted: :twisted:
de azzal vigasztaltak hoyg így nem kell sokat várnom rá :roll: :roll: :roll:
Mondtam hogy na ez aztán nagy előny :? :? :?

Nemone az utro is hiánycikk????
Figyu nekem otthon van valamennyi ha nem kapnál szóljál elhozom.
Most nekem egy darabig úgysem kell.

JA az Istenhegyin 20 ezret fizettem de eredmény még nincs lassan 3 hete....
madrin

Bessy!

Köszi a tippet, akkor csak a Délibe megyek, az amúgy is egyszerűbb lenne.
Biztos jó helyen van(nak) a baba(k)! Mikor mész UH-ra?

Madrin!

Köszönöm, ha nem sikerül a Déliben kapnom, akkor lehet, hogy igénybe veszem! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Bessy!
Gratulálok!

Gil!
Jól teszed hogy most vizsgáltatod magad. Ezt az immunológiát én is megcsináltatom ha most nem sikerül a 6. inszem.

Lányok!
A immunológiai vizsgálaton mi derülhet ki?

Adri!
Én is nagyon szeretem a Mátrát, meg úgy a dimdes-dombos helyeket, erdőket. Én is remélem hogy már hamarosan babával megyünk üdülni.

Zsókuci!
Én is bízom benne hogy a műtéted után már minden rendben lesz a vérképed.

Kép
vucuska

Bessy
Kép hatalmas gratula!!!
Ne izgulj a pocifájás normális,nő a méhed,nyúlnak a szalagok!ha vérzel vagy erős alhasi görcseid vannak akkor van baj!

Zsókuci
A mandula műtéthezez képest ez semmiség!Vigyem szombaton a tanfolyamhoz kapcsolódó anyagot?

Adri
Ez jelenthet jót is :D én mindig szaladgáltam a wc-re,mert azt hittem most jött meg,de nem :D
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors visszaolvasásra volt időm, de nem bírom megállni hogy ne irjam meg, el sem hiszem, hogy most végre beindult a szerencse-széria, mindenkinek hatalmas nagy gratula, akit érint!!! :D :D :D :D :D :D :D Remélem hamarosan mindannyiunknak teljesül az álma!!!

deri
deri

Én is nagyon remélem, hogy ezen a szép tavaszon mindenkihez ellátogat a gólya :D

Nemone
Jövőhét szerdán :D

Gabicsibe
Köszi, már meg is nyugodtam, hiszen tényleg csak jót jelenthet, ha így tompán szúrkál, fáj. :D

Madrin
Eszméletlen, hogy ennyit kell várni... :evil:
Ez a fizetős-nem fizetős beutaló elég érdekes. Az ember ebből azt gondolná, hogy a beutaló orvosnak érdeke, hogy fizess. :evil: De nem?? :evil: És mennyit kellett fizetned ilyen beutalóval?
bessy76

Bessy 12 ezer volt a vizsgálat.

Gondolom attól is függ mennyire indokolt
madrin

Bess: gratula!!!! :)
Tünetek nálam detto: még alvás közben is álmos vagyok :roll: :) de ez legyen a legnagyobb baj.
Tickert még nem merek tenni, amjd talán az UH után... csigalassan halad az idő...

Zsókuci: képzeld, nálam is van ilyen fog-baj, csak most meg rtg-t nem mernek csinálni (Zeke dr. amúgy azt mondta, egy fogászati rtg nem árthat, ne féljek) így nem tudni pontosan mi is a baj ott belül, de a lényeg, hogy egy ezer éve gyökérkezelt fogam gyökerénél dudor van. Azt mondta a fogorvos, vagy csak gyökértömés-csere, vagy ugyanaz a gyökércsúcs csonkolás (brr) vár rám, amit Te is írtál. Most nem tudom, mi lesz, terhesség alatt indokolt lesz-e megcsinálni, vagy várhat? Megbeszélem majd vele. Lehet, hogy kéne egy labort csináltatnom, hogy nekem is érinti-e a vérképemet.

Mindenkinek kitartást!
edóra

Bessy
GRATULA:)
Végre jó hírek!!

Lányok,
bocs, csak még kihasználtam,hogy kimehetek a lakásból:) ezért nem nagyon voltam gépközelben:)

Holnap lesz a leszívás!
Ma 10:21-ig sikerült aludnom, és már pár napja hányingerem van!
Lehet, hogy terhes vagyok! :lol: :wink: :lol:
Na jó nem viccelek, megnézem a "termést", és máris írok értelmes hozzászólást:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe, végre... már kezdtem aggódni! :oops: Örülök, hogy minden rendben! Holnapra nagyon nagy drukk Neked! :D

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?